Találatok a következő kifejezésre: Az jo 27 (34 db)

Szabalyos harom oldalu hasab magassaga 10 alaplap kore irt sugara 2gyok3. Szamitsd ki az Fo;ft;v=? Lacy ha kitudjato szamolni az jo lenne. KOSZI ELORE IS jo lenne a feb.27-ig megirna valaki.

Legjobb válasz: "Szamitsd ki az Fo;ft;v=? Lacy ha kitudjato szamolni az jo lenne." Ezt a mondatot gondold át még egyszer.

"Szamitsd ki az Fo;ft;v=? Lacy ha kitudjato szamolni az jo lenne." Ezt a mondatot gondold át még egyszer.
Átlagos.
Jó a karod a korodhoz képest :) bár ha 210 centi vagy 100 kiló vagy akkor más a helyzet.
A kérdező hozzászólása: 157 cm és 50 kg vagyok

Elég jó angol-svéd és most még alap olasz nyelvtudással Olaszország melyik városában lenne esélyem munkát találni? Az alap olaszt fejlesztem, a magyar meg ugye az anyanyelvem.27/N

2 év múlva szeretnék kiköltözni Olaszországba. Melyik városban találhatnék munkát viszonylag könnyen a vendéglátás területén? Föként a human resource és a guest relation érdekelne. Elöre is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Szerintem semelyikben! Olaszországban a legtöbb állás betöltése esetén elvárják az olasz nyelvet! Maximum multicégekhez tudnál menni angol nyelvvel, de még oda is kellene legalább közepes olasz tudás. Én egy nagy multi cégnél dolgozom Milánóban, az informatika területén, az olaszt tõlem is elvárták, holott itt is nagy kereslet van az IT szakemberekre. Fejleszd az olaszt, és több esélyed lesz! Személyes véleményem is az, hogy ha itt élsz, akkor tudod igazán átélni az olasz stílust, életérzést, ha beszélsz olaszul. Egyébként az olasz jófejek, de angolul nem nagyon tudnak, így nekem is muszáj volt ráállnom a nyelvre, pedig a munkahelyen az angol a célnyelv, de valamiért elvárják az olaszt is. Sok szerencsét a munkához, de ajánlom, hogy tanuld a nyelvet intenzíven! Észak olasz városokat javaslok munkakeresésre!

Szerintem semelyikben! Olaszországban a legtöbb állás betöltése esetén elvárják az olasz nyelvet! Maximum multicégekhez tudnál menni angol nyelvvel, de még oda is kellene legalább közepes olasz tudás. Én egy nagy multi cégnél dolgozom Milánóban, az informatika területén, az olaszt tõlem is elvárták, holott itt is nagy kereslet van az IT szakemberekre. Fejleszd az olaszt, és több esélyed lesz! Személyes véleményem is az, hogy ha itt élsz, akkor tudod igazán átélni az olasz stílust, életérzést, ha beszélsz olaszul. Egyébként az olasz jófejek, de angolul nem nagyon tudnak, így nekem is muszáj volt ráállnom a nyelvre, pedig a munkahelyen az angol a célnyelv, de valamiért elvárják az olaszt is. Sok szerencsét a munkához, de ajánlom, hogy tanuld a nyelvet intenzíven! Észak olasz városokat javaslok munkakeresésre!
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi! fejleszteni fogom, mert imádom az olasz nyelvet!


Az jo ha 27 evesen 60 kg vagyok es 175 cm? (lany)

Legjobb válasz: Sógornõm is ilyen magas, de õ minimum 15 kg-val többet nyom. És nagyon jól néz ki, formás, megfordulnak utána a férfiak az utcán, pedig 29(!!!) éves. 16L

Sógornõm is ilyen magas, de õ minimum 15 kg-val többet nyom. És nagyon jól néz ki, formás, megfordulnak utána a férfiak az utcán, pedig 29(!!!) éves. 16L
Ezt látatlanban nem lehet megmondani. Nyilván nem vagy durván elhízott ilyen adatokkal, de azt nem látni mennyi izom van rajtad, mennyire vagy arányos stb. Amúgy jól hangzik. Az elsõnek: "már 29 éves!!!!" Egy 29 éves annyira öregnek számít?? :D Az még tök fiatal szerintem.
A kérdező hozzászólása: koszonom, de gondolom ezt csak boknak szantatok...
túlsúlyos? inkább rohadt sovány
túl vékony vagy.
A kérdező hozzászólása: marmint nem az jo hogy tul sovany vagyok..... amugy en ugy gondoltam tulsulyos vagyok.
A kérdező hozzászólása: az jo......
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen kiszamoltam ..... es igen renben van. csak a pocim ami neha felpuffad, es olyan vagyok mintha terhes lennek. igaz sok zoldseget, gyumolcsot eszem, de szerintem nem normalis....
az etióp éhezõknek is fel van puffadva a hasa, pedig azok nem önként koplalnak...

Ha egy tápnak 27% a fehérje tartalma akkor az jónak számít?

Legjobb válasz: sok mindentõl függ. a kutya életkorától, testtömegétõl- vagy pl attól is, hogy mivel foglalkozik, ha munkakutya, vagy agilitys akkor kevés. több info kéne :]

sok mindentõl függ. a kutya életkorától, testtömegétõl- vagy pl attól is, hogy mivel foglalkozik, ha munkakutya, vagy agilitys akkor kevés. több info kéne :]
Nem feltétlenül. Mert az legalább olyan fontos, hogy milyen fehérje adja azt a 27 százalékot. Meg, hogy mibõl rakták magát a tápot össze.
A 27% nem kevés, több Royal Canin tápban 26% fehérje van. Ami fontosabb- ahogy elõttem is írták- hogy mibõl van az a fehérje. Nem mindegy, hogy tiszta húsból vagy melléktermékekbõl, húslisztbõl.
Vagy esetleg növényi eredetû, mint az olcsó tápokban... Mert azokban a tápokban is van ennyi fehérje, ami húst legfeljebb csak messzirõl látott: a jó allergén búza és/vagy kukorica sikér...
Ha megfelelõ, jó minõségû állati eredetû fehérjébõl van, akkor nagyon jó. Általában ha legalább 20 % jó minõségû állati fehérjét tartalmaz egy felnõtt kutyának való táp, az már jónak mondható. De függ a táp jótékony hatásának mértéke a kutya fajtájától. Nyilván egy hosszúszõrû kutyának több fehérjére van szüksége.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat : ) a kutya 5 hónapos, kistermetû pincsi-tacskó keverék, szoba kutya és nem mozog annyit h az túl sok lenne, annyi, hogy egész nap kint van a kertbe. nem tudom milyen eredetû a fehérje mert interneten néztem a tápot, bár lehet az árát elnézve nem hiszem hogy húsból van 15kg-4300Ft http://tapfutar.hu/termek/kutya/8867/dogex_premium_junior_15..

Az jó nekem, hogy egy 27 éves nő veszi el a szüzességem?

én még csak 21 vagyok, a csaj meg kiéhezett! ja és ez normális lenne?

Legjobb válasz: Helló, csak nyerhetsz vele. A csaj szexet akar, mást semmit, mert túl fiatal vagy hozzá. Úgyhogy semmi kötöttség! Élvezd, amit kapsz, és viszonozd derekasan. Meghálálja :)))

mázlista. képet a csajról. :P jó hát, hogyne lenne jó. és teljesen nemnormális, de hajrá. xD
Hát persze, hogy jó Neked! 21 szûz/F Nekem is kell egy ilyen csaj.:D
Helló, csak nyerhetsz vele. A csaj szexet akar, mást semmit, mert túl fiatal vagy hozzá. Úgyhogy semmi kötöttség! Élvezd, amit kapsz, és viszonozd derekasan. Meghálálja :) ))
P.csába ne lenne jó! Használd ki, ha már ekkora szerencse ért!:)
Ne tedd, még lesérülsz. Majd én átveszem azt a kiéhezett 27 évest. :P
Ha mindketten akarjátok akkor normális. Sok sikert!
nem, az neked egyértelmûen rossz. borzalmasan rossz. normálisnak pedig végképp nem mondanám. deviáns, undorító viselkedés az ilyen!
09:42-es vagyok, a szex elvileg a szerelem beteljesedése. 21:31-es te lefekteted a lányokat, arra gondolva, h. hátha összejön 1 kapcsolat? nem értelek titeket fiúk!!!
Hogyha srác vagy, akkor jó :D
Elõzõ: miért lenne sport? Itt nem arról van szó, hogy két részeg tizenéves fekszik össze, másrészt ki tudja nem lesz a kapcsolatból valami több is.
Remélem mégsem tetted meg.A szex nem sport, bár látom sok pasi annak tekinti. Én nem lennék büszke késöbb egy ilyen párra.24/L
"Az erõ legyen veled!" (Meg a gumi!)
igen!
A kérdező hozzászólása: hát a válaszok fényében szerencsésnek érzem magam és végrehajtom a küldetésem :D
21/F én is segítek szívesen... :D
22:53-as vagyok: úgy látom lettünk egy páran, akik szívesen segítenék a lány étvágyát kielégíteni. BTW ha nem bírnád:) tudod hol találsz segítséget!:)
Hogyha tényleg szereted, akkor igen, ah nem nincs értelme.
Na, legalább megtörtént? (23:34-es vagyok)
Ha 10-én megjött, akkor nem volt ott baba. A következõ ovud pedig akkor 24-én lesz.
A kérdező hozzászólása: Szia!De akkor végül is jokor voltunk együtt?????Mert én már ezt kezdem unni, hogy ekkor+akkor jó!:(((Most 2-3 naponta szeretkeztünk és igy sem jó!!!???Segítsetek!!!Köszi
szerintem 2-3 naponta jó. vizeletes ovutesztet kéne venned, és ha páfrányos a microskop akkor azzal ellenõrizni kellene, mert a microskop csaloka. akkor ha a vizeletes pozitív 4-5 napig mindennap kéne próbálkozni. nekem így sikerült. De elvileg a spermium 2-3 napot vár a peteérésre odabent is, hacsak nem ürül ki.Sok sikert.
Szia!Igen jókor voltatok együtt, de sajnos még sem jött össze.Lehet nem tudott normálisan beágyazódni stb.Ne keseredj el!Majd a köv. hónapban! :)

27 éves lány vagyok, a pasim megnézi a többi pasit az utcán, és szokta mondani, hogy " de jó pasi, szeretnék én is így kinézni". Aggódjak?

Legjobb válasz: Ehhez miért fontos adalék, hogy te 27 éves lány vagy? Amúgy meg ne aggódj, csak küldd el tényleg sportolni! :)

Ehhez miért fontos adalék, hogy te 27 éves lány vagy? Amúgy meg ne aggódj, csak küldd el tényleg sportolni! :)
véleményem szerint igen :S nekem eszem ágában se volt/lesz más pasira hasonlítani. szóval ez semmiképp se jó jel.
Csak teszteli, hogy neked is tetszenek-e :D
ne aggodj. enis megjegyzem annak epp akivel vagyok, hogy ha jo pasit latok. jo teste van, en is ilyet akarok...meg stb. es nem vagyok meleg.
Ez egy kicsit furcsa. Lehet, hogy tényleg csak hasonlítani szeretne rájuk, esetleg kisebbségi érzése van. Én azért kicsit aggódnék emiatt.
Szerintem is csak önbizalomhiánya van. " de jó pasi, szeretnék én is így kinézni" Ha majd azt mondja, " de jó pasi, tudnék vele mit kezdeni", majd akkor van gond.
"A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy tényleg önbizalomhiánya van, miattam. Gyakran szídom, és mondom neki, hogy járjon kondizni, meg szolizni..." :D A pofám leszakad... ilyeneket mondasz neki, és még csodálkozol, hogy önértékelési gondjai vannak. Szerintem keress magadnak olyan fiút, aki kellõen papucs hozzád, õt meg engedd szépen el, hogy találhasson egy olyan lányt, aki kellõképpen értékeli õt.
" A kérdező hozzászólása: utolsónak: de ez annyira nyál, nem?" Ez is. Minek vagy vele együtt? Mert értékeled a jellemét, vagy mert látszik rajta, hogy szoláriumba jár?
Lehet, hogy tényleg azért csinálja ezt, mert szekálod. A fiúk nem mutatják úgy ki, ha megbántod õket, mint a nõk, lehet ez ennek a kivetülése. Talán beszélgess el errõl vele komolyabban.
mer ha te azt mondod egy lányra h szeretnél olyan szép lenni akkor leszbi vagy?
Ha nem kamu a kérdés, akkor 27 évesen jókora ökör vagy. Az ilyen lányokat szoktam jól megalázni, majd eldobni. Aztán mehetnek pszichológushoz.
hát igen nekem is az a véleményem hogy jobb lányt érdemel nálad a "pasid". mondod neki hogy járjon kondizni, meg "szolizni"... na jó, nincs is mit mondani, már eleve ezzel elárultál magadból sok mindent, meg még jó pár egyéb olyan kijelentéssel, amiket tipikusan az általam "hülye p*csának" minõsített lányok szoktak említeni
A kérdező hozzászólása: Szoliba meg kondizni azért járatom, hogy menõbb, jobb külsejû és magabiztosabb legyen. A kondit szereti, szoliba meg csak hetente kétszer megy. Szerintem ez nem sok!!!!!
Mindegy! A lényeg: NE parázz, nem meleg a barátod.
Nem kell aggódni, nem hinném, hogy veled lenne, ha meleg. Az, h megnéz más pasikat úgymond az meg nem jelent semmit, akik ma izmosnak számító emberkék azok Arnold Schwarzenegger filmjei meg többi izmos embert látva kezdtek el gyúrni. Megnézték, mondták magukba ez de Qrva jó, én is ilyesmi formában szeretnék lenni....Ettõl még nem változik meg senkinek a nemi irányultsága.
Mi az, hogy legyen szolis??? Egyik ismerõsöm is szoláriumba jár, mert a barátnõje azt mondta. Jelzem volt már ebbõl konfliktusa. Eléggé ferde szemmel néznek rá. Pedig azért nem esik át a ló túloldalára, de látszik a bõrén, hogy szoláriumba jár. Fõleg így késõ õsszel. Mondjuk személy szerint én jól szoktam szórakozni (persze mélyen magamban), amikor kérdõre vonnak, hogy én miért barátkozok egy meleggel. A vicces az, hogy kettõnk közül pont én vagyok az. Szóval jól gondolt meg, hogy mire kéred a barátod.
én.is.mindig.megjegyzem.barátnõmnek! de.csak.azért.mert.én.sem.vagyok.izmos.jó.pasi! és.irigy.vagyok.azokra.akik.jól.néznek.ki.és.kisebbségi.komplexusom.is.van.mert.ma.ez.már.elvárás(izmos.test.stb...) szaraspacem.
ebbõl szokott a következõ lépés lenni, hogy alaptalanul féltékenykedik, az át is csaphat betegesbe az önértékelési zavarokat kezelni kell
Szerintem önbizalomhiánya van a barátodnak.Volt egy pasim aki többet nézegette a fiukat az utcán mint én.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy tényleg önbizalomhiánya van, miattam. Gyakran szídom, és mondom neki, hogy járjon kondizni, meg szolizni...
minek basztatod azzal hogy szoliba járjon? az egy dolog hogy elvárod tõle hogy legyen jó izmos hogy meg tudjon téged védeni, no de azért van mindennek határa...
A kérdező hozzászólása: szerintem szexibb, ha szolis....
ne aggódj!csak búza kicsit. legközelebb megis foja a seggüket.
Sztem önértékelési problémái vannak... Ne aggódj, hanem mondjad neki sûrûbben, hogy de nagy vagy meg imádom a férfias jellemed, annyira jó melletted nõnek lenni, és hasonlók!
A kérdező hozzászólása: utolsónak: de ez annyira nyál, nem?
Neked se esne jól, ha csak szidást kapnák, dicséretet nem... Szerintem itt ez a gond.
Nem értem mi ez a szoli mánia manapság.... Tõlem baromi idegen, természet ellenes az egész. A gond az, hogy nem biztos hogy eléggé férfinak érezheti magát melletted. Mert te a férfiasságot ahogy elnézem külsõleges dolgokkal definiálod ( kondi, szoli, izmos, barna test) holott ez csak a megjelenés nem ettõl férfi a férfi. Hozzáteszem szerintem a szolizás egyáltalán nem férfias elfoglaltság, a sportolás az rendben. Jó lenne ha az erõsségeire koncentrálnál szegénynek és dicsérnéd is néha napján. ééééééssss most olvasom hogy ez egy 2010 es kérdés uh nagyon jó de hamár ennyit írtam csak elküldöm :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!