Találatok a következő kifejezésre: Az lehet, egy (17176 db)

WOW! Kérdések egy kezdőtől. Lehet trade-lni is a játékban? Az lehet egy foglakozás?

Mint a silkben? Végül is azonkívül hogy fejlesztem a karit, mi a története a játéknak? Kellenek foglakozások. és? Mire jók azok? Pénzt keresni? Mekkora a legnagyobb szint? és még majd a többi kérdés ami eszembe jut...Most kezdtem,aki jobban ért hozzá segítsen:)Eddig a silkroaddal játszottam.

Legjobb válasz: Lehet trade-elni a játékba. Rákattolsz vkire utána jobb egérgombbal a portréjára kattolsz, és ott van olyan hogy trade. Illetve van AH (Auction House) ahova cuccokat tudsz berakni, és ott bárki megveheti a cuccokat amiket beraksz. Története van a játéknak, nem is egy könyv van róla. Jelenleg ott tartunk hogy legyõztük a Lich King-et. Itt elolvashatod nagyvonalakban a story-t: http://hu.wow.wikia.com/wiki/Arthas_Menethil Foglalkozások arra jók hogy tudj magadnak és másoknak cuccokat csinálni, vagy olyan cuccokat amivel tápolhatod a felszerelésed illetve másokét. Persze ebbõl pénzt is lehet csinálni. A legnagyobb szint jelenleg 80. De lassan jön az új kieg. és az 85 emeli a határt.

Lehet trade-elni a játékba. Rákattolsz vkire utána jobb egérgombbal a portréjára kattolsz, és ott van olyan hogy trade. Illetve van AH (Auction House) ahova cuccokat tudsz berakni, és ott bárki megveheti a cuccokat amiket beraksz. Története van a játéknak, nem is egy könyv van róla. Jelenleg ott tartunk hogy legyõztük a Lich King-et. Itt elolvashatod nagyvonalakban a story-t: http://hu.wow.wikia.com/wiki/Arthas_Menethil Foglalkozások arra jók hogy tudj magadnak és másoknak cuccokat csinálni, vagy olyan cuccokat amivel tápolhatod a felszerelésed illetve másokét. Persze ebbõl pénzt is lehet csinálni. A legnagyobb szint jelenleg 80. De lassan jön az új kieg. és az 85 emeli a határt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Az lehet egy telefon töltõnél (ami egybe töltõ és usb is) hogy nem a saját kebelével használom és mondjuk hosszabb a kábel akkor lassan tölt. Ez lehet?

Legjobb válasz: mennyire hosszú az hosszú kábel? amúgy nem valószínû,a gyári adapterébe dugod be azt a hosszú kábelt?

mennyire hosszú az hosszú kábel? amúgy nem valószínû, a gyári adapterébe dugod be azt a hosszú kábelt?
A kérdező hozzászólása: a gyári fél méter ez meg másfél igen a gyáriba dugom :)
és azt írja ki hogy lassú töltés? én most megnéztem az enyémen. gyári töltõ 120cmes, meghosszabbítottam 207cmrel így lett 327cm vezeték és ugyan úgy gyors töltés van nem lassú.
Nem, a két dolog között nincs összefüggés.
Egyet értek az elozo hozzászólóhoz, nincs semmi koze a két dolognak egymáshoz...

Miben különbözik a guggolás és a guggolás paddal, amikor guggolunk és leülünk? Miért jó az? Lehet egy lábedzés során végezni mindkettõt?

Legjobb válasz: A rendes guggolás az olyan mint a második és az elvileg megterhelõbb is. Amíg karatéztam sokáig így tanították, hogy így a jó és ha nincs pad akkor is úgy csináljuk.

A rendes guggolás az olyan mint a második és az elvileg megterhelõbb is. Amíg karatéztam sokáig így tanították, hogy így a jó és ha nincs pad akkor is úgy csináljuk.
A rendes guggolás az teljes mélységig megy elõzõ hozzászóló. A padra guggolás inkább korrekciós jellegû.
így van. nyugdíjas guggolásnak is nevezik saját testsúllyal végezve, mert gyógytornás jellegû. súllyal végezve meg a pad csak a mélység mérésére van fél guggoláshoz.

WizzAir-nál a kis kézipoggyász az lehet egy FILA hátitáska is?

Legjobb válasz: A méret számít és nem a márka :-)

A méret számít és nem a márka :-)
lehet, én adidas táskával utazom...csak férjen bele a méretezõbe
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindkettõtöknek ;)
A kérdező hozzászólása: túl vagyok rajta, köszönöm
Ha túl vagy rajta akkor oké.Ezt azért tájékoztatásul leírom, hogy más ne fázzon rá mint az egyik fiam. Szóval õk röpködnek mindenfele, többféle légitársasággal. A lényeg, hogy ráfázott, mert amilyen kézipoggyászt elfogadták többféle légitársaságnál sõt a WizzAir-nél is, legutóbb ugyanannak a táskának csak a kereke beakadt leszedtek tõle 14 ezer forintot - WizzAirnál.Nagyon mérges volt, mert a táska utazott már vagy 10-szer, sosem volt probléma.
utolsó: kis kézi poggyász volt máskor is? Nem lehet hogy a régi idõkben utazott vele amikor még nem volt külön kicsi és nagy?

4, 5 hós babámnak acetonos a lehellete. Próbáltam utánaolvasni a neten de mindenhol cukorbetegségre utaló jelként említik. Természetesen elviszem orvoshoz, de ez tuti hogy csak az lehet? Egy kétségbeesett anyuka

Legjobb válasz: sokat iszik a babád? fogyás nem volt??? mielött az ember véleményt mond ezeket is jó lenne tudni...nem akar senki jobban megijeszteni, de az acetonos lehellet tényleg a cukorbetegségre utal. DE van más tünet, ami megerõsítené a betegséget????

sokat iszik a babád? fogyás nem volt??? mielött az ember véleményt mond ezeket is jó lenne tudni...nem akar senki jobban megijeszteni, de az acetonos lehellet tényleg a cukorbetegségre utal. DE van más tünet, ami megerõsítené a betegséget????
Az acetonos lehellet a kiszáradás egyik tünete is lehet. Eleget iszik a baba? A kutacsával mi a helyzet? Esetleg próbáld többet itatni, hátha elmúlik. Ha mégsem, mutasd meg orvosnak, de nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni. Ilyen melegben a babáknak drasztikusan megnõ a folyadékigényük. A cukorbetegségnek emellett még számtalan tünete van, ezek közül mást is észleltél?
Az acetonos lehelet a kiszáradásnak is a tünete. Ez tuti mert öcsémnek is olyan volt amikor kiszáradt egy szalmonellafertõzés miatt. Nem tudom merre laksz, nálunk most hasmenéses vírus fertõz (Veszprém), simán kiszáradhat tõle. Figyelted a pelusokat, nem volt nagyon hasmenéses? Mindenképp vidd dokihoz! Jobbulást!

Az Öves Díszcsikom nem eszi a csigákat. Miért? Az lehet a baj, hogy egyedül van?

Legjobb válasz: Lehet, hogy egyedül van, ugyanis ez a fajta hal ún. békés rajhal. Ha például neonhalat tartasz egyedül akkor az sem fog normálisan viselkedni és nem is él majd túl soká. Minden ilyenféle hallal ez van, ha egyedül tartod.Egyébként lehet , hogy ettõl még megenné a csigákat. Akkor lehet az is a baj, hogy esetleg kicsi az aksid. Az öves díszcsík nagyra nõ, ezért nagy a helyigénye is.Meg sok növényzet és búvóhely kell neki.Ha van elég helyed akkor sztem vegyél mellé még párat , csinálj meg mindent, hogy a lehetõ legjobb körülmények közt legyenek. Ha akkor sem eszik meg a csigákat, akkor a csigákkal van a baj(nekem egyszer az egyik csigám kapott vmi mérgezést és kék lett a teste, meg vmi perem kezdett nõni a háza alján , a "perem" már majdnem akkora volt, mint a háza,de a csiga mérgezés után kb. másfél évvel pusztult csak el.)Ha nincs elég helyed ahhoz, hogy vegyél még ilyen halakat akkor nem tudsz mit tenni.

Lehet, hogy egyedül van, ugyanis ez a fajta hal ún. békés rajhal. Ha például neonhalat tartasz egyedül akkor az sem fog normálisan viselkedni és nem is él majd túl soká. Minden ilyenféle hallal ez van, ha egyedül tartod.Egyébként lehet , hogy ettõl még megenné a csigákat. Akkor lehet az is a baj, hogy esetleg kicsi az aksid. Az öves díszcsík nagyra nõ, ezért nagy a helyigénye is.Meg sok növényzet és búvóhely kell neki.Ha van elég helyed akkor sztem vegyél mellé még párat , csinálj meg mindent, hogy a lehetõ legjobb körülmények közt legyenek. Ha akkor sem eszik meg a csigákat, akkor a csigákkal van a baj(nekem egyszer az egyik csigám kapott vmi mérgezést és kék lett a teste, meg vmi perem kezdett nõni a háza alján , a "perem" már majdnem akkora volt, mint a háza, de a csiga mérgezés után kb. másfél évvel pusztult csak el.)Ha nincs elég helyed ahhoz, hogy vegyél még ilyen halakat akkor nem tudsz mit tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Ismerem a tulajdonságait és a jellemzõit is.Tényleg nem nagy az aksim-110l-igazából csak azért vettem, hogy egye meg a csigákat.Úgy gondoltam, ha felfalta õket elajándékozom egy nagyobb aksiba.Sajnos nem jött be, így dolga végezetlenül optimális élettérbe fog kerülni-nagyobb aksi, több Dísz Csík.Köszi

Hogy lehet az, hogy egy férfi egyszerre két nőbe szerelmes? Mindkettőhöz ugyanúgy ragaszkodik, nem tud és rosszabb esetben nem is akar kettőjük közül választani?

Vagy hogy a feleségébe már nem is szerelmes, de mégis ugyanúgy ragszkodik hozzá, mint a szeret?jéhez, akit viszont szerelemmel szeret?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem az kizárt,hogy valaki egyszerre 2 emberbe legyen szerelmes.Akár férfi,akár nõ. Te melyik oldalon állsz?Feleség,vagy a szeretõ vagy? Szerintem ez ott kezdõdik,hogy akkor kacsintgat ki az egyik fél a házasságból,amikor nem mûködnek jól a dolgok.Ellaposodot a kapcsolat,sokat veszekszenek,terhesség(ez nagyon undorító a férfi részérõl,nagyon elítélem)vagy a sok problémán nem tudnak úrrá lenni,nem beszélik meg és ez felemészti õket,vagy egyszerûen kihûlnek az érzelmek..stb..ezer oka lehet.De az,ha a férfi szeretõt tart,nem jelenti azt feltétlen,hogy nem szereti már a feleségét.A legtöbb esetben,ha a feleség rájön,és választás elé állítja a férfit,akkor az a neje,a családja mellett marad.Van,hogy így sikerül rendezni az eddig tisztázatlan dolgokat is.Rájön a férfi mit veszíthet,és kétségbe esik.Ez a gyakoribb.Hát a szeretõ szerepe szerintem nagyon megalázó,és sokat lehet szenvedni benne. Egyrészt,amikor kiderül a külvilág felé,nagyon elítélik a nõt érte.Pedig a férfit ugyanúgy el kellene,de mégsem ez az általános.Szerintem elõfordulhat az,hogy két elkötelezett ember egymásba szeret,de egy idõ után azért el tudják dönteni,hogy egymással szeretnének közös jövõt,vagy külön.A férfiaknak nagyon kényelmes szeretõt tartani amíg van olyan nõ aki erre alkalmas,és van aki ezt eltûrje tõlük,vagy amíg ki nem derül a dolog. Nagyon meg kell ezt gondolni,mert ha már akár egyik,vagy mindkét kapcsolatban gyerekek is vannak,akkor felelõsek vagytok értük.De szerintem a legjobb egy ilyen problémás kapcsolatból kilépni.Az már más,ha valaki elvált,a szabad akaratából döntött így,és utána kapcsolatba kezd,az úgy tiszta.De senki nem lehet boldog egy másik ember boldogtalansága árán.Fõleg nem játszhat gyerekek sorsával. Az,hogy már úgyis tönkre ment a házasságom,el akartam már hagyni,ez csak szokásos szeretõ kábító duma.

Szia! Szerintem az kizárt, hogy valaki egyszerre 2 emberbe legyen szerelmes.Akár férfi, akár nõ. Te melyik oldalon állsz?Feleség, vagy a szeretõ vagy? Szerintem ez ott kezdõdik, hogy akkor kacsintgat ki az egyik fél a házasságból, amikor nem mûködnek jól a dolgok.Ellaposodot a kapcsolat, sokat veszekszenek, terhesség(ez nagyon undorító a férfi részérõl, nagyon elítélem)vagy a sok problémán nem tudnak úrrá lenni, nem beszélik meg és ez felemészti õket, vagy egyszerûen kihûlnek az érzelmek..stb..ezer oka lehet.De az, ha a férfi szeretõt tart, nem jelenti azt feltétlen, hogy nem szereti már a feleségét.A legtöbb esetben, ha a feleség rájön, és választás elé állítja a férfit, akkor az a neje, a családja mellett marad.Van, hogy így sikerül rendezni az eddig tisztázatlan dolgokat is.Rájön a férfi mit veszíthet, és kétségbe esik.Ez a gyakoribb.Hát a szeretõ szerepe szerintem nagyon megalázó, és sokat lehet szenvedni benne. Egyrészt, amikor kiderül a külvilág felé, nagyon elítélik a nõt érte.Pedig a férfit ugyanúgy el kellene, de mégsem ez az általános.Szerintem elõfordulhat az, hogy két elkötelezett ember egymásba szeret, de egy idõ után azért el tudják dönteni, hogy egymással szeretnének közös jövõt, vagy külön.A férfiaknak nagyon kényelmes szeretõt tartani amíg van olyan nõ aki erre alkalmas, és van aki ezt eltûrje tõlük, vagy amíg ki nem derül a dolog. Nagyon meg kell ezt gondolni, mert ha már akár egyik, vagy mindkét kapcsolatban gyerekek is vannak, akkor felelõsek vagytok értük.De szerintem a legjobb egy ilyen problémás kapcsolatból kilépni.Az már más, ha valaki elvált, a szabad akaratából döntött így, és utána kapcsolatba kezd, az úgy tiszta.De senki nem lehet boldog egy másik ember boldogtalansága árán.Fõleg nem játszhat gyerekek sorsával. Az, hogy már úgyis tönkre ment a házasságom, el akartam már hagyni, ez csak szokásos szeretõ kábító duma.
Elsõ vagyok. Szerintem egyszerre két emberebe nem lehet szerelmes lenni. Az én párom is belém volt szerelmes de 2év után hagyta ott az élettársát. Nem azért mert belé is szerelmes volt, hanem a gyerek miatt. A fia miatt örlõdött sokat. Úgy érezte önzõ lenne ha a saját boldogsága miatt elhagyná a fiát. A másik, hogy köztünk van 15 év. én vagyok 25 õ 40. 4éve vagyunk együtt (már a felesége vagyok) de nagyon sokszor mondta míg az élettársával élt, hogy nem biztos bennem. Konkrétan az volt a baja, hogy én ugye fiatal vagyok õ meg már nem annyira. Azt gondolta, hogy majd rájövök, hogy nekem nem õ kell, és inkább összeszedek magamnak egy korban hozzám illõ fiatalabb pasit, õt meg dobom. És akkor két szék között a földre esne, mert tök feleslegesen hagyta volna el a fiát. És ugye ott volt a biztos pont, mert õk már együtt voltak 7éve család meg minden. Nagyon sokat számít szerintem mindenkinek, a biztos pont, lehet, hogy a Te párod is ezért nem lép.
ha rossz a kapcsolatuk, miért kéne a felesége mellett maradnia??? A gyereknek sem jó, ha vitában nõ fel.
Elképzelhetõ, hogy beléd szerelmes! A feleség viszont a biztonságot adja neki. A férfiak (általában) gyávák, nem merik, vagy különbözõ okok miatt nem akarják felvállalni a "szeretõt". Nekik ugyanis így kényelmes... Én is nõ vagyok. Itt hagynék mindent érte, de esze ágában sincs elhagyni a feleségét.
Nem te írtál vmelyik nap, h 2éve együtt vagytok és nem akar téged választani véglegesen?
Olyan is van, hogy utálja a feleségét, mert talán az csak a pénze miatt ragaszkodik hozzá és zsarolja azzal, hogy válás esetén nem láthatja többé a gyereket, akit természetesen szeret és szeretné felnevelni, de nem a feleséggel, hanem a szeretõvel, de azt is tudja, hogy a gyereknek az anyjára is szüksége van, meg rá is. Igazán szereti a szeretõjét, szerelemmel, olyannal, amilyet soha nem érzett a felesége iránt, aki csak elvetette magát és amikor már kezdett romlani a házasság, gyorsan felcsináltatta magát (jaj, nem is mondtam, hogy nem szedem a fogamzásgátlót és már három hónapos terhes vagyok, nem tudom elvetetni, ne haragudj), magához köti a férjét. A levegõ a családi "fészekben" egyfolytában feszült, nem beszélgetnek, ha igen, abból veszekedés van és a férfi a gyerekkel akar lenni, nyugodtan, de a gyerek érzi a feszültséget. Elmegy a szeretõhöz, mert szeretetre vágyik, olyanra, amit otthon soha nem kapott meg, csak ezt és ezt a számlát fizesd be, ezt és ezt csináld meg. Egy házasság akkor meg tönkre, akkor megy félre a férj, ha a feleség nem foglalkozik a férjével, csak magával, nem kérdezi meg a férjétõl, hogy vagy, hogy telt a napod, csak magáról mesél, hogy itt voltam, ezt vettem, ezt csináltam. Amikor a férj magáról beszélne, jaaj, megyek fõzni, ezer dolgom van: ergo nem érdekel, hogy mit mondassz. A feleséget az sem érdekli, hogy 7 napból a férje esetleg 7-et dolgozik, csak hozza haza a pénzt. Nem ér rá a feleség elmenni az óvodába v. iskolába (nincs kedve), így a férj jár, de mindenért a férjet hibáztatja, a feleség nem hibás, õ a kis tündér, a szegény asszony, akit csal a férje. Nem nézne magába, hogy hát igen, ezt én rontottam el, hagyom elmenni és nem zsarolom a gyerekkel és nem zsarolom azzal, hogy kifosztom az összes fizetésébõl, elintéztetem, összeveretem, ha el mer minket hagyni, mert hát a feleség azt gondolja, hogy a gyerek csak vele együtt jár. Sok pasi ezért nem válik el, holott gyûlöli az otthoni légkört és menekülne otthonról, de a fia szeretete visszatartja és inkább egy gyûlölettel teli légkörben él. A feleségek 70 százaléka errõl szól. Szerintem egy kapcsolatot életben kell tartani, óvni kell és vigyázni rá, oda kell figyelni a másikra és szeretni kell, akkor nem történne olyan, hogy megcsalja az egyik a másikat, mert boldog. Azért megy félre valaki, mert keres valamit, amit nem kap meg vagy soha nem is kapott meg. Az meg a másik, hogy a férj tudja, hogy tönkretette az életét, hogy egy ilyen nõt vett feleségûl!!!!!!
Nagyon nem értek egyet az utolsó hozzászólóval! A férfi ember, egy értelmes gondolkozni tudó valaki, aki pontosan tudja mérlegelni, hogy mit kockáztat ha félrelép.Nem valami ösztönlényrõl, állatról beszélünk, hanem értelmes gondolkozni tudó emberekrõl, akik igenis urai a cselekedeteiknek, és felelõsségre vonhatóak értük!!!A szeretõt nem védeném, hisz természetes, hogy a feleség utálja a riválisát, de nem õ tehet a dolgokról.Persze gusztustalan amit csinál, nem azt mondom, hogy nem hisz õ is a tudatában van, hogy ez a kapcsolat nem szólhat csak kettõjükrõl, és nem lehet kifogás az, hogy jaj de szerelmes vagyok, mikor gyerekek, és egy másik nõ életét teszik tönkre, ez egoizmus.De gondolkozzon mindig az, akinek veszíteni valója van!!!Ha nekem családom, férjem, gyerekeim vannak, akkor nem ér meg nekem egyetlen ember sem annyit, hogy kockára tegyem a családom felbomlását miatta.Ha pedig annyira nem mûködik a kapcsolat, akkor az a tisztességes, ha elválik a pár, és mindenki megkapja a lehetõséget az újrakezdésre.De ennél undorítóbb dolgot, hogy feleség mellett szeretõt tartani, hát mit mondja mit csinálnék az ilyen férfival...Két nõt gyötör egyszerre.Van ismerõsöm, amióta házasságban él mindig csalta a férje, és szegény ostoba mindig a szeretõt hibáztatta.Azt a szegény embert minden k..va megtalálta.Na akkor ki a hibás???Ugye nem a sok szeretõ??Nem hát, hanem az ilyen meggondolatlan aljas egoista ember, aki évtizedeken át gyötörte a családját, mindig csak a saját élete érdekelte, letojta õket, az õ érzéseiket csak a saját alantas önzõ vágyai legyenek kielégítve.És valószínû, hogy az ilyen ember senkit nem szeret igazán saját magán kívül, hisz megfelel neki ez az állapot, hogy egyszerre ennyi embert tesz tönkre, és két nõbõl csinál bolondot, alázza meg õket.
Furcsa, hogy mindenki a csalfa férfit szidja itt. Az senkinek sem jut eszébe, hogy egy kapcsolat néha ellaposodik, és egy külsõ ingerre - ami a szeretõtõl jött - így reagál vissza a férfi. Szerintem ez normális. És mikor rájön az újdonság ízére, nyilván újra fellángol benne a férfias vágy, ami esetleg az otthoni kapcsolatot is javítja. De gondlokozzanak csak el egy pillanatig. A szeretõ már az elsõ napon tudta, hogy egy családos apára kacsintott, ez az õ döntése volt. Ha hancúrozásra vágyott megkapta, ha egy családot akart szétrombolni, akkor talán õ is szégyellhetné magát, és nem csak a férfi. A férfi ugyanis esendõbb a nõnél, õt nem az érzelmek, hanem a látvány és a tettek hozzák lázba.
Én akkor is azt mondom ha valaki szerelmes az a szerelmét válasza!Pont azért, mert szerelmes belé.És ha valakit elkap a szerelem nem létezik semmmi csak a szerelme!Kifogást mindig találnak a pasik , miért is nem válnak el stb... , de csak is az olyanok akik nem szerelmesek, hanem csak változatosságokra vágynak!!!
Azt tudnod kell, hogy mint szeretõ, te a második helyen vagy. Persze nagy ritkán megesik, hogy válással végzõdik a házasság a szeretõ javára. A férfiak (és a nõk többsége is) szeretik a megszokott nyugalmat, biztonságot, amelyet a család nyújt. Bizonyos idõ után (szerintem) már nem a szerelem tartja össze a házasságot, hanem ez a biztonságérzet. Hogy tatozunk valakihez, tartozunk valahova. Illetve a tisztelet a másik iránt, hogy mennyit dolgozik értünk, mennyit elértünk együtt, hogy mellettünk (volt)van akkor is ha nehézségeink támadnak/támadtak az x eltelt év alatt. Ezt erõs szeretetnek, barátságnak nevezik. Viszont emberek vagyunk és nem lehetünk bûntelenek. Sokszor elég egy kis lelki váláság, "belefáradtam, hogy nap mint nap ez és ez van, én csak erre vagy arra vagyok jó" és ha ilyen érzéseink támadnak, arról sajnos a párunk is tehet. Egy kapcsolat mindig két emberen múlik. Én legalábbis így gondolom. Sajnos egy valakivel kapcsolatban , már nekem is eszembe jutott, hogy szeretõ legyek és nem azért mert nem szeretem a páromat, vagy mert nem tisztelem azért mert a mindennapjait velünk tölti, ránk áldozza az idejét az energiáját, hanem azért , mert hiányolom a kapcsolatunkból azt a varázst, amit akkor érzek, amikor erre a valakire ránézek. És ez a varázs nem a szerelmet jelenti. Hát most vagy megértettél, vagy nem. :-)
Erre én is azt mondom , hogyha nem fellángolás amit érez akkor nem marad együtt a nejével!Ha valaki tényleg szerelmes akkor nem marad együtt egy olyan emberrel akibe meg nem!Ja és hiába magyarázátok azt hogy a biztos nem adja fel a bizonytalanért stb..Ez egy nagy hülyeség.Aki szerelmes az a szerelmévet válasza föleg hosszabb távon!
Igen, érdekes dolog ez, hogy meddig lehet húznia választást. Nekem 2évembe tellet mire lépett a párom, de még most is szenvedünk az ex miatt rendesen. Lehet, hogy õ is tudja, hogy az õ felesége is ilyen lenne, azért nem lép. Persze ez így nem tisztességes senkivel szemben, de én a férjemen láttam, hogy neki is mennyire nehéz volt ez a kettõs élet. Volt a családja a fia, a biztonság, az egzisztencia és én a szerelme. Nagy erõ kell ahhoz, hogy valaki mindent feladjon és új életet kezdjen. Õ elvesztett mindent. Az összes pénzét a házát a kapcsolatát a családjával. Most 40évesen kezdhet mindent elölrõl. Nem mindenki vállalja ezt a kockázatot.
Utolsó válaszoló az tiszta, hogy te melyik oldalon állsz, de végig is gondoltad amit leírtál?Mert amit neked a pasid beadott ez tipikus szeretõ szédítõ duma."Már nem szeretem a feleségem, sosem szerettem, elvetette magát, felcsináltatta magát, válnék de tudod a gyerek".Nem látod, hogy ezek mennyire szánalmas kifogások?Ja, és csak a pénze miatt van vele.Te is azért vagy vele, és szeretnéd esetleg szabadon az összeset egyedül???Hogy tudja valaki elvetetni magát azzal, aki nem akarja elvenni?Tudtommal házasságot szabad akaratukból kötnek az emberek.Na és, hogy tudta felcsináltatni magát a szeretõd nélkül???Csak ott volt õ is neeem??Nem szeretem a feleségem, de lefekszek azért vele...naaaa ez nagyon zavaros.Talán arra is kényszerítette a férjét?És a számlákat fizesse be.Talán a tieidet a szomszéd fizeti??Természetes, hogy a férjem rendezi a számláinkat.És, hogy nem kedves vele az asszony?Miért nem kedves a férje vele?Hisz gondolom õ mossa a gatyáit, õ fõz rá, takarít utána, Õ szült gyereket neki..stb, hozzád csak dugni jár.Na, az ilyen aljas embereket kéne tudod, hogy fellógatni!!!És miért nem természetes neked az, hogy apuka megy a gyerekért az oviba?mert szerintem ez is az.Nem neked kellene esetleg magadba nézned, hogy mibe is másztál bele?És még te vagy felháborodva?Szeretõnek lenni azonkívül, hogy roppant megalázó, undorító és gusztustalan dolog.Az igaz, hogy nem a szeretõ szokott egy kapcsolatot tönkretenni, de akkor is gátlástalanság belemászni mások életébe családjába.És a kapcsolatotokat csak addig látod ám ennyire rózsásnak, amíg csak azon fáradozol, hogy hogyan tegyél tönkre egy családot.Ha esetleg megkaparintod, közös életetek lesz, akkor lesznek ám közös problémáitok is, mint amilyenek most vannak neki a feleségével.És, hogy a gyerekét a szeretõjével szeretné felnevelni, és nem a feleségével, húúúú...normális vagy te??Te lemondanál a gyerekedrõl, hogy egy ribanc nevelje a volt férjeddel???Gondolkozz már el kicsit!!!
Szerintem is undoritó szeretönek lenni!Meg gusztustalan is!Ez mind csak kifogás amit a pasi mond a szeretönek!Mert ha én nem szeretek valakit nem vagyok vele, és nem csinálom fel!Ja és nem te zsaroltad meg véletlen a pasit?
A két utolsó válaszolónak: A férj vagyok. Ennyit errõl, de nagyon elment más irányba ez az egész, itt egy kérdésre akartunk válaszokat adni, mert valaki kérdezett és választ várt.
tök érdekes, hogy megint azok a válaszok vannak lepontozva amik a tapasztalatokról írnak. Nem hiszem, hogy azzal segíteni tudjuk a kérdezõt, ha minden szeretõt leribancozunk meg õket kiáltjuk ki hibásnak. Akik meg leírják a tapasztalataikat, azt ami velük is megtörtént, azokat egybõl lepontozzák. Nem érdemes itt már kérdésekre válaszolni...
Akkor mégegyszer írom, talán nem volt világos a véleményem.Csak, hogy legyen a sok gerinctelennek mit lepontozni.Minden esetben az a hibás, akár férfirõl, akár nõrõl legyen szó, aki megcsalja a párját.Gondolkozzon az, akinek családja van, és ne ilyen elítélendõ módon keressen magának vigasztalást.Ha egy pár nem tud, és nem akar együtt élni, akkor annak az a tisztességes módja, hogy elválnak, tisztázzák a helyzetüket, és utána mindenki élheti tovább a saját életét ahogy akarja.De aki nem képes rendezni az életét, letojja, hogy felelõsséggel tartozik a párja, a gyerekei iránt, arra mit lehet mondani?Igenis, aljas dolog ilyen megalázó helyzetbe hozni a párunkat.A harmadik fél pedig, hát hiába keres mentséget a tettére, mert nincs.Tisztában van vele, hogy egy ilyen kapcsolat nem szólhat csak róla és a szerelmérõl, hogy egy család életébe mászott bele.És nem mentség a de szerelmes vagyok, hiszem ez csakis tiszta egoizmus, nem figyelembe venni, hogy hány embert tesz boldogtalanná, teszi tönkre az életüket azért, hogy pár órácska boldogságot lophasson magának.Az pedig, ha valaki évekig szeretõ, az már igenis egy ribanc!!!Ugyanis akinek megfelel ez a státusz, arra mást nem lehet mondani.Ha valóban õt szeretné a pasas, akkor már õ lenne a felesége.Mondjuk, én nem tudnék nyugodt szívvel ilyen áron együtt élni senkivel.Félnék tõle, hogy velem ugyanazt csinálja mint az exel.Nagyon jó esély van rá. És az ilyen ember csakis saját magát szereti, sem a feleségét, a szeretõt pedig még kevésbé.Õt használja arra, amire az ilyen nõk valók.
Aki hevesen elítéli az ilyen embereket, annak biztos oka van rá. Jogosan. De hiába írta itt valaki, hogy emberek vagyunk, akik tudnak uralkodni az érzelmeiken, ez nem teljesen így van. Ha szeretsz valakit, de úgy isten igazából, és az eszed azt mondja, nem helyes, ezzel szerintetek minden el van intézve? Nem hiszem. Hiába minden ész érv. Az érzelmeket nem igazán befolyásolja. Nekem is van házasságon kívüli kapcsolatom, tudom, hogy nem helyes, mégis van. Kell nekem az a férfi és én is neki. Nem agyalunk rajta, hogy miért. Tart, ameddig tart. Én elhagynám a férjem az elsõ szavára, õ nem a feleségét. Ezt tiszteletben tartom. Nincs más választásom. Szóval valahol mindenkinek igaza van... Hiába, a szerelemben az a szabály, hogy nincs szabály.
Akkor szerintetek a szerelem nevében jogunk lehet más emberek, ártatlan gyerekek éltét tönkretenni?Én nem hiszem, hogy ehhez bárkinek is joga lenne.Ez tiszta egoizmus.Addig szabadon dönthetünk bármiben, amíg a dolog csak minket érint.De amikor több áldozata is van egy ilyen kapcsolatnak nem hiszem, hogy ez megengedett lenne.Én is a második házasságomban élek, így tudom mirõl beszélek.Elváltam én is egy gyerekkel.Részemrõl telt be a pohár kihûltek az érzelmek, persze a volt férjem adott rá okot bõven, de akkor sem tartottam volna mellette szeretõt amíg a férjem.Ezt nagyon tisztességtelennek éreztem volna.Lehet, ha akkor találkozok a nagy Õ-vel aki már 7 éve a férjem, az meggyorsította volna a válásomat, de nem lett volna a szeretõm.Pláne nem évekig.Nem tudtam volna a gyerekem szemébe nézni, ha ilyet teszek.Akárhogy is alakultak a dolgok, a múltat a másikat tiszteletbe kell tartani.Én is rájöttem, hogy nagyon rosszul döntöttem mikor elõször férjhez mentem, de ez nem lett volna mentség semmilyen aljas tettre.Elváltunk, így mindketten megkaptuk a lehetõséget, hogy újra boldogok legyünk valaki mással.Az már más kérdés, hogy pl az én volt férjem a lezüllés mellett döntött, és mégegy nõt gyerekeket tett tönkre.Nagyon örülök, hogy megszabadultam tõle. De aki a férjét vagy feleségét csalja fõleg hosszú távon, az hogy tud a szemébe nézni, és a gyerekeiébe? Nem szólal meg a lelkiismerete?Utolsó válaszoló, gondolom, ha te mindent felrúgnál a szerelmedért, de õ nem teérted, akkor biztos levontad a következtetést, hogy nem érsz neki annyit.De ha nem érek egy férfinak annyit, hogy közös életet akarjon velem, akkor mi a fenének vagyok a szeretõje?Hisz ez a státusz nagyon megalázó szerep.Ha úgy szeretne viszont, ahogyan te õt, akkor lépne.Így valószínû csak kifogások sorozatát tálalja neked, hogy miért nem válik. Tudom, hogy az érzelmek nagyon erõsek tudnak lenni, de szerintem mindenkinek van lehetõsége normális keretek között rendezni a dolgait ha akarja.És, ha már úgyis rossz a házasságom, ahogy a férfiak a szeretõiket etetik, akkor miért nem válik el?Fõleg, ha úgy érzi újra kezdhetné az életét, boldog lehetne a másikkal?Talán, mert csak szórakozást talált magának, és nem a nagy szerelmet.De hát ha játszani akar, valamivel kábítani kell az áldozatát.
Utolsó válaszolónak: hja, ha minden ilyen egyszerû lenne! Amit itt te leírtál, az nagyon úgy van, de valahogy olyan "papírforma"-szerû. Az élet (és benne minden ember) ennél sokkal bonyolultabb. (utolsó elõtti voltam...)
Hát nekem is volt egy hasonló példám, nem kívánom senkinek...én voltam a "szeretõ".. bár sosem akartam az lenni ez nem választás volt, hanem csak megtörtént.. mármint az egésznek érzelmi alapjai voltak. utána jött a többi.. sajnos nem is tudtam kimenekülni ebbõl a helyzetbõl és az elején a részemrõl még a csábítás esélye sem merült fel, mivel számomra tabu ha valakinek barátnõje van, és ráadásul jóban is voltunk a lánnyal, de mivel együtt laktunk, én a barátnõm és õ a párjával...a végén mégis megtörtént a lehetetlen. beleszerettünk egymásba. külföldön voltunk és még együtt is dolgoztunk.. sosem fordult meg a fejemben hogy a "fõnököm" és köztem bármi is legyen, de mégis lett. Szerintem úgy lett volna korrekt hogy szakít a barátnõjével, de nem tette mert mindig volt kifogása.. azt akarta elérni hogy a lány szakítson vele..nehéz volt mert el tudta vele hitetni(?) hogy minden rendben, és õ el is hitte, bár a kapcsolatuk nem volt valami felhõtlen.. de már 4éve együtt voltak, és bár mint kiderült volt hogy korábban majdnem szétmentek, mégis együtt maradtak.mert már 4 éve együtt vannak...? ki tudja. közben a mi viszonyunk egyre kezdett komolyabbá fordulni és már egyre nehezebb volt mindkettõnknek, sõt mondhatom mindhármunknak.. de mivel senki nem mondott semmit mindenki hallgatott .., hogy miért? én úgy gondoltam nekik kell elrendezniük nem sürgethetem, kiszállni kiszállhatok de azt meg õ nem akarta, a lány ugyan egyszer rákérdezett de olyan képtelen helyzetben hogy akkor nem mondhattam neki semmit, a férfi meg természetesen hallgatott mert ugye lelkiismeret furdalása volt, és nem akart neki fájdalmat okozni... megvolt a taktikája hogy fogja ezt elérni.. furcsa dolgok ezek, de a végén megoldódott.. a lány gyereket várt rá egy év után, azután hogy végre szinte hivatalosan is szakítottak, a lány megkérte a fiú kezét, aki igent mondott... és ezután megfogant a gyerek, hogy miért fogadta el a gyûrût? azért mert tartozásuk volt? azért mert nem akarta egyedül hagyni a lányt? azért mert a lány nem engedte el és folyamatosan meggyõzte hogy vele maradjon.. ? és én mindaddig csak türelmesen vártam, hogy megoldódjanak a dolgok, hát megoldóttak! A lány gyereket vár, és itt már nincs választás.. bár azt mondja engem szeret de látszólag a lány kap meg minden érzelmi támaszt tõle, míg nekem csak az a szó jutott hogy :szeret. hát mindenki döntse el mi a jobb , de lehet hogy jobb ha az ember mellett csak kitartanak és nem szeretik mert ha ez a szeretet...
Azért annyira nem lehet erõs az érzelem, a szerelem a szeretõ iránt, ha 3 év után sem választott a pasi.Nagyon, de nagyon aljas és undorító viselkedés ez a részérõl mind a feleségével, mind a szeretõjével szemben.Kényelmes neki valószínûleg ez a helyzet.Abban a szerencsés, vagy inkább szerencsétlen helyzetbe van, hogy van két nõ akikkel ezt megcsinálhatja.És az az igazság, hogy akárhogy is van azért a feleség van a sajnálatra méltóbb helyzetben, mert õt csalják.Persze minden helyzet más, de ez akkor sem tiszta így.Ha valakinek annyira rossz a házassága, hogy nem akar úgy élni váljon el, és akkor új életet kezdhet mással.Ez így tiszta.De szeretõt tartani hosszú távon aljas és ocsmány dolog.Másrészt a szeretõ helyzete is nagyon rossz.Szenved õ is ebbe a helyzetbe, plusz a lelkifurdalás.Persze akinek van, mert azért igaz, hogy sosem a harmadik a hibás, gondolkodjon akinek veszíteni valója van, hogy megéri-e neki, de akkor is nagy teher úgy élni, hogy egy másik ember egy család gyerekek miattunk szenvednek.Mert ez tény.És az is, hogy ilyen esetben mindig a szeretõ részérõl van több érzelem.Ha nem így lenne, választás elé állítaná a férfit, de attól fél, hogy az nem õt választaná. Érdemes elgondolkodni, hogy megéri egy ilyen kapcsolatot fenntartani, ami ennyi embernek okoz szenvedést.
Hogy miért nem vállalja fel a nõt? Mert a felesége a biztos pont. Ha neked van egy férjed akit szeretsz, akivel jó a kapcsolatotok, jól tudtok együtt élni, akitõl gyereked van, de van egy szeretõd is, akit szintén szeretsz, de fele annyi nem köt hozzá mint a férjedhez, te elhagyod a biztos családot???? Te is meggondolnád jópárszor, hogy mit tegyél, nem???? Ha én lennék ilyen helyzetben, biztos nem lépnék pár hónap után a szeretõmhöz. És hogy 3év után miért nem??? Ezt már neked kell kiderítened mi gátolja, mi a visszatartó erõ. De mégegyszer mondom, nem hiszem, hogy egy fellángolás évekig tart. De errõl ki lehetne írni egy újabb kérdést:-) Kinek mi a véleménye:-)
Nem lehet 2 emberbe szerelmes. Ragaszkodni ragaszkodhat... ez úgy dönthetõ el, ha váasztás elé kerül. Akkor majd ki fog derülni, hogy ténylegesen melyikbe szerelmes. Amúgy, ha gyerek is van, akkor nem kérdés: maradjon a gyerek és az anyja mellett!
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: Igen , én vagyok az, akartam is neked privit írni, de állítólag nem létezik az e-mail címed, a mailer daemon küldött vissza egy üzenetet.Ha tudsz tenni valamit, azt megköszönném, kérdeznék egy-két dolgot :) 2. válaszoló: Én vagyok a szeretõ... valóban megalázó és ha az eszemre hallgatok, kilépek ebbõl a kapcsolatból, csak sajnos képtelen vagyok az eszemre hallgatni , így még inkább várok. Nem gondolom azt, hogy a feleségébe is szerelmes, csak nagyon szereti és ragaszkodik hozzá, többek közt a gyerekek miatt. Viszont én is úgy gondolom, hogy házastársak között nem elég egy olyan szeretet, amibe azért belefér a megcsalás.Tehát ha férfi csak ennyire szereti a feleségét, hogy képes megcsalni, akkor nem is szereti igazán.Így meg minek maradjanak együtt? A gyerekeknek se jó, a feleségnek se, ha folyton becsapják és a férjnek se, ha közben másról álmodozik.
elsõ vagyok, ez érdekes, h nem létezik, mert még ma is kaptam e-maileket és nem tudok arról, hogy megszûnt volna. de ha te beállítod magadnak, h tudjak küldeni akkor írok én neked, de nem szívesen írnám ki az e-mail címem.
Én vagyok rá az el példa hogy létezik ilyen...Nagyon is! Csak én nõ vagyok és 2 férfibe szerelmes és ebbe az ember lassan belebolondul. Hiába mondják, hogy próbáljak meg mérlegelni nem tudok vagy nem is tudom hogy lehet e. Ebbõl e két emberbõl kellene egyet faragni...
A kérdező hozzászólása: Beállítottam, akkor írnál nekem? Remélem így lehet, hogy csak a saját kérdésemhez kommentelek ... Utolsó válaszoló, szóval akkor te is ebben a helyzetben vagy? Mit mond a "párod", miért nem hagyja ott a feleségét?
írtam neked, remélem megkaptad!
Igen, ebben a helyzetben vagyok. És hogy miért nem hagyja ott a feleségét? Mert szerinte õ már "öreg" új életet kezdeni. Felnõtt gyerekei vannak, számára õk a legfontosabbak és szerinte soha nem bocsájtanák meg neki, ha elhagyná az anyjukat. De több érve is van. És valahol tudom, hogy igaza van, de képtelen vagyok vele szakítani.
mikor az én párom végre úgy döntött, hogy lép, a kedves exe elhordta az egész családban mindennek. Úgyhogy most mindenhol a férjem a szemét meg persze én, és az ex a tökéletes nõ. A férjem szülei még csak arra sem vették a fáradtságot, hogy megismerjenek, az esküvõnkre sem jöttek el, még nem is láttak. De az exnek kinyalják a seggét. Kiváncsi vagyok, hogy a fia hogyan fog felnõni, mert az apukája ellen nevelés már megkezdõdött. Egy elhagyott nõ nagyon sok ocsmányságra képes, ezt tapasztalatból tudom, lehet ettõl is fél. Még mindig az elsõ voltam.
Én is voltam hasonló szituban (házas vagyok), de rájöttem a Feleségembe vagyok szerelmes, meg mindig is belé voltam, a másik iránt csak fellángolás volt amit éreztem vagy még az se..
szerintem egy fellángolás nem tart évekig!
Szerintem igen, bár nálam csak 3 hónap volt mert rájött a feleségem azt kidobtam a nöt, bár utána hivogatott nem hagyott békét.Holott én megmontam neki nem fogom elvenni feleségül.Még sem hagyott békén , rádásul a nejemet is zaklata!Szóval kell nekünk férfiaknak idönként a változatoság, ez az igaszság!De persze a nös pasik90%-ának, esze águkban sincs elhagyni a családját, a feleségét, hisz mindig szerelmesek a nejükbe!Csak is a változatoszság miatt van!
Megmég annyi igy utolag rájöttem az a NÖ a nyomába sem érhet a nejemnek!De ugye akkor más volt , mert Újdonság volt a nö!De soha többé nem teszek ilyet nekem nem ér egy ilyen kis nö sem annyit mint a feleségem!Majdnem csak miatta váltunk el, a nejem nagyon nehezen bocsáltott meg!Soha nem teszek többé ilyet!
Hú fiúk nagyon elkeserítettetek!(Két utolsó válaszoló.) Nekem meg is mondta, hogy szereti a feleségét. Akkor én is csak egy kis VÁLTOZATOSSÁG vagyok? 3 éve kínoz. Én nagyon bele vagyok zúgva!
A kérdező hozzászólása: Hát, aki csak a változatosság miatt csalja meg a feleségét...Lehet, hogy a férfiak többsége ilyen, de én ezt akkoris undorítónak találom.A megcsalásra az egyetlen mentség a szerelem. És valószínüleg én 2 év után már nem vagyok akkora újdonság...
De akkor miért nem vállalja föl a nõt? Lehet benne valami, amit a srácok mondanak...
én megkérdeztem errõl a fellángolásról a férjem véleményét. Szerinte egy fellángolás nem tart évekig, mex amíg ki nem ismered a másikat. Ha a férjem megcsalna és két éve együtt lenne a nõvel és azt mondaná csak fellángolás volt, de engem szeret, hát körberöhögném. Ha évekig együtt vagy valakivel az már lehet fellángolás. Ott már kell lennie valami érzelemnek is. Nem tudom Te mennyi ideig voltál együtt a nõvel, de ez nekem kicsit meredek. Lehet, hogy már magadnak is bemagyaráztad ezt, hogy ne veszítsd el a feleséged.
nem lehet.....

Azt mondják egy férfit szexel lehet megtartani. De mit tegyek ha én nem kívánom annyira a szexet mint a párom? Erre rámehet egy kapcsolat?

Legjobb válasz: " Olvasgasd a nõi magazinok szextippjeit" ÚRisten, csak azt ne!!! Ha azokat veted be, na az garantált siker arra, hogy lelombozod a férfit. A múltkor épp a kezembe került egy cosmo, ilyeneket írtak benne, hogy suttogd a férfi fülébe reggel, hogy este úgy betolnál egy kolbászt (átvitt értelemben), meg vágd magad szexi állatmintás fehérnemûbe és indulhat a "dzsungelszex", meg a cukrászdában nyald le a szája szélén maradt habot és ajánld fel, hogy mást is nyalogatnál... Hát esküszöm tátott szájjal ültem és nem tudtam hogy sírjak-e vagy nevessek :O A kérdésre válaszolván: egyetértek azokkal, akik szerint nem a szexszel lehet megtartani, de annak minõségi, mennyiségi hiányára rámehet a kapcsolat. Ha te undorodsz magától a szextõl mindenféle arra okot adó negatív élmény megléte nélkül, nem ártana felkeresni egy szexuálpszichológust, õ tudna segíteni meghatározni, hogy te végülis aszexuális vagy-e (ami egy normális, létezõ állapot, beállítottság), vagy valami más, pszichológiai jellegû problémád van, amin esetleg segíteni lehet. Ne szégyellj segítséget kérni!

" Olvasgasd a nõi magazinok szextippjeit" ÚRisten, csak azt ne!!! Ha azokat veted be, na az garantált siker arra, hogy lelombozod a férfit. A múltkor épp a kezembe került egy cosmo, ilyeneket írtak benne, hogy suttogd a férfi fülébe reggel, hogy este úgy betolnál egy kolbászt (átvitt értelemben), meg vágd magad szexi állatmintás fehérnemûbe és indulhat a "dzsungelszex", meg a cukrászdában nyald le a szája szélén maradt habot és ajánld fel, hogy mást is nyalogatnál... Hát esküszöm tátott szájjal ültem és nem tudtam hogy sírjak-e vagy nevessek :O A kérdésre válaszolván: egyetértek azokkal, akik szerint nem a szexszel lehet megtartani, de annak minõségi, mennyiségi hiányára rámehet a kapcsolat. Ha te undorodsz magától a szextõl mindenféle arra okot adó negatív élmény megléte nélkül, nem ártana felkeresni egy szexuálpszichológust, õ tudna segíteni meghatározni, hogy te végülis aszexuális vagy-e (ami egy normális, létezõ állapot, beállítottság), vagy valami más, pszichológiai jellegû problémád van, amin esetleg segíteni lehet. Ne szégyellj segítséget kérni!
Az elsõ részével nem értek egyet. Szexxel nem lehet egy férfit megtartani, de a szex (hiánya, minõsége) miatt el lehet veszíteni. Igen akár ra is mehet a kapcsolat
Akkor esélytelen.
Rámehet a kapcsolatod. Olvasgasd a nõi magazinok szextippjeit, hátha akkor jobban fogod élvezni a dolgot, ha visztek bele valami újítást. Kényszerbõl pedig nem lehet szeretkezni, mert érzi a pasi, hogy herótod van az egésztõl, és elmegy az önbizalma, stb, elhidegülés, megcsalás...
Az is lehet, hogy csak a párodhoz nem vonzódsz igazán. Ez megtévesztõ lehet. Lehet, máshoz vonzódnál.
Ez a kérdés némi pontosításra szorul. A "nem kívánom annyira" és az "undorodom tõle" között azért van néhány árnyalatnyi különbség...
Igen.
Mióta vagytok együtt? Más kapcsolatodban is éreztél már így? Jó egyébként a kapcsolatotok? Bocs, de kevés az info :)
Aszexualitás?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi lehet az oka de undorodom a szextõl.
A kérdező hozzászólása: Jó vicc. Ha megcsal akkor már tönkrement.
Nem megy tönkre ha hagyod hogy máshol elégüljön ki.
Ez nem igaz. Egy férfit nem kell megtartani, csak akkor, ha más is van a láthatáron, de akkor meg nem szabad. Ha a párod valóban szeret, nem fog más nõhöz fordulni szexuális kielégülésért. Ha téged akar, rád hagyja, nem pedig mást keres. Akkor megy rá a kapcsolat, ha nem is volt igazán az. Ha csak az kell neki, hogy nemi életet élhessen veled úgy, hogy te nem akarod, akkor az a helyes ha szakítotok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!