Találatok a következő kifejezésre: Az lehet, a spermicides (3 db)

Az lehet, hogy a spermicides óvszertől kiszáradt a hüvelyem kb.3-5 perc után?

Legjobb válasz: Nem,az lehet,hogy nem nedvesedsz eléggé.

Nem, az lehet, hogy nem nedvesedsz eléggé.
hát ha a többitõl nem, akkor lehetséges, hogy allergiás vagy az anyagára... olyankor ég meg fáj, meg nem jó...
A kérdező hozzászólása: más gumikkal jó köszönöm a válaszokat

A spermicides óvszer megöli az előnedvben található spermákat, és ha aktus közben kilyukad az óvszer anélkül hogy a pasi elmenne akkor nem lehet gáz, mert kiirtotta?

valaki halott már a Pharmatex nev? hüvely gélr?l? és mi a véleménye róla, fogamzásgátlás terén? :D

Legjobb válasz: Elméletigel ezért van az óvszeron a spermicid anyag. A hüvelygél fogmzásgátlóként funkcionál, úgyhogy nyugdotan használhatod. Barátnõm évtizedekik ezen élt, -biztonságosan, mert nem szedhetett gyógyszert a hormonháztartása miatt. Azért én a fogamzásgátlót javaslom,h a tartós kapcsolatban élsz.

Elméletigel ezért van az óvszeron a spermicid anyag. A hüvelygél fogmzásgátlóként funkcionál, úgyhogy nyugdotan használhatod. Barátnõm évtizedekik ezen élt, -biztonságosan, mert nem szedhetett gyógyszert a hormonháztartása miatt. Azért én a fogamzásgátlót javaslom, h a tartós kapcsolatban élsz.

Barátnőm menstruációja 3. napja késik és nem tudjuk mi lehet az oka? Fogamzásgátlót nem szed de spermicides óvszerrel védekezünk minden esetben. Mi a véleményetek?

Az óvszer soha nem szakadt ki mindig ellenőriztem hogy nem-e véletlenül lyukas volt de soha. Miután megtörtént az élvezés szinte egyből kihúztam. Szerintetek mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nem tudom, de - szerintem - tuti, nem terhesség. 3 nap nem a világ vége, elõfordulhat sok dologtól.

Nem tudom, de - szerintem - tuti, nem terhesség. 3 nap nem a világ vége, elõfordulhat sok dologtól.
ha nem jatszadoztatok gumi nelkul, akkor nem terhes. par nap kesesnek sok hetkoznapi oka lehet, nincs ok egyelore az aggodalomra
3 nap egyáltalán nem vészes, ennél nagyobb ingadozás is belefér. De ha aggódtok, vegyetek tesztet!
A kérdező hozzászólása: Szóval ha jól értem ez akkor tök normális. Nem tudom miért van ez nagyon idegesít de én is úgy gondolom hogy semmi baj nem lehet mármint baba nem állhat a háttérben. Nagyon nem kéne. ...
Van akinek a menstruációja is elmarad, mégse terhes.
vegyetek egy gyors terhességi tesztet vmelyik patikában és kiderül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!