Találatok a következő kifejezésre: Az lehetséges, már öt (28 db)

Forog a föld, szóval, a csillagok mászkálnak az égen összevissza :)
Szerintem ez természetes, mivel ha nem ugyanabban az idõpontban nézted a csillagképet, akkor persze, hogy máshol fogod látni. Ere z a magyarázat, hogy a Föld elmozdul saját tengelye körül, vagyis forog. Így úgy látjuk, hogy a csillagok fordulnak meg egyszer a Föld körül, szóval látszólag mozognak. (Ez a látszólagos mozgás tulajdonképpen földi években számolva elenyészõen kicsi, szóval a csillagok mozgását mi, földi szemlélõk nem érzékeljük a hatalmas távolság miatt.) Na de visszatérve a témára, szerintem ez teljesen természetes, ha más idõben figyelted meg ezt a jelenséget. ^^
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Nagyon jók az ajánlott képek, és a többi is az oldalon, köszi!

17 éves vagyok és az lehetséges hogy azért fáj már hetek óta a mellem mert nő?

Az tény hogy nagyobb lett pedig mostanában alig eszek és akkor mindig ugymond össze szokott menni de most nem hanem egyre nagyobb...

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges. Biztos is.

Persze, hogy lehetséges. Biztos is.
Szerintem is menj nõgyógyászhoz, ott azt is meg tudod kérdezni miért fáj a melled, ha mégsem vagy terhes.
Mivel létezik álnegatív teszt és az is lehet, hogy mikor teszteltél még nem volt elég HCG a szervezetben....szerintem lehet, hgy terhes vagy! Az elõváladéktól születtek már babák....szerintem menj el minél hamarabb dokihoz! A két napos mensi is lehet terhességre utaló jel...
Ööööööö. :) ))) Nagyon bátor húzás volt. Nagyon könnyen teherbe eshetett, mivel hiába veszi ki a partnere, mielõtt elélvez!! Az aktus során a férfinak kéjcseppjei segítségével himivarsejt is átkerülhetett. "A szexuális izgalom hatására a pénisz hegyén megjelenõ cseppek. A folyadékot az úgynevezett Cowper - mirigyek termelik. A cseppek sikamlóssá teszik a péniszt, így mintegy könnyebbé teszik a behatolást." Dr.Bóday László
Mivel nem szed fogamzásgátlót, Akár 100% de ezt önnek kellene tudnia! Ön tudja létesít-e szexuális kapcsolatot, és hogy védekezik-e vagy sem?! stb... Viszont ha ezt a lehetõséget kizárja, akkor csak az elsõ szitu dukál. :) ) Ha eltetszik menni kivizsgálásra, minden kiderül. Üdvözlettel: Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: Gumit nem használtuk, kivette mielõtt elment...Csak ennyi...
A kérdező hozzászólása: Volt! És nem védekeztünk...De csináltam tesztet és negatív lett és az utolsó vérzésem csak 2 napig tartott és 3ra várom a következõt...
Amit DR. Bóday ír szerintem reális. De azt, hogy mennyi esély van rá, neked kell tudnod! Pl. volt szexuális kapcsolatod? Védekeztetek? stb.
A kérdező hozzászólása: Gondolja hogy az lennék??? mennyi esély van rá?
A kérdező hozzászólása: "Akkor amikor kicsi volta és még nem volt melem és amikor késõbb ugye lette akkor mér nem fájt amikor nõtt??" Válasz: A mell növekedése hosszú folyamat, kezdetben lassú, majd felgyorsul. Érzékenység, fájdalom az utóbbi szakaszban a legintenzívebb. kérdezõ kommentje: "Nem szedek fogamzásgátlót...Miért?" Válasz: A fogamzásgátló mindezt csak fokozza, mivel az egyik hatása (mellékhatása), hogy nagyobb és keményebb lesz. Na persze ez nem mindenkinél jellemzõ. kérdezõ kommentje: "És étvágyam sincsen pár hete és nem is eszek túl sokat és nem fogyok pedig ilyenkor szoktam.. Sõt nagyobb a hasam...Mondjuk ez nem tudom h áll összefüggésben...?!:) " Válasz: Lehet összefüggés Pl: Terhesség! Üdvözlettel: Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: És étvágyam sincsen pár hete és nem is eszek túl sokat és nem fogyok pedig ilyenkor szoktam.. Sõt nagyobb a hasam...Mondjuk ez nem tudom h áll összefüggésben...?!:)
A kérdező hozzászólása: Nem szedek fogamzásgátlót...Miért?
Elõsször is csak egy kérdés: Szed ön fogamzásgátlót, ha igen mikortól? Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: Akkor amikor kicsi volta és még nem volt melem és amikor késõbb ugye lette akkor mér nem fájt amikor nõtt??
Én is az elõváladéktól lettem terhes... Mi is ugyanígy "játszottunk" majd kiveszi elõtte... Hát erre nem szabad hagyatkozni!
a trónok harcában. de ne keresd õket. utolsót már kivégezte szent györgy
Megcáfolhatatlanul léteznek! Példa létezésükre a comodoi sárkány!
Kedves kérdezõ! Igazad van mindennek van valami valóságalapja még a sárkányoknak is. Ha valóban léteznek valószínüleg egyáltalán nem olyanok mint ahogy elképzeltük õket. Mindenesetre nekem túl sok a véletlen egybeesés. Talán pár év múlva kutatást is fogunk indítani a legenda feltárására... na de errõl inkább még nem beszélek.
Ha léteznének, halottak lennénk, mivel emberevõk. Szal a hátán lovaglás kilõve.
Azért nagyon változatosak más kultúrák sárkányábrázolásai, ahogy a jelentésük is. Egyik lehetséges magyarázat a "globális" mítoszra, hogy régebbi korokban is találhattak mindenfelé dinoszaurusz-csontokat és kövületeket, a csontok alapján az állat pontos kinézetét meg még pár évtizede is eléggé alternatívan (és általában tévesen) képzelték el, gondolj bele régebbi korokban miket hozhatott ki belõlük az emberi fantázia. :)
A kérdező hozzászólása: Azt mondják mindennek van valóság alapja... A sárkányt nem hinném h egy pl gyíkból alakították ki
A 13 és 14-dik században ábrázolták õket a leginkább, szerte a világ minden kultúrájában. Ekkor jelentek meg az aztékok templomain is, továbbá itt is ekkor készült a legtöbb sárkányos szökõkút stb. Tudtad, hogy a sárkányos szobrokat illetve szökõkutakat folyton köpködték, ezzel is jelezve az emberek hogy felsõbb rendûnek tartják magukat? A fentiekbõl felvetõdik a kérdés, hogy miért ábrázolták szerte a világon ugyanakkor a sárkányokat, fõleg egy olyan kontinensen ahol akkor még fehér ember nem igen volt. Továbbá miért köpködték a szökõkutakat, ha csak mese az egész? Majd megkérdem az egyik öreg fajtársam hova lettek, õszintén soha nem érdekelt.
Ha léteznek, akkor remélem, hogy megesznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 2-es komizó a normális válaszodat :) Várom a többit is :D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Ti is elképzeltétek már azt, hogy léteznek sárkányok?" Konkrétan tudjuk, hogy nem léteznek érted? Neem léteznek! "Gondolkodtatok már azon milyen lenne ha léteznének? " Persze pár repülõ pojácával több lenne az égen és természetesen, ha lenne egy sárkányom nem kéne állandóan öngyújtót vennem, s gondolj már bele mennyi hús lehetne összehozni egy ilyen sárkányból? Én már azon is gondolodtam, hogy ha léteznének sárkányok beszállnék a sárkányburger bizniszbe jó sok pénzt hozna a konyhára ez is egyfajta egzotikus étel különlegesség lenne, ami persze nem olcsó mulatság. "Milyen lehet a hátukon repülni?" Hát nem tudom még nem ültem egyen se, de rajtam bármelyik nõstény kipróbálhassa, aki elmúlt (18) nem kell aggódni nem fogok senki ledobni, vagy ilyesmi. " És lehetséges az hogy valahol ott vannak?" Persze, hogy vannak az RPG fantasy világban, de vannak köztünk különleges emberek is, akik a skizofrénia, s hallucináció névre hallgatnak.
Érdekes elgondolás :-) Repülni rajtuk, az szerintem kicsit húzós lenne. Az igaz, hogy egy csikó is megharaphat, miközben beakarod fogni, de egy sárkány meg elevenen lenyelhet. Azért van ebben eltérés :-) És hovy vannak e egyáltalán? Érdekes, hogy egymástól több ezer kilométerre, sivatagok és óceánok túloldaláról is, az egész földön hasonlóan írják le õket. A minap találtam egy (ál)dokumentum filmet a sárkányokról. Ott alapvetõen 4 féle sárkánnyal foglalkoztak: 1.) õs-sárkány, a jura korban, ami tirexeket gyilkolászott. 2.) Tengeri-sárkányok, amik a vízbenn átvészelték a dínókat kipusztító nagy kataklizmát. 3.) Erdei sárkányok, ami a kínai sárkányok alapját adta, hosszú, vékony, kígyószerû testével. És a 4.) volt a peg jópofább: a hegyi-sárkány. A filmben ez az erdélyi kárpátok embertõl távoli csúcsai között élt, míg … pár ember ki nem csinálta. Mindezt csak azért mondtam el, mert vannak még ma is olyan vidékek, ahol csak nagyon ritkán fordulnak meg emberek. Talán sok mindent lehetne ilyen helllyeken találni. Esetleg még sárkányokat is:-)
Igen léteznek. Egy másik dimenzióban. Gyönyörû lények és hatalmas energiával és intelligenciával rendelkeznek . Keveseket engednek a hátukra, ahhoz tiszta szívûnek kell lenni. Ha egyszer kiválaszt valakit egy sárkány a választottját megtanítja minden bölcsességre bensõséges kapcsolat alakul ki kettõjük közt, ami egy életre szól....és talán még utána is!!!!:)

Van egy ismerősöm, akit a BKV már öt éve büntet. Zokszó nélkül odaadja a személyi igazolványát meg a lakcímkártyáját. A levelet nem kapja meg mert az csak levelezési cím. Már ezerszer megbüntették. A börtönbüntetés lehetséges? Ugye nem?

Úgy tudom, hogy a büntetéssel kapcsolatos pénzügyi követeléseit a BKV továbbítja a NAV felé, aki aztán az illet? jövedelméb?l von le valamilyen összeget, vagy valamilyen tulajdonát veszi birtokba. Egy közgazdász munkatársam riogatott azzal, hogy börtön jár neki. Annyira megijesztett... az ismer?sömnek nem is mertem mondani amíg nem vagyok benne biztos hogy igen/nem.

Legjobb válasz: Értem én, de én sem járok ferrárival mert nem tehetem meg. ennyi erõvel lopjak egyet mert nem keresek annyit? Van lábad sétálj, bicikliz.Ez, hogy nem telik rá gyenge érv..... Nem alanyi jogon jár ez egy szolgáltatás nem kötelezõ igénybe venni. Nekem ez a nézõpontom, ha nem telik rá nem veszem igénybe. Az más téma, hogy dolgozó emberek éppen éhen nem halnak szégyen qurva ország, nagyon nem jól van ez így.

Értem én, de én sem járok ferrárival mert nem tehetem meg. ennyi erõvel lopjak egyet mert nem keresek annyit? Van lábad sétálj, bicikliz.Ez, hogy nem telik rá gyenge érv..... Nem alanyi jogon jár ez egy szolgáltatás nem kötelezõ igénybe venni. Nekem ez a nézõpontom, ha nem telik rá nem veszem igénybe. Az más téma, hogy dolgozó emberek éppen éhen nem halnak szégyen qurva ország, nagyon nem jól van ez így.
Értem.....akkor én is ingyen megyek múzeumba, nem fizetek az autópályán, a tömegközlekedésért, taxiként használom a mentõt, ha kedvem támad a tûzoltóautóval menni akkor elviszek egyet, a parlamentben elfoglalok egy szobát és ott lakok. Megtehetem mert fizetem az adót?Színvonal olyan amilyen (pocsék) korrupt vezetõk vannak, lopnak de börtönbe kéne zárni õket nem követni a példájukat. Talán ha okosan döntenek az emberek a köv választáskor változik valami mert ez így nagyon nem jó, rosszabb mint a balkánon, pedig milyen virágzó szerethetõ kis ország volt. De legyen már egy kis erkölcsi tartás ne cigánykodjunk! Tudom sza.r kevés pénzbõl kilátástalanul rabszolgának lenni valamelyik külföldi éhbért adó vállalatnak (Borsodi kisvárosban lakok) de ne legyen már természetes dolog ha rossz a színvonal lopnak a fejesek akkor én is megtehetek mindent.
Nem dicsekszem hanem a tényeket írtam.Te nagyon szubjektíven látod a dolgokat.Az eszedbe sem jutott, hogy nem brahiból bliccelek.88 ezer forint a havi keresetem lakásom nincs ezért albérletben élek ami rezsivel együtt 58000 forint.Kereken 30000 forintom marad a megélhetésre és minden másra.Nem tudom mennyire várható el, hogy ebbõl 10.000 forintot elköltsek bérletre.Így is napi 1000 forintom van a megélhetésre.Gyerekkoromben meg azért blicceltem mert a családi körülményeim kb. az éhezésre voltak elegendõek nemhogy bérletre.Nagyon szívesen megvenném a bérletet ha csak egy kicsivel többet keresnék de így erre képtelen vagyok.Én az olyanokat nem értem meg mint te akik azt hiszik mindenki jól él és rendezett körülmények között saját lakással.Te csak a saját szociális helyzetedet veszed figyelembe ami nyílván jobb mint az enyém vagy van aki eltart és megveszi neked a bérletet.
Teljesen egyet értek az utolsó válaszolóval. Ha nincs pénzem kifizetni a 7 ezer forintos villanyszámlát, akkor lehetõség szerint nem használom a villanyt, vagy csökkentem annak használatát olyan szintre, amit ki tudok gazdálkodni. Nem pedig elvárom, hogy mindenki tekintettel legyen rám. Én is sokat gyalogolok, mert nincs pénzem bérletre. Nálam is így mûködnek a dolgok.
Amiket felsoroltál nem releváns, mert a tömegközlekedés egy olyan dolog, amirõl nem igazán lehet lemondani. Nem tudom az illetõ hol lakik, de nyilván nem 5 percre a munkahelyétõl, szóval oda valahogy el kell jutnia nincs mese. Szerintem ha te lennél abban a helyzetben amiben õ, te sem gyalogolnál. A példádban szereplõ többi dolog meg tényleg olyan, hogyha nincs rá pénz, nem használom. Egyébként teljesen egyetértek veled, mert én magam is próbálok nem lesüllyedni arra a szintre ahol az országunk/politikusaink állnak, de úgy gondolom vannak olyan helyzetek, amiben már nagyon nehéz teljesen becsületesnek maradni és nincs is sok értelme. És szerintem ez egy ilyen helyzet.
Nem lehetséges.Én 14 éves korom óta kapom a büntetéseket.Most 29 vagyok.Volt, hogy naponta többször is megbüntettek.Nekem is levelezési címem van.Már több száz büntetésem lehet az elmúlt 15 év alatt és még semmilyen következménye nem volt a bliccelésemnek.Bejelentve dolgozom a fizetésem bankkártyára érkezik és még abból sem vontak le soha semmit.
Szánalmas vagy, hogy ég dicsekszel is vele. De ami késik nem múlik egyszer úgyis behajtják. Adóhátralék módjára behajtják, komolyan nem értem ezeket az embereket nem kötelezõ használni a tömegközlekedést és nem alanyi jogon jár az utazás vele.
Utolsókkal azért nem értek egyet, mert a "bliccelõ válaszoló" dolgozik, adót fizet, az õ adójából is eltartjuk a BKV-t, tehát nem mondhatod, hogy semmit nem fizet csak használja a szolgáltatást. Arról nem is szólva a BKV-sok már mennyi pénzt elloptak, elsikkasztottak, a szoláltatásuk meg egy nagy nulla, sajnos én is azzal vagyok kénytelen utazni. Szegény éppen hogy megél valahogy és akkor azt tanácsoljátok neki, hogy menjen gyalog a munkába, ha nincs pénze bérletre?? Nagyon szolidárisak vagytok!
Olyan érdekes ez az egész. Tényleg neveltetés és felfogás kérdése "csak". Én is 'elköthettem' volna csomó dolgot a munkahelyemrõl, észre sem vették volna, mégsem tettem, mert valahogy nem tudnék nyugodtan aludni utána. Nem azért, hogy kiderül, hanem, hogy személy szerint engem zavarna ez a szitu. Beleverték az emberbe a szülei, hogy ami nem az enyém, az nem az enyém, ahhoz nincs jogom. És ilyen helyzetben ez buggyan ki belõlem, kifordulni a bõrömbõl pedig nem tudok, ... és nem is akarok, hiszen egyet értek azzal, amit a szüleimtõl hoztam.
Hogy jön ide? olvass vissza, és értelmezz. szerinted morálisan nem elítélendõ a bliccelés, akkor szerinted természetes? például csokit szabad lopni de már autót nem? kis bûn nem bûn?hol húzod meg a határt?Fogd már fel ez egy szolgáltatás nem KÖTELEZÕ igénybe venni és nem jár alanyi jogon. Lehet hihetetlen de engem úgy neveltek ne csaljak, ne lopjak éljek becsületes életet.
A 25 kilóméterre dolgozó hölgy könnyen becsületes mivel nincs más lehetõsége ugyanis a vidéki buszokra csak az elsõ ajtónál lehet jegyet venni felszállás után.Ha nem fizetsz a vezetõnek akkor nem szállhatsz fel.Budapesten viszont könnyen bliccelhet az ember ha akar vagy ha nincs pénze.A minimálbér(a legkisebb adható összegû fizetés teljes munkaidõs foglalkoztatásért) és a létminimum(Az a minimum összeg mely az életben maradáshoz szükségeltetik) pedig két külön dolog.
Pont azért éltek létminimum alatt mert három emberre jutott az a 105 ezer forint és ha elosztod akkor az 35000 forint per fõ ami a létminimum alá esik te észkombájn!
Nem hülye a felfogásod egyáltalán csak néhány hozzászólás elég álszent és képmutató.Itt mindenki olyan becsületesnek mutatja magát de ennek a fele sem igaz.Méghogy gyalog járnának inkább ha nem lenne pénzük bérletre?!Ugyan ki hiszi ezt el?Mindenhol megy a mutyizás és "okoskodás" a mellékes jövedelmek és hasonlók.Azért mert valaki õszintén leírja, hogy nem bír bérletet venni és bliccel de még nem volt következménye(ugyanis a kérdés az volt, hogy mi lehet a dolog vonzatja)egybõl rárepül a sok dögkeselyû és fórumnak használja az oldalt.A kérdezõt nem az érdekelte, hogy milyen erkölcsi kérdéseket vet föl a bliccelés hanem, hogy mi lehet a következménye.Erre valaki adott egy használható, mindenre kiterjedõ választ.Az oldal ezért van!
Nem 25 km-t gyalogol, hanem annyira van a munkahelye, és abból a kevésbõl is megvette a bérletet, pedig - mint a fenti példák is mutatják - nem is kellett volna, hiszen alapból jár ez a szolgáltatás mindenkinek. Vagy nem? Nem minimálbérért dolgozik, csak éppen munkanélküli volt a párja, és a családi ellátások (GYED, csp.) volt ekkora egy hónapban, amibõl hárman éltek. Nem használ ki senki, mert házam van, kocsim, munkahelyem, nyaralni is el tudok menni, csak éppen azt akartam érzékeltetni, hogy amikor "rosszabbul" ment egy pár évig, akkor is megvettem a bérletet, mert ilyen hülye a felfogásom...
Nekem errõl az önsajnálatról valahogy mindig az a kép ugrik be, amikor a TV-ben sírnak-rínak egyesek, hogy éppen most fogják kilakoltatni õket, mert nem tudják fizetni a dolgaikat ezer! éve, és olyan mély nyomorban élnek, hogy csak na. Közben pedig a szájában lóg a cigi, megy mögötte számítógépen az internet ezerrel, frissen festett, dauerolt a haja, és mûkörmei vannak. Ilyenkor kinyílik a zsebemben a bicska. Én elmondanám nekik, hogy õk igen csak messze vannak a nyomortól. Mi 105 ezer forintból éltünk hárman, 25 km-re dolgozom, és mégis megvettem a bérletet, mert így tartom tisztességesnek. A helyi járatosat már nem vettem meg, mert arra nem volt keret, és bizony fél órákat is erõltetett menetben mentem, hogy idõben beérjek, még 7 hónapos terhesen is, mivel a táppénzbõl még annyira sem éltünk volna meg. Mégsem gondoltam egyszer sem, hogy bármiért amit igénybe veszek, ne fizessem meg az árát. Talán nagyon rosszul neveltek, de én ezt felvállalom.
A kérdező hozzászólása: Hát, köszönöm a válaszokat. Kicsit elterelõdött a téma, de sebaj:) . Én nem ítélem el azt, aki nem veszi meg. Ugyanis az ominózus személy is minimálbérbõl él, ételre alig van pénze...meg nem ítélkezem, csak aggódtam. Nem hinném, hogy a börtönt választaná, ha oda kerülne a sor. De még egyszer köszönöm a témába vágó tapasztalatokat.
Nincs börtön, bár vállalhatja hogy nem kifizeti, hanem leüli a büntetést.
Nekem a Budaörsi önkormányzat lóg több mint egy millával. Ha bliccelnék én is büszke lennék rá (néha bliccelek is), de alapvetõen nem járok BKV-val. Másfél éve nincs bérletem. :)
Hát nem tudom én nagyon sok éven át megvettem a nagyon drága bérletet és utaztam a koszlott, lerobbant, büdös, ritkán járó stb buszokon meg metrón. Szóval amikor volt néhány olyan évem amikor rosszul ment és nem tudtam megvenni a bérletet valahogy nem éreztem lelkiismeret furdalást amiatt, hogy bliccelek, mert úgy gondoltam, hogy a korábbi évek alatt jócskán megfizettem már azt a "magas" színvonalat amit nyújtanak. És tök igaza van az egyik elõttem szólónak, hogy egyrészt álszentek azok, akik azt mondják õk gyalogolnának ilyen helyzetben, mert tutira nem, másrészt meg aki mégis, az nagyon hagyja magát kihasználni.

Az lehetséges, hogy már öt hetesen látszik a pici?

én voltam a tegnapi két halovány csikos beszéltem az orvossal és azt mondta hogy a jöv?hét pénteken menjek vissza ultrahangra mert akkor leszek öthetes és akkor már látni fog valamit!

Legjobb válasz: Szia nekem 5-6 hetesen, csak a petezsákot látta a doki, majd 2 hét múlva visszarendelt akkor látszott már a szívcsõ pulzálása, azt mutatta meg a monitoron. Boldog babavárást (16. hetes kismama)

Szia nekem 5-6 hetesen, csak a petezsákot látta a doki, majd 2 hét múlva visszarendelt akkor látszott már a szívcsõ pulzálása, azt mutatta meg a monitoron. Boldog babavárást (16. hetes kismama)
Nekem 4 hetesen már látszott..
Változó, szinte mindenkinél más. De ha szerencséje van a dokinak, meg jó a gép akkor a petezsákot már láthatja.
Mi 4 hetesen és 5 naposan voltunk elõször UH-on, ahol látták a petezsákot, ami kb. 13 mm volt benne a babát, aki kb. 3 mm volt.:) Akkor még a szívhangot nem látták, cazt két héttel késõbb hallhattuk elõször.
Nekem az elsõ uhon 5 hetes 3 napos terhességet állapítottak meg. A petezsák látszott, a "baba" még csak egy pötty volt, amit a cursor el is takart:-) De már pulzált, bár ez még nem szívdobogás volt. Amúgy sokaknál még 7 hetesen sem látják, tényleg változó... Türelem és sok sikert:-)
Én 5 hetesen mentem el orvoshoz aki ultrahang alapján már látta, sõt nekem meg is mutatta. Igaz, hogy még nagyon pici, de már látszik hogy ott van :-)

Rendszertelen a menstruációm. Ezzel voltam már nőgyógyásznál, de ő elküldöt az endokrinologiára, de ott se tudták megmondani, mitől van. 1-2 éven belül babát szeretnénk. Lehetséges-e?

Legjobb válasz: Szia!! Persze, hogy lehet babád!! Ha az orvosod továbbra sem tud tanáccsal szolgálni, keress másikat. Szoktak vmi bogyókat felírni, hogy miket, sajna nem tudom, én szerencsés vagyok és nem volt ilyen problémám. De volt egy kolléganõm, õ is járt orvoshoz, szedett valami tablettát, és lám, 3 hónap múlva terhes lett:) Ne keseredj el, járj utána addig, amíg az orvos nem tud valami megnyugtató megoldást javasolni. Olyasmit is hallottam, de nem tudom, mennyire igaz, hogy néhány hónapig fogamzásgátlót kell szedni, az beállítja a menstruációs ciklust, utána könnyebb teherbe esni. De ez nem biztos. Sok sikert kívánok!!!

Szia!! Persze, hogy lehet babád!! Ha az orvosod továbbra sem tud tanáccsal szolgálni, keress másikat. Szoktak vmi bogyókat felírni, hogy miket, sajna nem tudom, én szerencsés vagyok és nem volt ilyen problémám. De volt egy kolléganõm, õ is járt orvoshoz, szedett valami tablettát, és lám, 3 hónap múlva terhes lett:) Ne keseredj el, járj utána addig, amíg az orvos nem tud valami megnyugtató megoldást javasolni. Olyasmit is hallottam, de nem tudom, mennyire igaz, hogy néhány hónapig fogamzásgátlót kell szedni, az beállítja a menstruációs ciklust, utána könnyebb teherbe esni. De ez nem biztos. Sok sikert kívánok!!!
Azt én is hallottam, hogy a fogamzásgátló berendszeresíti. A barátnõmnél bevált, neki is ilyen-olyan volt. Most már két gyönyörû kislány anyukája. Szerintem is keress egy másik orvost, aki el tud látni hatékonyabb tanácsokkal. És ettõl függetlenül mindenképp lehet babád!
Lehetséges , de lehetséges az is hogy csak simán késik kicsit .Vegyetek tesztet ha gondoljátok.
SZIA!! Nagyon felelõtlenek vagytok, utána meg ha megvan a baj csak kapálóztok.Sürgõssen vegyetek egy tesztet, akár a dm be is lehet kapni, ne húzzátok a dolgot, NEHOGY KÉSÕ LEGYEN.lEGKÖZELEBB VIGYÁZZATOK.

Tegnap voltam uh-on, és mondta az orvos, hogy már kéne lennie embriónak 7hetesen, a szikhólyag nő a petezsák is, és 4nap múlva kell menni, hogy legyen benne embrió. Lehetséges hogy addig ott lesz? At is mondta hogy a vártnál kisebb.

Legjobb válasz: Lehetséges,hogy ott lesz.Az utolsó mensi elsõ napjától számolják a 7 hetet.Ha késõbb volt peteérésed,mint középidõ,akkor lehet kisebb.Én is így voltam,mindig 1 héttel kisebb volt a babám,és késõbb is született 1 héttel a kiírt idõponttól.:)

Lehetséges, hogy ott lesz.Az utolsó mensi elsõ napjától számolják a 7 hetet.Ha késõbb volt peteérésed, mint középidõ, akkor lehet kisebb.Én is így voltam, mindig 1 héttel kisebb volt a babám, és késõbb is született 1 héttel a kiírt idõponttól.:)
Lehet, hogy késõbb fogant! Szerintem ne izgulj!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, kicsit megnyugodtam, de igazából majd holnap tudok csak, mert akkor kell mennem uh-ra. szorítsatok:)
mehetsz államira
A kérdező hozzászólása: Oh, az jó lenne :) Köszi, a gyors választ!
mehetsz államira.
Nem mert csak az elsõ szak ingyenes, ha te az elhasználod fizetõsre az a te dolgod.
A kérdező hozzászólása: És amennyiben abbahagyom a fizetõset, attól lehetek államis?
A 4. válaszoló nem jól tudja. Régen valóban volt egy ilyen szabály, de már jó pár éve eltörölték.

Vettem egy vadi új gépet Win7-et akarok rárakni usb-ről, lehetséges ez amig nincs az alaplapnak a drivere fent? Tudja kezelni a pendrive-ot? Vagy marad a DVD-ről verzió?

Legjobb válasz: Lehetséges penrõl telepíteni. A BIOS-ban nézd meg, hogy lessen bootolni róla de az új gépekben már ez szinte alap. Az alaplap driver majd a W7-re kell minden egyébbel együtt.

Lehetséges penrõl telepíteni. A BIOS-ban nézd meg, hogy lessen bootolni róla de az új gépekben már ez szinte alap. Az alaplap driver majd a W7-re kell minden egyébbel együtt.
És nem árt egy bootolható pendrive w7-el.Új géppel adnak driver cd-t a w7 telepítése után kell felrakni.
és evvel a progival fogod tudni feltenni egy pendrivrs: http://oprend.hu/news.php?readmore=236

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!