Találatok a következő kifejezésre: Az lehetséges a fogamzásgátlót (34 db)

Fogamzásgátlót szedek, de antibiotikummal kezeltek, viszont pont a 7 gyógyszermentes nap alatt; így is befolyással van, illetve csökkenti a hatását az antibiotikum a fogamzásgátló hatását? Lehetséges a terhesség?

Az antibiotikumot éppen az alatt az id? alatt szedtem, amíg a fogamzásgátlót nem kellett, a 7 gyógyszermentes nap után továbbra is szedem a fogamzásgátlót.

Legjobb válasz: ez attól is függ,milyen antibiotikumot szedtél. a penicilin tartalmúak szokták általában megzavarni a fogamzásgátló hatását,de ha nem volt hányás,hasmenésed tõle akkor szerintem ne aggódj. nincs írva az antibiotikum tájákoztatójában ,hogy befolyásolja-e?

ez attól is függ, milyen antibiotikumot szedtél. a penicilin tartalmúak szokták általában megzavarni a fogamzásgátló hatását, de ha nem volt hányás, hasmenésed tõle akkor szerintem ne aggódj. nincs írva az antibiotikum tájákoztatójában , hogy befolyásolja-e?
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom, volt egy kis mennyiségû penicilin tartalma, de a tünetek, amiket leírtál, nem jelentkeztek. És nem volt a tájékoztatóban errõl szó, sajnos, hogy hatással van-e a fogamzásgátlókra, de hátha igazad van, és nem okoz galibát. Köszönöm a segítõ válaszodat!
szívesen.:)

Csajok lehetséges az, hogy a fogamzásgátló hatására nem kívánom a szexet?

2-3 hónap szedés után kezd?dött ez

Legjobb válasz: lehetséges, nálam is ez van. válts vmi ujra.

lehetséges, nálam is ez van. válts vmi ujra.
Szia! Lehetséges, mivel egy "kicsit" belerondít a fog.gátl. a természetes hormonháztartásodba. Én Yadinne-t szedek, és a 2-4. hónap(levél) alatt volt ilyen kellemetlen élményben részem. A végére már teljesen kiborultam, folyton bõgtem, magamban kerestem a hibát, de az 5. levélnél mintha elvágták volna, eltûnt a nemkívánom-érzés :) Szerintem még várj 1-2 hónapot, aztán majd válts, ha úgy látod jónak. Én nõgyógyásztól is kérdeztem, hogy mi lehet a baj, de majdnem hogy elküldött a fenébe :( Amúgy 2 éve szedek fog. gátlót. Hát, remélem, majd te is rendbejössz, én tudom, milyen kellemetlen :( L, 19
Én már a 3. fajta tabit próbálom ki, de sajnos semmi változás. Mindhárom tabletta mellékhatása a libidóhiány. Nálam már elég rossz a helyzet. Most azon gondolkodom, hogy örökre abbahagyom a tabiszedést. Spirált nem akarok, bár már szültem. (Nálam is 2-3 hónap után kezdõdtek a panaszok egyébként, ahogy nálad is.)
Az eredeti kérdés a libidó volt és arra az alacsony hormon is hatással van.
nem. nem is lehet, mert az csak a régi fogamzasgatlokra volt jellemzo, a maiak már alacsony hormontartalmuak.
Mondom csak lehet!!!
nem lesz senki szõrös. :) a Doktor House-ban mondtak már marhaságokat.
Dr. House-ban volt ilyen. A fogamzásgátló meg hormon amitõl szõrõs lehetsz meg tönkreteszi a májad. Úgyhogy aki szereti és bírja használjon óvszert. Az a legbiztosabb minden ellen. A stabil kapcsolatban élõk pedig ha bírják a spirált is használhatják.
nem tudom. azt hallottam, h van, akinek belenõtt. vagy mi is volt. meg én még nem szültem, azt meg már azoknak a nõknek ajánlják.
Miért nem mernél használni? Nem a spiráltól kapsz fertõzést!
A kérdező hozzászólása: igen szépen koszonom nektek...nagyon kedvesek vagytok:DD
jaj, én nem mernék spirált hasznalni. :S félnék a fertõzésektõl.
Nálam is éppen ez történt, nem kívántam a szexet, ezért váltottam spirálra és az bevált.
egy ideig jo volt, de most megint nem jo. ujabb meg mar nincs. yaz-t szedek. kérdezz nyugodtan, ami érdekel. nem vok prûd :)
A kérdező hozzászólása: koszi szépen....ha nem elég diszkrét a kérdés akkor megkérdezhetem, hogy te most mit szetsz?
Igen, nekem is csökkent a vágyam, de amióta nem szedem sokkal jobb. Vagy vált valami kevesebb hormontartalmúra vagy védekezzetek máshogy!
A kérdező hozzászólása: miért neked utána jobb volt miután váltottál?
Én is így jártam, tablettát váltottam (most szedem a 2. levéllel) és még semmi változás. Várok türelemmel, aztán kitalálok valami mást. Végül is minek tabletta ha nem kívánja az ember a szexet? :( Ördögi kör.
Persze!
igen, lehett sõt...a fogamzásgátló blokkolja a peteérést, így ilyenkor egyszerre akár több is érhet... DE a hormonláis változások amiket esetleg érzel az is lehet a gyógyszer abbahagyása miatt szóval tesztelj, az a biztos.
Persze lehet, csak nem biztos, hogy megmarad, mert ilyenkor általában még nem elég vastag a méhnyálkahártya, mert a gyógyszer azt vékonyítja el. De ismerek olyan embert aki rögtön teherbe esett.

Az lehetséges, hogy fogamzásgátlót szedek, és mellette is késik a menstruációm? Hány nap után jelentkeznek a terhesség első jelei?

Legjobb válasz: ha késik akkor vagy terhes vagy vagy vmi más oka van.kérj 1 idõpontot dokihoz mert csak õ tudja mi van pontosan!terhesség jelei sztem 1-2hónap után de nem vok benne biztos:$

ha késik akkor vagy terhes vagy vagy vmi más oka van.kérj 1 idõpontot dokihoz mert csak õ tudja mi van pontosan!terhesség jelei sztem 1-2hónap után de nem vok benne biztos:$
Nekem tabi mellett max 1 napos késésem volt. Neked mennyi?
A kérdező hozzászólása: hát tegnap kellett vna megjönnie...
Ha nem jön meg a 7 napos szünetben akkor tesztelj és menj dokihoz.
nekem a tabi útmutatójában az van, h pl egyszer kb ki is maradhat a menzi, ha már 2szer egymás után kimarad, akkor lehetsz terhes, de ha rendesen szeded nagyon kicsi az esélye, h terhes vagy!!!

Lehetséges a rendszertelen menstruáció beállítása fogamzásgátló tablettával? Ajánlanátok nekem jó megbízható gyógyszert, ami erre a problémára is megoldást jelent (és lehetőleg nincs tőle az ember nagyon rosszul és nem is hízik drasztikusan)?

Nagyon rendszertelen a menzeszem,kb mindent?l elmarad-stressz,fogyás,hízás,stb-A n?gyógyászról borzalmas tapasztalataim vannak,de ez már annyira zavaró,hogy rászántam magam,hogy feliratok tabit.Tarthatatlan ez az állapot,van hogy kimarad,van hogy késik.A párommal állandó stresszben élünk,pedig védekezünk(gumival)-mindketten fiatalok vagyunk,tanulunk,nem kéne baba,de abortusz sem.-Nagyon örülnék,ha tudnátok ajánlani valamit,mert az orvosok mindenre rámondják,hogy ez aztán nagyon jó lesz,és nagyon sokszor hallottam,hogy ez mégis rosszul sült el.Nem szeretnék nagyon szenvedni a semmiért.A páromnak nincs problémája a gumióvszerrel,szóval pusztán az én konfortérzetem-és mindkett?nk megnyugtatása-végett akarunk váltani.

Legjobb válasz: Elöször is keress egy jó nögyógyászt, mert ezt ki kellene vizsgálni, hogy mitöl van. (Ha megoldható, akkor privát menj, és olyanhoz, akiröl jókat lehet hallani) Másodszor, a fogamzásgátló inkább árt, ha a hormonrendszereddel van probléma. A fogamzásgátló ugyanis NEM szabályoz be semmit (mármint igazánból), hanem csak a bevitt hormonok müködnek: 21 napig kapsz egy bizonyos hormont, amikor ezeket kihagyod, akkor egy un. megvonásos vérzés következik be, de ez NEM menstruáció. Ha abbahagyod, akkor elvileg megint a régi rendszer(telenség) szerint jön meg, vagy még rosszabb lesz, mert az eleve labilis hormonháztartást a külsöleg bevitt hormonok még jobban összezavarják. Harmadszor: az óvszer - amennyiben a párodnak nem zavaró, - igen jó módszer, amig szabályosan használja valaki meg nem a legolcsóbb vackot használja. Mi 20 éven keresztül védekeztünk igy, ezalatt egyszer sem szakad el, illetve nem lettem terhes mellette.

Elöször is keress egy jó nögyógyászt, mert ezt ki kellene vizsgálni, hogy mitöl van. (Ha megoldható, akkor privát menj, és olyanhoz, akiröl jókat lehet hallani) Másodszor, a fogamzásgátló inkább árt, ha a hormonrendszereddel van probléma. A fogamzásgátló ugyanis NEM szabályoz be semmit (mármint igazánból), hanem csak a bevitt hormonok müködnek: 21 napig kapsz egy bizonyos hormont, amikor ezeket kihagyod, akkor egy un. megvonásos vérzés következik be, de ez NEM menstruáció. Ha abbahagyod, akkor elvileg megint a régi rendszer(telenség) szerint jön meg, vagy még rosszabb lesz, mert az eleve labilis hormonháztartást a külsöleg bevitt hormonok még jobban összezavarják. Harmadszor: az óvszer - amennyiben a párodnak nem zavaró, - igen jó módszer, amig szabályosan használja valaki meg nem a legolcsóbb vackot használja. Mi 20 éven keresztül védekeztünk igy, ezalatt egyszer sem szakad el, illetve nem lettem terhes mellette.
Ja és még annyi, hogy a gyógyszerek között "megbízhatóságban" nincs különbség, tehát ha elõírászszerûen szeded, akkor védenek a terhességtõl. A másik meg, hogy az orvos nem látnok, nem fogja tudni elõre, hogy nálad milyen mellékhatások jönnek elõ, ez sajnos próba-szerencse alapon megy. Gyakori tévhit - nagyon gyakran szembesülök vele itt - hogy a nõk azt hiszik, hogy a vizsgálatok azért kellenek, hogy olyan gyógyszert kapjanak, ami "nekik jó" és nem lesznek mellékhatások. Nos, ez egy baromi nagy tévedés. Az elõzetes vérvizsgálatból azt nézik, hogy általában jó-e a vérképed, illetve nincs-e májfunkciós zavarod. Trombózishajlamra is csak akkor vizsgálnak, ha volt a családodban ilyen betegség. A nõgyógyászati vizsgálat szintén általános állapotfelmérés, abból nem fogja tudni, hogy pl. fog-e fájni a fejed a gyógyszertõl, amit felír. Szóval bontakozzunk le ezekrõl az irracolnális elvárásoktól, hogy az orvos TUD vizsgálatok alapján olyan gyógyszert írni, aminek tuti nem lesznek mellékhatásai. :) 26/N
Kedves elõzõ, persze, nem azt mondtam, hogy ne szedje, a védekezésnek az egyik legjobb módja. Sõt, továbbmegyek, én magam is fogamzásgátót szedek. Csak úgy vélem, jobb tiszában lenni azzal - fõleg hogy a kérdés elsõsorban arra irányult - hogy valójában milyen ciklus zajlik le a szedés alatt. Tehát a válasz a feltett kérdésre, hogy igen, a SZEDÉS ALATT szabályosan fog vérzés jelentkezni, ám a fogamzásgátló nem gyógyítja meg azt a kiváltó okot, ami miatt most rendszertelen a ciklus, csak elfedi a problémát, ami a szedés abbahagyása után 99%, hogy újra jelentkezik majd. Nekem kb. 17-18 évesen írtak fel fogamzásgátlót, hogy "ettõl mejd szabályos lesz a ciklusod." Szedtem is 24 éves koromig, persze utána a vérzés megint úgy volt rossz, ahogy volt. Na ekkor végre kivizsgáltak rendesen, kiderült, hogy PCOS-om van, augusztus óta már célzottan ezt próbáljuk kezelni. Tinédzsereknél viszont - ahogy nálam sem - jellemzõen nem csinálnak rendes kivizsgálást, csak felírják a bogyót. 26/N
8:11-es, nem érted a lényeget. A fogamzásgátló NEM szabályozta be a menstruációs ciklusodat! Pontosan úgy van, ahogy az elsõ írta: 21 napig beviszel hormont, 7 napig nem, ezért a leesõ hormonszint miatt megvonásos vérzés (és nem menstruáció!) kövekezik be. A beszabályozott ciklus az az, hogy ha külsõ segítség nélkül a szervezeted képes arra, hogy nagyjából szabályos ciklusokban petét érleljen, tüszõrepedést idézzen elõ, majd végül menstruációt. Ha abbahagyod a gyógyszert, ugyanolyan szabálytalan lesz a vérzésed, mert a tested megint magára lesz utalva. A gyógyszer melletti szabályos ciklusnak csak az illúziója van fenntartava. Tapasztalatból mondom, hidd el. 26/N
Lehet, hogy csak megvonásos vérzést okozott, de az eredmény végülis megtörtént: Szabályos ciklus, akár mesterségesen akár nem. De a kérdezõnek szerintem jót tenne, nem igazán azért, hogy szabályosan menstruáljon, hanem inkább ezért: ".A párommal állandó stresszben élünk, pedig védekezünk(gumival)-mindketten fiatalok vagyunk, tanulunk, nem kéne baba, de abortusz sem." Így legalább biztosak lehetnének benne, hogy védve vannak és nem egy lyukas gumi miatt nem jön meg a lánynak, csökkenne a stressz, ami mindig jó...
Ez személytõl függ szerintem, mert nekem a fogamzásgátló helyrehozta a menstruációmat, egyszóval rendszerezte és még a görcsökön is szüntetett, pedig míg nem szedtem nagyon rendszertelen volt és nagy görcsökkel járt, olyan is volt, hogy 2 hónapon keresztül jött a menstruációm és elmentem nõgyógyászhoz és felírták nekem ott az úgynevezett yasmin fogamzásgátlót, nem hiztam meg tõlle mág rosszul léteim se voltak, egyszóval semmi mellékhatás.
Én is inkább azt tanácsolnám hogy ne szedd a gyógyszert. Ugyanebben a cipõben voltam mint te, nekem is felírt gyógyszert a doki. Amíg szedtem persze minden tökéletes volt (a mellékhatásokat kivéve), de miután abbahagytam volt hogy kimaradt 4! hónap. Rosszabb a helyzet mint mikor elkezdtem szedni. A gumi miatt nem kell aggódni, ha nem szakad ki akkor biztos hogy nem leszel terhes, és mivel neked sûrûn késik, így nem kell egybõl terhességre gondolni. De ha nagyon aggódtok minden hónapban csinálsz egy terhességi tesztet. 23L
A 26 éves hozzászóló mindent tökéletesen leírt. Csak ismételni tudom. A tabi nem hozza helyre a ciklust. Nem a tiéd javul meg, hanem csinál egy mesterségest. Ha elkezded szedni, akkor szinte biztos, hogy napra pontos lesz a menzeszed, de ha abbahagyod, ugyanolyan lesz, mint eddig (vagy esetleg még rosszabb). Olyan esetrõl, hogy a tabi után rendszeressé vált az addig rendszertelen ciklus, nem igen hallottam még. Az ellenkezõjérõl viszont annál inkább... Nekem is PCO-m van, gyakorlatilag nem is menstruálok (csak félévente egyszer kb), a nõgyógyász annyit tudott mondani, hogy szedjek fogamzásgátlót. Inkább elmentem endokrinológushoz, akinek viszont eszében sem volt felírni. Hisz oké, még nem szeretnék babát (és gondolom te sem, kérdezõ), de mi lesz késõbb? Inkább most járj utána a dolognak! Nézesd meg a hormonjaidat endokrinológussal is! De elõtte még próbálkozhatsz természetes dolgokkal is, van akinek beválik. Ilyen a cickafark tea, a barátcserje kapszula, a gynex cseppek.
kedves kérdezõ! az van, hogy ha ennyire rendszertelen a menstruációd, akkor mindenképp ki kell vizsgálni az okát, lehet fejletlen méh, hormonrednszer zavara, ami más szervek betegségeivel is összefüggésbe lehet, aztán petefészek rendszertelen mûködése, tumor, ciszta is elõidézheti, s még több ilyen okot fel lehet sorolni. az igazi probléma megoldása, egy nõgyógyász feladata. de magánrendelõbe menj, ahol fizetned kell, de legalább normálisan megvizsgálnak, az ügyeleten félmunka folyik. tény, hogy pénzbe kerül, de megéri, s az is fontos, hogy olyant válassz, akirõl hallottál már vélemény, s lehetõleg jót. mi nem ajánlhatunk gyógyszert, mert azzal csak ártani fogsz magadnak, hogy elkezded szedni, s nem látott orvos. az meg nem igaz, hogy nem kell orvos lásson, mert nem nézik, hogy jó-e neked a gyógyszer. ez butaság. mert nem mindegy hogy Diane35-t kapsz, Vagy Yaz!-t, vagy háromfázisút, vagy egy fázisút. egyáltalán nem mindegy. és igenis segít, ha rendszeresen követed a nõgyógyász tanácsait. a barátnõmnek is hormonproblémái és fejletlen méhe volt. elõször dianet szedett, majd triregolt, s most tart ott, hogy rendezõdött menstruációja, s nem szed gyógyszert se. nagyon fontos, hogy rendszeresen visszajárj orvoshoz, ahogy õ tanácsolja. nekem pms-em és kezdetleges endometriózusom van, Yaz!-t szedek, eredményesen. szépen tisztul a hasüregembõl sok szigetecske. szóval van eredménye a gyógyszernek, csak jó orvost kell választani, aki odafigyel a paciensre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! Nagyon sokat segítettetek!Ha megengeditek nem válaszolok mindenkinek külön, hanem egy kommentbe besûritek mindent: Természetesen el fogok menni orvoshoz, szerencsére van is egy nagyon kedves bácsika, akinél most nagyjából lecövekeltem, mert még mindig õ volt a legnormálisabb eddig, bár õ se mondott semmi lényegeset. Igazából ez a problémám már nagyon régóta fennáll.Fiatalabb koromban mikor így kimaradt iszonyatos fájdalamim voltak, ezért el is mentem nõgyógyászhoz. A kálváriám a következõ volt:Elmentem egyhez, aki Tb támogatott volt.Nem elég hogy heteket kellett idõpontra várni, ami alatt nagyjából fájdalomcsillapítókon éltem, de mikor végre odajutottam a drága doktorúr sazisztensnõje kiment, kávézni, míg én bennvoltam, az "orvos" pedig undorító, kompromitáló megjegyzéseket tett nekem-egy akkor 14 ééves kislánynak.-felírt egy kiló fájdalomcsillapítót, meg egy fogamzásgátlót, és ezzel letudta.Mondta hogy járjak vissza.De annyira gusztustalan volt, annyira kínos és kellemetlen, ráadásul nem elég hogy flörtölt, még a rendelõjét sem találtam elég higienikusnak, ezért kerestem mást.Egy ifjúsági nõgyógyászt, aki letudta azzal hogy ne éljek ilyen fiatalon nemiéletet, ez telejsen normális, hogy fáj, õ ezzel nem foglalkozik.Ezután beruháztam egy magánrendelõsbe.Elkért 6000Ft-ot, nem csinált semmit és elküldött egy másikhoz.És ez eljátszódott vagy 5-ször.Mindegyik ráfogta a stresszre, hogy fiatal vagyok, hogy felfázhattam, stb.Ezután végre megtaláltam DR.Sztavridisz Diagoraszt-nagyon merem ajánlani mindenkinek, igazán jó szülés nõgyógyász, és borzasztóan kedves ember-aki végre diagnosztizált legalább annyit, hogy hormonális problémám van, menstruációs görbe vagyok-abból is a rosszabb fajta, aminek még íve sincs-és õ ajánlotta hogy szedjek fogamzásgátlót.Ez a helyzet most.Én aggódom, hogy emögött több van, mint valami hormonzavar, hiszen már lassan 20 éves vagyok, nem kéne hogy ennyire vacakoljon a dolog, de legalább ezt az állandó stresszt megúsznám.És elvileg még a görcsös fájdalamk is csökkennének.Azt se bánom ha hízom 1-2 kilót, úgyis pici és vékony vagyok, rámfér.Csak ebbõl már borzasztóan elegem van.Viszont hála a pedofil doktorúrnak és társainak, már ettõl a kedves öregúrtól, (aki tényleg igyekszik mindent megtenni a komfortérzetemért, és azért hogy ne bántsa az önérzetemet, )is tartok, és fenntartásokkal viseltetek iránta.Tudom hogy hülyeség.De egyszerûen félek a nõgyógyászoktól. Ezért is kérdezõsködöm humánemberek között, mert jobban bízom a tapasztalati úton szerzett tudásban.Hiszen hiába magolja be valami egyetemen, mégse õ szedi be azt a gyógyszert.Egyébként tényleg nagyon köszönöm, minden válasz nagyon építõ volt, és sokat segített bár a vitánkat a párommal nem döntötte el(én nagyon hajlanék arra, hogy gyógyszert szedjek, õ viszont félt tõle és nem akarja...).Mindenesetre nagyon köszönöm az értelemes, szépen megfogalmazott és abaszolút használható tanácsokat!Mindannyian angyon sokat segítettetek, köszönöm!
Én is hasonló panaszokkal szenvedtem, össze-vissza jött meg a menstruációm, volt hogy 1 hónapig meg volt és volt hogy 1 hónapig meg sem jött.. Ekkor elmentem nõgyógyászhoz és megállapította, hogy hormonzavaros vagyok és felírta a Volina nevû gyógyszert. Én nem akartam fogamzásgátlót szedni.. nagyjából 9 hónapig szedtem aztán abba hagytam a szedését. Ez már több mint egy éve volt és azóta is teljesen rendszeresen, napra pontosan jön meg a menstruációm.. Szóval kétlem, hogy ha abba hagynád ugyanúgy össze-vissza jönne meg neked
Igen.
A kérdező hozzászólása: de már belém is mehet egybõl?
Én gestomixet szedek és az is így mûködik. Az elsõ tabi után védettséget nyújt, ha a menzesz elsõ napján veszed be, nekem nem volt semmi gond, nem lettem terhes, szóval lehetséges az ilyen :)
én is azt szedek néhány hónapja, igen tényleg így írják de szerintem 7napot várjatok :) az nem sok idõ és sztem nyugodtabb is leszel... sztem addig ne menjen el benned! legalábbis mi igy csináltuk...
Nem véletlenül írják rá a betegtájékoztatóra, egyébként igen. Felszívódás után - pár óra - azonnal véd, ha elõzõ hónapban nem volt hormonális fogamzásgátló használva. :) 17/L

9 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. Az elején a menstruációm a szünet 3. napján jött meg, de az utolsó néhány hónapban ez a 4. napon volt várható. Ha évekig szedem lehetséges, hogy a havi vérzésem 2-3 nap lesz?

Mi az oka, hogy késõbb jön meg?

Legjobb válasz: Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)

Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A tablettát mindig idõben kezdem el szedni, és tapasztaltam, hogy attól még néha van egy kis pecsételõ vérzés, ami normális.

Az lehetséges, hogy azért híztam pár kilót, mert abbahagytam a fogamzásgátló szedését?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. A tabletta abbahagyásával nem jut a megszokott plusz hormonanyghoz a szervezeted, így kicsit megbolydul, és ezért reagálhat némi hízással. Mire újra beáll a rendes kerékvágásba a szerevezeted, el kell telni egy kis idõnek.

Igen, lehetséges. A tabletta abbahagyásával nem jut a megszokott plusz hormonanyghoz a szervezeted, így kicsit megbolydul, és ezért reagálhat némi hízással. Mire újra beáll a rendes kerékvágásba a szerevezeted, el kell telni egy kis idõnek.
Végülis nem elképzelhetetlen, mindenkinek máshogy reagál a tabi elhagyására a szervezete.
Most új hormonális helyzet állt elõ. Erre reagálhat a szervezeted hízással.
??????
A kérdező hozzászólása: *2otrat kestem a bevetellel-
2 óra késés nem okoz gond.
Ahogy elnézem inkább fogalmazásgátló ez...

Hogy ha szedem a fogamzásgátlót és normálisan megjön akkor ugye nem lehetséges az hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: nem vagy terhes. persze nem 100% biztos, mert kivételek mindig vannak

nem vagy terhes. persze nem 100% biztos, mert kivételek mindig vannak
A kérdező hozzászólása: Jah és persze hozzá tenném hogy a párom nem megy belém
A kérdező hozzászólása: mert nagyon ég és csíp ha elmegy belém.
Az nagyon nm normális, ha csíp meg ég. Vagy neked van fertõzésed, vagy neki. Menjetek el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: már szakembert meg kérdeztem errõl és azt mondta hogy "egyikõnk túl savas vagy túl lúgos és hogy kémiailag nem illünk össze" sõt még ide is írtam és itt is hasonló válaszokat kaptam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!