Találatok a következő kifejezésre: Az jót rosszat jelent, (31 db)

Szerintetek ha nem vérzek misseb ab után az jót jelent vagy rosszat?

November 28-án volt misseb ab-om mert elhalt a magzatom az 5 héten, ez lett volna az első babánk nagyon vártuk volna, reggel mentem be a korházba és azonnal meg műtőtek nem is tágítottak. Délután már otthon is voltam. Csak aznap véreztem utána nem, csak váladékozásom van, szerintetek ha nem vérzek az jót jelent vagy rosszat, nem fáj a hasam nem érzem magam rosszul csak agodok mert egy ilyen műtét után nem kéne azért vérezni is?

Legjobb válasz: Nekem 2 babám ment el így, az elsõ után teljesen jól voltam fizikailag, nem véreztem, nem fájt semmim. A második után görcsöltem és jött a niagara...MIndkettõ normális. A lelki dolgok az már más kérdés. Gondolj arra, hogy megvolt az oka annak, hogy Õ elment. Mindennek oka van. Nem volt életképes és a természet így oldotta meg. Gondold el, hogy milyen rossz az mikor már úgy hal el egy baba, hogy nem lehet mûteni és meg kell szülnöd. Nõvéremnek az 5. hónapban halt el így a babája. Kitartás, jobb lesz majd:-) "Nem minden igazságos, de minden jó valamire!"

Nekem 2 babám ment el így, az elsõ után teljesen jól voltam fizikailag, nem véreztem, nem fájt semmim. A második után görcsöltem és jött a niagara...MIndkettõ normális. A lelki dolgok az már más kérdés. Gondolj arra, hogy megvolt az oka annak, hogy Õ elment. Mindennek oka van. Nem volt életképes és a természet így oldotta meg. Gondold el, hogy milyen rossz az mikor már úgy hal el egy baba, hogy nem lehet mûteni és meg kell szülnöd. Nõvéremnek az 5. hónapban halt el így a babája. Kitartás, jobb lesz majd:-) "Nem minden igazságos, de minden jó valamire!"
Szia! Nekem szombaton volt spontán vetélésem, aminek mûszeres befejezés lett a vége. Nekünk is elsõ baba lett volna, lelkileg én is a padlón vagyok, tegnap egész nap sírógörcseim voltak, miután hazaértem. De hogy a kérdésedre válaszoljak: Én vérezgetek + néha görcsölök, de a görcsök nem vészesek, a vérzésem pedig kevesebb, mint egy átlag menzesz (bár nem tudom, hogy pl. neked milyen intenzitású a menzeszed, én napi 2 tampont használok olyankor, ellenben most napi egy normál szárnyasbetétet használok el.) Nem vagyunk egyformák, úgy tudom, van aki egyáltalán nem is vérzik, van aki pedig 2 hétig is vérezget.
Nem véreztem, nem görcsöltem. Azt mondták, hogy az is normális ha vérzek, az is, ha nem. Viszont arra nem figyelmeztetett senki, hogy amikor a missed ab után megjönni készül az elsõ menzim, az rohadtul fáj. Én felállni se bírtam, négykézláb másztam ki a toalettig és fájadlommcsillapító sem hatott kellõen. Az orvos azt mondta, hogy igen, szokott ez így történni. ne aggódjak, ez csak annyit jelent, hogy csak visszaáll a szervezetem.
Nem véreztem és nem görcsöltem utána, mûtét napján egy picit. Nekem az elsõ mensi is normális mennyiségû volt és akkor sem görcsöltem.
Én csak aznap véreztem, közepesen, másnap nem. Kb. 2 nap barnázás. Görcs nem volt. Viszont azóta összevissza jön meg, most 23 napra pl, és alig vérzek. Ez már kb. az 5. ciklus azóta... Elõtte pontos 28 napos volt, normális vérzéssel... Engem az vigasztal (elsõ baba lett volna szintén), hogy jobb így, mintha késõbb derül ki, hogy beteg, és nekem kellett volna dönteni, hogy elvetetem vagy megszülön betegen... Amúgy eltelik pár hét/hónap, és jobb lesz, de sokszor még most is nagyon el vagyok keseredve, fõleg, hogy nem áll vissza a ciklusom. Eddig reménykedtem benne, hogy magától rendezõdik, de nagyon úgy néz ki, hogy januárban mehetek vissza a dokihoz...

Fiúk, az jót vagy rosszat jelent, hogy ennyire remegett?

Szexeltem egy fiúval (nagyon szeretem ?t), és nagyon nem olyan volt a dolog, mint az el?z?vel (rajta kívül csak egy fiúval voltam).

Legjobb válasz: Ha valaki remeg szex után az csak jót jelent. Nõ vagy férfi. Mindegy.

Ha valaki remeg szex után az csak jót jelent. Nõ vagy férfi. Mindegy.
nem fura, szerintem jót jelent(tuti élvezte)
Ne hallgass az ilyen idiótákra. Nem attól lesz valaki jó szeretõ, mert sokáig bírja. Azért mert valaki fél óráig tud reszelni még a lánynak nem lesz jó.
Hát ha te is ilyen gyorsan élvezel az más:) Én azért jobban szeretem a hosszút:) Szal így nem sajnállak:)
Nagyon jót jelent :-).
Gyorstüzelõ a bikád. Idõvel majd belejön.
A gyors lövetûXDDDDDD bazz, ez azért durva. Sajnállak:D
A kérdező hozzászólása: Tényleg elég kis szapora volt, de ezért miért sajnálsz? :D 2 orgazmusom volt egymás után, az egyik majdnem egyszerre az övével, az elõzõ fiúval pedig, akivel hosszú kapcsolatom volt, egyszer sem tudtam elélvezni szeretkezés közben sem, és máshogy sem. Pedig õ bírta a végtelenségig is akár.
A kérdező hozzászólása: Uccsó, ez így van. A volt barátom is röhögött a szaporább csávókon...aztán... hát leírtam hogy mennyire (NEM) volt jó.:)

Ha egy fiú nayon nézi a fenekem és hallom, hogy ezt mondja : "az igen", "uristen" ilyenkor mit gondoltok fiúk? Jót vagy rosszat jelent?

Legjobb válasz: na szerinted? :)))) azért egy kicsit lehetne több magabiztosságod...igen,amúgy jót jelent. :) eleve a csunya popot megsem nézzük :) de akkor én is azt mondom még így látatlanul is,hogy wooov :))) pussza 23/F

na szerinted? :) ))) azért egy kicsit lehetne több magabiztosságod...igen, amúgy jót jelent. :) eleve a csunya popot megsem nézzük :) de akkor én is azt mondom még így látatlanul is, hogy wooov :) )) pussza 23/F
azt hogy betenné oda szivesen és tetszik neki a feneked
1 nagyon nagy vagy alaktalan = ez igen sok csipszet kell zabálni ekkora kufferhez 2 tetszett neki 3 fogadok 12 éves vagy és idióta
Brace yourself, "egy kép sokat segítene" comments are coming
Igen, egy kép sokat segitene... 18/F
A kérdező hozzászólása: milyen az a special item kategória? :D
Képet tudnál küldeni? :D Kíváncsi vagyok rá, ha már ilyen a reakció!
Nem tudni, hogy jót, vagy rosszat jelent. Ennyibõl nem derül ki. Ez így csak annyit jelent, hogy a kufferodat a 'spacial item' kategóriába sorolta. Te döntsd el, hogy miért!
Annyira riszáltad a szemét, hogy elszédült valszeg...
Átázott a betéted, vagy bekaksiztál
Jót:)
azt, hogy jól betömné mind a két lyukat a közelében :D

Az jot vagy rosszat jelent, ha azt mondja egy srac egy csajnak, hogy ritka az ilyen csaj, mint o? Mitol lehet ritka?

Legjobb válasz: Ez jót jelent. Ezt nevezik udvarlásnak. Persze, ha neked nem jön be a fickó, akkor nem biztos, hogy kellemes.

Ez jót jelent. Ezt nevezik udvarlásnak. Persze, ha neked nem jön be a fickó, akkor nem biztos, hogy kellemes.
azért ritka mert megtalálta benned azt a pluszt amit keres
Pl. a lánynak zöld fülei vannak, az elég ritka. Ne kérdezz már butaságokat.
akkor egyértelmûen negatív!!! hogy lehetsz ilyen ostoba?
Ezt jó és rossz értelemben is mondhatja. Azt jelentheti, hogy valamiben, valamikben, vagy mindenben másnak látja, mint a többit.
A kérdező hozzászólása: Ezt a kijelentest pedig bokolas, haj- illetve ruhadicsergetes, simogatas, olelgetes kovette...
különlegesnek tart
Egyértelmûen azt, hogy tetszel neki, udvarol neked :)
egyértelmûen jó azért mondta hogy ritka az ilyen lány mert van valami olyan jó tulajdonsága (külsõ vagy belsõ) ami a többi lánynak nincs

Az jót vagy rossza jelent, ha valaki nagyon ritkán lázas?

Most hordtam ki egy tüszős-mandulagyulladást láz nélkül, legutoljára pedig 5 éve voltam lázas.

Legjobb válasz: nem jelent rosszat!lehet,h nálad a höemelkedés számit"láznak"

nem jelent rosszat!lehet, h nálad a höemelkedés számit"láznak"
Ezt írta beléd a genetikai állományod.
Inkább jelent jót, mint rosszat.
Ha olyan betegséget vészelsz át nélküle, ami lázat indokolna, akkor szerintem inkább rossz, mint jó. De ha biztosra akarsz menni, ne itt kérdezd meg, hacsak erre nem téved egy orvos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Lassabban gyógyulsz miatta, talán. A láztól lassabban szaporodnak a kórokozók, ugyanakkor stimulálja a fehérvérsejteket. De az orvostudakozo.hu-n kérdezd meg!
szia! 2009-ben volt tüszõs mandulám, 39 fokos lázzal. Elõtte 6 évig nem voltam lázas! De nem is hiányzik. És azóta sem voltam. Ilyen a genetikánk!
Jessy elsõ mondatával értek egyet, bár ezt sem lehet ilyen egyértelmûen kijelenteni, mert ahány ember, annyi féle szervezet.Az biztos, hogy a láz nagyszerû találmánya a szervezetnek.
Tudom, hogy elég késõn válaszolok de most találtam rá a kérdésedre :) Én sem vagyok sose lázas amikor beteg vagyok... (szerencsére nem sokszor vagyok beteg) De ez semmiképp sem jelent jót. A szervezet a betegség ellen a lázzal védekezik/ "küzd" Legalább is ezt mondta az orvosom.

Mit jelent a gravid uterus? És ha az a rendesnél nagyobb az jót vagy rosszat jelent?

Legjobb válasz: Terhesseg megallapitast jelent..latint csak tanultal..uterus=meh..gravid=terhes, terhesseg.

Terhesseg megallapitast jelent..latint csak tanultal..uterus=meh..gravid=terhes, terhesseg.
Miért egyértelmû, hogy vki tanult latint?????? :)
:) )))))Egyetértek az elõttem hozzászólóval!!!!!!
A legtöbb ember nem tanul latinul..... Az orvos biztos mondta volna, ha baj lenne, hogy nagyobb. Gratula...:-)
A gravid uterus azt jelenti, hogy méhen belüli terhességed van. A terhesség hatására a méh is növekedni kezd, ezért is tudják egy idõ után tapintással is megállapítani a terhességet. Mivel terhes vagy ezért nagyobb a méhed az átlagos (nem terhes) méhnél. Remélem, örülsz a babának.

Mit jelent az hogyha valakire azt mondják hogy szende? Jót vagy rosszat jelent?

Legjobb válasz: Döntsd el magad: Szende: szégyenlõs, tartózkodó, szemérmes, félénk, gátlásos, félszeg.

Döntsd el magad: Szende: szégyenlõs, tartózkodó, szemérmes, félénk, gátlásos, félszeg.
Manapság már ritkábban hallani, hogy szende, de jót jelent. Csendes, félénk, bátortalan... általában lányokra mondják.
Jót!
99% hogy jót! De ezt már látni is kéne rajta, nem? Milyen körülmények között követted ezt el?
Nálam azt jelenti, hogy állatira beindultam :)
Azt jelenti, hogy nem vagy számára közömbös!!
Azt jelenti, hogy váratlanul jött neki az érintésed, viszont rendesen beindult tõle! Ez a 99% - az 1% az, hogy a hideg rázza tõled. Ezért kérdeztem a körülményeket :-) Ilyenkor nyugodtan simogasd tovább, mert az alaphangulat már megvan! De ne siess semmivel, mert ezt a hangulatot le is lehet rombolni.
Az azt jelenti, h jó vagy nála, hajrá haver :)
A kérdező hozzászólása: Megfelelõ körülmények közt :) Amúgy igazából sejtem h. jót, inkább a kérdést pontosítva az érdekelne, hogy ez mire utalhat, hogy még szokatlan neki az érintésem, vagy be van indulva, stb?
Lehet hogy csak fázott és meleg volt a kezedXD

Fiúk! Ti mikor azt mondjátok egy lánynak, hogy te más vagy (a többi lányhoz képest), az nálatok jót, vagy rosszat jelent? Mit gondoltok ilyenkor arról a lányról, akinek ezt mondjátok?

Többször megkaptam már ezt, több fiútól is. Konkrét példa: egy srác volt, hogy a barátnőjéről mesélt és arra mondtam, hogy én nem szoktam ilyet csinálni, erre azt mondta, jó de te más vagy. Volt, hogy csak általánosságban beszéltünk a lányokról és akkor mondta ezt. De, mint írtam, mások is mondták már ezt ilyen helyzetekben. Ezt mire véljem?

Legjobb válasz: Mert egy fütyimentes fiúként kezel. Röviden ennyi. :)

Mert egy fütyimentes fiúként kezel. Röviden ennyi. :)
Mindenkinek ezt mondjuk h õ más mint a többi mert más is.
Én, 23 évesen kétféle csajnak mondanám, hogy "más". 1. Akit testvér/barát/haver szinten kezelek és ezért szembe se jutna megdugni. 2. Akit messze értékesebbnek tartok az átlagnál. Viszont ez alapján még nem érdemes ítélni, mert az sem kizárt, hogy csak szófordulat és semmi komoly jelentéstartalom nincs mögötte.
A kérdező hozzászólása: *példában
A kérdező hozzászólása: Mármint a páldában említett sráccal, de a többiek is, akik ezt mondták mind idõsebbek az általad megjelölt korosztálynál.
A kérdező hozzászólása: Nem mondanám, hogy haverok vagyunk, ja és a korosztályt sem sikerült eltalálni, 18-nál jó pár évvel idõsebbek vagyunk.
Attól még egyként kezel a haverokkal.
A jelenlegi társadalmi viszonyokat figyelembe véve, és feltételezve, hogy a 15-18 éves korosztályról van szó, 73, 42% a valószínûsége, hogy pozitív értelemben mondta ezt.
Ez a hangsúlytól függ elsõsorban. Az említett példában nem túl hízelgõen hangzik.
A kérdező hozzászólása: Pedig nem vagyok férfias...
Akkor ha valaki 1, 83-ért teszi hazaiba a Kaposvárt.
Birizgálja a szemgolyódat?
Kézen bõrkeményedés? Mi vagy, bányász?
Ha ha belegondolsz, akkor ebbõl arra lehet következtetni hogy komolyan gondolja. Már ha nem g*cizésbõl jegyzi meg ezeket a dolgokat. Ha nem akkor bizony figyelmes, hisz felkelted a figyelmét és nem siklik el minden mellett ergo tényleg érdekled :)
Törödik veled.. De ez alapján még nem lehet megállapítani hogy mit akar tõled
Van egy pár hülye kérdés az oldalon, de te sajnos komolyan is gondolod, hogy ennyibõl bármire is lehet következtetni. Atyám!
Vagy egyszerûen csak finnyás. Én is észreveszek azokon a pasikon is hibákat (Nagy anyajegy, Szõrszálak a háton, pattanás stb) akikkel csak szexelek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!