Találatok a következő kifejezésre: Az lehet hogy (38516 db)

Mindig is rövid hajam volt, de most szülinapomra azt kaptam hogy vállig érõre meghosszabbították. Valamiért mégse tetszik. Az lehet hogy csak azért nem tetszik mert szokatlan? 18/L

Legjobb válasz: Lehet. De az is lehet, hogy késõbb sem fog tetszeni, akkor majd eldöntöd, hogy milyenre hagyod és kész. Ennél nagyobb bajod soha az életben ne legyen...

Lehet. De az is lehet, hogy késõbb sem fog tetszeni, akkor majd eldöntöd, hogy milyenre hagyod és kész. Ennél nagyobb bajod soha az életben ne legyen...
Vágytál is a hosszabb hajra vagy csak valamelyik rokon döntött úgy, hogy ez jó ajándék lenne? Egyébként elképzelhetõ, ha pár hét múlva sem tetszik még mindig lelehet szedni.
A kérdező hozzászólása: én már nagyon rég óta hosszút szerettem volna
De mi nem tetszik rajta? Szerinted nem áll jól vagy nem tetszik a formája/hossza? Szerintem most még inkább szokatlan, de szerintem gyorsan megfogod szokni.
Mondjuk lehet, hogy az nem tetszik rajta, hogy mû? A hosszabbított hajon látszik, hogy nem igazi, és én még sosem láttam senkit, aki természetes hatást keltett volna, vagy igazán jól állt volna neki.. Lehet, hogy neked is ez a bajod, nem?
Meghoss

Házat szeretnénk venni, lakáshitelre és hogy az önerő is meglegyen, személyi kölcsönre is szükségünk lenne. Az lehet, hogy az egyiket én, a másikat a párom veszi fel? Vagy hogy működik egyáltalán a lakásvásárlás?

Várnánk a félszocpolra, de már nem bírjuk sokáig a jelenlegi környezetben.

Legjobb válasz: Persze lehet azt,hogy te az egyiket õ a másikat,kezeseket meg adóstársakat valahonnan meg majd össze szedtek....amúgy a 2 szép szemedért nem fognak pár millió személyi kölcsönt adni,elég gáz kamatokat tesznek arra és ha nem szeretnétek a végén emiatt bukni a házat is akkor gyûjtögettek a perselybe!!!! Lehet,hogy pazarlásnak tûnik albérletbe elmenni,de személyi hitelbõl lakáshitelt felvenni...hát ez szerintem cseppet sok

Persze lehet azt, hogy te az egyiket õ a másikat, kezeseket meg adóstársakat valahonnan meg majd össze szedtek....amúgy a 2 szép szemedért nem fognak pár millió személyi kölcsönt adni, elég gáz kamatokat tesznek arra és ha nem szeretnétek a végén emiatt bukni a házat is akkor gyûjtögettek a perselybe!!!! Lehet, hogy pazarlásnak tûnik albérletbe elmenni, de személyi hitelbõl lakáshitelt felvenni...hát ez szerintem cseppet sok
A személyi hitel törlesztõje még magasabb lesz, mint a lakáshitelé, amit kaptok a kamu önerõ mellé. Mibõl fogtok enni, mibõl lesz kifizetve a többi költség, ami a lakásvásárlással jár? Illeték, földhivatali dolgok, stb. Plusz az új ház nem hiszem, hogy tökéletes állapotban lesz, ki tudja mikor esedékes a vízóracsere mondjuk, az is egy csomó pénz. Ki tudja, milyen a bejárati ajtó, márpedig az biztonságos kell legyen, ha nem akartok minden nap feltört ajtót az új házatokban. Ilyesmiket is végig kell gondolni! Szerintem beköltözés után egy párszázezer mindig elmegy a lakhatóság megteremtésére, luxusolás nélkül is. Szóval szerintem nagyon túlvállalnátok magatokat.
A kérdező hozzászólása: A lakás használt, 4 millió és nagyon szépen fel van újítva. Valaki esetleg hasznos választ is adna a kérdésre. A folyamatról kérdeztem, nem hogy mibõl fogok megélni.
Számolj az ügyvédi díjjal, a közjegyzõvel, a banki díjakkal ha kapsz hitelt, hogy azt kifizessék (pl.folyósítási jutalék stb.), mire megveszel a lakásba pár apró dolgot az ott lakáshoz, az elinduláshoz, nem beszélve a nav felé fizetendõ házvásárlási illetékrõl...most 100 ezrekrõl beszélgetünk, nem 5-10.000rõl....mi is idén vettünk házat a párommal, nekünk volt 6, 5milliö önerõnk, csak 3at vettünk fel hitelre, de így is majdnem plusz 1millió volt mire a nevünkre kerül és pár apróságot megvettünk a háztartásba...nem kioktatás...ez a valóság...ha nincs önerõ ne vegyetek lakást...inkább gyûjtögessetek még...hidd el ahhoz hogy személyi hitelt és lakáshitelt is tudj fizetni minden hónapban úgy hogy a rezsi ki van fizetve és van mit enni stb., min.400-500 ezret kellene keresni...
Ha úgy érzed itt nem kapsz rendes választ a kérdésedre akkor fáradjál be a bankba és kapásból megtudod, hogy mire számíts! Amúgy a fejed nem harapják le és csak õk fognak tudni tutit mondani mert nem mind1 mennyi a bevételetek és egy csomó egyéb fontos dolog.
mi 1, 5M önerõvel 5M hitelt akarunk felvenni (ebben a hónapban derül ki, hogy megadják-e). Ha nem lett volna önerõ nem vennénk házat. Ennyire egyszerû. a 4M Ft-os ház, mire odáig juttok, hogy beköltözés minimum 4, 5 lesz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Melyik banknál próbálkoztok? Ha nagyobb része meglesz az önerõnek, kapunk segítséget a vásárláshoz.
A kérdező hozzászólása: A lakás használt, 4 millió és nagyon szépen fel van újítva. Valaki esetleg hasznos választ is adna a kérdésre. A folyamatról kérdeztem, nem hogy mibõl fogok megélni. Tíz év múlva talán kevesebb arrogancia fog a szavaid közé keveredni, ha majd Te is a "banki áldozatok" sorait gyarapítod. De addig is: sok sikert a hitelintézésben!

Már több mint 1 éve sexelek a barátommal és nem védekezünk és eddig még mindig megjött. Az lehet hogy nem lehet gyerekem?

Legjobb válasz: "Az lehet hogy nem lehet gyerekem?" Úgy hogy csak kamuzol. (Ha igaz lenne nyilván védekeznél mivel tudod hogy kell és te se akarsz 17 évesen anya lenni) Lelki szemeim elõtt látom ahogy várod a sok felháborodott kommentet. Sajnos amilyen kevesen gyanakszanak meg is fogod kapni...

"Az lehet hogy nem lehet gyerekem?" Úgy hogy csak kamuzol. (Ha igaz lenne nyilván védekeznél mivel tudod hogy kell és te se akarsz 17 évesen anya lenni) Lelki szemeim elõtt látom ahogy várod a sok felháborodott kommentet. Sajnos amilyen kevesen gyanakszanak meg is fogod kapni...
Homároknak nem lehet gyermeke A válasz! B:válasz IGEn
aki sexel, annak nem is lesz, mert ilyen magyar szó nincs. szexel. szerintem is kamu, vagy te vagy az évezred legostobább libája de inkább elõbbi
Ha nem élvez beléd, akkor elképzelhetõ, hogy nem estél teherbe, hiszen a megszakítás 100 esetbõl 35-ben eredményez terhességet. Ha beléd is élvez, amit ebben a korban erõsen kétlek (szóval szerintem is kamu a kérdés), akkor igen, el lehet gondolkodni, hogy lehet-e gyereketek. De az is lehet, hogy a pasi lõ vaktölténnyel.


Az lehet, hogy 18 éves korom ellenére sem vagyok kész a szexre lelkileg?

Bizonyos idõ után ugye lelkileg is kész mindenki a szexre. De én egyáltalán nem érzem ezt a biztosságot magamban. Ez normális így, 18 (és fél) évesen? Ilyen idõsen azért már készek rá az emberek, még akkor is, ha úgy adódott, még nem feküdtek le senkivel (szerintem).

Legjobb válasz: Mi az, hogy szex? Mert szerintem az is az, hogyha nagyon szeretsz valakit és este Nálad alszik és átölelitek egymást, egymáshoz bújtok (pizsamában) és adtok egymásnak pár puszit (arcra, szájra). Lehet így együtt aludni akár fél évig is. Amíg nincs kedved szexelni, addig ne tedd! Ha eljön az igazi, azt onnan fogod tudni, hogy nem kérdezel ilyet magadtól (vagy mástól), hanem biztosan tudni fogod a választ, hogy igen, vele akarom. Ha nem vagy még biztos a válaszban, akkor ne menj bele semmibe! (De, ha úgy érzed, hogy kórosan utálod a szexet, esetleg elmehetsz egy homeopátiás orvoshoz.)

Mi az, hogy szex? Mert szerintem az is az, hogyha nagyon szeretsz valakit és este Nálad alszik és átölelitek egymást, egymáshoz bújtok (pizsamában) és adtok egymásnak pár puszit (arcra, szájra). Lehet így együtt aludni akár fél évig is. Amíg nincs kedved szexelni, addig ne tedd! Ha eljön az igazi, azt onnan fogod tudni, hogy nem kérdezel ilyet magadtól (vagy mástól), hanem biztosan tudni fogod a választ, hogy igen, vele akarom. Ha nem vagy még biztos a válaszban, akkor ne menj bele semmibe! (De, ha úgy érzed, hogy kórosan utálod a szexet, esetleg elmehetsz egy homeopátiás orvoshoz.)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! De tudom jól, hogy amíg ilyen kérdés felmerül bennem, addig nem vagyok rá igazán kész. És pont ezért kérdezem, hogy ez szerintem egy 18 évesnél nem a leggyakoribb dolog, hogy ne legyen kész ennyire. Igazából féljen. De a szexet magát és a szexualitást nem utálom, szóval itt nem ilyen valami betegség van a háttérben. :) Persze lehet, hogy aztán azért érzem így, mert egyáltlaán nem találkoztam még olyannal, akivel szívesen megtettem volna, még senki nem váltott ki belõlem olyan érzéseket...
Nem maradsz le semmirõl. Járd a saját utadat! Ne érdekeljen mi a szokás, vagy mit várnak el az emberek! 26F
22 évesen feküdtem le elõször egy lánnyal és nem bántam meg. Nem azért mert kerestem az igazit, meg mert nem volt lehetõségem vagy féltem. Egyszerûen úgy, ahogy te én se éreztem magam lelkileg készen a dologra. Azóta eltelt majdnem húsz és és még most se bánom. ;)
Kérdezõ: Én 17 évesen feküdtem le a barátommal. Úgy hogy nem éreztem késznek magam, és féltem... Sok év távlatából nem bánom, hogy "korán szexeltem" Ha akkor nem teszem meg, arra várva hoy teljesen készen álljak akkor a mai napig sem feküdtem volna le senkivel még. Szerintem nincs ilyen, hogy "készen állok a szexre" Vagy akarod vagy nem! Ha nem akarod akkor várd meg hogy akard. Az hogy félsz az természetes! Sok év szexuális tapasztalat után mondom azt, hogy igen készen állok a szexualitásra, de tapasztalat nélkül soha nem lennék készen... Szóval kissé zavaros de az a lényeg, hogy évek kellenek ahhoz, hogy saját magad (és a párod) szexualitását felfedezd! És hosszú az az idõ amikor kijelentheted, hogy szexuálisan éretté váltál... De ez szex nélkül nem megy!!!
Hát sokat ne várj vele... Én 27 évig vártam, de qrvára semmi értelme nem volt, csak megnyomorítottam magam lelkileg ezzel. Olyan teherré válik egy idõ után, hogy egyre kevésbé leszel rá kész lelkileg ahogy az idõ telik.
A kérdező hozzászólása: Értem... Nem akarom igazából eltolni, csak hát az is benne van, hogy úgysem volt barátom még. Szóval a lehetõség sem volt úgy adott. Persze egy ajánlatom nem is olyan rég lett volna, de ilyenbe nem szívesen mentem volna bele. Nem hiszem, hogy ötletes lett volna úgy "túl lenni" rajta, hogy nem is szeretem a másikat, csak néhány alkalomra kellek neki... De lehet, hogy mégis meg kellett volna tenni, ki tudja :o Persze ha lenne egy olyan fiú, akiért annyira oda meg vissza vagyok, szerintem biztos belemennék, max a fogaimat összeszorítva, de belemennék. Aztán úgyis rájön az ember, hogy nem is rossz dolog az, csak tanulni kell. Gondolom :) De attól még bennem van a tartás, hogy valami nem normális bennem :D Mert ugye a jelen állapotból indulok ki. Most meg a nagy semmi van kb. körülöttem :S

Hány éves korban "derül ki", hogy valaki meleg? Az illetőben hány évesen tudatosul ez? Szerintetek az lehet, hogy valaki előbb jön rá, hogy egy ismerőse meleg, mint az illető maga?

Az egyik ismerősöm 15 éves és én már jó pár éve azt gondolom, hogy meleg, de szerintem ő tuti nem gondolja így. Meg úgy általában, még nem hiszem, hogy túlzottan izgatja a szerelem/szexualitás kérdése, (bár ki tudja, annyira nem közeli ismerősöm, hogy ilyeneket tudjak róla) Olyanokból gondolom, hogy meleg, hogy szinte csak lány ismerősei vannak, nagyon jól kijön velük. Olyan részleteket észrevesz emberek kinézetén, ami szerintem heteró fiúknál elég ritka: új frizura, új ruha stb. Többet foglalkozik a külsejével, mint egy átlagos 15 éves fiú (egyszer pl. körömvágásban kért tanácsot, mert zavarta, hogy a körmei íve nem egyenletes) Alapjában véve is érzékeny típus. Visszafogott, kedves, segítőkész. Amolyan "finom" lélek. Sokszor előfordult már, hogy férfiak kinézetét elemezte, és ilyenkor is elég apró részleteket kiszúrt. De olyan is volt, hogy egy sztárpár volt pl. a tévében, és ő konkrétan mondta, hogy neki a férfi a szimpatikusabb, jobban néz ki stb. Nem tudom, hogy ezeket csak bemagyarázom magamnak, vagy ezek tényleg utalhatnak arra, hogy ő meleg. Szerintetek? Egyébként én 23 éves lány vagyok, és a fiú a család egyik ismerőse, amikor vendégségbe megyünk, akkor találkozok vele, de már nagyon régóta ismerem. És természetesen nem azért kérdezem, mert zavar vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok. Meg sajnálom is szegényt, mert a család egy-két megjegyzéséből kiderült már, hogy nem épp "melegbarátok", úgyhogy ha tényleg meleg, nem lesz egykönnyű dolga.

Legjobb válasz: Hát én melegként férfinak érzem magam. Azok, akik pasik és lánynak gondolják magukat azok transzszexuálisok. Egyébként meg nehéz megállapítani bárkirõl rögtön, hogy meleg. Rólam nem igazán szokták feltételezni. Sõt olyan is volt, hogy valakinek konkrétan mondtam, hogy randiztam már fiúval és csak utána pár nappal késõbb kérdezte meg, hogy tényleg meleg vagyok-e, mert nem tudta hova tenni a dolgot. Hát sztem, ha valaki elárulja, hogy volt fiúval dolga az már hagy kétséget. Vannak nõiesebb melegek, de kevesebben vannak, de mivel õk a feltûnõbbek, ezért általánosítják a melegeket a nõiességgel. Elég sok meleg ismerõsöm van és 1-2rõl meglehet mondani, hogy meleg, de a többirõl nem. Heteró helyre szoktam járni bulizni és hát mit ne mondjak a nagy kanok, akik hajkurásszák a csajokat, inkább õk néznek ki melegnek. Hasig kivágott póló, olyan gatya, ami már szinte cica nadrág stb. Ez nyilván a mai trendnek tudható be, de azért vicces, hogy ma a heteró férfiak néznek ki melegnek és nem a melegek. Párommal egyszer buliban ránk mászott egy csaj. Szóval nem lehet tudni, hogy ha két fiú együtt van bárhol, akkor csak haverok, vagy titokban járnak is. A melegek is férfiak, a férfiakat szeretek és elsõ sorban a férfias vonást szeretik. Én is adok a divatra és törõdök a külsõmmel, de nem többet, mint a heteró fiú barátaim. 22 F.

Hát én melegként férfinak érzem magam. Azok, akik pasik és lánynak gondolják magukat azok transzszexuálisok. Egyébként meg nehéz megállapítani bárkirõl rögtön, hogy meleg. Rólam nem igazán szokták feltételezni. Sõt olyan is volt, hogy valakinek konkrétan mondtam, hogy randiztam már fiúval és csak utána pár nappal késõbb kérdezte meg, hogy tényleg meleg vagyok-e, mert nem tudta hova tenni a dolgot. Hát sztem, ha valaki elárulja, hogy volt fiúval dolga az már hagy kétséget. Vannak nõiesebb melegek, de kevesebben vannak, de mivel õk a feltûnõbbek, ezért általánosítják a melegeket a nõiességgel. Elég sok meleg ismerõsöm van és 1-2rõl meglehet mondani, hogy meleg, de a többirõl nem. Heteró helyre szoktam járni bulizni és hát mit ne mondjak a nagy kanok, akik hajkurásszák a csajokat, inkább õk néznek ki melegnek. Hasig kivágott póló, olyan gatya, ami már szinte cica nadrág stb. Ez nyilván a mai trendnek tudható be, de azért vicces, hogy ma a heteró férfiak néznek ki melegnek és nem a melegek. Párommal egyszer buliban ránk mászott egy csaj. Szóval nem lehet tudni, hogy ha két fiú együtt van bárhol, akkor csak haverok, vagy titokban járnak is. A melegek is férfiak, a férfiakat szeretek és elsõ sorban a férfias vonást szeretik. Én is adok a divatra és törõdök a külsõmmel, de nem többet, mint a heteró fiú barátaim. 22 F.
nekem a közvetett rokonságomban van ilyen, de õ 19 éves már. Amikor kisebb volt, mindig nézte a szép fiukat a képeken. Állandóan azzal van elfoglalva h õ kövér, pedig nem az. Csak barátnõi vannak, és azok csak lelki barátok neki, el sem tudnám képzelni hogy egyszer csaja lenne. A szülei nagyon lányt vártak, hát megkapták... Én nagyon sajnálom õt. Egyébként nincs arról szó hogy meleg lenne, de szerinteted?...
Én amióta az eszemet tudom, csak a 40-50 es férfiak érdekeltek. És ez olyan 8-10 éves koromban lehetett. üdv!
13 vagyok és csak a fiuk érdekelnek szex terén ezt kb egy éve tudom magamról
Én 17 vagyok de csak most kezdek barátkozni ezzel a dologgal igaz volt barátnõm is de azzal nem volt jó ugy igazábol most már tisztába vagyok vele hogy meleg vok de idáig nem is gondoltam ilyesmire..
én már általános suliban tudtam, csak nem mertem bevallani magamnak, pedig, erõsen tetszettek a fiúk, úh végül 15 évesen sikerült elfogadni magam, ami nem volt könnyû, egy ilyen intoleráns világban, de szerencsére kerestem és találtam olyanokat akik az én cipõmben járnak és ez segített
ezekbõl még nem lehet tudni...
Lehet meleg csak nem mondta el neked.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon bírom a melegeket, jófejnek tartom õket, csak pozitív tapasztalatom van velük, nem tudnék semmi rosszat mondani róluk, én nem ismerek olyat, aki rossz ember lenne vagy ilyesmi. De miért sajnálod? Nem kell õket sajnálni. Vagy azért, mert nem képes magának beismerni a melegségét? És ez a "szülei lányt vártak, hát megkapták" mondat elég gáz. A melegek nem lányok, szerintem ez elég sértõ.
van olyan, hogy egy ismerõsrõl elõbb derül ki! én is így voltam... Barátom bevallotta, hogy szerelmes beléb ésegy este berúgtunk és.... azóta együtt vagyunk!

Azt lehet hogy a meglévő ruterbe beledugok egy netkábal amit egy teljesen új ruterbe beledugok és az új ruterbe dugom a kábeleket?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet. A szöget is bele lehet dugni a konnektorba, próbáld csak ki ;)

Persze, hogy lehet. A szöget is bele lehet dugni a konnektorba, próbáld csak ki ;)

Van olyan anyuka aki lisztérzékeny vagy a gyermeke apukája az és azt jósolták, hogy a baba is az lehet, hogy vezettétek be a glutént, hogy kiderüljön?

Nálunk a párom lisztérzékeny,meg anyukája volt az.Mindenki mást mondd,hogy fél évesen már el kell kezdeni,van aki szerint csak 1 éves kortól.Tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: Igy van, régen a lisztérzékenység veszélyével fenyegették azt, aki 1 év elõtt adott a gyereknek lisztes dolgot. Azóta ezt meghaladta a tudomány és azt mondják, az a jó, ha minél elõbb találkozik vele. Mivel fél évig a kizárólagos szoptatást javasolják, ezért azt mondják: 6 hónaposan találkozhat liszttel a gyerek. A liszt valóban csak lassan dolgozik a lisztérzékenyeknél: fokozatosan elöli a bélbolyhokat, igy nem tudja majd felszivni a hasznos cuccokat a gyerek szervezete. Mondjuk az kizárt, hogy minden esetben 6 éves kor ELÕTT leszel lisztérzékeny, ismerõsömrõl harminc éves kora körül derült ki, ezt nem lehet ennyi éven át "rejtegetni", hiszen fogysz, minden véreredményed rossz, amikor elhalnak a bolyhok...

Igy van, régen a lisztérzékenység veszélyével fenyegették azt, aki 1 év elõtt adott a gyereknek lisztes dolgot. Azóta ezt meghaladta a tudomány és azt mondják, az a jó, ha minél elõbb találkozik vele. Mivel fél évig a kizárólagos szoptatást javasolják, ezért azt mondják: 6 hónaposan találkozhat liszttel a gyerek. A liszt valóban csak lassan dolgozik a lisztérzékenyeknél: fokozatosan elöli a bélbolyhokat, igy nem tudja majd felszivni a hasznos cuccokat a gyerek szervezete. Mondjuk az kizárt, hogy minden esetben 6 éves kor ELÕTT leszel lisztérzékeny, ismerõsömrõl harminc éves kora körül derült ki, ezt nem lehet ennyi éven át "rejtegetni", hiszen fogysz, minden véreredményed rossz, amikor elhalnak a bolyhok...
Nálunk a tesóm lisztérzékeny, úgyhogy én is a kisfiamnak bevezettem 6 hónapos korától kezdve a babakekszet, majd egy hónap múlva már evett kenyérfalatkákat, és lisztes habarást csináltam a fõzelékeihez. Egyébként szokott itt a gyakorin egy anyuka válaszolni, akitõl olvastam, hogy õ maga lisztérzékeny, babája pedig örökölte tõle a cöliákiáért felelõs géneket (köldökvérbõl állapították meg nekik), és neki már 4 hónapos korától kellett a babájának adnia glutén tartalmú ételt. Egyébként addig jó elkezdeni, míg a baba szopizik. Mi sajnos ezt lekéstük, mert csak 5 hónapig volt tejem, de reménykedünk benne, hogy elkerüljük ezt a betegséget.

Most olvastam itt a vonzás törvényéről. Elképzelhető, hogy egy másik személyt is be lehet vonzani, csak a felé irányított gondolataiddal? Az lehet, hogy megérezd a másik gondolatait?

Legjobb válasz: Igen be lehet, mondjuk konkrét személyt nehéz, mert neki is van szabad akarata és ugye õ is (akár tudatlanul) vonz dolgokat. Nálam olyan szokott lenni, hogy egy régi ismerõsömre gondolok, akivel már egy ideje nem beszéltem, és pár napon belül rám ír, vagy összefutok vele. :)

Igen be lehet, mondjuk konkrét személyt nehéz, mert neki is van szabad akarata és ugye õ is (akár tudatlanul) vonz dolgokat. Nálam olyan szokott lenni, hogy egy régi ismerõsömre gondolok, akivel már egy ideje nem beszéltem, és pár napon belül rám ír, vagy összefutok vele. :)
De az az ismerõs is egy konkrét személy, nem?Tehát akkor be lehet vonzani.
De, igen, be lehet. Én arra értettem ezt, hogy mondjuk kinézel magadnak egy személyt, akibe bele vagy zúgva vagy egy külföldi színészt, és kitalálod, hogy bevonzod. :D Ilyet azért nem lehet szerintem, de egyébként mindenben mûködik.:)
De, pontosan úgy mûködik, ahogy az elsõ írta. Konkrét személyt nem tudsz bevonzani, de bizonyos tulajdonsággal ellátottakat igen. És szerintem van olyan, hogy a másik megérzi a gondolatainkat, "kitalálja". Én tapasztaltam sokszor.
Persze, hogy lehetséges. olvasd el a titok vagy a Szívmágnes címû könyveket. Sokat segítenek. Persze ez mind attól függ, az ember mennyire képes bízni a saját gondolaterejében, vagy is mennyire képes bevonzani azt, akit szeretne.
Igen, be lehet vonzani más személyeket, de szerintem a gondolatmegérzés nem nagyon mûködhet, pusztán a sors alakítja úgy a dolgokat, hogy a vonzás segítségével jókor legyünk jó helyen. Ez nem olyan, mint egy társkeresés. "de jó lenne xy férfival/nõvel megismerkedni, aki kb. ennyi-és-ennyi kiló, ilyen-és-ilyen magas, ha van jelentkezõ, az gondoljon vissza, örömmel válaszolok!". Nem így mûködik.
Konkrét személyt nem hiszem, bár nem kizárt, hogy be lehet vonzani. Ha a lelkitársad szeretnéd megtalálni, akkor azt kell elképzelned, hogy milyen, olyan pontosan, amennyire csak tudod, de inkább érezned kell azt a boldogságot, amit akkor érezhetsz, ha már melletted van az a bizonyos lelkitárs. Nem elegendõ elképzelned magát a személyt, inkább érezned kell, hogy huu de boldog vagy, mert õ a tied. Ugyanis azt kapod, amit érzel, nem azt, amit vizualizálsz. Megfelelõ rezgésszintû és kisugárzású személyek vonzzák egymást, így nagyon fontos, hogy elõször önmagaddal jöjj egyenesbe, elhidd, hogy megérdemled mindenbõl, lelkitársból is a legjobbat.

Az lehet hogy belém csíp a babám? 25hetes terhes vagyok, és mostanában teljesen olyan kis szúrka-piszkákat, csipkelődéseket érzek?

vagy ez nem is a baba, valami más?baj van?

Legjobb válasz: Leht,hogy megkapar a körmével,de az is lehet,hogy megcsíp.Szerintem ne izgulj!

Leht, hogy megkapar a körmével, de az is lehet, hogy megcsíp.Szerintem ne izgulj!
A kérdező hozzászólása: és ezt vajon akarattal csinálja?incselkedik ? :D
Én nem hinném hogy csipkedne. Valószínûleg a méhet tartó szalagok feszülését érzed, az ilyen éles szúró fájdalom ami nagyon rövid ideig tart, de ne aggódj, teljesen normális, a méh növekvõ súlya miatt van. Boldog babavárást kívánok!

Van barátnõm 4 éve akit nagyon szeretek, de van egy másik lány aki minden nap a fejemben jár. Az lehet hogy az egyiket szeretem a másikba meg szerelmes vagyok?

Barátnõm minden tekintetben rendes lány és nagyon is szeretem. Igaz keveset vagyunk együtt, de attól még nagyon szeretem és nem tudnék nélküle létezni.

Legjobb válasz: Szerintem rendbe kéne tenni magadban ezt a dolgot. Választanod kell, és nyilvánvaló hogy a párod az akivel hosszabb távra is lehet tervezni. De neked kell döntened. Én a helyedben elfelejteném a csajt.

Szerintem rendbe kéne tenni magadban ezt a dolgot. Választanod kell, és nyilvánvaló hogy a párod az akivel hosszabb távra is lehet tervezni. De neked kell döntened. Én a helyedben elfelejteném a csajt.
Gondolj bele, hogy mi lenne veled ha családod lenne, szeretnéd a feleségedet, gyermekeidet, boldogan éltek, és megjelenik egy harmadik valaki, akihez vonzódtok fizikailag. Tragédia... de ha nem uralkodsz magadon, akkor elveszted a családodat, és miután párszor kiéled magad az új személlyel, rájössz, hogy ez csak a hormonok játéka volt. Az lenne a helyes, hogy felejtsd el az új ismerõst, ha jól megvagytok, és szereted a jelenlegi párod. Egy hosszú távú kapcsolatban sokkal fontosabb a mély szeretet, tisztelet, bizalom, kitartás stb, amik évek alatt fejlõdnek ki, mint a fizikai vonzódás, amit érzel a másik lány felé. Valószínûleg oda-vissza ez a helyzet, mind a ketten fellángolást éreztek egymás iránt, de ebbõl általában nem lesz igazi szerelem és hosszú távú kapcsolat, csak rombolja az embert és a jó kapcsolatokat.
minek találkozgattál vele? Szégyen...
A kérdező hozzászólása: Igen teljesen igazatok van, ezt tudom sajnos, hogy lehet nem lenne hosszú kapcsolat. De valami még is van, mert ez a láng 1 éve tart benne és bennem is. A komoly kapcsolatomba is vannak problémák, pl nem csókolózunk soha, mert õ nem szereti és voltak olyan helyzetek hogy 2 hónapig nem találkoztunk és nem miattam. Nem mentegetni akarom a dolgot és most joggal mondhatnátok azt is hogy akkor mennyek az újhoz és ne siránkozzak. De a komoly kapcsolatommal, barátnõmmel azért minden nap beszélünk többször is. Igen lehet ez lenne a jó, ha elfelejteném az újat. Azért találkoztam vele, mert mint embert is nagyon szeretem. És szeretek vele lógni, tudom ez sem jó ... No de nem tudok mit tenni, lehet kellene egy nagy atyai pofon .
:) ) Hát hol az atyád? :P Szerintem még mindig építsd a régi kapcsolatodat, ha még él a szeretet mindkét részrõl. Az ember biológiai léténél fogva olyan, hogy a szerelemmel (rózsaszín ködben való vakság) járó hormon kb. másfél évig termelõdik, utána az agy leállítja. Ha közben kialakult vonzódás, a szerelemhormon (PEA) helyében endorfin és oxitocin termelõdik inkább, akkor kialakul a sokat tartó kötelék. A lényeg, hogy te tudod befolyásolni a testedet, illetve nem szabadna utána menjél, hanem racionálisan kellene gondolkodj úgy, hogy hosszú távon legyen hasznos a befektetés.
Ja, és ha az újjal nem tudsz úgy lógni, hogy ne gondolj többre vele, akkor szakítsátok meg a kapcsolatot. Biztos nem õ az egyetlen, akivel jól tudsz szórakozni, nem olyan nagy veszteség az, pláne ha van barátnõd.
Szerintem amikor legközelebb együtt leszel a barátnõddel, mondj el neki mindent tövirõl hegyire, vond be õt a problémamegoldásba. Szerintem megérdemli, és ha te is megérdemled õt, akkor a segítségedre lesz. 24F
Szia , mi lett veletek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!