Találatok a következő kifejezésre: Az jelent ha a baratom (70 db)

Az mit jelent, ha a barátomnak nem fontos, hogy õ elmenjen, hanem inkább arra törekszik, hogy én minden alkalommal elélvezzek?

Amikor menstruálok, akkor is felajánlom neki, hogy kézzel kényeztetem, erre õ azt nem hagyja, hanem azzal van elfoglalva, hogy engem kézzel eljuttasson a csúcsra.

Legjobb válasz: Szeret. Meg akar felelni. Elõrébb helyez téged, mint saját magát...persze egy idõ után ez nem normális.

Szeret. Meg akar felelni. Elõrébb helyez téged, mint saját magát...persze egy idõ után ez nem normális.
Szerintem az fontosabb neki, hogy te jobban érezd magad, mint õ, de attól még nem értem, hogy neki nem fontos, hogy elmenjen. Az egész szex arról szól, hogy mindkét fél jól érezze magát.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy más tettébõl nem ez jön le, magától szinte sosem ölel meg, mostanában már nem is hív fel telefonon, de szeretkezéskor meg ugyanúgy csak azt nézi, hogy nekem jó legyen. Egyszerûen nem értem.
Van olyan ferfi, koztuk en is, aki attol, hogy a parjanak jo, jobban elvezi a dolgokat. En pl. orakat tudok csak nyalakodassal, simogatassal, aprobb pettinggel, masszazzsal eltolteni, anelkul hogy a parom hozzam erne, es elvezem. Utana persze a vegen hatalmasat durranok, amit legtobbszor le is nyalogat :P De az hogy egyaltalan nem engedi hogy hozzanyulj, az valami problemat jelent. Vagy onbizalomhiany (fel hogy hamar elmegy), vagy valami egyeb, de feltetlen beszeljetek meg! 20F
A kérdező hozzászólása: 4-es Engedi, hogy hozzányúljak, csak azt nem hogy végig menjen a csúcsig, az csak szeretkezés közben szokott lenni, hogy elmegy.
Imád téged! Ne hagyd el! Soha! Nem sok ilyen pasi van!
Ha a te elvezeteidet elobbre helyezi mint a sajatsjat, akkor mazlista vagy vele, nagyon szerethet teged, becsuld meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, adtam zöldet mindenkinek! :)

Mit jelent ha a barátom azt mondja, hogy dilis vagyok de szeret?

Nem vesz komolyan? Vagy mi?

Legjobb válasz: Nem szeret, csak tetszik neki ahogy játszol:D

Nem szeret, csak tetszik neki ahogy játszol:D
Én lükének hívom mert tényleg olyan kis szertelen de nem bántásból én se vagyok komplett ;)

Mit jelent ha a barátom folyton azt álmodja hogy megcsalom?

Ismétlődő álma, hogy megcsalom. Nem tudunk rájönni, hogy mitől van ez, de van hogy nagyon letört ez miatt.

Legjobb válasz: Csak fél... errõl szólnak az álmok... Amire sokat gondolsz, foglalkoztat az vetül ki az álmaidban, fél attól hogy egyszer elveszít vagy megcsalod, mond meg neki hogy ne gondoljon ilyen hülyeségre és ha nem fogja foglalkoztatni a dolog akkor nem fog ilyeneket álmodni. Törõdjön vmi mással.

Csak fél... errõl szólnak az álmok... Amire sokat gondolsz, foglalkoztat az vetül ki az álmaidban, fél attól hogy egyszer elveszít vagy megcsalod, mond meg neki hogy ne gondoljon ilyen hülyeségre és ha nem fogja foglalkoztatni a dolog akkor nem fog ilyeneket álmodni. Törõdjön vmi mással.

Az mit jelent, ha a barátom aztmondja hogy azt álmodta, hogy ottaludtam és nagyon jo volt? Mit álmodott? !

sejtem.. de azért érdekel más véleménye is.: )

Legjobb válasz: Kerdezd meg tole

Kerdezd meg tole
...azt álmodta, hogy hogy ott aludtál nála, és nagyon jó volt...:) ne képzelj többet a dolgok mögé, mint amik valójában..:)
Azt álmodta , hogy olyat szexeltetek hogy csak na, és a végn még le is nyelted.

Mit jelent, ha a barátom, aki azt mondja, nem szerelmes belém, mikor csókolózunk, azt mondja:ahh annyira rádizgultam?

És ? szerinte kiszeretett bel?lem, és most próbáljuk visszahozni..

Legjobb válasz: már nem szerelmes beléd, de azért jól megdugna

már nem szerelmes beléd, de azért jól megdugna
Elsõnél a pont
A kérdező hozzászólása: De a szerelem nem nagy vonzalom? Ha nem szerelmes, hogy vonzódhat hozzám?
a szerelemnek és a szexuális vonzalomnak nem midnenkinél vannak összefüggései.attol még láthatsz jo nõnek jo õasinak valakit hogy nem szereted
a vonzalom és a szerelem nem feltétlen jár együtt... valószínûleg a barátodnak rajtad kívül még 100 csaj bejön, vonzódik hozzájuk, de mégsem szerelmes beléjük...
azt h rádizgult...ilyet kérdezni.

Mit jelent ha a barátom a zsebembe csúsztatta az óvszert?

Legjobb válasz: Finom utalás arra hogy jó lenne már dugni

Finom utalás arra hogy jó lenne már dugni
használt volt? akkor az azt jelenti h õ dugni volt :D
neked erre a zsebébe kellett volna csúsztatni egy tampont.
Nem meri hazavinni, mert ha a felesége megtalálná, kikaparná a szemét.
A kérdező hozzászólása: Normális választ.. nem, nem vagyok fiú.
Igen, utalás arra, hogy le akar veled feküdni. Sok minden más nem lehet... Esetleg kíváncsi volt, hogyan reagálsz.
Te fiú vagy?
Minden bántás nélkül kérdezem: te mit gondoltál, mit jelent?
Baszni akar biztonságosan
Én is cikizés nélkül kérdezném drága: Szerinted miért csúsztatta oda neked? Úgy gondolom, ez egyértelmû utalás a szexre.
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdeztem, mert nem voltam még vele együtt szexuálisan.
Azt gondoltuk, de mi volt az elképzelésed, mielõtt segítettünk megfejteni?

Szerintetek az valami rosszat jelent ha a baratom azt mondta, hogy o ugy is lefekudne velem ha nem szeretne? Es nem akarja elmondani kivel fekudt le eloszor?

Mondtam neki,hogy en nem fekudnek le vele ha nem szeretnem.De meg mindig nem fekszem le vele mert meg raer.Az o valasza erre az volt,hogy o ugyis lefekudne velem ha nem szeretne. Azt meg,hogy kivel csinalta eloszor a lany miatt nem akarja elmonani(legalabbis nekem ezt mondta)..en elmondtam neki,vagyis tudja mert elotte az a srac volt a baratom. Szerintetek ez jelent feltetlenul rosszat?

Legjobb válasz: Nem. Egyrészt a pasik (és sok nõ) simán képesek érzelem nélkül szexelni, úgyhogy miért lenne baj, ha õ bevallottan megtenné veled? Nem azt mondta ezzel, hogy nem szeret, szerintem inkább bóknak szánta, vagy annyira jó nõ, hogy megkívánjon. Az meg, hogy kivel feküdt le elõször, magánügy. Elhiszem, hogy kíváncsi vagy, de felnõtt emberek nem teregetik ki a szexuális életüket a másik félre való tekintettel. Én sem reklámozom, hogy kikkel feküdtem már le. Elõre nézz, örülj, hogy veled van és ne kombinálj!

Nem. Egyrészt a pasik (és sok nõ) simán képesek érzelem nélkül szexelni, úgyhogy miért lenne baj, ha õ bevallottan megtenné veled? Nem azt mondta ezzel, hogy nem szeret, szerintem inkább bóknak szánta, vagy annyira jó nõ, hogy megkívánjon. Az meg, hogy kivel feküdt le elõször, magánügy. Elhiszem, hogy kíváncsi vagy, de felnõtt emberek nem teregetik ki a szexuális életüket a másik félre való tekintettel. Én sem reklámozom, hogy kikkel feküdtem már le. Elõre nézz, örülj, hogy veled van és ne kombinálj!
A legtöbb pasi röptében a legyet is típusú, szóval az kevésbé gáz, hogy akkor is lefeküdne veled, ha nem szeretne, bár egy kicsit szokatlan téma én ilyesmit nem szoktam felvetni a páromnak - õ se nekem. Bár asszem ugyanez lenne a válasza. Az már egy kicsit furcsa, hogy nem hajlandó elmondani, hogy ki volt neki az elsõ, de az is legalább annyira fura, hogy te errõl kérdezgeted. Sose kérdeztem ilyet pasitól, baromira nem érdekel. A lényeg, hogy épp velem van. Mennyivel lenne jobb, ha megtudnád, hogy pl. meghúzta Gizikét a 8/b-bõl?

Nagyon perverz, ha a barátom néha-néha a torkomba élvez? Mélytorkot szoktam, nekem nem jelent problémát, kicsit élvezem is azt a fojtogató érzést.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem tartom perverzitásnak... Mindenki számára mást jelent a perverz szó...Ez nagy mértékben függ attól, hogy mit tartunk elfogadhatónak a szexualitásban és mi az amit nem vesz be a gyomrunk. Ha neked ez jól esik, miért ne csinálhatnád...Sõt szerintem a barátod is nagyon értékeli! Én legalábbis tudnám értékelni...

Egyáltalán nem tartom perverzitásnak... Mindenki számára mást jelent a perverz szó...Ez nagy mértékben függ attól, hogy mit tartunk elfogadhatónak a szexualitásban és mi az amit nem vesz be a gyomrunk. Ha neked ez jól esik, miért ne csinálhatnád...Sõt szerintem a barátod is nagyon értékeli! Én legalábbis tudnám értékelni...
Ne azt nézd, hogy az mások mit tartanak perverznek! A szex kettõtök magánügye, addig mentek el, ameddig akartok, amit még nem tartotok betegesnek/perverznek. Ez egyénenként változó. A szexben semmi sem kötelezõ és semmi sem tilos, amit mindketten élveztek.
És ha perverz? Kit érdekel ha te és õ élvezi. Ne függjetek már a tömegtõl, emberek!
Az, hogy mit történik köztetek a 4 fal közt, csak rátok tartozik senki másra, nem kell hozzá senki véleménye, sem engedélye, nem tartozol senkinek elszámolással, csak a ti dolgotok, bármi is legyen az.
A szex mocskos és gusztustalan dolog! Ha jól csinálják. :)
Örülj neki :) Nem perverz, és ha az, hát az sem baj. De szerintem a perverz más szinten kezdõdik

Szerintetek az rosszat jelent, hogy ha a barátom 4 hónap együtt járás után ugy ment haza, hogy adott 2 oldalt puszit? Számomra kicsti fura:S

Legjobb válasz: Eddig hogy volt? Volt már ilyen, vagy csak most csinálta ezt? Nem akarlak elkeseríteni, velem akkor csinálta ezt egy srác (igaz, 3 hét után), amikor le akart lépni. De ez csak 1 pl., nem biztos, hogy veletek is ez van, lehet, semmi jelentõsége.

Eddig hogy volt? Volt már ilyen, vagy csak most csinálta ezt? Nem akarlak elkeseríteni, velem akkor csinálta ezt egy srác (igaz, 3 hét után), amikor le akart lépni. De ez csak 1 pl., nem biztos, hogy veletek is ez van, lehet, semmi jelentõsége.
nem kellet volna olajoshalat vacsizni fokhagymás lángossal
A kérdező hozzászólása: ilyen soha nem volt eddig megislepõdtem
A másodikban lehet valami akármilyen hülyeségnek tûnik. Az is lehet hogy fokhagymát evett elõtte vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: nem, nem volt se fokhagyma semmi..
Hát ha eddig nem volt ilyen, akkor tényleg furi...:-S Kérdezd meg tõle... remélhetõleg nem lelkiism.fudalása van vmiért...:-( szió
Ahha, szóval eddig nem volt ilyen. Hát akkor kérdezz rá! Az a legjobb! Az illetékestõl tudod meg hogy mi van és nem eszed magad rajta tovább.
én csak akkor csinálok ilyet, (két puszi) hogyha elköszönéskor látótávban vannak a szülõk/nagyszülõk/tanárok:S kérdezz rá! lehet h csak rémeket látsz:) (remélem)

Az jelent vmit, ha a baratom felrakott iwiwre kozos kepet kettonkrol tobbet is?

Legjobb válasz: jelent 1. jó nõ vagy, és büszke rád 2. komolyan gondolja veled 3. mindkettõ :)

jelent 1. jó nõ vagy, és büszke rád 2. komolyan gondolja veled 3. mindkettõ :)
Szeret téged
Igen
határozottan igen!!!!!! :)
igen
istenem......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!