Találatok a következő kifejezésre: Az jelent gondot, (90 db)

Az milyen gondot jelent ha a 4d ultrahangon azt mondták, hogy hűű jó sokat iszik ez a gyerek, nagyon tele van a pocakja vízzel?

Legjobb válasz: Semmiféle gondot nem jelent, minden baba iszik a magzatvízbõl. A Tiéd pont akkor itta magát tele! Így fejlõdnek a szervei és a kis gyomra is! Ne aggódj! Ha gond lett volna, akkor szóltak volna! Ki fogja pisilni! :) Szép babavárást!

Semmiféle gondot nem jelent, minden baba iszik a magzatvízbõl. A Tiéd pont akkor itta magát tele! Így fejlõdnek a szervei és a kis gyomra is! Ne aggódj! Ha gond lett volna, akkor szóltak volna! Ki fogja pisilni! :) Szép babavárást!
szia!! nekem is azt mondták a 4d-n hogy nagy a pocakja, mert valószínûleg sokat ivott. de nem mondták volna hogy baj lenne. szóval szerintem emiatt ne idegeskedj:) Gyakorol a kis picur nyelni:)
Nekünk is azt mondták 4d-is és sima uh-on is nagyon telõdött a gyomra a kicsinek, de erre mindig azt mondták biztos több magzatvizet korgyolt.
az azért jó, mert akkor biztos van szép, jó mûködõ anyagcseréje, majd szépen kipisili :D nemhogy rossz, de jó :D jól "mûködik" :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, ez megnyugtató. Már azt hittem baj, hogy egy kicsit "falánk" vagy tán valami nem mûködik, hogy ezt így külön megemlítették.Na jó tényleg elég soknak tûnt benne a víz:-))))) Boldog babavárást Nektek!
Egyetértek az elottem szólókkal, ha valami gond lett volna, biztosan szóltak volna róla. Egyébként az én kisfiam az elso napokban sokat bukott, hányt is, de azt mondták, ez teljesen renben van, mivel sok víz volt a gyomrocskájában. Nálunk így távozott.

Az jelent valamilyen gondot, ha sok a class-ból és id-ből áll egy weboldal?

Ismerkedek a weblapkészítéssel, és azt vettem észre hogy rengeteg div class-t és div id-t használok, ettől lassabb lesz az oldalbetöltés vagy ha nem lehet valami hátrányom? áttekinthető az oldal

Legjobb válasz: Lassabb? Hát.. ez a webszervertõl és a felhasználó netjétõl is függ. A hostingal nem lesz probléma (gondolom). Igazából akinek gyors internetsebessége van az meg sem érzi,aki pedig mobilnettel böngészik az meg megvárja. Ez van. Nekem is van egy 11 megás weboldalam,meg egy flash intros enterpage. Azokra is sokat kell várni egy átlag usernak. De úgy gondolom,hogy amit te tervezel az nem fog gondot okozni senkinek a középkategóriából.

Lassabb? Hát.. ez a webszervertõl és a felhasználó netjétõl is függ. A hostingal nem lesz probléma (gondolom). Igazából akinek gyors internetsebessége van az meg sem érzi, aki pedig mobilnettel böngészik az meg megvárja. Ez van. Nekem is van egy 11 megás weboldalam, meg egy flash intros enterpage. Azokra is sokat kell várni egy átlag usernak. De úgy gondolom, hogy amit te tervezel az nem fog gondot okozni senkinek a középkategóriából.
Több adat -> nagyobb méret -> lassabb letöltés. Persze ez manapság már inkább csak elméleti kérdés, mivel nem érzékelhetõ túl nagy változás, sõt.
Még mindig jobb a CSS -ben több class, mint minden elemben style -paraméterbe beírni a teljes rávonatkozó formázást.
2 tipp 1, class="class1 class2" tehát kombinálhatod is az osztályokat. 2, css selectorok használatával , mint ahogy elõttem már írták a td-nél , lehet hivatkozni bizonyos elemekre , sõt. http://www.w3schools.com/cssref/tryit.asp?filename=trycss_se.. Pl a div-et követõ elsõ elem legyen valamilye. Lehet, hogy egy elem összes adott típusú alelemére adsz szabályt stb..

Telefonkönyves diákmunkán vettem részt és hát voltak olyan helyek a listán ahová nem tudtam eljuttatni a könyveket/CD-ket, így ők nem kapatak telefonkönyvet . Ugye ez nem jelent gondot az iskolaszövetkezet és saját magam számára sem?

Szóval a lényeg, hogy ha valaki akinek kellene kapnia telefonkönyvet mert mondjuk hirdető és nem kap az nagy gond ?

Legjobb válasz: Nem egészen értem, de... Ha hivatalosan kellett volna kapjon, de nem kapott, az igenis gond. Azért kaptad a fizetésed, hogy megkapja, nem?

Nem egészen értem, de... Ha hivatalosan kellett volna kapjon, de nem kapott, az igenis gond. Azért kaptad a fizetésed, hogy megkapja, nem?
A kérdező hozzászólása: a fizetésemet febr.10-én kapom meg szal még a héten a listát visszavittem tudják ott bent, hogy nem kapott könyvet-cd-t mert úgy volt, hogy kikellett pipálni azokat ahová elvittem
A kérdező hozzászólása: Csak jópár ilyen hülye cím volt megadva amit nem tudtam, hogy hol keressek térképen sem találtam meg
A kérdező hozzászólása: Miért gond az ha valaki nem kap telefonkönyvet lényegében nem fizetett érte mert ingyen jár a telefonkönyv
Szia. Én is hordtam már ki telefonkönyvet. Nekem azt tanácsolták a fejesek erre az esetre, hogy a szomszéd is átveheti, de dobjak be egy cetlit a telefonkönyv "tulajának", hogy kinél találja meg a telefonkönyvét. További jó melót Neked! :)
Nyugodj meg, semmi bajod! Ne hasonlítsd magad a körülmetélt "pornósztárokhoz"!
Nem :D Az, hogy nem elég a hosszú a fityma még nem azt jelenti, hogy baj van! Ha neked merev állapotban is könnyen mozog, de nem fedi teljesen a makkot, akkor sem kell mitõl tartanod :)
A kérdező hozzászólása: De akkor végülis nem kell ezzel orvoshoz fordulnom? Amúgy 16-odik éves vagyok!
A kérdező hozzászólása: Húú hát én komolyan megnyugodtam! És remélem a késõbbiekben sem lessz semmi baj!
Szia!Ha mégis úgy gondolod, hogy ez probléma számodra, akkor egy urológus szakembert kell felkeresned, aki megmondja, hogy van-e problémád.Hasonlóval vittük a fiamat a múlthéten, a bõr túl szûk, azért nem lehetett hátrahúzni kemény állapotban Fütyitornát javasolt fokozatosan és vissza kell menni 1 hónap múlva!
A kérdező hozzászólása: Köszi nagyon szépen a válaszokat mindenkinek! Még lenne egy olyan kérdésem, hogy ha ez engem nem idegesít maradhat így is? Nem lesz semmi baj sem belõle?
Ha merev állapotban úgymond könnyen jár a bõr a makkon fel-le, akkor nincs probléma. De ha fáj, vagy úgy érzed, hogy valami nem jó, akkor mindenképpen menj el egy urulógushoz. Akkor nyugodhadtsz meg igazán, sajnos tapasztalatból mondom.
Szia!Én is javaslom azért, hogy nézesd meg egy urológussal a biztonság kedvéért.Most lehet nem gond, de ha lesz párkapcsolatod és akkor fog kiderülni, hogy mégis valami nem stimmel, akkor kellemetlenebben lesz.

Mennyire jelent gondot, illetve mennyire csökkenti a Milligest hatását az, ha 3-4 naponként hashajtót veszek be?

Egy bizonyos ideje széklet visszamaradással küzdök. Mennyire jelent gondot, illetve mennyire csökkenti a Milligest hatását az, ha 3-4 naponként hashajtót veszek be. Persze megfelel? id?közönként 4-5 h különbséggel. Ha beveszem, kb. 8-10 h kell, hogy hatása legyen. Rövid távon alkalmazható-e ez a módszer, ha igen meddig? Már voltam orvosnál panaszommal, de sajna nem segített sokat.Rostos dolgokat eszek, az egyetlen baj a mozgás. Alig jut rá id?.

Legjobb válasz: Ha nem megy tõle a hasad, akkor nem gond. Kérdezd meg az orvost.

Ha nem megy tõle a hasad, akkor nem gond. Kérdezd meg az orvost.
Ha a fogamzásgátló bevételét követõ 3-4 órában hasmenésed lesz, akkor baj, de minden más egyéb esetben nem lehet gond!

Hová menjek gimibe? Békéscsabán lakok, de nem jelent gondot az, hogy kollégiumba lakjak.

fõleg az irodalom a rajz és a matek érdekel, nyelvtanból csa a helyesírásommal van gond az elemzéssel meg a többivel nincs.

Legjobb válasz: ha békéscsabán maradnál, és a rajz felé fordulnál, akkor az evangélikus suli, ha inkább a matek felé, akkor közgé vagy talán andrássy? utóbbiról nem sokat tudok, de a sulik honlapján biztos fentvan, hogy milyen tagozatokat lehet választani

ha békéscsabán maradnál, és a rajz felé fordulnál, akkor az evangélikus suli, ha inkább a matek felé, akkor közgé vagy talán andrássy? utóbbiról nem sokat tudok, de a sulik honlapján biztos fentvan, hogy milyen tagozatokat lehet választani
Andrássy humán, vagy reál?
A kérdező hozzászólása: Inkább humán.

A Pampers Premium Care pelenka a 4-es mérettől milyen? A háló hiányáról tudok, de egy izgő mozgó babánál már nem jelent gondot, az hogy a hátulja nem gumis?

Nagyon szerettem ezt a pelenkát,most 4-es méretre váltok. Az anyaga nagyon pihe puha.

Legjobb válasz: Nekünk most 5-ös van, és hátul sajnos nem gumis. Csalódtam benne. Az anyaga szupi, éjszakára használjuk, de elég fura így, hogy nem elég rugalmas, nem szeretem már annyira. A 4-esen talán még volt, de nem emlékeszem, bocs.

Nekünk most 5-ös van, és hátul sajnos nem gumis. Csalódtam benne. Az anyaga szupi, éjszakára használjuk, de elég fura így, hogy nem elég rugalmas, nem szeretem már annyira. A 4-esen talán még volt, de nem emlékeszem, bocs.
Én a sima pampers-t vettem múlt hónapban a 4-es méretben, azon nem volt. Nem nagyon jött be 1 pisi után már úgy nézett ki, mint akin órák óta rajta van a pelus. A Liberonak ez az "új" pelusa nagyon tetszik. Vékony, nem zavarja hogy rajta van és gumis a hátulja :)

Mennyire jelent gondot az, hogy az emberek között már csekély a természetes szelekció?

Jó dolog, hogy fejlett már az orvostudomány, de ugye ez azzal is jár, hogy tovább öröklődnek olyan gének, amik a vad természetben elvesznének. Ezek mennyire okoznak bajt?

Legjobb válasz: Majd 500 év múlva megtudod. Amúgy meg szelektáljuk a gyógyszerekkel a kórokozókat is, úgyhogy, azért a természet nem hagyja magát, egyre erõsebb bacik fejlõdnek ki, amik ellen egyre nehezebb lesz védekezni.

Majd 500 év múlva megtudod. Amúgy meg szelektáljuk a gyógyszerekkel a kórokozókat is, úgyhogy, azért a természet nem hagyja magát, egyre erõsebb bacik fejlõdnek ki, amik ellen egyre nehezebb lesz védekezni.
A kérdező hozzászólása: erre a baci dologra nem is gondoltam, de lehet benne valami. köszönöm :) amúgy szívesen itt lennék 500 év múlvaXD
Bajt inkább ez a sok mesterséges megtermékenyítésbõl született "selejt" ember okozhat majd... Ismerek egy nõt, úgy gondolom róla, hogy kb. 75 százalékon mûködik az agya, tehát mondjuk enyhén gyengeelméjû. Addig-addig járt orvoshoz, amíg sikerült neki teherbeesni, holott a természet biztosan nem véletlenül nem akarta ezt. Nagyon sok ilyen lesz hamarosan és ez komolyan aggaszt engem.
szerintem lelassul az ember evolúciója. bõvebben nemtudom, de igen érdekes ez a gondolat!
Ha itt valóban minden következmény nélkül, arctalanul elmondhatom a véleményem, akkor elmondom. Számomra ez a világ már maga az alvilág. Egyszerûen nem értem, hogyan fajulhatott idáig a civilizáció. Az egészséges, életképes, törekvõ, harmonikus ember nem példakép már. A mai példakép a buz.i, az agyonplasztikázott, a nyom.orék, beteg, borzasztóan ostoba, cél nélküli, csak tetszelegni vágyó, hitetlen ember. De persze pont azért õk az újkori példaképek, mert a társadalom többségét is már õk alkotják. Pont azért mert megszûnt a természetes szelekció. Egyik nap a facebookon egymás után 4 olyan megosztás érkezett, amiben szörnyû állapotban lévõ pici gyermekeknek kértek anyagi támogatást. Mindegyiküket végigolvastam és persze megsirattam. De, hogy õszinte legyek, egyiküknek sincs semmi esélye normális életre így nem támogatom a további gyógykezelésüket. Azért kell tízmilliókat költeni és tönkremennie egy családnak, hogy a súlyosan beteg kisfiú 8 évesen végre megtanuljon bilibe kakilni és szonda nélkül enni? Nem szólal meg ilyenkor a vészcsengõ másnak a fejében?

Nektek jelent gondot az önkielégítés?

..mert nálam igen. Nem szeretném ha olyan lenne például az ágynemű vagy rám kerüljön stb..ezért nézek pornót meg izgatom magam de soha nem élvezek el, így vannak hetek is h nem verem ki..ezek miatt. ( a szoba helyett inkább a fürdóben szoktam)- de ez nem igazán megoldható..mit tehetnék..kort és nemet is

Legjobb válasz: Fogsz egy csomó papírzsepit és mikor jön az anyag belelövöd, ha esetleg félremegy, akkor letörlöd, ennyi. Szerinted az emberek csak úgy összelövöldözik a szobájukat? Azért ez nem így van. :D

Fogsz egy csomó papírzsepit és mikor jön az anyag belelövöd, ha esetleg félremegy, akkor letörlöd, ennyi. Szerinted az emberek csak úgy összelövöldözik a szobájukat? Azért ez nem így van. :D
keress egy nöt...
Nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!