Találatok a következő kifejezésre: Az lehetséges, 2 (266 db)

Lehetséges olyan hogy az ovuláció a mensztruáció kezdete elötti napokban van? És az lehetséges hogy terhes lettem? Mert már 3. Napja késik nagyon fáj a fejem is 2 napja, de semmi nincs csak fehérfolyás, azis allig, Valaki tapasztalt ilyet?

Legjobb válasz: Igen. Egyszerre több petesejt is érési folyamatban van. Ezek közül általában egy reped meg ovulációkor, de néha 2 is , ezért lehetséges a két petéjû ikerpárok születése. Elvétve késõbb, akár a menses elõtti napokban is lehet tüszõrepedés / elég hozzá egy jó orgazmus/. Egy nõ , ha nem védekezik egész ciklusa alatt fogamzó képesnek tekintendõ, de a legnagyobb esély persze a 14 / +/-3 nap / tájékán van.

Igen. Egyszerre több petesejt is érési folyamatban van. Ezek közül általában egy reped meg ovulációkor, de néha 2 is , ezért lehetséges a két petéjû ikerpárok születése. Elvétve késõbb, akár a menses elõtti napokban is lehet tüszõrepedés / elég hozzá egy jó orgazmus/. Egy nõ , ha nem védekezik egész ciklusa alatt fogamzó képesnek tekintendõ, de a legnagyobb esély persze a 14 / +/-3 nap / tájékán van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, pharmatexes hüvelytabletta mellett van erre esély? Vegyek tesztet? Vagy még korai?
Hát igen. Vegyél tesztet és csináld meg. 1-es vagyok
A kérdező hozzászólása: Rendben.köszönöm :)
Én is pont így jártam a múlt hónapban. Kb 1 nappal elõtte szeretkeztünk, nem gondoltam, hogy védekezni kéne :) Sok-sok éve már, hogy mindig pontosan megjön, de most késett, nem is keveset, több mint egy hetet. És persze az, hogy megjön még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes, ismerek olyat akinek még 3 hónapig is volt menstruációja miután már teherbe esett. Szóval mindenképp érdemes tesztet venni.
bármikor lehet idõközi peteérés. Viszont ha védekeztetek kicsi rá az esély. Csinálj egy tesztet mindnesetre de ha pár napja volt az aktus azt nem tudja még kimutatni, viszont ha volt elötte is aktus akkor bármi lehet. Ha nem volt akkor csak az aktus után kb 2 héttem csinálj tesztet elöbb nem éri meg, de szerintem addigra meg fog jönni, ha nem ugysem árt orvoshoz menni. Egyébként rengeteg mindentõl késhet nem csak a terhességtõl.

Szerintetek, ha terhes lennék, akkor lehetséges az, hogy 2 nappal a nemvárt előtt nincs semmi terhességre utaló jelem, azon kivül, hogy pict megduzzadtak a melleim és valami furcsa fémes izt érzek a számban?

Legjobb válasz: abszolut lehetséges,sokan (akik nem tudatosan készülnek a babára és görcsölnek rá minden tnetre) nem is tudják hogy terhesek 1-2 héttel a nemvárt után,amugy én azt olvastam hogy a terhességi tünetek a 6.héttõl jelentkeznek

abszolut lehetséges, sokan (akik nem tudatosan készülnek a babára és görcsölnek rá minden tnetre) nem is tudják hogy terhesek 1-2 héttel a nemvárt után, amugy én azt olvastam hogy a terhességi tünetek a 6.héttõl jelentkeznek
A 7.hétig nekem sem volt semmi, bezzg utána felkelni sm tudtam, kórházba kerültem. Drukolok, hogy te ne így járj! 24 hkm
Nekem a 10.héttõl kezdõdtek a tünetek.
A kérdező hozzászólása: De jó lenne..:) Próbálok nem rágörcsölve bizakodni... Egyelõre még menstruációra utaló tüneteim sincsenek (pedig ilyenkor már szoktak), hátha ez jó jel lehet..
Bocsánat, hogy beleszólok, de egyáltalán nem törvényszerû az, hogy csak a 6. meg a 7. héttõl kezdõdnek a tünetek!!Nekem már a 4. héten is volt.Sõt, a nemvárt elõtt 1 nappal teszteltem pozit, és már akkor is volt tünetem!!Meg volt egy a beágyazódás ideje alatt is!!Pl spontán kívántam meg ételeket, ami ezelõtt SOHA nem történt meg velem, ebbõl gondoltam, hogy baba lehet a dologban.Meg fájtak folyamatosan a mellbimbóim.Tudom, ez is szinte mindenkinél jelentkezik mensi elõtt, csakhogy nekem a mensi elõtt 4-5 nappal midig elmúlt, viszont most folyamatosan fájt! :) És nagyon sokat szurkált a hasam alja, amihez késõbb társult a görcsölgetés.Soha nem szurkált még annyit a hasam alja mint akkor, azaz a beágyazódás ideje alatt. :) 7 hkm

Lehetséges az android 2.2.2-es op. Rendszert újabb verzióra frissíteni? (pl:android 2.3.4-ra )

Ha lehet hogyan ?

Legjobb válasz: Igen, lehet. Egy dologra érdemes odafigyelni, mielõtt nekiugrasz letölteni az újat és pontos leírásokat keresgélni. Az Android ugye a google egyik Linux-disztribúciója. Nos, a Linux világában kell olvasni, és be kell tartani a lépéseket, hogy késõbb semmi gondod ne legyen, éppen ezért az androidos portálokon jobb infókat találsz, mint amiket itt fogsz. Ez az egyik. A másik, hogy annak sem árt utánanézned, hogy a telefonod vajon a frissítések listáján hol helyezkedik el, mennyire jönnek rá, vagy mennyire nem. Mert ha nem igazán, akkor fölösleges bajlódnod vele.

Igen, lehet. Egy dologra érdemes odafigyelni, mielõtt nekiugrasz letölteni az újat és pontos leírásokat keresgélni. Az Android ugye a google egyik Linux-disztribúciója. Nos, a Linux világában kell olvasni, és be kell tartani a lépéseket, hogy késõbb semmi gondod ne legyen, éppen ezért az androidos portálokon jobb infókat találsz, mint amiket itt fogsz. Ez az egyik. A másik, hogy annak sem árt utánanézned, hogy a telefonod vajon a frissítések listáján hol helyezkedik el, mennyire jönnek rá, vagy mennyire nem. Mert ha nem igazán, akkor fölösleges bajlódnod vele.

Kb 2 hete ufókkal álmodtam : kinn fekszek a szabadba és felettem egy nagy csészealj száll el. Az lehetséges hogy elraboltak?

vagy csak valami furcsa álom, nem mertem senkinek beszélni róla mert féltem majd bolondnak néznek, ma elmondtam a bátyámnak de ő lehülyézett !

Legjobb válasz: Nem, nem lehetséges.

Nem, nem lehetséges.
Idõrõl -idõre elõjönnek ezek a baromságok.Ezt láttam, azt láttam, elvittek, visszahoztak, kicsi zöldszemû emberkék. A mi városunkban egy nõ a 80-as években , (akkor volt egy ilyen országos "ufótláttam" láz), azt híresztelte magáról ahogy az ufótól lett terhes, de elment a gyerek.
kedves kérdezõ én szeretem a valoságtól elrugaszkodott dolgokat. de ez ugyben még is szkeptikus vagyok! azért kiváncsivacsok a részletekre ! gondolod ha tényleg elraboltak volna , az emléket nem tõrõlték volna a memoriádból? privátban küld el nekem a részletes beszámolot!
igaza van a bátyádnak

Egy 4 csatornás erősítőre ráköthetek úgy 2 mélyládát hogy mind2őt hídba kötöm rá? Az lehetséges úgy?

van egy 680W-os Magnat er?sít?m, egy magnat ládám és egy somogyi subcsövem

Legjobb válasz: 2-2-es hídba lehet, azért 4 csatorna. De ha a 4-re akarod kötni mindkettõt, az nem jó, mert párhuzamos kötés lenne, és felezõdne az ellenállás, tönkre menne a hangfal is, meg az erõsítõ is rossz esetben.

2-2-es hídba lehet, azért 4 csatorna. De ha a 4-re akarod kötni mindkettõt, az nem jó, mert párhuzamos kötés lenne, és felezõdne az ellenállás, tönkre menne a hangfal is, meg az erõsítõ is rossz esetben.

Lehetséges ez? Kislányom 5, 5 hós, az alsó 2 foga már kint van, most készülődik a felső 2. Az alsókat szinte észre sem vettük, most meg egyszerűen mint akit kicseréltek. Nagyon nyűgös, semmi nem érdekli, sokat sír, szinte csak kézben van el.

Korábban nem ilyen volt, nagyon aggódom. Tényleg csak a foga miatt?

Legjobb válasz: masodik vagyok, mi is csak este adjuk, de nem tudom, miröl beszelsz, netan problema, hogy a 2,5 eves fiunk minden egyes alkalommal közli, amikor a kislany gyogyszert kap, hogy ö is ker, mert beteg :) :) ?

masodik vagyok, mi is csak este adjuk, de nem tudom, miröl beszelsz, netan problema, hogy a 2, 5 eves fiunk minden egyes alkalommal közli, amikor a kislany gyogyszert kap, hogy ö is ker, mert beteg :) :) ?
A felsõk jobban fájnak. Az, hogy még mi miatt... Melege van? Új kaja? Idõjárás? Szoptatod még?
nalunk is igy van a kislany, ugyanezt csinalta. Nelunk a foga volt, azt mondta a doki, hogy, ha elkezd nyügösködni, es kivedtünk minden lehetseges dolgot (nem a faradtsag, ehseg, diszkomfort erzes miatt van), akkor adjunk neki Nurofent, nalunk ugy-ahogy bevalt!
A kérdező hozzászólása: már nem szopizik, tápszert meg mellé mást is, amit ilyenkor ehet, de nem most kezdtük, és újat nem is kapott mostanában.Én is kizártam minden lehetséges okot. Doktor bácsi azt mondta, kicsit piros a torka, láza volt, de már az sincs. remélem tényleg csak a foga, de nagyon megszenvedi, az biztos
Elsõ vagyok, nálunk is a nurofen vált be, de én csak estére adtam be... túlságosan rákapott :O)
A kérdező hozzászólása: édes lehet a fiad...:) mi is próbáltuk a Nurofent, este el is alszik gond nélkül, fel-felsír éjszaka, de nappal nem jó semmi..

Ha az érettségim nem lett olyan jó értsd 2 db kettes van benne (matek, német) a többi meg 3 mas de szeretnék valami informatikus suliba menni vagy irodalomtanár lenni az lehetséges hogy felvesznek valahova?

(még tavaly érettségiztem)

Legjobb válasz: 2-es matek érettségivel hogy akarsz informatikát tanulni?:D 90%-os közepet írtam és az elsõ félévem kínszenvedés volt.

2-es matek érettségivel hogy akarsz informatikát tanulni?:D 90%-os közepet írtam és az elsõ félévem kínszenvedés volt.
Jelentkeztél valahova? Dunaújvárosi Fõiskola Nem tudom, hogy kettessel be lehet-e valahova kerülni
A többi tárgyból milyen eredményed volt érettségin? Irodalomtanárhoz magyarból kell nagyon jónak lenni
Ha magyarból, töribõl jobb lett az érettségid (értsd legalább négyes), akkor esetleg egy tanárképzõ fõiskola De persze a felvételin is jónak kell lenni, a pontszám miatt
Gondolom az évvégi meg félévi bizid sem lett semmiböl 3nál jobb ez alapján... Ha duplázással számítjuk és a két felvételi tárgyad, mondjuk töri és magyar 59%, ami a 3as legeslegteteje, még akkor is csak 236 pont, ami 4 pontal lemarad a 240ponttól ami a minimális pontszám hogy felvegyenek valahova Ha van angolbol egy középfokud, az +23 pont, így lenne 259 pontod, így talán találnál olyan szakot ahova felvennének Bár én nem tudok olyan kart ami a céljaidnak megfelel és ilyen alacsony lenne a ponthatár Szóval a kérdésedre válaszolva lehetetlen hogy ilyen eredménnyel bekerülj valahová Jövõ májusban próbáld meg ezt az érettségi dolgot mégegyszer, csináld újra a 2 felvételi tárgyadbol amit tovább szeretnél vinni

Már nagyon kétségbe vagyok esve! Nem jövök rá, még most se pedig 10-honapos a fiam! Hogy miért nem alusza végig, az éjszakát? 2-3oránként fent van! Még szopik. Az orvos azt mondta hogy hiperaktig! Ez lehetséges? Van ilyen?

Legjobb válasz: Az elsõ ostobaság. Lehet,hogy este nem lakik jól,ha még csak szopik,az kevés neki éjszakára. Lehet,hogy melege van,vagy fázik,esetleg szomjas. Az is lehet,hogy azért nem alszik,mert ehhez szoktattad.Ha eddig is kapott szopit 2-3 óránként,akkor a biológiai órája ehhez szokott. Akkor természetes,hogy felébred. Ha viszont eddig átaludta az éjszakákat,kell megkeresni az okot. Ha hiperaktív,az nemcsak éjaszaka jelentkezne,hanem nappal is örökmozgó lenne.

Az elsõ ostobaság. Lehet, hogy este nem lakik jól, ha még csak szopik, az kevés neki éjszakára. Lehet, hogy melege van, vagy fázik, esetleg szomjas. Az is lehet, hogy azért nem alszik, mert ehhez szoktattad.Ha eddig is kapott szopit 2-3 óránként, akkor a biológiai órája ehhez szokott. Akkor természetes, hogy felébred. Ha viszont eddig átaludta az éjszakákat, kell megkeresni az okot. Ha hiperaktív, az nemcsak éjaszaka jelentkezne, hanem nappal is örökmozgó lenne.
Az orvosotok egy kretén!!!! A hiperaktivitást diagnosztizálni nem ennyi..!! A kisfiad meg azért nem alussza végig a z éjszakát, metr cicizik. Örülj neki és élvezd, amíg még teheted! Sokat adtam volna azért, hogy a lányaimmal ilyen "gondjaim" legyenek, de egyik sem volt hajlandó szopni .A kicsi most 14 hónapos és 2 hónapos kora óta végigalussza az éjszakát, de hidd el, szívesen kelnék hozzá akár 3-szor, 4-szer is, ha szopizna!!! A hiperaktivitás pedig létezõ dolog, de ezen fõleg ne aggódj!! Felelõtlen kijelentés bárki részérõl egy 10 hónapos pöttömre rásütni, hogy HA. Ez manapság roppant divatos, de "fele sem igaz" dolog. Tudom, mert gyógypedagógus vagyok és gyakorló anyuka is. Nagylányom 9 éves (bármikor rá lehetne sütni, hogy hiperaktív, olyan eleven) , a kicsirõl meg jobb nem beszélni. Duracel elemmel mûködik, ami soha le nem merül.. , mégis biztos vagyok benne, hogy egyik sem hiperaktív..
10 hónapos gyerek nem lehet hiperaktív. Én mindig azt mondom, hogy annyira különleges nekik a világ, hogy muszáj egész nap nem aludniuk, hogy felfedezzék:) Én is ha új dolgom van, nem bírok aludni, csak hánykolódom egész éjszaka:) Náluk ez tovább tart:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!aranyosak vagytok!akkor igy nem agodok!de azért az orvosnál elviszem mert most van az idöpontom 9-kor, de bent nem hagyom!és nem fogom gyogyszerezni!
Ha kérhetem, számolj be a dokik véleményérõl, a diagnózisról. De ne aggódj, biztos semmi baja, szerintem Te aggódod túl!!Írj, ha van eredményetek!!! :-)))
A kérdező hozzászólása: már irni akartam de eddig senki nem kérdezte!de látom az utolsot érdekli, ennek örülök!voltunk a korházba a dokinö aranyos volt azt mondta nem kell agodni minden rendben van velle, mevizsgálta nem kellet bent hagyni, vért vett és vizeletet.holnap lesz eredmény, telon közli hogy mit mutat!õ is azt mondta hogy nem érti miért küldte be az orvos!ha érdekel még meg irom mit mond holnap a telefonon!köszi hogy érdekel!látom vannak még jo emberek!ill, szülok!
Szia! Én is ujraolvastam, ni van Veletek, irj ide, hogy mit mondtak! Sajnálom, hogy feleslegesen rángattak be dokihoz! Ezen az elven minden harmadik baba mehetne kivizsgálásra!
Tuti biztos vagyok benne, hogy a vérképetek és a vizeletetek is rendben van! Írd meg a z eredményt! Hidd el, nem csak engem érdekel, csak nekem jutott eszembe leírni!! :-)))Az orvosotokat meg nem hiperaktivitásra, hanem szuperhülyeségre kell kivizsgálni!! Szegény kis Pöttömödet jól megszurkálták!! Én tudom milyen, mert mi nyomós okkal voltunk kivizsgáláson( oltási szövõdméy) és akkor is útáltam mindenkit, aki hozzáért Pannához. Vérvétel... brrrrrr. Még felnõttnek is, nemhogy manóméretûnek!! Az alvással meg majd rendezõdik. Én megpróbálnám este kicsit jobban bekajáltatni, nyugtató desszertnek a cici, hátha tele bendõvel többet alszik. Az én kicsim is olyan, hogy 8-tól 8-ig alszik ( most sem ébredt még fel este 8 óta..) de ha éjjel felébred ( viharra, bedugult nózira...stb, akkor meg kell kajáltatnom, mert nem tele pocakkal még véletlenül sem aludna vissza!
A kérdező hozzászólása: sziasztok!akit érdekel meg van az eredmény, és kébzeljétek eddig mindenkinek igaza volt!mert a picinek semmi, de semmi baja nincsen!én sejtetem, de az orvos meglepödött!remélem az alvás majd helyre jön!ha nem akkor sincs semmi baj!az a lényeg egésséges legyen!és más nem számit!meg vagyok nyugodva, én is!köszi mindenkineK!!!!!!
21:10-es vagyok:azt nem írtam, hogy a sírni hagyáson kívül próbáltam:homeopátiát, borostyánláncot, virágesszenciát és nem vált be semmi.Próbálkozz esetleg a homeos bogyókkal, sokaknak bevált.
Szegényt ezért kivizsgálni?!!!Kisfiam 18 hónapos és még nem aludt át egyetlen éjjelt sem.Most is 2-3-4x fenn van, változó.Már 8 hónapos kora óta nem szopizik, eszik rendesen, mégis ébred.Nappal egy kis energiabomba, mosolygós nagydumás kispasi:) Ha nincs baj vele nappal, tehát kiegyensúlyozott, vidám, láthatóan egészséges baba, akkor én nem vinném orvoshoz.A két nagylányom is 4 éves korukig nem aludták át az éjjelt.Nálunk ez biztos genetika.A gyerekorvosom azt mondta, hogy ne aggódjak, semmi baja.Az õ egyik gyereke is ilyen rossz alvó volt, kipróbált mindenféle módszert, de nem segített.Egyszer csak átaludta az éjszakát.Hallgass az anyai ösztönre, ha nem érzed, hogy valami baja van, akkor szerintem ne nyaggasd vizsgálatokkal.Nem alszik és kész.Fárasztó tudom, de kitartást!
15 hónapos a fiam, de még mindég felkel cicizni 1-2x. Engem nem zavar, téged miért?
A kérdező hozzászólása: a gyermekgyogyászatra küldték!!!
A kérdező hozzászólása: már mindent eszik gyümölcs, fözelék, levesek, stb.holnap viszem a korházba kivizsgálásra mert be küldte az orvos, azt se tudom mit néznek ilyenkor!hát félek is nagyon!!remélem nem kell ott maradnia!
mekkora marhaság, méghogy hiperaktív, jézusom. az enyém se aludt át még egy éjjelt se, na jó, néha van, egy kezemen meg tudom számolni, eddig hányszor volt, hogy nem kelt fel éjjel, mondjuk csak hajnalban, 4 körül, utána még visszalaudt 6-ig, 7-ig. nem ezért ébred, ne aggódj. azért ébred, mert sokminden megzavarhatja még, teszem azt fogzás, mozgásfejlõdés. nem hiszem hogy az éhség kelti fel. hanem még éretléen az idegrendszere arra, hogy átaludja az éjjelt, majd szép lassan beáll, meglátod. én kétségbe voltam esve, mert olyan 1 éves koráig iszonyú volt, hogy mi ment nálunk éjjel, aztán kb. akkor elkezdett jobbanaludni, és most már van, mint írtam, hogy egész éjjel nem ébred. de ez magától alakult ki. a hiperakltivitást nemlehet ilyen korban kijelenteni, de ezt már írták elõttem. amúgy ha a kisfiadat leköti bári is, akár 1 percig is, akkor nem hiperaktív ez tuti. ha nem csak arról szól a napja hogy felforgat maga körül mindent cél nélkül, belekap valamibe és 5 mp múlva otthagyja. ja, és nagyon gyakran a hiperaktivitás elõszele csecsemõkorban, hogy nem tudnak szopni (mert nagybb erõkifejtés és koncentrálás, mint a cumisüveg, ezért képtelenek rá). szóval kötve hiszem hogy a tied az lenne! 17 hós kislány anyukája
Körbecicizi a napot. Mérd le egyszer, mennyit eszik egy adaggal, meg lesz az ok, amiért éjjel is ennyiszer kel enni. Amugy mivel megszokta, hogy ha felkel, cicit kap, máshogy a visszaalvás nem megy. Ezért kel ennyiszer. Mit eszik a tejed mellett? Próbálj kicsit több szilár táplálékot adni, mint eddig, jobban jól kell lakatni nappal, hogy éjjel max 2-szer keljen a cici miatt, vagy egyáltalán ne.
A kérdező hozzászólása: nappal alszik kb3-orát összesen!de az éjszaka nem!miota megszületet azota!
:-))))))9

Az lehetséges hogy ez a 2. hónap h a yasminelle-t szedem és az első honapban nem voltak mellékhatásai de most a 2. hónapban vannak?

az els? hónapban nem változott a mellméretem meglehet h ebben a hónapban n?ni fog? nekted hány hónap kellett h n?j?n?

Legjobb válasz: Ha nagyobb melleket akaresz, miért nem plasztikai sebészhez mégy? Komolyan. A melleid mérete örökölt, nem fog megnõni. Fogigátló mellett nagyobb a szervezet vízvisszatartása, és több zsírszövet rakódik le. Többek között a melleken is, ezért lesz nagyobb egy idõre, aztán amint leállsz a tabival, a melleid is visszazsugorodnak majd. Ami lényegileg változtathat a méreten (leszámítva a sebészt), az a terhesség, a szoptatás, illetve az elhízás.

Ha nagyobb melleket akaresz, miért nem plasztikai sebészhez mégy? Komolyan. A melleid mérete örökölt, nem fog megnõni. Fogigátló mellett nagyobb a szervezet vízvisszatartása, és több zsírszövet rakódik le. Többek között a melleken is, ezért lesz nagyobb egy idõre, aztán amint leállsz a tabival, a melleid is visszazsugorodnak majd. Ami lényegileg változtathat a méreten (leszámítva a sebészt), az a terhesség, a szoptatás, illetve az elhízás.
Nekem az 1. szemtõl növekedésnek indult. Elõször csak a pms-ként jelentkezõ mellfeszülés "felejtett el" elmúlni, majd szépen folyamatosan nõtt 2 méretet és nagyobb kosár is kell. Azóta 2x váltottam gyogyit és semmit nem változott a méret, vagyis nem kezdett zsugorodni. Az hülyeség, hogy utána visszamegy eredeti méretre. Arra számíts, hogy plusz kilókkal is számolhatsz, mert nem csak a mell nõ. Én speciel több mint 10 kg-t híztam 7 hónap alatt. Még annyit, hogy nekem átok ez a mellnövekedés, mert folyamatos fájdalommal, feszüléssel jár és azóta nem találok egy normális melltartót, amibõl ne esnének ki a melleim, mert ez a félig takaró fazon a divat. A doki azt mondta kis mellû nõknél okoz mellnövekedést a gyogyi.
Épp ezt mondom, hogy a plusz kilók fognak jelentkezni a melleden. De az is lehet, jhogy a melleden nem fognak, csak a hasadon, csípõdön, fenekeden. Embere válogatja. Én arányosan hízom, a mellemre is.
egy mai fogazmzásgátlóban állati kevés hormon van, aki arra vár hogy attól nõjjön meg a melle, az várhat jó sokáig, valószínûleg örökre de ha mégis akkor sem fog látványosan megnõni a melled, esetleg egy kicsit, de azt se egy perc alatt várd. ez egy hosszú hormonális változás eredménye, nem olyan mint hogy az elsõ szem gyulladásgátlótól javulni fog a torokgyuszid.
Ha megnõ a melled, már az elejétõl észreveszed, nem kellenek évek neki. Én azóta (7 hnap) 2 mérettel nagyobbat hordok és a kosárméret is megnõtt. A probléma "csak" annyi, hogy ezzel párhuzamosan rámjött az a 10 kiló is. Szal aki azt mondja, a gyogyitól nem lehet hízni és nem nõhet a mell, az hazudik. Az orvosok is tagadják, pedig a betegtájékoztató világosan leírja a mellékhatások között...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!