Találatok a következő kifejezésre: Az lehet hogy egy (9206 db)

Az lehet, hogy egy "ribanc" értékeli, hogy tényleg szeretem? Tényleg nagyon tetszik, és nem csak megdugni akarom mint a többi 15-20 pasi. Szóval szerintetek lehet, hogy kezd megváltozni, komolyodni vagy a "vér" nem válik vizzé?

Mostmár 1-2 hete járunk, de màr elötte egy hónapig kavartunk, mire sikerült döntenie... :) 16f a csaj 15.

Legjobb válasz: Ha 10 évvel öregebbek lennétek azt mondanám, hogy igen, van az a pasi, aki mellett egy fehérmájú lány is angyallá válik, én is ilyen vagyok, de ha szerelmes vagyok, akkor azt vakon, és akkor más nem létezik. De ebben a korban még azért mások a preferenciák, eleve nem kéne ribancnak lenni. 25/N

Ha 10 évvel öregebbek lennétek azt mondanám, hogy igen, van az a pasi, aki mellett egy fehérmájú lány is angyallá válik, én is ilyen vagyok, de ha szerelmes vagyok, akkor azt vakon, és akkor más nem létezik. De ebben a korban még azért mások a preferenciák, eleve nem kéne ribancnak lenni. 25/N
"ribanc" Nemszereted ezt a lányt öcsém!
" Ha adott egy csaj, fûvel-fával összefekszik, direkt hülyit pasikat stb. " Akkor neked ne kelljen ez a nõ. Minek? Te jól elvoltál eddig is, nélküle is el leszel, szerintem.
15 évesen kizárt! legkorábban 25-30 évesen jöhet meg egy nõ esze.
*Te jól elvoltál eddig is, nélküle is el leszel, szerintem. Majd a távolból integettek egy másnak, csókott dobva, és rebegitek integetve a Szeretleket.
köszi a feltételezést :D férjnél vagyok, 5 éves gyerekkel, tehát 24 évesen lettem terhes. és a férjem az összes pasimról tud. miért ne tudna? nem voltam én sosem apáca :) ) meg nem is értettem azokat sem, akik az 5 helyett 25-öt mondanak, meg azokat sem, akik 25 helyett 2-t. kinek jó az? mindenkinek van múltja. aki szeret, az szeressen a múltammal együtt, ahogy én is õt. én sem várom el, hogy szûz legyen aki elvesz :) ) azt hiszem teljesen normál tinikort éltem, és igen, nem volt 20 pasim...
20-Annyira bírom mikor valaki-mint te-ennyire hülyére akarja enni az embereket:DD
nem eszek én hülyére senkit :) ) de most komolyan. annyira hihetetlen, hogy léteznek emberek, akiknek nincsenek sztárallûrjei az életében, aki él, nem érdekli, h ki mit gondol, mert jól érzi magát? én nem tudom, totál elképedek azon, amiket itt olvasok. nekem az összes barátom így él, így gondolkodik, ahogy én is. a férjem is persze. itt meg a fél bagázs énmarháramindenttudokésmegismondom, tulajdonképpen idegenek életébe lát bele, és meg is mondja, hogy mi a frankó... a másik meg szendeszûz, akinek az is lotyó, aki miniszoknyában jár, vagy nem 120 kiló. normálisan tényleg nem lehet?
Honnan tudod, hogy hányan dugták meg eddig a lányt? A lány mondta, vagy mindig te tartottad a gyertyát?
A kérdező hozzászólása: öö sokat beszèlgettem vele onnan tudomy :)
24-álmodban:DD mert ha beszélgettél volna, és az igazat tudtad volna, ez a kérdés ki sem irodott volna:DD
22-Bocs, de lehet, hogy ezt a szöveget van olyan elvetemültke, aki ezt benyeli-én nem:D Gondoltam, csak szólók, hogy velem kapcsolatban nehogy azt hidd, hogy a szöveged célba ért.
Kérdezõ, a legjobbat akkor teszed a lánynak, ha elfelejted:D
Sehogy. Egy csaj, aki szeret szexelni.
A kérdező hozzászólása: Jólvan akkor kérdezek mg egyet. Ha adott egy csaj, fûvel-fával összefekszik, direkt hülyit pasikat stb. de ettöl függetlenül SZERETED, akkor hogy hivnátok? :D
10- 30 évesen az a nõ aki kiakarja tartatni magát, az aktuális pasival, az max. 1-et mond:DD Mert abban a pillanatban mikor a faszi kérdezi, bizonyára kihagy a memóriája:D
A kérdező hozzászólása: Most nem irom le minden dolgát, de erre most nincs más szó. Most van kb 20 exe de biztos van még akirõl nemtudok. 15 éves, szal ja... de nagyon megfogott, tényleg ilyet mèg nem éreztem :)
A kérdező hozzászólása: második válaszoló... akkor szerinted ne tápláljak túl sok reményt?
1- van benne valami.
OMG, 15 evesen 15-20 pasi. Na ne szivass mar :D Ez komoly? Valamirol nagyon lemaradtam... :D 26F
A kérdező hozzászólása: Nevezhetem könnyûvérûnek meg akárminek, de ez a legpontosabb rá, legalább magammal õszinte szoktam lenni :)
1-es ment a zöldkéz neked.
Háááát... én 10 év szexuális élet alatt szedtem össze 20 exet. Belõlem lehet még szalonna, ismerem is magam, a megfelelõ pasi mellett lesz is, de a te kutyád eleve így kezdte a pályafutását. Ebbõl én nem sok jót nézek ki. Szerintem keress inkább rendes lányt. 25/N
30 évesen sincs 20 exem. atyaég, mit tudnak ezek a mai "fiatalok"? komolyodni 15 évesen? ezt komolyan kérdezed? még csak most jön a java, majd csak figyelj! amúgy pedig, pontosan, ahogy az 1. írta...
7-Kérdezõ, szerintem rosszul tudod, ezer volt a csajnak, ne csalj a számokkal-csak pontos adatokat adjál, hogy ne vezesd félre a Gyik közönségét.
7-Vagy 1500, az jobban fekszik? Szerintem jobb lesz, 1500 pasi, tud ez a nõ valamit, valami olyat, amit te sosem fogsz.
Mi az, hogy leribancozod, de elvileg szereted, meg járni akarsz vele? Ez rohadt gáz.
mert szerinted engem érdekel, h te mit veszel komolyan és mit nem? hagyjuk már, ez több mint nevetséges. konkrétan arról akarsz meggyõzni, hogy hazug [email protected] vagyok, csak mert szerinted nem létezik olyan, aki nem az. nem érzed ezt 1 kicsit szánalmasnak? ja és még vmi. a véleményedet, a kommentjeidet és a kóstolgatásaidat is nagyívben [email protected]

Az lehet, hogy egy pasi a szex közepén azt mondja, hogy hívja az anyagcsere és erektált állapotban kimegy wcre, és 15 perc után visszajön és folytatni akarja?

Közben persze elszívott egy cigit...Miért csinálta ezt?

Legjobb válasz: Szia! Én mintha úgy emlékeznék bioszóráról, hogy ilyen nem lehet! Mert a kettõ nem megy együtt - remélem érted, mire gondolok. Emlékszem, nálunk valaki megkérzezte, h egy pasi bele tud-e pisilni a lányba és az volt a válasz, h nem, mert akkor ezek a dolgok elzáródnak valahogyan. Vicces óra volt egyébként :-)

Szia! Én mintha úgy emlékeznék bioszóráról, hogy ilyen nem lehet! Mert a kettõ nem megy együtt - remélem érted, mire gondolok. Emlékszem, nálunk valaki megkérzezte, h egy pasi bele tud-e pisilni a lányba és az volt a válasz, h nem, mert akkor ezek a dolgok elzáródnak valahogyan. Vicces óra volt egyébként :-)
Jesszus.... Nem mindennapi. Szerintem amúgy van ilyen. Nem zárja ki semmi, hogy ne lenne ilyen... mondjuk azt már nehezen hiszem, h "olyan" állapotban szépen kisétál a WC-re :)
Szia en fiu vagyok s tudom hogy ez nem lehetseges. Véleményem szerint félt hogy tul hamar elmegy ezért ment ki a wc-re mert valoszinuleg olvasta hogy másodszorra a férfi sokkal tovább birja. Szerintem ez történhetett de biztos hogy nem pisilni ment:D
Sztem azt érezhette (mondjuk igazából akkor már az elején is érezte volna), hogy pisilnie kell (de az is lehet, hogy "nagydolga" volt??) szóval azt érezhette, hogy tele van a hólyagja és kiment a wc- re, megvárta míg lenyugszik- akkor tud pisilni. De álló f.rokkal nem megy :)
pontosan ez történhetett mert tényleg baromi kellemetlen ha hugyozhatnékja van az embernek fél órán át és arra tud csak figyelni, és ehhez várnia kellett egy kicsit. Utánna meg mért ne szívhatott volna el egy cigit, a lényeg az hogy visszament miután végzett nemde?!
ha a dolog nem aktus közben történt, hanem miközben te orálisan kényeztetted, akkor tudom a megoldást. Ugyanis én is jártam így. Volt egy barátnõm, aki (a kapcsolatunk elején) nem igazán volt a toppon orális értelemben. Konkrétan abban merült ki a tudománya hogy nagyon erõsen szívta. Ami egyrész nekem nem is volt jó, másrészt meg pisilnem kellett tõle. Namost, ha elötte röviddel nem intéztem el a dolgot, akkor határeset volt, hogy vissza bírom-e tartani, vagy nem.
lehet, hogy hasmenése volt
Ez fájt..... Kérem én nem fiú vagyok, hanem férfi... és igen is lehet, simán.... Attól hogy szeretkezik az ember, még mûködik az anyagcseréje, és érzi ha épp aktus közben kezd feszülni a hólyagja! Igen, persze igaz, hogy mikor erektált állapotban megy ki... akkor rögtön nem fogja tudni rögtön üritésre használni a szerszámot, így kell vele várnia!!!! Amúgy velem is elõfordult már 1-2 alkalommal! :D

Az lehet, hogy egy cica nagyot hall (fehér kék szemű)? Nem tudom mitévő legyek.

Egyik nap írtam, hogy szomszédunk hozott egy fehér cicát, mert nem tarthatják meg. Aggódom, hogy süket. Ha tapsolunk vagy leesik valami össze rezzen és a hang irányába fordul. Viszont ha hívom, ("cicicic") akkor a fülét sem mozdítja, mintha nem hallaná, játszik tovább. Valamikor a szobán kívül vagyok, tehát nem lát és úgy hívom, úgy kijön. Most akkor nagyot hall vagy alkalmi süket és rám akarja hozni a szívbajt? (remélem az utóbbi) Mivel kinti cica lesz, így ha süket, akkor el kell ajándékoznom, de nem hiszem, hogy kell valakinek egy süket kiscica. Nem tudom mitév? legyek.

Legjobb válasz: Ne zörög valami és hallja, akkor nem süket. A cic-et pedig lehet , hogy nem tudja. azt meg kell tanulniuk,hogy az a hívás, nem úgy születnek,hogy tudják. (márcsak azért sem,mert minden országban másképp hívják oda a cicát)

Ne zörög valami és hallja, akkor nem süket. A cic-et pedig lehet , hogy nem tudja. azt meg kell tanulniuk, hogy az a hívás, nem úgy születnek, hogy tudják. (márcsak azért sem, mert minden országban másképp hívják oda a cicát)
Az olyan cicák süketek, akik fehér bundájúak és felemás szemük van. Jobb oldalán kék másikon zöld, akkor a kék szemére süket. Ha mindkettõ szeme kék nem süket.
A kérdező hozzászólása: Ja értem, akkor lehet tényleg csak kóbor cica. Nem süket szerencsére. Lementem hozzá miközben aludt, hozzá szóltam és felébredt. Én is örülnék, ha benti cica lenne, de mivel még a szüleimmel élek, így kint kell lennie :(.
Én benti cica párti vok, de úgy egy hónap alatt biztos megszokik nálatok. Az meg h rögtön használja az almot nem jelent semmit, mert ösztön. Az enyém alig négy hetes kis utcakölyök volt amikor megtaláltuk mégis rögtön alomra járt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Kicsit megnyugodtam! Néhány napja van csak nálunk és régen volt kiscicánk, így nem tudom már mit mikor tanul meg. Szerintetek mikor engedhetem ki, hogy ne szökjön el? Hozzánk is valószínûleg úgy került, hogy elkóborolt valahonnan, mivel kezdettõl fogva az almot használja. A kutyáktól már nem fél, de a pulink próbálja terelgetni és félek, ha teljesen elengedem megkergetné játékból és elkóborolna.
Szia! Sztem ez normális. Ha az enyémet hívom, ha õ nem lát engem, akkor jön, de ha lát engem akkor csak néz. Persze az h õ kuksol rám vhonnan az nem jelenti h én is látom :D
A cica színezete egyáltalán nem fontos ebben a kérdésben :) Valószínûleg az lesz a probléma, amit az elõttem válaszolók is írtak: a cicának nem tamnították ezeket a vezényszavakat, nem ismeri õket )
A kérdező hozzászólása: A feje tetején van pár szál fekete, szóval emiatt talán nem albínó. Vagy nem is tudom. Lemegyek, újra megnézem jön-e ha hívom.
Próbálj halkan tapsolni, mivel arra hangosan reagál. Elképzelhetõ, hogy nagyot hall, de nincs azzal semmi gond, mondjuk akkor jobb, ha benti cica. Nagyanyámnak volt már süket macskája, sõt, vak kutyája is, nem volt soha semmi baj egyikkel se, simán tudtak jönni-menni, kutya utcán, pórázon is. Az állatok nem veszik az ilyesmit olyan nehezen, mint mi.
Nekünk is volt egy fehér, kék szemû macskánk. Az ilyen cicák általában albinók, és süketek. A nagyobb hangokat lehetséges, hogy úgy "hallja" hogy csak a rezgésüket érzékeli.. ahogy a levegõ, a padló..beremeg a hang hatására. A mi cicánk is mûvelt fura dolgokat...jött sokszor mikor hívtuk, de azt hiszem nem amiatt mert hallott minket...
A miénk sem értette, hogy mi az a cicc-cicc, meg a siccet sem, mert mi nem így beszáltünk vele. Ha híni akartuk, akkor a nevén hívtuk. Ha rászóltunk, akkor is a nevét mondtuk, csak más hangsúllyal. Ha meg el akartuk küldeni, vagy nem akartuk, hogy valamihez hozzáérjen akkor azt mondtuk, hogy menj innen. Ezeket megértette. De idegenek, akik féltek tõle, hiába mondták neki, hogy sicc meg hess, azt nem tudta mi.
A kérdező hozzászólása: ha az számít, a feje tetején van úgy 5-6 szál fekete szõrszál. Tehát nem teljesen fehér a bundája, de a szemei kékek.
A kérdező hozzászólása: De a nagy hangokat hallja és néha a kisebbekre is figyel.
A fehér bundájú, kék szemû macskák nagy eséllyel lehetnek süketek. Sajnálom :(
Ez a dolog, hogy a fehér és különbözõ színû szemû macskák sokszor süketek, csak a perzsákra érvényes. Igaz más macskáknál még kevésbé szokott elõfordulni a különbözõ színû szem. De egy normál házimacskánál semmit sem jelent, ha fehér. És azoknak a szemük is normális szokott lenni általában.

Azt lehet hogy egy normál méretű Sim kártyát egy micro sim kártyára cserélni?

Mert Xperia készülékem van és abba normál simkártya kell, De

Legjobb válasz: Igen, de akár magadnak is ki tudod vágni ollóval a sim kártya közepét.

Igen, de akár magadnak is ki tudod vágni ollóval a sim kártya közepét.
A kérdező hozzászólása: Én nem vállalom tuti elszúrnám :)
Ha még emlékszel hol van a szolgáltatód ügyfélszolgálata akkor oda bemész és tõlük kérd, mi itt nem tudunk ilyet adni neked. A számod nem fog változni, de a pénztárcád pár ezressel könnyebb lesz.
Ingyen cserélik ha ott veszed a telót.

Az lehet, hogy egy fiú csöndesebb lesz, amikor szerelmes?

Vagy legalábbis vonzalmat érez egy lány iránt.. Nem lesz olyan pörg?s, hanem kicsit zavarban van. Nem az eleve szégyell?s fiúkra gondolok.

Legjobb válasz: Lehet hát..

Lehet hát..
Igen.
A kérdező hozzászólása: az az lehet, hogy éppen az ellenkezõje (izgatott, össze-vissza hülyül) amikor zerelmes? :D (bocsi, ha hülye kérdésnek találjátok, de érdekel.. :DD

AZ lehet, hogy egy napra ideiglenesen megemelkedik a vérnyomásom?

Legjobb válasz: Ha csak "egy napra", az adódhat idegrendszeri problémából.Nem húztak fel valahol?Néha ellenõriztesd orvossal, v vegyél egy vérnyomásmérõt.A vérnyomás-ingadozás rosszabb, mint a permanens magas vérnyomás.

Ha csak "egy napra", az adódhat idegrendszeri problémából.Nem húztak fel valahol?Néha ellenõriztesd orvossal, v vegyél egy vérnyomásmérõt.A vérnyomás-ingadozás rosszabb, mint a permanens magas vérnyomás.
az lehet idegi alapon, de az nem "csak" 1 napig tart, hanem amikor ideges vagy mindig... ilyenkor lehet bevenni egy nyugtatót, ha nem akarsz kemény szerekhez nyúlni, akkor Cirkulin Valerina drazsé Forte 1-2 szem, vagy ha mégis komolyabbat akarsz, amihez vény is kell, akkor Xanax, Frontin, Rivotril... De ha gyakran van ilyen vérnyomás emelkedés, akkor menj orvoshoz, és vizsgáltasd ki, és mond el neki hogy mi a szitu :) Ha extrém módon emelkedik ilyenkor, akkor arra vannak ilyen nyelv alá fújható vérnyomáscsökkentõ spray-k, amik gyorsan leviszik, de ha elmész orvoshoz, akkor eldönti, hogy neked mi lenne a legjobb megoldás!
Istenem ez a spekuláció :D Szerintem ha nem tetszel neki, akkor nem néz egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: *higgyem, bocsi elírtam
Fú hát ezt aztán jól kicsavartad. :D Szerintem csak tetszel neki, esetleg szeret nézelõdni, de a te általad felvázolt jelenséget elég nehezen tudnám elképzelni.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert hallottam valakitõl, hogy a csúnya lányokra is ráfeledkezik, de, ha észreveszi a lány, hogy nézi, gyorsan elfordul, nehogy azt gondolja, hogy tetszik neki.
Hülyeség egy csúnya lányra ha ránézek az észre veszi mert a srácnak látszik a mimikáján, hogy " te meg hogy az anyá.ba nézel ki?" Ha hosszan nézett tetszettél neki gondolom és azért nézett el mert zavarba volt és kellemetlennek tartotta a helyzetet.
jajj ne legyél ilyen kis buta :D azért néz mert tetszel neki ..:)
A kérdező hozzászólása: Olyan kifejezéstelen arca volt, nem tudtam róla semmit leolvasni, ezért nem tudom elképzelni. De nem bambulás volt, ez biztos (hosszú lenne leírni, honnan tudom). Az biztos, hogy azért fordult el, mert rájött, hogy elég kellemetlen, hogy ismeretlenül néz, de nem tudok kiigazodni, mert a külseje alapján biztos, hogy elég magabiztos lehet, aki pedig az, az sztem legalább mosolygott is volna, ha tetszettem volna neki. Hu, remélem, nem vagyok bonyolult.:)

Az lehet hogy egy tetkó kikopik vagy azt nem jól csinálták meg? (nem nekem van)

olyan a csajnak a tetkója mintha kikopott volna belőle a tinta de ez lehetetlen nem

Az lehet, hogy egy idő után nem fognak elálni a füleim?

Szinte mindent az apámtól örököltem (külsőre), a füleim formája is ugyan olyanok, csak az enyém elálló, de neki nem... Ez eléggé zavar, és az lenne a kérdésem, hogy egy idő után ''normálisan'' fog-e álni? 17/F

Legjobb válasz: Sajnálom, hogy ezt mondom, de szerintem nem, ugyanilyen marad.

Sajnálom, hogy ezt mondom, de szerintem nem, ugyanilyen marad.
Szerintem is ugyanilyen marad. :( De nem feltétlenül gáz! :)
A füleid nem fognak maguktól visszaállni, bármit is csinálsz. Én is megpróbáltam mindent, de hiába. Aztán 17 évnyi hezitálás (én szenvedés) után bevállaltam a fülplasztikát. Azóta szuper! Nem akarok rábeszélni senkit, de én meg vagyok elégedve az eredménnyel. 37/F

Az lehet, hogy egy új mosógép azért nem mos ki rendesen, illetve azért van kissé pállott szaga a ruháknak, mert nem kap elég vizet?

Kiveszem a ruhákat, és nincs friss illata, de még öblítõ illata sem nagyon van, újra kellett öblítenem.

Legjobb válasz: Rendesen ki van nyitva rá a csap? Tud elég vizet felszívni?

Rendesen ki van nyitva rá a csap? Tud elég vizet felszívni?
A kérdező hozzászólása: Igen, fullra ki van nyitva. Azt nem tudom, de nem ír ki semmi rendellenességet a gép. Az elõzõ gép is ezt csinálta, de azt hittük, hogy gép rossz. Erre most ez a vadi új géppel is ez van. Alig visz ki foltot, csak a legalapabbakat. :-(
Ha nincs elég víz bent, akkor mosóprogramot nem csinál . Hisz még azt a vízet is pótolja, amit a ruhák magukba szívnak .
A kérdező hozzászólása: Ok, de akkor miért van pállott szaga, mintha nem mosná ki rendesen? Ezt nem értem.
Hány fokon szoktál mosni?Próbáld meg a plusz öblítést.Nem rakod túl?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!