Találatok a következő kifejezésre: Az lehet, azért nem (315 db)

Ha a nyakiredő tökéletes és mindán más adatom jó akkor lehet azért más baj a babával? Most voltam a 16-heti vizsgálatokon de ugy félek az eredménytöl! és lehet az, hogy azért nem érzem a babát mert az én hasam igy is nagy és kövérke?

Legjobb válasz: Szia! Azért nem érzed még a babát,mert csak 18-20-22 hetesen lehet érezni a mozgását.Azért írtam 3 adatot,mert ez is mindenkinél más.2 hét múlnva lesz a 18 hetes UH,akkor majd megnyugszol,ha újra látod.De addig is ne idegeskedj,mert nem teszel vele jót a babának.Nyugi, biztos minden rendben van!

Szia! Azért nem érzed még a babát, mert csak 18-20-22 hetesen lehet érezni a mozgását.Azért írtam 3 adatot, mert ez is mindenkinél más.2 hét múlnva lesz a 18 hetes UH, akkor majd megnyugszol, ha újra látod.De addig is ne idegeskedj, mert nem teszel vele jót a babának.Nyugi, biztos minden rendben van!
Én 17 hetesen "éreztem" elõször a babámat, azért tettem idézõjelbe mert nem voltam-vagyok biztos benne pedig én soványnak számítottam még akkor.Azt szokták mondani hogy aki az elsõt várja nehezen tudja megkülömböztettni a bélmozgástol azt a picike mocorgást amit a babó 15-19 hét között csinál. Nem kell izgulni rendben lesz minden.:) ) 32 heteske
Szerintem sincs semmi baj a picivel. A mozgást pedig tényleg csak késõbb fogod érezni. Nem biztos, hogy amiatt nem érzed, mert ilyen a hasad. Én elég vékony vagyok és a 19.heti uh-on.mondta az orvosom, hogy milyen kis virgonc a baba alig tudja lemérni a combcsont hosszát.Én pedig egyáltalán nem éreztem, hogy mozogna. :) Szóval ennyit errõl.

Lehet azér nem barádkoznak velünk az UFÓk mer nem tarthuj be az univerzum tõrvényit? Igaz lehet ez?

Az univerzum törvénye emberi átértelmezés szerint: •Mindent használhatsz ami körülvesz, de ne pusztítsd el. •Ne függj mások halálától. •Ne táplálkozz vérrel. •Ne táplálkozz hússal. •Ne pusztítsd magad. •Ne tégy kárt semmiben ami körülvesz. •Ne avatkozz bele más populációk fejlõdésébe. •Ne szolgálj senkit önszántadból. •Ne uralkodj senkin önszántadból. •Legyen célod. •Tudj szeretni. •Ne tégy olyat mással amit magaddal sem tennél. •Ne keresztezz magadból új fajt. •Ne módosítsd mások tudatát. •Ne változtasd meg a múltad mert a hibáidból tanulsz. •Ne árts a mindenségnek. •Ne vedd el azt ami másé. •Ne vedd észre más hibáit amíg tiéd ki nem javítottad. •Alkoss felelõsséggel. •Tiszteld a mindenséget és az életet. •Védelmezd azt amibõl vagy. •Szeresd a békét. •Kerüld a haragot. •Ne telepedj le közel más civilizációkhoz. •Ne tégy hamis ígéretet. •Ne akarj kevesebb vagy több lenni attól ami vagy. •Ne hagyd félbe céljaid. •Tudd mi a jó és mi a rossz. •A jót szeresd ne a rosszat. •Gondoskodj utódaidról. •Ne akarj harcolni de ha kell védd meg magad. •Ne a mindenséget alakítsd magadhoz hanem te alkalmazkodj a mindenséghez. •Tudasd másokkal a mindenség törvényét. •Ne akarj és ne változtass a mindenség törvényén. •Ne barátkozz olyannal aki nem tartja be a mindenség törvényét. ------ Sok más idegen civilizációk is e törvény szerint élnek. A többi törvényt ember még nem tudja értelmezni, csak ezeket. Azt mondták, minden civilizáció azzá válik amely ezen törvén teszik. Az a civilizáció mely nem tartja be az univerzum törvényeit, elpusztul, saját maga hibája által. Nincs szükség ítélõszékre, mert ha egy civilizáció nem tiszteli az univerzum törvényét, az kipusztítsa önmagát.

Legjobb válasz: Honnét veszed, hogy az idegenek e szerint élnek? Amúgy meg ki mondta, hogy ezek az univerzum törvényei? Ja, hogy a hírhedt fourhoundred four (alias 404)! Akkor az csak is igaz lehet, épp úgy mint a történetei.

Honnét veszed, hogy az idegenek e szerint élnek? Amúgy meg ki mondta, hogy ezek az univerzum törvényei? Ja, hogy a hírhedt fourhoundred four (alias 404)! Akkor az csak is igaz lehet, épp úgy mint a történetei.
Nem vagyok egy nyelvtan náci, de 1.remélem még általánosba jársz 2. menj oda a nyelvtan tanárodhoz és mond ezt neki:"Néni kérem év végén buktasson meg, kérem!! Az egész társadalmat szolgálná ezzel!"
UFÓK avagy az azonosítatlan repülõ tárgyak. senkivel nem haverkodnak. Mivel , azonosítatlan gépekrõl, van szó. xDDD
"Sok más idegen civilizációk is e törvény szerint élnek." igeen?
ez nagyon èrdekes, tènyleg hiszel ebben? te betartod a törvènyeket? írj ràm kèrlek, ès mesèlj errõl.. amùgy lehet h igazad van (: L/14
lehetséges hogy így van
Az univerzum törvényei teljesen mások, és nem ilyen szempontok szerint van beszabályozva . Minden faj más és más, ezért különbözõ tulajdonságúak lehetnek . Például : "Ne táplálkozz hússal. " Ha egy létforma szervezete a húsevés nélkül elpusztulna, vagy nem mûködne normálisan (mint az emberé) akkor miért gond ha húst eszik ?
Van ebben a törvényben igazság de ezt csak az érti aki ezoterikus. Minden ezoterikus tudja hogy a nagyon magas szinten élõ fajok rég elhagyták a húsevést és nekünk embereknek is át kell állnunk a húsmentes életre. A nagy spirituális mesterek is mind ezt tanítják hogy a hús akadályozza a test és az elme tisztulását.
414:Ezt én akartam irni xd
A kérdező hozzászólása: A kérdést 404 honlapjáról írtam ki ide. Ott így szerepelnek.404 megfogalmazásában. A törvényeket idegenek idegen nyelven adták 404-nek, aki így bírta lefordítani. Ez így is szép teljesítmény !! Az UFÓ=idegen lényt jelent, tehát rövidítve lehet használni. Én nem tartom be ezeket, mer húst eszek, vért is eszek, amikor sztéket zabálok vasárnak ebédkor, de amúgy ezeket betartom. A Kisszûrkék nem tartják be, mer pl kereszteznek magukból új fajokat, ezt te is láthatod ha éjjel elvisznek és megvizsgálnak. A Kisszûrkék még elkövettek egy nagy hibát ! Megváltoztatták a multjukat és beavatkoztak az emberiségbe, hogy technikát adtak a kormányoknak pl GPS, Mikrocsíp, stb cserébe mi meg nem lövõldözzük le õket éjjel. Atlantiszon harcoltak a kisszûrkékkel és elkergették õseink a földrõl a kicsiszûrkéket, akik most ûrhajókkal térnek vissza. De a Szûrkék megváltoztatták amultat, hogy ne tudjunk róla. Így nem találjuk meg Atlantisz romjait se ezért. Cserében szellemi, érzelmi, értelmi sivárságban tengõdnek a Kisszûrkék. Ha néztél a szemükbe láthatod. 404 nézett a kiszszûrkék szemébe és ez megváltoztatta a életét !
14, 15-ös egyetértek veletek
Mi a búbánatos p*csöm az, hogy az univerzum törvényei? :D :D Ki írta le ezeket a törvényeket, hol, és mikor? :D Valami intergalaktikus tanácsköztársaság? :D Vagy az univerzum diktátora? :D Bazze, szakadok :D Egyébként az univerzumnak vannak valóban törvényei, de ezt a fizikának nevezett tudomány kutatja :D
"Az UFÓ=idegen lényt jelent, tehát rövidítve lehet használni" NEM. Az Ufo= Unidentified Flying Object Magyarul: azonosítatlan repülõ tárgy. 404 az meg egy hülye.És szerinted honnan tudjuk hogy ez az univerzum törvényei? És hogy más civilizációk eszerint élnek? (Nem vagyok szkeptikus csak értelmes)
Az UFÓ=idegen lényt jelent, tehát rövidítve lehet használni komolyan?!aszthittem hogy azonositatlan 0repülö tárgystat. kérdezö hány éves is vagy?
Megadnám neked a szokásos 0/10 pontszámodat, de ez annyira gyenge, unamas és gagyi, hogy kénytelen vagyok -1/10-et adni.
"Vajon miér pusztítsa ki önmagát az a társadalom, aki nem követi eztet?" Az ember pusztítja magát és a Földünk haldoklik. ;)
ez szép és jó. egy baj van vele, hogy ezt kb egy idegen civilizációk sokaságának kellene elfogadnia. Hogy éljen ez a törvény. Nem vagyok szkeptikus, de a kezdetektõl kezdve ismernünk kellett volna, mint egy civilizáció. Azt mondom, hogy nem itt kellene róla tudomást szereznünk hanem a kormánytól, hogy léteznek idegen idetitások és ezek a valamilyen lények ezek szabászok szerint léteznek és élnek. Sajnos itt semmi nem stimmel semmivel. És azt kell hogy mondjam, bármennyire értelmes is egy két kijelentés, ez nem létezhet.. Az emberiség világában biztosan nem!

Lehet azért nem tud magtapadni és beágyazódni, mert nyomja a párom? Vagy ha orgazmus van az is baj lehet? Vagy hülyeség ez?

2 hónapja nem jön össze!Egész ciklus alatt 2 naponta együtt vagyunk.Tegyük fel peteéréskor sikerül.De mi ezt nem tudjuk és ugyanúgy 2 naponta együtt vagyunk.

Legjobb válasz: nekünk ez a nyolcadik hónap... a sikeres teherbeesés esélye egy hónapban, ha mindkét fél egészséges és jó idõben vannak együtt 20%... tehát türelem! a többi hülyeség, a párod nem tudja nyomni és az orgazmus jó a babának is :)

nekünk ez a nyolcadik hónap... a sikeres teherbeesés esélye egy hónapban, ha mindkét fél egészséges és jó idõben vannak együtt 20%... tehát türelem! a többi hülyeség, a párod nem tudja nyomni és az orgazmus jó a babának is :)
Jól érzed.Ez hülyeség.Hõmérõzz.Számolj.Derítsd ki a peteérést és csináljátok három-négy naponta.A két hónap még semmi.
Két sikertelen hónap még nem jelent semmit. Ha minden rendben van, akkor is csak 15-20 % a valószínûsége, hogy egy ciklus alatt összejön a baba. A nagy átlag szerint átlag egy év alatt a nagy többségnek sikerül, tehát van még bõven idõtök. Aggodalmad teljesen alaptalan. Ha az elméleted igaz lenne, akkor már a kihalás széle fele sodródna az emberiség, mert senki nem esne teherbe aki rendszeres nemi életet él.
A méh sokkal izmosabb és vatsagabb falú szerv ahhoz, hogy a párod "nyomja". Az orgazmus segít: a spermák száémára kedvezõvé teszi a hüvely ph értékét, és segíti a kisfickókat felfelé úszni. (A középkorban úgy gondolták, hogy ha a nõ nem élvez el szex közben, akkor nem lesz belõle gyerek sem.) Mi 3 hónapja próbálkozunk, szabályosan kétnaponta, és semmi. Nem házimunka ez, hogy nekiltok, megcsinálom, és készen van. Vannak dolgok, amiket nem tudunk irányítani. nehéz ezt elfogadni (nekem is!), hiszen annyira megszoktuk már, hogy mindent mi irányítunk az életünkben. Ezt meg nem tudjuk. Én is türelmetlen vagyok már, de nagyon. Azt hittem, hogy amint abbahagyjuk a védekezést (gumi), azonnal megfoganok. És nem. Minden taknyos 16 évesnek meg sikerül... :-(

Normális dolog az, hogy azért nem merek szexelni (nem is szexelek), mert félek attól, hogy HIV pozitív leszek? Lehet, hogy fel kéne keresnem egy orvost?

Legjobb válasz: Hát van egy kis paranoiád, az biztos... De nyugodj meg, ha óvszerrel védekezel, nem leszel HIV pozitív! De hogy 100%-osan nyugodt legyél, nézd meg nehogy lyukas legyen a gumi. :) Ha meg állandó partnered lesz, csináltathattok HIV tesztet, aztán ha negatív, lehet nyomni gumi nélkül.

Hát van egy kis paranoiád, az biztos... De nyugodj meg, ha óvszerrel védekezel, nem leszel HIV pozitív! De hogy 100%-osan nyugodt legyél, nézd meg nehogy lyukas legyen a gumi. :) Ha meg állandó partnered lesz, csináltathattok HIV tesztet, aztán ha negatív, lehet nyomni gumi nélkül.
Ha van rá lehetõséged (leginkább pénzed) adasd be magadnak a HPV elleni oltást.
utolsó : kár, hogy nem a HPV-rõl hanem a HIV rõl van szó:-D Amugy az óvszert tudom én is ajánlani (az még a hpv ellen is véd):-) és minden más nyavaja ellen is

Már 3-4 hete meg kellett volna jönnie. Lehet hogy buta kérdés, de lehet az, hogy azért nem jön meg, mert előtte maszturbálok? Szóval hogy majdnem minden nap.

ha abbahagynám a kb. mindennapos masztrubálást, megjönne? vagy ez nagyon hülye kérdés? de kérlek ne leosszatok, hanem válaszoljatok. 13/L

Legjobb válasz: bocs, de igen, ez egy nagyon hülye kérdés, semmi köze hozzá:-)

bocs, de igen, ez egy nagyon hülye kérdés, semmi köze hozzá:-)
A kettõnek semmi köze nincs egymáshoz. Ha már régóta menstruálsz és már rendszeres volt a ciklusod, akkor érdemes gyermeknõgyógyászhoz menned. Ha még nem rendszeres a menzeszed, most sincs okod az aggodalomra.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) régóta menstruálok, de máskor max. 4-5 nap késéssel, megjön.. most nem.. :S

Lehet azért nem jegyzem meg az idegen szavak jelentését, mert netes szótárat használok és amíg a könyvet lapozgatnám, mondogatnám a szavat?

Legjobb válasz: A netes szótárakat nem ajánlom, elég fura dolgokat tudnak kidobni :) Egyébként ülj le megtanulni, ne szótárazás közben akard hogy megragadjon :P Nekem nehezen maradnak meg az idegen szavak, órákig kell ovlasgatnom 10-20-at mire a fejembe verem, és utána is visszatérni rá néhány hét múlva. De a szimpla kiszótárazástól elég ritka hogy az emlékezetedben maradjon :) Hogy egy (egyébként utált) tanáromat idézzem, a tudás emgszerzésének lépései: 1. megérteni, 2. megtanulni, 3. bevésni. Te az 1-nél járhatsz kb a szótárazással

A netes szótárakat nem ajánlom, elég fura dolgokat tudnak kidobni :) Egyébként ülj le megtanulni, ne szótárazás közben akard hogy megragadjon :P Nekem nehezen maradnak meg az idegen szavak, órákig kell ovlasgatnom 10-20-at mire a fejembe verem, és utána is visszatérni rá néhány hét múlva. De a szimpla kiszótárazástól elég ritka hogy az emlékezetedben maradjon :) Hogy egy (egyébként utált) tanáromat idézzem, a tudás emgszerzésének lépései: 1. megérteni, 2. megtanulni, 3. bevésni. Te az 1-nél járhatsz kb a szótárazással
Mert nem használod ezeket a szavakat a hétköznapi társalgásban, amikor netezel, akkor kikeresed, de nem rögzül, hiszen "úgy sem lesz rá szûkségem", ha igen, megint kikeresem. Azokat a szavakat, melyeket lehet a hétköznapi életben használni, szõdd bele a mondataidba, amikor beszélsz. (Természetesen olyan társaságban kell társalogni, ahol ezt megértik és van rá igény!)
Én kint élek Angliában, gyorsan fejlõdik a nyelvtudásom, viszont csak netes szótárt használok. Tényleg az kell, hogy használd is azt a szót.

Abortusz után 3 héttel elkezdek vérezni az lehet azért van mert megjön vagy mert valami rendellenes dolog? (ítélkezőket nem kérnék, mert nem én akartam így. A világon ennél rosszabb nincs és nagyon rossz érzés! )

Legjobb válasz: Én úgy tudom 4-6 hétre kellene, hogy megjöjjön. Voltál már konrollon, minden rendben volt? Nekem tegnap volt pontosan 5 hete, és tegnap meg is jött.

Én úgy tudom 4-6 hétre kellene, hogy megjöjjön. Voltál már konrollon, minden rendben volt? Nekem tegnap volt pontosan 5 hete, és tegnap meg is jött.
A kérdező hozzászólása: 18 nap után elkezdtem sportolni.lehet ezzel van összefüggésben?:( nem még nem, a doki azt mondta hogy azután menjek, hogy elmúlt a menzim..
Akkor lehet, hogy ez már a mensi lesz. Nekem a mûtétre rá 2 hétre kellett mennem kontrollra.
Nekem is 2 hétre kellett menni. Sportolni 6 hétig nem szabad. És nekem is 5-6 hetet mondott, hogy majd megjön. Én a helyedben megnézetném magam. (És most ne sportolj egy ideig.)
Szia! Attól is függ, hogy mekkora volt a terhesség... Nekem a 12-i héten halt el a babám, és befejezték a vetélést, és kb. 3 hét után kezdtem vérezgetni, aztán egy hét mulva rendesen meg is jött... Szerintem a sporttal azért még várj egy kicsit, hisz ez is egy beavatkozás, még ha nem is tûnik úgy!
Szia, elõfordulhat olyan is, hogy a vérzés abbamarad, majd pár nap/hét után újra vérezni kezdesz. Ezt okozhatja az, hogy a méhed nem ürült ki megfelelõen, és próbálja összehúzódásokkal kilökni magából a benne lévõ alvadt vért vagy szövetdarabot. Ilyen esetben el kell menni orvoshoz, ultrahanggal meg tudja nézni mi a helyzet. Ha a fenti eset áll fenn akkor fel tud irni Ergam cseppet, ami erõsebb méhösszehúzódásokat idéz elõ annak érdekében, hogy az megfelelõen ki tudjon ürülni.
Tudom, hogy nem errõl szólt a kérdésed, de ha akarsz róla beszélni valakivel (jobb kibeszélni magadból esetleg), akkor nyugodtan írj privit. Annak nincs értelme, hogy esetleg évekig emészd magad.
Nekem is volt egy abortuszom éls 3hónapig minden mensinél ömlött belõlem a vér elõtte soha nem volt ilyen 2-3napig gyengén mensiztem szerintem a hormonok miatt van végül is fel borulhatott a hháztatrtás és ez miatt lehet nekem most 4hónap után normális megint türelem rendben vagy szerintem de azért ez nem egy természeetes dolog a szervezetre nézve sem uh kitartás neked !!!

Lehet azért nem jön össze már 1 hónapja barátnő, mert csúnya vagyok és nagyok az elvárásaim?

Ismerőseim szerint nagy vízfejem van meg csúnya és kövér is, de szerintem ez nem igaz, mert az exem egy csinos vékony modell volt és még okos kedves is. Lehet hibáztam, de kidobtam, mert már nem voltam belé szerelmes. 1 hónapja keresek egy hasonló csinos vékony modellalkatú lányt, aki nagyon okos önzetlen, törő stb. de egyszerűen nem találok ilyet :(

Legjobb válasz: Arra kéne rávilágítani, milyen érzelmi állapotban voltál akkor, amikor sikeres voltál a barátnõd felszedésénél, és megtartásánál. És ezt az állapotot felidézni újra nap mint nap magadban, hogy arra az energiaszintre juthass. Hibázni mindenki hibázik, de csak kevesen képesek beismerni és tenni ellene. Te legalább beismerted. Szerinted keresd fel újra!

Arra kéne rávilágítani, milyen érzelmi állapotban voltál akkor, amikor sikeres voltál a barátnõd felszedésénél, és megtartásánál. És ezt az állapotot felidézni újra nap mint nap magadban, hogy arra az energiaszintre juthass. Hibázni mindenki hibázik, de csak kevesen képesek beismerni és tenni ellene. Te legalább beismerted. Szerinted keresd fel újra!
Lehet.
Kidobtál egy csajt aki állításod szerint gyönyörû volt. És most azt hiszed hogy ismét összejöhet. Hát reménykedj:D
Ha tényleg csúnya lennél, soha nem lett volna szép és kedves barátnõd.
Jajj te szegény, egy kerek hónapig nem találtál ilyen lánty... tudlak sajnálni. Vannak normális emberek, akik nem erõlködnek, vagy épp gõzerõvel keresnek társat maguknak, de mégis akár éveket töltenek el egyedül. Ne nyivákolj egy vacak hónap miatt, és ne reméld, hogy ennyi idõ alatt megismersz egy ilyen lányt, mert azét elég magasak az elvárásaid.

Lehet azért nem leszek sikeres állásinterjún, mert az interjúztatónak nőnek nem én vagyok az esete?

Megyek a héten állásinterjúra és véletlenül megtaláltam azt az embert társkereső oldalon, akihez megyek elbeszélgetni. És ott az ideális jelölt férfi, aki neki kell az magas sportos. Na most én se magas, se sportos nem vagyok, sajnos eléggé macis. 41 éves az illető nő

Legjobb válasz: Jah, semmi eselyed, ne is menj interjura! Most komolyan, mi ertelme ennek a kerdesnek??! Keresed a magyarazatokat az esetleges kudarcra?

Jah, semmi eselyed, ne is menj interjura! Most komolyan, mi ertelme ennek a kerdesnek??! Keresed a magyarazatokat az esetleges kudarcra?
Imádom a macis embereekeeet! -- nos lehet, hogy így kiállt fel magában. Nagyon nehéz ügy az állás elérése - sok mindentõl függ! Leginkább attól, hány százan jelentkeznek.. Drukkolok Neked, hogy sikerüljön!
jav. "kiált fel"
A kérdező hozzászólása: kevesen leszünk mert nagyon szakmaspecifikus és kevesen vagyunk a szakmába
Az jó. Akkor legyél nagyon nyugodt- és szedd össze az eddigi eredményeid - portfóliót is lehetne csinálni -képekkel. És gondolj arra- úgy jó, ahogy lesz. Lesz, ahogy lesz. Kívánom, sikerüljön!
Régen rossz, ha egy HR-es a külsõ adottságaid alapján dönti el, mire vagy alkalmas. Én is HR-es vagyok, és én is a magas, izmos férfiakat szeretem, de ez soha nem volt szempont a kiválasztásnál, elvégre nem partnert keresek, hanem munkatársat.

Mennyire számít a munkanélküliség hosszú az állásinterjún? Lehet azért nem veszik az embert mert hosszú ideig volt állás nélkül?

Legjobb válasz: a munkanélküliség hosszúsága nem mérvadó. inkább azt szokták kérdezni/nézni hogy csináltál e közben valamit: tanfolyam, önkéntes nyelvtanulás-gyakorlás, vagy csak egésznap othon nézted a szappanoperákat

a munkanélküliség hosszúsága nem mérvadó. inkább azt szokták kérdezni/nézni hogy csináltál e közben valamit: tanfolyam, önkéntes nyelvtanulás-gyakorlás, vagy csak egésznap othon nézted a szappanoperákat
Kapják be a HR-esek meg azok is, akik ezt tanították nekik.Remélem kerül majd olyan helyzetben, hogy ne legyen több, mit egy évig melója.Lehet ez amúgy 5-10 éve még így volt, de akkor nekik se ártana frissíteni a tudásukat a mai helyzethez...Amúgy meg baromira nem értem mi a fenét érdekli, hogy mit csináltam azelõtt, semmi köze hozzá, nem rá tartozik, lehet akkor még poénnak gondolotam a szappanopera nézést, most viszont meguntam és dolgozni akarok...Nem az õ pénzén néztem a annó szappanoperát.Majd, ha rosszul végzem a munkámat az fog rá tartozni(pontosabban az se a HR.es re hanem majd a fõnökömre/munkáltatómra)...
Azt szokták mondani, hogy furcsa ha valakinek hónapokig vagy akár évig sincs munkája, mert akkor valószinûleg dolgozni sem akart. De privát véleményem szerint, a mai helyzetben egyáltalán nem következik ez belõle, mert akármennyire is megszakadsz a munkakeresésbe, jó nagy adag szerencsére is szükséged van.
Nekem pl azért van 4 év lyuk az önéletrajzomban mert a beteg Nagyanayámmal voltam otthon áplásin."Az nem is akar dolgozni"...Aha, nyalják ki...Ja persze tudom, miért nem [email protected] be elfekvõbe az öregasszonyt...:-( Unodrmány ez a mai világ...
Ha az állásinterjúra eljutsz nem sokat. De nekem egy HR-es egyszer azt mondta, Neki úgy tanították az egyetemen, ahogy az 1. is írta, hogy akinek nincs több mint 1 éve munkája az nem is akar dolgozni, így a pályázata azonnal a szemetesben landol.
Ha neked lenne egy céged, munkaerõt keresnél, 100 jelentkezõbõl 50-nek kevesebb mint egy hónapja nincs munkája, 50-nek több mint egy éve nincs munkája. Kik közül válogatnál? Õk is csak a munkájukat végzik.
Ha tõled független ok miatt nem volt munkád, személyesen add be az önéletrajzod, és akkor adhatsz rá magyarázatot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!