Találatok a következő kifejezésre: Az lehet, 14 hetesen érzem a magzatom (1 db)

Az lehet, hogy 14 hetesen érzem a magzatom?

Mindig egy pontban, általában 4-5 óra fele, mintha kopogtatnának belülr?l.

Legjobb válasz: Szerintem lehet. Szerencsés vagy, általában csak második vagy többedik baba jelentkezik korán!

Szerintem lehet. Szerencsés vagy, általában csak második vagy többedik baba jelentkezik korán!
Szia.Èrezheted, ba´r ez nagyon korai.elsö, vagy második baba??? Nekünk elsö baba, e´s a 16.he´ten éreztem elözször.elsö pár hétben, vsak 2-3 kis lökést. Gratula a babához. 31hetes kismama.
Néhány napja megijedtem reggel, amikor ébresztett az óra, és mikor kezdtem megnyugodni, két ütést éreztem a pocimból.Valószínûleg a hirtelen adrenalin õt is felkeltette.Én 13 hetes voltam akkor, és ez is olyan fél 6 tájban volt.
Én is már 14-15 hét körül éreztem elõször. Akkor én sem voltam biztos benne de ahogy erõsödött az érzés már tutira tudtam hogy õ az. Sok szerencsét!
Én is már a 14.héten éreztem valami érdekes "bugyborékolást"! Soha nem felejtem el a pillanatot! Viszont a barátnõmnél csak a 16. héten jelentkezett! Úgyhogy szerintem mindenkinél más.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Aki úgy volt terhes, hogy megjött neki, csak nem úgy ahogy szokott (kevesebb, más színű, állagú), az mikor tesztelt először pozitívat? Milyen egyéb tünetetek volt?

4

2, 4 x 2, 3 mm-es petezsák 4 hetes terhességnél normális? Ugye az orvos nem tud összekeverni egy petezsákot valami mással?

4 nappal előtte 1,7 x 1,0 mm-es volt.

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!