Találatok a következő kifejezésre: Az jó ha emelkedik (3 db)

Az jó jel ha emelkedik a hőm? Lehetek babás? Nincs semmi tünetem az nem baj?

Jún 12-én volt pé-m azóta 37 a h?m de tegnap felment 37,1 re ma meg már 37,2. Ez jó jel? lehet most ágyazódótt be? ma vagyok a 28.napomon de mostanában össze vissza jön meg az átlag a ciklus.hu szerint 33 nap. mikor tesztelhetek? mert így nem tudom mikor kéne elmaradnia? mikor jelentkezhetnek és milyen tünetek?

Legjobb válasz: A hõemelkedés lehet a meleg miatt is.Peteérés után 14 nappal már tesztelhetsz.Nem mindenkinél vannak ilyen korán terhességi tünetek,ez változó. Az szerintem viszont nem jó jel,ha össze-vissza jön meg a menzid!Ott valami nincs rendben.Hány éves vagy és mióta jön meg ilyen rendszertelenül?

A hõemelkedés lehet a meleg miatt is.Peteérés után 14 nappal már tesztelhetsz.Nem mindenkinél vannak ilyen korán terhességi tünetek, ez változó. Az szerintem viszont nem jó jel, ha össze-vissza jön meg a menzid!Ott valami nincs rendben.Hány éves vagy és mióta jön meg ilyen rendszertelenül?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. 22 vagyok és úgy fél éve jön meg így. voltam dokinál õ elkûldött vérvételre hogy van-e pataérésem. 11-én kell visszamennem. közben vettem ovu tesztet onnan tudom hogy volt pé-m.
A kérdező hozzászólása: milyen érzékenységû teszttel teszteljek? 20-as jó?

Fogyókúra közben mennyire lehet kontrollálni az izomvesztést? Ha százalékosan emelkedik közben az izomtömegem az jó?

Az izomtömegem csökkent, de a zsírtömeg többet, izomszázalék nőtt, zsírszázalék csökkent... most akkor ez jó, vagy lehetne úgy fogyni hogy egyáltalán ne csökkenjen az izomtömeg? Most az izom%-om 47.2, a zsír%-om 12.5.

Legjobb válasz: "Most az izom%-om 47.2, a zsír%-om 12.5." ha tényleg ilyen adataid vannak, akkor minek fogyókúráznál?

"Most az izom%-om 47.2, a zsír%-om 12.5." ha tényleg ilyen adataid vannak, akkor minek fogyókúráznál?
Jól mondja az elsõ. Férfiaknál a 12, 5 % nõi szemmel a "mindjárt elalélok"-kategória, ennél kisebb már túl szálkás. Nõknél pedig a 12, 5 % - a "már meghaltam és a koporsóban fekszek"-kategória, ugyanis az esszenciális zsírszázalék kb. ennyi. Ez alatt meddõség, súlyos egészségügyi problémák várnak a "páciensre". http://www.builtlean.com/2012/09/24/body-fat-percentage-men-..
A kérdező hozzászólása: Félreérthetõ voltam, a fogyókúra már megvolt, csak azon tanakodom jól csináltam-e... most már csak súlyt próbálok tartani, illetve gondolkodok pár kiló visszaszedésén, persze inkább izom lenne praktikus;
kép? mert ilyen adatokkal már évek óta test.építéssel kellene foglalkozz, nem a fogyókúrával
A kérdező hozzászólása: Májusban még 42.5 volt az izom%, és 22.7 a zsír%, csak azóta ment le mindkettõ, szerencsére a zsír jobban. Csak azt írják mindenhol hogy jajj izomvesztés stb. de mégis arányaiban mennyi a normális egy fogyókúránál zsír/izom arányban? Gondolom akármennyi fehérjét is eszik valaki, azért csak megy le az izomból is, hiszen a fehérjét is el tudja égetni a szervezet a CH helyett ha nincs más... erre vonatkozna a kérdés.
dobj már egy képet, mert nem nagyon tudlak elképzelni ilyen izommennyiséggel
A kérdező hozzászólása: szégyenlõs vagyok :P Különben nem áll jól, mert bár az arányok tutik, a bmi-m 20 alatt, szóval nem duzzadnak az izmok annyira, csak kilátszanak :)

Ha futópadon az emelkedő funkcióban gyalogolok az miért jó, mire hatásos, illetve ugyanolyan jó-e, mintha csak simán gyalogolok?

Legjobb válasz: Nem tudom feltûnt-e már, de emelkedõn gyalogolni nehezebb, mint sík terepen :) Ennek megfelelõen a gravitációnak és a fizika törvényeinek köszönhetõen nagyobb megterhelés haladni, tehát ha erre vagy kíváncsi több kalóriát éget, mint simán gyalogolni. Futás helyett szoktam 6%-os emelkedõn 5km/h-val gyalogolni, mert a terhelés hasonló, viszont az ízületeimet nem vágja tönkre.

Nem tudom feltûnt-e már, de emelkedõn gyalogolni nehezebb, mint sík terepen :) Ennek megfelelõen a gravitációnak és a fizika törvényeinek köszönhetõen nagyobb megterhelés haladni, tehát ha erre vagy kíváncsi több kalóriát éget, mint simán gyalogolni. Futás helyett szoktam 6%-os emelkedõn 5km/h-val gyalogolni, mert a terhelés hasonló, viszont az ízületeimet nem vágja tönkre.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Még nem próbáltam, csak már láttam, hogy mások hogy csinálják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!