Találatok a következő kifejezésre: Az lehet, 14 (383 db)

Ez elírás szerintem. Le kellett volna fényképezni, és beküldeni valamilyen humor oldalra.
Ez melyik városban van? Oda költözök:) Na jó nem, úgyis már csak 9 hónap és 18 leszek, de tényleg fura, bár a legtöbb kisboltba úgyis még a 11-12 éves gyerekeknek is odaadják, szóval ha akarod úgyis találsz olyan kisboltot ahol megveheted, tavaly nyáron bementem 3 kisboltaba, ahol még soha nem voltam, és 3-ból 2-be egy szó nélkül odaadták a piát. Az lenne jó, ha a tescoba is bevezetnék ezt:D
Olyan kb. 10 évvel ezelõttig 14 éven felülit ki lehetett szolgálni alkohollal, valszeg abból az idõbõl maradt kint.
én ahol felnõttem városban ott is volt egy kisbolt amiben ez volt kirakva, és a mai napig ki van rakva. és ennek már 20 éve! Lehet bolt dönti el ezt nem tudom, de abba a boltba már 9 éves koromtól fogva kiadták a dohányterméket is :) Nem voltak valami szigorúak annyi szent:)
meg anyádnál.
A kérdező hozzászólása: :D Pesten és megkérdeztem az eladót hogy az mióta van igy? Azt mondta hogy adta a ...(már nem emlékszem hogy mit mondott) és kötelezõ kirakni
Utolsó, írja, hogy új a tábla. Kérdezõ, fényképezd már le, mert erre kiváncsi vagyok :)
Ha új, akkor valaki rossz táblát csináltatott. Elõször is 18 év alattit tilos alkoholtartalmú itallal kiszolgálni, másodszor a „szeszes ital” hivatalosan csak az égetett szeszbõl készült italokat (tömény, likõr) jelenti.
A kérdező hozzászólása: Majd megkérdem az eladót hogy lefényképezhetem e :D egyébként azt mondta hogy új nem rég hozták neki.

Aki betöltötte a 14 életévet azoknak lehet idősebb barátja 18 év fölötti?

tehát pedofilnak számít?Nem rólam van szó én inkább maradok a velem egykoruakkal csak érdekel

Legjobb válasz: Ha betöltötte a 14-et lehet csók is meg szex is.

Ha betöltötte a 14-et lehet csók is meg szex is.
így van, 9 éves évikének a 99 éves béla bá lehet h pasija ha nincs szex bár béla bá szegény lehet h már nem nagyon nyomja 14 fölött beleegyezéses szex lehet tehát ha megun a csaj és gonosz akkor feldob h a beleegyezése nélkül megrépázták, na akkor mit lép a srác
Hát nem is az hogy pedofil, de szerintem nagyon gáz....bár volt egy bnõm aki kb13-14 éves volt és úgy jött össze egy nála 9évvel idõsebbel...kicsit betegesnek tartom ezt, de õk 5évig voltak együtt....soha nem értettem meg ezeket az embereket, hogy egy idõsebb pasinak, mit tud nyújtani egy 14éves lány?!
Alatta is lehet, csak törvény bünteti, ha szexelnek.
A kérdező hozzászólása: Értem.De mondjuk egy csók lehetséges tehát nem büntetendõ?/persze az egyik fél 14 éves a másik meg 18 év fölötti/köszi a kommenteket
Szia! szerintem nem lenne jó! mert õ már sokat kérne tõled sok szex de 14 év alatt 18 év feletti megerõszakolásának torkollik ki! De tök ciki is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem rólam van szó csak mostanában hallom/látom hogy egyre több 14 év körüli csaj(énis 14 vagyok) idõsebbekkel jár meg hát gondolom szex is van.
mondd el bátran, ennyi idõsen még ki fogják heverni
most akkor 3 vagy 4 ?
A kis Casanova! Keress egy ötödiket!
"Az a baj a mai 13-14 éves lányokkal, hogy az anyjuk magassarkúja még nagy nekik, de az apjuk f*sza már kicsi." Akinek nem inge... Természetesen itt senki sem olyan, mint tudjuk.
ha még aktuális akkor mond meg hogy mást szeretsz.nekem bejött.
A kérdező hozzászólása: okés:) köszi a gyors választ
A kérdező hozzászólása: na tetszik egy lány nagyon és van másik 3 lány aki szerelmes belém de nem akarok õket megbántani
A kérdező hozzászólása: :DD


A kérdező hozzászólása: jó de ilyen dolgok 14 éves korban???
Verkeringesi rendellenesseg! Orvosnak kellene megmutatni! Valtofurdo, hideg-meleg viz valtakozasa, es probald masszirozni, aztan tortaztatni, ill. mozgatni. Ulsz egyenesen, a gerinced egyenesen tartod, s a labad szara fekszik a foldon, Csak a labujjaidat mozgatod le-fel, aztan szetnyitot a labujjakat es osszezarod, ezt 10x10x-er vegezd el. De menj el orvoshoz, mert megkellene rogeneztetni, hogy mi valtja ki ezt a zsibbadast!
Sok módja van, hogy kivizsgáltasd a gericed, vérkeringésed.
A kérdező hozzászólása: Amúgy kiderült h magas a vérnyomásom.Ha tök nyugottvagyok éscsak fekszek kábé 2 órája és megmérem 164/77.És nem ez az elsõ h magas voltmár ennél magasabb is 180 meg 190 is voltmár.
NEKEM IS ZSIBBADT NÉHA A LÁBUJJAM VOLT UGY HOGY MINDEN NAPP ÉS MINDIG UGYANAZ DE NEMSOKÁIG ZSIBBADT DE MOSTMÁR NEM ZSIBBAD
14 évesen ennyi a vérnyomásod? Az nem semmi...

Több mint 8 hete nem eszek rendesen mert egyszerűen sose vagyok éhes és ha megpróbálják belém tömni kb a második falatnál teltségérzetem vagy hányingerem lesz. Mi lehet az oka és milyen evészavar lehet? 14/L

a nyolc hét alatt 9 kilót fogytam, voltam orvosnál is eddig csak elküldött teljes vérképre és székletvizsgálatra de nem igazán mondott semmit, és néha úgy érzem mintha depressziós lennék már anyum is észrevette ezt és kétszer belekarcoltam vmit a kezembe...

Legjobb válasz: Megoldódott? Egyébként lehet a melegtõl, ilyenkor csökken az éhség. Nem iszol sok tejet vagy ilyesmit? Azok is okoznak teltségérzetet.

Megoldódott? Egyébként lehet a melegtõl, ilyenkor csökken az éhség. Nem iszol sok tejet vagy ilyesmit? Azok is okoznak teltségérzetet.

Én 16 éves fiú vagyok és az unokahugom 14 és nagyon vonzódunk egymáshoz, de senkinek nem merjük bevallani. Mit tegyek? Lehet ebböl valami?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló valószínüleg nem tudja, mit beszél. A vérfertõzést nem lehet elkapni, az egy fogalom. Arra értik, mikor két egyenes ágú rokonnak születik gyermeke. Attól még az a gyermek lehet makk egészséges is. Én úgy tudom , hogy Magyarországon a másodunokatestvérek házasságát engedélyezik, de megmondom õszintén, hogy van olyan ismerõsöm, aki az unokatestvérét vette el. 2 egészséges gyerekük van. Persze ilyenkor nem árt kikérni egy genetikus tanácsát, mert a családban elõforduló betegségek nagyobb eséllyel jelentkeznek a gyermekekben. Kedves Kérdezõ! Ti még nagyon fiatalok vagytok! Csak mindent felelõsséggel!

Az elsõ válaszoló valószínüleg nem tudja, mit beszél. A vérfertõzést nem lehet elkapni, az egy fogalom. Arra értik, mikor két egyenes ágú rokonnak születik gyermeke. Attól még az a gyermek lehet makk egészséges is. Én úgy tudom , hogy Magyarországon a másodunokatestvérek házasságát engedélyezik, de megmondom õszintén, hogy van olyan ismerõsöm, aki az unokatestvérét vette el. 2 egészséges gyerekük van. Persze ilyenkor nem árt kikérni egy genetikus tanácsát, mert a családban elõforduló betegségek nagyobb eséllyel jelentkeznek a gyermekekben. Kedves Kérdezõ! Ti még nagyon fiatalok vagytok! Csak mindent felelõsséggel!
Figyu, Ti úgysem egymással fogjátok leélni az életeteket ez fix, tehát bármit csinálhattok csak gyereket ne. Jó szórakozást!:) Elõzõ hozzászólónak: igenis nagy az esélye annak hogy pont az a néhány családtag tetsszen meg valakinek mivel velük találkozik akár naponta is, nem pedig a 3 milliárd nõvel.
Magyarországon az unokatestvérek házassága is engedélyezett. Igaz magasabb az esélye annak, hogy beteg gyermek születik egy ilyen kapcsolatból, meg a család hozzáállása is lehet rosszalló, de elvileg nem tilos.
Kedves utolsó, a vérfertõzésrõl nem csak akkor van szó ha gyerek lesz... hanem ha az aktus megtörténik... Egyébként pontos volt amit leírtál :) ahhoz nem tudok hozzátenni :)
3000000-t akartam írni, bocs
szerintem csak a hormonjaitok , , buzognak"...:)
Igen, kicsit fura, hogy a világon élõ min. 3000000 nõ közül pont az a max. 4-5 tetsszen meg, aki a (hasonló korú) családtagod..
Miért vág le 3 nullát a végérõl??? 3 millárd
igen a vérfertõzés veszélye fentáll , de szerintem még ugyis találtok magatoknak egy "igazit":)
igen de ha gyereke lenne tõled vérfertõzést kapna
Sziasztok! A rokonok között mindig erõs a vonzódás genetikai okok miatt, tehát a vonzalom maga nem beteges. De családtaggal ne kezdj ki, kérlek. Semmi jó sem lehet belõle. A vérfertõzés annyit jelent, hogy ugyanaz a továbbörökítõ gén mindkettõtökben hibás (aminek nagy az esélye, mivel hasonlít a géntérképetek), és így a gyermek természetellenesen fog fejlõdni. Póbálj meg inkább egy másik lányt találni! Sok sikert kívánok! :)
dugd meg, de csak gumiban. biztos nem szeretnének közösn gyereket. az ilyen primkóknak nem is való a gyerek...
Szia! Sztem ezt verd ki a fejedbõl, mert nem normális dolog rokonnal kezdeni! Fital vagy még arra h elszúrd az életed. Változó korban vagy, nem biztos h 1 év múlva is így fogsz érezni iránta, addig meg ne csinálj hülyeséget!

Miért lehet 14 hónapos lányom azon az ujján kiütés és hólyagok amit cumizik? Sehol máshol csak ott. Orvoshoz kell menni?

Legjobb válasz: Lehet feltörte a foga, azért van hólyag...Nem tudom.. :) Szerintem vidd el, adjon rá vmit és legalább megmondja az okot, h miért vannak ilyenek az ujján.

Lehet feltörte a foga, azért van hólyag...Nem tudom.. :) Szerintem vidd el, adjon rá vmit és legalább megmondja az okot, h miért vannak ilyenek az ujján.
Lehet, hogy most érezted elõször mozogni!! :)
Szerintem is a babát érezted. Nem lehet, hogy nem pattant, hanem inkább pici rezgés volt? Olyan, mintha gyengéden megrázták volna a hasad? :) Én is 14 hetesen éreztem elsõnek.
A kérdező hozzászólása: de nagyon meg ilyetem nagyon nagyot ki ütöt de nem tudom hogy tudhatot ennyire és most mikortol fog rendesen rugni?

Még sosem volt a 13-14. nap oum ez az lehet? Szerintetek?

Szóval babát szeretnénk de eddig még mindig késői ovum volt. Most szedem egy ideje a pajzsmirigy gyógyszert és a 13. napon kicsit véres barnás nyákom volt előtte fájt nagyon a petefészkemnél és mára a hőm lement 36,4ről 36,1.re. Szerintetek ez az lehet? Tudom majd kiderül a hőből de már kezdek örülni, hogy beáll a ciklusom és sikerül a baba. Mikor legyünk együtt? Köszönöm ha írtok.

Legjobb válasz: Igen, ez lehet az ovud, nekem is így jelzi minden hónapban :) ma mindenképpen legyetek együtt ha tudtok,mert nagy esély van a babóra :) sok sikert ! :) 22/L

Igen, ez lehet az ovud, nekem is így jelzi minden hónapban :) ma mindenképpen legyetek együtt ha tudtok, mert nagy esély van a babóra :) sok sikert ! :) 22/L
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó, együtt leszünk mindenképp:) Nagyon bízom ebben a hónapban.

Az lehet, hogy a peteérés nem a következő ciklus elötti 14. napon van?

28 naposak a ciklusaim, eszerint a 14. nap körül van a peteérésem. Az lehet, hogy ett?l függetlenül mégis akár 3-4 nappal el?bb vagy kés?bb van peteérés?

Legjobb válasz: Lehet.

Lehet.
Persze. Nekem pl 28 napos ciklusnál mindig a 16. napon van.
bocs h belekontárkodom másnak a kérdésébe de akkor a menszesz nem mindenesetben jön meg pé után 14 nappal?mert én már 16 nappal vok pé után de még mindíg semmi menszi!bár én nem is szeretném h megjöjjön!csak ez engem is érdekel!h akkor reménykedjek e vagy még simán megjöhet??
A pé utáni szakasz - a luetális szakasz - sem mindenkinél 14 napos. Itt is van szórás, de egy nõnél általában mindig ugyanannyi. (Nekem 12-13 nap.) 12-16 nap között normális. (Ha 10 napnál rövidebb, az baj.) http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml#4 Ha a luteális szakaszod 16 napos, akkor még megjöhet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!