Találatok a következő kifejezésre: Az lehet, a (50686 db)

Ciklus 15. napján vérzés az lehet a peteéréstől? Vagy minek véljem?

Elvileg tegnap-ma volt peteérésem...és mennyiségre nem sok, és csak egy nagyobb foltokat hagy a tisztasági betéten, de élénk piros vér.....

Legjobb válasz: Ha többet nem tapasztalsz, akkor ez lehet ovulációs vérzés is. Nekem is szokott lenni néha, bár nekem inkább csak egy barna maszat. Ha elhúzódik, akkor más okozza.

Ha többet nem tapasztalsz, akkor ez lehet ovulációs vérzés is. Nekem is szokott lenni néha, bár nekem inkább csak egy barna maszat. Ha elhúzódik, akkor más okozza.
Igen, én annak venném!
Igen, én annak venném!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem sok, csak olyan afféle hogy ne legyen tiszta a tisztasági betétem... :D

Ha nem tudok társaságban enni az lehet a Bulimia jele? (több lent)

Pár hete megfigyeltem,hogy ha társaságban eszem miután megettem rosszul leszek és kihányok mindent. Azóta nem is nagyon eszem sem társaságban sem suliban. Ez lehet a Bulimia egyik jele?

Legjobb válasz: Lehet, és azonnal keress fel pszichológust, mielõtt nagyon durva lesz a probléma.

Lehet, és azonnal keress fel pszichológust, mielõtt nagyon durva lesz a probléma.
Lehet , vizsgaltasd ki magad.
Lehet, de nem biztos. Mindenesetre, ha nem is bulimia, de valamilyen étkezési zavar biztosan kialakulóban van és mögötte kétségkívül pszichés ok áll. Keress fel szakembert, ne hanyagold el magad.
Lehet szociális fóbia is.
Dinamikus ip.
ide kattintva, te magad is láthatod az IP címedet : http://ipcim.com/hu/
Tisztázzuk elõbb az IP cím fogalmát: Az IP-cím (Internet Protocol-cím) egy egyedi hálózati azonosító, amelyet az Internet Protocol segítségével kommunikáló számítógépek egymás azonosítására használnak. Minden, az internetre kapcsolt számítógépnek van IP-címe.. Egyszerûbben fogalmazva az ip címe nem a fészbuknak van, hanem a számítógépednek, amit az internetszolgáltató oszt ki neki, amikor felkapcsolódsz. Ez szolgáltatástól ill. szolgáltatótól függõen lehet Statikus (Állandó) vagy Dinamikus (Változó). A dinamikus ip címek általában naponta változnak. Rejtély megoldva ;)

Elég surun felfazok sajnos! Es most nem erzem, hogy fel lennek fazva de a vizeletem nagyon erősen szuros szagu! Huvelygombaval kezeltek lehet az lehet a baj?

Haziorvos tud errol mondani valamit vagy menjek nogyogyaszhoz!

Legjobb válasz: Álltalában háziorvos is tud segíteni! Hüvelygombánál nincs szúros szagú vizelet, hanem felfázásnál. Hüvelygombánál folyás van

Álltalában háziorvos is tud segíteni! Hüvelygombánál nincs szúros szagú vizelet, hanem felfázásnál. Hüvelygombánál folyás van
A kérdező hozzászólása: De a kettõnek nem lehet köze egymáshoz?
Gomba tünetei -Hüvelyi folyás. Fájdalmas közösülés. Piros, esetleg duzzadt bõrfelszín. Viszketõ, égõ érzés a nemi szerv környékén Nincs egymáshoz köze
Ismét én :) ) Régen mindig felfázós voltam. 9hónapig egy orvos se tudott meggyógyítani.Pedig többet is fizettem. Egyszer bementem az ügyeletre annyira rosszul voltam és ott felírtak nekem egy Monural 3g nevezetû antibiotikumot. Ezt folyadékkal kell meginni egyszer és 3 napig tart a hatása. Engem ez nagyon rendbe vágott :) Azóta is hálás vagyok annak az ügyeletes dokinak :) Nézz utána

Ha egy pasinak nem áll fel, az lehet a csaj hibája?

Minden klappol, ott vagyunk az ágyban és rátérnénk a lényegre a srácnak még fel is áll,de nem bírja sokáig, lekonyul 3 másodperc után,nem tud behatolni.Ez az én hibám?

Legjobb válasz: Valószínûleg õ nincs ott agyban teljesen, vagy túlizgulja. Próbáljátok megbeszélni, hogy mit kéne másként csinálni!

Valószínûleg õ nincs ott agyban teljesen, vagy túlizgulja. Próbáljátok megbeszélni, hogy mit kéne másként csinálni!
Puncizd össze az újjad, és nyomd az orra alá! Vagy ha erre nem indúl be, ülj az arcára bugyi nélkûl, és úgy kezd szopogatni a kukacát! Erre bizti beindúl! :)
igen.
Nem.
elõzõ vagyok. ha más dologra gondol direkt akkor hiába pörögsz 24/F
ha nem akarja h felálljon nem fog szivattam már csajt ugy h mondtam h cumizzon és direkt másra gondoltam mint autoszerelés és szegény hiába dolgozott de az a dolga nem? rajta múlik hiddel.
Az összepuncizós módszert próbáld ki, ez komoly, nem hueség! Nem viccelek, mukodnie kell! 28F
gyere velem nekem áll mint a cölöp! :)
A kérdező hozzászólása: hm igen drogozik és iszik és cigizik lehet ez az oka ..azért köszi megyek zacskót venni xd
Van egy ötletem.Húzz egy zacskót a fejedre és már mehet is a digi-dugi (: puszcsika
nem biztos. sok mindentõl függ? stresszel sokat mostanában? dohányzik? fogyasztott épp nagyobb mennyiségû alkoholt mielõtt csináltátok? drogozik? vagy lehet csomó más oka...egy urológiai vizsgálat sem árthat ha gyakran van ez a problémája végülis vesztenivalója nincs vele..
A kérdező hozzászólása: Én már mindent próbáltam de semmi sem jött be, már nem tudom mit tehetnék
fentrõl lefele kezd.. kenyesztesd suttogj a fülebe es mire leérsz biztos áll a zászló
A kérdező hozzászólása: de õ szereti a sültkrumplit és még így sem:D... de nem mindig vannak ilyen problémái és pont ezért nem értem... akkor lehet h tényleg velem van a baj?
egy sültkrumplira nekem se állna fel..
Szia! Énis ugyan ebben a cipoben járok! Barátom 25 én 16vagyok, sokszor gondolkoztam azon, hogy biztosan az én hibám, mert nem vagyok még elég tuzes vagy tapasztalt vagy mittudom én.. Mi leultunk és megbeszéltuk ezt. Azt mondta, hogy az elején minden csajjal ez volt neki, ami miatt nagyon szégyelli magát, de nem szeretné, ha emiatt elhagynám vagy valami.Én pedig mondtam neki, hogy dehogy hagyom, csak beszéljuk meg, hogy o mit szeret meg hasonlók. Mondta, hogy kíván meg minden, de ezt érzem is rajta, csak fejben kéne még 1-2 dolgot tisztáznia szerintem. Remélem osszejon nekunk is meg nektek is! Majd írhatnál néha, hogy mi a helyzet:D Irok majd énis, ha osszejott a dolog!:) pusz Kucc

Csak az lehet a jó amit Õ szeret?

Most vitatkozott velem a tesóm hogy nekem jobban tetszik az Andrástól a lélekdonor mint a Caramelt?l..

Legjobb válasz: Látszik, hogy testvárek vagytok, és nem idõsebbek 15 évnél. Majd kinövitek. Lesznek még nagoybb problémáitok az életben, hogy melyik ótvar gagyi popénekesért rajongtok...

Látszik, hogy testvárek vagytok, és nem idõsebbek 15 évnél. Majd kinövitek. Lesznek még nagoybb problémáitok az életben, hogy melyik ótvar gagyi popénekesért rajongtok...
a testvéri szeretet már csak ilyen:)
A kérdező hozzászólása: Én 13 vagyok tesóm 19 ! :) De igen olyan mint egy 14-15 éves kis srác
Miaz hogy megtiltja, én orrba vágnám helyedbe, hogy helyre kerüljön, ha nekem ha tesóm vagy valaki megtiltana valamit az nem tenné ki az ablakba amit kap.
gyerekek minek veszekedni ha verekedni is lehet!
nyugi :D testvérek vagytok, természetes ez a civakodás, én is szoktam a bátyámmal veszekedni a legértelmetlenebb dolgokon is :) 15/L
A kérdező hozzászólása: Anya annyit mondott hogy csak félt!! :O Hát lehet de ennek nem az lenne az oka hogy tilt.. Igazából nem is lenne jóga tiltani mert nem az apám sem az anyám.Sõõõõt annyira igazából nem hat meg mert nem Õ dönti el mert nem Õ ad rá pénzt.. Mert vagy én zsebpénzbõl vagy apáék adnának
Nuncsakuval csapd párszor fejbe a tesódat, hátha észhez tér!!:D
A kérdező hozzászólása: xd lehet
miután elmész, nem tudsz még egyszer felálni? mer akkor tovább bírnád..
Ne is gondolj rá, hogy hamar elfogsz menni, mert ha még is persze, hogy izgulsz és tuti hamar fogsz elélvezni.
hosszú, tartalmas elõjáték, kézzel-szájjal... amikor már neki majdnem jó, elég, ha csak 10 percre teszed be.
A kérdező hozzászólása: igen feltud még állni utánna is..csak az elsõ résszel van gáz..mert attól paráépk h utánna már semmit sem akar majd tõlem a pertnereme...
A kérdező hozzászólása: De köszi mindenkinek a tanácsot..talán egyszer én is lepedõ virtuóz leszek... :)

Ha két mensi között barnás folyás van, az lehet a beágyazódás jele?

A hétvégén kéne megjönnie, de múlt héten már fájt a hasam, mintha megjönne és barnás folyásom volt, állandóan eszek és fáj a mellem, bár ugyanúgy, mint miel?tt megjön. Ma viszont újra volt barnás folyásom. Ezen jelek szerint mire következtessek?

Legjobb válasz: Olvastam valahol hogy a beágyazódást egyes nõknél barnázás kíséri kb. az aktus után 6-10 nappal. Lehet.

Olvastam valahol hogy a beágyazódást egyes nõknél barnázás kíséri kb. az aktus után 6-10 nappal. Lehet.
ezt énis szeretném tudni! nekem 2x csak törlésnél tünt fel....nem folyás volt csak észre vettem hogy barnás...szal ha valaki tapasztalt már ilyet vagy esetleg tudja minek a jele az segítsen nekünk! köszönjük! nekem émelygésem van már 2 hete és az utolsó mensim okt 21.-én volt!
lehet baba de ha nem jon meg hetvegeig akkor is raersz tesztelni a jovo het kozepe fele, biztos ami biztos(vagy nem)de addigra valszeg tobb lesz ahcg ha a terhesseg az oka.
A barnázás kísérheti a beágyazódás tünetét is, de jelezheti a peteérés idõszakát is. Sõt ha rendszeresen voltál együtt a pároddal ezekben a napokban, a méhnyálkahártya sérülékenysége is okozhat apró felszíni bevérzéseket.

1. :F1 2011 Razor serial kód kellene, mert az úgy nem jó ha folyamatos 1-est írok és így nem tudok menteni! 2. :FIFA 12 megcrackelve sajnos kilép, miután belépett! Az lehet a baj, hogy Xp Sp 3-am van fent?

PC-m:ASUS-ATI INTEL I3 PROFESSIONAL PC I3-2100 2X3100MHZ Intel H61, LGA1155 64Bit, Support I3, I5, I7 CPU ATI RADEON HD 5450 1024MB VGA/DVI/HDMI

Legjobb válasz: FIFA 12: rossz a crack... szedj le másikat, estleg mielõtt keresgélsz töröld le és full-ban rakd fel... néhány cracknél lehet ez is a gond. Az f1-hez pedig sajnos nem találtam serialt. Az ea keygen-ben sincs (gondolom nem tudták megoldani vagy calami ilyesmi)

FIFA 12: rossz a crack... szedj le másikat, estleg mielõtt keresgélsz töröld le és full-ban rakd fel... néhány cracknél lehet ez is a gond. Az f1-hez pedig sajnos nem találtam serialt. Az ea keygen-ben sincs (gondolom nem tudták megoldani vagy calami ilyesmi)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! ;)
Nekem f1 nél jo volt az 1 es probald meg ujra indiani a telepitot és ugy vagy lehet rosszat szedtél le

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!