Találatok a következő kifejezésre: Az lehetséges, a 13 (29 db)

Iker terhességem volt vagy van. Most 14. héten járok. A dokim szerint 5 hetesen mindkét babócának már dobogott a szíve, majd a 13 héten a kombinált teszt alkalmával az ultrahangos doki azt mondta, hogy az egyik már nem él. Lehetséges ez?

Nagyon szomorú és csalódott lettem. Összehasonlítottam a képeket az első terhességemmel és most akkora a pocakom, mint az elsővel 24 hetesen. Lehetséges ez? Hiszen amelyik elméletileg nem él az nagyon picike. Mitől nő ennyire a hasam?Olyan sok minden kavarog a fejembe. Már arra is gondoltam, hogy benézett valamit az ultrahangos doki és lehet, hogy mégis él mindkét baba és szépen fejlődnek, aztán azért ilyen nagy a hasam. De olyan sok köztük a különbség. Az élő az 68mm volt a másik amelyik a doki szerint nem ad életjelet az pedig 14mm. Várom a tapasztalatokat!

Legjobb válasz: Minden terhesség más, a hasad se lehet ugyanakkora. Láttam én már olyan 15 hetest is, hogy azt hittem menten megszül, meg olyan 20 hetest is, hogy nem is látszott még mindig. Sajnos biztos nem nézte be az orvos. Persze, hogy lehetséges, hogyne lehetne lehetséges?

Minden terhesség más, a hasad se lehet ugyanakkora. Láttam én már olyan 15 hetest is, hogy azt hittem menten megszül, meg olyan 20 hetest is, hogy nem is látszott még mindig. Sajnos biztos nem nézte be az orvos. Persze, hogy lehetséges, hogyne lehetne lehetséges?
Hogy vagy? Van valami fejlemény?
Sajnálom hogy meghalt de tényleg örülj annak hogy nem akkor halt meg mikor már megszületett es ha megkérdezhetem hogy 1 vagy kétpetéjüek es milyen nnemûek??
Az ikres vagyok, talán 8-as. Bármi is lesz, gondolj arra, amit írtam, és te is. Egy nõnek velem együtt volt ikerterhessége, mint az enyém, olyan, 1 dokink volt. Neki ki is alakult a 20. héten, amitõl félt, a babákat meg kellett szülnie, meghaltak. Én annyira sajnáltam. Gondold el, hogy nem kívánta-e volna, hogy olyan helyzetben legyen, min te? Hogy nem baj, ha nem 2, de egészséges legyen az az 1! Gondolj erre, hogy az egyik mindenképp él, egészséges, semmi baja! Majd írd meg, hogy mi volt? De az a doki többet nem mondott? Hogy mi van ilyenkor? Hogy mi lesz? Nagyon átérzem a helyezetedet, én tavaly ilyenkor voltam terhes, és 2 hetente kellett uh-ra menni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) Majd, hátha megtudom írni neked, megkérdem az orvosomtól. NAgyon rendes mindenre válaszol.
Koszonom szepen, eleg gyorsan szivodott fel a 16. Heti uh-n mar nem lehetett latni, csak annyit montak, hogy az a terulet echo szegeny a mehembe. Sajnos nem tudom mi az pedig erdekelne. Kitartas es boldog babavarast :)
A kérdező hozzászólása: 23:03-as Nagyon sajnálom ami történt, akkor Te tudod, hogy most mit érzek. Gratulálok a kislányodhoz és nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek. Mennyi ideig tartott neked a felszívódás? CSak ultrahanggal ellenõrizték azt? Remélem holnap csinál a dokim ultrahangot és csak pozitív eredményekkel szolgál majd. Remélem a másikkal minden rendben van. Jaj már olyan jó lenne érezni, hogy mocorog, akkor azért egy kicsit megnyugtatna, hogy jól van.
A kérdező hozzászólása: Egyébként meg az orvosokról csak annyit, hogy aki az ultrahangot csinálta a tök bunkó volt. Annyit mondott, hogy tudja, hogy ikerterhességet hord? Válaszom igen. Erre a doki: és azt is tudja, hogy az egyik már nem él? Hát erre én már nem tudtam mit mondani, csak sírtam és teljesen össze törtem, még jó hogy a barátnõm velem volt, és próbált vigasztalni, nyugtatgatni. Szóval nagyon megértõ és együtt érzõ volt a doki. Lehet, hogy neki ez mindennapos dolog, de nekem nem és engem nagyon szíven ütött. Azért talán lehetnének kicsit kíméletesebbek is, hiszen mégiscsak egy apró kicsi emberkérõl beszélünk akinek már dobogott a szíve! Szóval megtudom érteni, hogy mit érzel
A kérdező hozzászólása: 8/9. Gratulálok a babáidhoz és nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok neked. Igen, arra próbálok gondolni, hogy tényleg így a jobb, mert ha ez késõbb történik, akkor sokkal rosszabb, akkor a másikat is jobban veszélyezteti, vagy ha mondjuk betegen születik. Csak nagyon fáj és nehéz beletörõdni, valószínû, hogy idõvel enyhülni fog a fájdalmam és könnyebb lesz. Azért kíváncsi vagyok mit mond a dokim holnap. A genetikai tesztem eredménye elméletileg negatív lett. Most próbálok koncentrálni és nagyon vigyázni a meglévõ egészséges picikémre, és csak abban reménykedek, egészségesen fejlõdik majd tovább.
nekem 10 hetesem halt el az egyik babam.. Semmit nem vettem eszre belole csak a 12. Heti uh-n mondta a doki :( felszivodott es semmilyen komplikacio nem lett kiveve annyi, hogy az AFP-m joval magasabb lett a kelletenel..genetikan kiderult, hogy az ikerterhesseg miatt. Ne ijedj meg, hogy ha veled is ez tortenik. Engem is ijesztegettek, hogy beteg a babam stb. Makk egeszseges kislanyom szuletett :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat. Persze, hogy örülök a megmaradt babára és lehetõ legjobban megpróbálok rá vigyázni, mert abba belehalnék, ha annak is valami baja lenne.
A kérdező hozzászólása: Próbálom elfogadni, de nagyon nehéz. Az ultrahang után felhívtam az orvosom, azt mondta, hogy mivel még nagyon picike, ezért nem kell semmilyen mûtét, sem gyógyszeres kezelés, mert fel fog szívódni magától. Viszont a felszívódás miatt kockázatosabb a másik egészséges baba vetélése. Úgy hogy ha vérzek, akkor azonnal kórház. Kedden délután megyek a dokimhoz és remélem akkor csinál egy ultrahangot és akkor kiderülhet, hogy mi a helyzet pontosan. Ha tényleg úgy van, ahogy az ultrahangon látták, akkor csak remélem, hogy minden szövõdmény nélkül felszívódik hamar és a másikban nem okoz semmi problémát. Akkor szerintetek arra ne is gondoljak, hogy lehet, hogy hárman voltak és mondjuk az egyik elhalt és a másik kettõ meg szépen fejlõdik. Olyan azért lehet, hogy az egyik takarja a másikat és nem veszik észre?! A felszívódás meddig tart? Egyébként két hét múlva kell ellenõrzõ ultrahangra mennem, hogy hogy áll a felszívódás.
ha lenne rá lehetõségem elmennék egy újabb ultrahangra, nehezen bírnám ezt a bizonytalanságot
Sajnos ilyen elõfordul. Nem feltétlenül lökõdik ki az élettelen baba, szépen felszívódik, vagy betokolódik és nem okoz semmi gondot a terhesség alatt. A has mérete a többedik terhességnél jobban változik, mint az elsõ terhességnél. Próbáld meg elfogadni ezt az új helyzetet. Örülj ennek a babának.
"2 embrióból az egyik nagyon nagy görcsök és rengeteg vér kíséretében fogant." ?? Hogyan?
Szia, tapasztalatom nincs, de ha elhalt a magzat, akkor annak szerintem ki kéne lökõdnie. Egy ismerõsöm úgy járt, hogy 2 embrióból az egyik nagyon nagy görcsök és rengeteg vér kíséretében fogant. Azóta egy 2 éves egészséges kisfiú anyukája. Sajnálom, és kitartás!
Mi újság kedves Kérdezõ?

Lehetséges, hogy a 13 éves lányom kimennyen egy fél évre tanuni a nyelvet az USA-ba?

Csak mert olvastam pár cserediákos oldalt,és szinte csak középiskolásoknak szerveznek ilyeneket. Segítenétek honlappal is?

Legjobb válasz: Na jó, ezen látszik, hogy nem szülõ írta. Tesóm osztálytársa is 13 éves, õ jövõre Angliába fog menni egy teljes tanévre, igaz rokonoknál fog lakni. Szerintem érdeklõdjetek az iskolában.

Na jó, ezen látszik, hogy nem szülõ írta. Tesóm osztálytársa is 13 éves, õ jövõre Angliába fog menni egy teljes tanévre, igaz rokonoknál fog lakni. Szerintem érdeklõdjetek az iskolában.
Atyaisten, ugye a lányod képes helyesen írni? (Mert azt látom, hogy te nem.)
én egy 13 évest még nem küldenék ki... korai lenne. gimiben viszont 1 évre szoktak menni, sztem ráér akkor is.
Szerintem se kéne 13 évesen Amerikába mennie még nyelvtanulás miatt se. Jó oké 14 fuu de sok... és amugy is 16 éves kor alatt nem is nagyon szokták engedni csak így, hogy msot kiküldöm a gyerekemet! Én 17 éves voltam mikor kiköltöztem a szüleimmel Floridába. Ott kelett folytatnom az iskolát, nagyon enhéz volt megérteni õket az elsõ 1 évben de utánna minden jó volt. 13 évesen szerintem még rosszabb, föleg, h nincs kint anyuci, hogy segítsen valamiben is. 2 éve költöztünk haza, semmit nem bántunk meg, de jó itthon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ.
mondok egy olcsóbb megoldást: menjen 2tannyelvû gimibe, megtanulja rendesen a nyelvet, ha normális iskola, lesz lehetõsége kimenni külföldre is angolt tanulni.. és ingyen kaphat felsõfokút ha leérettségizik. vagy olyan gimibe menjen, aminek vannak külföldi kapcsolatai és rendeznek cserediák programokat. ezért már kell talán többet kell perkálni, de van ahol a kitûnõ tanulmányi átlagot figyelik, és küldik ösztönzésként a diákot. érdemes lenne a környékbeli iskolákat megkérdezni. 14 évesen még megtanulhat, 20 éves koráig képes rendesen tanulni az ember, tehát van még ideje :) ennyi idõsen én még biztos nem engedném ki a gyerekem egyedül
A kérdező hozzászólása: Ismétlem júliusban 14. Nagyon szeretne menni, én pedig támogatom a nyelvtanulás miatt.Tudom, hogy nincs ingyen.Köszönöm szépen a választ.
Lehetséges persze, de ezért gondolom, hogy fizetni kell-NINCS INGYEN!Ha van rá pénzed, akkor keress egy oldalt, én sajnos még nem találtam ilyet.Meg azt sem tudom, hogy ezt hogyan kell megszervezni, vagy ez mibõl áll.Szerintem 13 évesen ne menjen ki!Korai, tényleg!Egyetértek az elõttem szólók többségével.
A kérdező hozzászólása: Július hónapban tölti a 14-et Köszönöm az értelmes válaszokat
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ

Az lehetséges, hogy a 13. hétben érzem a baba mozgását, vagy csak a belek mozognak?

Legjobb válasz: 13 hetes múltam és néha érzek olyat mint a kicsi rebegés, de ami egyéb az inkább bélmozgás. nagyon nehéz észrevenni ezt is, inkább ha lefekszem utána és nagyon kell figyelni.

13 hetes múltam és néha érzek olyat mint a kicsi rebegés, de ami egyéb az inkább bélmozgás. nagyon nehéz észrevenni ezt is, inkább ha lefekszem utána és nagyon kell figyelni.
Ritka dolog lenne, ha õt éreznéd, de azért nem lehetetlen. Nekem is azt mondták, extrém korán érzem, én 14 hetes voltam akkor. De csak figyeld magad, lehet, hogy a pocaklakó az.:-)

Van két egyértelműen pozitív tesztem. Az első a pé utáni 11. nap (tegnap esti), a második a mai, azon erősebb már a csík.10- es érzékenységűvel csináltam. Lehetséges hogy a 13 nappal ezelőtt kapott hcg (Pregnyl) injekciótól lett pozitív?

Máskor is kaptam már ilyen injekciót,8 nap múlva már semmi nem volt a vizeletemben.A dokim most mégis rámhozta a frászt,h lehet h attól van,nem is a babától.

Legjobb válasz: Szerintem 13 nap alatt már ki kellet ürülnie Pregnylnek,de pár nappal késõbb ismételd meg a tesztet.Megkérdezhetem,hogy melyik az a 10-es érzékenységû teszt?

Szerintem 13 nap alatt már ki kellet ürülnie Pregnylnek, de pár nappal késõbb ismételd meg a tesztet.Megkérdezhetem, hogy melyik az a 10-es érzékenységû teszt?
A kérdező hozzászólása: Neten rendeltem az ovulációs mikroszkóp honlapjáról.Early Detection a neve, 5 db 2200 ft postaköltséggel.
Én úgy tudom, hogy aki hcg injekciót kap, az 14 nap elteltével tesztelhet elõször! Ennek ellenére, ha a tied erõsödött, akkor az növekedés, nem csökkenés! :)

Kétes vége lett az összebujásnak és 13 ora telt el a tabi bevételéig. Terhesség mennyire lehetséges?

Védekeztünk de 'baleset'történt a gumival,ez volt este 9 másnap 11 re szereztük be a tabit(riegesoft! Ez 13 óra ha még ezen a napon beveszi a barátn?m a 2 tabit akkor elkerülhetö a terhesség???A háziorvos felirta yoofej volt, de nagy a para!Akinek volt már tapasztalata ezzel a tabival vagy ilyen szituban volt már irjon valami biztatot please!!!

Legjobb válasz: Nagyon-nagyon pici így az esélye a terhességnek. Mostmár megnyugodhattok : )

Nagyon-nagyon pici így az esélye a terhességnek. Mostmár megnyugodhattok : )
akkor minden rendben :)
A kérdező hozzászólása: a 26.napon meg jött a havija nem késett...szal akkor talán nincs gáz!?
Igen, befolyásolja. Az aktus után 12 nappal teszteljetek! Remélem, minden rendben lesz :)
A kérdező hozzászólása: akkor tesztelünk azért még... am mostanság kell hogy megjöjjön neki a tabletta befojásolja a havit???
De ahhoz, hogy a teszt biztos eredményt mutasson, várni kell legalább 12 napot!
A kérdező hozzászólása: a mai teszt eddig negativ lett!!!
a 72 órás tablettát szted mért hívják 72 órásnak?:D mert 72 órán belül kell bevenni hogy nelegyen terhes. a 13 óra az sztem bennevan a 72 órában.
mivel 72 órás, a 13 órával nagyon jók vagytok, szóval nyugi...
A kérdező hozzászólása: meg csinálta 14 nap után a tesztet és negativ lett az is!!!
Még kicsik vagytok ehez! ne basszátok el ien korán! lesz még majd rá lehetõség!!
Ne is pettingeljetek, és akkor nem lesz ilyen gondotok.Menjetek el moziba helyette, vagy tanuljatok együtt, de a szexel még ráértek, hidd el, sokkal jobban fogod majd élvezni ha eljön az ideje, és megérsz rá, és nem kapkodod el.Inkább tanulj, és élvezd a gyermekkorod.Hamar elszáll.
13 évesen?? Istenem, jóformán még azt sem tudtam, mi az a szex... Mit fogtok csinálni 30-40 évesen??
13 voltam az elsõ szexuális élményemkor énis, (nem feküdtünk le!) azzal a sráccal akibe fülig szerelmes voltam(vagyok) másnap írt egy sms-t hogy nem akar már tõlem semmit..azóta nem hevertem ki.:) várjatok még a szexszel.
mit csináljatok? üljetek le barbiezni vagy ha nem akar akkor hozza át a kiskocsiait :) jó móka lex, jobb mint a petting hidd el nekem :DD csõssz
13 évesen?:S jézusom, azt hittem máe rég nem vagy tok szüzek:S Nem kéne még 1 kicsit , , érni"? Ne a divatot kövessétek! Igaza van az egyik hozzászólónak :mit csináltok majd 30-40 évesen?
Hogy érted, h 13évesek vagytok??????(13 éve h együtt vagytok???......vagy esetleg 13 éves vagy te is és a pasid is)...ne haragudj, h ezt megkérdeztem;)
Itt mindenki úgy gondolja ismer titeket és ismeri a kapcsolatotokat. Ez abból adódik hogy mindenknek tele van a töke ezekkel a sok kamu és sajnos sokszor nem kamu hírekkel h milyen korán pazarolják el magukat a gyerekek. Mert van korai érdeklõdés, az oviban is egymásét néztük. De ha ti lefekszetek, az nem normális. És ez tény. Máskülönben, ha olyan a kapcsolat, olyan érettnek gondolod magad, akkor viszont az érettségbõl kéne belátni h még nem kéne.
Szia! Na asszem, hogy én leszek az elso aki nem kuld el babázni:) )) Szóval szerintem nyugodtan pettingeljetek, de szerintem a szexszel még várjatok pár hónapot. Maximálisan meg tudlak érteni, hogy ilyen korban már vannak ilyen vágyaid, és ez normális dolog, de most még azért nem kéne megtenni, eloszor kezdjétek el felfedezni egymás testét és majd rájossz, hogy tényleg szukséged van-e rá. Lehet lepontozni.
Kicsik vagytok meg..Raer kesobb is:) Ez a kor az ismerkedese, a flortolgetese, a szorakozase:)
13 évesen nem szexelni kéne ! Egy -egy smárolás belefér de több nem ! 13/F
Inkább mennyetek el a játszótérre :D
Jó nagy k*rva vagy, ha már 13 évesen k*rogatnak! xDxD
13 évesen bulizni SEM kéne. Tudod, hogy egy 13 éves az körülbelül egy hetedikes gyerek? 16-15 év környékén már serdül, tényleg ajánlatosabb addig várni. De 13, nagyon korai... Ezen nincs mit ragozni. Nem vagyok apáca, 19 éves lány vagyok, bulizok, élek, de azt mondom ennyire ne legyünk liberálisak, ne legyen már minden megengedve! Ez nagyon elkeserítõ!
vegyetek gumit
15 vok és lány, és szûz. Szerintem 13 évesen nem kell még szexelni, és tudom hogy nehéz önuralmat gyakorolni, fõleg ha szeretitek egymást, mert én is így vagyok a barátommal(õ 14 éves).De még várunk, sokkal jobb lesz, ha nem ugrotok rögtön egymásnak, 13 évesen még korai, fõleg egy lánynak(szerintem)
13 evesen meg eretlenek vagytok.. nem vagyto krendesen kifejlodve se nem hogy erzelmeitek meg ilyen.. 13 evesen meg nem kell petting es nem hogy nem tudtok leallni .. maradjatok ilyenkor meg a cskolozasnal es kezen fogva setalasnal!!
13 évesen????? Élvezni kéne az életet bulizni. nem ilyen komoly dologba belekezdeni inkább csak menjetek el együtt sétálni és beszélgessetek!! Korai még ez nektek!!!
13 évesen?????? tudod mit csináljatok????? Írjátok meg szépen a leckét holnapra és utána menjetek kia játszótérre!
03:10-sel nem értek egyet! Miért drágámozod és kisgyerekezed le szegény lányt? Csak egy kérdést tett fel, te meg így kiosztod és lenézed! Pff, amúgy te sem lehetsz sokkal okosabb! 13 éves korban már azért érdeklodnek az emberek, ö meg csak tanácsot kért!!!
Drágám! Épp tegnap este volt a tévében két korodbeli kiskamasz, akiknek gyereke született egy ilyen "szerelembõl"! Felgogtad, hogy a szexbõl még akkoris lehet gyerek, ha védekeznek a nagy és okos felnõttek is, ugye??! Tudod, ha szeretsz valakit, rengeteg más módja van, hogy kifejezd, fõleg ilyen kisgyerekként! Megértem a kíváncsiságodat, de mély nyomokat hagy majd benned a túlkorai kamaszkori szex, és lehet hogy idõsebb, érettebb fejjel szexuális és lelki zavaraid lesznek tõle! És ha véletlenül becsúszik a baba, mehetsz sírva a szüleidhez, akik vagy visznek nõgyógyászhoz kikapartatni, vagy gyerekként szülnöd kell egy gyereket, hátralévõ életed meg el is lesz cseszve! Mindezek tudatában jó szexelést, csak az ovónéni meg ne lássa....:/ Éretlenebb vagy mint azt valaha is gondolnád!!
Próbáljatok némi önuralmat gyakorolni. Arra az esetre ha a petting elvenné az összeset, legyen azért kéznél óvszer, de lehetõleg ne kelljen használni. Tényleg egy kicsit fiatalok vagytok, és nem árt ha még néhány hónapig ismerkedtek egymás testével.
hát figyelj nem is tudom szerintem várj 14-15 éveskorodig mert akkortól lehet élvezni, és a lompos is nõ egy kicsit addigra, hiába mondják azt, hogy nem fontos, de mégsem utolso szempont;) én már csak tudom mert 13, 5 éves koromba volt meg az elsõ hidd el azzal a lánnyal nem élveztem annyira mint most a mostanival!
LoL 13 évesen én is csak annyit tudtam hogy felmegyek oszitársamhoz és jól megpakolom... de most már tudom hogy ez nem igy megy :) hanem szeretetbõl ;)
Szerintem is pettingeljetek még sokat, ismerjétek meg egymás testét, hidd el ez még sokkal izgalmasabb és érdekesebb dolog, mint a sex, mert ebben nem tudsz csalódni, ez biztosan jó lesz mindkettõtöknek, valószínûleg nem is esel teherbe, így ezzel sem lesz gondod, viszont örömet tudtok szerezni egymásnak :) A kérdésedbõl úgy látom, hogy még nem igazán vagy felkészülve a szexre, mond el neki ha tényleg így van, és ha szeret akkor meg fogja érteni.
Akkor igazat adok neked.Én is 13 évesen pettingeltem elõször.Nagyon jó volt , a barátom 17 volt.Nyugodtan lehet petting , csak vigyázzatok , legyen nálatok óvszer , ha "nem bírtok magatokkal".Sok sikert :)

13 hetesen hol helyezkedik el a méh? Lehetséges hogy már azt érzem a szeméremdomb fölött? Az alhasam nagyon feszes, és viszket is néha.

Legjobb válasz: Lehet már érezni egy kis keményebb gömböcskét. Ha viszket a bõröd, már most kendd bõven testápolóval, hidratálóval.

Lehet már érezni egy kis keményebb gömböcskét. Ha viszket a bõröd, már most kendd bõven testápolóval, hidratálóval.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, elírtam: 16-17. napon az ovuláció
Az LH teszt azért is jó, mert nem azt mutatja mikor volt, vagy van, hanem 2 nappal elõtte, amikor lesz. Ha kevesebb a luteális fázisod, mint 14 nap (ami ritka is), akkor elõfordulhat hogy akkor van. Ha az LH teszt plusszos volt a 13. napon, akkor a 15. nap volt pé. elvileg. Remélem segítettem v.mennyit :) Puszi
A kérdező hozzászólása: Köszike!

13 hetes kismamam vagyok. Már két hete nagyon náthás vagyok, folyik az orrom és fáj a torkom. Nagyon félek, hogy ettől valami baja lehet a babának! Lehetséges? A dokik nem mondanak semmit!

Táppénzen is voltam egy hétig, akkor jól voltam, de most megint visszaestem. Homeopátiás gyógyszereket szedtem, de semmi javulás.

Legjobb válasz: Arra vigyázz, hogy lázad ne legyen! A homeopátiának több idõ kell, ha nem vagy még jól maradj otthon még!!! nem lesz baja a babának egy megfázástól, de mindenképpen próbálj rápihenni!

Arra vigyázz, hogy lázad ne legyen! A homeopátiának több idõ kell, ha nem vagy még jól maradj otthon még!!! nem lesz baja a babának egy megfázástól, de mindenképpen próbálj rápihenni!
Ha nincs lázad, nem lesz baj! Szedj 1000mg-os c-vitamint is! Sok tea és sok pihi!
Nekem a csipkebogyó tea nagyon bevált mindig, abban van a legtöbb C vitamin, és mivel természetes úton viszed be, így sokkal több szívódik fel belõle, mintha tablettában vennéd. Csak az okozhat problémát, ha lázad is van, ebben az esetben azonnal orvoshoz kell menni.

Peteéréstől számítva 13. napon lehetséges a beágyazódás vagy már az késő ahhoz?

Legjobb válasz: A beágyazódás 5 napig tart, tehát a 12. napon fejezõdik be, innentõl kezdve rohamosan nõ a HCG mennyisége és a 14. napon már kimutatható a vizeletbõl is (ha rövidebb a ciklusod, akkor már 1-2 nappal hamarabb is).

A beágyazódás 5 napig tart, tehát a 12. napon fejezõdik be, innentõl kezdve rohamosan nõ a HCG mennyisége és a 14. napon már kimutatható a vizeletbõl is (ha rövidebb a ciklusod, akkor már 1-2 nappal hamarabb is).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!