Találatok a következő kifejezésre: Az lehetséges a babám jobban szereti (1 db)

Az lehetséges hogy a babám jobban szereti az anyósom mint engem?

már tisztára kivagyok készülve!!annyira rosszul esik hogy mikor meg jelenik anyósom majd kiugrik a b?réb?l a gyerek!!én meg ugy veszem észre mintha engem nem is szeretne!!:(lehet az hogy engem minden nap lát mondjuk anyósomat is,de igaz én vagyok vele a legtöbbet és néha én is kiakadok!!de nem ordítok csak nincs jó kedvem és észre veszi rajtam a babám!!

Legjobb válasz: Egy gyermeknek mindig az edesanyja a vilag kozepe, szinte sajat maga reszekent szereti. Ezert lehet, h mikor masokat lat, latvanyosan orul, mert uj ember a megszokottakon kivul, de ez nem jelenti azt ,h teged ne szeretne, vagy kevesse szeretne! De viszont miert baj, h a nagymamajanak kibujik a borebol? :( Az a termeszetes, ha a gyermek szereti a csaladtagjait, nem? Miert bant az, h a nagyijanak ennyire orul?

Egy gyermeknek mindig az edesanyja a vilag kozepe, szinte sajat maga reszekent szereti. Ezert lehet, h mikor masokat lat, latvanyosan orul, mert uj ember a megszokottakon kivul, de ez nem jelenti azt , h teged ne szeretne, vagy kevesse szeretne! De viszont miert baj, h a nagymamajanak kibujik a borebol? :( Az a termeszetes, ha a gyermek szereti a csaladtagjait, nem? Miert bant az, h a nagyijanak ennyire orul?
Persze, hogy téged szeret a legjobban. De azzal sincs semmi gond, hogy szereti a nagyiját. Az én babám is imádja a mamit, de ha csak egy órára is elmegyek, már fülig ér a szája amikor újra lát.
Igen, ez a legtöbbször úgy van, ahogy az elõzõ válaszoló leírta. Ezért is szeretnek ennyire menni a picik a nagyihoz késõbb is, mert ott általában mindent szabad. Én emlékszem rá, hogy mamámnál akkor pakolhattam ki a konyhaszekrényt, amikor csak akartam, és játszhattam a mozsárral meg az ilyesmivel, és nála nem kellett elpakolni magam után, és mindig volt nála egy kosár csoki a szekrényben, amibõl minden alkalommal vehettem egyet, meg ilyesmi. De hát ilyenek a nagyik, amikor meg pici a baba, akkor is megnyilvánul ez abban, hogy õk csak szeretgetni akarják a babát, a többit meghagyják neked. Szokták is mondani, hogy azért jó már nagymamának lenni, mert akkor már az unokát csak szeretni kell, nem nevelni. Hát igen, ez az anyuka apuka dolga. Ettõl még téged szeret a világon a legjobban.
A kérdező hozzászólása: nem az a baj hogy szereti a nagymamát hanem így én ugyérzzem mintha rossz anya lennék!! nem ugy foglalkozok ahogy kellene ezt érzem!!:( de azért köszönöm a válaszokat!
Dehogy vagy rossz anya!!Ha ez a kérdés felmerül benned az azt jelenti hogy jó anya vagy! Komolyan!Olvastam valahol már nem emlékszem hol:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!nagyon aranyos vagy!!:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fog így működni a légzésfigyelő? A szivacson felül minden egyéb beleszámít, ami a baba és a figyelő között van?

Angelcare légzésfigyelőnk van. Az útmutató azt írja 12 cm szivacsvastagságig alkalmazható. A szivacsunk 10.5 cm. A pólya+3 cm. Ezt is bele kell számolna a 12 cm-be ( a +3 cm-t)? Vagy ezek a járulékos dolgokat már belekalkulálja a gyártó?

5

Nem értem.11 hónapos lányom 2 hónapos kora óta átaludta az éjszakát. Pár hete felébred éjjel de teljesen. Forgolódik, sírdogál. Nincs tippetek mi lehet?

A fogzást úgymond jól viseli. Mármint 2 éjszaka gyakrabban ébred mikor töri át az ínyét aztán megint jól aludt. Eddig. De már hetek óta tart ez, hogy azt hiszem tök mélyen alszik, kipattan a szeme felül és felébredt teljesen. Egy óra, másfél óra és úgy alszik vissza. Addig nyűglődik, forgolódik. De mitől lehet? Nem bújt ki hetek óta új fog.

3

1, 5-2 éves gyerekek mennyire "értékelik" a távirányítós autókat? Van esetleg olyan ami az ő korosztályuknak való?

2

Mondjátok már meg nekem miért köpi ki 1 hónapos babám a cumit ha utána meg 2 másodperc múlva követeli vissza?

Most etettem biztos nem éhes még hagyott is a cumis üvegben.
Már ragad le a szeme de mégsem alszik.
Zavarja a zaj?

17

Szerintetek mikor érdemes először orvoshoz menni?

Megvannak a tünetek, mensi is elmaradt (illetve barnázás volt helyette), tesztet is csináltam. Halovány pozitívat mutatott. Mikor érdemes először orvoshoz menni? azt tudom, hogy ha korán megyek még szinte felesleges. De mégis mennyi időnek kell eltelnie, hogy értelme legyen?

5

Autóban ki hova teszi a bébihordót?

Anyós ülésen vagy hátul? 6hónapos babátokat ti miben vittétek ha mentetek kocsival valamerre?

13

SOS! Babámról kiderült hogy tejallegiás. Nem fogadja el az új tápot, lassan 1 napja nem evett. Most a régit kínálom neki de azt sem eszi, azt hiszi az az új amit nem szeret. Milumil Pregomint írtak fel neki az allegiára. Mit kezdjek vele?

Mit csináljak vele?

8

Koszmos a kisfiam feje hogy kezeljem?

14

Adjak a fiamnak Maltofert?

1 éves a fiam, a dokink felírta a Maltofert mert állítólag sápadt. De kicsit utána néztem, és most nem tudom hogy beadjam-e. Nem kéne ehhez vérvétel? Elég indok az hogy sápadt a fiam? Mi van ha nincs is erre szüksège, mégis adok neki?

4

Hogyan ösztönzitek a kisgyerekeiteket?

Milyen játékos feladatokat adtok nekik hogy fejlődjenek vagy sikerélményeik legyenek?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!