Találatok a következő kifejezésre: Az létezik valaki (291 db)

Az létezik, hogy valaki nem tud megtanulni sehogy se egy adott nyelvet?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen nem létezik ilyen. Olyan viszont létezik, hogy kedv, érdeklõdés, motiváció vagy szorgalom híján évek alatt sem jut el valaki még az alapfokra sem.

Tulajdonképpen nem létezik ilyen. Olyan viszont létezik, hogy kedv, érdeklõdés, motiváció vagy szorgalom híján évek alatt sem jut el valaki még az alapfokra sem.
létezik! nem vagyok büszke rá de pl.én..akárhogy probálkozom a némettel..nem fogom fel:/
Nagyon is létezik.
"sehogy se" Van az iskolás módszer, és azon kívül még van elég sok féle. Kétlem, hogy mindet próbáltad volna. Addig viszont nem jelentheted ki, hogy sehogyse megy. Ha a megszokott módszerrel nem értél el eredményt, akkor dobd ki a fenébe, és próbálj mást. Vesztenivalód nincs. Google: nyelvtanulási tippek. Olvass el minél több oldalt a témában, de ne csak olvasd, hanem PRÓBÁLD IS ki.

Az létezik, hogy valaki nem bírja a marihuanat?

És ha igen az miben nyilvánul meg? Nem azért kérdezem, mert kiakarnám próbálni, csak érdekel.

Legjobb válasz: hát miért ne létezhetne? olyan is létezik, hogy valaki nem birja a piát :D rosszul lesz tõle, stb.vagy mint a ciginél :) simán

hát miért ne létezhetne? olyan is létezik, hogy valaki nem birja a piát :D rosszul lesz tõle, stb.vagy mint a ciginél :) simán
van olyan is, aki allergiás rá
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönöm:) De azt honnan lehet tudni? És ha valaki mondjuk hány tõle, az azért van mert nembírja vagy mert túladagolta magát?
Olyan egyszerûen nincs, h vki túladagolja magát, max bepunnyad és alszik egy nagyot. Egyébként van olyan, h vkinek a szervezete nem bírja, különbözõek vagyunk, nem vagyunk egyformák. De ezt a túladagolásos dolgot gyorsan felejtsd el.

Létezik az, hogy valakinek megjön de közben terhes? Ha tesztet csinál akkor a csíknak már erõsnek kellene lennie nem? Valaki tapasztalat?

Legjobb válasz: Lehetséges a vérzés terhesség alatt, de az sose jelent jót. A teszten közben erõsõdik a csík, mert nõ a hcg szint a szervezetben. Ha tudod hogy terhes vagy és elkezdtél vérezni az nem játék, irány a kórház.

Lehetséges a vérzés terhesség alatt, de az sose jelent jót. A teszten közben erõsõdik a csík, mert nõ a hcg szint a szervezetben. Ha tudod hogy terhes vagy és elkezdtél vérezni az nem játék, irány a kórház.

Már a második mellszívó készüléket veszem, de az sem válik be! Jelenleg egy medela swingem van, mert azt mondták az elektromos biztos leszívja, de nekem nem szívja le! Mi lehet a baj? Létezik, hogy valaki nem tud semmi féle mellszívót használni?

Legjobb válasz: Nekem szép nagy 110es melbõségem van s az Aventos mellszívót próbáltam ki. Annyira magamhoz kellett szorítani, hogy valami kis vákuma legyen, hogy közben begörcsölt a kezem. Erre is csak egy hét után jöttem rá miért nem mûködik rajtam. Elötte mindig melegfürdõt veszek, az segít lazítani a szöveteken s kicsit maszírozom is. Kézzel elég bajlódó s egy idõ után fárasztó meg hosszadalmas. Mióta szoptatsz? Ha már van rutinod talán könyebben menne kézzel, esetleg a teknikád rossz? Lehet nem tartod oda elég erõsen s a vákumm kevés.

Nekem szép nagy 110es melbõségem van s az Aventos mellszívót próbáltam ki. Annyira magamhoz kellett szorítani, hogy valami kis vákuma legyen, hogy közben begörcsölt a kezem. Erre is csak egy hét után jöttem rá miért nem mûködik rajtam. Elötte mindig melegfürdõt veszek, az segít lazítani a szöveteken s kicsit maszírozom is. Kézzel elég bajlódó s egy idõ után fárasztó meg hosszadalmas. Mióta szoptatsz? Ha már van rutinod talán könyebben menne kézzel, esetleg a teknikád rossz? Lehet nem tartod oda elég erõsen s a vákumm kevés.
Nekem sem használt az elektromos, pedig mindenki arra esküdött, akit kérdeztem. Bár nekik biztos jó..nekem tommee tippee-s van elektromos és kézi is. A kézi tök jó, szeretem. Az aventeset a kórházban próbáltam, bár ott nem volt annyi tejem, de nem volt rossz. A kézi fejõ használata közben is kell "masszírozgatni" finoman!! a cicidet, és jó, ha vársz egy reflexre.. azt tudod, hogy 20 perc alatt, de 30 perc felett kell fejned a cicidet..csak mert én most olvastam a szoptatásert honlapon. Sok sikert, amúgy mennyi idõs a babád? az enyém 11 hetes
Bocs, az elõzõ vagyok: ha sehogy sem megy, kérd meg a védõnõd, segítsen, mutassa meg!! Nem ciki!!
Nekem sem vált be az elektromos, ráadásul el is romlott, beadtam szereltetni garanciával de addíg is kellett egy mert a kicsim nem akar szopizni. Vettem egy tescos kézit olcsó is meg...(nem vagyok híve az olcsó dolgoknak mertált rossz tapasztalataim voltak eddíg és ez a termék sem a kedvencem de megvetem). És lám szinte jobb mint az elektromos nem 45, csak 15perc, és teljesen kiüríti a cicit. Azóta is csak azt használom, mert az idõ is számít. Ráadásul míg az elektromosat használtam 1, 5hónapig 2 szer volt begyulladva a mellem, és 1.5hónapja mióta atescósat használom egyszer sem, pedig mind a 2nél ugyanúgy maszíroztam közben. Szerintem megér egy próbát, nem drága 3ezer azt hiszem, nem írnám ha nem így lenne. Sok sikert, jó babázást!
Én egy egyszerû avent kézit vettem, és maximálisan elégedett voltam vele. Ha a babám nem ébredt fel szopizni, a cicim pedig olyan volt mint egy kõ, nekem sem akart rögtön odatapadni, de kicsit igazgattam, és már jött is... Nekem nem volt vele gondom. Elõtte egy még egyszerûbb tölcséres mellszívót vettem, 1000 ft se volt, na az is jó lett volna, ha nem kellett volna mindig átszerencsétlenkednem a tejet belõle tejgyûjtõ pohárba. A fele mellément mindig. Akkor vettem az aventet, nagggyon jó! Nekem mindenki ezt ajánlotta. Elektromosra gondolni sem akartam, nem kell nekem fejõgép. Fujj. Ez olyan barátságos, az elsõ fél évben hatalmas szolgálatot tett, azóta kialakult a kereslet-kínálat, már nem használom...
22.53-astól kérdezném: mit jelent, hogy 20 perc alatt, de 30 perc felett? Nem értem. Azt hallottam, hogy nem mindenki tud géppel fejni, a tejleadó reflex nem mindenkinek indul be tõle. És az se mindegy, mikor fejsz. Nekem kézi van, néha sikerül, néha semmi nem jön.
Amíg nem indult be rendesen a tejem és a tejcsatornáim mind meg nem nyíltak, szinte semmit nem tudtam fejni a mellembõl... a férjem olyan ideges lett az aventes kézi mellszívóra, hogy azt mondta, kivágja a francba, mert [email protected] sem ér... de 6 hetesen mellgyulladás és tejláz után végre beindult rendesen a tejem és a szopi is mûködik... érdekes, azóta tudok fejni...
A kérdező hozzászólása: Nekem is 110 a mellem és nagyon sok tejem van!Kézzel letudom fejni magam, de nagyon hamar elfárad a kezem!A párom vette nekem ezt az elektromos mellszívót, de eddig semmi eredménye!Az én picurkám 13-án lesz 2 hónapos!Rengeteget eszik ezáltal nagyon sok tejem is van!El kelne valami jó gép segítségnek, mert kézzel tényleg sokáig tart és fárasztó! :(

Létezik az, hogy valakinek (férfinak, nőnek egyaránt) "elég legyen" egy szexuális partner egész életére? 21/F

Legjobb válasz: Képzeld én nõ vagyok és 2 gyatra faszi után jött az IGAZI, akinek viszont én voltam ezidáig az egyetlen nõ az életében.És bizony megbántam az elõzõ 2 "kalandomat"-mert azóta már 3 gyereket szültem az IGAZINAK.Én nem [email protected] le , csak annyira borzolja a kedélyeimet, hogy sokan úgy hiszik, hogy elõbb, úgymond tapasztalatot kell szerezni, mire megállapodsz majd egyvalakivel.Erre van egy sztorim: Egy barátnõm igazi nagy ribanc volt alacsony IQ-val 56 fickóig számolta a skalpokat, mire összeállt egy elvált többgyermekes apával.Mára megszülte egyetlen gyermekét és a régi életmódjából fakadóan állandóan kisértésbe esik, eddig még sikerült ellenállnia na de meddig???Õ mondta, hogy ez egy életforma és idõvel "hiányzik"Én nem akarnék így élni. Viszont az is tény, hogy sok házasság azért megy tönkre, mert nincs viszonyítási alapja annak aki szüzen ment bele a kapcsolatba(EZ A MI HÁZASSÁGUNKRA IS ÉRVÉNYES ÉS FÉLEK IS TÕLE)csak mire megszerzi a viszonyítási alapot azzal a másikkal, addigra pont felrúg mindent és lelkeket tör össze.Idõben kell eldönteni, hogy mit is akar az ember és ennek megfelelõen elkötelezni magát.Tapasztalatszerzéssel, vagy anélkül.

Képzeld én nõ vagyok és 2 gyatra faszi után jött az IGAZI, akinek viszont én voltam ezidáig az egyetlen nõ az életében.És bizony megbántam az elõzõ 2 "kalandomat"-mert azóta már 3 gyereket szültem az IGAZINAK.Én nem [email protected] le , csak annyira borzolja a kedélyeimet, hogy sokan úgy hiszik, hogy elõbb, úgymond tapasztalatot kell szerezni, mire megállapodsz majd egyvalakivel.Erre van egy sztorim: Egy barátnõm igazi nagy ribanc volt alacsony IQ-val 56 fickóig számolta a skalpokat, mire összeállt egy elvált többgyermekes apával.Mára megszülte egyetlen gyermekét és a régi életmódjából fakadóan állandóan kisértésbe esik, eddig még sikerült ellenállnia na de meddig???Õ mondta, hogy ez egy életforma és idõvel "hiányzik"Én nem akarnék így élni. Viszont az is tény, hogy sok házasság azért megy tönkre, mert nincs viszonyítási alapja annak aki szüzen ment bele a kapcsolatba(EZ A MI HÁZASSÁGUNKRA IS ÉRVÉNYES ÉS FÉLEK IS TÕLE)csak mire megszerzi a viszonyítási alapot azzal a másikkal, addigra pont felrúg mindent és lelkeket tör össze.Idõben kell eldönteni, hogy mit is akar az ember és ennek megfelelõen elkötelezni magát.Tapasztalatszerzéssel, vagy anélkül.
Hát ha neked nem elég, akkor húzd a f.....ra az összes nõt, aki hagyja. Gyûjtsd a trófeákat és életed végére rájössz, hogy soha semmibõl nem elég.Csak légyszi ilyen felfogással ne alapíts családot, mert annak sokan ihatják meg a levét, inkább éld az életed.Tudod CARPEDIEM.
Szerintem tuti nem elég!És nem is szabad fiatalon elkötelezni magad egyvalakinek.Én 25 éves csaj vagyok, férjnél.Eddig a férjemet is beleszámítva 4 szexuális kapcsolatom volt.A szex vele szép és jó, de nem az igazi. Ha az utamba akadna valaki, akivel csodás lenne a szex nem zárkóznék el tõle, még így sem, hogy nem vagyok szabad. És nem érzem ribancnak magam emiatt!!! Az ember mindig nézze azt, hogy elsõsorban neki legyen jó! Amúgy a férjem tökre megérdemelné, hogy megcsaljam! Igen, te is próbálj ki minél több nõt!
A kérdező hozzászólása: 17.56os Tiéd a nyerõ válasz.:D
Tudod, nekem az jutott az eszembe elõször, hogy baromi rosszul esne, ha a barátom már a kapcsolatunk elején tudná, hogy majd egyszer szakítani fog velem, mert több nõvel akarna szexuális téren együttlenni. És igazából azért nem értem ezt az egészet, mert oké, hogy több nõt kiszeretnél próbálni, de ehhez minek kell kapcsolat? Minek kell fájdalmat okozni annak, akit elvileg szeretsz? Nem lehetne kapcsolat nélkül szexelni? Mert speciel én nem nem ítélem el az egyéjszakás kalandokat, ha mindkét fél kellõen akarja.....mert akkor ott már nem lehet szó kihasználásról. És nem okoznál fájdalmat senkinek sem. Én úgy adtam oda a barátomnak a szüzességem (akivel még most is együttvagyok), hogy nem terveztem el semmit. Szerettem, kívántam, ezért szerintem sohasem fogom megbánni. Csak azért, hogy legyen szex mással is, tuti nem fogom lecserélni, de ha egyszer vége lenne a kapcsolatunknak akkor sem lenne bûntudatom, mert tiszta szívbõl szerettem, tiszteltem õt és igenis eltudtam volna képzelni vele az életemet, de a sors másképpen döntött.
A kérdező hozzászólása: Én nem hiszem, hogy "elég lenne".
Szerintem meg könnyû úgy osztani az észt, hogy már több kapcsolaton van túl valaki. Nevetségesnek tartom amikor "áh elég ha csak egy emberrel feküdtél le egész életedben" mondatok hagyják el olyan száját akinek a jelenlegi partnerén kívül legalább valaki más már becsúszott. Ne higyj ezeknek a kommenteknek, férfi vagy, ki kell élned magad. Mondhatnak nagyon okosakat olyanok is akik ezt így meg merték játszani, de aztán jön a kapuzárási pánik, vagy csak egy rosszabb idõszak és rögtön felmerül majd bennük, hogy "basszus". Éld ki magad amíg lehet, hogy aztán tapasztaltan de tiszta szívbõl maradj amellett akit neked szánt a sors.
Persze, hogy létezik. Több példát is látok erre a környezetemben: boldogok, évek-évtizedek óta együtt vannak, és jól megy a szekér (akarom mondani a szex) is. Én is így vagyok a párommal. Õ volt az elsõ, máig az egyetlen, és nagyon élvezzük a szexet. Tévedés azt hinni, hogy ha több nõt is kipróbálsz az igazi elõtt, akkor majd belejössz a szexbe. Minden nõvel olyan leszel, mintha szûz lennél, mert magadat már ismerni fogod ugyan, de a nõt még nem. Nincs két egyforma nõ, mindegyiket meg kell tanulni, fel kell fedezni. A sok partnernek az is a hátránya lehet, hogy elkezdesz összehasonlítgatni. Ezzel ilyen volt, amazzal meg olyan... Szeretkezés közben felbukkanhat egyik-másik volt partnered képe, hogy vele mit csináltál. Sõt, ha a lánynak volt több partnere elõtted, õ is hasonlítgathat téged azokhoz, akár szavakba is öntheti. Nem lehet kellemes. Aztán jobban meg tudok bízni annak a partnertnek a hûségében, aki képes volt engem kivárni, elõttem nem szexelni senki mással. Ha akkor képes volt önmegtartóztatásra, akkor bízhatok benne, hogy képes lesz késõbb is, amikor beteg leszek, terhes leszek, felbukkan az utcán egy csinosabb, fiatalabb nõ stb. Nem az az jó szeretõ, aki sok nõt ki tud elégíteni, hanem az a jó szeretõ, aki egy nõt képes kielégíteni egy életen át. Arra igen, arra tudom azt mondani, hogy igazi férfi. Létezik az, hogy egész életedben kielégíthet egyetlen szexuális partner. Elõször is: a szexben a változatosságot nem a parnterek száma jelenti, hanem csak a kreativitásod szabhat neki határt. nagyon sokféleképpen lehet csinálni, ez csak rajtatok múlik. Azután meg: miért akarnál mással szexelni, mint azzal, akit nagyon szeretsz, tökéletesen megbízol benne, akit a legjobban ismersz minden más ember között, akire az életedet is rá tudnád bízni, és odaadni érte? Ha rátalálsz egy ilyen nõre, mi szükség lenne mellette - vagy elõtte, utána - neked még másikra? és ahhoz, hogy tökéletes legyen vele a szexuális életed, elõzetes tapasztalatra sincs szükség, elég annyi, amennyit ketten együtt meg tudtok szerezni. Ami nagyon fontos: megtanulhatod a technikákat, és jó is, ha megtanulod, de a legtöbbet a partneredRÕL tanulod meg, és ettõl lesz igazán jó a szex.
11.56-os sok igazság rejlik a soraidban.Régen az volt az erény, ha valaki sokáig megtudta õrizni a szüzességét az IGAZINAK.Manapság az a sikk, hogy ki feküdt le több emberrel.Érvényes ez fiúra-lányra egyaránt.
Kedves Kérdezõ!Ne félj ettõl! Ez a kiélés dolog nem feltétlenül igaz. Tudod nekem is csak egyetlen partnerem volt és megtaláltam benne az igazit és nem hiányzik a mással való próbálgatás. Sõt, van egy nagy elõnye annak, hogy csak egyetlen partnered van; az, hogy nem hasonlítgatsz. Gondold el, mi lenne ha lett volna eddig 3-4 barátnõd, akik mind nagyon jók az ágyban, mindent tökéletesen csinálnak, de valójában érzelmileg nem kötõdnek hozzád, esetleg megbántanak, nem szeretnek igazán és csalódást jelentenek számodra. Utána találsz egy lányt, aki kedves, megértõ, mindenben támogat, szeret, minden t megtenne érted, de az ágyban nem érti még olyan jól a dolgát, mert mondjuk tapasztalatlan. Akkor mit csinálsz? Azért, mert nem olyan ügyes, elhagyod? Vagy bízol benne, hogy találsz mást, aki lelkileg is annyira passzol hozzád, mint testileg? Szerintem is fontos a szex, de ha nem tökéletes, még nem probléma, mert ha lelkileg is megértitek egymást, akkor meg tudjátok beszélni és alakítgatni egymást és könnyen elérhetõ, hogy tökéletes legyen õ is. Amúgy az emberek és szokásaik változhatnak, tehát egy partnerrel is ki lehet próbálni rengeteg dolgot, csak kellõen nyitottnak kell lenni hozzá. Hidd el, boldoggá tud tenni egyetlen partner is, de csak akkor, ha lelki összhang és kölcsönös szeretet van köztetek. Ne aggódj, biztos találsz majd olyan lányt, aki mellett úgy érzed, hogy nem kell senki más, csak õ! Persze nem kell mindenkinek így gondolkoznia, ez csak az én véleményem és az én tapasztalatom próbálom megosztani veled. Sok sikert!:D
A kérdező hozzászólása: Én egy 21 éves szûz fiú vagyok és kicsit tartok attól, hogy nem lesz idõm kiélni magam mielõtt találkoznék életem szerelmével. De a kérdést csak kíváncsiságból tettem föl én is, úgy gondolom több nõvel "kellene" majd lefeküdnöm életem során.:)
Nyilván ez attól is függ, hogy mondjuk ki hány nõvel/férfival volt pl. a házassága elõtt. Ha kiélte már magát, kielégítette a kíváncsiságát, nem maradt benne, sok kérdõjel, akkor szerintem igen. Elképzelhetõ, hogy után már csak a feleségével/férjével szexel. Sajnos azoknál nagyobb arányban fordul elõ félrelépés, aki még mással elõtte nem, vagy max. 1 emberrel feküdtek le.
A kérdező hozzászólása: Képzeld én sem akarom a fél várost vagy fél országot felpróbálni.....
Az embernek sokkal nagyobb az önuralma, mint az állatoknak, az embernek nemcsak ösztönei és szükségletei vannak, hanem képes visszafogni magát, vagy elkötelezni magát valami/ki mellett. Ráadásul van, akinek sok partnerre van szüksége, van, akinek kevésre, van, akit az egész kérdés nem érdekli.
A kérdező hozzászólása: Azért adtam pontot...
A kérdező hozzászólása: Most, miért kell [email protected]????? Mondd értetted Te egyáltalán a kérdés? Én arra gondoltam, hogy azzal a valakivel csinálod, akivel elvesztetted a szüzességedet.....Érted?? Neked mennyi volt idáig?
Utolsó elõtti szívembõl beszélt. Nekem is élettapasztalat: csak mi ketten voltunk vagyunk és leszünk egymásnak a férjemmel, a szexet együtt fedeztük fel, ma jobb, mint az elején volt, pedig akkor is nagyon élveztük. De már jó alaposan kiismertük egymást, profin tudja, mi a jó nekem. Csak ugyanazt tudnám leírni, amit az utolsó elõtti. Olvasd el még egyszer.
antiszimpatia??????
Milyenek a szlovákok? Dzsííí. Ez nem általánosítás?
Itt élek, mint magyar ember! Nyugodtan gyere. Mindenhol vannak ilyen ellenségeskedések, csak nálunk túlságosan felfújják a dolgot. Igazából nem vészes a helyzet. :) A Tátra gyönyörû, fõleg a Csorba-tóhoz menj el, az a kedvencem. Ha van idõd, látogass el a szlovák városokba is. :)
Voltunk náluk 2 éve csoportosan, olyan jól sikerült, hogy tavaly õk is voltak itt. Szélsõségesek meg mindenhol vannak, az átlag nem ez.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen :)
NAGYON SZERETEM SZLOVÁKIÁT. :) A SZLOVÁK NYELVET, SZLOVÁK FALUKAT, SZLOVÁK EMBEREKET, SZLOVÁK ÉTELEKET, SZLOVÁK ZENÉT... :) (Csak ezeket a nacionalista, kirekesztõ embereket nem, akik Szlovákiában is vannak jószerivel, mint Magyarországon is sajnos.)
Ja, és nagyon szép, érdemes elmenni :)
Én is jártam már sokszor Szlovákiában, a Tátrában is, meg máshol is, jók a tapasztalataim, barátságosak voltak az emberek.
antiszimpátia nem létezö szo - a szimpatikus szo ellentéte az antipatikus (helytelenül -unszimpatikus-) egyébként nincs semmi, nyugodtan menjetek.
Nem létezik olyan szó, hogy "antiszimpátia". Egyébként nem, csak fel van fújva.
A kérdező hozzászólása: Igen, antiszimpatia... Nem igazan kedvelik a magyarokat.. volt mar valaki ott?
Igen, de csak Magyarokkal szemben.
Voltam ott, teljesen normalis emberekkel találkoztam. Szerintem hülyeség ilyen sztereotípiákkal élni. Nyilván vannak ilyen emberek, de szerintem hasonlókat itthon, magyarországon is lehet találni.

Létezik olyan magyar nyelvű könyv, ami az ironman versennyel, illetve az erre való felkészítéssel foglalkozik?

Legjobb válasz: Monspart Sarolta irt egy eleg alapos konyvet a maraton futasra valo felkeszules technikajarol.

Monspart Sarolta irt egy eleg alapos konyvet a maraton futasra valo felkeszules technikajarol.

Létezik az, hogy valaki 19 évesen kezd el serdülni?

Srácok, ti mikor kezdtetek el úgy igazán érni? Lehet, hogy ez csak számomra furcsa, de eddig úgy komolyabb változás nem volt rajtam, egészen idáig. Érdekes, mert például az arcom eddig undorító volt, most tisztul egész gyorsan, em vagyok már zárkózott, önbizalmam lett, végre az edzés is kezd látszani, mert fejlõdik a testem érzem. Viszont van még egy dolog. A pénisz, azt mondják 15-16 éves kortól nem nõ tovább. Nekem eddig 15 cm volt állva, most pedig sokkal vastagabb és nagyobb lett, a Fordyce pöttyök is Megjelentek rajta, már hátra tudom könnyen húzni a bõrt stb, eddig nem tudtam. Ez most akkor hormonzavar és orvost kell keresnem vagy sima késõn érés? 19/F

Legjobb válasz: Nálad már a férfiasodás van kialakulóban .Nincs ebben semmi újdonság .

Nálad már a férfiasodás van kialakulóban .Nincs ebben semmi újdonság .
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. :) Csak meglepõdtem sok dolgon. Régen szétszórt voltam, most meg éretten gondolkodom, van logikám, átalakul a testem stb. Furcsa, mert azt hittem ez 18 éves korig történik és megáll.
Késõn? 24 vagyok, de férfinak messzirõl se mondanám magam, se más. Pont jókor érsz be. :]
A kérdező hozzászólása: Akkor nem aggódom, megnyugtattatok. :)
Késõn érõ vagy ugyan, de nem most keztél serdülni, ezek már csak a külsõ jelek. A sedülés (mint minden biológiai folyamat) elõször mélyen indul, belülrõl és sokáig észrevétlen. Semmiféle hormonzavarod nincsen, ne parázz. Az edzés jó, de ne szedj semmiféle sz.r szert mellé. Komolyan. Ps: A legnagasabb nõ hüvelye is csak max. 12-14 vm hosszú, úgyhogy nem a pénisz hossza a lényeg, még a vastagsága sem, hanem a szexuális technika. Érted, ugye? :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nem szedek semmit sem, mivel street workout-os vagyok és nincs is szükségem rá, mivel a táplálkozásom szinte tökéletes a testem meg fejlõdik. Tudom, hogy nem a hossza számít, csak figyelmes lettem erre is, hogy megnõtt kicsit meg vastagabb lett.

Hogyan gyõzõdhetnék meg arról, hogy a mágia, az okkultizmus valóban létezik?

Elõljáróban el kell mondanom, hogy kiváló intellektusú, mások számára is igen értelmesként számon tartott magasan képzett ember vagyok, aki soha sem hitt az ezotériában

Legjobb válasz: Csontra leegyszerûsítve ez úgy van, hogy ha hiszel benne, mûködik, ha nem, akkor nem. Vannak átfedések, de viszonylag ritkán. Asztrálprojekcióról szerintem ne is ábrándozz, nem úgy megy, hogy olvasol egy technikát, leülsz és már sikerül is (illetve van rá esély, de ahhoz õstehetségnek kellene lenned). Minden azon áll vagy bukik, hogy hiszel-e benne.

Csontra leegyszerûsítve ez úgy van, hogy ha hiszel benne, mûködik, ha nem, akkor nem. Vannak átfedések, de viszonylag ritkán. Asztrálprojekcióról szerintem ne is ábrándozz, nem úgy megy, hogy olvasol egy technikát, leülsz és már sikerül is (illetve van rá esély, de ahhoz õstehetségnek kellene lenned). Minden azon áll vagy bukik, hogy hiszel-e benne.
Perdo: A világon senki sem tévedhetetlen.
@Laylah Vajon miért érzem úgy, hogy kerülgeted a választ?... Pedro
Például azért, mert amikor konkrét dolgokról kéne beszélni és érvelni, akkor hirtelen semmi sincs a tarsolyában? ;)
Nem kerülgetem. A jóslatokat nem kell 100%-ra biztosan venni, mivel a jövõ nincsen kõbe vésve. Azt a végkifejletet tárják fel, amik akkor történnének, ha a dolgok úgy folynak tovább, ahogy a jóslás pillanatában. Hozzáteszem, ahhoz, hogy megváltozzon a jóslat, radikális változtatások szükségesek. Pl. ha egy adott személlyel kapcsolatban szerelmet jósolnak, az csak úgy kerülhetõ el, ha az illetõvel megszakítják a kapcsolatot. Ekkor viszont a jövõ, és vele együtt a jóslat is változik. Ha viszont ilyen nem történik, akkor a hozzáértõ személy jóslata szinte kivétel nélkül beteljesedik.
Értem. Szóval ha a testvérem éhes, akkor megjósolható, hogy meg fogja enni a vacsorát elõlem. De ha meggondolja magát, , és étterembe megy, akkor megváltozik a jóslat, és az lesz a jövendölés, hogy nem eszi meg a vacsorámat. Valóban fantasztikus dolog a jövendõmondás! :-DDD Pedro
Gratulálok a lényeglátó gondolkodásodhoz.
Köszönöm. :-) Pedro
A kérdező hozzászólása: "Kérdezõ, nincs olyan, hogy meggyõzhetetlen szkeptikus. Sõt, a szkeptikusok a legmegyõzhetõbbek, objektív bizonyítékok által. Csak sok embernek túl bonyolult a szkepticizmus, mind filozófiában, mind tudományban." Ennél nagyképûbb és ostobább hozzászólást egyben nem olvastam :D Nem ég le a képedrõl a bõrödrõl, mikor borotválkozól ? Egykori szkeptikusoként tudom, ismerõseimmel szkeptikus társaságokkal beszélgetve személyesen és levelezve, hogy semmiben sem hinni nem akaró, minden bizonyíték alóli állandó mindnképpeni kibújás és az állandó tudálékosság jellemzõ ránk Továbbra is várom az értelmes felvetéseket
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Ennél nagyképûbb és ostobább hozzászólást egyben nem olvastam :D Nem ég le a képedrõl a bõrödrõl, mikor borotválkozól ? " Nem, mert nem borotválkozóm. De ha már nagyképûségrõl és ostobaságról van szó: "Elõljáróban el kell mondanom, hogy kiváló intellektusú, mások számára is igen értelmesként számon tartott magasan képzett ember vagyok" Én egy pontos definíciót írtam a szkepticizmusra, te pedig "idehánytál" egy nagyzoló, nagyképûsködõ maszlagot. Egyébként ha annyira intellektuális személy vagy, miért nem tudod az igéket rendesen ragozni, vagy összeállítani egy mondatot? Értem én, hogy a nyelvannáciskodás nem túl szép dolog, de egy magát intelligens, értelmes, magasan képzett embernek mondó embernek ismernie kéne a helyesírás alapjait. "Egykori szkeptikusoként tudom, ismerõseimmel szkeptikus társaságokkal beszélgetve személyesen és levelezve, hogy semmiben sem hinni nem akaró, minden bizonyíték alóli állandó mindnképpeni kibújás és az állandó tudálékosság jellemzõ ránk" Legfeljebb rád. Tanulj meg egy-két fogalmat: [link] Ostoba. BTW, véletlenül nem Zoltán a keresztneved? névte2en
Ui: A helyesírással ellentétben a pontozás nem árul el semmit. névte2en
A kérdező hozzászólása: " magasan képzett embernek mondó embernek ismernie kéne a helyesírás alapjait. " A borotválkozom az rövid o barátom. Te már nem vagy képzett :-) "Nem, mert nem borotválkozóm. " Lehet ember sem :-P
Tudod, kérdezõ, a TE kérdésedben a "Nem ég le a képedrõl a bõrödrõl, mikor borotválkozól ?" kérdésben is rövid ám az "ó". (Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten...) Bírom, mikor valaki a saját hibáját találja meg másban. :-D Pedro
"A borotválkozom az rövid o barátom. Te már nem vagy képzett :-) " Ez most komoly? :D Ennyire hülye vagy, vagy csak az iróniát nem érted? :D Lentebb utaltam is rá, azzal, hogy: "miért nem tudod az igéket rendesen ragozni" Tessék. Látszik, hogy nem érted az iróniát. Egyébként meg köszönöm, de ha nem tudsz értelmesen válaszolni, csak személyeskedni, és kicsinyítõszavakat használni, akkor nem is kell semmit mondani. Eléggé fura egy védekezõ mechanizmusa van a kérdezõnek(*khmzolinakkhm*)... névte2en
Csak tapasztalatokkal. A szkeptikusokat csak akkor gyõzheted meg, ha látják, vagy tapasztalják az adott dolgot. Viszont ha te nekem be akarsz bizonyítani valamit, én pedig befogom a szemeim, a fülem, és nem engedem, hogy hozzám érj (jó sok kezem van), akkor nem hiszem, hogy be tudsz bizonyítani bármit is. :)
"A szkeptikusokat csak akkor gyõzheted meg, ha látják, vagy tapasztalják az adott dolgot." Akkor azok nem szkeptikusok. Akkor gyõzhetsz meg egy szkeptikust, ha érvelsz a védett dolog mellett, bizonyítékokkal szolgálsz neki. Az ilyen kérdéseknél a tapasztalattal nem mész sokra egy szkeptikusnál. névte2en
18# még csak az Atlantiszi mágiába olvasgattam bele. Nálam még csak egyfajta hóbort az ezoterika, meditáció a sok szerepjáték miatt (függetlenül attól, hogy voltak érdekes élményeim, pl. területenkívüliség, energia érzékelés stb. persze, hogy valóság volt e vagy csak hallucináció az más kérdés :D), de szívesen bele mennék mélyebben ebbe a dologba, amennyiben lehetséges... Ha leírnád annak a könyvnek a címét ide, vagy privátban amiben errõl ír a szerzõ átolvasnám, kipróbálnám! :)
utolsó wictor charon könyveit gondolom akkor ismered? õ is írt a technika, technológia és a mágia össze fonodásáról, pont úgy, mint ahogy a nálad említett oldalon van.
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem, hogy asztrálprojekció által magam elõt látom egy magas szintû mágus auráját. Én nem vagyok képes ilyen dolgokra Gondolom annak eldöntése, hogy vannak-é szellemek, aúra, farkasemberek, sors, karma meg ezek nem hit kérdése. Tévednék ?
Kerdezo, valami konkretabbat mondjal, tehat hogy peldaul mit nem hiszel, vagy mirol szeretnel meggyozodni. Nem hiszed el hogy a parazson jaroknak nem eg meg a talpuk ? Vegyel reszt egy ilyen tuzonjaro akcion, es meglatod ...
A kérdező hozzászólása: Egészséges szkeptikusnak érzem magam, azonban nem meggyõzhetetlennek. A hétköznapi élettõl elrugaszkodott dolgokat nem hiszem el, pl ezotéria egésze A tûzönjárást leleplezték. A lényege hogy valamilyen anyaggal timsóval vagy hasonló kenik a lábat be és akkor az védõréteget képez a lábon. A parazsat annyira szétsöpri a mágus pl táltos andrás, hogy ereje nem lesz. Kb ezek
Kérdezõ, nincs olyan, hogy meggyõzhetetlen szkeptikus. Sõt, a szkeptikusok a legmegyõzhetõbbek, objektív bizonyítékok által. Csak sok embernek túl bonyolult a szkepticizmus, mind filozófiában, mind tudományban.
Aurát sem fogsz látni. :) Az asztrálprojekciót végzõ személy bárhol megjelenhet a világban, azonban nem biztos, hogy mások is látják. Olyasmi alakban jelenik meg, mint a szellemek. Ha elég erõs az illetõ személy ilyen téren, akkor valóban lehetséges, hogy szélesebb körben fogják látni, érzékelni õt. Leginkább egy hiteles jós/jósnõ felkeresését tudom neked ajánlani, olyasvalakit, aki látatlanban is el tud rólad mondani olyan dolgokat, amiket csak te tudhatsz (bár ez talán már a médiumok, látók hatásköre). Mondanám, hogy segítek, de saját véleményem szerint még nagyon nem állok olyan szinten, hogy ilyenre képes legyek. Elméleti dolgokban elég jó vagyok, de gyakorlatban már kicsit eltompultam az utóbbi 1-2 év során. Egyébként hiszem, hogy mindarra, amire egy jós/látnok/mágus képes, bármely ember képes, megfelelõ hozzáállással, hittel, és kellõ mennyiségû gyakorlással. Senki nem több vagy kevesebb a másiknál, csak vannak, akiknek megmarad a vele született képességük, mások elveszítik azt, és vagy tagadják az egészet, vagy gyakorlással próbálják visszaszerezni.
Számodra semmi sem létezik amit nem tapasztaltál meg. Itt hiába magyaráz itt neked valaki meggyõzõ dolgokat vagy mutat neked trükköket, az számodra sosem fog létezni. Akár léteznek azok a dolgok amirõl beszélsz akár nem. Amíg nem tapasztaltad meg addig számodra biztosan nem.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Leginkább egy hiteles jós/jósnõ felkeresését tudom neked ajánlani, " Ez jó, ha ilyet találsz, feltétlen szólj nekem is! :-D "olyasvalakit, aki látatlanban is el tud rólad mondani olyan dolgokat, amiket csak te tudhatsz" Na igen. Bekopogsz, és ha megkérdezi, hogy ki az, már fordulhatsz is vissza. :-) Ha ilyen jelenségek lennének (farkasemberek, vámpírok), vagy mûködnének (bevonzás, telekinézis), ha csak a legcsekélyebb mértékben elõfordulnának (asztrálprojekció, szellemidézés), ha ezek elõfordulásai a statisztikai normál eloszlástól lényegesen különböznének (jóslás, jövõbelátás), akkor a tudomány már régen gõzerõvel tanulmányozná a lehetõséget, hogy hogyan lehetne ezt valamilyen módon felhasználni (vagy az emberiség érdekében, vagy az emberiség kiirtására...), a tudósok pedig egymást ölnék a lehetõségért, hogy melyikük kapjon Nobel-díjat egy-két hasonló felfedezésért. De persze annak, aki hinni AKAR az ezoterikus "csodákban" teljesen felesleges logikai érveket sorolni, inkább elfogadják a tökéletes logikai lehetetlenséget, mint azt, hogy ilyen csodák nem léteznek. Az a kérdés, hogy te a tudományt, és az észérveket fogadod-e el, vagy az esetlegesen teljesen önellentmondó vakhitet. Lehet választani! Pedro
Pedro, ismerek legalább két ilyen személyt a környezetemben, viszont online jóslást csak pénzért vállalnak, bocsi. :P A kopogós beszólásod meg egy ezer éves vicc, és kiválóan példázza, mennyire fogalma sincsen az embereknek, mit kéne várniuk egy jóstól. A többi meg már csak a te véleményed. :)
Nehéz "kézzel fogható" bizonyítékkal szolgálni egy hitetlennek, de azért megpróbálnám. El tudod képzelni, hogy lerajzolod valakinek a telkét és a rajta lévõ tereptárgyakat bejelölve cím nélkül átadod valakinek, aki rövid vizsgálat után megrajzolja neked, hogy pontosan hol és milyen mélységben találsz a helyszínen vizet? kút ásással bebizonyítható. Ha igen, akkor máris bizonyítható a mágia létezése, hiszen ismeretlen területen, mintha a helyszínen járt volna megmutatja hol leled fel a természetes víz eret. Számodra ez meggyõzõ volna? Sándor
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); @Laylah Ismersz HITELES jóst??? És rögtön kettõt is? Azt a mindenit! :-D És hogyhogy még nem csaptak le rájuk? Ha ez igaz lenne, õk már nem civileknek jósolgatnának, hanem a CIA kísérletezne rajtuk... :-DDD A többi pedig nem a magánvéleményem, hanem tény. Tény, hogy a világ kutatói egy ilyen lehetõséget nem hagynának kihasználatlanul. Ha ezekben a dolgokban BÁRMI reprodukálható lenne, vagy legalább korrelálható lenne egyéb történésekkel, azt már régen kutatná valaki. Ehhez semmi más nem kellene, mert a tudósok is éppolyan becsvágyóak, mint bármelyik egyéb ember. Ha LENNÉNEK ilyen jelenségek, akkor LENNÉNEK olyan tudósok is, akik tanulmányozzák ezeket. Pedro
Ha személyes meggyõzõdés kell, akkor ez csak abban a pillanatban fog nálad jelentkezni, ha lesz elég hited, mert más beszámolóját valóságnak nem fogadod el, akkor nincs is mirõl beszélni.Ezek a dolgok, képességek, erõk, az ember belsõ erejébõl fakadnak, aminek az elsajátítására csak te jöhetsz rá, hiszen a te tested, más nem rendelkezik felette.Sok hitetlen embernek vagy szkeptikusnak hiába mondod hogy ismersz ilyen embert, azt miket csinált, vagy tett, vagy esetleg saját ismeretségi körödben van ilyen ismerõsöd, neki se hinnél, ha elkezdené mondani, hogy van ilyen meg olyan képessége, mert a hited még nem ért meg erre.Amint felkészülsz ezekre a dolgokra lelkileg, kinyílik a kapu elõtted.
>Elõljáróban el kell mondanom, hogy kiváló intellektusú, mások számára is igen értelmesként számon tartott magasan képzett ember vagyok, aki soha sem hitt az ezotériában. Itt már erõsen gyanakodtam, hogy már megint "te" vagy az. >tõrténeteket Itt pedig már biztos voltam benne. Úgyhogy nem is szólok bele, további kellemes trollkodást!
Hát persze.... Egy valódi kvantumfizikus! :-D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pedro: Az a magánvéleményed, hogy [email protected] se nézed õket. Attól még nem, hogy kettõ, de rengeteg hiteles jós van, akik pusztán ebbõl meg tudnak élni, és nem számítanak fel egy fél vagyont egy fél órás elemzésért. Egyik ismerõsöm pl. anno egy kártyavetést kétezerért csinált. Valószínûleg azért tudott belõle mégis megélni, mert voltak visszajáró vendégei, ami pedig csak úgy lehetséges, ha elõször meggyõzi õket, hogy valóban ért ahhoz, amit csinál, majd pedig rendszeresen olyanokat jósol SZEMÉLYRE SZABOTTAN, ami be is válik. Példának okáért van egy ismerõs csaj, nevezzük Áginak. Áginak két héttel azelõtt halt meg a nagymamája, hogy találkozott volna a jós ismerõsömmel, és hozzáteszem, a társaságból senki nem tudta, hogy ez történt, még én sem, és nem is látszott rajta, hogy valami történt volna; friss és vidám volt, mint mindig. Erre a találkozásuk utáni 2 percben a jós ismerõsöm rákérdezett nála, hogy meghalt valakije, aki közel állt hozzá, igaz? Akkor tudtuk meg, hogy mi történt. Ez csak egy példa a sok közül, ha folytatom az akkoriban megkezdett utamat, akkor most ezzel az ismerõsömmel dolgoznék én is a saját jósdájában.
@Laylah Szíved joga, hogy abban higgy, amiben csak akarsz.... Ahogy nekem is. De arra felhívom a figyelmed, hogy az, hogy sokan hisznek a tévedhetetlen jósokban NEM BIZONYÍTÉK. Ugye EZZEL egyetértesz? :) Pedro

Az létezik, hogy valakinek az alkoholtól nem lesz jókedve, egyszerûen csak elálmosodik?

Legjobb válasz: Persze. Mindenki szervezte másképp reagál. Láttam már ilyen alkoholt ivott az illetõ és elaudt.

Persze. Mindenki szervezte másképp reagál. Láttam már ilyen alkoholt ivott az illetõ és elaudt.
igen, én is ilyen vagyok :)
párom 2 pohár bor után elalszik
Egy-két pohár pezsgõ után én is csak aludni szeretnék. :D
Kinél hogy. Engem egy kis alkohol feldob de ha részeg vagyok akkor már otthon lennék ennék és aludni szeretnék. :D
Nekem az alkoholtól olyan 20 percig jó kedvem van, aztán nagyon mélységes depresszióba esem, valahogy az elkövetett hibák akkor belülrõl próbálnak felemészteni. Ilyenkor életerõm, kedvem is elmegy. Ezért nem szoktam inni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!