Találatok a következő kifejezésre: Az lehet belém csíp a (4 db)

Az lehet hogy belém csíp a babám? 25hetes terhes vagyok, és mostanában teljesen olyan kis szúrka-piszkákat, csipkelődéseket érzek?

vagy ez nem is a baba, valami más?baj van?

Legjobb válasz: Leht,hogy megkapar a körmével,de az is lehet,hogy megcsíp.Szerintem ne izgulj!

Leht, hogy megkapar a körmével, de az is lehet, hogy megcsíp.Szerintem ne izgulj!
A kérdező hozzászólása: és ezt vajon akarattal csinálja?incselkedik ? :D
Én nem hinném hogy csipkedne. Valószínûleg a méhet tartó szalagok feszülését érzed, az ilyen éles szúró fájdalom ami nagyon rövid ideig tart, de ne aggódj, teljesen normális, a méh növekvõ súlya miatt van. Boldog babavárást kívánok!

Lehet az, hogy kb minimum egy éven belül ennyi szélesedett volna a csípőm?

Ti tapasztatltatok ilyet:

Legjobb válasz: Hát szerintem a csipõ huszonéves már nem alakul annyit...nem szokott!! De végülis lehet hogy a nemi élet miatt van...én ezt magamon nem vettem észre,de ne aggódj ez nem gond!

Hát szerintem a csipõ huszonéves már nem alakul annyit...nem szokott!! De végülis lehet hogy a nemi élet miatt van...én ezt magamon nem vettem észre, de ne aggódj ez nem gond!

Mitől lehet az, hogy együttlét közben kellemetlen (szúró-csípő) mint amikor nagyon fel vagyok fázva és fáj a vizelés) érzést érzek a csiklóm fölött de úgy belül?

Jobban nem tudom körül írni, de néha nagyon kellemetlen. Ha rám jön ez a rossz érzés együttlét közben akkor van, hogy 5 perc is eltelik amíg enyhül úgy hogy csak fekszek és inkább leállunk..

Legjobb válasz: hmm ez érdekes.. nem úgy érzed h a barátod ott bökdös valamit? amúgy próbáljatok ki síkosítóval!!!

hmm ez érdekes.. nem úgy érzed h a barátod ott bökdös valamit? amúgy próbáljatok ki síkosítóval!!!
A kérdező hozzászólása: Hát..bökdösne...igen.Talán
akkor az valõszinû a méhed :) ne dugja be annyira csak addig amig neked nem kellemetlen és probáljatok ki több féle pozt
A kérdező hozzászólása: De eddig ugyanebben a pózban nem volt baj.. Lehet jobban el kéne lazulnom (:
igazából így nehéz megállapítani de ha elõtte nem volt semmi kellemetlenség akkor jobb ha felkeresel egy orvost!
A kérdező hozzászólása: Hát igen ha még lesz ilyen, akkor nem nagyon halogatom az orvost.
ez nem vicc! most se halogasd! tudom h nehéz de meg kell tenni!
A XXI században a születendõ gyermekek nemét ultrahangos vizsgálattal szokták megállapítani.
Igaza van az elsõ válaszolónak! :) Ez a gömbölyû meg csúcsos has nagy butaság! Nekem nagy kerek hasam volt, mindenki azt mondta, hogy milyen lányos hasam van. Az UH-n meg mindig fiút láttak, és természetesen az is lett. :)
Nekem még az utolsó héten is azt mondták az "okosok"hogy nem jól nézte a doki nem fiu hanem kislányom lesz!! Hát mégis az orvosnak lett igaza nem az okoskodoknak kisfiam született!
A kérdésre a válasz: A népi babona vagy hiedelem szerint ha csúcsos a has, akkor valószíûbb a fiú, ha gömbölyû akkor lány. Ha svagyú és sós ételeket kíván jobban a kismama akkor inkább fiú, ha édes szájú a kismama akkor meg lány. De a biztosabb az UH. És az sem 100%! Nekem lányom lett. A 16.héten már meg is mondta a doki. És én valóban édesszájú voltam. Viszont a pocakom az elején nagyon változó formákat vett fel. A végére azonban nagyon gömbölyû lett. De ezek a dolgok amiket kérdeztél tényleg csak népi megfigyelések. Van akinél van alapja, van akinél meg nincs. Boldog babavárást.
12 heti UH-n lehet már meg is mondják! De nem a hasad alakjából az tuti! :)
Nekem az "okoskodók" lépten - nyomon az hajtogatták, hogy milyen fíús pocakom van, bár én tudtam már az elején az ultrahanból, hogy kislányom lesz, és az is lett. Az elsõ babám kisfiú volt, a második kislány és mind a kétszer ugyanolyan nagy, ugyanolyan formájú volt a pocakom.
Nekem mindvégig azt mondták, hogy nekem csak is fiam lehet mert olyan csúcsos a hasam, de az orvos azt mondta az ultrahangon, hogy lány lesz és az is lett.
ha megmondod a fogantatas honapjat es hogy hany eves voltal akkor, megmondom, hogy fiu v. lany!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!