Találatok a következő kifejezésre: Az lehet hogy egy héttel korábban (4 db)

Az lehet baj, hogy egy héttel korábban jött meg, mint szokott? Mi oka lehet ennek?

Nekem következ? hét végefelé kellett volna h megjönnön, ennek ellenére most kezd?dött el a menstruációm. Ilyen még nem történt velem, és nem tudom h lehet ez... Szerintetek?

Legjobb válasz: Emiatt nem kell aggódnod, befolyásohatja akár stressz is, az én tapasztalatom legalbbis az, hoyg a stresses idõszakok, vagy ha pont amiatt stresszelek, hoyg megjöjjön, akkor szokott késni vagy elõbb megjönni. Ezzel még nem kell orvoshoz menni, várd ki, mi lesz következõ hónapban.

Emiatt nem kell aggódnod, befolyásohatja akár stressz is, az én tapasztalatom legalbbis az, hoyg a stresses idõszakok, vagy ha pont amiatt stresszelek, hoyg megjöjjön, akkor szokott késni vagy elõbb megjönni. Ezzel még nem kell orvoshoz menni, várd ki, mi lesz következõ hónapban.
Nincs semmi baj, nekem is most elõbb jött meg. Hény éves vagy? mert lehet, h most kezdtél el menstruálni, és még nem rendszerezõdött
Nincs semmi baj, nekem is most elõbb jött meg. Hány éves vagy? mert lehet, h most kezdtél el menstruálni, és még nem rendszerezõdött
Nekem is most korábban jött meg mert iszonyatosan felidegesíettem magam egy személyen szerintem ezzel semmi baj

GYES-t le lehet előre mondani? Ha tudom, hogy x dátumtól szülési szabin leszek a 2. babával, akkor az előtte levő nappal lemondhatom a gyest pl egy héttel korábban is?

Legjobb válasz: Persze,le lehet mondani.Csak egy levlet kell küldeni a mák-ba.Vagy ha jol tudom van is ilyen nyomtatványuk.

Persze, le lehet mondani.Csak egy levlet kell küldeni a mák-ba.Vagy ha jol tudom van is ilyen nyomtatványuk.

Mitől lehet az, hogy a vártnál egy héttel korábban jött meg?

27 éves vagyok, és hát eddig nem igazán volt ilyesmi. Gondolom terhes nem vagyok, de akkor is nagyon zavar :(

Legjobb válasz: Ez simán elõfordulhat.

Ez simán elõfordulhat.
Ha egyszeri eset, nem baj. Ha ismétlõdik, doki.
Gondolom, szereti a változatosságot. Mióta vagytok együtt?
Biztos a sz* rodatt is meg akarja enni
Én is szeretem csinálni, nincs ebben semmi szerintem.
9 Ne is aggódj, 100% hogy megfogja próbálni:D
A kérdező hozzászólása: Valójában tetszik a dolog, mert egész jó érzés, csak nem merem neki elmondani, mert attól félek, hogy ezt azért csinálja, mert az anált is ki akarja próbálni.
Lehet, hogy korábban is szerette volna, de csak most merte megpróbálni veled. Én is adtam egy kis idõt ennek, mert picit tartottam a reakciótól. De szerencsére annyira bejött neki, hogy már-már követeli. Én meg persze semmi jónak nem vagyok az elrontója :)
Szereti a púzót!
ugyan már semmiköze ehhez a pornóhoz, hogy nem vagyink egyformák, nincs elõírva ki mit szeret a szexben õ ezt szereti, ennyi engedd el magadat és élvezzed, jó az N
Örömet akar neked okozni:) Az jelent egy pasinál mindig dolgokat, ha igy nyit:D
A kérdező hozzászólása: Négy és fél hónapja.
Kipróbál egy kis újdonságot. Nincs benne semmi rossz, élvezd
tul sok pornot néz, vagy a haverjai erröl beszéltek és most ö is kiakarta probálni
Mert a barátod egy seg nyaló és mind azok akik ilyent csinálnak szó szerint.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!