Találatok a következő kifejezésre: Az jót rosszat (131 db)

Akiknek nagyon rosszkor jött a baba (2. vagy 3. ), és mégis megtartották, azoknak hogyan alakult az életük? Miét jött rosszkor?

Legjobb válasz: Munkahely váltás, mellé a férjem áthelyezték ideiglenesen fél évre, szóval költözés 2x terhesség alatt, jártam terhesgondozásra végig egy dokihoz, majd teljesen másnál szültem, akit a terhesség utolsó hetében ismertem meg, s 38 hetes terhesen költöztünk, emellett van ég nagyobb lányunk, neki ovi váltások, semmi segítség. De minden rendezõdött, s most nagyon boldogok vagyunk!

Munkahely váltás, mellé a férjem áthelyezték ideiglenesen fél évre, szóval költözés 2x terhesség alatt, jártam terhesgondozásra végig egy dokihoz, majd teljesen másnál szültem, akit a terhesség utolsó hetében ismertem meg, s 38 hetes terhesen költöztünk, emellett van ég nagyobb lányunk, neki ovi váltások, semmi segítség. De minden rendezõdött, s most nagyon boldogok vagyunk!
3.nál beteg lett a férjem, és 6 hetes volt a fiam, amikor az apja meghalt. Nevelhettem egyedül.
A nagy 2es fel eves volt mikor a 2dik szuletett! Egy rossz valsagos kapcsolat, akkor kezdtem el ujra dolgozni 1alkalommal nem vigyaztunk! Terhesseg alatt koltozes, lakas renovalas, nagynak mutet es nekem2munkaheky ebbol az 1ik eros fizikai! De ugy dontottunk marad a baba! Most 14hos a kapcsolatunk javult és sokkal jobban össze tartunk!

Szerintetek ha nem vérzek misseb ab után az jót jelent vagy rosszat?

November 28-án volt misseb ab-om mert elhalt a magzatom az 5 héten, ez lett volna az első babánk nagyon vártuk volna, reggel mentem be a korházba és azonnal meg műtőtek nem is tágítottak. Délután már otthon is voltam. Csak aznap véreztem utána nem, csak váladékozásom van, szerintetek ha nem vérzek az jót jelent vagy rosszat, nem fáj a hasam nem érzem magam rosszul csak agodok mert egy ilyen műtét után nem kéne azért vérezni is?

Legjobb válasz: Nekem 2 babám ment el így, az elsõ után teljesen jól voltam fizikailag, nem véreztem, nem fájt semmim. A második után görcsöltem és jött a niagara...MIndkettõ normális. A lelki dolgok az már más kérdés. Gondolj arra, hogy megvolt az oka annak, hogy Õ elment. Mindennek oka van. Nem volt életképes és a természet így oldotta meg. Gondold el, hogy milyen rossz az mikor már úgy hal el egy baba, hogy nem lehet mûteni és meg kell szülnöd. Nõvéremnek az 5. hónapban halt el így a babája. Kitartás, jobb lesz majd:-) "Nem minden igazságos, de minden jó valamire!"

Nekem 2 babám ment el így, az elsõ után teljesen jól voltam fizikailag, nem véreztem, nem fájt semmim. A második után görcsöltem és jött a niagara...MIndkettõ normális. A lelki dolgok az már más kérdés. Gondolj arra, hogy megvolt az oka annak, hogy Õ elment. Mindennek oka van. Nem volt életképes és a természet így oldotta meg. Gondold el, hogy milyen rossz az mikor már úgy hal el egy baba, hogy nem lehet mûteni és meg kell szülnöd. Nõvéremnek az 5. hónapban halt el így a babája. Kitartás, jobb lesz majd:-) "Nem minden igazságos, de minden jó valamire!"
Szia! Nekem szombaton volt spontán vetélésem, aminek mûszeres befejezés lett a vége. Nekünk is elsõ baba lett volna, lelkileg én is a padlón vagyok, tegnap egész nap sírógörcseim voltak, miután hazaértem. De hogy a kérdésedre válaszoljak: Én vérezgetek + néha görcsölök, de a görcsök nem vészesek, a vérzésem pedig kevesebb, mint egy átlag menzesz (bár nem tudom, hogy pl. neked milyen intenzitású a menzeszed, én napi 2 tampont használok olyankor, ellenben most napi egy normál szárnyasbetétet használok el.) Nem vagyunk egyformák, úgy tudom, van aki egyáltalán nem is vérzik, van aki pedig 2 hétig is vérezget.
Nem véreztem, nem görcsöltem. Azt mondták, hogy az is normális ha vérzek, az is, ha nem. Viszont arra nem figyelmeztetett senki, hogy amikor a missed ab után megjönni készül az elsõ menzim, az rohadtul fáj. Én felállni se bírtam, négykézláb másztam ki a toalettig és fájadlommcsillapító sem hatott kellõen. Az orvos azt mondta, hogy igen, szokott ez így történni. ne aggódjak, ez csak annyit jelent, hogy csak visszaáll a szervezetem.
Nem véreztem és nem görcsöltem utána, mûtét napján egy picit. Nekem az elsõ mensi is normális mennyiségû volt és akkor sem görcsöltem.
Én csak aznap véreztem, közepesen, másnap nem. Kb. 2 nap barnázás. Görcs nem volt. Viszont azóta összevissza jön meg, most 23 napra pl, és alig vérzek. Ez már kb. az 5. ciklus azóta... Elõtte pontos 28 napos volt, normális vérzéssel... Engem az vigasztal (elsõ baba lett volna szintén), hogy jobb így, mintha késõbb derül ki, hogy beteg, és nekem kellett volna dönteni, hogy elvetetem vagy megszülön betegen... Amúgy eltelik pár hét/hónap, és jobb lesz, de sokszor még most is nagyon el vagyok keseredve, fõleg, hogy nem áll vissza a ciklusom. Eddig reménykedtem benne, hogy magától rendezõdik, de nagyon úgy néz ki, hogy januárban mehetek vissza a dokihoz...

Fiúk, az jót vagy rosszat jelent, hogy ennyire remegett?

Szexeltem egy fiúval (nagyon szeretem ?t), és nagyon nem olyan volt a dolog, mint az el?z?vel (rajta kívül csak egy fiúval voltam).

Legjobb válasz: Ha valaki remeg szex után az csak jót jelent. Nõ vagy férfi. Mindegy.

Ha valaki remeg szex után az csak jót jelent. Nõ vagy férfi. Mindegy.
nem fura, szerintem jót jelent(tuti élvezte)
Ne hallgass az ilyen idiótákra. Nem attól lesz valaki jó szeretõ, mert sokáig bírja. Azért mert valaki fél óráig tud reszelni még a lánynak nem lesz jó.
Hát ha te is ilyen gyorsan élvezel az más:) Én azért jobban szeretem a hosszút:) Szal így nem sajnállak:)
Nagyon jót jelent :-).
Gyorstüzelõ a bikád. Idõvel majd belejön.
A gyors lövetûXDDDDDD bazz, ez azért durva. Sajnállak:D
A kérdező hozzászólása: Tényleg elég kis szapora volt, de ezért miért sajnálsz? :D 2 orgazmusom volt egymás után, az egyik majdnem egyszerre az övével, az elõzõ fiúval pedig, akivel hosszú kapcsolatom volt, egyszer sem tudtam elélvezni szeretkezés közben sem, és máshogy sem. Pedig õ bírta a végtelenségig is akár.
A kérdező hozzászólása: Uccsó, ez így van. A volt barátom is röhögött a szaporább csávókon...aztán... hát leírtam hogy mennyire (NEM) volt jó.:)

Az jot vagy rosszat jelent, ha azt mondja egy srac egy csajnak, hogy ritka az ilyen csaj, mint o? Mitol lehet ritka?

Legjobb válasz: Ez jót jelent. Ezt nevezik udvarlásnak. Persze, ha neked nem jön be a fickó, akkor nem biztos, hogy kellemes.

Ez jót jelent. Ezt nevezik udvarlásnak. Persze, ha neked nem jön be a fickó, akkor nem biztos, hogy kellemes.
azért ritka mert megtalálta benned azt a pluszt amit keres
Pl. a lánynak zöld fülei vannak, az elég ritka. Ne kérdezz már butaságokat.
akkor egyértelmûen negatív!!! hogy lehetsz ilyen ostoba?
Ezt jó és rossz értelemben is mondhatja. Azt jelentheti, hogy valamiben, valamikben, vagy mindenben másnak látja, mint a többit.
A kérdező hozzászólása: Ezt a kijelentest pedig bokolas, haj- illetve ruhadicsergetes, simogatas, olelgetes kovette...
különlegesnek tart
Egyértelmûen azt, hogy tetszel neki, udvarol neked :)
egyértelmûen jó azért mondta hogy ritka az ilyen lány mert van valami olyan jó tulajdonsága (külsõ vagy belsõ) ami a többi lánynak nincs

Az jót vagy rossza jelent, ha valaki nagyon ritkán lázas?

Most hordtam ki egy tüszős-mandulagyulladást láz nélkül, legutoljára pedig 5 éve voltam lázas.

Legjobb válasz: nem jelent rosszat!lehet,h nálad a höemelkedés számit"láznak"

nem jelent rosszat!lehet, h nálad a höemelkedés számit"láznak"
Ezt írta beléd a genetikai állományod.
Inkább jelent jót, mint rosszat.
Ha olyan betegséget vészelsz át nélküle, ami lázat indokolna, akkor szerintem inkább rossz, mint jó. De ha biztosra akarsz menni, ne itt kérdezd meg, hacsak erre nem téved egy orvos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Lassabban gyógyulsz miatta, talán. A láztól lassabban szaporodnak a kórokozók, ugyanakkor stimulálja a fehérvérsejteket. De az orvostudakozo.hu-n kérdezd meg!
szia! 2009-ben volt tüszõs mandulám, 39 fokos lázzal. Elõtte 6 évig nem voltam lázas! De nem is hiányzik. És azóta sem voltam. Ilyen a genetikánk!
Jessy elsõ mondatával értek egyet, bár ezt sem lehet ilyen egyértelmûen kijelenteni, mert ahány ember, annyi féle szervezet.Az biztos, hogy a láz nagyszerû találmánya a szervezetnek.
Tudom, hogy elég késõn válaszolok de most találtam rá a kérdésedre :) Én sem vagyok sose lázas amikor beteg vagyok... (szerencsére nem sokszor vagyok beteg) De ez semmiképp sem jelent jót. A szervezet a betegség ellen a lázzal védekezik/ "küzd" Legalább is ezt mondta az orvosom.

Szerintetek az jót tesz vagy inkább rosszat, ha a pattanásokat alapozóval elfedem?

Legjobb válasz: rosszat tesz, ha pattanásos a fejed tartsd mindig tisztán az arcod. egyél minden nap egy csipet élesztõt, meglátod egy idõ után sorra eltünnek a pattanások, és legyél türelmes ne várd azt hogy egyik napról a másikra eltünnek:D

rosszat tesz, ha pattanásos a fejed tartsd mindig tisztán az arcod. egyél minden nap egy csipet élesztõt, meglátod egy idõ után sorra eltünnek a pattanások, és legyél türelmes ne várd azt hogy egyik napról a másikra eltünnek:D
Szted az jót tesz vagy rosszat, ha véletlen a retyó mellé [email protected], és rádobálok egy tonna wc papírt?
A kérdező hozzászólása: Kössz a választ:) Kipróbálom:)
A kérdező hozzászólása: jólvan oké:) köszi hát én éppen nm 14 éves vagyok hanem 12 de én 10évesem lettem pattanásos:S
Az igaz, hogy a szennyezõdésektõl megvéd, de ezzel egy idõben ez is egy réteg az arcon, lefedi, lélegezni tuti nem tud alatta. Viszont ma már olyan szennyezett a levegõ, hogy szerintem semmit nem veszítesz azzal, ha alapozót használsz és te is jobban fogod érezni magad tõle :)
szia! ami a legfontosabb, hogy naponta több alkalommal (minimum reggel és este ) tisztítsd az arcodat. erre van ezer féle lehetõséget , majd úgyis kitapasztalod, hogy neked melyik válik be. arctej, tonic, arlcemosógél.... és hetente egyszer használj arcradírt is. ez eltávolítja az elhalt hámrétegeket és így több esélye van a bõrödnek lélegezni. az alapozóval kapcsolatosan azt javaslom, hogy reggel a megtisztított bõrödre egy jobb minõségû alapozót nyugodtan vigyél fel.jobban érzed tõle magad és kicsit szárító hatása is van. de mikor vége a sulinak és hazaértél akkor alaposan távolítsd el és tisztítsd meg az arcodat, ahogy reggel :) remélem tudtam segíteni

Hisztek abban, hogy a sors előbb utóbb utoléri, és megbünteti azt aki rosszat tett, /pl. becsapott, aládtett, átvert, lopott tőled, stb/ nektek? Kivántátok már más vesztét, vagy hogy bűnhödjön meg a tetteiért, és volt olyan, hogy be is jött a dolog?

Tudom ,csúnya dolog átkozódni, és azt mondják vissza is szállhat, de az ember van néha ilyen helyzetben,hogy tehetetlen dühében rosszat kíván másoknak.Ha el?fordult ilyen eset veletek ,osszátok meg, várom a váleményeket is!

Legjobb válasz: Én hiszek abban, hogy mindenki visszakapja az összes olyan rosszat, amit mással szemben elkövetett. Átkozódni nem szoktam, mert az átok visszaszáll. Ezt az igazságot már megtalapasztaltam.A pénz megöli a barátságot szokták mondani.Nagyon sok pénzzel tartozott a barátnõm, de inkább összeveszett velem. Nagyon fájt, de nem átkozódtam. Aztán pár év múlva a férje szívinfarktust kapott, rokkant lett, kiesett a fizetése, otthoni aktív munkája....azóta olyan szegények, mint a templom egere. Soha nem kívánnék senkinek betegséget, õket is sajnálom, de valahogyan az anyagi helyzetük sorsszerû.

Én hiszek abban, hogy mindenki visszakapja az összes olyan rosszat, amit mással szemben elkövetett. Átkozódni nem szoktam, mert az átok visszaszáll. Ezt az igazságot már megtalapasztaltam.A pénz megöli a barátságot szokták mondani.Nagyon sok pénzzel tartozott a barátnõm, de inkább összeveszett velem. Nagyon fájt, de nem átkozódtam. Aztán pár év múlva a férje szívinfarktust kapott, rokkant lett, kiesett a fizetése, otthoni aktív munkája....azóta olyan szegények, mint a templom egere. Soha nem kívánnék senkinek betegséget, õket is sajnálom, de valahogyan az anyagi helyzetük sorsszerû.
Hiszek abban, hogy mindenki megkapja amit érdemel. Volt olyan aki éveken át átvert (én is hülye voltam, hogy hittem neki, de a szerelem vak). Miután elhagytam beteg lett (sajnálom) a nagy menõ elveszítette a munkáját és munkanélküli lett...stb stb. Átkozódni nem szoktam, hisz úgyis megkapja amit megérdemel :)
Hiszek benne, és reménykedem is, hogy mindenki megtudja elõbb-utóbb, milyen érzés a másik oldalról, amit ártott. De nem várom ki célzottan odafigyelve, mert az tõlem függetlenül is bekövetkezik.
A Sors= események láncolata. Az, hogy valakit megcsal a barátja, aztán x év múlva a barátját is megcsalja valaki az nem törvényszerû de ok-okozati súlya lehet. Különben el is üthette volna egy autó.
Szia. Én is hiszek benne, hogy megbûnhõdik az, aki bûnt követett el. Én sem szoktam átkozódni, bár dühömben szoktam mondani a "klasszikusokat" (pl Xy "rohadjon meg", "dögöljön meg"...), de nem konkrétan kívánom ezeket...:-) Nem akarom belekeverni a témába a reinkarnációt vagy a halál utáni létet, de én abban is hiszek, hogy ha a jelenlegi földi életében nem kapja meg a büntetését az illetõ, akkor majd máskor megkapja...
szia! Én nem szoktam átkozni senkit , mert hiszek abban, hogy aki vmi nagyon rosszat tesz, visszakapja valamilyen formában.
Lehet benne némi igazság. Valakit elõbb, a rossz tettei elõtt büntet a sors, valakit meg a rossz tettei után. A sors igazságos. Ok-okozati viszonyban állnak mindenképpen a dolgok, csak mikor melyik az ok, melyik az okozat. Az igazságszolgáltatás max következménye akár mindkettõnek.
Nem hiszek benne. Ha ez így van, elõbb-utóbb nagyon meg fogom szívni.:-S
Ha az átok visszaszáll az átkozóra, akkor a visszaszállt átok is visszaszáll az õt visszaátkozóra nem? Etc etc... Ez a sors ugyanolyan, mint az istenhit. Hiszed, hogy majd a saját szenvedéseidért a szenvedést okozó megbûnhõdik. Ha nem bûnhõdik meg, akkor jön az önámítás, hogy majd karma, meg a következõ életben szenved, meg kisnyuszi. Inkább ésszel kellene gondolkodni, és akkor nem lehetne olyan könnyen palira venni az embereket.
Isten mindig irgalommal közeledik minden emberhez, tehát a bûnösökhöz is. Isten csak akkor büntet igazságosan, ha a (bûnös) ember visszautasit minden kegyelmet, mely által közeledni akar hozzá.
Kedves kérdésfeltevõ! Fiatalabb koromban volt idõ, amikor haragudtam azokra, akik nekem rosszat tettek, de amiután megismertem Jézus Krisztus tanítását az ellenségszeretetrõl, megváltozott az életem. Jézus azt mondta, hogy szeressük az ellenségeinket és imádkozzunk üldözõinkért. Jézus a tetteivel hitelesítette ezt a tanítását is. Az Általa tanított imádságban, a Miatyánkban van egy olyan kérés is, hogy "bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezõknek".
Én már azért nem vagyok dühös mikor ilyen történik velem, mert hiszek az igazságszolgáltatásban, a fenti igazságszolgáltatásban mármint, ha én rosszat tettem, mindig megbûnhõdtem és úgy vettem észre más is. Nem pont ugyanúgy büntetnek, mint szemet-szemért fogat fogért, de jön a visszafizetés. Szóval, ha történik valami én már úgy vagyok, csináld csak te idióta majd visszakapod.
nem tudom... ha én szemét voltam valakivel és késöbb az kiszur velem, akkor õ lesz a szemét velem, és akkor õ is ezt vissza kapja? Ez igy egy hülye körforgás
Nem tudom hogy higgyek e benne.Mérgébe sokmindent mond az ember, ha az átok visszaszáll, akkor én is kapok belõle.
Volt olyan személy, aki nagyon rosszat tett ellenem újra és újra. Végül már - gondolom, érhetõ -, ott tartottam, hogy bármi rosszat kívántam neki "cserébe", ami végül be is következett (megátkoztattam, pedig nem igazán hittem ebben). Most van egy másik személy, aki szintén igencsak "keresztbe tesz" nekem, de látom, a sors "megveri", mert egy gyógyíthatatlan, de valamilyen szinten kezelhetõ betegsége van.
Hiszek benne. Csakhogy én hosszú távon gondolom, vagyis több életen át. Ott a bibliai jelenet, hogy:tedd el gyorsan a kardot Péter, hát nem tudod, hogy aki fegyverrel öl, az fegyver által hal meg? - és ezt mondva Jézus visszaragasztja a katona fülét. Tehát Jézus így gondolta. Õ pedig nem téved. Viszont pl. Haynau békés öregemberként halt meg. És sokan mások persze, akik öltek, vagy más rosszakat tettek. Itt jön a karma, és az újraszületés. Nincs igazság a Földön. De az Univerzumban van.
09:21 Rád bízom. Én a saját véleményemet mondtam el, gyanítom még legalább 6milliárdféle magyarázat létezik a sorsra vagy az ok-okozat teóriákra.
08.41:Márt miért ne lenne sorsszerû:Ha link a pasi, megcsalja a barátnõjét(esetlek barátnõit)elöbb-utóbb a "rendes"lányok elkerülik.Maradnak neki a link lányok, akik majd jól megcsalják, átverik, kihasználják.Ez bizony a sors "keze" Utolsó:miért gondolod, akik ilyent tesznek, azok utánna "boldogan"élnek?A terroristáknak már eleve rövid az élettartamuk(arról nem is beszélve, hogy a "valódi terrorista" azért folyamodik ilyen eszközökhöz, mert elötte az õ népét, családját írtották, csak annak nem volt túl nagy sajtóvisszhangja)
09:13 - Na, akkor azt is tudod egy ilyen szép eszmefuttatással elemezni, ha egy apa veri a kicsi gyerekét, vagy ha egy terrorista csoport megszáll egy iskolát, vagy ha egy babakocsis anyukát elütnek zöld gyalogos lámpánál a zebrán egy nehezen belátható kanyarban?
én inkább a "ki mint vet úgy arat" mondásban hiszek. Biztosan nálatok is volt valamelyik suliban problémás gyerek, aki mindenkivel kikezd, egy elmebeteg, és a tanárok is csak legyintenek rá hogy "Hagyjátok. Az ilyet sajnálni kell". Szerinted egy ilyennek milyen lehet az élete, ha felnõ? Maga körül csak ellenségei lesznek.
Jót!
99% hogy jót! De ezt már látni is kéne rajta, nem? Milyen körülmények között követted ezt el?
Nálam azt jelenti, hogy állatira beindultam :)
Azt jelenti, hogy nem vagy számára közömbös!!
Azt jelenti, hogy váratlanul jött neki az érintésed, viszont rendesen beindult tõle! Ez a 99% - az 1% az, hogy a hideg rázza tõled. Ezért kérdeztem a körülményeket :-) Ilyenkor nyugodtan simogasd tovább, mert az alaphangulat már megvan! De ne siess semmivel, mert ezt a hangulatot le is lehet rombolni.
Az azt jelenti, h jó vagy nála, hajrá haver :)
A kérdező hozzászólása: Megfelelõ körülmények közt :) Amúgy igazából sejtem h. jót, inkább a kérdést pontosítva az érdekelne, hogy ez mire utalhat, hogy még szokatlan neki az érintésem, vagy be van indulva, stb?
Lehet hogy csak fázott és meleg volt a kezedXD
Vissza akar táncolni
Lehet vissza akarja könyörögni magát. Bár szerintem normál kapcsolatba, ahol a felek igazán szeretik egymást, nem fér bele az, hogy szakítás, csak mert valaki stresszes, és párszor összevesznek, és mit tudom én még micsoda. Személy szerint engem minden esetben rohadtul hidegen hagyott mit akart mondani az exem, amikor újra megkeresett. Szakítottunk, ment mindenki a maga útján, és innentõl nem érdekelt. Már semmi közünk egymáshoz, nincs mondanivalóm , és az sem érdekelt amit õk akartak mondani. Én csak úgy vagyok vele, ha szakítanak velem, ha én szakítok, annak oka van és kész. Akkor ott már nem jó valami. És ami nem megy, azt nem kell erõltetni. 27/N
A kérdező hozzászólása: engem nagyon megviselt, és hiányzik a párom!
A kérdező hozzászólása: lehet.. de attól függ mi..
a szakításnál van rosszabb?
A kérdező hozzászólása: tényleg az utóbbi 1 hónapban sokat veszekedtünk, összeveszett a szüleivel.. stresszben volt, és ez kihatott a kapcsolatunkra, persze én a "hülye kérdéseimmel" idegesítettem .. és ezért szakított velem, persze még mindig mondja hogy szeret...!
A kérdező hozzászólása: Igaz! ..
Egy meghallgatást megér.
A kérdező hozzászólása: mert sokat veszekedtünk, és a párom szakított velem!
ha nagyon szeretitek egymást, akkor miért szakítottatok?
A kérdező hozzászólása: bár remélem hogy azt jelenti hogy vissza akar jönni mert mind a ketten nagyon szeretjük egymást!
A kérdező hozzászólása: nem volt nõje .. én úgy tudom!
a azt jelenti hogy dobta az új nõje xd
Lehetséges h vissza akar menni. csak akkor abban a pillanatban nem tudott mérlegelni és nem tudta elmondani amit akar. Sok sikert! :)

Elméleti kérdés. : Ha valaki hamis hatástalan drogot, vagy mérget árul, és ezért aki megveszi tõle nem tudja magát tönkretenni, vagy megölni az jót tesz, vagy rosszat?

Mert ebben az esetben õ csaló, viszont megmentet valakit. Tehát ezért jó pontot kap vagy rosszat? Ezt a helyzetet valahogy paradoxonnak érzem, mert a csalás bûn, de itt lehet megment valakit a csalás. Illetve lehet, hogy megöl valakit a csalás, mert ha az a valaki nem jut hozzá az adagjához megöli a családját, vagy megver erõszakol egy nõt az utcán stb. (most láttam egy dokumentumfilmet a drogokról, és hát elég szörnyû volt)

Legjobb válasz: Érdekelne, milyen drogosokról beszélsz most? Melyik drogra (drogokra) gondolsz? "mert ha az a valaki nem jut hozzá az adagjához megöli a családját, vagy megver erõszakol egy nõt az utcán stb." Ilyet csak a legelvetemültebb emberek csinálnak és ha valaki ilyen dolgokra vetemedik, az alapból se százas. Nem tudom mit tudsz a tudatmódosítókról, de kérdésed alapján fingod sincs mirõl beszélsz. Szóval nagyon nem reálisak a "drogosok"-ról alkotott elképzeléseid.

Érdekelne, milyen drogosokról beszélsz most? Melyik drogra (drogokra) gondolsz? "mert ha az a valaki nem jut hozzá az adagjához megöli a családját, vagy megver erõszakol egy nõt az utcán stb." Ilyet csak a legelvetemültebb emberek csinálnak és ha valaki ilyen dolgokra vetemedik, az alapból se százas. Nem tudom mit tudsz a tudatmódosítókról, de kérdésed alapján fingod sincs mirõl beszélsz. Szóval nagyon nem reálisak a "drogosok"-ról alkotott elképzeléseid.
Rosszat: 1: Drognak árult valamit, ami önmagában bûntény. 2: Az illetõ esetleg vesz máshol valami normálist, és úgy adagolja, mint azt a szart, akkor belehalhat. 3: Feketepiacozott. 4: Senkit nem ment meg a csalás, sõt, az árus semmiért kap nagy pénzt.
Eleve egy sátáni rendszer részeként csakis rossz lehet, teljesen mindegy, hogy hamis, vagy igazi drogot árulnak. Eleve az ember bûnössége a lényeg, nem hogy mit követ el. Kiszabadulva egy bûn rabságában veszteglõ emberi, sátáni világból, tudja-e Istent követni. Valamit mindenki tesz, követ. Ha még hamis drogot is árul, mellette még csaló is, ahogy teljesen jól írtad. A kérdésed kb olyan , hogy valaki rabolni megy, elviszi a pénzt, de csak vaktöltény van a pisztolyában. Bûnözõ így is úgy is.
Nem valószínû, hogy azért árul hamis drogot, hogy jót tegyen valakivel... Meg egy-két ilyen eset után úgyis agyonveri a becsapott drogos, drogosok...
Az a rossz, ha pánikkeltõ dokumentumfilmeknek és bulvárhíreknek hiszel ahelyett, hogy saját magad tájékozódnál a világ dolgairól, beleértve a alkohol, dohány és egyéb drogok pszichés, társadalmi és népegészségügyi hatásait!
Szervusz Borzasztó, hogy egy dokumentumfilm milyen gondolatokat ébresztett benned!! Sátán sajnos, kitûnõ tanító. A saját érdekedben ne tanulj tõle többet!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!