Találatok a következő kifejezésre: Az lehetséges, az ovu teszt (8 db)

Nem emelkedik a hőm de pozitív az ovu teszt. Volt olyan aki így lett terhes? Augusztus 12-re vártam de nem ment fel a hőmérsékletem. A menszesz utolsó napján (aug.5-én) éreztem az ovu fájdalmat és magas volt a hőm. Lehetséges hogy olyan korán volt?

Legjobb válasz: A hõ a tüszõrepedés után emelkedik. Az ovuteszt azt jelzi hogy 1-2 napon belül megreped a tüszõ. Így hajrá, az elkövetkezõ napokban még legyetek együtt!

A hõ a tüszõrepedés után emelkedik. Az ovuteszt azt jelzi hogy 1-2 napon belül megreped a tüszõ. Így hajrá, az elkövetkezõ napokban még legyetek együtt!
A pozitív az ovuteszt, akkor még NEM VOLT ovulációd, majd csak lesz, 24-36 órán belül. Szeretkezni azonban MOST KELL! Az ovuláció estéjén már lehet, hogy késõ, mert addigra elhalhat a petesejt, vagy elöregedik. Elébe kell célozni. A hõ az ovuláció napján, vagy a rákövetkezõ napon fog elindulni felfelé, ebbõl UTÓLAG lehet megtudni, hogy tényleg volt-e ovu, és hogy mikor.
Tévedés, a tüszõrepedés elõtt, és AZNAP is érdemes együtt lenni, sõt még utána egy nappal. Mi a tüszõrepedés napján voltunk együtt! (és kislányunk lesz. A "nagy könyvek" az írják ilyenkor valószínû a fiú fognása, 2 nappal elõtte valószínûbb a lány.)

Lehetséges, hogy a tüszőrepedés az ovu teszt pozitív napján van?

Tegnap volt er?s ovu fájdalmam, az ovu tesztcsíkja azonban még halványabb volt egy picivel a kontrolléhoz képest.

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem a teszt tájékoztatóján rajta van, hogy amikor pozitív, akkor onnan 24-36 órán belül van ovuláció. Tehát bármikor.

Ha jól emlékszem a teszt tájékoztatóján rajta van, hogy amikor pozitív, akkor onnan 24-36 órán belül van ovuláció. Tehát bármikor.
Szia nekem a múlt hónapban ugyan így volt.Elõbb esett le a hõm 1 nappal , minthogy az Ovu teszt pozitívat mutatott. Ha a hõgörbéd jó szerintem nincs miért aggódnod.Múlt hónapi görbém. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/80f6993b1ac12d085490be..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató választ! Nemrégiben teszteltem még egyet és már megint halványabb a teszt vonala, vagyis ezek szerint feltételezem, hogy tegnap estétõl ma kora délutánig tartott a "pozitív nap". A hõgörbém eddig rendben van, remélem ezután is minden oké lesz...

Lehetséges, hogy a hőm hamarabb jelezte, hogy peteérésem van, mint az ovu teszt?

Vasárnap volt a legalacsonyabb, azóta emelkedik. Viszont tegnap (hétfőn) az ovu teszt pozitív lett. (mind a kettő csík igen erős volt)

Legjobb válasz: Ha a teszted is alátámasztja akkor igen! De elvileg nem lehet mert a hõ csak utólag tudja jelezni! Ugye visszamenõleg látod hogy megemelkedett és 12 napig minimum fent is maradt az ovuláció után! Tehát lehet megemelkedik a ciklus 13. napján,de lehet vissza esik és megemelkedik a 18. napon és úgy is marad! Ha a teszted is pozitív akkor viszont nagyobb az esély hogy most van pé-d! Sok sikert!:)

Ha a teszted is alátámasztja akkor igen! De elvileg nem lehet mert a hõ csak utólag tudja jelezni! Ugye visszamenõleg látod hogy megemelkedett és 12 napig minimum fent is maradt az ovuláció után! Tehát lehet megemelkedik a ciklus 13. napján, de lehet vissza esik és megemelkedik a 18. napon és úgy is marad! Ha a teszted is pozitív akkor viszont nagyobb az esély hogy most van pé-d! Sok sikert!:)


Lehetséges hogy ilyen kevés ideig legyen + az OVU teszt?

Az normálisnak számít ha tegnap még Kedden ~12:00: nincs csík = negatív Szerdán ~12:00: T halványabb mint C = negatív Csüt. (Ma)~13:30: T er?sebb mint C = pozitív Csüt. (Ma)~ este 20:30: T halványabb mint C = negatív Normális hogy csak ilyen kevés ideig + a teszt? Tegnap reggel voltunk utoljára együtt, Ma este vagy holnap reggel lennétek együtt?

Legjobb válasz: Milyen tesztet használtál?

Milyen tesztet használtál?
A kérdező hozzászólása: GABRIEL, Amúgy a ma esti két csíkos csak hát észlelhetõen halványabb a T mint a C...
Akkor az negatív sajnos. Én a Facelle-vel jártam meg, nekem meg 6 napig erõs pozitív volt. Én nem hiszek ár ezeknek, bár azt mondják a Gabriel jó.
Én úgy tudom, hogy egy napig pozitív csak, esetleg kettõ, ha pont elkapod az elejét és a végét is. Szóval ne ijedj meg, normális az értéked. Én úgy tudom, hogy az ovuláció a pozitív nap(ok) utáni elsõ napon van, de érdemes a pozitív nap(ok)on is együtt lenni.
Az elõzõ vagyok, kifelejtettem, hogy az ovuláció az elsõ negatív napon van.
A kérdező hozzászólása: Hát végül így alakult a görbém, és tegnap este nem de ma reggel együtt voltunk :) Azért a tegnap napot pozitívnak vettem a mait pedig negatívra! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/76273debcd9be99c24724c..
pont jó! nem lehet napokig erõs, mert akkor valami baj van. max. 2 napig szabad erõsnek lennie! az 1 nap tökéletes

Lehetséges az hogy az ovu teszt pozitivat mutatot, es kozben nem is volt pé-m? Befolyasolhatja vmi az ovu teszt eredmenyet?

Ma van 15.napja,h pozi volt a teszt, de meg nem jott meg es elvileg terhes sem vagyok, mert a 12.napon a 10es erzekenysegu teszt nega volt és a h?m is lent van!

Legjobb válasz: A pozitív teszt soha nem ovulációt jelez. El kell olvasni a használati utasítást: az ovuteszt az ovulációt kiváltó LH hormon magas szintjét jelzi. És bizony elõfordulhat, hogy a hormonszint magas, mégsem váltja ki az ovulációt. Ezt nevezik anovulatórikus ciklusnak. Az elõzõ terhességi teszted három napos. Az kõkori! Tesztelj újra.

A pozitív teszt soha nem ovulációt jelez. El kell olvasni a használati utasítást: az ovuteszt az ovulációt kiváltó LH hormon magas szintjét jelzi. És bizony elõfordulhat, hogy a hormonszint magas, mégsem váltja ki az ovulációt. Ezt nevezik anovulatórikus ciklusnak. Az elõzõ terhességi teszted három napos. Az kõkori! Tesztelj újra.

Ha mensi után lett volna egy héten belül az ovu, akkor lehetséges, hogy az ovu teszt a 19. napon baba miatt lett full pozi?

általában 25 naposak a ciklusaim,azért nem gyanakszom ,hogy a 19. napon lett volna az ovum. Igaz este csináltam a tesztet,de az első csík sokkal erősebb és sötétebb volt. Vagy hosszabb lesz a ciklusom?

Legjobb válasz: Nincs más pé-re utaló jeled? Pl. tojásfehérjés folyás, vagy szurkálás a petefészeknél? Hogy, ha nincs, akkor akár megpróbálhatsz egy terhestesztet. Bár szerintem ilyen hamar este még nem lenne ilyen erõs pozitív a babától. De ha nem tesztelsz +-t, akkor mindenképpen legyetek együtt, nehogy elszalasszátok a pé-t.

Nincs más pé-re utaló jeled? Pl. tojásfehérjés folyás, vagy szurkálás a petefészeknél? Hogy, ha nincs, akkor akár megpróbálhatsz egy terhestesztet. Bár szerintem ilyen hamar este még nem lenne ilyen erõs pozitív a babától. De ha nem tesztelsz +-t, akkor mindenképpen legyetek együtt, nehogy elszalasszátok a pé-t.

Az lehetséges, hogy az ovu teszt a 15, 16, 17 és 18. napon is pozitív? Ez normális dolog? Ma vagyok a 19. napomon.

Legjobb válasz: Szia! Nekem csak egy napig szokott pozitiv lenni. Két napról már hallottam, de négy napról még nem. Hanyadik napon kezdted a tesztelést? Kérj vérvételre beutalót és megnézik az LH szintedet.

Szia! Nekem csak egy napig szokott pozitiv lenni. Két napról már hallottam, de négy napról még nem. Hanyadik napon kezdted a tesztelést? Kérj vérvételre beutalót és megnézik az LH szintedet.
A kérdező hozzászólása: A 14. napon kezdtem tesztelni.A 14. napon halvány volt a tesztcsík, a 15. napon egyforma volt, a 16. 17. és 18. napon pedig a tesztcsík jóval erõsebb volt.Mi lehet ez?A múlt hónapban csak két napig volt pozitív.Gond lehet?
Két napig nekem is pozitív szokott lenni, de a négy nap ezért fura. Végülis ha ma már nem lesz pozitív, akkor elméletileg az ovuláció megtörtént. Ha együtt voltatok minden nap, vagy legalább kétnaponta, akkor úgyis telibe találtátok. Reméljük összejön!
terhességet is jelezhet az ovuteszt!Jósnak is szokták nevezni!Max két napig lehet pozitív az ovuteszt, szerintem baba van a dologban, csinálj egy terhességi tesztet! szorítok!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!