Találatok a következő kifejezésre: Az lehet, egy pasi (244 db)

Fiúk! Hogy lehet egy pasinak NAGYON a kedvébe járni az ágyba? Lécci adjatok ötleteket, mik a pasik vágya/álma az ágyba?

Legjobb válasz: Fergeteges dugás után odabújsz mellé és a következõk egyikét súgod a fülébe: - Most megyek takarítani. - Most megyek fõzni. - Jöhet a következõ menet?

Fergeteges dugás után odabújsz mellé és a következõk egyikét súgod a fülébe: - Most megyek takarítani. - Most megyek fõzni. - Jöhet a következõ menet?
tedd boldoggá orálisan :D egyébként meg a tengericsillagot szerintem nem csak én hanem minden srác IMÁDJA :D (mikor csak fekszik és a leány dolgozik rajta :D )
Táncolj neki (erotikussan) és utánna szeretkezzetek egy jó nagyot. a végén pedig sugd meg neki a fülébe h milyen jó volt :D:D
Hajolj fölé és a meleddel simogasd végig az arcától a térdéig. :)
Nekem a legnagyobb álmom az, hogy egyszer egy nõ (mivel jelenleg egyedülálló vagyok :S) bejöjjön a szobámba valami irtó szexi bordó-fekete, csipkés fehérnemûben, és megszólaljon: úgy hallottam rossz kisfiú voltál, ezért meg kell, hogy büntesselek. Ezután leteperjen, odabilincseljen az ágyhoz, majd csókokkal, simogatással szinte a végtelenségig felizgasson és amikor már teljesen felizgultam, akkor jöhet elõször egy kis orális kényeztetés, majd egy kiadós szex lovagló pózban.
Hát figyelj gyere el és megmutatom mit szeretnek majd én moondom mit szereretnek te meg csinálod.. ok?.. xD :PP
A kérdező hozzászólása: csak ennyi??? akkor én lehet hogy 100 százalékos vagyok az ágyba :$, vagy csak azt hittem, hogy nagy igényûek a pasik :) mert ebbõl mindegyiket megkapja minden nap, ja a bilincselõs témától kiakadna az tuti. :)
Figyelj, a férfinak 2 lényeges igénye van: kaja, szex. Igényesebbeknek van még két extra kapcsoló - sör, foci. Ezek után csodálkozol?!;) 17/F

Hogyan/Mivel lehet egy pasit az ujjam köré csavarni?

Hát szóval az van, hogy én nagyon ügyetlen vagyok pasi téren! Ezért szeretnék tippeket kérni, és aztán esetleg ki is próbáni ?ket :))Várom a válaszokat!! El?re is nagyon szépen köszönöm :)

Legjobb válasz: én pasi vagyok és 20 éves...azt nem tudom mások mivel csinálják, de mosolyogj sokat, nézz csábosan, legyenek szép harisnyáid mert azok szépek :P :D amugy egy jó kis kajával amit te fõzöl( bárhülyeség mert ha összejössz valakivel elég egy konzervnyitó és sose haltok éhen)

én pasi vagyok és 20 éves...azt nem tudom mások mivel csinálják, de mosolyogj sokat, nézz csábosan, legyenek szép harisnyáid mert azok szépek :P :D amugy egy jó kis kajával amit te fõzöl( bárhülyeség mert ha összejössz valakivel elég egy konzervnyitó és sose haltok éhen)
Orális szex a legrövidebb út. De nálam nyerõ lehetsz vörös hajjal és szeplõkkel is.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
én lány vagyok ohh yee! szóval nekem biztos nem jössz be bocs kilógok a kommentelõk sorából ;D Mosolygás, nyitottság, némi titokzatossággal magyarán ne add ki magad teljesen, legyen valami amivel meg tudod lepni az embereket. Alkathoz illõ viselet. Innentõl csak az a kérdés, hogy a férfi 'típusa' vagy-e? [Bár úgyis mindig a nõ dönt ;D ]
Írj privit, és elmondok mindent :-))

Hogyan lehet egy pasit kényeztetni az ágyban az orális szex-en kívül? Vagy mit szeretnek?

Legjobb válasz: én pl. majdnem mindent szeretek (kivéve a fájdalmat), de én állítólag (a lányok szerint) nem vagyok egy átlagos pasi, mert nekem az egész testem egy erogén zóna. simogatás, gyengéd masszázs kézzel, körömmel, nyelvvel, foggal az egész testen. lassú masszírozása a hímvesszõnek sok síkosítóval.

én pl. majdnem mindent szeretek (kivéve a fájdalmat), de én állítólag (a lányok szerint) nem vagyok egy átlagos pasi, mert nekem az egész testem egy erogén zóna. simogatás, gyengéd masszázs kézzel, körömmel, nyelvvel, foggal az egész testen. lassú masszírozása a hímvesszõnek sok síkosítóval.
Mióta vagytok együtt, hogy nem tudod mi a párod gyenge pontja?! Mert azzal hamar letudod venni a kedvesedet a lábáról!És utána már nem lesz nagy gondod, mert utána minden jön majd a maga útján!
Mindenféle simogatás... akár a hajaddal, vagy a ciciddel, ha elég nagy... és mosolyogjál rá, nevessél, ha valami jót tesz.
Mi pasik is szeretjük ám ha simogatnak minket! 17F
Sehogy, csak a szopás.
Csóóókok..csóókok.. és játszatok buja szexkirálynöt..

Mi az hogy egy pasit megujjazni? Hogyan lehet egy pasit megujjazni? ! Már többször is olvastam, hogy " a barátnőm megujjazott és hihetetlen érzés volt, remélem nem vagyok meleg blabla".

Csak egy nyílást tudok erre a célra elképzelni, de h az annyira hihetetlenül jó legyen...:S

Legjobb válasz: Pedig arról a nyílásról beszélnek :) Nekem még nem csinálta a barátnõm, de állítólag a prosztatamasszázs naggyon jó tud lenni.

Pedig arról a nyílásról beszélnek :) Nekem még nem csinálta a barátnõm, de állítólag a prosztatamasszázs naggyon jó tud lenni.
Prosztata.. Van egy meleg ismerõsöm, és azt mondja eszméletlen jó úgy elmenni
Fenék nyílásukba kell finoman felvezetni egy vagy két ujjad, és masszírozni bent a falat. Õöö, ajánlatos kotont felhúzni az ujjakra, és használni közben sikosítót vagy testápolót. Barátommal kipróbáltuk kiváncsiságból, eleinte nagyon röstelte a dolgot hogy ez biztos ****is, meg utánna hogyan fogok rá nézni továbbra is mint férfira, de klasz hogy örömet lehet neki több módon is okozni, és végülis jól sült el az egész mert élvezte.

Hogyan lehet egy pasit lebeszélni az anális szexről?

Nem akarom. Kész, pont. Nem érdekel, nem vonz, számomra gusztustalan és taszító. Még ha csak a fájdalomtól félnék... de nem. Egyszerűen nekem az kb az a kategória, mintha megetetné velem a kakiját vagy a mellemre pisilne. Barátom meg persze, szeretné. Hogy csak egyszer próbáljuk ki, mert tuti élvezném. Hát csak tudom, mit élveznék, és mit nem! Már sokszor vitáztunk ezen. Én nem fogom megadni magam, az biztos. A rossz az, hogy ő tényleg nem érti, nekem miért nem tetszik még a gondolata sem, ő szívesen veszi, ha ujjazom a fenekét (amit elég bénán csinálok, szerintem), és még felvetette, hogy egyszer felcsatolhatóssal ki is próbálná a másik oldalról. vagy édeshármast egy másik pasival. Nem bu.zi, csak van benne egy cseppnyi bi hajlam. És gondolja, ha már ő kipróbálná, biztos nekem is tetszeni fog. Hát, röviden és velősen, erről a véleményem az, hogy pfuj. Szóval, hogyan tudnám erről lebeszélni? Már mondtam neki ugyanezeket, százszor is, ha nem ezerszer, de nem nagyon használ. Tippek? Ötletek? Ezt leszámítva a kapcsolatunk és a szexuális életünk is meglehetősen rendben van, és igencsak kielégítő... Csak ez a hülyesége ne lenne... Most lehet engem leszólni, hogy ha szeretem, megteszem, de ilyen alapon mondhatnám én is, hogy ha ő szeret, akkor nem kér ilyet. Vagy le lehet szólni, hogy de hát ez teljesen normális, honnan tudom, hogy nem tetszik, ha még ki se próbáltam, sok lánynak megtetszett, stb. Tudom, hogy nem tetszene. És le lehet szólni azért is, hogy prűd vagyok, de nem érzem magam annak, igen sok dologban benne vagyok és nyitottnak tartom magam az újításokra- de csak egészséges határokon belül. Ez nekem kívül esik a határaimon. Szóval, tudtok ötleteket? Akár fiúk is mondhatják, hogy náluk mi lenne az, ami végleg elvenné a kedvüket ettől. Válaszokat előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Õszintén? Sehogy.Új pasi.

Õszintén? Sehogy.Új pasi.
Nincs tipp, nincs ötlet! Nem fogja megérteni. Teljesen máshogy gondolkodik az egészrõl. Én szakítanék, itt nincs megoldás! "Neki mindig az fog kelleni, amit én nem tudok megadni" alapon. Meg amúgy is kapcsolatrombolóak az ilyen ellentétes hozzáállások.
"Figyelj, drágám! Nem akarom. Kész, pont. Nem érdekel, nem vonz, számomra gusztustalan és taszító. Még ha csak a fájdalomtól félnék... de nem. Egyszerûen nekem az kb az a kategória, mintha megetetnéd velem a kakiját vagy a mellemre pisilnél." Így mondd el.
6-os: nem kell ahhoz megkóstolnom a végbél-sarat, hogy kijelentsem, nem szeretném elfogyasztani. Ugyanígy az anális érintkezésrõl is lehet negatív véleménye a kérdezõnek, és elutasíthatja kipróbálás nélkül.
Párszor már leírtam mi a helyzet nálam ezen a téren. Én is szeretném és vonz, a kíváncsiság leginkább, de sose múlott ezen kapcsolat. Volt akivel jobban, volt akivel kevésbé, de próbálkoztunk. Aztán elértük azt a határt ami már nem jó és ott megálltunk. Igaz így aztán teljesen elmaradt az ilyen jellegû izgatás. Részemrõl vagyok annyira önzetlen, hogy nem csinálom ha a másik nem akarja. Valószínûleg azért nehéz neki elfogadnia a visszautasításodat, mert még egy egész kis nyitásra sem vagy hajlandó és nem tudja elfogadni, hogy hogyan ítéled el ennyire amikor ki sem próbálod, viszont õ saját magán tapasztalja hogy kellemes érzés. Vagy szimplán önzõ, ez a másik lehetõség. De akkor másban is megmutatkozna ez.
Válasszon! Vagy sz-rbakuki, vagy te?
En ha vmirol velemenyt mondok elotte kiprobalom. Ugy nem mondom, h sz*r a kaja, h meg se kostoltam, akarmennyire is el megy az etvagyam mar a latvanyatol is.
1. Én szeretem az anális szexet (is), szerintem a teljes emberi test lehet a szex "része". 2. Ezzel együtt nekem elég szokott lenni, ha a partner azt mondja, kösz, ezt inkább ne, nem létszükséglet, olyasmit csináljunk, ami mindenkinek jó. Viszont próbáld meg empatikusan szemlélni a pasidat, nehéz elfogadni, hogy valami, ami számára normális, vonzó dolog, számodra gusztustalan. Neked is fura lenne, ha a pasid pl mereven elzárkózna az orális szextõl, hogy fúj, õ a szájával oda, amivel te pisilsz, soha! De annyiban igaza van 2-nek, hogy ez egy olyan kérdés, amiben nincs kompromisszum, ha valamelyikõtök nem enged, akkor ez lehet az a bizonyos zátony...
Nézd, ebbe hogy próbálkozik, nem fogsz belehalni... Max egyszer összejön neki...
Ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel szöveg a popsi fölé megteszi. A 6-osnak igaza van, r*hadjon meg, aki lepontozta.

Ha azt mondják egy pasira, hogy furcsa, akkor konkrétan mire utalhatnak? Milyen értelemben lehet valaki fura?

Legjobb válasz: hát ezt bármire lehet mondani és lehet pozitív és negatív értelemben is mondani bár inkább negatív és sokszor azért használják, mert ez nem olyan bántó, mint ha azt mondaná hogy nem tetszik

hát ezt bármire lehet mondani és lehet pozitív és negatív értelemben is mondani bár inkább negatív és sokszor azért használják, mert ez nem olyan bántó, mint ha azt mondaná hogy nem tetszik
Fúúú, nekem ezt mondta 1x egy csaj, 5 percig köpni nyelni nem tudtam, hogy ez most lehülyézett, vagy bóknak szánta, hogy különleges vagyok :) )
nálam negatív jelzõ az érdekes. a furcsa is. de még mindig jobb mint az amikor nem mondok semmit csak mosolygok zavaromban. na olyankor gond van.
Mióta lett negatív jelzõ az "érdekes"?
fura: átlagostól eltérõ

Miért van az, hogy egy pasinak sok idõ kell, hogy elmenjen? Velem van a baj? Lehet, hogy nem is kívánt annyira?

Gumiban csináltuk és 2 és fél óra kellett neki, hogy elmenjen. Azt mondta, hogy ez részben a gumi miatt is van. Lehet, hogy velem (is) volt baj? Hogy nem kívánt annyira?

Legjobb válasz: Lehet, ez azért kicsit soknak tûnik

Lehet, ez azért kicsit soknak tûnik
Nem, vagyunk egy páran ilyenek. :)
szerencsés egy frászt... amúgy ez valószínûleg azért van, mert egy kicsit sokat maszturbál a lelkem:D és a keze szorításához szokott... tudom mert.. velem is így van:D kérd meg, hogy segítsen be magának kézzel.. figyeld meg, gyorsan rövidre tudja zárni..
Mindenki a számára lehetõ legjobbat keresi...
Azt keresik, akiknek a tekintetére szívük mécsese meggyullad.
Én úgy vettem észre, hogy nem a külsõ számít, ugyanis olyanoknak is van valakijük, akik amellett, hogy legalább 150 kg-t nyomnak még bunkók és buták is. Szóval van valami, ami a külsõtõl független, de talán a belsõtõl is, az fogja meg a másik embert...Nem tudom mi az, de bennem nincs meg, az fix. 18/L
Az, hogy kinek mi a szép, az relatív. Aki neked csúnya, másnak lehet, hogy õ álmai netovábbja... Mindenki azt keresi, aki számára a világot jelenti. Vagy te örülnél neki, ha a barátnõdnek nem tetszenél, csak lejjebb rakná a lécet, és jobb híján beérné veled? Nem hiszem...
Kedves 3-mas. Szerintem mindenkiben van valami ami másnak tetszik vagy bejön vagy csak szimplán nem téged keres de belédszeret. Bármi megtörténhet. Amúgy reménytelennek gondolom magam de ezt akkor se elfogadni. 21/f
#2 hát ez nagyon nagy duma :D
Egy volt osztálytársam elég csúnyácska.160 centihez simán súrolja a 100kg-t. Sajnos arcra sem szép (egyrészt a túlsúlytól, másrészt túl férfiasak a vonásai), és nagyon igénytelen (nem fürdött, sose mosott hajat, büdösek voltak a ruhái), és nem tudott az alkatának megfelelõen öltözni. Nem sminkelt, és rövid haja volt. Az egója viszont a csillagokban, és mindig volt valaki, akivel épp kavart, néha több is.
Átlagosnak mondanám magam és eddig átlagos (nem helyes) fiúkkal randizgattam akikkel lehetett volna valami. De mikor láttam a tekintetükben, hogy csak azért randiznak velem mert más lányt(aki nálam jobb) nem mernek megszólítani, és láttam rajtuk azt, hogy nekik igazából nem is tetszem meg mikor a jó csajokat megbámulták mikor velem voltak... Sajnos azt a bizonyos tekintetet már felismerem, volt bõven tapasztalatom e téren. Valamiért elment a kedvem az egésztõl. Most már úgy vagyok vele, hogy nem kezdek én sem átlagossal mert úgy se tetszek neki igazán.Mert õk is másra vágynak titkon akkor miért is kezdenék én ilyennel akirõl érzem, hogy úgy sem akar igazán? Vagy választok olyan pasit aki tényleg megfelel minden tekintetben nekem vagy akkor maradok egyedül. Azt szeretném érezni , hogy valakinek igazán tetszem, hogy valaki tényleg engem akar, és ezt sosem kaptam meg az átlagos 'szürke' fiúkáktól.

Mi annak a dalnak a címe és ki az előadója aminek a zenéje a Volt egyszer egy vadnyugat cimű film zenéjéhez hasonlít (lehet az is)? Egy pasi énekli a dalt.

Legjobb válasz: Ez így elég tág, de a Volt egyszer egy vadnyugat zenéjét Ennio Morricone szerezte nézz szét sz Õ szerzeményei között.

Ez így elég tág, de a Volt egyszer egy vadnyugat zenéjét Ennio Morricone szerezte nézz szét sz Õ szerzeményei között.
Hát... emlékeim szerint a Volt egyszer egy vadnyugat zenéjében nem nagyon énekel pasi. Leginkább egy szöveg nélküli nõi hang hallatszik benne, ha erre gondolsz: http://www.youtube.com/watch?v=2s0-wbXC3pQ&feature=youtu.be&.. Csak megjegyzem, hogy többektõl hallottam már, hogy a Sándor Mátyás címû film zenéjét a Volt egyszer egy vadnyugatból lopták... pedig nem. Hasonló a stílusa, de a dallam más, csak egy-egy motívum emlékeztet rá: http://www.youtube.com/watch?v=xVb81Kb8Ofw Nagyon vaktában tippelve erre gondolnék, hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak. Egy pasi "énekel" benne, és közben csajok nyivákolnak a háttérben: http://www.youtube.com/watch?v=0feVaajFK3o&feature=youtu.be&..
Nekem most ez ugrott be: http://vimeo.com/m/26689532

Mivel lehet egy pasinak növelni az egóját?

Legjobb válasz: Az egóját ne akard növelni, mert egy 2 éves kisgyereket kapsz. Gondolom azt nem akarod. Elõbb utána kéne nézni a fogalmaknak, mielõtt dobálózol velük. Ajánlom Freudot. Az egó az oka sok ember paranoiájának és begubózásának is.

Az egóját ne akard növelni, mert egy 2 éves kisgyereket kapsz. Gondolom azt nem akarod. Elõbb utána kéne nézni a fogalmaknak, mielõtt dobálózol velük. Ajánlom Freudot. Az egó az oka sok ember paranoiájának és begubózásának is.
Mivel kapcsolatban növelni az egóját? Milyen köztetek a kapcsolat? .. ??
Öntözõkanna .... LOL XD :D :) )))
A kérdező hozzászólása: önbecsülés, de nem éppen..
Milyen értelemben használod az egó szót kérdezõ? Önzés? Énkép? Önhittség? Önbecsülés? Önelfogadás? Önbizalom? Önismeret? Öntudatosság? Öntözõkanna?
Azért 77%, mert az az ember tragédiája egészen konkrétan. Nevezheted akár sátánnak is.
Miért kéne leépíteni???
Az EGÓT NÖVELNI?????? Azt leépíeni kell, nem növelni... Istenem
Szembedicséred.
Szóval minek akarod neki növelni?
A kérdező hozzászólása: nem, nem az önbizalmára
Minek akarod te azt növelni neki? Nem inkább az önbizalmára gondolsz?
A kérdező hozzászólása: a barátom, azaz kapcsolat.
Porschét kell neki venni ajándékba :P Vagy egy Rolexet :D
Ha kb az önbecsülése csapágyas kicsit, akkor õ a megfejtés: beható önismeret volna a meló... Ennek rendszerint mindenki épp a legjobbkor lát neki, minden külsõ unszolás nélkül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!