Találatok a következő kifejezésre: Az káros, a (622 db)

3 liter vizet igyon az elefánt
Rossz helyre tetted fel, nem gondolod? Talán az egészség vagy a tudomány rovatba kellett volna, akkor olyan válaszokat is kapnál. Nem káros. Ha túl sokat iszol, akkor meg kimosódhatnak a szervezetbõl az ásványi anyagok. Köztes megoldás kell. pl.: 1, 5l?
A kérdező hozzászólása: Miért lájkolták be a hozzászólásodat olyan sokan amikor semmi hasznosság nincs benne? Bírom ez a gyakori oldalt, akik hasznos válaszokat adnak, lepontozzák, aki meg oda ír egy szellemes haszontalan választ, hasznosnak találják.Magyarország, mert így szeretlek, robbannál fel.Esetleg valami értelmes ember, írna valami értelmes választ is?
A kérdező hozzászólása: Dislike-oltam a válaszod, hála az Istennek a 100%-ról lement 63%-ra...remélem 0% lesz, mert kiprovokálja magának a válaszadó hogy csak begurítson, nem igaz hogy nem lehet egy normális kérdésre válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Kimosódhatnak az ásványi anyagok? Te meg ezt honnan az Istenbõl szedted elõ?Még ekkora hülyeséget életemben nem hallottam.Írjon már valaki aki értelmes választ is tud adni, nem pedig kérdez a kérdésre.
2 litert illik meginni.a víz a szervezet méregtelenítésében is szerepet játszik.
Te jó ég XD.... Nem a 3 liter vízzel kéne foglalkoznod, hanem azzal, hogy nem csak idegbeteg vagy hanem kicsit gagyi is... Egyébként meg igen... túl sok víz kimossa a szervezetbõl az ásványi anyagokat...
Tudod létezik vízmérgezés is.. Néz utána aztán szidjad az értelmes válaszolókat.

Ha naponta kb.1 órát vagyok tűző napon az káros a hajnak? Mikor van a legnagyobb uv sugárzás? :S nem szeretném ha a hajam a nap miatt törne.

Legjobb válasz: 11 és 15 óra között van a legnagyobb. Én is nagyon féltem a hajam, ezért nem is nagyon szeretem ha rásüt ilyentájban a nap. A drogériákban lehet kapni hajra sokféle szert, ami megvédi a káros uv sugaraktól a hajad :) Nézz körül. Mindig tegyél hajvégápolót a hajadra, mielõtt kimész valahova.

11 és 15 óra között van a legnagyobb. Én is nagyon féltem a hajam, ezért nem is nagyon szeretem ha rásüt ilyentájban a nap. A drogériákban lehet kapni hajra sokféle szert, ami megvédi a káros uv sugaraktól a hajad :) Nézz körül. Mindig tegyél hajvégápolót a hajadra, mielõtt kimész valahova.
1óra az még nem is olyan sok, de amúgy igen, káros.

Az káros a simson s50-nek, ha 50-nel megyek vele olyan 3-4km-t?

egész jó állapotba van, és úgy mennék, hogy egyenletes tempóba 50-55-tel.

Legjobb válasz: nem!

nem!
nem, ennél hosszabb távot is nyugodtan mehetsz ilyen tempóval
1-es vagyok, nekem a simsonom nem túl jó állapotú, mert már ráférne egy felújítás, indulni is alig akar néha, meg már csörög is, meg már azért nem úgy gyorsul, de azért a végsebessége kb 65km/h és szoktam vele menni max gázzal 5-6 km-et is! sõt van egy ismerõsöm, aki simson robogóval jár dolgozni, és a munkahelye egy másik kisvárosban van, és kb 9-10 km-re van a munkahelye, és azt mondta hogy mikor kiér a várost jelzõ táblánál a faluból addigra bemelegszik a motor üzemi hõmérsékletre, és onnantól max gázzal jön végig 6-7km-en keresztül! és semmi baja nincs a motorjának!
A kérdező hozzászólása: értem, köszi, én csak azért gondoltam, hogy azért olyankor eléggé pörög a motor, és nemhiszem hogy az jooo a gyertyának, meg azért ezeknek nincs valami erõs blokk-juk


Szerintem semmiképp.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok terhes... van egy 14x11centis cisztám.. na akkor arra lehet infralámpázni?:D:D
33 hetes vagyok.
Azért az túlzás, hogy nem masszíroztathatsz egész terhesség alatt. Oké a hasad közvetlenül ne masszírozd, de idõvel a derekadnak, hátadnak, nyakadnak nagyon jót fog tenni egy hozzáértõ masszázs. Egészséges terhességnél egyébként nem árthat sem a meleg fürdõ, sem egy kis meleg a pocakra, csak nem szabad a hõfokot túlzásba vinni. Nekem leszakad a hátam és a derekam, így masszíroztatom - a nõgyógyászom javaslatával, aki azt mondta, hogy ez a "tilalom" egy újabb túllihegett butaság. A hasgörcs lehet egyébként a terhességed egyik velejárója, az elsõ harmadban amúgy is gyakori a menzeszszerû görcsölés. Ha aggódsz emiatt, vagy elbizonytalanodtál, akkor kérdezz rá a nõgyógyászodnál, õ a legkompetensebb mindannyiónk közül.
A kérdező hozzászólása: Úgy döntöttem, hogy még a héten elmegyek orvoshoz.. Nem akarom tovább húzni mostmár:) Azért köszi!
Melegítés is és masszírozás is szigorúan tilos. Ez a kis húzódás, görcsölgetés eléggé terhestünet, legalábbis nekem ilyen volt 10 hétig. Persze én tudtam, hogy terhes vagyok, így figyeltem minden apró jelre. Szerintem csinálj egy tesztet, az már biztos kimutatja. Legyen olyan eredménye, amilyet szeretnél. :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként még nem biztos, hogy terhes vagyok... 30.-a körül megyek orvoshoz, csak ha esetleg még is az lennék, addig sem akarom ezzel károsítani a babát... Hát egy ideje már görcsölget az alhasam néha, de nem fáj, csak így mintha húzódna:S
A masszírozás pedig egész terhesség alatt tilos. Mindenféle, még a hát- és lábmasszázs is, nemcsak a has. De ha nekem 8 hetesen görcsölne a hasam, ezerrel rohannék a kórházba.
a meleg dolgok nem tesznek jót az elsõ harmadban, mert hasi vérbõséget okoznak és elmehet a baba. pl. forró fûrdõ, szauna stb.
De az se jó ám, ha görcsöl a hasad. Mégis miféle görcs? Infralámpa tilos egyébként.
A kérdező hozzászólása: :S oké, köszi. pedig olyan kellemes érzés :D
Azt inkább ki kell vetetni minél elõbb mert az a ciszta nem kicsi ha tényleg akkora amekkorának írtad és baj lehet belõle.

Ha elkezdek gyurni és eszem vagy iszom azt a fehérjekiegészítőt az káros a szervezetemre?

Milyen hatással van rám?

Legjobb válasz: veséd majd leáll,de azt úgyis észreveszed

veséd majd leáll, de azt úgyis észreveszed
Meg szeretném kérdezni hány éves vagy mert az alapján moderálom a válaszomat!
A fehérjepor az ember számára méreg. Az izom csak a kolbászt, szalonnát, és májkrémet tudja felhasználni izomépítésre. Én is gyúrtam, és fehérjét is ettem, mielõtt meghaltam. A mennybõl írok most, itt még a szartól is fejlõdök, és kuhrva jól érzem magam.
mindig keményet fogú [email protected]
nem, hála az istennek ezek nem károsak. figyelj a sok hozzá nem értõ megmagyarázza, káros meg ilyesmi és ez sajnos megmarad az emberekben. Persze arról senki nem csicsereg, hogy mennyi vitamin és sok más hasznos dolog van egy táplálék kiegészítõben. Nyugodtan szedd, semmi bajod nem lesz tõle, amúgy ezek szimplán koncentrált tápanyagok por formájában. Amúgy még egyszer kiemelem nem káros de azért az vicces amikor valaki megmagyarázza, hogy káros meg minden és hazamegy, benyúl a hûtõbe és kivesz 1l kólát és bepumpálja mind aki jól végezte dolgát és megy netre ugatni, és pofázni a hülyeséget... ezt szeretem:D
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat de még mindig nem tudom h káros vagy nem?!:(
Nem fogtad fel hogy nem?

Számítástechnikai WiFi Router sugárzás az káros a szervezetnek?

Legjobb válasz: jaj itt az év vicce, meghalok a röhögéstõl.

A kérdező hozzászólása: jaj itt az év vicce, meghalok a röhögéstõl.
A kérdező hozzászólása: Na ez már jó!!! :DDDD
igen. rosszabb mint Csernobil
a sugárzástól hamarabb meghalsz, mint az év viccétõl
tudom :D amúgy semmi bajod nem lesz a routertõl

3 hós babám még kap anyatejet. Szedhettem ettől függetlenül a Szűz Tea kapszulát? Vagy átmegy a tejbe és az káros a babára nézve?

Méregteleníteni meg fogyni szeretnék,de még van tejem,és nem tudom,hogy szedhetem-e a kapszulát,vagy már csak akkor szabad,ha már egyáltalán nem lesz tejem?

Legjobb válasz: Bocsi,nem szedhettem hanem szedhetem!

A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem szedhettem hanem szedhetem!
Én azt tanácsolom, hogy amíg szoptatsz ne szedd! Szoptatás alatt a méregtelenítés/fogyókúra sem ajánlott.

Azt tudom, ha egy motort letiltanak (szabályzásig pörgetik) az káros a gépnek, de pontosan miért? (legyen csak benzines motor és elektronikus tiltás, dízelt hagyjuk figyelmen kívül)

Legjobb válasz: Teljesen igaza van az elõttem szólónak. Azt azért megjegyezném, hogy fõleg a terhelés nélkül (vagy minimális terheléssel) tiltásig pörgetés árt meg a motornak. Személyes tapasztalat, hogy egy nagyon sokáig városban, komótosan használt benzinmotorral csodát tett egy három órás autópályázás negyedik fokozatban végig a tiltási fordulatszám közelében. Utána fürgébb lett, kevesebbet fogyasztott. Ezután a kis tisztítókúra után még motorikus meghibásodás nélkül használtam kétszázezer kilométert. (az autógyártók is az új fejlesztésû motorokat a sorozatgyártás elõtt igencsak megvallatják fékpadon, több száz órát járatják maximális teljesítményen, hogy kiderüljenek az esetleges konstrukciós hibák)

Teljesen igaza van az elõttem szólónak. Azt azért megjegyezném, hogy fõleg a terhelés nélkül (vagy minimális terheléssel) tiltásig pörgetés árt meg a motornak. Személyes tapasztalat, hogy egy nagyon sokáig városban, komótosan használt benzinmotorral csodát tett egy három órás autópályázás negyedik fokozatban végig a tiltási fordulatszám közelében. Utána fürgébb lett, kevesebbet fogyasztott. Ezután a kis tisztítókúra után még motorikus meghibásodás nélkül használtam kétszázezer kilométert. (az autógyártók is az új fejlesztésû motorokat a sorozatgyártás elõtt igencsak megvallatják fékpadon, több száz órát járatják maximális teljesítményen, hogy kiderüljenek az esetleges konstrukciós hibák)
mert túl nagy terhelés éri az alkatrészeket, nagyon nagyok a tömegerõk, stb. Megszakadhat az olajfilm, ilyenek
Szerinted minek tesz jót ha maximumra pörgetik és úgy tartják egy darabig, legyen az akármi?
Mivel elõttem leírták, csak egy jó példával tudnám kiegészíteni, kielégíteni a kérdésed. Neked miért nem lenne jó, ha például megfuttatnának úgy, ahogy csak bírod, magyarul teljes erõdbõl? Mert akár leállna a szíved, és belehalnál. Ugyan ez van egy autóval is.
Kettõvel ez elõtti vagyok. Eszembe jutott még egy tartós teszt. 1993-ban a Rábaringen egy Toyota Carina E-t zavartak 100 000 (igen, százezer) kilométeren keresztül gyakorlatilag padlógázon. Kutya baja nem lett tõle. Viszont bizonyította a Toíota, hogy megbízható autókat gyárt. Utána lehet olvasni, tény, le van dokumentálva. Innentõl kezdve csak mosolygok az elméleteket gyártókon.

Az káros a szemnek, ha úgy teszem a szemembe a kontaktlencsét, hogy előtte beleöntök kontaktlencse folyadékot?

Ha csak simán kiveszem a tárolóból, és letisztítom, és szárazabban teszem fel, nagyon szúrja a szememet, és egy ideig fáj is..

Legjobb válasz: dehogy baj.. csak azért ne álljon benne a folyadék. szárazon ne is próbáld a szemedre rakni, mert ahogy írod szúrni fog.

dehogy baj.. csak azért ne álljon benne a folyadék. szárazon ne is próbáld a szemedre rakni, mert ahogy írod szúrni fog.
Nem baj, jobb mintha szárazon raknád fel.
Nekem szemész mondta, hogy elõtte áztatni kell, hogy megszívja magát. Az a folyadék amúgy is olyan mint a szemcsepp! :)

Lehet h buta kerdes, de egy egyszeru torokfajassal akkor most a korzetihez kell mennem vagy a nodokihoz, merthogy olyan mintha hoemelkedesem is lenne es tudom, az karos a babara?

Legjobb válasz: a körteihez,de persze említsd meg neki,hogy kismama vagy,így lehet el kell menjél a nõdokihoz is tájékoztatás gyanánt.

a körteihez, de persze említsd meg neki, hogy kismama vagy, így lehet el kell menjél a nõdokihoz is tájékoztatás gyanánt.
Nekem fájt a torkom, kapart a szájpadlásom és gyenge voltam!Én féltem a gyogyiktól és gondoltam, h ezt a kezdõdõ bacit megpróbálom természetes módon legyõzni...3nap alatt sikerült! A receptem a következõ: kamilla tea+narilé+méz - naponta 5-6kancsóval zúzott fokhagyma+méz - reggel és este 1teáskanálnyi(evés után)! svédkeserûs gargalizálás - naponta többször Homeogene 9 homeopátiás bogyó Jobbulást!Gyógyulj meg! Üdv: 35hetes Pocakos
korzetihez


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!