Találatok a következő kifejezésre: Az lehetséges, fogamzásgátlót szedek, (20 db)

Fogamzásgátlót szedek, de antibiotikummal kezeltek, viszont pont a 7 gyógyszermentes nap alatt; így is befolyással van, illetve csökkenti a hatását az antibiotikum a fogamzásgátló hatását? Lehetséges a terhesség?

Az antibiotikumot éppen az alatt az id? alatt szedtem, amíg a fogamzásgátlót nem kellett, a 7 gyógyszermentes nap után továbbra is szedem a fogamzásgátlót.

Legjobb válasz: ez attól is függ,milyen antibiotikumot szedtél. a penicilin tartalmúak szokták általában megzavarni a fogamzásgátló hatását,de ha nem volt hányás,hasmenésed tõle akkor szerintem ne aggódj. nincs írva az antibiotikum tájákoztatójában ,hogy befolyásolja-e?

ez attól is függ, milyen antibiotikumot szedtél. a penicilin tartalmúak szokták általában megzavarni a fogamzásgátló hatását, de ha nem volt hányás, hasmenésed tõle akkor szerintem ne aggódj. nincs írva az antibiotikum tájákoztatójában , hogy befolyásolja-e?
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom, volt egy kis mennyiségû penicilin tartalma, de a tünetek, amiket leírtál, nem jelentkeztek. És nem volt a tájékoztatóban errõl szó, sajnos, hogy hatással van-e a fogamzásgátlókra, de hátha igazad van, és nem okoz galibát. Köszönöm a segítõ válaszodat!
szívesen.:)

Valamilyen módszerrel lehetséges úgy teherbeesni, hogy közben fogamzásgátlót szedek? Vagy valami, ami növeli picit az esélyét?

A párom még várni akar picit, én viszont már nagyon szeretnék kisbabát. Nem akarom abbahagyni a gyógyszert, csak szeretnék egy kis esélyt adni, hátha "becsúszik" véletlenül.

Legjobb válasz: ha õ nem akar még babát, akkor ezt tartsd tiszteletben, vagy adj neki ultimátumot de én úgy nem vágnék bele, hogy nem vagytok mindketten 100%-osan benne. Az késõbb csak feszültséget szül.

Ha jól tudom cickafark teát nem lehet inni fogamzásgátlót szedõknek, mert gyengíti vagy semlegesíti a gyógyszer hatását.
Ha az emberek igy gondolkodnanak, akkor rengetegen csak 40 folott szulnenek vagy akkor se...
szerintem azért az is elég nagy gond ha nincs félretett pénz. A saját lakás nem fontos, végül is 100 ezres törlesztõ részlet, vagy 50 ezres bérleti díj mellett is fel lehet nevelni egy gyereket, sõt 5 fõs albérletben, 3 lakótárs között is. Csak vélhetõen nélkülöznie kell majd és nem nagyon érti majd, hogy más gyereknek miért van 5 pulóvere amíg neki csak egy. És milyen jó lesz mikor ezért majd csúfolják is. Ja, és persze minek is megtakarítás, ha a férjed/párod esetleg elveszti az állását, te meg gyesen/gyeden vagy, majd összekalapozzátok a metrón ami a havi kajára kell. no para.
Azzal semmi gond nincs, ha valaki fiatalon akar gyereket es nincsen lakas meg felretett penz...az viszont nagyobb problema, hogy a parodat, akit szeretsz, bele akarsz kenyszeriteni egy helyzetbe , amihez nem eleg erett. Nekem altalaban nem voltak futo kapcsolataim, a masodik baratommal mar tobb, mint 5 eve voltunk egyutt, gyereket terveztunk, olyan 21-22 lehettem, amikor egyszercsak radobbentem, hogy en vele nem tudnam leelni az eletemet. Aztan 2 ev mulva talakoztam a ferjemmel es 26 evesen terhes vagyok az elso babankkal.Megerte varni, felnottem a feladathoz es boldogsagban varjuk a picit. Sokminden valtozhat meg az eletedben es csak akkor vallajatok gyereket, ha mindketten keszen alltok ra.
szedj be fosást, meg hányást elõidézõ gyógyszereket... jobb ötletem nincs! De aztán ne gyere vissza megkérdezni, hogy jaj mit csinálj, mert a párod lelépett te meg ott maradtál egy gyerekkel a nyakadon és nem tudsz megélni...
"senki meg nem mondaná a gyerekemrõl, hogy nem 30 éves, hanem csak 23 éves az anyja. " Ezt elírtam, azt akartam írni, hogy senki meg nem mondta volna a gyerekemrõl, hogy nem 30 éves, hanem 23 éves volt az anyja, amikor megszületett. Mert most már 3 éves is elmúlt. De akkor, amikor született, még csak 23 voltam.
Egy gyerek nem kéri, hogy megszülessen. Egy gyerek megszületése a szülõ vagy szülõk döntése. És miért kell annak a gyereknek esetlegesen kínlódnia, csak mert olyan a szülõ, amilyen??? Kérdezõ, nem tartalak 23 évesen fiatalnak az anyasághoz. Én is 23 évesen szültem a kisfiamat, teljes mértékben el tudtam látni, rengeteget foglalkoztam vele, teszem ezeket ma is, senki meg nem mondaná a gyerekemrõl, hogy nem 30 éves, hanem csak 23 éves az anyja. DE! Nálunk közös döntés volt a gyerekvállalás. Mindketten gyerekvállalás elõtt dolgoztunk, volt félretett pénzünk, volt mire vállalni és pláne mindketten akartuk. Ezáltal nem volt olyan, hogy terhes lettem vagy megszültem és a férjem lelépett volna, mondván, hogy de hát én ezt nem is akartam. Viszont te könnyen így járhatsz. Vagy ha nem is lép le, de úgy gondolja, hogy te erõltetted jobban, és õ mondjuk nem fog tevékenyen részt venni a gyereknevelésbõl, akkor mindkét esetben szerintem neked lesz a rossz, de a gyerek szívja meg igazán. Ha te ennyire vágysz egy babára, akkor miért nem adod meg neki azt, hogy olyan szülei legyenek, akik akarták? És miért mindig a nõnek kell engednie? Ez nem errõl szól. Egy gyerek sokkal komolyabb és felelõsségteljesebb döntés annál, hogy ezen egyáltalán el kelljen gondolkozni. Ez nem rólad, ez nem a párodról szól, hanem egy gyerekrõl. Illetve amit tenni szándékozol, azzal egy másik embert versz át, hazugságban élsz és egy gyereket egy hazugságra, átverésre alapoznál. Hát, gratulálok, 23 év ide, 23 év oda, de ez nem a felkészültségedrõl és a felelõsségteljes gondolkodásodról ad példát!
Jajj miért kell szegény kérdezöt bántani ezzel h gyerek vagy még meg miböl tartod majd el .itt nem ez volt a kérdés.egyébként meg 23 évesen már nem gyerek, igen is adott lehet minden körülmény egy gyerekhez.én is a saját lábamon álltam már ennyi idösen. Kedves Kérdezö! A párod nélkül ne dönts egy ilyen fontos kerdesben. Ha ö még nem áll készen, azt tanácsolom várjatok.hisz még fiatalok vagytok, rengeteg idötök van még. Vagy ha mindig kitolja az idöpontot talan mas oka is van...ezt mindenkepp tisztazzatok. Én is úgy terveztem h 25 évesen szülök majd...most itt állok 25 évesen , stabil párkapcsolatban, minden megfelelö körülménnyel és 2 vetéléssel a hátam mögött. :( de nem adjuk fel! Neked is kivánom a legjobbakat és remélem a párod is hamar beadja a derekát ;) K.
"Saját lakás félretett pénz szép álom." azért, ha otthon lakik még és dolgozik, nem olyan elérhetetlen szerintem, hogy gondolkodjon már elõre és rakjon félre pénzt... de hovatovább, ha felsõoktatásban tanul, van ösztöndíj, bursa stb.
Nem is lenne annyi tönkretett gyerek .
így van, szép dolog a fajfenntartás, és elég szomorú hogy sokaknak csak 40 éves korára adatik meg egzisztenciálisan, de az akkor sem megoldás, hogy a gyerek igya meg a levét annak, hogy átgondolatlanul bevállalod, mert vágysz rá hol ott nem tudod neki biztosítani a megfelelõ körülményeket
egyébként meg tegyél róla hogy biztosítani tudd a körülményeket: elõször is ne cigarettára költsd a pénzed, hanem tegyél félre. Másodszor is tanulj, képezd magad, ha nem keresel eleget, hogy többet is elkérhess a munkádért. Ha a gyereket a karrier és a tanulmányok elé keresed, 30 évesen majd 80 ezer ft-ér fogsz dolgoni, és csodálkozol, hogy nem tudod eltartani. Bírom, hogy a magyarok ülnek a kaki kupac tetején, és nem értik miért lesz egyre nagyobb és nagyobb. Az egy dolog hogy szar országban élünk de ennek a fele a szar, lusta emberek miatt van :)
Huuu vkit megesz itt a sarga irigyseg. :-). Ennyire nem kell feltekenynek lenni. Amugy meg egyik rokonom velem egy idos 25 eves es van 1 eves kisfia es mellette jar egyetemre, dolgozott evekig, es peldasan vizsgazik mindenbol. Nem kell minden kismamat lenezni. Nalad gondok vannak h nem tudtad megtenni. Sajnalom az ilyen irigy, frocsogo embereket. :-) A kerdezo se fiatal. Hugom 23 eves mult 24 evesen szul majd. Van par bedolgozott eve gyogyszertari asszisztenskent. A ferje is nagyon jo pozicioban dolgozik 6 eve. Igaz alberletben laknak. Itt tenyleg az a szornyu h a parodat akarod ilyen aljas modon kijatszani. A vegen tenyleg mahadra maradsz. Aki nem all keszen arra nem lehet rakenyszeriteni.
Fundamenta+ 16 éves koromtól dolgozom+ kifogtunk egy jobb árú lakást amit kicsit fel kellett csak újítani így sikerült
Akkor mondj nekem pár tippet, hogy lehet egy lakás árát 5.év alatt megkeresni egyetem mellett.
Igen önerõbõl, a párommal közösen, nem terhesen záróvizsgáztam már meg volt a fiam 1, 5 éve..Amúgy igen az alap nem mindegy nem vágok vele fel csak leírtam, hogy azért 20 évesen is tarthat már az ember valahol...-.-
Irigykedik a franc.
Mi van uccsó? Irígykedsz?
Persze és ezt mind önerõbõl? Diplomád meg max alapképzés lehet ami nem rossz, de elájulni sem kell tõle. Terhes csoporttársam záró vizsgájáról meg inkább nem írok semmit mert megsértõdsz.
Semmi baj a korával, inkább az a baj, hogy a párodat készülöd átvágni.A gyerek legyen közös döntés, vagy ha becsúszott akkor is közösen kell átbeszélni mi lesz, de az, hogy direkt "becsúszik" az nagy gerinctelenség. Egy 23 éves már nem gyerek, én 24 vagyok, van egy 2, 5 éves fiam, egy férjem, egy diplomám, 3 nyelvvizsgám, munkám, lakásunk, autónk, én most építem a karrierem lehet lepontozni.
Jaj azért ha mindenki arra várna hogy lakáa meg vagyona meg mindene meglegyen akkor fehér hajjal lennének terhesek a mai világban... Saját lakás félretett pénz szép álom. És miért kell mimdenkinek tanulni azért hogy ugyan úgy ne kapjon munkát mint más? Ez már nem igy megy. Én is fiatalon szültem azért látni akarom felnõni is a gyerekem. És volt saját lakásunk meg jól fizetõ állása a férjemnek stb. Aztán mégis közbejött valami. De még elég fiatalok és erõsek vagyunk hogy mindent újra kezdjünk. Aki 30 felett szül is képes lesz rá ha nem ugy alakul az álomkarrier meg élet? Mit kell itt leszolni hogy õ " fiatalon " akar gyereket? Ez teljesen normális kor. Ettõl függetlenul ehhez olyan társ kell aki akarja a gyereket. Szóval ha nem biztos a társad ne akarj tõle gyereket. A gyereknek normális, szeretõ, biztos család kell.
Még fiatal vagy, nem kell sietni, nem vagy lemaradva semmirõl. Emlékszem én is 22 éves voltam, mikor nagyon szerettem volna babát az akkori páromtól, de nem lehetett, még túl fiatal voltam és anyagilag sem úgy álltunk. Meg nem is mûködött a kapcsolat. Szóval ne csak magadra gondolj, hanem a párodra és a leendõ gyermekedre. Sok fiatal csak úgy érzi, magának akarja a gyereket, hogy milyen aranyos, de abba bele sem gondolnak, hogy azt a gyereket etetni, ruháztatni és nem utolsó sorban nevelni kell. Néhányan kissé önzõek ezen a téren.
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok
Ez nem a nõ meg a férfirõl hanem egy gyerekrõl szól.
mert ez egy elég jelentõs kérdés ahhoz, hogy "okos enged szamár szenved"-et játszatok. Ha úgy érzed, ketyeg a biológiai órád, hosszú évek óta együtt vagytok, te 30 felett jóval, és mindent megtudnátok neki adni, akkor adj ultimátumot az egészséges babáért. De azért, mert te szeretnél babát, ne erõltesd rá.
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy már annyiszor beszéltünk meg idõpontot, már lassan 1 éves lehetne a babánk, ha nem gondolná meg magát állandóan. amint közeledünk az idõponthoz, kitalálja, hogy inkább még várjunk vele.
Csak akkor vállaljatok gyereket, ha mindketten szeretnétek, elég aljas dolog lenne tõled, ha teherbe ejtetnéd magad. Különben sem a legjobb dolog úgy teherbe esni, hogy mellette szeded a tablettát (ha egyáltalán lehetséges). Gondolkodj ésszerûen, hány éves vagy amúgy?
Legalább most már tudom, miért van ennyi "gyógyszer mellett" lettem terhes nõ itt...:-(
A kérdező hozzászólása: tiszteletben tartom, ezért nem hagyom abba. de õ is tiszteletben tarthatná az én akaratomat. miért mindig a nõnek kell engedni?
Hát én inkább várnék...nem akarnék a saját sietségem miatt elvált anya lenni! Vagy tedd le a tablettát és mond meg a pasisnak, hogy abbahagytad Vagy Szedd és majd a megbeszélt idõpontban abbahagyod!
talán ki kellene deríteni mi az oka a hezitálásnak
Hát akkor tényleg rohadt régóta téma lehet ha csak 23vagy. Inkább tanulj mé mert eszed nem sok van.
A kérdező hozzászólása: az, hogy még fiatalnak érzi magát. de ettõl függetlenül szoktunk róla beszélgetni, szóval nem az a gond, hogy egyáltalán nem akar
Piszkos a meló, és lusta vagy tanulni? Nem a gyerekbe kell menekülni, mert unatkozol és nem tudsz magaddal mit kezdeni. El tudod tartani a gyereket? El fogod tudni akkor is ha gyesen leszel? Van lakásod? Megtakarításod? Lesz hova visszamenni dolgozni? Kapsz majd Gyedet? Mert a gyereket nem teheted ki szûkölködésnek, mert nem volt kedved karriert építeni.
Azért szülnél, hogy te boldog legyél, a gyereked meg nõhetne fel apa nélkül. Nem gondolod, hogy a gyereket kellene boldogá tenni nem téged általa. Mint egy kisgyerek játékbabával.
azzal nincs gond hogy fiatalon szülj ha érettek vagytok MINDKETTEN rá, olyanok a körülményeitek és házasságban éltek vagy legalább is biztos kapcsolatban. De a te esetedben e háromból kettõben kételkedem egyet meg nem tudok csak sejtek :)
A kérdező hozzászólása: ezt nem is tudtam. köszi az infót, így már mindjárt más az egész helyzet..
az én férjem képen törölt volna ha 23 évesen elfelejtem bevenni a gyogyót, úgyhogy még a tojáshéj a fenekemen, normális szakmám, állásom sehol, esetleg nincs saját lakás, stb. Egy gyerekre fel kell készülni, nem csak annyi hogy megszülöd és van.
A kérdező hozzászólása: én mindigis fiatalon akartam szülni. errõl mindenkinek más a véleménye. van, aki elõbb a karrierjét építgeti, én pedig minél elõbb szerettem volna babát. és ezzel mások is vannak így, nem én vagyok ilyen "félresikerült"
És neked ez nem elég jel, hogy nem kéne még szülni? Legalábbis a pasidat nem kéne belekényszeríteni, abból még jó nem sült ki.
akkor még nyugodtan várhattok jó pár évet, ne siettesd, a fiúk késõbb érnek, nincsen még kész rá, és ez így van jól, ha nem állsz ki mellette, csak elbizonytalanítod és elijeszted. Minél megértõbb leszel vele annál inkább érezni fogja hogy egy család vagytok.
ha õ nem akar még babát, akkor ezt tartsd tiszteletben, vagy adj neki ultimátumot de én úgy nem vágnék bele, hogy nem vagytok mindketten 100%-osan benne. Az késõbb csak feszültséget szül.
Hát, ha rosszul szedted, akkor lehet...
A kérdező hozzászólása: Idõre pontosan szedtem minden nap!Most úgy döntöttem abba hagyom mert ez így nem jó!
Normális szedés mellett nem lehetsz terhes (hacsak nem te vagy az 1 a soksok millióból). Vegyél egy tesztet...Meg írj, hogy mi van. Különben mindenki azzal fog jönni, hogy nem is lehet megbízni benne blabla.

Tegnap 21:50 körül hánytam. Gestomix nevű fogamzásgátlót szedek. Bevettem a hányás után kb 20 perc után még 1 tabit. A barátom mielött elélvezne mindig kiveszi a hívvesszőjét. Lehetséges, hogy terhes vagyok? én úgy gondolom, hogy kicsi rá az esély.

Tegnap ugyebár a 21 dbos fogamzásgátlóból 2-t vettem be.. amit eredetileg bekellett.. a péntekit.. meg 1 hétre rá a következ? péntekit vettem be ugymond pót tablettának..azlenne a 21ik tablettám..szóval mikor a 21ik tablettához érkeznék..akkor csütörtökön megkezdem a 3ik levél fogamzásgátlót..és a pénteknél ujra elkezdem szedni..és igy akkor minden csomagbol egy kimarad.. de a 21 igy is meg lesz.. sajnálom ha nem volt elég érthet? .. de jobban nemtudom elmagyarázni így..:S

Legjobb válasz: Hát ezt meg minek csináltad??? Nem kellett volna kettõt bevenni, mert nem véletlen az, hogy 1 nap csak egyet lehet!! El kellett volna olvasnod a használati utasíást, hogy ilyen esetben hány napig kell kiegészítõ védekezést használi! Én amúgy a helyedben inkább csak hagynám, hogy elõbb jöjjön meg egy nappal, mert ezt lehget így tologatni, és akkor nem lennél folyamatos csúszásban. Szóval az utolsó tabléettád ezentúl csütörtökön lenne.

Hát ezt meg minek csináltad??? Nem kellett volna kettõt bevenni, mert nem véletlen az, hogy 1 nap csak egyet lehet!! El kellett volna olvasnod a használati utasíást, hogy ilyen esetben hány napig kell kiegészítõ védekezést használi! Én amúgy a helyedben inkább csak hagynám, hogy elõbb jöjjön meg egy nappal, mert ezt lehget így tologatni, és akkor nem lennél folyamatos csúszásban. Szóval az utolsó tabléettád ezentúl csütörtökön lenne.
Hat, eleg nagy butasagot csinaltal. Ha hasmenesed van, vagy hanysz, csak LEHET, hogy nem hat megfeleloen a tabletta. Ilyenkor egy hetig kiegeszito vedekezest kell alkalmazni, de TILOS ket szemet bevenni, es pakolgatni a tablettakat ide-oda.
A kérdező hozzászólása: akkor az mondod h a 21ik tablettámat ne vegyem be?azaz a péntekit? hanem utoljára a csütörtökit vegyem be..és akk elvileg megkell jönnie..de ha a 21ik tabit nem veszem be nem lesz gáz a többi levélre nem hat ki?
nembiztos h hamarabb fog megjönni, sõt, inkább h nem, egy tablettától még nemborul így fel, de a kiegészítõ védekezés azmajd kelleni fog. amúgy a barátod mért húzza ki mindig a péniszét mikor szexeltek? tabléettát szedsz, nyugodtan belédélvezhet, nemleszel terhes (ha normálisan szeded)
A kérdező hozzászólása: de akkor mit csináljak?:S:S segitsetek lécci..:S http://www.egeszsegkalauz.hu/gyogyszer/51117/gestomix_20_%C2.. lejjebb ott van h háûnyásnál mit kell csinálni..és azt irja h bekell még 1et venni..egy tartalék csomagból..de milyen tartalék csomagbóól???ez a 2.ik levél amit szedek..akkor felkellett volna kezdenem a 3at?vagymi?? nemértem..:S:S am azért megszakitással sexelünk..mert nem egy olyanról hallottam h terhesek lettek stb.. és azért az elõváladéktól fog.gátló mellett kisebb az esély h teherbe esek, mint magától a spermától.. am várom még a tanácsaitokat..mert még ebbõl a levélbõl 3 darab van vissza..meg ugye a péntek lenne..de azt majd már az uj csomagbol szedjem?vagy pénteken ne vegyek be semmit? ezt nemtudom..lécci segitsetek:S

Az lehetséges hogy a fogamzásgátlót mióta szedem (7napja) minden nap nagywc-znem kell?

vagy ez csak a mellékhatása? talán abba kéne hagynom?

Legjobb válasz: lehet csak simán felgyorsult az anyagcseréd, de nem a világ vége! így nehezebben hízhatsz!

lehet csak simán felgyorsult az anyagcseréd, de nem a világ vége! így nehezebben hízhatsz!
Alapjába véve is az a normális, ha minden nap van széklet. Nincs ebben semmi különös. Ezért ne hagyd abba a tabit.
A kérdező hozzászólása: köszike
én is úgy vettem észre, hogy mióta szedem a fogamzásgátlót, sûrûbben kell "nagy wcznem", ami jó, így naponta 1szer tudok, ez a normális, régen sok nap kimaradt és egyszer 2 hétig nem volt semmi, szóval én ennek csak örülök.... valószínûleg nem lesz ebbõl sûrûbb wcre járás, szerintem csak a szervezetünket kicsit helyre rakja ez a bogyóó.. örülj neki!:)

Az lehetséges, hogy fogamzásgátlót szedek, és mellette is késik a menstruációm? Hány nap után jelentkeznek a terhesség első jelei?

Legjobb válasz: ha késik akkor vagy terhes vagy vagy vmi más oka van.kérj 1 idõpontot dokihoz mert csak õ tudja mi van pontosan!terhesség jelei sztem 1-2hónap után de nem vok benne biztos:$

ha késik akkor vagy terhes vagy vagy vmi más oka van.kérj 1 idõpontot dokihoz mert csak õ tudja mi van pontosan!terhesség jelei sztem 1-2hónap után de nem vok benne biztos:$
Nekem tabi mellett max 1 napos késésem volt. Neked mennyi?
A kérdező hozzászólása: hát tegnap kellett vna megjönnie...
Ha nem jön meg a 7 napos szünetben akkor tesztelj és menj dokihoz.
nekem a tabi útmutatójában az van, h pl egyszer kb ki is maradhat a menzi, ha már 2szer egymás után kimarad, akkor lehetsz terhes, de ha rendesen szeded nagyon kicsi az esélye, h terhes vagy!!!

9 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. Az elején a menstruációm a szünet 3. napján jött meg, de az utolsó néhány hónapban ez a 4. napon volt várható. Ha évekig szedem lehetséges, hogy a havi vérzésem 2-3 nap lesz?

Mi az oka, hogy késõbb jön meg?

Legjobb válasz: Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)

Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A tablettát mindig idõben kezdem el szedni, és tapasztaltam, hogy attól még néha van egy kis pecsételõ vérzés, ami normális.

Tisztelt Doktor Úr! Az utóbbi 3 éveben többször volt gombás fertőzésem, amit kezeltettem. (Fogamzásgátlót már nem szedek, mert több mellékhatás is jelentkezett.) Lehetséges, hogy a sok hüvelykúptól alakulhatott ki nálam hüvelyszárazság, ami már egyre kell

Tisztelt Doktor Úr! Az utóbbi 3 éveben többször volt gombás fertőzésem, amit kezeltettem. (Fogamzásgátlót már nem szedek, mert több mellékhatás is jelentkezett.) Lehetséges, hogy a sok hüvelykúptól alakulhatott ki nálam hüvelyszárazság, ami már egyre kellemetlenebb az együttléteknél is? Sokat olvastam már utána és láttam, hogy a sok mosakodás sem jó. Én naponta többször is megmosom a hüvely környékét intim mosakodóval, talán ezzel tettem rosszat? Ön mit javasol? Válaszát előre is köszönöm! B-P E.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a hüvelyflóra egyensúlya borult fel, többek között a kezelések mellékhatásaként. Ebben a külsőleg alkalmazott intim mosakodók nem segíthetnek. Ehelyett elsősorban olyan készítmények alkalmazására kell törekedni, amelyek közvetlenül, a hüvelyben fejtik ki hatásukat. Ezek közül tudom ajánlani a Vitagyn C hüvelykrémet, mert ezzel kiváló tapasztalataink vannak. Amennyiben a hüvelyszárazság a legfőbb panasz, …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a hüvelyflóra egyensúlya borult fel, többek között a kezelések mellékhatásaként. Ebben a külsőleg alkalmazott intim mosakodók nem segíthetnek. Ehelyett elsősorban olyan készítmények alkalmazására kell törekedni, amelyek közvetlenül, a hüvelyben fejtik ki hatásukat. Ezek közül tudom ajánlani a Vitagyn C hüvelykrémet, mert ezzel kiváló tapasztalataink vannak. Amennyiben a hüvelyszárazság a legfőbb panasz, … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor Úr! Az utóbbi 3 éveben többször volt gombás fertőzésem, amit kezeltettem. (Fogamzásgátlót már nem szedek, mert több mellékhatás is jelentkezett.) Lehetséges, hogy a sok hüvelykúptól alakulhatott ki nálam hüvelyszárazság, ami már egyre kell

Tisztelt Doktor Úr! Az utóbbi 3 éveben többször volt gombás fertőzésem, amit kezeltettem. (Fogamzásgátlót már nem szedek, mert több mellékhatás is jelentkezett.) Lehetséges, hogy a sok hüvelykúptól alakulhatott ki nálam hüvelyszárazság, ami már egyre kellemetlenebb az együttléteknél is? Sokat olvastam már utána és láttam, hogy a sok mosakodás sem jó. Én naponta többször is megmosom a hüvely környékét intim mosakodóval, talán ezzel tettem rosszat? Ön mit javasol? Válaszát előre is köszönöm! B-P E.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a hüvelyflóra egyensúlya borult fel, többek között a kezelések mellékhatásaként. Ebben a külsőleg alkalmazott intim mosakodók nem segíthetnek. Ehelyett elsősorban olyan készítmények alkalmazására kell törekedni, amelyek közvetlenül, a hüvelyben fejtik ki hatásukat. Ezek közül tudom ajánlani a Vitagyn C hüvelykrémet, mert ezzel kiváló tapasztalataink vannak. Amennyiben a hüvelyszárazság a legfőbb panasz, …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a hüvelyflóra egyensúlya borult fel, többek között a kezelések mellékhatásaként. Ebben a külsőleg alkalmazott intim mosakodók nem segíthetnek. Ehelyett elsősorban olyan készítmények alkalmazására kell törekedni, amelyek közvetlenül, a hüvelyben fejtik ki hatásukat. Ezek közül tudom ajánlani a Vitagyn C hüvelykrémet, mert ezzel kiváló tapasztalataink vannak. Amennyiben a hüvelyszárazság a legfőbb panasz, … Olvass tovább »

Barátnőmmel nem szed fogamzásgátlót és az előjáték alatt gumi nélkül benne voltam elég sokáig (nem mentem el). Lehetséges hogy a barátnőm terhes?

Ez kb 12-14 nappal ezel?tt történt (tehát lehetséges hogy pont termékeny id?szakban volt??). Most késik a mensije (kb 4-5 napot) és sárga szín? folyás jön bel?le, állandóan álmos, levert, feje is fáj és a hangulata is változékony.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy terhes. Vegyen egy tetszet és csinálja meg. A sárga folyás lehet fertõzés jele, de az viszketéssel is párosul. A többi tünet meg szerintem nem fertõzés jele. A legjobb, ha tesztel.

Lehetséges, hogy terhes. Vegyen egy tetszet és csinálja meg. A sárga folyás lehet fertõzés jele, de az viszketéssel is párosul. A többi tünet meg szerintem nem fertõzés jele. A legjobb, ha tesztel.
A kérdező hozzászólása: Kevés zöldes folyása csak egyszer volt. És a csípés is elmúlt, de a sárga folyás maradt(+fehér folyás is). Akkor most betegség vagy terhesség?? A teszt 100% biztos? Vagy tud tévedni az is?
Ha zöldes folyás van, és csípõ pisi, akkor tuti fertõzés. Menjen dokihoz, adnak rá antibiotikumot. És azért teszteljen egyet, mert esély van a babára, ha pici is (mivelhogy az elõváladékban is vannak életképes spermák!!!), és ha negatív, akkor legalább megnyugszik, és megjön neki, mert a stressz miatt sokat késhet! Ha megúsztátok, akkor viszont lécci, ne rakd be neki gumi nélkül, jó??? drukk!
A kérdező hozzászólása: OK köszi a tanácsot.
Ha csíp neki miközben pisil akkor elkapott valami fertõzést!Menjen el nõgyógyászhoz és ott fog kapni rá gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni hogy pisilésnél fájdalmat érez, aztmondja csípja õt a pisi
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Említette azt is hogy volt a folyásában zöldes színû is...és tényleg nagyon stresszel...
Hát a fertõzést már máshogy észlelné, pl viszket, sûrû színes , zöldes folyása lenne, stb..amit te is eélkapnál.. Ha nem akartok babát és szerencsétek van, akkor az miatt késik, mert bestresszelt, hogy mi van ha terhes..ilyenkor kimaradhat..ez lenne a legjobb, mert egyébként valami felfázás, méhgyulladás okozhatja.. A terhességrõl szólva vegyetek tesztet és bármi az eredmény menjen el a dokihoz, mert ha más van lehetnek szövõdmények..gumi nélkül pedig sehogy nem kéneezt a dolgot ennyi ideig sem , mert az elõváladékodban, amitõl sikosodik a dolog simán lehet aktív spermium..kicsi eséllyel, de elõfordul..idõben járjatok utána.
Én inkább babára tippelnék a tünetek alapján. Az állandó álmosság nagyon jellemzõ a terhesség elsõ idõszakára, én speciel 14-15 órákat aludtam. Ha fertõzése lenne, akkor valszeg lázas is lenne. Inkább vegyetek egy tesztet, vagy menjen el orvoshoz.
Hát én szerintem baba van a dolgoban.Meg közben elkapott valami kis fertõzést. Teszteljen és menjen orvoshoz!!Nagyon ritka amikor a teszt téves eredményt mutat. Elõfordul, hogy negatív, de csak azért mert kevés a hcg a szervezetben. Mindneképp teszteljen reggeli elsõ vizeletbõl és menjen el orvoshoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!