Találatok a következő kifejezésre: Az jó ha egy pasi (121 db)

Lányok, az jó ha egy pasi szarkasztikus?

Legjobb válasz: Mindent lehet mértékkel csinálni, de a szarkazmus könnyen lehet sok is.

Mindent lehet mértékkel csinálni, de a szarkazmus könnyen lehet sok is.
Így van, bizonyos mértékig szórakoztató, de nem kell túlzásba esni.
Nekem nem lenne nagy baj, mert én is az vagyok néha, így sokszor durvának tartanak. Legalább talán egymást megértenénk... De meghiszem, hogy túl gyakran idegesítõ, haragkeltõ lehet.
A kérdező hozzászólása: Én se bántásból vagyok ilyen, inkább humorizálás céljából de az emberek néha nem értik a viccet vagy az ironiát.
( A wikipedián azt olvastam, az irónia tartalmaz humort, de a szarkazmus nem, így az inkább bántó... :) )
és az jó, ha egy szarka pasisztikus? :D

Miért van az, hogy ha egy pasi mackós, az édes, meg jó is lehet, de ha egy lányon fölösleg van, az már egy tehén?

Jó én bevallom,kövér vagyok!179!78kg!És én teszek ellene,mert 87r?l indultam,72 lettem,alig ettem,csak azért,hogy valaki rámnézzen!Hát nem így lett.Most egy kicsit visszaszedtem,de már ment le ,és folytatom!Nekünk miért kell nyomulni,hogy deszkák legyünk,míg ?k piálnak,és zabálnak,és rájuk mondják:mackós!Ha egy csaj csinálja ugyanezt:Dagadt disznó!Miért?

Legjobb válasz: sztem legalább annyi lánynak nemjönnekbe a mackós pasik, mint ahány pasinak a ducibb csajok.

sztem legalább annyi lánynak nemjönnekbe a mackós pasik, mint ahány pasinak a ducibb csajok.
én 100 kiló vagyok, a párom pedig a környék legtutibb pasija, de a deszka lányokat mindig is lepattintotta. Van már 2 gyerekünk, 8 éve vagyunk együtt, 4 éve házasok. Rengetegen környékezik, de mindenkinek azt mondja, hogy olyat, amilyet én tõlem kap, nem tuna neki senki adni. Szeret, és nem zavarja, hogy én elhíztam a szülések után. Tudom, hogy nem csal meg, mert munkából egybõl hazajön, meg nem is az a típus. Szinte minden nap szeretkezne, de a gyerekektõl már nem lehet olyan szabadon, mint régen. De mindig próbálkozik. Sokan mondták már neki, hogy hogy tud egy ilyen nõvel együtt élni, de majdnem nekiugrott az illetõnek, így már tudják, hogy egy rossz szót nem szólhatnak rám. Nem minden kövér nõ szenved a súlya miatt, engem Istennõként kezel a párom. Ezt csak egy példának írtam, nem kell elkeseredni, nem vagyunk egyformák. Ki ezt szereti, ki azt. Elõbb-utóbb mindenki megtalálja a párját. 22/l
mert gondolom a férfi minél nagyobb, rátermettebb, olyan a hatás hogy annál nagyobb védelmet tud nyújtani a nõnek. a nõkben meg a törékenységet, védelmezhetõséget nézik.
Jah teljesen egyetértek veled, ez sajnos így van. Ugyanez a helyzet azzal, ha egy pasi állandóan csajozik azt kevésbé ítélik el, mint ha egy csaj csinálja ugyanazt....
Az én teóriám a következõ: a vékony lányoknak nagyobb az önbecsülésük, mert a média által sugallt "normáknak" megfelelnek, ezért sokkal kiegyensúlyozottabbnak tûnnek. Akin van egy kis plusz, az úgy érzi, hogy õ már nem tartozik a top kategóriába, ez a hangulatán is meglátszik. Azért gondolom így, mert nekem is van jópár kiló fölöslegem és csak néhány kg ment le komoly edzés és életmódváltás után. Hiába csak 3 kg-val mutat kevesebbet a mérleg, sokkal egészségesebb vagyok és e miatt jobban érzem magam a bõrömben, és ezt rengetegen megjegyezték. Mindenki azt mondja, hogy sokat fogytam, pedig csak a hozzáállásom változott. Magamat nem úgy kezelem, mint egy tehént, hanem, mint egy egészséges, karbantartott testben élõ személyt, még így a plusz kilókkal együtt is.
22 évesnek: hát akkor õszintén gratulálok nektek, a gyerekekhez is, nem semmi, h 14 éves korotok óta együttvagytok, aztán házasság is és még gyerek is. tényleg nagyon jól meglehettek, fõleg h látszik h a férjed is nagyon odáig van érted. gratulálok, !
Nézd a másik oldalról: ha egy lány vékony, akkor az bombázó, ha egy fiú vékony, akkor az gebe és girhes. Szerintem ez is a média hatása sajnos :(
Ezzel a magassággal nem vagy kövér kategória, inkább teltkarcsú. Ne legyél deszka, a férfiak többsége hidd el szereti, ha egy nõn van mit fogni. Valami más oka lehet, hogy nem találsz párt, mert láthatod, hiába fogytál le, akkor sem sikerült. Talán túlságosan görcsös vagy. Elõször is fogadd el magadat, ne görcsölj azon, hogy párt találj, hanem szórakozz, bulizz, add önmagadat és ha egy vidám husis csajt látnak a fiuk, meg fognak találni.
17 évesen már házasodtál? : /
az elsõ kommentemben azt írtam, hogy 4 éve vagyunk házasok, most gondolkodtam, hogy már nem is 4, hanem lassnan 5! 3 év után házasodtunk össze.
14 voltam, õ 19. 8 éve vagyunk együtt, 5 éve házasok. Van 2 gyerekünk. Lányunk 4, a fiunk pedig 3 éves.
a 22 éves nõtõl kérdeznémn, hogy aztírta 8 éve vannak együtt. akkor 14 éves voltál mikor összejöttetek? bocs az OFF-ért, de ez nagyon érdekel. amúgy már válaszoltam, elsõ voltam.
tuti h a bomba csajok nem a gebék:D én mindig azt hallom h jó nõbõl 100kiló is kevés:D akkor én még hízhatok egy 40-t:D
Héhé stop. Nagyon kevés nõ szereti a kifejezetten duci 'mackós'pasikat. Inkább a nagyon izmos pasikat, az izmosan macisakat, akiken az izom sok nem a háj. És azt ugyanolyan nehéz elérni mint a fogyást. A pasik sem a csontkollekciókra hajtanak ez is csak a média balfassága, ahány pasit ismerek, mind elõbb csorgatja a nyálát egy jó nõcis nõre, fenékkel, mellel, kis husival, mint egy deszkára. Sokkal jobb érzés egy pl 165/55-60 kilós nõt simogatni mint egy olyat akinek már a csontjai kiállnak a bordáit fogdossa az ember.. ennyi.
A kérdező hozzászólása: Persze a csaj egy [email protected], de a pasi meg egy Bika!Bár én is lennék inkább 20kgmal könnyebb...akkor már én is számításba jönnék náluk.De ez van.Köszönöm a komikat:)
minden a média hibája, amugy szertintem sem vagy kövér! a magasságodhoz megfelelõ a súlyod! énpl. 158cm és 60kg vagyok, szertinem ez a sok :S. 15kgval több is voltam, egy ember miatt elkezdtem koplalni, és semmi nem lett a dolgobol... neki egy még mindig nálam vékonyabb (és szebb) lány kellett... úgy érzem még 1x neki kell mennem a fogyókurának, hogy végre szeressen valaki. :/ és szerintem az "izomagyú" pasasok sem jönnek be sok nõnek... :/ engem kifejezetten taszitana egy ilyen "lufi" :S 16L.

A nők amikor azt mondják, hogy jó ha egy pasinak van egzisztenciája, akkor arra céloznak hogy legyen minél gazdagabb?

Legjobb válasz: nemfeltétlen, de jah. Jó ha meg van a biztos anyagi háttér, azt azét csípik. :)

nemfeltétlen, de jah. Jó ha meg van a biztos anyagi háttér, azt azét csípik. :)
egzisztencia= gazdaságilag biztonságos helyzet
arra hogy minden hónapban megérkezik a biztos fizetése ami remélhetõleg nem minimálbér és sok esetben azt is hozzáértik hogy hát õket is el tudja tartani a pasi meg fizetni a mûkörmeiket, szolibérletüket, egyéb szeszélyeiket.
és hogyha egy pofont mersz nekik adni, mert nagyon mesze merészkednek, akkor úgy jársz mint Damu Roland.

Az jó ha a pasik (nagy része) mindíg azzal jön h olyan vagyok mint egy angyal?

én nemtudom h mire értik de mindíg ezzel jönnek XD

Legjobb válasz: azt hogy dugni akarnak veled. Ez egy tök átlagos szédítõ duma.

azt hogy dugni akarnak veled. Ez egy tök átlagos szédítõ duma.
pontosan XD amit XD az elõzõ írt XD vagy talán XD mondom, talán XD tényleg szép vagy XD ettõl függetlenül XD ez a duma marha gáz XD
utolsó XDD :D XD
Itt még hagyján, hogy a szánalmas XD és LOL-t használja valaki, 15 éves kiscsajtól még elmegy. De tegnap a 20+ éves haverom - miután elmeséltem neki egy jó vicces kis történetet hatalmas csattanóval a végén - élõben mondott rá ennyit: LOL. :(((((( Na ez a gáz, de nem kicsit! :(
A kérdező hozzászólása: aha akkor jólgondoltam:D különben elég gagyi szöveg nem? XD
elsõ vagyok: amugy igen nagyon gagyi. de vannak akik beveszik :D
A kérdező hozzászólása: hát aki beveszi annak nemtúl magas az IQ-ja:S am na hát jólvan csak szeretem ezt az XDjelet:D és köszönöm a válaszokat:)
Ááááááá :D Angééééééllllllaaaaaa :D
A kérdező hozzászólása: ááá én élõben nemhasználom az ilyeneket:) azért az már gáz:S a lol szónak meg se értelme se haszna...

Vannak olyan csajok akiknek az tetszik ha egy pasi nem borotvalja a nemi szervet? Es jo szoros neki az tetszik az ilyen csajoknak?

jo lenne ha lennenek ilyen csajok is.

Legjobb válasz: Hát persze! Mindenki szereti a torkánakadt szõrt!

Hát persze! Mindenki szereti a torkánakadt szõrt!
azért gyanús, hogy az egyes válaszolót mik nem érdeklik... kérdezõ én a helyedbe vigyáznék
Én inkább úgy mondom, hogy nem zavar. Jobban szeretem a rövidre van vágva, de nem csupszra, de a szõrös sem zavar. 22/L
Mi ez a kecskemánia??? Idegesito vagy... Am nekem a rovid szor tetszik
Engem sem zavar ha szõrös sõt nekem is inkább a rövidre vágott jön be mint a csupasz.
igen nekem tetszik ha nagyon szõrös
a csupasz borzalmas, pedofilok biztos szeretik, legyen szõrös, mondjuk ha nagyon jeti az megint más tészta...

Miért jó ez egy pasinak? A párom azzal fenyeget hogy ha nem szopom le úgy hogy beleélvezhessen a számba akkor elhagy! Miért jó ez egy pasinak? Ennyit jelent neki egy több éves kapcsolat? Hogy ez miatt eldobja? De most komolyan? Miért ilyenek a pasik?

Az a baj hogy sokan pornón nőtettek fel , és ezért azt hiszitek hogy a szeretkezés olyan mint ott,hogy megalázzátok a csajt és nektek jó legyen más nem számít, csak a ti élvezetetek! Árulja már el valaki miért jó megalázni egy csajt ? Miért kell érzelmileg zsarolni?Mi??Ennyire senki nem lehet gerinctelen! Ha valakit szeretünk nem mondjuk azt h ha nem nyeled le és nem mélytorkozzol akkor pápá menyj a francba! Normális válaszokat akarok!

Legjobb válasz: keress mást,ha szeret akkor nem fenyeget ilyennel a páromnak meg sem fordul a fejében hogy ilyen paraszt legyen

keress mást, ha szeret akkor nem fenyeget ilyennel a páromnak meg sem fordul a fejében hogy ilyen paraszt legyen
lányként mondom h ne általánosítsál mind a két nem tud gerinctelen lenni és ha ennyire fölcseszte a fejed akk hagyd ott nem gondolod h úgy a kiönnyebb ha megaláz? a megalázott férfi is otthagyja a nõt egy idõ után szal mindkét nemben elõfordul a megalázófajta típus
nézd, ha zsarolás, ultimátum felmerül 1 kapcsolatban azt megette a fene
na ez jó kérdés...sok srácnak barátnõje sincs, akinek meg van, az nem tudja értékelni a jót. ha tényleg csak ennyi esze van, akkor hagyd a fenébe...mi lesz a következõ lépés? mélytorok? utána anál. utána...? térdhajlat?
Dehogy szeret.Az már megint más kérdés hogy mindent tûr csak azért hogy legyen kit dugnia...Gondolkozz már józan paraszti ésszel kérdezõ
ha meg megütne érte tényleg nincs értelme a kapcsolatnak, viszont tuti hogy mástól nem kérné
A kérdező hozzászólása: ha azt csinálnám az tuti hogy megütne, én meg lehet hogy szét okádnám a gyomrom és a végén kórházban kötnék ki :D
A kérdező hozzászólása: Onnan tudom hogy szeret, hogy mikor rám jön az 5perc akkor egy HP leszek, tehát olyanokat vágok a fejéhez amit ha nem szeretjük az embert nem viseljük el:D
hagyjad hogy a szádba élvezzen, utána tegyél úgy mintha megakarnád csókolni és köpd a szájába:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen , egy nagy f..sz , és a vége az hogy befejezzem vele, nekem erre nincs szükségem hogy úgy érezzem hogy megakar ezzel fojtani, hogy szabályozni akarja h mit csináljak , így nincs értelme, talán találok olyat aki nem csinálja ezt hogy zsarol , talán lesz olyan szerencsém :D
A kérdező hozzászólása: A legnagyobb hülye én vagyok, hogy akkor megbocsájtottam neki azt a baklövését, ha akkor nem bocsájtok meg akkor most nem lenne ez, fõleg jókor jön ezzel , vizsga elõtt adja alám a lovat :D
Legalább van önkritikád, ez bizony egy plusz pont :)
A kérdező hozzászólása: :D Azt hittem hogy végre megtaláltam az igazit , de lehet h nagyot tévedtem! Hát igen , nem könnyû semmi sem , fõleg nem a szerelem :D
nem szeret, csak te vagy a biztos pi.na az életében. nyilván nem akkora csõdör mint amilyennek képzeli magát, és nem akarja minden csaj lecidázni a kocsma budijában, ezzel csak téged idegesít. dobd ki hogy a lába ne érje a földet, nincs miért elviselned ezt az embert.
ha most hagyod magad, és belemész, akkor a barátod tudni fogja, hogy bármivel megzsarolhat a késõbbiekben. ha egy párkapcsolatban ilyen felmerül, annak vége van!!! ott nincs szerelem annak a részérõl aki ilyenekkel fenyegetõzik....ne hagyd magad! én a helyedben abban a pillanatban szakítottam volna vele, amint kimondja, hogy elhagy ha nem teszed meg amit akar.... egyébként szerencsére nem minden férfi ilyen...:) vannak rendesek is:) keress mást, komolyan! 27/N
"és ezért azt hiszitek hogy a szeretkezés olyan mint ott, hogy megalázzátok a csajt és nektek jó legyen más nem számít, csak a ti élvezetetek! " ne altalanosits legyszives azert mert a baratod egy taplo nem azt jelenti hogy mindenki ilyen. ha meg eleve az elejen zsarolassal kezdodik egy kapcsolat akkor nincs ertelme folytatni. ilyen egyszeru. az viszont mas kerdes hogy masoknak ez nem megalazo. az en felesegem direkt kerte. ennyi 36F
A kérdező hozzászólása: Sajnálom ha általánosításnak vették páran, igen mindenkinek igaza van aki azt hogy nem jó így , hogy a zsarolás nem kapcsolat, lehet hogy vannak olyan nõk akik ezt élvezik , de én nem vagyok olyan, én ezt gusztustalannak tartom!De legalább kaptam normális válaszokat is ! köszönöm mindenkinek :D
Ha így mondja akkor hagyd el, sajnos ilyen hozzáállással semmit nem érdemel, ezt a felét a dolognak nem értem. A barátnõm megteszi nekem. (nem mindig és akkor rosszul esik, hogy nem akar kielégíteni, hogy nincs arra igénye, hogy én is nagyon jól érezzem magam az együttlétek során) Lássuk be, hogy nemcsak a szex a lényeg egy kapcsolatban de legalább az 50%-ot kiteszi. Köztünk mindig nagyon jó volt a szex de így, hogy nem mindig teszi meg azt amire vágyom így kezdek afelé hajlani, hogy annyira nem is jó. Én ilyent nem mondanék de nem nagyon élvezném vele a szexet, sajnos ez nekem nagyon fontos. Ne feledd a jó szexhez sok törõdés, szenvedély, igény a partnered kielégítésére kell. Két ember szexuális vágyainak az eltérése nagy akkor nem sok mindenrõl van van mit beszélni. Ezt a pasit dobd ki mert egy nagy [email protected] de ha valakirõl úgy érzed megérdemli (mert érted is megpróbál mindent megtenni) akkor ne sajnáld tõle ezt az élvezetet és ne a megalázást lásd benne. Remélem segíthettem 18F
A kérdező hozzászólása: Hát igen ott kellene , mert ha valakit szeretünk nem zsaroljuk, ha nem szeretjük nyíltan megmondjuk neki hogy hé pápá keress mást , én is keressek ! Legalábbis ilyenek a gerinces emberek, akik nyíltan megmondják hogy mi van !
Igen.
Nyugi van, helló. Tudatosítanám hogy nem minden pasi ilyen..
Nos az orál az még oké :D , na de anál meg az, hogy megalazni...undorito. Hagyd ott
amelyik kutya ugat, az nem harap :) én befestem a hajam kékre, ha leszopsz. :D
Nem mindenki ilyen. Hagyd ott, már nem szeret vagy eddig se szeretett. 22F
A kérdező hozzászólása: Én nem általánosítottam, nemrég kérte meg a kezem, most meg ezzel jön, és még vagyok a szar szemét , tehát tényleg nem értem meg, én vagyok neki az elsõ barátnõje , és még azt mondja hogy a múltam miatt ribanc vagyok, pedig volt 3barátom , és még az hogy azt mondja ha nem teszem meg teszi más, hát menyjen ha neki ez jön be , nekem nem kell ilyen pasi, akinek ennyit ér egy kapcsolat, de a másik egyiknap ezt mondja másik nap h nem gondolta komolyan , akkor most mi van?nem tudja eldönteni :D hát ha mégegyszer felhozza akkor pápá van neki :D
szerintem is hagyd ott!én biztos nem fenyegetném ilyennel a barátnõmet.de tényleg nem kell azért általánosítani mert pl én sem vagyok ilyen pedig pornón nõttem fel :D
ez a pasi mindenáron szakítani akar veled. Valószinûleg már többszõr emlithette, csak nem akartad megérteni. Igy azt lépte, amirõl tudta, hogy nem csinálod meg. Biztosra akar menni.
A kérdező hozzászólása: Azt mondja hogy szeret, de valahogy már nem tudok megbízni benne, azóta mióta egy szõke pláza cica 90d-s mellel rákattant és olyanokat írt neki hogy le..ja és lenyeli neki egy discoban mindenki elõtt , akkor megakart csalni, de nem tette , de ezek után akkor sem bízom benne, szóval így halálra van ítélve a kapcsolatunk :D
legalább válnod nem kell!! ez 1 kitömött [email protected] hagy ott a francba
A kérdező hozzászólása: Nem akar szakítani! Mert szeret a hülyéje :D csak hát orvosi eset szegénykém:D de épp ez az hogy a kapcsolat elején megmodntam hogy nem vagyok pornószínésznõ olyat ne várjon el tõlem amit õk csinálnak hogy lenyelem, ez undorító szerintem, lehet h vannak olyan lányok akik megteszik, de nem én :D
nekem szimpi vagy :D
"Azt mondja hogy szeret, " Minden pasi ezt mondja csak azért hogy bejussanak a barlangba, ez még nem tûnt fel nektek?Szeret a nagy f*szt, akkor nem mondana ilyet még viccbõl se, de hiába beszél nektek az ember nektek akkor is az ilyen taplók kellenek
Márpedig mi pasik nagyon szeretünk szájba élvezni. Az elõzõ párom nem szerette nem is csinálta soha. A mostani mindig lenyeli és nagyon örülök neki hogy megteszi nekem.De ezzel nem zsarolnál soha. Kössetek kompromisszumot! Sz*pd le gumival. Akkor nem is megy a szádba és a szádba is élvezett. :-)

Leszbi lányok! Gondoltatok már arra, hogy jó lenne, ha egy pasi eljátszaná, hogy a párotok, és így egyesek elõtt (pl család) nem kellene feleslegesen borzolni a kedélyeket azzal, hogy a lányokhoz vonzódtok?

Legjobb válasz: nem, ez ilyen filmes baromság. ha egyedül akarok lenni, akkor egyedül vagyok, ha meg pasival, akkor pasival. nem tûrném, h ebbe a családom beleszóljon.

nem, ez ilyen filmes baromság. ha egyedül akarok lenni, akkor egyedül vagyok, ha meg pasival, akkor pasival. nem tûrném, h ebbe a családom beleszóljon.
Én egy leszbi lány vagyok, és van egy meleg haverom, akinek én vagyok az alibi barátnõje a szülei és a munkatársai elõtt. És hogy miért? Mert rá van kényszerítve az idõs szülei konzervatív világlátása, és a munkahelye szûklátókörûsége miatt. Az, hogy a szüleinek nem mondja el, az õ dolga. És én tiszteletben tartom. Mindenki ismeri a saját családját annyira, hogy tudja, mi fér bele, vagy mi nem. És én is látom, hogy náluk nem fér bele. A munkahelyén pedig az utóbbi években egyre feljebb lépkedett a ranglétrán, bezzeg ha tudnák hogy meleg....egy olyan cégnél, ahol már az állásinterjún is olyanokat kérdeztek, hogy hány gyereket szeretne majd, és õ is rendkívül fontosnak tartja-e a normális, hagyományos családi értékeket. (Mindezt egy mûszaki áruház (!!!) állásinterjúján) Még mielõtt valaki beírná: Igen, nem lenne joga egy cégnek sem ilyen állásinterjúhoz. De ez van. Ez ma Magyarország. Vagy nyalsz, vagy szopni fogsz. És bizony ahhoz is pénz kell, hogy elhúzzon innen az ember egy befogadóbb országba. Addig pedig néha szükséges egy kis színészkedés. Le lehet pontozni, de attól a tények még nem változnak...
Nem. Eleve aki nem fogad el úgy, ahogy vagyok, azzal nem tartom a kapcsolatot. Ez a családra is vonatkozik. Aki ellenséges, az nem érdemli meg a figyelmem vagy azt, hogy miatta bármit is változtassak az életemen és beleszólása legyen egyáltalán. Egy kamukapcsolat a gyenge embereknek való, akik nem képesek felvállalni magukat, úgy, hogy tudják a kockázatokat, viszont mégis a boldogságot választják a hazugság helyett.
kicsit nem ide illik a kérdés, de most eszembe jutott: Te mint leszbikus fantáziáltál már arról, hogy megd*gj egy pasit? Tudom, hogy nem vonzódsz alapból pasikhoz, de mondjuk úgy megkettyinteni, hogy te d*god õt. (akár simám, akár egy felcsatolhatóval vagy hasonló)
Akkor bocsánat, rosszul értettem a mondatodat. (De szerintem úgy [is] lehet értelmezni, mintha a férfiról írtad volna.) Ezek szerint egyezik a véleményünk. ;)
Én a nõ részérõl beszéltem hiteltelenségrõl.
Vitatkoznék vele, Utolsó hozzászóló! Ha egy hetero pasi játsza a "férj" vagy "pasi" szerepét, õ miért ne lehetne hiteles? Adott a számára egy nõ, aki külsõleg vonzó is lehet a számára, és az a feladata, hogy mások elõtt eljátssza, hogy õ a párja a lánynak. Ehhez nem kell nagy színésznek lenni, csak kicsit megismerni egymást. Azzal inkább lennének gondok, hogy egy leszboszi mennyire képes természetesen alakítani a hetero nõ szerepét. hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem vannak ilyenek. Ha csak arra gondolsz, hogy sokan kapcsolatban élnek egy másik nemûvel, aki elõtt titkolják, hogy valójában a saját nemükhöz vonzódnak (nõk könnyebben csinálják ezt értelemszerûen), akkor miért ne lenne olyan, aki felvállalja a másik elõtt a dolgot, esetleg üzletet kötnek, vagy csak (szexmentes) szeretetbõl vannak együtt? Tudni, hogy mi a helyzet, sokkal jobb pozíció, mint hülyítve lenni. Márpedig ismerek olyat, akit éveken (!) keresztül hülyített a (volt) párja, mire kiderült a hovatartozása. Én inkább lennék a beavatott férfi, akinek az a szerepe, hogy színészkedik az erre "érdemes" emberek elõtt, mint az, akit az orránál fogva vezetnek. Ha az elõbbit produkálja az élet (errõl személyesen tudok), akkor az utóbbit miért ne?
Aki a nõkhöz vonzódik... az a NÕKHÖZ vonzódik. Akármennyire is eljátssza a párját a pali, aki nem színész, az nem fogja tudni elég hitelesen megjátszani a vonzalmat. Innentõl kezdve meg veszett fejsze nyele az egész.
A kérdező hozzászólása: - "bocs haver, ez egy nagyon gyenge probalkozas :) " - Személyeskedünk? Oké... Próbálkozás egy leszbi lánynál?? Aki egyáltalán nem vonzódik a férfiakhoz? Mit lehet ott próbálkozni, ember! ___ Akik a család elõtti felvállalásról írtok: igen, igazatok van, de nem ez a lényeg. Pl. van, hogy valamiért nem lehet a család elõtt felvállalni, de ne is ragadjunk le a családnál! A fantáziátokra bízom, hogy találjatok olyan helyzetet, ahol nem árt, ha nem kell ezt közhírré tétetni. Lehet, hogy a család rossz példa volt (bár szerintem annyira nem, csak családja válogatja), de nem ez a lényeg szerintem.
Ugyan nem vagyok leszbikus, így ne haragudj, ha irrelevánsnak számít a válaszom, azért leírom, mit gondolok. Szerintem ha olyan családod van, akik ezt nem fogadják/fogadnák el, hogy leszbikus vagy, és emiatt hazudni és önmagadat megjátszani kényszerülsz elõttük, akkor nem érnek annyit, hogy egy látszat-életet hozz létre az õ kedvükért.
A kérdező hozzászólása: Költõnõ?, szerintem Te bi vagy, és így nem is egészen tartozol azok közé, akikre gondoltam. Ha tudsz férfival is lenni, akkor nem vagy leszbikus, és nyilván meg tudod oldani azt, hogy ha egy férfival kell megjelenned valahol (nem feltétlenül a családod elõtt, gondolhatsz akármi másra is), akkor találsz rá valakit, akivel akár tényleg kapcsolatod is lehetne. De köszönöm a válaszodat! A te nézõpontod is érdekel amúgy, és örülök, hogy leírtad, amire gondolsz!
Lehet nem tudsz róla, de règen ès most is sok leszbikus ès meleg èl álházasságban, h a társadalom kurekesztõ rèsze is elfogadja õket... (Nagyon gyakran ezek a házasságok úgy köttetnek, h egy meleg ès egy leszbikus pár összeáll, kwreszte házasodnak, egymás közelèben vesznek lakást akár egy emeleten, szomszèd telken, ès miután a magán területükön vannak mindrnki megy a saját társához
de ha leszbi lennék is elmondanám a szüleimnek. Bocs, ez kimaradt.
bocs haver, ez egy nagyon gyenge probalkozas :)
14" részemrõl felpontozást kaptál :-D
na várjunk csak! Most te súgtad oda a te csajodnakm hogy jó lenne 3-asban? me akkor most mit izélsz?
A kérdező hozzászólása: igen én súgtam neki oda, de õt meg ezek szerint izgatja?
Ezek szerint õt is izgatja a dolog. Te miért mondtál neki ilyeneket, ha zavar, hogy neki bejön az ilyesmi (egyébként sok más lánynak is)? Neked is tetszik ez a fantázia?
Szerintem is izgatja! És ha neked nem tetszik ez akkor miért mondod ezt neki? :D :D
Mindegy, csak nagy farka legyen. Vagy sok pénze.
Én még nem láttam szép férfit..legalábbis nem ezt a jelzõt használnám, hanem, h helyes, karakán v szexi. Nekem olyan pasik jönnek akik vékonyak, szálkás izomzattal és persze hozzá társuljon egy helyes pofi, a párom pont ilyen. Tehát ha választanom kéne akkor inkább az elsõ mondjuk ez a semmi izom dolog...:Sazért anorexiás ne legyen
lehet izmos, lehet vékony, sõt a legjobb, ha a kettõ kombinálva:) Mindenesetre fontos, hogy ápolt legyen, és legyen belsõ kisugárzása, tehát a szemébõl az értelem, és ne a sûrû sötétség nézzen ki. Röviden ennyi.
Ha, látszik rajta, hogy mozog, tehát atletikus, sportos, és férfias arca van. ennyi. Nem kell kockahas (bár nem hátrány), de azért látszon rajta, hogy tetszeni akar. De NE legyen feminin semmilyen formában. Attól kiráz a hideg...
Nem szeretem a vékony fiúkákat. Azt szeretem ha egy kicsit izmosabb, husisabb:) 19l
A gyerek problémát jelenthet, de tõled is függ, hogy ezt a férfi hogyan értékeli.
Csúnya dolog de 1-esnek igaza van! Amúgy kinek mi, van aki beleszeret és elfogadja gyerekkel együtt van aki csak megdugja azt ágyõ.
Szerintem nem. Szülõvárosomban ismerek látásból egy kb. 40 körüli nõt, de 20 éves lányokat megszégyenítõ módon néz ki. :) Alakra csodás, arcra is, és kapaszkodj: 3 gyermeke van már. Fiatal srácként amikor meglátjuk a haverommal, mindig csorgatjuk a nyálunkat rá. Iszonyatosan bombanõ.
Engem sokkal inkább vonz egy gyerekesanyuka mint egy sima nõ, mert ott a gyerek-e tehát biztos rendes, törõdõ, szeretni tudó... Ha gondolod ismerkedhetünk... :)
az ilyen nõket a legkönnyebb megkapni, aztán ejteni is. szeretem ezt a kategóriát.
Hát ez ciki, ennyi idõsen még simán talál olyat, akinek nincs gyereke. 30 fölött már kénytelenek beletörõdni, akkor már kisebb a választék. Valóban jobb ha óvatos leszel, mert inkább csak a szexre hajtanak az ilyen fiatal anyukákkal a férfiak.
A kérdező hozzászólása: Én kapcsolatban élek, csak érdekel a válasz. :)
AKivel én akarok õszejõni gyerkes csaj az 22 tõk fura. Nálla ez tartos kapcsinál se zavarna. De másnál igen. A Szexnél nem zavarna de tartosnál igen ha szinglit is kaphatok. Ahoz hogy komolyan járjak egy gyerekes csajal érzelem kell. F/23
Van amelyik anyuka 3 gyerek után is oltári szexi tud lenni független a korától, van aki fiatalon is, akár egy gyerek után is úgy néz ki, h bottal sem nyúlnék hozzá. ;)
Õ komkrétan a gyerekre kérdezet rá és azt is leszõgezte hog y ateste ugyan ojan vagyis ugyan anyira szexi de a gyerek elriasztja himeket tõlle.
A kérdező hozzászólása: 21 :)
Azért az se mindegy, hogy hány éves az az anyuka. :)
Semmi bajom a fiatal anyukákkal és még szingli is vagyok. :) F-30
4! igaza van szexre gyorsabban találsz, ez tuti N
A kérdező hozzászólása: Én nem az önbizalomhiányos, mindenképpen-pasit-akarok-fogni kategóriára gondolok. Hanem csak simán, egy pasi hogy lát egy fiatal, szép anyukát?
Igen a gyerek az kompilikációs tényezõ nem akarjuk más kõlyõkét nevelni. De mondjuk vagy egy gyerekes nõ akivel õszeakarok jõni régóta csak neki nem kellek. Másnáll zavarna elégé a lene egy hasonló gyereknélkul és gyerekes tõk ismeretlenek ajor a gyerektelent választanám.
Guglizz rá: MILF.
A kedvenc témám pont. Nem, és nem a válasz. Azt vettem észre, hogy a gyerekes anyukák nagyképûek, és bunkók, mert ha van pasi aki azt hiszik megfogták az isten lábát, /igazából egy idiótát aki eltartja/ ha meg nincs, akkor nagyon gyorsan talál egy másik idiótát, akik pont a gyerekes anyukákra buknak, abból talán csak kamaty lesz, meg még egy gyerek, de hát mit számít eggyel több vagy kevesebb. Szóval ha én meglátok egy gyerekes anyukát, ökölbe szorul a kezem, hogy itt van egy újabb élõsködõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!