Találatok a következő kifejezésre: Az lehet riasztás (7 db)

Az lehet téves riasztás angelcare ac300-al, ha a baba a hátán fekszik ott, ahova leraktam este es az érzkelőn van?

Megijedthetett a riasztástól, mert ire felkeltem kn 2másodperc alatt már sírt, így nem tudta vizsgálódni, hogy mi is történt.

Legjobb válasz: Lehet nagyon pici levegõt vett(Nálunk ilyen sokszor volt) vagy rosszul van beállítva.

Lehet nagyon pici levegõt vett(Nálunk ilyen sokszor volt) vagy rosszul van beállítva.

Xperia mini pro telefonon hogy lehet kikapcsolni az ébresztés/riasztást?

Kerestem már a használati útmutatásban is, de ott csak az ikonok képe van.

Legjobb válasz: Gondolom, rányomsz az óra ikonra és kiveszed a pipát a riasztásnál.

Gondolom, rányomsz az óra ikonra és kiveszed a pipát a riasztásnál.

8 hós babámnál naponta becsippan az angel care légzésfigyelő, 2x már riasztott is. A forgalmazó szerint a meleg miatt nem vesznek levegőt a babák + a fogzás is közrejátszhat. Holnap megyünk az orvoshoz. Korábban nem volt riasztás. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Bocsi,ha lehet ne pontozzatok le!Szerintem megérne egy próbát az is,hogy kicseréled az elemet benne.Nálunk a becsippanásokkor mindig ez volt a megoldás.Attól függetlenül,hogy újnak gondolod,lehet,hogy gyenge az elem.

Bocsi, ha lehet ne pontozzatok le!Szerintem megérne egy próbát az is, hogy kicseréled az elemet benne.Nálunk a becsippanásokkor mindig ez volt a megoldás.Attól függetlenül, hogy újnak gondolod, lehet, hogy gyenge az elem.
Egyszerûen az angel care egy rossz légzésfigyelõ. Mi az, hogy a melegtõl nem vesz a gyerek levegõt???!!! Szerintem a szerkezettel van gond! Sok problémáról olvastam, hallottam és mindenkinek ez a AC volt. Nehogy már ennyi gyerek nem vesz levegõt. Ne aggódj, biztos ami biztos vidd orvoshoz de szinte biztos vagyok benne, hogy nincs semmi baja.
Nálunk az érzékenységet kellett magasabbra állítani és akkor nem csippant. Gyárilag 3 a beállítása és hiába írják, hogy nem ajánlatos állítani rajta...Nálunk addig csippant többszöris, amíg fel nem tekertük 5re.
Nálunk az utóbbi egy hétben rendszeresen beriaszt éjszakánként, ugyanígy volt egy hónapja is, amikor szintén nagy hõség volt. És egyik sem vakriasztás, mire beérek a szobájába, elhallgat a sípolás, és a babám álmosan pislog, a zaj felébreszti. Napközben keveset és nyugtalanul alszik a meleg miatt, este szinte beájul az ágyba, és gondolom olyan mélyen alszik, hogy nem vesz levegõt. 6 és fél hónapos a babám. Nekem is Angelcare van, egylapos, de ha az ágy másik végében fekszik, akkor is szokta érzékelni.
Nem hiszitek el mennyire nyugodt lehet az ember legzesfigyelo nelkul!Ez csak arra van hogy a fraszt hozza az emberre!
A kérdező hozzászólása: Kaptunk beutalót az alváslaborba, nem tudom, hogy egy ilyen nagy babával hogy tudják majd ezt a vizsgálatot megcsinálni. Még nem tudom, hogy elmegyünk-e. Most megy a ventillátor a szobájában, hátha ez segit mert 28 fok van nálunk, délelõtt nem volt csippanás, már ennek is örülök.
A meleg és a fogzás.
Nálunk is az elem volt a baj.
Kedves kérdezõ, ha azt mondod, hogy szerinted jól érzékel a légzésgigyelõ (bár szerintem továbbra is azzal van gond), mert az ágy végében is érzékeli a gyereket és most elküldtek benneteket alváslaborba akkor miért nem viszed el? Nem egy kereskedõ szavára adsz (aki azt mondta, hogy a melegtõl csipog a szerkezet) talán inkább, mint az orvoséra (aki kivizsgáltatná a babát)?
Én írtam, hogy mostanában rendszeresen beriaszt a légzésfigyelõ. Én eddig nem aggódtam emiatt, éjjelente félálomban megyek át, látom, hogy felébredt, riasztás kikapcsolt, és megyek vissza aludni. Nekem még magyar nyelvû tájékoztatóm sincsen, de nem volt nehéz kiokoskodni, hogy a hõség-nyugtalan-alvás miatt van mindez. Kérdezõ, most jól a fülembe tetted a bogarat, fel fogom hívni az orvost, hogy mit gondol errõl.
Nekem egy éves múlt a kisfiam, és hogy õszinte legyek, életemben nem hallottam semmilyen légzésfigyelõrõl. Remélem, azért ember lesz a gyerekbõl így is. Egyébként meg, ha kaptatok beutalót (hogy megnyugtassa az orvos anyukát), miért nem viszed el? Egy 8 hós gyerek biztos örül az idegen helyen alvásnak monitorra kötve, mindezt anyuka lelki békéje végett. Csak a nagy hisztitõl nehogy kimaradjon a légzése.
Nem tudom miért lettem lepontozva, valami h..lye AC elhivatott? A tiéd a cég? Olvass már egy kicit utána, mindenkinél jelentkezik ez a probléma az AC-el, hogy ha kell ha nem becsipog. Nem tudom az miért jó, ha egy megbízhatatlan légzésfigyelõt használtok. Na mindegy én csak jót akartam, mindenki arra költ több 10 ezret amire akarja.
Én egyre többször csalódom az Angel C.-ban. Nekünk is az van: egyszer arra riadtam éjszaka, hogy csippant egyet. Alig tudtam utána aludni, egész éjjel figyeltem a gyermeket. Aztán pár hétre rá reggel is csippant, azonnal a baba fölé hajoltam, aki vigyorgott rám, semmi baja nem volt. A minap meg forgolódott, dobálta magát a nagy melegtõl, akkor is csipogott. Már nem tudom, mit higgyek. Összevissza jelez. Viszont az tényleg igaz, hogy ha merül az elem, akkor is csinálja.
Szia, az én fiamnak 2 hosan volt légzésmegállása, ébrenlétkor.Elképzelheted, hogy mi mindenre kivizsgálták, minden oké.Nekunk NANNY légzésf. van, 1 hosan besípolt, gondolom, nem vett levegot, de aztán sokáig nem.6 hos kor után meg állandoan, kivizsgáltattuk ujra, megint minden oké.2 honap mulva már olyan szinten voltunk, hogy nem mertunk elaludni sem, mert borzaszto arra a hangra kelni.Visszavittem a gépet átvizsgáltatni, és vettem egy másikat, nem hagytam a véletlenre a dolgot.Ez 2 honapja volt, azota 1-szer riasztott, de a fiam lemászott rola, az oldalán fekudt, és a kislámpa is égett, mindjárt láttam, hogy lélegzik, tehát semmi komoly.A másik géppel meg gond volt, valamit cseréltek is rajta.Egyébként azt mondta az egyik doki, hogy míg nem éri el a gyerek a 10 kg-ot, addig lehet téves riasztás, csakhogy akkor meg fennáll az, hogy lemászik rola.én addig fogom használni, míg a kiságyban fog aludni, 2-2, 5 éves korig.Biztos ami biztos.
Nekem is angel care van. Néha azért jelzett, mert a babám nagyon az ágy szélére húzódott. A vicces az, hogy viszont ha kiveszem a kiságyból és egy méteren belül állok vele, még mindig jelzi, hogy veszi a levegõt... Amúgy mostanában már nem csinálja ezt a figyelõ.
Egy 8 hónapos babánál már bocsi, de minek kell ilyen készülék? (Nem értek hozzá, de érdekel.)
A kérdező hozzászólása: Mi igy érezzük magunkat biztonságba és sok helyen 1 éves korig javasolják.
off: Azért van alatta, mert ujszülöttként is ott volt, ki meg akkor kerül, mikor ifjúsági ágyat kap rácsos helyett. On: nekem2- 3 hós koráig jelzett többször is. Dokihoz nem mentem. Elnõtte. Tudom, hogy nem volt téves riasztás, nagyon mélyen aludt. Késõbb max csippanás fordult elõ, riasztás már nem. Ez, hogy nyolchósan csinálja, nem túl jó, értem, miért viszed dokihoz. De a házidoki találni nem fog nagyon semmit. Alvásvizsgálat szokott lenni kisebb babàknál a kórházban, megfigyelõ gépre teszik egy éjszaka, figyelik folyamatossn a légzést, vane kimaradás. Ez a max vizsgálat, amit tenni tudnak vele.
8 hónaposan nem lehet hogy egyszerûen lemászik, lefordul róla?!? A gyerekem igaz csak majd 9 hónaposan kezdett mászni, de már 6 hósan annyira aktív volt, hogy tök felesleges volt használni
Két nap múlva lesz a kisfiam 9, 5 hónapos, most éjjel nekünk is beriasztott. De csak azért, mert az ágy végében feküdt, ráadásul az oldalán. Így nem tudta érzékelni, hogy vesz levegõt. Ilyen esetben még feljebb kell állítani az érzékenységét a kütyünek, én felnyomtam 5-ösre! Szintén Angelcare, AC 301-esünk van.
A kérdező hozzászólása: Én úgy vettem észre, hogy az ágy végében és az ágy szélén is érzékeli a mozgást, még a legenyhébbet is.Éjjel is csippant sajnos, szerintem tényleg nem vesz levegõt a kislányom:(.
Akkor viszont vidd orvoshoz minél elõbb! Ilyen korban már nem lenne szabad elõfordulnia ilyesminek!
Mekkora nemnormálisak vagytok Ti akik leszóljátok bakker a légzésfigyelõt! Azért, mert Ti még nem hallottatok róla, vagy rossz találmánynak tartjátok minek kell ugatni? Kérdés hangzott el és nem az, hogy ti marha jófej tökéletes anyukák mit gondoltok! Régen robbanó motor sem volt, húzzatok lovaskocsival! Ha nem bírjátok a technikát, akkor tünjetek a gép elöl! Tudjátok mik vagytok? szerencsétlen okoskodók! Inkább fogtátok volna be a szátokat! A kérdezõnek meg: Látom eltelt már pár év, de remélem jól van a picid! Kérlek, ha még olvasod a fórumot, akkor jelezz, hogy mi lett!


Hogyan lehet a biztonsági riasztásokat eltüntetni? (beleértve azt is, hogy nem eredeti a vindózom. )

Hogy lehet kikapcsolni a biztonsági riasztásokat?Amik jobb oldalt jönnek fel id?nként beleértve,hogy nem eredeti a vindózom. MSCONFIG panelen keresgéltem,de mivel angolul van szelem sincs arról,mit nyomkodjak össze.

Legjobb válasz: Vezérlõpultban a biztonsági központban nézd meg, ott lehet ilyen dolgokat állítani.

Vezérlõpultban a biztonsági központban nézd meg, ott lehet ilyen dolgokat állítani.

Miért nem lehet átállítani a laptopon az "Energiagazdálkodási sémákat" win xp alatt? (szürke az egész lap, pedig rendszergazdaként vagyok bejelentkezve, (a Riasztások, Hibernálás, Telepmérő . Stb minden más jó, Lenovo laptop)

Legjobb válasz: ACPI nincs engedélyezve a BIOS-ban ez az energiagazdálokodás támogatása a laptopon...... bekapcs, és utána állíthatónak kell lenni a fent említett a rendszerben

ACPI nincs engedélyezve a BIOS-ban ez az energiagazdálokodás támogatása a laptopon...... bekapcs, és utána állíthatónak kell lenni a fent említett a rendszerben
AVG egy bugos szar
Téves riasztás vagy benézted és nem is arra riaszt hanem valami egész másra.
valami másra riasztott, a hivatalos oldalról letöltött frissítés biztos nem vírusos.
Ezt futtasd le, ha szintén bejelez, akkor ott a trójai, sajnos MINDENT meg tudnak fertõzni. A napokban: Mailbox, Nõi Portál stb. mindenhol trójaiakat jelez a Google keresõje. http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes
Innen letöltheted pl. Asztalra, aztán írd ki CD-re és úgy telepítsd. 1. Windows XP telepítése, 2. SP3 telepítése. http://szoftverbazis.hu/szoftver/windows-xp-service-pack-3--..
nem csnáltás semmi mást a friistiés mellet?vagy talán avg téves riasztása...

Mit csináltam rosszul a Nod32 telepítésénél? (v4, próbaverzió)? Azért próbaverzió mert lejárt az előző. De az a bisztonsági riasztás még mindig kint van, hogy a tűzfal ki van kapcsolva. Ne mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: A Nod32 vírusirtó, nincs tûzfala. Az ESS IS, van tûzfala. Ha nem használtál eddig külön tûzfalat, szimplán rosszat tettél fel, olvasni kéne tudni...

A Nod32 vírusirtó, nincs tûzfala. Az ESS IS, van tûzfala. Ha nem használtál eddig külön tûzfalat, szimplán rosszat tettél fel, olvasni kéne tudni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!