Találatok a következő kifejezésre: Az lehet, a peteérés (227 db)

Ha alul görcsöl a hasam, akkor az lehet a peteérés jele? És akkor mikor kell együttlenni a párommal? Inkább előtte két nappal, vagy aznap, vagy utánna két nappal? Vagy ogy is van ez? :-S Valami más "tünete" is van a peteérésnek?

Legjobb válasz: a peteérésnek még az a tünete, hogy ilyen fehér, testápoló szerû folyásod van. elõtte is lehettek együtt, akkor mindenképp amikor a pé van.

a peteérésnek még az a tünete, hogy ilyen fehér, testápoló szerû folyásod van. elõtte is lehettek együtt, akkor mindenképp amikor a pé van.
A kérdező hozzászólása: Ksözönöm szépen!
ha görcsöl a hasad annak kb. kismillió oka lehet. ha a petefészkedet érzed (az egyik oldalon), az már gyanúsabb, de az is lehet mástól is. A termékeny nyálka tojásfehérje szerû, nyúlós és nem testápolós, bár van akinek ilyen nincs, mégis sikerül teherbe esni. szóval szexeljetek KELL nélkül, aztán hidd el, jönni fog az a baba :) )
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, köszönöm! A kell az csak becsúszott:-)!

Ha menzesz után vagyok, és átlátszós-fehéres folyásom van, ami nem sűrű, hanem inkább hig, akkor az lehet a peteérés jele? Vagy nem? Vagy akkor mi ez?

nekem ritkán szokott lenni folyásom, és ezt most nem tudom hogy mi? Meg ha van is akkor soha nem ilyen sok...

Legjobb válasz: Simán lehet, vagy lesz, hajrá, gyakorlatozni, gyakorlatozni! Amúgy is, tizedik naptól mensiig összebújni, drukkolok, hogy essenm majd kússzon fel a hõd, bár én nem hiszek a kömérésben, sokkal megbízhatóbb jelnek tartom a folyásod, ami ahogy olvasom nagyon ovus hüvelyváladéknak tûnik. Remélem ez a Ti hónapotok lesz!

Simán lehet, vagy lesz, hajrá, gyakorlatozni, gyakorlatozni! Amúgy is, tizedik naptól mensiig összebújni, drukkolok, hogy essenm majd kússzon fel a hõd, bár én nem hiszek a kömérésben, sokkal megbízhatóbb jelnek tartom a folyásod, ami ahogy olvasom nagyon ovus hüvelyváladéknak tûnik. Remélem ez a Ti hónapotok lesz!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! olyan jó ilyeneket olvasni! erõt ad, meg biztat hogy nekünk is sikerülhet! Nagyon köszönöm mégegyszer! :)

Mi lehet az oka a peteérés elmaradásának?

Legjobb válasz: Az alacsony prog. szint a peteérés hiányát mutatja, de annak közvetve lehet az okozója is. Az endokrin és neuroendokrin rendszer egy nagyon bonyolult feedback mechanizmus, minden ponton való "megbotlása" a következõ pont tökéletlenségéhez vezethet - így okoz pl. a stressz cikluszavart vagy peteérés nélküli ciklust, de így lehet hatása a pajzsmirigy problémáknak vagy akár az inzulinnak is a ciklusra. De ez csak a hormonális rész, ahogy írtam, ezer más ok is lehet.

Az alacsony prog. szint a peteérés hiányát mutatja, de annak közvetve lehet az okozója is. Az endokrin és neuroendokrin rendszer egy nagyon bonyolult feedback mechanizmus, minden ponton való "megbotlása" a következõ pont tökéletlenségéhez vezethet - így okoz pl. a stressz cikluszavart vagy peteérés nélküli ciklust, de így lehet hatása a pajzsmirigy problémáknak vagy akár az inzulinnak is a ciklusra. De ez csak a hormonális rész, ahogy írtam, ezer más ok is lehet.
10 ezer meg egy dolog. Stresszzavarok, ezer meg ezer külsõ hatás, hormonzavarok etc.
Effektíve szervi dolgokról nem is beszélve. Pontosan mi érdekel, hátha úgy értelmesebbet tudok írni? :)
Progihiány? mert nállam lehet hogy ez van, jövõhéten megyek hormon vizsgálatra...Köszi a választ.
PCO, pajzsmirigy, ez most a "divat betegség" sajnos, én PCOs vagyok:(
A kérdező hozzászólása: Hormonvizsgálat kapcsán kiderült, hogy alacsony az ösztradiol és a progeszteron szintem, melyre (egyenlõre) annyi választ kaptam a dokitól, hogy nincs peteérésem és Clostylbegyt-t kell szednem. Majd két hét múlva menjek UH-ra. Néhány hónapja voltam az éves vizsgálaton, akkor egy tüszõt látott a petefészekben. Nincs PCO-ra utaló tünetem, 16 hónapja szültem és 29 éves vagyok, 26-30 naposak a ciklusaim. És nem értem, hogy miért nincs peteérésem?!

Mi lehet az oka a peteérés hiányának?

Minden hormonértékem rendben van, mégsincs peteérésem? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: 21-ik napi progeszteron értéked mennyi? Mert ha az is rendben van, akkor van peteérésed. Mibõl gondolod, hogy nincs?

21-ik napi progeszteron értéked mennyi? Mert ha az is rendben van, akkor van peteérésed. Mibõl gondolod, hogy nincs?
A kérdező hozzászólása: 3. napi eredményeim vannak rendben. 14. naptól ovutesztelek és semmi. Ma vagyok a 18. napon. Ma leesett a hõm, a teszt mégis negatív. :(
Ha csak 3. napi eredmények vannak rendben, akkor kissé elhamarkodott kijelenteni, hogy rendben vannak a hormoneredményeid. A 21. napi rengeteg információt ad! Csináltass olyat is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Akkor korán örültem a 3. napi eredményeimnek... :( Csináltattam 21. napit is és várom az eredményt. Remélem, az is rendben lesz.

Olyan lehet, hogy mutatja az ovuteszt a peteérést, de az mégsem következik be?

Tájékoztatójában olvastam, hogy ilyen is lehet.

Legjobb válasz: Lehet, és sajna szerintem én is így vagyok. A teszt az LH-t mutatja, ami azt jelenti, hogy készül a szervezeted a peteérésre, nem azt, hogy az ténylegesen meg is történik-e.

Lehet, és sajna szerintem én is így vagyok. A teszt az LH-t mutatja, ami azt jelenti, hogy készül a szervezeted a peteérésre, nem azt, hogy az ténylegesen meg is történik-e.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint egyedül uh-gal lehet tutira mondani a peteérést? Bár lehet, akkor meg már késõ ugye?!

Mi lehet az oka annak, hogy az ovulációs mikroszkóp csak egy napig mutatott páfrányokat? Pedig szerintem mostanában lehet a peteérésem, mert néhány napja fájdogál a hasam. Valami nincs rendben nálam? Vagy a mikroszkóp hibája?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen,de a kövi hónapban már ok volt. Ha sikerül elkapnod azon az egy napon, akkor már nagyobb is a siker. Ha több hónapon át ez van,akkor érdemes peteérést orvosnál vizsgáltatni és teázni. Sikert!

Nekem is volt ilyen, de a kövi hónapban már ok volt. Ha sikerül elkapnod azon az egy napon, akkor már nagyobb is a siker. Ha több hónapon át ez van, akkor érdemes peteérést orvosnál vizsgáltatni és teázni. Sikert!
lehet hogy a mikroszkop hibája nem mindenkinél vállik be!de az is lehet hogy nincs peteérésed!remélem persze hogy van csak azért mondom mert én is igy jártam csak nekem nem volt!

Ha úgy fáj a mellem mint mesi előtt, de az még nem aktuális, akkor a fájáska lehet a peteérés jele?

Legjobb válasz: Félidõ környékén lehet peteéréstõl.Nekem mindig akkor kezdõdik és a mensiig tart.

Félidõ környékén lehet peteéréstõl.Nekem mindig akkor kezdõdik és a mensiig tart.
Szia nekem is félidõ után volt pár nappal, de csak akkor tapasztaltam ilyen tüneteket, mikor már élesben próbálkoztunk.elõtte sosem volt ilyen..de nekem csak a mellbimbóm fájt veszettül.
Szia, van egy olyan oldal, hogy ciklus.hu. Ott ki lehet számoltatni. Minden jót kívánok!
vagy timmermann.hu, és ott is.
igen
Igen így kell számolni de a 14. nap az 28 napos ciklusnál igaz ha ennél több akkor eltérhet a peteérés napja! ez az oldal nagy segítségedre lehet : http://www.ciklus.hu/index.php?p=0
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!
Nagyon szívesen!! Ja és használhatsz evulációs tesztet is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!