Találatok a következő kifejezésre: Az létezik valaki (277 db)

Az létezik, hogy valaki nem tud megtanulni sehogy se egy adott nyelvet?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen nem létezik ilyen. Olyan viszont létezik, hogy kedv, érdeklõdés, motiváció vagy szorgalom híján évek alatt sem jut el valaki még az alapfokra sem.

Tulajdonképpen nem létezik ilyen. Olyan viszont létezik, hogy kedv, érdeklõdés, motiváció vagy szorgalom híján évek alatt sem jut el valaki még az alapfokra sem.
létezik! nem vagyok büszke rá de pl.én..akárhogy probálkozom a némettel..nem fogom fel:/
Nagyon is létezik.
"sehogy se" Van az iskolás módszer, és azon kívül még van elég sok féle. Kétlem, hogy mindet próbáltad volna. Addig viszont nem jelentheted ki, hogy sehogyse megy. Ha a megszokott módszerrel nem értél el eredményt, akkor dobd ki a fenébe, és próbálj mást. Vesztenivalód nincs. Google: nyelvtanulási tippek. Olvass el minél több oldalt a témában, de ne csak olvasd, hanem PRÓBÁLD IS ki.

Az létezik, hogy valaki nem bírja a marihuanat?

És ha igen az miben nyilvánul meg? Nem azért kérdezem, mert kiakarnám próbálni, csak érdekel.

Legjobb válasz: hát miért ne létezhetne? olyan is létezik, hogy valaki nem birja a piát :D rosszul lesz tõle, stb.vagy mint a ciginél :) simán

hát miért ne létezhetne? olyan is létezik, hogy valaki nem birja a piát :D rosszul lesz tõle, stb.vagy mint a ciginél :) simán
van olyan is, aki allergiás rá
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönöm:) De azt honnan lehet tudni? És ha valaki mondjuk hány tõle, az azért van mert nembírja vagy mert túladagolta magát?
Olyan egyszerûen nincs, h vki túladagolja magát, max bepunnyad és alszik egy nagyot. Egyébként van olyan, h vkinek a szervezete nem bírja, különbözõek vagyunk, nem vagyunk egyformák. De ezt a túladagolásos dolgot gyorsan felejtsd el.

Létezik az, hogy valakinek megjön de közben terhes? Ha tesztet csinál akkor a csíknak már erõsnek kellene lennie nem? Valaki tapasztalat?

Legjobb válasz: Lehetséges a vérzés terhesség alatt, de az sose jelent jót. A teszten közben erõsõdik a csík, mert nõ a hcg szint a szervezetben. Ha tudod hogy terhes vagy és elkezdtél vérezni az nem játék, irány a kórház.

Lehetséges a vérzés terhesség alatt, de az sose jelent jót. A teszten közben erõsõdik a csík, mert nõ a hcg szint a szervezetben. Ha tudod hogy terhes vagy és elkezdtél vérezni az nem játék, irány a kórház.

Már a második mellszívó készüléket veszem, de az sem válik be! Jelenleg egy medela swingem van, mert azt mondták az elektromos biztos leszívja, de nekem nem szívja le! Mi lehet a baj? Létezik, hogy valaki nem tud semmi féle mellszívót használni?

Legjobb válasz: Nekem szép nagy 110es melbõségem van s az Aventos mellszívót próbáltam ki. Annyira magamhoz kellett szorítani, hogy valami kis vákuma legyen, hogy közben begörcsölt a kezem. Erre is csak egy hét után jöttem rá miért nem mûködik rajtam. Elötte mindig melegfürdõt veszek, az segít lazítani a szöveteken s kicsit maszírozom is. Kézzel elég bajlódó s egy idõ után fárasztó meg hosszadalmas. Mióta szoptatsz? Ha már van rutinod talán könyebben menne kézzel, esetleg a teknikád rossz? Lehet nem tartod oda elég erõsen s a vákumm kevés.

Nekem szép nagy 110es melbõségem van s az Aventos mellszívót próbáltam ki. Annyira magamhoz kellett szorítani, hogy valami kis vákuma legyen, hogy közben begörcsölt a kezem. Erre is csak egy hét után jöttem rá miért nem mûködik rajtam. Elötte mindig melegfürdõt veszek, az segít lazítani a szöveteken s kicsit maszírozom is. Kézzel elég bajlódó s egy idõ után fárasztó meg hosszadalmas. Mióta szoptatsz? Ha már van rutinod talán könyebben menne kézzel, esetleg a teknikád rossz? Lehet nem tartod oda elég erõsen s a vákumm kevés.
Nekem sem használt az elektromos, pedig mindenki arra esküdött, akit kérdeztem. Bár nekik biztos jó..nekem tommee tippee-s van elektromos és kézi is. A kézi tök jó, szeretem. Az aventeset a kórházban próbáltam, bár ott nem volt annyi tejem, de nem volt rossz. A kézi fejõ használata közben is kell "masszírozgatni" finoman!! a cicidet, és jó, ha vársz egy reflexre.. azt tudod, hogy 20 perc alatt, de 30 perc felett kell fejned a cicidet..csak mert én most olvastam a szoptatásert honlapon. Sok sikert, amúgy mennyi idõs a babád? az enyém 11 hetes
Bocs, az elõzõ vagyok: ha sehogy sem megy, kérd meg a védõnõd, segítsen, mutassa meg!! Nem ciki!!
Nekem sem vált be az elektromos, ráadásul el is romlott, beadtam szereltetni garanciával de addíg is kellett egy mert a kicsim nem akar szopizni. Vettem egy tescos kézit olcsó is meg...(nem vagyok híve az olcsó dolgoknak mertált rossz tapasztalataim voltak eddíg és ez a termék sem a kedvencem de megvetem). És lám szinte jobb mint az elektromos nem 45, csak 15perc, és teljesen kiüríti a cicit. Azóta is csak azt használom, mert az idõ is számít. Ráadásul míg az elektromosat használtam 1, 5hónapig 2 szer volt begyulladva a mellem, és 1.5hónapja mióta atescósat használom egyszer sem, pedig mind a 2nél ugyanúgy maszíroztam közben. Szerintem megér egy próbát, nem drága 3ezer azt hiszem, nem írnám ha nem így lenne. Sok sikert, jó babázást!
Én egy egyszerû avent kézit vettem, és maximálisan elégedett voltam vele. Ha a babám nem ébredt fel szopizni, a cicim pedig olyan volt mint egy kõ, nekem sem akart rögtön odatapadni, de kicsit igazgattam, és már jött is... Nekem nem volt vele gondom. Elõtte egy még egyszerûbb tölcséres mellszívót vettem, 1000 ft se volt, na az is jó lett volna, ha nem kellett volna mindig átszerencsétlenkednem a tejet belõle tejgyûjtõ pohárba. A fele mellément mindig. Akkor vettem az aventet, nagggyon jó! Nekem mindenki ezt ajánlotta. Elektromosra gondolni sem akartam, nem kell nekem fejõgép. Fujj. Ez olyan barátságos, az elsõ fél évben hatalmas szolgálatot tett, azóta kialakult a kereslet-kínálat, már nem használom...
22.53-astól kérdezném: mit jelent, hogy 20 perc alatt, de 30 perc felett? Nem értem. Azt hallottam, hogy nem mindenki tud géppel fejni, a tejleadó reflex nem mindenkinek indul be tõle. És az se mindegy, mikor fejsz. Nekem kézi van, néha sikerül, néha semmi nem jön.
Amíg nem indult be rendesen a tejem és a tejcsatornáim mind meg nem nyíltak, szinte semmit nem tudtam fejni a mellembõl... a férjem olyan ideges lett az aventes kézi mellszívóra, hogy azt mondta, kivágja a francba, mert [email protected] sem ér... de 6 hetesen mellgyulladás és tejláz után végre beindult rendesen a tejem és a szopi is mûködik... érdekes, azóta tudok fejni...
A kérdező hozzászólása: Nekem is 110 a mellem és nagyon sok tejem van!Kézzel letudom fejni magam, de nagyon hamar elfárad a kezem!A párom vette nekem ezt az elektromos mellszívót, de eddig semmi eredménye!Az én picurkám 13-án lesz 2 hónapos!Rengeteget eszik ezáltal nagyon sok tejem is van!El kelne valami jó gép segítségnek, mert kézzel tényleg sokáig tart és fárasztó! :(

Létezik az, hogy valakinek (férfinak, nőnek egyaránt) "elég legyen" egy szexuális partner egész életére? 21/F

Legjobb válasz: Képzeld én nõ vagyok és 2 gyatra faszi után jött az IGAZI, akinek viszont én voltam ezidáig az egyetlen nõ az életében.És bizony megbántam az elõzõ 2 "kalandomat"-mert azóta már 3 gyereket szültem az IGAZINAK.Én nem [email protected] le , csak annyira borzolja a kedélyeimet, hogy sokan úgy hiszik, hogy elõbb, úgymond tapasztalatot kell szerezni, mire megállapodsz majd egyvalakivel.Erre van egy sztorim: Egy barátnõm igazi nagy ribanc volt alacsony IQ-val 56 fickóig számolta a skalpokat, mire összeállt egy elvált többgyermekes apával.Mára megszülte egyetlen gyermekét és a régi életmódjából fakadóan állandóan kisértésbe esik, eddig még sikerült ellenállnia na de meddig???Õ mondta, hogy ez egy életforma és idõvel "hiányzik"Én nem akarnék így élni. Viszont az is tény, hogy sok házasság azért megy tönkre, mert nincs viszonyítási alapja annak aki szüzen ment bele a kapcsolatba(EZ A MI HÁZASSÁGUNKRA IS ÉRVÉNYES ÉS FÉLEK IS TÕLE)csak mire megszerzi a viszonyítási alapot azzal a másikkal, addigra pont felrúg mindent és lelkeket tör össze.Idõben kell eldönteni, hogy mit is akar az ember és ennek megfelelõen elkötelezni magát.Tapasztalatszerzéssel, vagy anélkül.

Képzeld én nõ vagyok és 2 gyatra faszi után jött az IGAZI, akinek viszont én voltam ezidáig az egyetlen nõ az életében.És bizony megbántam az elõzõ 2 "kalandomat"-mert azóta már 3 gyereket szültem az IGAZINAK.Én nem [email protected] le , csak annyira borzolja a kedélyeimet, hogy sokan úgy hiszik, hogy elõbb, úgymond tapasztalatot kell szerezni, mire megállapodsz majd egyvalakivel.Erre van egy sztorim: Egy barátnõm igazi nagy ribanc volt alacsony IQ-val 56 fickóig számolta a skalpokat, mire összeállt egy elvált többgyermekes apával.Mára megszülte egyetlen gyermekét és a régi életmódjából fakadóan állandóan kisértésbe esik, eddig még sikerült ellenállnia na de meddig???Õ mondta, hogy ez egy életforma és idõvel "hiányzik"Én nem akarnék így élni. Viszont az is tény, hogy sok házasság azért megy tönkre, mert nincs viszonyítási alapja annak aki szüzen ment bele a kapcsolatba(EZ A MI HÁZASSÁGUNKRA IS ÉRVÉNYES ÉS FÉLEK IS TÕLE)csak mire megszerzi a viszonyítási alapot azzal a másikkal, addigra pont felrúg mindent és lelkeket tör össze.Idõben kell eldönteni, hogy mit is akar az ember és ennek megfelelõen elkötelezni magát.Tapasztalatszerzéssel, vagy anélkül.
Hát ha neked nem elég, akkor húzd a f.....ra az összes nõt, aki hagyja. Gyûjtsd a trófeákat és életed végére rájössz, hogy soha semmibõl nem elég.Csak légyszi ilyen felfogással ne alapíts családot, mert annak sokan ihatják meg a levét, inkább éld az életed.Tudod CARPEDIEM.
Szerintem tuti nem elég!És nem is szabad fiatalon elkötelezni magad egyvalakinek.Én 25 éves csaj vagyok, férjnél.Eddig a férjemet is beleszámítva 4 szexuális kapcsolatom volt.A szex vele szép és jó, de nem az igazi. Ha az utamba akadna valaki, akivel csodás lenne a szex nem zárkóznék el tõle, még így sem, hogy nem vagyok szabad. És nem érzem ribancnak magam emiatt!!! Az ember mindig nézze azt, hogy elsõsorban neki legyen jó! Amúgy a férjem tökre megérdemelné, hogy megcsaljam! Igen, te is próbálj ki minél több nõt!
A kérdező hozzászólása: 17.56os Tiéd a nyerõ válasz.:D
Tudod, nekem az jutott az eszembe elõször, hogy baromi rosszul esne, ha a barátom már a kapcsolatunk elején tudná, hogy majd egyszer szakítani fog velem, mert több nõvel akarna szexuális téren együttlenni. És igazából azért nem értem ezt az egészet, mert oké, hogy több nõt kiszeretnél próbálni, de ehhez minek kell kapcsolat? Minek kell fájdalmat okozni annak, akit elvileg szeretsz? Nem lehetne kapcsolat nélkül szexelni? Mert speciel én nem nem ítélem el az egyéjszakás kalandokat, ha mindkét fél kellõen akarja.....mert akkor ott már nem lehet szó kihasználásról. És nem okoznál fájdalmat senkinek sem. Én úgy adtam oda a barátomnak a szüzességem (akivel még most is együttvagyok), hogy nem terveztem el semmit. Szerettem, kívántam, ezért szerintem sohasem fogom megbánni. Csak azért, hogy legyen szex mással is, tuti nem fogom lecserélni, de ha egyszer vége lenne a kapcsolatunknak akkor sem lenne bûntudatom, mert tiszta szívbõl szerettem, tiszteltem õt és igenis eltudtam volna képzelni vele az életemet, de a sors másképpen döntött.
A kérdező hozzászólása: Én nem hiszem, hogy "elég lenne".
Szerintem meg könnyû úgy osztani az észt, hogy már több kapcsolaton van túl valaki. Nevetségesnek tartom amikor "áh elég ha csak egy emberrel feküdtél le egész életedben" mondatok hagyják el olyan száját akinek a jelenlegi partnerén kívül legalább valaki más már becsúszott. Ne higyj ezeknek a kommenteknek, férfi vagy, ki kell élned magad. Mondhatnak nagyon okosakat olyanok is akik ezt így meg merték játszani, de aztán jön a kapuzárási pánik, vagy csak egy rosszabb idõszak és rögtön felmerül majd bennük, hogy "basszus". Éld ki magad amíg lehet, hogy aztán tapasztaltan de tiszta szívbõl maradj amellett akit neked szánt a sors.
Persze, hogy létezik. Több példát is látok erre a környezetemben: boldogok, évek-évtizedek óta együtt vannak, és jól megy a szekér (akarom mondani a szex) is. Én is így vagyok a párommal. Õ volt az elsõ, máig az egyetlen, és nagyon élvezzük a szexet. Tévedés azt hinni, hogy ha több nõt is kipróbálsz az igazi elõtt, akkor majd belejössz a szexbe. Minden nõvel olyan leszel, mintha szûz lennél, mert magadat már ismerni fogod ugyan, de a nõt még nem. Nincs két egyforma nõ, mindegyiket meg kell tanulni, fel kell fedezni. A sok partnernek az is a hátránya lehet, hogy elkezdesz összehasonlítgatni. Ezzel ilyen volt, amazzal meg olyan... Szeretkezés közben felbukkanhat egyik-másik volt partnered képe, hogy vele mit csináltál. Sõt, ha a lánynak volt több partnere elõtted, õ is hasonlítgathat téged azokhoz, akár szavakba is öntheti. Nem lehet kellemes. Aztán jobban meg tudok bízni annak a partnertnek a hûségében, aki képes volt engem kivárni, elõttem nem szexelni senki mással. Ha akkor képes volt önmegtartóztatásra, akkor bízhatok benne, hogy képes lesz késõbb is, amikor beteg leszek, terhes leszek, felbukkan az utcán egy csinosabb, fiatalabb nõ stb. Nem az az jó szeretõ, aki sok nõt ki tud elégíteni, hanem az a jó szeretõ, aki egy nõt képes kielégíteni egy életen át. Arra igen, arra tudom azt mondani, hogy igazi férfi. Létezik az, hogy egész életedben kielégíthet egyetlen szexuális partner. Elõször is: a szexben a változatosságot nem a parnterek száma jelenti, hanem csak a kreativitásod szabhat neki határt. nagyon sokféleképpen lehet csinálni, ez csak rajtatok múlik. Azután meg: miért akarnál mással szexelni, mint azzal, akit nagyon szeretsz, tökéletesen megbízol benne, akit a legjobban ismersz minden más ember között, akire az életedet is rá tudnád bízni, és odaadni érte? Ha rátalálsz egy ilyen nõre, mi szükség lenne mellette - vagy elõtte, utána - neked még másikra? és ahhoz, hogy tökéletes legyen vele a szexuális életed, elõzetes tapasztalatra sincs szükség, elég annyi, amennyit ketten együtt meg tudtok szerezni. Ami nagyon fontos: megtanulhatod a technikákat, és jó is, ha megtanulod, de a legtöbbet a partneredRÕL tanulod meg, és ettõl lesz igazán jó a szex.
11.56-os sok igazság rejlik a soraidban.Régen az volt az erény, ha valaki sokáig megtudta õrizni a szüzességét az IGAZINAK.Manapság az a sikk, hogy ki feküdt le több emberrel.Érvényes ez fiúra-lányra egyaránt.
Kedves Kérdezõ!Ne félj ettõl! Ez a kiélés dolog nem feltétlenül igaz. Tudod nekem is csak egyetlen partnerem volt és megtaláltam benne az igazit és nem hiányzik a mással való próbálgatás. Sõt, van egy nagy elõnye annak, hogy csak egyetlen partnered van; az, hogy nem hasonlítgatsz. Gondold el, mi lenne ha lett volna eddig 3-4 barátnõd, akik mind nagyon jók az ágyban, mindent tökéletesen csinálnak, de valójában érzelmileg nem kötõdnek hozzád, esetleg megbántanak, nem szeretnek igazán és csalódást jelentenek számodra. Utána találsz egy lányt, aki kedves, megértõ, mindenben támogat, szeret, minden t megtenne érted, de az ágyban nem érti még olyan jól a dolgát, mert mondjuk tapasztalatlan. Akkor mit csinálsz? Azért, mert nem olyan ügyes, elhagyod? Vagy bízol benne, hogy találsz mást, aki lelkileg is annyira passzol hozzád, mint testileg? Szerintem is fontos a szex, de ha nem tökéletes, még nem probléma, mert ha lelkileg is megértitek egymást, akkor meg tudjátok beszélni és alakítgatni egymást és könnyen elérhetõ, hogy tökéletes legyen õ is. Amúgy az emberek és szokásaik változhatnak, tehát egy partnerrel is ki lehet próbálni rengeteg dolgot, csak kellõen nyitottnak kell lenni hozzá. Hidd el, boldoggá tud tenni egyetlen partner is, de csak akkor, ha lelki összhang és kölcsönös szeretet van köztetek. Ne aggódj, biztos találsz majd olyan lányt, aki mellett úgy érzed, hogy nem kell senki más, csak õ! Persze nem kell mindenkinek így gondolkoznia, ez csak az én véleményem és az én tapasztalatom próbálom megosztani veled. Sok sikert!:D
A kérdező hozzászólása: Én egy 21 éves szûz fiú vagyok és kicsit tartok attól, hogy nem lesz idõm kiélni magam mielõtt találkoznék életem szerelmével. De a kérdést csak kíváncsiságból tettem föl én is, úgy gondolom több nõvel "kellene" majd lefeküdnöm életem során.:)
Nyilván ez attól is függ, hogy mondjuk ki hány nõvel/férfival volt pl. a házassága elõtt. Ha kiélte már magát, kielégítette a kíváncsiságát, nem maradt benne, sok kérdõjel, akkor szerintem igen. Elképzelhetõ, hogy után már csak a feleségével/férjével szexel. Sajnos azoknál nagyobb arányban fordul elõ félrelépés, aki még mással elõtte nem, vagy max. 1 emberrel feküdtek le.
A kérdező hozzászólása: Képzeld én sem akarom a fél várost vagy fél országot felpróbálni.....
Az embernek sokkal nagyobb az önuralma, mint az állatoknak, az embernek nemcsak ösztönei és szükségletei vannak, hanem képes visszafogni magát, vagy elkötelezni magát valami/ki mellett. Ráadásul van, akinek sok partnerre van szüksége, van, akinek kevésre, van, akit az egész kérdés nem érdekli.
A kérdező hozzászólása: Azért adtam pontot...
A kérdező hozzászólása: Most, miért kell [email protected]????? Mondd értetted Te egyáltalán a kérdés? Én arra gondoltam, hogy azzal a valakivel csinálod, akivel elvesztetted a szüzességedet.....Érted?? Neked mennyi volt idáig?
Utolsó elõtti szívembõl beszélt. Nekem is élettapasztalat: csak mi ketten voltunk vagyunk és leszünk egymásnak a férjemmel, a szexet együtt fedeztük fel, ma jobb, mint az elején volt, pedig akkor is nagyon élveztük. De már jó alaposan kiismertük egymást, profin tudja, mi a jó nekem. Csak ugyanazt tudnám leírni, amit az utolsó elõtti. Olvasd el még egyszer.
antiszimpatia??????
Milyenek a szlovákok? Dzsííí. Ez nem általánosítás?
Itt élek, mint magyar ember! Nyugodtan gyere. Mindenhol vannak ilyen ellenségeskedések, csak nálunk túlságosan felfújják a dolgot. Igazából nem vészes a helyzet. :) A Tátra gyönyörû, fõleg a Csorba-tóhoz menj el, az a kedvencem. Ha van idõd, látogass el a szlovák városokba is. :)
Voltunk náluk 2 éve csoportosan, olyan jól sikerült, hogy tavaly õk is voltak itt. Szélsõségesek meg mindenhol vannak, az átlag nem ez.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen :)
NAGYON SZERETEM SZLOVÁKIÁT. :) A SZLOVÁK NYELVET, SZLOVÁK FALUKAT, SZLOVÁK EMBEREKET, SZLOVÁK ÉTELEKET, SZLOVÁK ZENÉT... :) (Csak ezeket a nacionalista, kirekesztõ embereket nem, akik Szlovákiában is vannak jószerivel, mint Magyarországon is sajnos.)
Ja, és nagyon szép, érdemes elmenni :)
Én is jártam már sokszor Szlovákiában, a Tátrában is, meg máshol is, jók a tapasztalataim, barátságosak voltak az emberek.
antiszimpátia nem létezö szo - a szimpatikus szo ellentéte az antipatikus (helytelenül -unszimpatikus-) egyébként nincs semmi, nyugodtan menjetek.
Nem létezik olyan szó, hogy "antiszimpátia". Egyébként nem, csak fel van fújva.
A kérdező hozzászólása: Igen, antiszimpatia... Nem igazan kedvelik a magyarokat.. volt mar valaki ott?
Igen, de csak Magyarokkal szemben.
Voltam ott, teljesen normalis emberekkel találkoztam. Szerintem hülyeség ilyen sztereotípiákkal élni. Nyilván vannak ilyen emberek, de szerintem hasonlókat itthon, magyarországon is lehet találni.

Létezik olyan magyar nyelvű könyv, ami az ironman versennyel, illetve az erre való felkészítéssel foglalkozik?

Legjobb válasz: Monspart Sarolta irt egy eleg alapos konyvet a maraton futasra valo felkeszules technikajarol.

Monspart Sarolta irt egy eleg alapos konyvet a maraton futasra valo felkeszules technikajarol.

Ez az idézet valóban Marcus Aureliustól származik? "Az élet szép és bármit is juttat neked a sors, ne felejts el élni! Élni az egyik legritkább dolog a világon, mert az emberek többsége csak létezik. "

mert piszkosul nem õ rá vall õ a kötelességet mindig elõrébb tartotta az "élésnél" többször megveti magát a boldogságot is az elmélkedéseiben... nem értem miért raknak az õ nevéhez olyan szöveget ami a gondolatvilágát egyáltalán nem tükrözi?

Miért van az, hogyha valaki megkérdezi azt, hogy léteznek farkasemberek, akkor minimum tízszer leírják neki a farkasember szindrómát?

Olvastam a kérdéseket ezzel kapcsolatban és ez megfogalmazódott bennem :D 1 valaki leír egy választ egy kérdésre és még napokkal később is képes valami ugyan azt leírni csak a saját szavaival...Ráadásul az első oldalon lévő válaszok között még ő is látja azt...Miért van ilyen sok "birka" ember?:)

Legjobb válasz: ezt is már egy csomószor megkérdezték, akkor most te is "birka" vagy?

ezt is már egy csomószor megkérdezték, akkor most te is "birka" vagy?
Az agyad szakadt el, mikor születtél...
A farkasemberek léteznek egy párhuzamosan világegyetemben, olykor ez a vékony fátyol felszakad. és átjönnek a mi világunkban .
egyik nap a csókos álmok vannak a másik nap az xy számmal álmodtam mit jelent aztán a sok ufos meg föld alatti sztotik :P
Biztos kényszert éreznek, hogy most megmutassák õk is milyen okosak, mert tudják, ismerik mi is ez. Kb. mint amikor feltesz valaki egy UFO-s kérdést és telibe EGYMÁS UTÁN mindegyik kommentelõ leírja, hogy minek a rövidítése az ufó. De lehet csak vakok és nem látják a többiek kommentjét :)
A kérdező hozzászólása: Hmm...Idejössz, nem a kérdésre válaszolsz, aztán még neked áll feljebb :) Egyébként a kérdést sem tudtad értelmezni rendesen felõlem mondhatod nyugodtan, hogy szánalmas vagyok :) Nem sokat jelentenek nekem a szavaid.
"Linkelj egy ilyen kérdést :) Utána keressél rá a keresõben az ilyen jellegûre és az olyan jellegûre, aztán hasonlítsad össze az arányokat, aztán a kérdésre válaszolj és ne a szavaimat akarjad kiforgatni. " ugyanezt õk is írhatták volna, akiket te lebirkázol. most ha veszekedni akarnék annyit írtam vonla a "szánalmas vagy", de mivel nem szeretek balhézni inkább hogy õk is emberek, közvetnek el hibákat, és kész.. és velem ne kötekedjél, nem éri meg... kössz.
Azért mert sok a tagadó ne törõdj velük farkasemberek léteznek csak nem fognak mindenkinek megjeleni!
A kérdező hozzászólása: Linkelj egy ilyen kérdést :) Utána keressél rá a keresõben az ilyen jellegûre és az olyan jellegûre, aztán hasonlítsad össze az arányokat, aztán a kérdésre válaszolj és ne a szavaimat akarjad kiforgatni.
utsó eegyet értek kérdezö:Mert a szkeptikusokat ez élteti hogy valamit beszoljanak(helyesirás, stb)
Nálam is hasonló probléma volt a 4s-emmel, nem ismerte fel a gépem, és végül kiderült, h adatkábel hiba. Próbáld másik kábellel!
A kérdező hozzászólása: Próbáltam de úgysem jó szerintem valahogy felkélne törni az iphonomat...nem szószerint de nemtudom hogy szoftverfrissitést sem tudok alkalmazni mert valami okból nem megy a wifim se és az itunes pedig nem ismeri fel... dE attol nem fake

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!