Találatok a következő kifejezésre: Az lehet, egy pasi a (141 db)

Az lehet, hogy egy pasi a szex közepén azt mondja, hogy hívja az anyagcsere és erektált állapotban kimegy wcre, és 15 perc után visszajön és folytatni akarja?

Közben persze elszívott egy cigit...Miért csinálta ezt?

Legjobb válasz: Szia! Én mintha úgy emlékeznék bioszóráról, hogy ilyen nem lehet! Mert a kettõ nem megy együtt - remélem érted, mire gondolok. Emlékszem, nálunk valaki megkérzezte, h egy pasi bele tud-e pisilni a lányba és az volt a válasz, h nem, mert akkor ezek a dolgok elzáródnak valahogyan. Vicces óra volt egyébként :-)

Szia! Én mintha úgy emlékeznék bioszóráról, hogy ilyen nem lehet! Mert a kettõ nem megy együtt - remélem érted, mire gondolok. Emlékszem, nálunk valaki megkérzezte, h egy pasi bele tud-e pisilni a lányba és az volt a válasz, h nem, mert akkor ezek a dolgok elzáródnak valahogyan. Vicces óra volt egyébként :-)
Jesszus.... Nem mindennapi. Szerintem amúgy van ilyen. Nem zárja ki semmi, hogy ne lenne ilyen... mondjuk azt már nehezen hiszem, h "olyan" állapotban szépen kisétál a WC-re :)
Szia en fiu vagyok s tudom hogy ez nem lehetseges. Véleményem szerint félt hogy tul hamar elmegy ezért ment ki a wc-re mert valoszinuleg olvasta hogy másodszorra a férfi sokkal tovább birja. Szerintem ez történhetett de biztos hogy nem pisilni ment:D
Sztem azt érezhette (mondjuk igazából akkor már az elején is érezte volna), hogy pisilnie kell (de az is lehet, hogy "nagydolga" volt??) szóval azt érezhette, hogy tele van a hólyagja és kiment a wc- re, megvárta míg lenyugszik- akkor tud pisilni. De álló f.rokkal nem megy :)
pontosan ez történhetett mert tényleg baromi kellemetlen ha hugyozhatnékja van az embernek fél órán át és arra tud csak figyelni, és ehhez várnia kellett egy kicsit. Utánna meg mért ne szívhatott volna el egy cigit, a lényeg az hogy visszament miután végzett nemde?!
ha a dolog nem aktus közben történt, hanem miközben te orálisan kényeztetted, akkor tudom a megoldást. Ugyanis én is jártam így. Volt egy barátnõm, aki (a kapcsolatunk elején) nem igazán volt a toppon orális értelemben. Konkrétan abban merült ki a tudománya hogy nagyon erõsen szívta. Ami egyrész nekem nem is volt jó, másrészt meg pisilnem kellett tõle. Namost, ha elötte röviddel nem intéztem el a dolgot, akkor határeset volt, hogy vissza bírom-e tartani, vagy nem.
lehet, hogy hasmenése volt
Ez fájt..... Kérem én nem fiú vagyok, hanem férfi... és igen is lehet, simán.... Attól hogy szeretkezik az ember, még mûködik az anyagcseréje, és érzi ha épp aktus közben kezd feszülni a hólyagja! Igen, persze igaz, hogy mikor erektált állapotban megy ki... akkor rögtön nem fogja tudni rögtön üritésre használni a szerszámot, így kell vele várnia!!!! Amúgy velem is elõfordult már 1-2 alkalommal! :D

Fiúk! Hogy lehet egy pasinak NAGYON a kedvébe járni az ágyba? Lécci adjatok ötleteket, mik a pasik vágya/álma az ágyba?

Legjobb válasz: Fergeteges dugás után odabújsz mellé és a következõk egyikét súgod a fülébe: - Most megyek takarítani. - Most megyek fõzni. - Jöhet a következõ menet?

Fergeteges dugás után odabújsz mellé és a következõk egyikét súgod a fülébe: - Most megyek takarítani. - Most megyek fõzni. - Jöhet a következõ menet?
tedd boldoggá orálisan :D egyébként meg a tengericsillagot szerintem nem csak én hanem minden srác IMÁDJA :D (mikor csak fekszik és a leány dolgozik rajta :D )
Táncolj neki (erotikussan) és utánna szeretkezzetek egy jó nagyot. a végén pedig sugd meg neki a fülébe h milyen jó volt :D:D
Hajolj fölé és a meleddel simogasd végig az arcától a térdéig. :)
Nekem a legnagyobb álmom az, hogy egyszer egy nõ (mivel jelenleg egyedülálló vagyok :S) bejöjjön a szobámba valami irtó szexi bordó-fekete, csipkés fehérnemûben, és megszólaljon: úgy hallottam rossz kisfiú voltál, ezért meg kell, hogy büntesselek. Ezután leteperjen, odabilincseljen az ágyhoz, majd csókokkal, simogatással szinte a végtelenségig felizgasson és amikor már teljesen felizgultam, akkor jöhet elõször egy kis orális kényeztetés, majd egy kiadós szex lovagló pózban.
Hát figyelj gyere el és megmutatom mit szeretnek majd én moondom mit szereretnek te meg csinálod.. ok?.. xD :PP
A kérdező hozzászólása: csak ennyi??? akkor én lehet hogy 100 százalékos vagyok az ágyba :$, vagy csak azt hittem, hogy nagy igényûek a pasik :) mert ebbõl mindegyiket megkapja minden nap, ja a bilincselõs témától kiakadna az tuti. :)
Figyelj, a férfinak 2 lényeges igénye van: kaja, szex. Igényesebbeknek van még két extra kapcsoló - sör, foci. Ezek után csodálkozol?!;) 17/F

Mi az hogy egy pasit megujjazni? Hogyan lehet egy pasit megujjazni? ! Már többször is olvastam, hogy " a barátnőm megujjazott és hihetetlen érzés volt, remélem nem vagyok meleg blabla".

Csak egy nyílást tudok erre a célra elképzelni, de h az annyira hihetetlenül jó legyen...:S

Legjobb válasz: Pedig arról a nyílásról beszélnek :) Nekem még nem csinálta a barátnõm, de állítólag a prosztatamasszázs naggyon jó tud lenni.

Pedig arról a nyílásról beszélnek :) Nekem még nem csinálta a barátnõm, de állítólag a prosztatamasszázs naggyon jó tud lenni.
Prosztata.. Van egy meleg ismerõsöm, és azt mondja eszméletlen jó úgy elmenni
Fenék nyílásukba kell finoman felvezetni egy vagy két ujjad, és masszírozni bent a falat. Õöö, ajánlatos kotont felhúzni az ujjakra, és használni közben sikosítót vagy testápolót. Barátommal kipróbáltuk kiváncsiságból, eleinte nagyon röstelte a dolgot hogy ez biztos ****is, meg utánna hogyan fogok rá nézni továbbra is mint férfira, de klasz hogy örömet lehet neki több módon is okozni, és végülis jól sült el az egész mert élvezte.

Miért van az, hogy egy pasinak sok idõ kell, hogy elmenjen? Velem van a baj? Lehet, hogy nem is kívánt annyira?

Gumiban csináltuk és 2 és fél óra kellett neki, hogy elmenjen. Azt mondta, hogy ez részben a gumi miatt is van. Lehet, hogy velem (is) volt baj? Hogy nem kívánt annyira?

Legjobb válasz: Lehet, ez azért kicsit soknak tûnik

Lehet, ez azért kicsit soknak tûnik
Nem, vagyunk egy páran ilyenek. :)
szerencsés egy frászt... amúgy ez valószínûleg azért van, mert egy kicsit sokat maszturbál a lelkem:D és a keze szorításához szokott... tudom mert.. velem is így van:D kérd meg, hogy segítsen be magának kézzel.. figyeld meg, gyorsan rövidre tudja zárni..
az ha nincs rajta ruha XD
miért csak a ruhával akarsz hódítani? hogy nézel ki? viselkedés, egy kedves mondat, mosoly, simogatás, sokkal többet tesz.
A kérdező hozzászólása: Mások azt mondják rám, hogy jó csaj vagyok, jól nézek ki.
Izgató de nem qrvás? Szerinted egy ruha miért qrvás? Mert a qrvák arra használják, hogy felizgasság a pasikat.
Francia bugyi és baby-doll.

Ha egy pasi a barátnőjének időnként mesél a volt csajairól, őszintén, főleg az első szerelméről, akivel hosszabb ideig együtt voltak amikor még tinik voltak? Lehet mélyen belül érez még iránta valamit?

Hat éve jöttek össze,3 éve vége a kapcsinak, évek óta nem találkoztak, nem is beszéltek.

Legjobb válasz: lehet h még szereti...vagy csak tényleg az, hogy régen nagyon fontos volt neki a lány és sok mindenrõl eszébe jut még ma is

lehet h még szereti...vagy csak tényleg az, hogy régen nagyon fontos volt neki a lány és sok mindenrõl eszébe jut még ma is
szerintem semmi gáz, néha én is felemlegetem az elsõ szerelmemet, de a mostanit sokkal jobban szeretem :$
Szerintem, semmi rossz nincs abban, ha felhozza. Fõleg, ha régebb óta együtt vagytok, és érzed, hogy szeret, akkor pláne. Ha téged mégis zavar, akkor meg kellene neki mondanod. Persze ne úgy, hogy "idegesít, hogy az exedrõl beszélsz, légyszi hagyd abba", mert abból csak baj lesz... Ha fontos volt neki a lány, és szívesen nosztalgiázik, akkor neki ilyen a személyisége, neki ez normális. Akit az ember egyszer igazán megszeret, abból sose fog teljesen kiszeretni... az emlékeit mindig szeretni fogja, mindegy, hogy azóta elvette élete szerelmét és van 3 gyereke, és ez szerintem így is van jól. Mondd el neki, hogy rosszul esik, hogy felhozza, hogy félsz tõle, hogy még mindig szereti és hogy nem szeretnéd elveszíteni (vagy valami hasonlót). A másik, hogy sose mérd össze, hogy kit mennyire és hogyan szeretett... ez csak neked fog fájni, vagy épp elbízod magad. Egyik sem jó. Az a lényeg, hogy téged szeret és pont. Örülj neki, és ne azon agyalj, hogy a másikat mennyire szerette. Fõleg úgy, hogy azt írtad, változott azóta... akkor pláne ne kezd magadat ahhoz a lányhoz hasonlítgatni. Nem lehet két embert ugyanúgy szeretni... fõleg 6 év különbséggel. Ez az apapótlék pedig lehet, hogy kezd kicsit "rossz" lenni (nem találok rá jobb szót). Úgy értem, hogy 25 évesen lassan el kell jutni addig, hogy függetlenedjen. Nem baj az, ha jó viszonyban marad akárkivel, és néha elbeszélgetnek, de nem szabad hozzájuk görcsösen ragaszkodni, hanem kialakítani egy minél önállóbb és stabilabb személyiséget. Tudom, milyen apa nélkül felnõni, sõt, ha jól számolom, õ 19 évesen vesztette el, én jóval elõbb hasonló okok miatt, de ezen túl kell lenni. Fel kell dolgozni, elfogadni, elgyászolni az érzést, hogy neki nem olyan volt, mint más "normális" fiataloknak, különben végig fogja kísérni az egész életét ez az apa-nélküliség. Remélem, tudtam segíteni!
Szerintem na aggódj. Inkább örülj, hogy a barátod õszinte veled.
szerintem nincs okod az aggodalomra és nem kellene rossz neven venned ha kicsit nosztalgiázik, inkább azon kellene gondolkodj miben változhatnál hogy meg jobban ereze magát veled, én 4 évig voltam együtt a baratnomel és olyan kapcsolatba voltunk mint soha senkivel életemben de kb 5 hónapja szakítottunk és jöhet bárki valamit mindig fogok erezni a volt barátnõm után adj idõt magatoknak, majd idõvel biztos elmúlik ez nála és ha mar te leszel vele 4-5 éve akkor másképp fogja emlegetni azt az idõt mikor a másik barátnõjével együtt volt azért mondom csak hogy másképp mert hiába az idõ elfelejteni az elsõt sose fogja csak másképp gondol rá .Úgy fog rá gondolni hogy igen o" volt az elsõ de aztán jöttel te. Amúgy szerintem a Férfiak jobban tudnak szeretni mint a nõk de sajnos nem mindenki van igazan tisztában azzal míg meg nem tapasztalja vagy csak egyszerûen ezzel hitegetnek vagy be beszelik maguknak ami szinten sajnálatos. When a Men Loves a Womean !!!
A kérdező hozzászólása: amugy a csaj 3 évvel fiatalabb nálunk, mer én egyidõs vagyok párommal, azaz fél évvel vagyok idpsebb nála, de nem baj mer nem 25 nek nézek ki csak 18 nak max :) de a aszerelemben nincs kor másként gondolkodik mint 10 en évesen azt mondta, és leõttem másfél évig nem volt barátnõje a csaj után amugy azaz elsõ barátnõje után 2007 nyara óta volt két csaja de csak pár hónapos kapcsik voltak mert vagy a barátom volt féltékeny és a csaj dobta, vagy megcsalta barátomat a lány a haverjával, vagy elhagyták, vagy õ hagyott el csajt, mer nem bízott barátomba, mer nehezen mutatja ki h szeret, és inkább jót akart neki azzal, hogy dobta, hogy találjon magának olyan pasit, aki ki mutatja érzelmeit én mondtam páromnak, hogy néha mesélek a volt faszijaimról, nekem sokkal több pasim volt mint neki csaja, és fontos volt a legutolsó, már nem voltam belé szerelmes, de erõsen ragaszkodtam hozzá és szerettem, sajnálta, még a mai napig sokszor sírok miatta, sõt anyja miattis aki meghalt, sokáig voltunk együtt sülve fõve együtt voltunk mégis a mostani páromat szeretem eddig a legjobban, és nem mesélek annyit az ex faszijaimról én legutóbbi kapcsim nem sokkal az új elõtt lett vége, sõtk özbe ovltak mások, meg még kapcsink vége után is tartottuk a kapcsit exemmel, márm ikor összejöttem mostani pasimmal akkor is osromolt a szerelmével, ettõl persze én még nem mentem vissza hozzá, és hûséges vagyok páromhoz, azóta szerelmes is lettem belé tudom hogym ostani párom azért nem tudja eléggé kimutatni szeretetét, meg nem akarja bevallani ha féltékeny, mert megsínylették a kapcsolatai és most óvatosabb de szokta mondani h szeret, meg mindig sokat telefonál nekem, meg találkozunk ha tudunk ölelget, puszilgat, szal érzem h szeret és ahogy rám néz sokszor meg felvállal mások elõtt már másként gondolkodik az életrõl mint rég és már nem csinál magából hülyét ha egy nõ fájdalmat okoz neki õ dobta volt (elsõ) nõjét, azért mert megcsalta, és csak idegeskedett mellette a csajnak van pasija, és messze tanul másfél éve beszéltek utonjára telefonon, már semmi leérhetõsége nincs meg, ap árom minden adatlapról törölte is magát az új e mailjét is csak nekem adta meg, még haveroknak se, mert elõzõt feltörték meg nevében irogattak
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti válaszoló hány éves vagy? az a lány az elsõ szerelmes volt? És voltál szerelmes valakibe elõtte, utána? És miért szakítottatok? Tudod a párom lehet két és fél évig volt az elsõ nõjével, de a nõje megcsalta, nem is egyszer, és a párom hagyta el al ányt, mert már elege volt belõle. A lány elõtt volt neki barátnõje igazából, csak szex nem volt még elõtte, meg azok csak ilyen pár hetes, egy két hónapos titi szerelmes voltak, említésre nem méltó azaz nem kapcsolat. Viszont a páromnak az elsõ hosszú távú kapcsija után volt még pár nõje, olyan három igaz csak fél éves, egy éves azokról is mesélt, csak nem olyan sokat, mert szinte nem volt mit viszont én elõttem a párom mésfél évig nem volt nõvel, azaz se szerelmes nem volt, se nem járt senkivel, de még csak szex vagy csók sem volt. volt olyan csaja aki ivott, meg el akarta vetetni magát azért dobta, volt akivel azért szakított mer a csak féltékenykedett, volt aki a barátomat dobta, mert elege volt a pasim féltékenységi hisztijeibõl. Amúgy a pasim ugye másfél évig nem járt leõttem senkivel, az elsõ barinõjével 6 éve ismerkedett meg, de már lassan három és fél éve szakítottak, azaz 2007 nyarán és 2009 nyara óta egyáltalán nem beszélnek egymással, se telefonszáma nincs meg, se msn en nincs meg neki a csaj, és a párom iwiw rõl meg minden közösségi oldalról törölte magát. azt mondta velem volt eddig a legjobb a szex, olyasmit is megcsinált velem, amit eddig mással nem, sõt mióta velem van azóta borotválkozik, meg kinõtt ebbõl a rockeres iszákolós korszakból, és hát akkor még tanult, most viszont dolgozunk mind a ketten. Szinte mikor megismertük egymást pár hétre rá össze is jöttünk, nekem is volt egy másfél éves kapcsolatom, de csak 10 hónapja van vége, és utána is tartottam exemmel a kapcsit, sõt még utána voltak "pasijaim" de csak alkalmi, így alakult. az elsõ pasim, meg kaivel elvesztettem a szüzességem egyik sem volt olyan fontos nekem, mint a mostani párom :) és örülök neki hogy ilyen õszinte a pasim mikor buliba voltam utánamjött, és elõtte telefonon tök zaklatott volt mikor keresett, a haverja szerint féltékeny :) másnap csak egy két órát aludt, és kora reggel már hívott is, hogy menjek el vele vásárolni, aztán két nap együtt voltunk :) már elõre megvette a névnapi meg karácsonyi ajándékomat, és azt tervezi hová megyünk nyáron nyaralni, meg mondta h el akark öltözni velem, és máris tett félre pénzt meg hogy szeretne majd gyereket, de kicsit késõbb, mert fiatalok vagyunk és kell a pénz, fél év meg amúgy se túl hosszú idõ, még ráérünk.
A kérdező hozzászólása: boldog volt vele a párom az elején, de mikor elment hozzá (gyalog 10 km) és a csaj nem vitte haza, meg be sem engedte, és haza is gyalogolhatott, akkor már megtört a bizalma benne, utána kibvékült vele, de megcsalta al ány, elment messzire tanulni, aztán a csaj mondta legyen köztük nyitott kapcsi, és akkor fél év idegeskedés után a pasim dobta a lányt. Utána összejött egym ásik gyerekkel, a páromnak is volt több barátnõje, de mindegyikhez hûséges volt, de tökrementek a kapcsolatai, sokmindent megtett a lányért, de besokallt, most már nem hagyja hogy hülyét csináljanak belõle, párom akkor volt 18 éves, most 24 sok idõ telt el azóta már több mnit egy éve nem beszélnek semmi elérhetõsége nincs meg amúgy én is szoktam néha mesélni volt faszijaimról, meg kérdez is néha azt mondta a csajt ezek ellenére bírta, a régi énje hiányzott neki, de sajnos a lány megváltozott, elzüllõtt, és már nem olyan mint régen, a mostani énje és stílusa nem tetszik neki, a régi énje is csak barátilag hiányzik a páromnak, de ezt kb augusztus, szeptember környékén mondta. Meg nagyon csípte a lány apját, de már meghalt a férfi, és azért is szerette, mert a párom édesapja verte a páromékat, és nem él velük, mert részeges és van neki másik nõje. Én sosem szerettem egyik pasimat se úgy, mint am ostani páromat. Meg sokkal többet tudunk együtt lenni párommal, mint eddig a volt nõivel. Aztm ondta nekem egyszer, hogy sokkal fontosabb vagyok neki, mint eddigi akármelyik barátnõje hogy fél év alatt többet érez, mint akárkivel több év alatt és egy volt nõjéhez sem akart visszamenni, aki mellett idegeskedik, kaiben nem tud megbízni, azzal nem tud boldog lenni ezért õ dobta a csajt és örülök neki hogy õszinte a haverjai ism ondtrák, hogy nagyon szeret engem, amikor meg iszik keveset, akkor mnidig szerelmet vall, meg órákig beszélgetünk telefonon, ha találkozunk, akkor meg mindig megölelget, meg most is beteg vagyok és folyton aggódik mi lehet velem, mikor itt volt vett nekem csokit, meg ha náluk vagyunk mindig ágyba hozza nekem a kaját olyan figyelmes, észrevettem hogy összecsiszolódtunk, és ha van kis veszekedés, és megbeszéljük a dolgokat, utána sokkal jobban ragaszkodik hozzám azt mondta hogy én bevállalósabb vagyok mint az exei, és hogy sokkal õszintébb, meg hûségesebb, és ez neki nagyon fontos meg az tetszik neki, hogy folyton változom, hogym indig tudok meglepetéseket tartogatni számára, pl új frizura, most köldök piercinget szeretnék, néha kisminkelem magam kicsit, és mondta h az neki a legjobb ajándék, hogy megbízom benne, hogy nem hisztizek, hogy én vagyok az elsõ barátnõje, aki nem vetet vele mindenféla drága dolgot, hogy érzi, hogy én nem használom õt ki és hogy nálam érzi azt hogy elgondolkodott a közös jövõn, a családalapításon....
A kérdező hozzászólása: de msn en nincs fenn nála, telefonszáma sincs meg, fél éve együtt vagyunk. Csak mivel páromnak nincs apja, vagyis szemét és nem él velük, ezért a csaj apja, kai jófej volt, de már elhunyt, fontos volt neki. De sajna már õ sincs, most az apám olyan neki mint egy apapótló, meg az anyja élettársa.
A kérdező hozzászólása: lány vagy vagy pasi? Azt is írjátok ide légyszi :)
18/l
Mindenki a számára lehetõ legjobbat keresi...
Azt keresik, akiknek a tekintetére szívük mécsese meggyullad.
Én úgy vettem észre, hogy nem a külsõ számít, ugyanis olyanoknak is van valakijük, akik amellett, hogy legalább 150 kg-t nyomnak még bunkók és buták is. Szóval van valami, ami a külsõtõl független, de talán a belsõtõl is, az fogja meg a másik embert...Nem tudom mi az, de bennem nincs meg, az fix. 18/L
Az, hogy kinek mi a szép, az relatív. Aki neked csúnya, másnak lehet, hogy õ álmai netovábbja... Mindenki azt keresi, aki számára a világot jelenti. Vagy te örülnél neki, ha a barátnõdnek nem tetszenél, csak lejjebb rakná a lécet, és jobb híján beérné veled? Nem hiszem...
Kedves 3-mas. Szerintem mindenkiben van valami ami másnak tetszik vagy bejön vagy csak szimplán nem téged keres de belédszeret. Bármi megtörténhet. Amúgy reménytelennek gondolom magam de ezt akkor se elfogadni. 21/f
#2 hát ez nagyon nagy duma :D
Egy volt osztálytársam elég csúnyácska.160 centihez simán súrolja a 100kg-t. Sajnos arcra sem szép (egyrészt a túlsúlytól, másrészt túl férfiasak a vonásai), és nagyon igénytelen (nem fürdött, sose mosott hajat, büdösek voltak a ruhái), és nem tudott az alkatának megfelelõen öltözni. Nem sminkelt, és rövid haja volt. Az egója viszont a csillagokban, és mindig volt valaki, akivel épp kavart, néha több is.
Átlagosnak mondanám magam és eddig átlagos (nem helyes) fiúkkal randizgattam akikkel lehetett volna valami. De mikor láttam a tekintetükben, hogy csak azért randiznak velem mert más lányt(aki nálam jobb) nem mernek megszólítani, és láttam rajtuk azt, hogy nekik igazából nem is tetszem meg mikor a jó csajokat megbámulták mikor velem voltak... Sajnos azt a bizonyos tekintetet már felismerem, volt bõven tapasztalatom e téren. Valamiért elment a kedvem az egésztõl. Most már úgy vagyok vele, hogy nem kezdek én sem átlagossal mert úgy se tetszek neki igazán.Mert õk is másra vágynak titkon akkor miért is kezdenék én ilyennel akirõl érzem, hogy úgy sem akar igazán? Vagy választok olyan pasit aki tényleg megfelel minden tekintetben nekem vagy akkor maradok egyedül. Azt szeretném érezni , hogy valakinek igazán tetszem, hogy valaki tényleg engem akar, és ezt sosem kaptam meg az átlagos 'szürke' fiúkáktól.

Hogy lehet egy pasit elcsábítani vagy felkelteni az érdeklődését? A lényeg hogy felfogja hogy többet akarok tőle mint barátság.

Legjobb válasz: keresed a társagátát, sokat beszélgettek, pár csábos pillantás ......:) nem kell egyéb egetrengetõ fortély:)

keresed a társagátát, sokat beszélgettek, pár csábos pillantás ......:) nem kell egyéb egetrengetõ fortély:)
Szerintem menj oda es mond meg neki ez bejon legalabis nekem foleg ha a pasi akit kineztel egy kicsit gatlasos
Pontosan! Ha nem fogja a mosolyod és nem jön oda hozzád, akkor te menj oda! Félrehivod a társaságból és megmondod neki egyenesen! Tartsd magad olyan értékesnek, hogy képes legyél elengedni õt ha mégsem te vagy neki az igazi. Raádásul ha valóban olyan fontos neked, és nem érted dobog a szive (mert megtudtad tõle valóban más valakit szeret), akkor nyilván, hogy a legjobbat akarva neki messze elkerülöd, hogy mással boldog legyen. Hiszen akkor ugyis más valakit szeret. Ha el akarod kerülni a kudarcokat, csak figyeld, hogy észrevesz-e téged? Vannak -e jelzései feléd? Visszamosolyog-e rád? Ha semmi akkor nem valószinü, hogy gerjed rád. Ilyenkor 50-50% (vagy bejössz neki vagy nem) egy ilyen nyilt megkérdezés de akkor se halogasd soká. Próbálj meg szexis rövid nyári ruhákban járni - kelni az orra elõtt hadd lássa a vékony lábaidat! Éppen ezért mielõtt döntést hozol az ügyben elõtte megkérdezed van-e kedve közös programokhoz veled? Persze nem árt már korábban megkérdezi tõle, hogy mik érdeklik és miket szeret? Közös programokra ezek közül valamelyikre elhivni, de csak arra amit te is szeretsz! Igy telefonszámot is cserélhetsz meg egy idõpontot is megbeszélhetsz vele. Nem biztos, hogy egy randival kell kezdeni. Lehet haverkodni máshol is! Pl. vizi sportok. Tandem kajak vagy felfujható dupla kajak. Ne hogy ne borulj bele egy sekély vizbe ha ott van veled! Ha együtt vagytok kettesben, majd kialakul ha valóban van közöttetek valami vonzás. De sose légy szégyenlõs és vállald fel a kivánságaidat, véleményedet! Csak természetesen! Mindig mond meg, jelezd, hogy mit szeretsz! Tudod a pasik egyáltalán nem olyan jó beleérzõk, mint a nõk. A pasiknak sokszor egyértelmüen kimondott jelzések kellenek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a véleményeket.... dumálok vele...de õ is nyit felém mert sokat dumálunk szinte minden nap éjfélig és hívott egy közös buliba...stb... remélem jól alakul minden mégegyszer köszönöm
igazuk van az elöttem szóloknak. de nem biztos hogy az a legjobb hogy egy testhez simuló rövid ruhát huzol fel. mi férfiak erre azt mutatjuk hogy tetszik meg stb, de hidd el hogy ez csak egy éjszaka ;) légy természetes, és kedves. 19/F

Mi annak a dalnak a címe és ki az előadója aminek a zenéje a Volt egyszer egy vadnyugat cimű film zenéjéhez hasonlít (lehet az is)? Egy pasi énekli a dalt.

Legjobb válasz: Ez így elég tág, de a Volt egyszer egy vadnyugat zenéjét Ennio Morricone szerezte nézz szét sz Õ szerzeményei között.

Ez így elég tág, de a Volt egyszer egy vadnyugat zenéjét Ennio Morricone szerezte nézz szét sz Õ szerzeményei között.
Hát... emlékeim szerint a Volt egyszer egy vadnyugat zenéjében nem nagyon énekel pasi. Leginkább egy szöveg nélküli nõi hang hallatszik benne, ha erre gondolsz: http://www.youtube.com/watch?v=2s0-wbXC3pQ&feature=youtu.be&.. Csak megjegyzem, hogy többektõl hallottam már, hogy a Sándor Mátyás címû film zenéjét a Volt egyszer egy vadnyugatból lopták... pedig nem. Hasonló a stílusa, de a dallam más, csak egy-egy motívum emlékeztet rá: http://www.youtube.com/watch?v=xVb81Kb8Ofw Nagyon vaktában tippelve erre gondolnék, hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak. Egy pasi "énekel" benne, és közben csajok nyivákolnak a háttérben: http://www.youtube.com/watch?v=0feVaajFK3o&feature=youtu.be&..
Nekem most ez ugrott be: http://vimeo.com/m/26689532

Fiúk/ lányok. Vélemény? . A pasik azt hiszik a f. szuk mérete akár, kizáró ok lehet egy kapcsolatnál. A lányok úgy szintén, csak a mellükkel kapcsolatban.

amikor megkérdezik, hogy elég nagy-e.. vagy túl kicsi-e... -> ilyen kérdésekre mindenki nyugtatgató válaszokat (próbál) ad... szerintetek álszentség? nem a méret a lényeg... de pl. a pasik jobban megnéznek egy szép mellű lányt, a lányoknak meg jó ha a pasi mérete elér egy bizonyos cm-t... pozitív/negatív véleményt is várok! :)

Legjobb válasz: De a mellét (szinte) kirakja a kirakatba. Nõknek meg nincs röntgenszeme, hogy egy bõ gatyába 2 v 20 centis bré ugrál.

De a mellét (szinte) kirakja a kirakatba. Nõknek meg nincs röntgenszeme, hogy egy bõ gatyába 2 v 20 centis bré ugrál.
Ezek az emberek nagyon éretlenek még. Ezért tartják annyira fontosnak a méretet. Plusz nem elhanyagolható szempont a pornó filmekben látott méretek, illetve a bulvár, a tv mûsorok sem... Sajnos ezek mind-mind azt sulykolják, hogy a nagy f*sz a menõ, na meg a szilikon mell.
Hamár a külsõségek a fontosabbak(nállam nem) akkor fenékpárti vagyok mert az unisex SP! :D Viccet félretéve engem egyáltalán nem érdekel a lényeg h meg tudjon bennem bízni a lány és viszonzott legyen a szerelem: D
hülyeség:DD nem a méret a lényeg:)
# 1 de azért nem rossz, ha van melle egy csajnak :D
A kérdező hozzászólása: errõl beszélek :'DD
Hát aki ilyet kérdez az valakire hasonlítani akar. Pl fiúk esetében valami félméteres farkú pornó sztárra- mert azt hiszi, hogy ezért oda lesznek a nõk. A nõk pedig...most erre mit mondjak? A nagy mellû nõket nézik meg leginkább az utcán a pasik, nem? Itt szerintem nem feltétlenül az van bennük, hogy nem találnak maguknak tartós párkapcsolatot. Hanem önigazolás céljából, nyugtató válaszokat szeretnének, hogy Õk igen is jók, jók a testi adottságaik csak éppen még sem félméteres "himbilimbivel" és nem D-s kosarakkal rendelkeznek. Én sem vagyok megelégedve magammal (talán a média, talán tényleg azért mert ha nagy mellû nõt látnak a pasik kiesik a szemük:D), de van egy párom aki imád, és szereti a testem- ami kölcsönös. Pedig nem D-s melltartót hordok... 20/N
A kérdező hozzászólása: egyetértek veletek.... és hogy a média meg stb... hát igen.. csak nem tudom, hogy egy nõ pl. miért érzi többnek magát a szilikon melltõl.... szerintem undorító...
#4: ráadásul pasiknál a "nyugalmi állapot" nem is feltétlenül meghatározó arra nézve, hogy mekkora lesz akció közben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!