Találatok a következő kifejezésre: Az jót rosszat jelent, (27 db)

Fiúk, az jót vagy rosszat jelent, hogy ennyire remegett?

Szexeltem egy fiúval (nagyon szeretem ?t), és nagyon nem olyan volt a dolog, mint az el?z?vel (rajta kívül csak egy fiúval voltam).

Legjobb válasz: Ha valaki remeg szex után az csak jót jelent. Nõ vagy férfi. Mindegy.

Ha valaki remeg szex után az csak jót jelent. Nõ vagy férfi. Mindegy.
nem fura, szerintem jót jelent(tuti élvezte)
Ne hallgass az ilyen idiótákra. Nem attól lesz valaki jó szeretõ, mert sokáig bírja. Azért mert valaki fél óráig tud reszelni még a lánynak nem lesz jó.
Hát ha te is ilyen gyorsan élvezel az más:) Én azért jobban szeretem a hosszút:) Szal így nem sajnállak:)
Nagyon jót jelent :-).
Gyorstüzelõ a bikád. Idõvel majd belejön.
A gyors lövetûXDDDDDD bazz, ez azért durva. Sajnállak:D
A kérdező hozzászólása: Tényleg elég kis szapora volt, de ezért miért sajnálsz? :D 2 orgazmusom volt egymás után, az egyik majdnem egyszerre az övével, az elõzõ fiúval pedig, akivel hosszú kapcsolatom volt, egyszer sem tudtam elélvezni szeretkezés közben sem, és máshogy sem. Pedig õ bírta a végtelenségig is akár.
A kérdező hozzászólása: Uccsó, ez így van. A volt barátom is röhögött a szaporább csávókon...aztán... hát leírtam hogy mennyire (NEM) volt jó.:)

Ha egy fiú nayon nézi a fenekem és hallom, hogy ezt mondja : "az igen", "uristen" ilyenkor mit gondoltok fiúk? Jót vagy rosszat jelent?

Legjobb válasz: na szerinted? :)))) azért egy kicsit lehetne több magabiztosságod...igen,amúgy jót jelent. :) eleve a csunya popot megsem nézzük :) de akkor én is azt mondom még így látatlanul is,hogy wooov :))) pussza 23/F

na szerinted? :) ))) azért egy kicsit lehetne több magabiztosságod...igen, amúgy jót jelent. :) eleve a csunya popot megsem nézzük :) de akkor én is azt mondom még így látatlanul is, hogy wooov :) )) pussza 23/F
azt hogy betenné oda szivesen és tetszik neki a feneked
1 nagyon nagy vagy alaktalan = ez igen sok csipszet kell zabálni ekkora kufferhez 2 tetszett neki 3 fogadok 12 éves vagy és idióta
Brace yourself, "egy kép sokat segítene" comments are coming
Igen, egy kép sokat segitene... 18/F
A kérdező hozzászólása: milyen az a special item kategória? :D
Képet tudnál küldeni? :D Kíváncsi vagyok rá, ha már ilyen a reakció!
Nem tudni, hogy jót, vagy rosszat jelent. Ennyibõl nem derül ki. Ez így csak annyit jelent, hogy a kufferodat a 'spacial item' kategóriába sorolta. Te döntsd el, hogy miért!
Annyira riszáltad a szemét, hogy elszédült valszeg...
Átázott a betéted, vagy bekaksiztál
Jót:)
azt, hogy jól betömné mind a két lyukat a közelében :D

Az jot vagy rosszat jelent, ha azt mondja egy srac egy csajnak, hogy ritka az ilyen csaj, mint o? Mitol lehet ritka?

Legjobb válasz: Ez jót jelent. Ezt nevezik udvarlásnak. Persze, ha neked nem jön be a fickó, akkor nem biztos, hogy kellemes.

Ez jót jelent. Ezt nevezik udvarlásnak. Persze, ha neked nem jön be a fickó, akkor nem biztos, hogy kellemes.
azért ritka mert megtalálta benned azt a pluszt amit keres
Pl. a lánynak zöld fülei vannak, az elég ritka. Ne kérdezz már butaságokat.
akkor egyértelmûen negatív!!! hogy lehetsz ilyen ostoba?
Ezt jó és rossz értelemben is mondhatja. Azt jelentheti, hogy valamiben, valamikben, vagy mindenben másnak látja, mint a többit.
A kérdező hozzászólása: Ezt a kijelentest pedig bokolas, haj- illetve ruhadicsergetes, simogatas, olelgetes kovette...
különlegesnek tart
Egyértelmûen azt, hogy tetszel neki, udvarol neked :)
egyértelmûen jó azért mondta hogy ritka az ilyen lány mert van valami olyan jó tulajdonsága (külsõ vagy belsõ) ami a többi lánynak nincs


Az jót vagy rossza jelent, ha valaki nagyon ritkán lázas?

Most hordtam ki egy tüszős-mandulagyulladást láz nélkül, legutoljára pedig 5 éve voltam lázas.

Legjobb válasz: nem jelent rosszat!lehet,h nálad a höemelkedés számit"láznak"

nem jelent rosszat!lehet, h nálad a höemelkedés számit"láznak"
Ezt írta beléd a genetikai állományod.
Inkább jelent jót, mint rosszat.
Ha olyan betegséget vészelsz át nélküle, ami lázat indokolna, akkor szerintem inkább rossz, mint jó. De ha biztosra akarsz menni, ne itt kérdezd meg, hacsak erre nem téved egy orvos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Lassabban gyógyulsz miatta, talán. A láztól lassabban szaporodnak a kórokozók, ugyanakkor stimulálja a fehérvérsejteket. De az orvostudakozo.hu-n kérdezd meg!
szia! 2009-ben volt tüszõs mandulám, 39 fokos lázzal. Elõtte 6 évig nem voltam lázas! De nem is hiányzik. És azóta sem voltam. Ilyen a genetikánk!
Jessy elsõ mondatával értek egyet, bár ezt sem lehet ilyen egyértelmûen kijelenteni, mert ahány ember, annyi féle szervezet.Az biztos, hogy a láz nagyszerû találmánya a szervezetnek.
Tudom, hogy elég késõn válaszolok de most találtam rá a kérdésedre :) Én sem vagyok sose lázas amikor beteg vagyok... (szerencsére nem sokszor vagyok beteg) De ez semmiképp sem jelent jót. A szervezet a betegség ellen a lázzal védekezik/ "küzd" Legalább is ezt mondta az orvosom.

Mit jelent a gravid uterus? És ha az a rendesnél nagyobb az jót vagy rosszat jelent?

Legjobb válasz: Terhesseg megallapitast jelent..latint csak tanultal..uterus=meh..gravid=terhes, terhesseg.

Terhesseg megallapitast jelent..latint csak tanultal..uterus=meh..gravid=terhes, terhesseg.
Miért egyértelmû, hogy vki tanult latint?????? :)
:) )))))Egyetértek az elõttem hozzászólóval!!!!!!
A legtöbb ember nem tanul latinul..... Az orvos biztos mondta volna, ha baj lenne, hogy nagyobb. Gratula...:-)
A gravid uterus azt jelenti, hogy méhen belüli terhességed van. A terhesség hatására a méh is növekedni kezd, ezért is tudják egy idõ után tapintással is megállapítani a terhességet. Mivel terhes vagy ezért nagyobb a méhed az átlagos (nem terhes) méhnél. Remélem, örülsz a babának.
Jót!
99% hogy jót! De ezt már látni is kéne rajta, nem? Milyen körülmények között követted ezt el?
Nálam azt jelenti, hogy állatira beindultam :)
Azt jelenti, hogy nem vagy számára közömbös!!
Azt jelenti, hogy váratlanul jött neki az érintésed, viszont rendesen beindult tõle! Ez a 99% - az 1% az, hogy a hideg rázza tõled. Ezért kérdeztem a körülményeket :-) Ilyenkor nyugodtan simogasd tovább, mert az alaphangulat már megvan! De ne siess semmivel, mert ezt a hangulatot le is lehet rombolni.
Az azt jelenti, h jó vagy nála, hajrá haver :)
A kérdező hozzászólása: Megfelelõ körülmények közt :) Amúgy igazából sejtem h. jót, inkább a kérdést pontosítva az érdekelne, hogy ez mire utalhat, hogy még szokatlan neki az érintésem, vagy be van indulva, stb?
Lehet hogy csak fázott és meleg volt a kezedXD
Birizgálja a szemgolyódat?
Kézen bõrkeményedés? Mi vagy, bányász?
Ha ha belegondolsz, akkor ebbõl arra lehet következtetni hogy komolyan gondolja. Már ha nem g*cizésbõl jegyzi meg ezeket a dolgokat. Ha nem akkor bizony figyelmes, hisz felkelted a figyelmét és nem siklik el minden mellett ergo tényleg érdekled :)
Törödik veled.. De ez alapján még nem lehet megállapítani hogy mit akar tõled
Van egy pár hülye kérdés az oldalon, de te sajnos komolyan is gondolod, hogy ennyibõl bármire is lehet következtetni. Atyám!
Vagy egyszerûen csak finnyás. Én is észreveszek azokon a pasikon is hibákat (Nagy anyajegy, Szõrszálak a háton, pattanás stb) akikkel csak szexelek.
Azért röhögnek, mert látják, hogy milyen ronda vagy
ha aranyos akkor az pozitív:) és bármin röhöghetünk.. én akkor is röhögök és arinak nevezem a gyereket ha valamivel beég xDD
A lányok nem neveznek aranyosnak olyan fiút, aki tetszik nekik. Valószínûbb, h csúnyának találtak, és kiröhögtek.
"Aranyos"...ezt kiskutyákra szoktam mondani és nem pasikra :) Sok pozitívat ne várj egy ilyen jelzõtõl
én akkor hívok egy fiút aranyosnak, amikor kisfiús, babaarca van, de ez a jelzõ nem azt jelenti nálam hogy bármit is akarnék tõle
Ha nem tetszene akkor nem is állnék vele szóba :D
A kérdező hozzászólása: Tényleg kisfiús vonásaim vannak, egy csaj már babaarcúnak is nevezett. Egy lánynak már tuti bejöttem egyébként, ennyit tudok biztosan, a többi az csak jel, hogy talán igen bejöttem a lányoknak, talán nem. Ezért is kérdezem, hátha többen értitek, hogy most a buszos dolog mit jelenthetett, mert én nem vágom.
Jót is és rosszat is jelenthet. Az emberek gyakran nevetgélnek, ha zavarban vannak. De van, hogy azért nevetnek, mert kinevetnek téged. Sajnos ezt nem fogjuk tudni neked eldönteni, a legjobb az, ha megpróbálsz elhívni egy-egy lányt randira.

Van egy Renault Clio ii 1.9D-em amit most vásaroltam, és nem tudom hogy jót vagy rosszat jelent-e az hogy amikor gyújtást adok rá akkor a kijelzőjén kiírja hogy "oil"? Kép róla lent!

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130528/IMG_0439_www.kepfelto.. amógy amikor elindítom már minden kialszik, a nívópálcán az olajszint a két bevágás között van de már majdnem a felsőt éri..

Legjobb válasz: Ilyenkor az aktuális olajszintet jelzi ki! Az Oil felirat felett a négyzetek a képen azt jelentik, hogy teli van, ahogy fogy az olaj a négyzetek úgy változnak át vízszintes vonalakká! Az összes újabb Renault így mûködik!

Ilyenkor az aktuális olajszintet jelzi ki! Az Oil felirat felett a négyzetek a képen azt jelentik, hogy teli van, ahogy fogy az olaj a négyzetek úgy változnak át vízszintes vonalakká! Az összes újabb Renault így mûködik!
No, ebbõl a Lagunából már hiányzik egy kicsike olaj: http://navigator.medija.hu/cikk/9307/81267_k2.jpg
A kérdező hozzászólása: Tehát ez azt jelenti hogy minden rendben?? Köszönöm nagyon a gyor válaszokat!!
30 mp-ig mutatja az oil feliratot. Ha eközben a napi km számláló gombját megnyomod akkor grafikusan ki is jelzi az olajszintet.

Ha álmomban jött a szarvasember, az rosszat jelent?

Legjobb válasz: Az még nem, csak ha a medvedisznóember jön akor van baj.

Az még nem, csak ha a medvedisznóember jön akor van baj.
Ha legközelebb jön, vidd e méh-telepre.Bár, ha nagyon szar vasból van, akkor nem sokat kapsz érte.A rézfaszú bagoly értékesebb, azonban veszélyesebb is.
csak egy álom.ma azt álmodtam hogy a barátom másnemû lett. tök8 baromság
Igy nézett ki? http://www.spinserpent.com/2012/05/ever-wonder-what-lurks-ou.. Ha igen akkor megszállt téged egy wendingo... http://hu.wikipedia.org/wiki/Wendigo
szarvasember xDDDD https://www.google.hu/search?client=opera&q=south+par+s%C3%A.. így nézett ki? xDD (nyugi nem íjesztõ)
ez sáti xD
Egy psyhiatriai kezelést javasolok, és valami tudatmódositó szereket is, Pl: pálinka, sör, bor, hogy még jobban tudjál álmodni.
Nem, ez baromság. Csak egy álom, biztos napközben gondoltál rá és állítólag a napodat álmodod furcsábban, lehet, hogy az jött ki. De csak egy álom....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!