Találatok a következő kifejezésre: Az lehetséges a babám jobban szereti (1 db)

Az lehetséges hogy a babám jobban szereti az anyósom mint engem?

már tisztára kivagyok készülve!!annyira rosszul esik hogy mikor meg jelenik anyósom majd kiugrik a b?réb?l a gyerek!!én meg ugy veszem észre mintha engem nem is szeretne!!:(lehet az hogy engem minden nap lát mondjuk anyósomat is,de igaz én vagyok vele a legtöbbet és néha én is kiakadok!!de nem ordítok csak nincs jó kedvem és észre veszi rajtam a babám!!

Legjobb válasz: Egy gyermeknek mindig az edesanyja a vilag kozepe, szinte sajat maga reszekent szereti. Ezert lehet, h mikor masokat lat, latvanyosan orul, mert uj ember a megszokottakon kivul, de ez nem jelenti azt ,h teged ne szeretne, vagy kevesse szeretne! De viszont miert baj, h a nagymamajanak kibujik a borebol? :( Az a termeszetes, ha a gyermek szereti a csaladtagjait, nem? Miert bant az, h a nagyijanak ennyire orul?

Egy gyermeknek mindig az edesanyja a vilag kozepe, szinte sajat maga reszekent szereti. Ezert lehet, h mikor masokat lat, latvanyosan orul, mert uj ember a megszokottakon kivul, de ez nem jelenti azt , h teged ne szeretne, vagy kevesse szeretne! De viszont miert baj, h a nagymamajanak kibujik a borebol? :( Az a termeszetes, ha a gyermek szereti a csaladtagjait, nem? Miert bant az, h a nagyijanak ennyire orul?
Persze, hogy téged szeret a legjobban. De azzal sincs semmi gond, hogy szereti a nagyiját. Az én babám is imádja a mamit, de ha csak egy órára is elmegyek, már fülig ér a szája amikor újra lát.
Igen, ez a legtöbbször úgy van, ahogy az elõzõ válaszoló leírta. Ezért is szeretnek ennyire menni a picik a nagyihoz késõbb is, mert ott általában mindent szabad. Én emlékszem rá, hogy mamámnál akkor pakolhattam ki a konyhaszekrényt, amikor csak akartam, és játszhattam a mozsárral meg az ilyesmivel, és nála nem kellett elpakolni magam után, és mindig volt nála egy kosár csoki a szekrényben, amibõl minden alkalommal vehettem egyet, meg ilyesmi. De hát ilyenek a nagyik, amikor meg pici a baba, akkor is megnyilvánul ez abban, hogy õk csak szeretgetni akarják a babát, a többit meghagyják neked. Szokták is mondani, hogy azért jó már nagymamának lenni, mert akkor már az unokát csak szeretni kell, nem nevelni. Hát igen, ez az anyuka apuka dolga. Ettõl még téged szeret a világon a legjobban.
A kérdező hozzászólása: nem az a baj hogy szereti a nagymamát hanem így én ugyérzzem mintha rossz anya lennék!! nem ugy foglalkozok ahogy kellene ezt érzem!!:( de azért köszönöm a válaszokat!
Dehogy vagy rossz anya!!Ha ez a kérdés felmerül benned az azt jelenti hogy jó anya vagy! Komolyan!Olvastam valahol már nem emlékszem hol:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!nagyon aranyos vagy!!:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A ti kisbabátok is máshogy néz ki különböző testhelyzetekben és nézetből?

Nem az arckifejezésre gondolok, hanem pl. az én lányom tök máshogy néz ki háton fekve, hason miközben a fejét emeli, oldalról nézve... a fényképeken is olyan, mintha vagy 5 különböző gyerekről készültek volna a képek.

2

7 hónaposan mekkora volt a kisfiatok?

Az én babám 69cm és 7400g. Kevésnek találom. Az utóbbi 2 hónapban csak 300g-okat hízott.

3

8 hónaposom elkezdte csikorgatni a fogát, pedig épp 3 napja, h. kijött a 3. foga, amivel képes erre a csodálatos tudományra. Kb. meddig fog ezzel elkápráztatni? Illetve valami ellenszer?

5

Anyukák! Mit tesztek 1 év körüli kisfiatok mikulás csomagjába?

12

Bajban vagyok? Mikor szoktattátok át a leesésgátlós ágyra a gyermeketeket?

Az első lányom,minden probléma nélkül 16 hónaposan került át.

6

Hogy hívják azt a műanyag piros csatot, ami a vállon átfutó részt fogja össze hátul a gyerekülésnél?

Sajnos eltört ez a csat és már mindenhogy beírtam a keresőbe, nem találok rá, hogy hol lehetne beszerezni... Ha esetleg tudnátok segíteni azt nagyon megköszönöm!

0

Titeket nem kerget néha az őrületbe?

Kedves Anyukák, sorstársak :) Ti is érzitek néha azt, hogy az az édes kis bébibogyó, aki annyira nagyon szerettek, és az életeteket adnátok érte, néha annyira az őrületbe kerget, hogy fel tudnátok robbanni? Õszinte válaszokat várnék, olyanokét, akik már érezték azt, hogy mindjárt eldurran az agyuk.. például egy sikertelen altatás, egy nyűgösebb nap közben. Ugye ez normális érzés? Õ az első babánk, nincs tapasztalatom.. mindenkitől, elsősorban a nagyszülőktől halljuk, hogy jaj hát Ti is nagyon sokat sírtatok, és "én nagyon türelmes voltam, sosem kiabáltam veletek". Létezik ilyen? Tényleg ki lehet bírni, hogy az ember ne emelje fel a hangját soha? mert megmondom őszintén, nálam előfordult.. olyankor mintha nem lennék önmagam. Még átgondolni is képtelen vagyok a helyzetet.. persze tudom, hogy nyugodtnak kellene maradni, de akkor, abban az adott pillanatban nem megy.. jólesett ezt most kiírni.. bármit írtok, szívesen veszem.. csak ne bántsatok..

27

Másnak volt már a babája két hónaposan lázas?

Tegnap 37.9 volt a hője. Felhívtam az orvosunkat, azt mondta, hogy próbáljam neki csillapítani, ez volt délben. Majd este ismét 37.6 lett. Akkor kapott megint egy fél kúpot, azóta nincs láza. Ömlik a nyála, eszi az öklét. Létezne, hogy a foga? Olyan pici még ahhoz. Volt már valakinek így a babája?

2

Hogy alakul 3-4 hónapos babák napirendje?

Mindenki írjon akinek első babája és akinek döbbedik. :)

6

Van akinek a babájának kimaradt a forgás?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!