Találatok a következő kifejezésre: Az jo 27 (35 db)

Szabalyos harom oldalu hasab magassaga 10 alaplap kore irt sugara 2gyok3. Szamitsd ki az Fo;ft;v=? Lacy ha kitudjato szamolni az jo lenne. KOSZI ELORE IS jo lenne a feb.27-ig megirna valaki.

Legjobb válasz: "Szamitsd ki az Fo;ft;v=? Lacy ha kitudjato szamolni az jo lenne." Ezt a mondatot gondold át még egyszer.

"Szamitsd ki az Fo;ft;v=? Lacy ha kitudjato szamolni az jo lenne." Ezt a mondatot gondold át még egyszer.
Átlagos.
Jó a karod a korodhoz képest :) bár ha 210 centi vagy 100 kiló vagy akkor más a helyzet.
A kérdező hozzászólása: 157 cm és 50 kg vagyok

Elég jó angol-svéd és most még alap olasz nyelvtudással Olaszország melyik városában lenne esélyem munkát találni? Az alap olaszt fejlesztem, a magyar meg ugye az anyanyelvem.27/N

2 év múlva szeretnék kiköltözni Olaszországba. Melyik városban találhatnék munkát viszonylag könnyen a vendéglátás területén? Föként a human resource és a guest relation érdekelne. Elöre is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Szerintem semelyikben! Olaszországban a legtöbb állás betöltése esetén elvárják az olasz nyelvet! Maximum multicégekhez tudnál menni angol nyelvvel, de még oda is kellene legalább közepes olasz tudás. Én egy nagy multi cégnél dolgozom Milánóban, az informatika területén, az olaszt tõlem is elvárták, holott itt is nagy kereslet van az IT szakemberekre. Fejleszd az olaszt, és több esélyed lesz! Személyes véleményem is az, hogy ha itt élsz, akkor tudod igazán átélni az olasz stílust, életérzést, ha beszélsz olaszul. Egyébként az olasz jófejek, de angolul nem nagyon tudnak, így nekem is muszáj volt ráállnom a nyelvre, pedig a munkahelyen az angol a célnyelv, de valamiért elvárják az olaszt is. Sok szerencsét a munkához, de ajánlom, hogy tanuld a nyelvet intenzíven! Észak olasz városokat javaslok munkakeresésre!

Szerintem semelyikben! Olaszországban a legtöbb állás betöltése esetén elvárják az olasz nyelvet! Maximum multicégekhez tudnál menni angol nyelvvel, de még oda is kellene legalább közepes olasz tudás. Én egy nagy multi cégnél dolgozom Milánóban, az informatika területén, az olaszt tõlem is elvárták, holott itt is nagy kereslet van az IT szakemberekre. Fejleszd az olaszt, és több esélyed lesz! Személyes véleményem is az, hogy ha itt élsz, akkor tudod igazán átélni az olasz stílust, életérzést, ha beszélsz olaszul. Egyébként az olasz jófejek, de angolul nem nagyon tudnak, így nekem is muszáj volt ráállnom a nyelvre, pedig a munkahelyen az angol a célnyelv, de valamiért elvárják az olaszt is. Sok szerencsét a munkához, de ajánlom, hogy tanuld a nyelvet intenzíven! Észak olasz városokat javaslok munkakeresésre!
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi! fejleszteni fogom, mert imádom az olasz nyelvet!

Az jo ha 27 evesen 60 kg vagyok es 175 cm? (lany)

Legjobb válasz: Sógornõm is ilyen magas, de õ minimum 15 kg-val többet nyom. És nagyon jól néz ki, formás, megfordulnak utána a férfiak az utcán, pedig 29(!!!) éves. 16L

Sógornõm is ilyen magas, de õ minimum 15 kg-val többet nyom. És nagyon jól néz ki, formás, megfordulnak utána a férfiak az utcán, pedig 29(!!!) éves. 16L
Ezt látatlanban nem lehet megmondani. Nyilván nem vagy durván elhízott ilyen adatokkal, de azt nem látni mennyi izom van rajtad, mennyire vagy arányos stb. Amúgy jól hangzik. Az elsõnek: "már 29 éves!!!!" Egy 29 éves annyira öregnek számít?? :D Az még tök fiatal szerintem.
A kérdező hozzászólása: koszonom, de gondolom ezt csak boknak szantatok...
túlsúlyos? inkább rohadt sovány
túl vékony vagy.
A kérdező hozzászólása: marmint nem az jo hogy tul sovany vagyok..... amugy en ugy gondoltam tulsulyos vagyok.
A kérdező hozzászólása: az jo......
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen kiszamoltam ..... es igen renben van. csak a pocim ami neha felpuffad, es olyan vagyok mintha terhes lennek. igaz sok zoldseget, gyumolcsot eszem, de szerintem nem normalis....
az etióp éhezõknek is fel van puffadva a hasa, pedig azok nem önként koplalnak...

Ha egy tápnak 27% a fehérje tartalma akkor az jónak számít?

Legjobb válasz: sok mindentõl függ. a kutya életkorától, testtömegétõl- vagy pl attól is, hogy mivel foglalkozik, ha munkakutya, vagy agilitys akkor kevés. több info kéne :]

sok mindentõl függ. a kutya életkorától, testtömegétõl- vagy pl attól is, hogy mivel foglalkozik, ha munkakutya, vagy agilitys akkor kevés. több info kéne :]
Nem feltétlenül. Mert az legalább olyan fontos, hogy milyen fehérje adja azt a 27 százalékot. Meg, hogy mibõl rakták magát a tápot össze.
A 27% nem kevés, több Royal Canin tápban 26% fehérje van. Ami fontosabb- ahogy elõttem is írták- hogy mibõl van az a fehérje. Nem mindegy, hogy tiszta húsból vagy melléktermékekbõl, húslisztbõl.
Vagy esetleg növényi eredetû, mint az olcsó tápokban... Mert azokban a tápokban is van ennyi fehérje, ami húst legfeljebb csak messzirõl látott: a jó allergén búza és/vagy kukorica sikér...
Ha megfelelõ, jó minõségû állati eredetû fehérjébõl van, akkor nagyon jó. Általában ha legalább 20 % jó minõségû állati fehérjét tartalmaz egy felnõtt kutyának való táp, az már jónak mondható. De függ a táp jótékony hatásának mértéke a kutya fajtájától. Nyilván egy hosszúszõrû kutyának több fehérjére van szüksége.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat : ) a kutya 5 hónapos, kistermetû pincsi-tacskó keverék, szoba kutya és nem mozog annyit h az túl sok lenne, annyi, hogy egész nap kint van a kertbe. nem tudom milyen eredetû a fehérje mert interneten néztem a tápot, bár lehet az árát elnézve nem hiszem hogy húsból van 15kg-4300Ft http://tapfutar.hu/termek/kutya/8867/dogex_premium_junior_15..

Az jó nekem, hogy egy 27 éves nő veszi el a szüzességem?

én még csak 21 vagyok, a csaj meg kiéhezett! ja és ez normális lenne?

Legjobb válasz: Helló, csak nyerhetsz vele. A csaj szexet akar, mást semmit, mert túl fiatal vagy hozzá. Úgyhogy semmi kötöttség! Élvezd, amit kapsz, és viszonozd derekasan. Meghálálja :)))

mázlista. képet a csajról. :P jó hát, hogyne lenne jó. és teljesen nemnormális, de hajrá. xD
Hát persze, hogy jó Neked! 21 szûz/F Nekem is kell egy ilyen csaj.:D
Helló, csak nyerhetsz vele. A csaj szexet akar, mást semmit, mert túl fiatal vagy hozzá. Úgyhogy semmi kötöttség! Élvezd, amit kapsz, és viszonozd derekasan. Meghálálja :) ))
P.csába ne lenne jó! Használd ki, ha már ekkora szerencse ért!:)
Ne tedd, még lesérülsz. Majd én átveszem azt a kiéhezett 27 évest. :P
Ha mindketten akarjátok akkor normális. Sok sikert!
nem, az neked egyértelmûen rossz. borzalmasan rossz. normálisnak pedig végképp nem mondanám. deviáns, undorító viselkedés az ilyen!
09:42-es vagyok, a szex elvileg a szerelem beteljesedése. 21:31-es te lefekteted a lányokat, arra gondolva, h. hátha összejön 1 kapcsolat? nem értelek titeket fiúk!!!
Hogyha srác vagy, akkor jó :D
Elõzõ: miért lenne sport? Itt nem arról van szó, hogy két részeg tizenéves fekszik össze, másrészt ki tudja nem lesz a kapcsolatból valami több is.
Remélem mégsem tetted meg.A szex nem sport, bár látom sok pasi annak tekinti. Én nem lennék büszke késöbb egy ilyen párra.24/L
"Az erõ legyen veled!" (Meg a gumi!)
igen!
A kérdező hozzászólása: hát a válaszok fényében szerencsésnek érzem magam és végrehajtom a küldetésem :D
21/F én is segítek szívesen... :D
22:53-as vagyok: úgy látom lettünk egy páran, akik szívesen segítenék a lány étvágyát kielégíteni. BTW ha nem bírnád:) tudod hol találsz segítséget!:)
Hogyha tényleg szereted, akkor igen, ah nem nincs értelme.
Na, legalább megtörtént? (23:34-es vagyok)
Ha 10-én megjött, akkor nem volt ott baba. A következõ ovud pedig akkor 24-én lesz.
A kérdező hozzászólása: Szia!De akkor végül is jokor voltunk együtt?????Mert én már ezt kezdem unni, hogy ekkor+akkor jó!:(((Most 2-3 naponta szeretkeztünk és igy sem jó!!!???Segítsetek!!!Köszi
szerintem 2-3 naponta jó. vizeletes ovutesztet kéne venned, és ha páfrányos a microskop akkor azzal ellenõrizni kellene, mert a microskop csaloka. akkor ha a vizeletes pozitív 4-5 napig mindennap kéne próbálkozni. nekem így sikerült. De elvileg a spermium 2-3 napot vár a peteérésre odabent is, hacsak nem ürül ki.Sok sikert.
Szia!Igen jókor voltatok együtt, de sajnos még sem jött össze.Lehet nem tudott normálisan beágyazódni stb.Ne keseredj el!Majd a köv. hónapban! :)

Az mennyire szánalmas, ha 27 évesen, jó testi adottságokkal (sportos), bár kissé ronda arccal, nem volt még módon nõvel lenni és kipróbálni a szexben a 20, 5 cmes és 5, 2 cm es vastag péniszemet akcióban (tudom ez a része szánalmas, hogy említem)?

Szerintem jó lennék a szexben, nem rontanám el, mégsem akarják a nõk velem csinálni. Igaz soha nem verem nagy dobra, hogy nem állok híján a méretekben, mert nem vagyok olyan alak, inkább lelkizõs, rendes, céltudatos, kedves srác. Ez a baj szerintem...

Legjobb válasz: Nyilván azért nem állnak veled szóba a nõk, mert hiszik kicsi/átlagos farkad van. Azért nem állnak veled szóba, mert ennyire debil vagy. Nyugodj meg, ha eddig nem volt barátnõd, ezután sem lesz. Egyrészrõl ha 27 évesen szûz vagy annak komoly okai vannak. Látszik, hogy fogalmad sincs a nõkrõl, a saját hülye elképzelésed köszönõ viszonyban sincsenek a valósággal. Frusztrált vagy, úgy gondolkodsz a nõkrõl, mint egy óvodás. Mit tegyél másként? Ne legyél ekkora szánalomcsomag, lehet akármekkora farkad, ha mellett ennyire életképtelen vagy.

Nyilván azért nem állnak veled szóba a nõk, mert hiszik kicsi/átlagos farkad van. Azért nem állnak veled szóba, mert ennyire debil vagy. Nyugodj meg, ha eddig nem volt barátnõd, ezután sem lesz. Egyrészrõl ha 27 évesen szûz vagy annak komoly okai vannak. Látszik, hogy fogalmad sincs a nõkrõl, a saját hülye elképzelésed köszönõ viszonyban sincsenek a valósággal. Frusztrált vagy, úgy gondolkodsz a nõkrõl, mint egy óvodás. Mit tegyél másként? Ne legyél ekkora szánalomcsomag, lehet akármekkora farkad, ha mellett ennyire életképtelen vagy.
keresd meg Kovit, majd talál neked partnert...
jo neked hoyg ekkora...
2 farkad van?
Tudod, a normális nõknek nem az a legfõbb elvárásuk, hogy 20 centis néger farkad legyen. A baj nem a méreteiddel van, hanem azzal, hogy valószínûleg baképzelt vagy és nulla, tuti nem az, amiket leírtál magadról. Ha olyan lennél, akkor már lettek volna nõid. N
Regisztrálj be szexpartner keresõkre, ott ugranak az ilyen pasikra, vagy legalábbis ilyen vágyaikat kiélni vágyó nõkbõl sokat lehet találni, ellenben olyan pasi aki komolyan is gondolja, és tényleg ekkora van neki, abból kevés van. (a szüzességet meg ne említsd, legfeljebb, hogy nem vagy profi) eropolis, kupak, szexnekem, ezeket kipróbálhatod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!