Találatok a következő kifejezésre: Az lehet, 14 hetesen érzem (7 db)

Az is lehet, hogy már 14 hetesen érzem a mozgását?

Már 2-3-szor éreztem valami furaságot ott benn, de még nem tudom arról van-e szó, hogy esetleg mozog a magzat.

Legjobb válasz: Szia! Igen lehetséges hogy már a babád mozgását érzed ez alkatfüggö teljesen van aki ilyen korán tapasztalja már.Grat a babához:)31hetes kismama:)

Szia! Igen lehetséges hogy már a babád mozgását érzed ez alkatfüggö teljesen van aki ilyen korán tapasztalja már.Grat a babához:) 31hetes kismama:)

Az lehet, hogy 14 hetesen érzem a magzatom?

Mindig egy pontban, általában 4-5 óra fele, mintha kopogtatnának belülr?l.

Legjobb válasz: Szerintem lehet. Szerencsés vagy, általában csak második vagy többedik baba jelentkezik korán!

Szerintem lehet. Szerencsés vagy, általában csak második vagy többedik baba jelentkezik korán!
Szia.Èrezheted, ba´r ez nagyon korai.elsö, vagy második baba??? Nekünk elsö baba, e´s a 16.he´ten éreztem elözször.elsö pár hétben, vsak 2-3 kis lökést. Gratula a babához. 31hetes kismama.
Néhány napja megijedtem reggel, amikor ébresztett az óra, és mikor kezdtem megnyugodni, két ütést éreztem a pocimból.Valószínûleg a hirtelen adrenalin õt is felkeltette.Én 13 hetes voltam akkor, és ez is olyan fél 6 tájban volt.
Én is már 14-15 hét körül éreztem elõször. Akkor én sem voltam biztos benne de ahogy erõsödött az érzés már tutira tudtam hogy õ az. Sok szerencsét!
Én is már a 14.héten éreztem valami érdekes "bugyborékolást"! Soha nem felejtem el a pillanatot! Viszont a barátnõmnél csak a 16. héten jelentkezett! Úgyhogy szerintem mindenkinél más.

14 hetesen lehet terhességi jel a légszomj? Az elmúlt pár napban sokszor úgy érzem mintha nem lenne elég levegőm és sóhajtás jellegű nagy levegőket kell vennem, elég sűrűn.

Bár még csak 14 hetes vagyok, a baba nagyobb egy héttel. Lehet ez már ennyire korán terhességi jel, vagy valami baj lehet?? Félek, hogy nem kap elég oxigént a kicsi.

Legjobb válasz: Szia! Lehet tünet, nekem is volt ; de nyugi , a baba ettõl nem kap kevesebb oxigént! A helyzet pont fordítva van: a véred mennyisége megnövekszik a baba miatt, ez az egész szervezetre hatással van, így a tüdõdre is. Jóval több oxigént kell elõállítania , és ezt a kapacitást valahogy fizikailag kell kiviteleznie. (lsd.több légvétel) Ha viszont nagyon erõs lenne a légszomj, szinte már fojtogató, azt feltétlen mondd el a nõdokidnak, védõnõdnek!!!

Szia! Lehet tünet, nekem is volt ; de nyugi , a baba ettõl nem kap kevesebb oxigént! A helyzet pont fordítva van: a véred mennyisége megnövekszik a baba miatt, ez az egész szervezetre hatással van, így a tüdõdre is. Jóval több oxigént kell elõállítania , és ezt a kapacitást valahogy fizikailag kell kiviteleznie. (lsd.több légvétel) Ha viszont nagyon erõs lenne a légszomj, szinte már fojtogató, azt feltétlen mondd el a nõdokidnak, védõnõdnek!!!
Nálam ugyanez volt két hétig fuldokoltam a 14. héttõl, a dokim azt mondta ez nem jelent semmit, és ahogy jött el is múlt. Kellemetlen érzés- én nagyon utáltam- de kitartás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon furcsa érzes, de hát úgy tûnik ez ezzel jár. Amíg a babuci jól van és növöget nem bánok semmit.


14 hetes terhes vagyok. Eddig rendben volt az étvágyam, de most már 1 hete alig eszem, és nem érzem jól magam. Egyébként a terhességem korábbi tünetei megmaradtak. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Semmi baj nincs, hormonálisan változol. De ha nagyon keveset eszel, fájdalmaid vannak, akkor szólj az orvosodnak.

Semmi baj nincs, hormonálisan változol. De ha nagyon keveset eszel, fájdalmaid vannak, akkor szólj az orvosodnak.

Vagy két napja érzek valami mozgolódást a pocimban, és ma egész nap hányingerem volt, pedig az már elmúlt 14 hetesen. Most 19 h. vagyok. Normális hogy megint visszajött? Volt már másnak is így? Lehet köze ahhoz hogy éreztem a babát?

Legjobb válasz: Ahhoz nem hiszem, hogy köze lenne, hogy érezted a babát! A terhességi tünetek visszatérhetnek most vagy akár késõbb is! Igyál sok folyadékot ezekben a meleg napokban! 39+5 hkm

Ahhoz nem hiszem, hogy köze lenne, hogy érezted a babát! A terhességi tünetek visszatérhetnek most vagy akár késõbb is! Igyál sok folyadékot ezekben a meleg napokban! 39+5 hkm
Szia! Én 23 hetes vagyok és pár napja nekem is megint hányingerem van, de én úgy gondolom, hogy a nagy meleg miatt van. Egyébként pedig igaza van is elsõnek is! Bármikor visszatérhet. Sõt! A vége felé sokaknak visszatér. A mozgáshoz biztos nincs köze, esetleg ahhoz, hogy ahogy nõ a méhed, egyre kevesebb a hely a belsõ szerveknek. Kitartás! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszike!Könnyû szülést! :)
Én is ezt éreztem, ez bizony a baba!
A kérdező hozzászólása: Akkor rendben! Köszönöm a választ :)

Jobb oldalt az agyekomnal neha, amikor olyat lepek vagy mozdulok, nyilalast erzek, mi lehet az? 14+1 hetes km

Legjobb válasz: valószinüleg csak a méhszalagok nyúlnak,és nem tetszik a testednek az a lépésforma,szokj hozzá hogy mostmár kicsit óvatosabban kell lépkedned.De ha nagyon idegesít említsd meg a dokidnak,mégiscsak õ az orvos.:)Kellemes babavárást!

valószinüleg csak a méhszalagok nyúlnak, és nem tetszik a testednek az a lépésforma, szokj hozzá hogy mostmár kicsit óvatosabban kell lépkedned.De ha nagyon idegesít említsd meg a dokidnak, mégiscsak õ az orvos.:) Kellemes babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!