Találatok a következő kifejezésre: Az káros, a telefont (5 db)

Olvastam, hogy káros lehet a férfi nemi szervre ha az ember a zsebében tartja a mobiltelefonját. Na már most a kérdésem, ha offline módba teszem a telefont akkor nincs sugárzás a készülék részére akkor úgy nem káros?

Mennyire lehet hinni ennek a szóbeszédnek.

Legjobb válasz: úgy nem káros, csak nem érnek el -> akár otthon is hagyhatod. Inkáb csinálj gyorsan 4 gyereket és ne törõdj a telefonnal.

úgy nem káros, csak nem érnek el -> akár otthon is hagyhatod. Inkáb csinálj gyorsan 4 gyereket és ne törõdj a telefonnal.
Tényleg káros, sõt, akár a prosztatarák kialakulását is segítheti. Ha offline módban van, akkor valóban nem sugároz annyira (telefonálás, sms küldés-fogadás közben a legjobban sugároz), de így is sugároz. Sõt, ha ki van kapcsolva, de akku benne, minimálisan még akkor is. Ha offline módba teszed, nem olyan mértékben, de úgy is káros. De amennyi sugárzás ér minket mindenfelõl, nem hiszem, hogy ez lenne a sorsfordító, de azért érdemes vigyázni, és kerülni, amit csak lehet. (amúgy a sok biciklizés is növelheti az impotencia esélyét, szóval sehol nem vagyunk biztonságban.) L
A kérdező hozzászólása: Most komolyan a nap fél vagy 1 óra szobakerékpározás is negatív? De ne csak a versenybiciklizõket érinti az impotencia veszély én legalábbis úgy tudom, hogy a szûk ruha és a nagy hõ ami (élsportoló) biciklisek hordanak, hogy az okoz bajt. Erre a szobabiciklis témára írhat mindenki, nem szeretnék lemondani róla mert nagyon szeretem :) (ja nyáron kint tekerek friss levegõn, csak rossz idõben a szobabicajon)
A legújjabb felmérés szerint a comb erõsen letompítja a sugárzást, de azért csak óvatosan!!
A kérdező hozzászólása: Azóta felvetõdött a biciklizés veszélye is az egyik válaszadó részérõl, ezügyben is nyilatkozhattok
övtáska aztcsõõõõ:D:D:D:D
ja és vállon hordod=)
Meg ne idd, de nem káros.
jön a jézuska hamarosan, már kevesebb, mint 3 hét...imádkozz a jézuskához, vagy ejtsd el célzásként szülöknek, ismerõsöknek, nem tudom hány éves vagy... én betört kijelzõt nem mernék használni a sugárzás miatt sem... ha nem ragaszkodsz a tapihoz meg a mindenféle extrákhoz, egy egyszerü alapkészülék ma már egyáltalán nem luxus...
Sugárzás? Édes istenem, radioaktív kijelzõ van a telefonokban?
Az üvegszilánk megvághatja a füled vagy az ujjad. Egyéb káros hatása még a haverok nevetésének ingerlésére lehet ha meglátják.
Eléggé... Nem olvasod a híreket, milyen sokan szoktak emiatt meghalni? Amint megreped a kijelzõ erõs radioaktív sugárzást bocsát ki, emellett elárasztja a szobát hidrogén szulfiddal is ami azonnal öl

Valahogy meg lehet határozni hogy a telefonon headsettel milyen hangerővel hallgathatom a zenét ami nem okoz hallás károsodást és mi az a határ amitől számítva káros a hallásra?

Van sok ismer?söm aki úgy hallgatja hogy az egész busz vele együtt hallgatja a zenét és ez kicsit megrettent mivel ez nem fordítható vissza :S


Az káros, ha a telefont körömlakkal befestem?

És utána körömlakklemosóval le lehet szedni? Az eredeti festék nem jön le? Légyszi véleményeket ide! Jó lett? Nem? lett valami baja??

Legjobb válasz: Akkor miért azt írod, hogy "jó LETT?" "nem LETT valami baja?" Tudod, ez múlt idõ. Ismered? De amúgy csináld! Te dolgod. Legfeljebb röhejes lesz. A lemosó meg lemarja festéket, rossz esetben reakcióba lép a mûanyaggal is, és azt is felmarja! Hajrá!

Akkor miért azt írod, hogy "jó LETT?" "nem LETT valami baja?" Tudod, ez múlt idõ. Ismered? De amúgy csináld! Te dolgod. Legfeljebb röhejes lesz. A lemosó meg lemarja festéket, rossz esetben reakcióba lép a mûanyaggal is, és azt is felmarja! Hajrá!
uh! Hát ez szép munka volt! Baja nem lett, de a lemosótól majd lesz, és nem csak a festéknek, hanem a többi részének is. Ész, hová mész??????
Itt a kérdezõ. és elárulom nagyon jó lett, lehet te/ti nem 15éves FIATAL lányok vagytok, de mindenki agyon dicséri, pink körömlakk+csillogós. olyan mint egy jó elõlap (5000Eért láttam, de nem volt ilyen jó...) és ez kemény 200 FT-ba került! Az osztálytársaim is festették, õk nem az egészet csak mintákat...és nem is kopik...drágáim én csak ajánlani tudom... (fõleg hogy még kidiszitettem egykét strasz-szal is)
Itt a kérdezõ! Ki mondta hogy már megcsináltam??? :S amugy csak kérdeztem, mert csak gondoltam hogy milyen lenne. és az ész a helyén. csak épp szeretnék egy egyedi telót. és mért lesz baja? a többi részének? leszedném az elõ-hátlapját mikor lemosnám.esetleg kifejtenéd...????
Hát ha már megcsináltam volna nem kérdezném MILYEN LETT. De ha látod ottvan elõtte hogy VÉLEMÉNYEKET IDE! JÓ LETT NEM? ez azt jelenti ha te is csináltál ilyet akkor a tied mien LETT (ismered? ez a multidõ) OKÉ KÖSZÖNÖM A VÁLASZT CSAK ERRE VOLTAM KIVÁNCSI! tudod az elõtte levõben CSAK ezt kellett volna leirnod!
Hülye egy ember aki ezt megcsinálja
én kifestettem elõ meg hátlapját is körömlakkal és semim baja:D az eredeti szine lejött körömlakklemosótól azérfestettem kiXD
az egyik osztálytársam befestette és semmi baja ...xd ja meg a kosárba is szokta dobigálni és még mindig él XD
*kosárra
Ne legyetek már gyöpik! nem a középkorban élünk... hajrá kreatív és merész emberek!!!! Nem lesz annak a *** telefonnak semmi baja egy kis körömlakktól... legfeljebb veszel párszázért egy új elõ-hátlapot... Az elején "aggályoskodó" hozzászólónak: te nem voltál fiatal? Amúgy én annó üvegfestékkel díszítettem a telefont, az is fasza, ráadásul "domború mintás" :D

Káros az a telefonomnak ha minden alkalommal azon hallgatok zenét fürdés és zuhanyzás közben? A nagy páratartalomra gondolok.

Legjobb válasz: á,nem sõt, a pára/víz kifejezetten jót tesz az elektromos készülékeknek, legalább nem száradnak ki, van aki még a hajszárítót is a zuhanyozóban használja,

á, nem sõt, a pára/víz kifejezetten jót tesz az elektromos készülékeknek, legalább nem száradnak ki, van aki még a hajszárítót is a zuhanyozóban használja,


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!