Találatok a következő kifejezésre: Az jó ha (5899 db)

Megyünk a családommal rokonokhoz. És nem tudom mi jobb a kutyámnak. Az ha viszem magammal vagy ha itthon marad bezárva a házba. Az jó ha jön velünk? Vagy kutyáknak ez nem való?

Legjobb válasz: Miért ne lenne való. A kutyának az a jó ha minél többet van együtt a gazdival. Az enyémeket ahová tehetem, viszem. A kocsizást megszokták, mindig tudják h akkor olyan helyre megyünk, ahol jó lesz nekik ;o) Én vinném a helyedben ha megoldható.

Miért ne lenne való. A kutyának az a jó ha minél többet van együtt a gazdival. Az enyémeket ahová tehetem, viszem. A kocsizást megszokták, mindig tudják h akkor olyan helyre megyünk, ahol jó lesz nekik ;o) Én vinném a helyedben ha megoldható.
Mennyi idõre mentek? Én mindenképp ajánlom, hogy vigyétek magatokkal, hisz képzeld magad az õ helyzetébe. Ha tud kocsiban vagy tömegközlekedésen (nem tudom mivel mentek) rendesen utazni, és a rokonaitok is megengedik akkor miért is ne? Ha csak egy néhány órát mentek el, akkor elõtte vigyétek ki sétálni, hogy el tudja végezni a dolgát, és miután hazajöttetek utána is vigyétek ki. De ha ilyen 5-6 órákat, vagy többet is távol lennétek, akkor szerintem vigyétek el ha lehetséges.
A rokonok mit szólnak hozzá? Szüleid belemennek? Amúgy alapvetõen igen, én is mindenhová viszem a kutyákat (ahová nem lehet, oda egyszerûen nem megyek...) max. 2-3 órára hagyom õket itthon, ha pl. bevásárolni megyek.
Szerintem is az lenne a helyes ha elvinnéd magaddal ha teheted(amit elõttem írtak rokonok engedik, kocsi vagy tömegközlekedést elviseli)
Én viszem mindenhová ahová csak lehet. Ha a rokonok megengedik, akkor szerintem nem lehet kérdés hogy menjen e veletek.
Ha szerinted az nem való akkor miért vannak kutyás kiálítások, versenyek, kutyaiskola, kutyás tábor? Hogy szenvedjen a kzutya vagy mi? -.-"

Az jó, ha menzi kezdetétől a hó közepéig átlagos a hőm, és ovukor egy kicsit leesik, majd ismét magasabb a következő menziig?

Legjobb válasz: Jó. Ha magasan is marad, akkor babás lettél. Ha a végén újra leesik, akkor sajna nem, és 1-2 nap múlva meg is jön a menszesz. Itt találsz kielemzett görbéket, meg sok jó ötletet: http://babatervezok.otthona.net/

Jó. Ha magasan is marad, akkor babás lettél. Ha a végén újra leesik, akkor sajna nem, és 1-2 nap múlva meg is jön a menszesz. Itt találsz kielemzett görbéket, meg sok jó ötletet: http://babatervezok.otthona.net/

Az jó, ha angolul próbálok beszélni az jó gyakorlásnak?

Akar valaki angolul beszélgetni gyakorlás képpen? Ha van, akkor írjatok.

Legjobb válasz: Akkor jó gyakorlásnak, ha van olyan, aki érti, és tudja, hogy helyes-e.

Akkor jó gyakorlásnak, ha van olyan, aki érti, és tudja, hogy helyes-e.
A kérdező hozzászólása: Tudom, a kérdést ezért írtam ki. Csak nem igazán tudtam megfogalmazni, hogy kérdés legyen, mert az elõzõ kérdésem így is törölték.


Hogyan működik az ovuteszt? Reggel vagy este kell csinálni, mikor kell együttlenni a két csíkhoz képest? Az jó, ha vasárnap reggel pozi lett, estére halványabb, de szexeltünk este. Szerintetek jókor?

Legjobb válasz: Az ovutesztet délután vagy este kell használni akkor magasabb az lh szint. Ha pozitív rá 24-48 órára van a peteérés. Szerintem még jókor voltatok együtt. Sok sikert!!!!!!

Az ovutesztet délután vagy este kell használni akkor magasabb az lh szint. Ha pozitív rá 24-48 órára van a peteérés. Szerintem még jókor voltatok együtt. Sok sikert!!!!!!
Aztán jó szálkásító proteint vegyél ám!! :D
Milyen az a szálkásító protein? :)
Na de Montez, csalódtam! Tapasztalt szakiként nem tudtad hogy nem az étrendtõl, vagy a kardió edzéstõl lehet szálkásodni, hanem csak a proteinen múlik a dolog? Ejnye!
Énis használom :)
Akkor itt rontom el mindig, hogy nekem tömegelõs proteint adnak.:)

Az jó ha egy testápoló Aloe Vera-t tartalmaz? Mi a hatása? Sokan irták hogy az jó ha vann benne de mi olyan jó benne? Hidratál vagy mi?

Legjobb válasz: Igen,az aloe tele van nedvességgel ami be is tud jutni a bõrbe.300 hatóanyag van benne,hidratál,nyugtat.Így sima,ápolt bõrt eredményez.

Igen, az aloe tele van nedvességgel ami be is tud jutni a bõrbe.300 hatóanyag van benne, hidratál, nyugtat.Így sima, ápolt bõrt eredményez.
Elsõnek. Baromságokat könnyebb írkálni, mint a tényeknek utána nézni. Szánalmas. A tények az aloeról: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/gquery?term=aloe%20vera Javasolt a PubMed és a PubMed central találatok megtekintése. Vigyázat!! Csak azoknak akik a tényekre kíváncsiak és képesek elviselni az igazságot, akik hülyeségeket akarnak fröcsögni azok még véletlenül se nézzék meg.

Az jó ha 50ccm-es robogónak hátsó gumija 205-ös első meg 130-as?

Legjobb válasz: ha neked jó, akkor nekem is jó

ha neked jó, akkor nekem is jó

Kreatin mire jó? Gyúrok is mellette csak valamit szedni kellene. Kreatin az jó ha gyúrok hogy hamarabb legyen nagyobb látszata? Vagy mit ajánlatok ami olcsó is és jó?

Kreatin mire jó? gyúrok is mellette csak valamit szedni kellene... kreatin az jó ha gyúrok hogy hamarabb legyen nagyobb látszata? Vagy mit ajánlatok ami olcsó is és jó?

Legjobb válasz: Szóval kreatin is addig tartott míg szedted utánan teljesen visszaestél... olyan lenne jó ami kicsit feldob mikor gyúrok.... hogy többet tudjak és gyúrás után meg olyan kéne amibõl úgymond "tud táplálkozni az izmom hogy nõjön"

A kérdező hozzászólása: Szóval kreatin is addig tartott míg szedted utánan teljesen visszaestél... olyan lenne jó ami kicsit feldob mikor gyúrok.... hogy többet tudjak és gyúrás után meg olyan kéne amibõl úgymond "tud táplálkozni az izmom hogy nõjön"

Ha eddig iwear dr t supreme lencsém volt, akkor az jó, ha most biofinity-t rendelek?

És az eoptika.hu az megbízható oldal?

Legjobb válasz: És ha soflens-et rendelnék? Ha megvannak az adatai, de más márkájú a lencse, akkor az tatól még jó?

A kérdező hozzászólása: És ha soflens-et rendelnék? Ha megvannak az adatai, de más márkájú a lencse, akkor az tatól még jó?
biofinity és az iwear supreme elvileg ugyanaz a lencse más néven ... másikat nem ismerem, de ne kísérletezgess nagyon olyannal amit nem ismersz, ahhoz kicsit drága móka

Az jó, ha kereszteződésekben mindig körbe nézek mikor mennék át? Vagy akkor már úgyis elcsaptak?

Sok videót láttam, hogy Zöld jelzésnél mentek át autóvla, és gondolom még keresztben a jövő: "Áhh biztos nem indultak még el!" piroson átrepesztettelég nagy sebességgel, és telibe csapta a kocsit. És ezért körbe szoktam nézni mindig mikor megyek át. De végülis van értelme? Mert mondjuk mire belátom a kereszteződést, már úgyis bennt vagyok, és nagyon valószínű, hogy akkor már nekem is jönnek Nem?

Legjobb válasz: Hát igen az ilyet nehéz elkerülni, de azért jó ha szétnézel, ha látod, hogy közel van egy autó, nyomsz egy padlót és elkerülheted a balesetet. Csak sajnos a legtöbbünknek olyan a reflexe, hogy ijedtünkben inkább egy satuféket nyomunk, igy rosszabb minha nemcsináltunk volna semmit.

Hát igen az ilyet nehéz elkerülni, de azért jó ha szétnézel, ha látod, hogy közel van egy autó, nyomsz egy padlót és elkerülheted a balesetet. Csak sajnos a legtöbbünknek olyan a reflexe, hogy ijedtünkben inkább egy satuféket nyomunk, igy rosszabb minha nemcsináltunk volna semmit.
Ha már bent vagy a keresztezõdésben eléggé mindegy. Mielõtt behajtasz kéne körülnézned. Én amikor motorozom mindig megteszem ezt (autóval már kevésbé), volt már olyan helyzet amit sikerült elkerülnöm ez által.
Nézd meg a lámpát, ha csak sima teli zöld van, akkor is szembetalálkozhatsz másik autóval! Csak akkor lehetsz biztos abban, hogy nem futsz össze senkivel (tételezzük fel, hogy mindenki szabályosan közlekedik) ha a zöld lámpiban van egy nyilacska is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!