Találatok a következő kifejezésre: Az jó a párom (605 db)

Miért jó az ha a párok előre megbeszélik az eljegyzést?

Nem provokációként kérdezem, csak nagyon érdekel, mert rengeteg kérdésben olvasom és nekem nagyon fura. Semmi meglepi, semmi romantika (legalábbis sokat veszít az értékéb?l).

Legjobb válasz: Mi már évek óta beszélünk az eljegyzésrõl...mert mindketten vágyunk rá...olyan jó megbeszélni, tudni, hogy Õ is ugyanannyira vágyik rá mint én... Ettõl függetlenül pl. számomra meglepetés mikor fog történni, mert megkértem, hogy ne tudjak róla. Egyébként egyetemisták vagyunk azért nem történt meg még eddig... 3,5 éve együtt...

Mi már évek óta beszélünk az eljegyzésrõl...mert mindketten vágyunk rá...olyan jó megbeszélni, tudni, hogy Õ is ugyanannyira vágyik rá mint én... Ettõl függetlenül pl. számomra meglepetés mikor fog történni, mert megkértem, hogy ne tudjak róla. Egyébként egyetemisták vagyunk azért nem történt meg még eddig... 3, 5 éve együtt...
Szerintem inkább mások maradtak le mögötted. Hol látod te azt, hogy a meglepetés képmutatás?
A gyûrût pl. azért veszik meg együtt, mert jó esetben életük végéig viselik a felek. Én nem szeretném, ha életem végéig egy olyat kellene viselni, ami esetleg nem az én stílusomat tükrözi, esetleg nem az én méretem és méretre igazításnál torzul a forma/minta. Az idõpontot pedig miért ne beszélhetnék meg? Fõleg, ha családi eljegyzést tartanak, meghívottakkal. Nekem elég romantikus volt az is, hogy össze fogunk házasodni, meg el akar venni, a szempilla rebegtetés, meg a meglepetés nélkül is.
Gondolom mert manapság sosem lehet tudni ki akar megházasodni és ki nem. Én pl. nem akarok, ha valaki megkérné a kezem élbõl nemet mondanék mindegy mennyire szeretem... Szóval biztosabb megbeszélni, bár mondjuk nem tudom mire gondolsz pontosan hogy elõre megbeszélni..
Vannak olyanok, akik szerint a párkapcsolatban 2 egyenrangú fél vesz részt, nem egy fölé- és egy alárendelt.
Azért, mert a házasság nem egy romantikus csoda, meg a film vége, hanem akkor kezdõdnek el a nehézségek csak igazán. Ahhoz, hogy jó legyen, mindkét félnek meg kell dolgoznia stb. stb. Az eljegyzés pedig ennek a szövetségnek az elõszobája. Jó tudni, mielõtt belemennek a felek, hogy ki mit vár az élettõl, egymástól, milyen szándékaik vannak, és ha ez egyirányba mutat, meg mindketten akarják, akkor van értelme eljegyezni, meg házasodni, valószínûleg sikeresebb és hosszabb életû lesz a dolog.
hát igen! na ez az amit én sem értek! mi jó van benne? az szerintem ugy szép és romantikus ha meglepiként történik! :) igaz nekem most még biztos nem lesz de én meglepiként szeretném és nem megtervezve...:S 19/L
Azért beszélnek róla elõtte, mert a házasság nem csak egy szép gesztus, hanem jogi háttere van. Mérlegelni kell a lehetõségeket és a következményeket, alaposan meg kell gondolni a döntést. Attól még, hogy megbeszélik, hogy össze fognak házasodni, az nem azt jelenti, hogy nem lehet romantikus az eljegyzésük, csak nem fejjel rohannak a falnak.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem értem, hogy attól, hogy nincs megbeszélve az eljegyzés konkrét idõpontja mitõl rohanna valaki fejjel a falnak. Ez mitõl meggondolatlanság? Attól még beszélgetni lehet. Normális kapcsolatban szoktak is.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:22 Minden érthetõ volt, én is úgy gondolom ahogyan Te. Nyugodtan lehet róla beszélgetni. Nekem a problémám a konkrét idõpontok elõre megbeszélése volt és nem az, hogy beszélgetünk a jövõrõl és a terveinkrõl. köszönöm a válaszodat.
Nem olvastam végig a válaszokat, szal most kiegészítek. Gyakorlati okai vannak annak, hogy a gyûrût együtt veszik meg, jobb együtt kiválasztani, mert utána leshetsz, ha nem tetszik, leesik az ujjadról és nem jó a többi ékszeredhez. Ettõl még lehet romantikus, az is egy bevett szokás, hogy kap egy másik gyûrût, valami bizsut, ami jelképezi a szándékot és utána elmennek valódit venni.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, én párom tisztában van az ízlésemmel (ill. van, hogy ha látok gyûrût mondom, hogy mi tetszik, mi nem) és az ujjméretemet is lelesi a többi gyûrûmrõl. És még sincs elõre megbeszélve. Ez másoknál miért nem megoldott?
Ha hajthatatlan vagy, feleslegesen írogatok neked. Egy dolog, ha látsz valahol egy szép ékszert és mondod, valamint a barátod tisztában van az ízléseddel, és egy másik, amikor a lehetõ legnagyobb igyekezettel és jószándékkal kiválasztanak neked hasonló gyûrût, de kiderül, hogy nem áll jól a kezeden, nem tetszik, nehéz, akadályoz a mozgásban és a többi. Persze el lehet találni, de az ember nem pont száz és plusz gyûrûkkel szokott bingózni, amit utána lehet, hogy csak a törtrészéért tud eladni.
A kérdező hozzászólása: Hát, én párom érti a célzást. Sajnálom ha másé nem.
Mivel nálunk hagyomány, hogy a család jelen van az eljegyzésen, talán azért kellett fix idõpont, hogy az az 50-60 fõ részt tudjon venni, és osztozhasson a boldogságunkban. Bármilyen hihetetlen is nekem ugyanolyan megható és boldog volt az a pillanat, amikor a párom felhúzta a gyûrût az ujjamra. A gyûrûket, meg azért választottuk együtt, mert én nem akartam csilli-villi köves kísérõgyûrût, így egybõl a karikagyûrûket rendeltük meg. Aztán a nászúton, azért sikerült becsalnia egy ékszerüzletbe, és felvándorolt az ujjamra egy csodás darab. Nem akartam hinni a fülemnek, hogy az enyém lehet. Így a romantikus "lánykérés" nem maradt el, csak késõbbre tolódott. :)
És abban ennyi erõvel mi a romantikus, hogy te célozgatsz neki, hogy mi tetszik? Miért nem hagyod, hogy maga válasszon? Egyébként, az én gyûrû választásom kb. egy teljes évig tartott, mert mikor elkezded nézegetni, rájössz, hogy van 500különféle fajta óriási nagy árkülönbségekkel, 10féle fémbõl, és ezek csak azok, amik már készen vannak, nem a csináltatottak, mert ugye a csináltatottat olyanra tervezed, amilyenre akarod, de annak meg még a belsõ kerekítése is vagy 10féle lehet, attól függ melyik a kényelmes. Akkor én is sarkítok. Az összeköltözés sem úgy zajlik, hogy valamelyik fél hívatlanul megjelenik egy bõrönddel a másiknál nem? Akkor a házassági szándék kinyilvánítása miért legyen másabb? FELNÕTT komoly embereknél ez szóba szokott kerülni, hogy akkor együtt tervezik a jövõt, meg mi is legyen, A fentebb említett dolgok miatt aztán sokan a gyûrût is együtt választják ki, és sokan rögtön fel is húzzák, van akik meg nem, hanem majd pár nap múlva egyszercsak. (pl. unokatestvéremék együtt vettek gyûrût, de nem húzták fel, hanem egyik nap reggel, mikor felkelt azt vette észre, hogy a párja ott térdel az ágynál és lányt kér. Majd következõ hétvégén a család elõtt karikát is cseréltek.) A másik az, hogy engem a férjem elõtt már akart megkérni más, de én nemet mondtam volna neki. Még jó, hogy nem akart meglepetést, hanem a szervezkedés elõtt megkérdezte mi lenne a véleményem. Szerinted vesz minimum 50ezerért egy gyûrût én meg mondom, hogy sorry elvagyunk, de eszemben sincs még férjhez menni, az milyen meglepetés? Max. meglepõdés. Meg egy másik exem is mondta a szakításunk után (én szakítottam), hogy x helyre akart nyaralni menni és ott megkért volna. Hát még jó, hogy nem rendezte le a dolgot, mert baromira pofára esett volna. És képzeld, a lánykérés nem a gyûrûtõl függ. Nekem is egyik nap csak úgy mellesleg elmondta a férjem, hogy úgy érzi én vagyok az igazi neki és nem akar tovább keresni, velem szeretné leélni az életét és hozzá mennék-e feleségül. Persze, hogy hozzámentem volna. Ettõl fogva ráálltam a gyûrû nézegetésre, és mikor együtt volt az ötlet is, meg pénzünk is úgy volt, elmentünk és megcsináltattuk. Majd nem sokkal késõbb meg volt az esküvõ is. Ezerszer inkább ezt és így választanám, mint azt, hogy jön nekem egy olyan gyûrûvel, amilyen szerinte tetszik nekem, aztán vagy jó vagy nem, meg hát erre tellett mikor jött az ötlet, jó ez szép ez, mint mondjuk még várjak egy csomót, mert meglepetést akar, és nem beszél róla, csak várja, hogy legyen pénze, megint csak egy olyanra, ami vagy jó vagy nem. Amúgy megkérdezhetem, hogy hány éves vagy meg van-e házasságod? Nagyon max. 22re tippellek a hozzáállásod alapján, mert a lényeget nem érted meg, hogy mi az eljegyzés és a házasság lényege.
Én egyet értek a kérdezõvel bizonyos szempontokban, de azokat sem ítélem el akik másképp vélekednek. Én is beszélgetek a párommal, tervezzük a jövõt, tudja hogy mit szeretnék és én is hogy õ mit szeretne!! Így nyilván ha eljegyzésrõl van szó egy véleményen vagyunk hisz beszéltünk már róla. Nekem meglepetés volt az eljegyzés és nagyon örültem neki, meglepõdtem és jött a mesevilág az amerikai film...miért is baj ez? Ennél nagyobb öröm nem is lehetett volna hogy a võlegényem magától kérte meg a kezem... Kísérõ gyûrût kaptam, így késõbb a gyûrûket már együtt választhatjuk ki(mert annak én sem örültem volna ha nem szólhatok bele) így a legtisztább. Van meglepetés, közösen tervezés, és közösen kiválasztott gyûrû is:)
Kedves Kérdezõ! Én értem a kérdésed, és egyet is értek veled!) Mi is már több, mint 6éve vagyunk együtt, sejtheti mindenki, hogy beszélgetünk a közös jövõnkrõl. Közös otthonunk van, talán már a baba is úton van:) ). Nem tudom, fontos-e a történet szempontjából, de 29 éves vagyok. És igen, nekem fontos, hogy a párom megkérje a kezem és "meglepetés" legyen! Pedig nem vagyok már kölyök:) Lánykérést lehet szervezni egy nagy csokor vörös rózsával is, ha valakinek kifogása van a kísérõgyûrû ellen (nekem nem lenne...), a hangsúly nem ezen van!
De milyen konkrét idõpont, most komolyan? Milyen KONKRÉT? Azt nekem ne mondd, hogy jövõ péntek délután, mert az csak sarkítás. Az meg, hogy megbeszélik, hogy na akkor ekkor és ekkor mindketten ráérünk elmenni gyûrûért és van is rá pénz, az megint más. Tudod, ha valaki nem egyedül választ gyûrût, akkor azt másképp nem is lehet, mint együtt elmenni. És valóban, sok helyen még hagyományosan a család elõtt tartják, az sem lehet szervezés nélkül.
A kérdező hozzászólása: "De milyen konkrét idõpont, most komolyan?" Arról beszélek, hogy sok olyan kérdést olvasgattam már, hogy kinek hogyan zajlott a leánykérés stb És sok olyan válasz érkezett, hogy "megbeszéltük a párommal, hogy akkor majd az évfordulónkon, szülinapomon, jövõhét pénteken stb megkéri a kezemet" Errõl beszélek. Ez konkrét idõpont tudod elõre az egészet.
Miért nem bírja felfogni senki (tisztelet a kivételnek), hogy a kérdezõ nem a családi eseményre gondolt a konkrét idõpontot illetõen????? Akkor elmagyarázom azoknak is, akik szövegértésbõl nullák: Lehet, hogy nem mindenkinél, de általában ez úgy megy, hogy adott egy pár. Nagyon szeretik egymást, és beszélgetnek róla néhanapján gyszer-egyszer, hogy mit várnak az élettõl. Pl. néznek egy romantikus filmet, és a lánynak eszébe jut: - Pista, majd ha egyszer én is férjhez megyek... - Bizony Ilikém, egyetértek... - Pista én annyira szeretlek, szívesen élném le az életemet veled! - Én is Ilikém! Na ez most egy elég leegyszerûsített példa volt, de a lényeg megvan mindenkinek, nem? Utána Pista kitalálja, hogy mi lenne, ha megkérné Ilike kezét. Másnap vesz egy KÖVES KISÉRÕGYÛRÛT (Igen, tudom, fúj fúj gusztustalan amerikai szokások....nem érdekel!!! Nekem és még sokaknak tetszik, és a szokásaink 80%-a úgysem õsmagyar, mert minden itt élõ néptõl átvettünk már valamit, ez egy természetes folyamat...)és azzal MEGLEPETÉSSZERÛEN megkéri Ilike kezét egyik reggel, vagy egy romantikus vacsora keretei között. HA Ilike igent mond, de valamilyen oknál fogva nem tetszik neki a gyûrû, kulturált pár lévén szól Pistának, és együtt elmennek választani egy másikat. A gyûrûket ugyanis vissza lehet vinni ám a boltba! DE ha Pistike nem nagyon vaksi, és ismeri a leendõ feleségét, valószínûleg nem fog nagyot tévedni. (Halkan megjegyzem mi a párommal még jó pár évig nem tervezünk eljegyzést, de már nézegettünk gyûrûket, mert egy felugró hirdetésben megjelentek, vagy valakin láttuk, és megbeszéltük, kinek melyik tetszik, mint esztétikai alkotás.) Ezután, hogy megvolt a lánykérés/eljegyzés, ki minek akarja hívni, szólnak a szülõknek, akik tök boldogok és szerveznek egy eljegyzési ebédet/vacsorát. Ennek az idõpontját természetesen MEGBESZÉLIK! Aztán vehetnek karikagyûrût, amit vagy felhúznak ott, vagy ahogy szerintem jobb: csak az esküvõn húzzák fel, stb. De a lényeg, hogy nem marad ki az eljegyzés, mint családi esemény sem, és az persze, hogy le van fixálva, csak - és itt jutunk el a kérdezõ dilemmájához, ami már bennem is sokszor felvetõdött - nagyon sokaknál inkább így zajlik le: Romantikus filnézés, beszélgetés...: - Te Pista! Majd ha egyszer én is menyasszony leszek... - Aha, ez jó ötlet Ilike! - Én annyira szeretlek! - Én is téged! - Tudod mit? Fél év múlva lesz a szülinapod, mi lenne, ha elvinnélek egy étterembe, és megkérném a kezed?! - Hú Pisti, hát annak nagyon örülnék! - Jó akkor kezdjünk el gyûrûket nézegetni! Oké! És aztán kiválasztják a gyûrûket, Pista fél év múlva kettesben megkéri Ilike kezét, és csak azután jön a szintén elõre megtervezett családi vacsora! Persze itt kísérõgyûrû helyett virágcsokor is állhat, nem ez a lényeg, csak az, hogy amennyiben van gyûrû, az nem a karikagyûrû még, amennyiben arról a szituról van szó, amire mi a kérdezõvel gondoltunk! Remélem most már mindenkinek érthetõ :S
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 09:36 Örülök, hogy valaki képes volt felfogni a kérdésemet. Szerencsére nem egyedül, bár ahogy nézem a többiek akik úgyszint megértették valamiért le lettek szavazva...
Pisti és Ilike:) Szétröhögtem magam:DD De legalább nem csak én értettem meg, bár én nem tudtam ilyen szépen megfogalmazni. De szerintem a párbeszédes részekkel nagyon jól érzékeltetted, hogy mi a lényege a kérdezõ által feltett kérdésnek.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:23 A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:40 Köszönöm a választ. Ezekre a dolgokra gondoltam. Végre valaki értelmesen össze tudta foglalni nekem a dolog lényegét.
Itt nagyon sok oldala van a dolognak, el lehet rajta vitatkozni.Nekem anno 20 évvel ezelött, "megbeszélt" eljegyzésem volt, aztán álom esküvö ("álom"-máramennyire az anyagiak engedték, és milyen szép, milyen jó lesz, gondoltam én.4 évig jártunk együtt, azt hittem minden ok lesz, született egy kislányunk is, aztán minden pukk! elmult a házasság után megváltozott! A kislányomat egyedül neveltem fel belöle meg utca csavargója lett! Nem az a lényeg hogy milyen az eljegyzés meg az esküvö, szerintem ez egy kicsit "szerencse", meg a "sors keze" is! Legalábbis ez az én tapasztalatom, de mondom, szerintem nagyon sok oldalu a dolog.A kérdésedre válaszolva, szerintem azok beszélik meg, akik nagy bulit szerveznek meghívottakkal, meg "elö" esküvövel, de nem ez ám a lényeg, a meglepis biztos hogy tuti romantikus, a megbeszélt meg olyan gépies! Az a lényeg hogy utána boldogok legyetek!
A kérdező hozzászólása: Attól még lehet mindkét fél egyenrangú, hogy nincs "lelõve a poén".
A kérdező hozzászólása: Hoppá! Mikor lett a meglepi eljegyzésbõl hirtelen képmutatás? Lemaradtam valamirõl?
Ez személy függõ, én utálom a nyálas, romantikus dolgokat, meg ezt a még mindig mesevilágban élek és rózsaszín köd van rajtam, hogy legyen meglepi. Én 7 év után kértem meg a férjem, hogy most már összeházasodhatunk. Vasárnap felkeltünk, két öltözés közt egy nagy csókkal odaadta a gyûrût, amit együtt választottunk ki. Ettõl függetlenül is nagyon szeretem. Az, hogy meglepi legyen, meg romantika, ez egy amerikai rózsaszín film olyan lányoknak, akik a habos-babos romantikus esküvõt szeretnék kislány koruk óta.
Na mindegy, végül is javíts ki, ha tévedek, de az eljegyzés ÉRTÉKE az, hogy jelzitek egymásnak, hogy össze kívántok házasodni ----> lehetõleg örökre együtt lenni, családot alapítani, szeretitek egymást és csak egymást stb. Na most, hogy ebbõl, hogy vesz le az, hogy nem meglepetés azt nem értem...
A kérdező hozzászólása: "Azért, mert a házasság nem egy romantikus csoda, meg a film vége" "szempilla rebegtetés, meg a meglepetés nélkül is." Konkrétan ezekre gondoltam. Persze szó szerint nincs kimondva, hogy képmutatás, de nem gondolnám, hogy attól, hogy valami meglepetés az már egybõl amerikai, nyálas meg habos babos. Szempilla rebegtetés? Mert nem tudom elõre az idõpontot? Naneee... ez már inkább érzéketlenség.
A kérdező hozzászólása: Szerintem levesz: "Figyu, összeházasodunk? Én benne vagyok! Oks, akkor érezd magad eljegyezve..." Simán ki lehetne hagyni és egybõl esküvõvel indítani. Vagy mégis igényli valaki a "rózsaszín ködöt"?
És az eljegyzés miért jó még egyáltalán? A mai világban? CSak egy nagy álszentség az egész!
Figyelj, ha tetszik, ha nem, a házasság egy baromi komoly dolog, és nem hiszem, hogy érzéketlenebbek, meg kevesebbek azok, akik komoly megbeszélés után eldöntik, hogy belevágnak, mint az, aki egymagában fogja, vesz valami gyûrût, meglepetésbõl odaadja és hoppsz jöhet a nagy boldogság.
De basszus nem érted a lényeget? Jelzitek egymásnak, hogy szeretitek egymást, hogy igen, együtt akarjátok folytatni, és igen mindketten szeretnétek házasodni és igen el is jegyzitek egymást, aztán össze fogtok házasodni. Nem az a romantikus elérzékenyítõ rész, hogy meglepetésbõl kapsz egy gyûrût, hanem az hogy MIÉRT kapod!
A kérdező hozzászólása: Eljegyzés nélkül is lehet jelezni a másiknak, hogy szereted és vele akarod leélni az életedet. Vagy csak nálunk szokás beszélgetni, mindenki más csak eléldegél a párja mellett? Én a konkrét idõpont meg gyûrû vásárolgatás részt nem értem. Mert lehet jelezni egymás felé, hogy ideje lenne, meg de jó lenne, de az, hogy "akkor kedves, akkor dec 12.-én 13:40-kor megkérem a kezed, menjünk vegyünk egy gyûrût és majd szombaton megkapod" Nah, én ezt nem értem.
Ne haragudj, de borzasztóan kisarkítottad! Volt már neked megbeszélt eljegyzésed, vagy csak gondolod, hogy milyen az? Nekem is és több barátnõmnek is nem meglepetés eljegyzése volt, és már bocs, de egyáltalán nem így megy.
Elõre leszögezném, hogy én nem akarok férjhez menni. Nem hiszek a házasságban, elhiszem azt hogy van akiknek bejön és jól mûködik, de akkor sem nekem való. De ennek ellenére, ha mégis megtenném én nem igényelném az eljegyzést. Vagyis szerintem úgy kellene lennie, hogy spontán lánykérés, nem megbeszélni elõre, hogy figyelj, holnap délután 3 és 4 között letérdelnék elõtted és megkérném a kezed, mit szólsz? Bocs ha túloztam, de néha már-már azt érzem, hogy lassan ide jutunk. Múltkor barátnõm mesélte vigyorogva, hogy a pasija megkérte a kezét, én nagy örömködve megöleltem, hogy gratulálok, tök jó, sok boldogságot stb. Erre, õ: Jah nem úgy, még nem vett gyûrût csak mondta, hogy a jövõ hónapban meg szeretné kérni a kezem és igent mondanék-e..... Ez mi könyörgöm? Elõlánykérés? Oké sokan írták azt is, hogy ha a pasi egyedül veszi a gyûrût lehet nem lesz jó, de nem is az a lényeg. Én úgy szeretném, hogy történjen, hogy amikor kettesben vagyunk, meglepetésként kérje meg a kezem, aztán majd örülünk neki pár napig ketten, aztán beavatjuk a családjainkat meg a barátokat is, de nem kell hivatalos eljegyzés. Minek? Megkéri a kezem, akár gyûrû se kell még akkor, majd megvesszük az esküvõre a jegygyûrûket az még ráér, a kísérõ gyûrût is meg lehet venni együtt ha már igent mondtam nem az a lényeg. Aztán kitûznénk az esküvõ dátumát és majd ott megünnepeljük a dolgokat, nem kell ehhez külön eljegyzési buli.
A nagyon aktív 81 %-os válaszadóval egyetértek, különösen a 13:05-ös gondolatával. Az eljegyzés önmagában is romantikus, megható, hiszen két ember ezzel jelzi egymásnak, hogy közös jövõt terveznek, megtalálták a másik felüket. Attól, hogy együtt választják ki a gyûrût, vagy akár megbeszélik a "hivatalos" (családi/baráti) eljegyzés idõpontját, részleteit, még nem veszít az esemény az értékébõl, romantikájából. Mi anno együtt vettük meg a gyûrûket, együtt szerveztük meg az eljegyzési ebédünket, mégis mindketten elérzékenyültünk, amikor a tényleges eljegyzésre került a sor. És hidd el, ez nem volt képmutatás!
Elõzõ vagyok, úgy látom közben a kérdezõ is hasonlóképpen kisarkította mint én:) De kérdem én, ha elõre meg van beszélve, hogy megkéri a kezedet akkor hol a romantika? Szerintem ha már csináljuk, akkor csináljuk rendesen, legyen meglepi a meglepi és ne elõre tudjam, hogy mi lesz.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:14 Nah, erre gondoltam én! És igen kisarkítottam, mert kb ilyen az egész. Tudod elõre, így nem sok értelme marad az egésznek. Lehetséges, hogy úgy kellett volna feltennem a kérdés, hogy eljegyzés helyett leány kérést írok és akkor mindenki számára érthetõbb, hogy mi a problémám a dologgal. A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:16 A képmutatást pedig nem arra írtam amire te gondolsz, de köszönöm a te válaszodat is.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan arra gondolok amikor az idõpontját beszélik meg, és a gyûrût is együtt választják ki.

Miért van az, hogy a párom amikor bennem van lelankad, bennem, viszont ha elkezdem utána szopni, vagy simogatni újra áll és ez így egy jó pár alkalommal. Engem nem kíván vagy én csinálok valamit rosszul?

Legjobb válasz: lehet, hogy nagyon tág vagy és nem igazán érez.. Tornázz picit rá, vagy mikor benned van, a hüvelyeddel szoríts rá. remélem tudtam segíteni.

lehet, hogy nagyon tág vagy és nem igazán érez.. Tornázz picit rá, vagy mikor benned van, a hüvelyeddel szoríts rá. remélem tudtam segíteni.
Lehet hogy izgulós típus az én párom is ilyen volt. Annyira rákoncentrál hogy minden jó legyen hogy lelankad. De ezen lehet segíteni egy beszélgetéssel.
Szerintem meg egy másik lehetõséggel is érdemes számolni. A pornó és a közbeni sok és intenzív önkielégítés okozhat ilyen problémát. Ha a pornó nézése közben fokozottabban felizgul, és egy erõsebb kézzel, erõsebben érzett inger hatására jut el a csúcshoz, akkor az ágyban a nõvel kevésbé érzékenyebb ingerlés hatására lelohadhat a férfiasság. Ne vesd el rögtön ezt a lehetõséget, hanem gondoljátok át. Ne magadat okold rögtön. Persze lehet más ok is, de ezt a fiúk csípõbõl elutasítják.
Lehet pszichológiai oka is...
A kérdező hozzászólása: szokta mondani hogy minden reggel áll és mindig kiveri. Akkor lehet azért? de ha én vagyok túl tág, hogy lehet azt szûkíteni??? Torna??? hol lehet ilyen után utánanézni?

Mi jó nektek pasiknak az ágyban? A párommal már mindent kipróbáltunk lovagló, orál, stb de neki semmi nem tetszett pedig mindent meg tennék érte!

Legjobb válasz: Nekem mindenhogy jó mert azzal csinálom akit szeretek és örülök, hogy örömöt okozhatok neki. Ha nem becsüli akkor ideje megbeszélni a dolgokat és ha úgy alakul akkor lapát...

Nekem mindenhogy jó mert azzal csinálom akit szeretek és örülök, hogy örömöt okozhatok neki. Ha nem becsüli akkor ideje megbeszélni a dolgokat és ha úgy alakul akkor lapát...
Az, hogy mindet kipróbáltatok... XD Korántsem próbáltatok mindent. Legyetek kreatívak, keressetek gúglin... stbstb... :) De itt is kutathattok... :D http://www.sexinfo101.com/brute.shtml
Próbáljatok pornót nézni! Az használhat! Vagy éppen ezért nem elég már semmi? Hát nem is tudom. Ezen gondolkodni kellene.
Hát talán kérdezd meg, hogy neki mi tetszene:)
Ha nektek ennyi a "minden", akkor elég silány a fantáziátok, már bocs!
Egyébként mazsolázzatok: http://www.sexinfo101.com/sp_index.shtml Nálunk mostanában ez jött be: http://www.sexinfo101.com/sockets.shtml
Talán nem vagy lelkes, látszik rajtad, hogy csak azért csinálod, hogy neki jó legyen, és te nem élvezed. És ez még tényleg kevés, mi a "stb."? Ha szegényes a fantáziád, az sem vonzó. Az elsõ dolog a kapcsolatotokon és rajtad múlik, a másikhoz meg mûvelõdnöd kéne. Már ha akarsz.
Mert így dupla élményben részesül
mert a kezed erosebb mint a szad . es jobb erzes neki . az exem fel vilagositott mert en is ezt kerdeztem magamtol es vegul ra kerdeztem.L
Ne legyél lusta, dolgozz csak.
Mert az nagyobb élvezet neki, amúgy miért kell ezen problémázni? Ha neki úgy jobb, akkor csináld úgy és ennyi. Például sok lánynak úgy a jó csak ha egyszerre nyalják és ujjazzák és külön-külön szeretem, mert úgy jobban tudok az élvezetre koncentrálni. Mindenkinek máshogy jó. 27/N

Miért gondolja jó sok ember azt, hogy a pároknak 100%-ban egyezniük kell kívül, belül?

Tehát arra gondolok, hogy az egyik fél kicsit túlsúlyos a másik fél normális alakú soványabb, az öltözködési stílusok is különbözik kissé, a zenei stílusok is és az egyik beszédesebb, mint a másik. Szerintem egy olyan párkapcsolatban a legjobb lenni, ahol mindkét fél kiegészíti egymást jó tulajdonságokkal.

Legjobb válasz: Nem tudom.

Nem tudom.
Úgy vélem, hogy ez a felfogás tizen-, huszonéves felfogás. Néha idõsebb korban is jelentkezik, de általában akkora benõ mindenki feje lágya és felfogja, hogy tökéletes nincs. Sõt ha kicsit különbözõek, attól még szépen kiegészíthetik egymást.
Nem tudom, bár abban abban is kételkedem, hogy sokan gondolják így.
Mert ha alig van közös programunk, akkor mi a francnak vagyunk együtt?
Mert ezek zoknik, nem emberek. A zokninak van párja.
Szerintem az rossz, ha két ember tökéletesen megegyezik egy párkapcsolatban. Persze, legyen valami közös pont, de emellett nem baj, ha más természetûek, más hobbijaik is vannak.
Én azért gondolom így, mert az elõzõ barátom mindenben az ellentétem volt, kívül-belül. és nem mûködött, nagyon nem. Évekig együtt voltunk, de mindig volt bennem mélyen valami negatív érzés, egyfajta szorongás vagy nem is tudom minek nevezzem, ami ezekbõl az ellentétekbõl adódott. A mostani barátom ezzel szemben gyakorlatilag mindenben olyan, mint én (persze nem 100%-ban azért, de a legtöbb dologban hasonlítunk), és nagyon felszabadultnak érzem magam mellette, boldognak, és vele mindent meg tudunk beszélni, nem kell folyton veszekedni, õ is lazán veszi a dolgokat...stb de biztos vannak olyan emberek, akiknek magukkal ellentétes párra van szükségük, én nm ilyen vagyok, ennyi.

Miért szidja mindig az anyámat a párom? Miért nem jó neki semmi? Miért van mindig baja azzal amit én csinálok?

Nagyon rosszul érzem magam, amikor a párom egy nap kb 5-8 alkalommal le seg**ejezni, le idi*tázzal és hasonló csúnya dolgokat mond rá. Igaz anyám idegileg kikészít engem is, hiszen nincs más dolga, mint azzal foglalkozni hogy én mit csinálok, vagy apám, tesóm, párom mit csinál és folyton kérdezget, és sokszor hazudnom kell anyámnak dolgokról, hogy ne cirkuszoljon vele. De van néhány olyan dolog, amit elmondok páromnak is. De nem csak ilyenkor mond rá csúnyákat, hanem sokszor! Hogy anyám milyen segg*ej, hogy le**arja az én fejemet, az én jöv?met, hogy mindenemet elszedi. Ezenkívül párom engem is leidi*táz, ha valamit nem úgy csinálok ahogy neki tetszene. Miért akarja, hogy mindenki megfeleljen az ? elvárásainak? Közben meg szemrebbenés nélkül, magát egy csodának állítja be, azt mondja magára, hogy ? tökéletes, és hogy én alkalmazkodjam hozzá! Leh*lyéz, hogy f?sulira járok, hogy inkább abban a 3 évben elmentem volna dolgozni! Lenne pénzem, és tudnánk a közös jöv?nket alakítani. Lesenkiz, hogy 21 évesen alig van valamim. Miért ilyen? Hogyan kezeljem ezt? Közben meg mosom a ruháit, süt?k-f?zök neki, kedvében járok, este ha fáradt mindig "ápolni" kell és mindig azt kell csinálni amit ? akar. Néha már olyan fáradt vagyok, hogy ahhoz sincs energiám, hogy adjak magamra. Ekkor elkezdte a küls?met kritizálni, ez volt fél éve. Hogy kövér vagyok, 165 cm és 63 kg. Elkezdtem az utóbbi fél évben fogyókúrázni, új hajat csináltattam, mindig mindenem rendben van, veszek olcsón, nagyon szép ruhákat ( 600 ftért fels?t turiba!!), napozok ha van egy kis id?m (kb heti 3 szor 20 perc!). A szexben is már minden igényét kielégítem stb! Aztán ha fennt hagyok a szobámban 2 poharat, és 1 napig elfelejtkezem róla hogy levigyem, a fejemhez vágj,a hogy "milyen n? vagy te, hogy lehetsz ilyen trehány. Már néha a sírás kerülget, hogy nem lehet neki megfelelni. Ha suliba bejárok minden órára, az a baja hogy estére érek haza, ha szombaton dolgozni megyek az a baja, hogy miért nem vele vagyok. Ha nem megyek dolgozni és suliból is hamarabb hazajövök kihagyok néhány órát, hogy délután vele legyek, akkor az a baja, hogy csináljam a saját dolgom ? most nem ér rá. :( Egyébként egy gazdag pasiról van szó, akinek 2 kocsija van (egyik bmw) jó munkája, jól keres nagyon. 6 éve vagyunk együtt, mellettem lett gazdag, mert korábban ugyanolyan szegény volt mint én. Mit tegyek??

Legjobb válasz: NÉHA? Ha ez neked elég...de akkor meg ne panaszkodj. Ha akarsz tûrj csendesen, v hagyd el, rajtad áll.

Normális embernek nincs ilyen oldala, hogy alázza a másikat, meg nem tudja, még mibe kössön bele kínjában. Gazdag? Ki nem [email protected] le? Mert abban biztos vagyok, hogy a gazdagságát sem osztja meg veled. Meg néha még rendes is? Hajajj, el ne olvadjak. Rúgd ki olyan nagy ívben, ahogy csak bírod!
NÉHA? Ha ez neked elég...de akkor meg ne panaszkodj. Ha akarsz tûrj csendesen, v hagyd el, rajtad áll.
Hagyd ott. Nem szeret.
Mert az viszont nagyon tetszik neki benned, hogy úgy alázhat, ahogy a debil agya éppen kívánja. Vedd tudomásul, hogy minden mocskolódása hazugság, le akarja törni az önbizalmadat, millió ilyen kérdést olvashatsz ezen az oldalon is. Kérlek szépen, ne hagyd magad, adj esélyt magadnak arra, hogy összefuss egy normális férfival! Szívem szerint jól megráználak, hogy ébresztõõõõõõ! Fiatal vagy, egy életed van, nem köt hozzá gyerek, szakíts vele!
Köhöm..na én ott elakdtam h így beszél anyudról és még vele vagy? Nem jövõk anyámmal jól ki, de az anyám és senki ne merje a szájára venni! Nálam ez itt bukta 1x anyámat a szájára veszi megmondom soha többet ha mégis megteszi másodiknak is mehet a fenébe, ugyani én úgy vagyok vele, hogy a párom akit szeretek, imádok, akitõl gyekereket akarok, akivel lefogom az életem élni mégis az a nõ hozta a világra, így becsülöm mindenképp és tisztelem a párom édesanyját akármilyen is! A többirõl már nem is beszélek..hab a tortán..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak olyan nehéz szakítani, azt sem tudom mi lenne velem, sohasem szakítottam még senkivel
A többi cselédnek fizetni kellene... És talán még neki sincs annyi pénze, amennyiért egy idegen eltûrné mindezt. Ha gazdag, vihetne étterembe, vásárolni, ha ruha kell (ne turkálóba), mosodába vihetné a ruháid, és ha már megy, a tieidet is stb. Érted, megosztozhatnátok azon, amitek van, anélkül, hogy számon kérnétek, ki mennyit adott a közösbe.
Te egy nagyon rendes kis csaj lehetsz, sajnos már most erõs függõség és megfelelési kényszer alakult ki benned. A világ csak a hapsin keresztül létezik számodra. Fõsulin nincsenek barátaid, akikkel el tudnád terelni a gondolataidat? Vissza kellene rázódnod a saját bõrödbe, a saját életedbe. Nagyon remélem, hogy még idõben megtörténik.
Szia! Menekülj, ahogy lehet! Sajnos tényleg csak arra kellesz neki, hogy érezhesse, õ micsoda f*sza gyerek, hiszen senki hozzá fogható nincs. Valóban arra vágysz késõbbi életedben, hogy csak azt lesd, mivel teszel a kedvére? Olyan állást találj, ami neki tetszik, úgy nézz ki, ahogy neki tetszik, azokkal állj szóba akik neki tetszenek, csak azt mond ki, ami neki tetszik... Te, a véleményed, az igényeid, a vágyaid hol vagytok? Egy igazi kapcsolat nem errõl szól. Közös jövõ? Gondolj bele, mi lesz, ha esetleg babát vársz és nem csak a most "divatos" 5 kg-ot szeded fel, hanem mondjuk 10-et? Mi lesz ha a gyerek többet sír, vagy nyûgösebb mint azt az apja elvárná? Mi lesz, ha 25 év múlva rájön, hogy öregszel és nálad csinosabb 20 évesek rohangálnak a "jó fogást" keresve? Hogyan lehetne vele szakítani? Emlékezz vissza egy olyan alkalomra, amikor éppen lehülyézett, semmibe vett, megalázott és mond meg neki, hogy ennyi volt. Eddig tûrted, de betelt a pohár. Menjen és keressen magának másik rabszolgát.
kihasznál.. nem normális ez.. (én 3x annyi ideje nem hallottam egyetlen csúnya szót sem a páromtól!!! soha! mindig kedves hozzám, gyöngéd..) Kérdezõ, keress egy emberibb, méltóbb társat magadnak! nem fog megjavulni..
A kérdező hozzászólása: De egyébként ahhoz képest hogy gazdag, nem szórja el a pénzt. Nem jár bulizni, nincsenek káros szenvedélyei, nem szokott hazudni sem, megbízhattam benne mindig is. De ha ennyi minden van ami nem tetszik neki benne, akkor miért nem hagyott már õ ott?
Ja, meg akármilyen az anyád, nincs az a birka, aki les.ggfejezheti. Ezt is jegyezd meg egy életre. Mekkora egy tahó lehet ez a pasi, atyaég.
A kérdező hozzászólása: De néha megy olyan aranyos, és van hogy 2-3 hónapig szinte idilli ahogy elvagyunk. Nagyon tõle függ, hogy milyen irányba halad a kapcsolatunk!
azonnal elmenni, bármennyire is nehéz, hiszen régóta tart és nagyon fiatalon kerültél mellé.. 21 éves vagy -miért is kell egy agresszív, hedoniszitikus férfi rabjává válnod??? Ez nem általános, ritka agresszív!!!!
hagyd ott!
Vannak ilyen férfiak. Nem tudom, mi a kórkép neve, de nem egészséges, az biztos. Talán nem kellene 100%-ban kiszolgálnod, és lemondani a saját igényeidrõl.
Micsoda egy p.öcs! Szerintem lapát!
Nos...MENEKÜLJ!!! Amúgy a nézd meg h bánik a saját anyjával...veled is úgy fog, bár már az is beszédes ahogy most bánik veled. Lépj le.
Sajos igazuk van az elõttem válaszolóknak. Ez a apalinem fog megváltozni. Kis dolgokban változnak az emberek, de az alapvetõ jellemvonások megmaradnak. Az, hogy anyukádról így beszél...Honnan veszi a bátorságot? Onnan, hogy az elsõ alkalommal nem merted azt mondani neki, hogy ezt meg ne hallajd mégegyszer, igaz? Nem mertél rászóni, õ meg úgy érzi, szabad utat kapott. Innentõl kezdve már árd is mondta, itt sem szóltál vissza... Vagy mondtad már neki, hogy "te vagy az idióta"? Ha annyira jól áll anyagilag, akkor miért mondja, hogy ha dolgoznál, akkor alapozhatnátok a közös jövõt, ha NEKED lenne pénzed. Akkor mégsem áll jól annyira. Ha már most kiakadsz, és jogosan, akkor szerinted mi lesz pár év múlva? Mikor esetleg lesz 1-2 gyerek? Összevesztek, gondolj bele, ez az embertípus még azt sem engedné, hogy láthatsd a gyerekeidet, nemhogy neveled. Csak vele érthetnél egyet, mindig le lennél ugatva, mint egy kis senki. És kb. ennyibe is venne. Isten ments azoktól, akik meg vannnak gyõzõdve saját tökéletességükrõl, és rajtuk kívûl, aki mást mond, az mindenki hülye. Ha jót akarsz, hagyd ott, amíg lehet, mert pár év múlva majd itt kérdezed, hogy hogyan menekülj el a férjedtõl, mert már a gyerekek is semmibe vesznek téged.....

Mit jelent az ha a párom azt mondja, hogy ugy szeret mint egy jo barátját?

nemrég szakitott velem a párom(majd két évig jártunk-tobb mint fél évet egyutt is éltunk),azt mondta nincs elég akarta ahoz, hogy folytassa ezt a kapcsolatot... azt állítja hogy szeret, hogy jol érzi magát mellettem,meg amikor egyutt vagyunk, de ha nem vagyunk egyutt akkor nem bánja, nem hianyzok neki...azt a hasonlatot használta,hogy ugy szeret mint egy barátját... ezt most mire véljem??? érdemes még nekem kuzdeni ezért a kapcsolatért?? vagy csak ezt egy kis megtorpanás a kapcsolatunkban? :( én nagyon szeretem ot, nem akarom elvesziteni :(

Legjobb válasz: Azt hogy Rábafftál

Azt hogy Rábafftál
Azt jelenti hogy úgy szeret mint egy jóbarátját!Ezen mit nem értesz?Mit akarsz még ettõl az embertõl?Ne áltasd magad!Ebbõl szerelem nem lesz újra!Az vagy van vagy nincs!Fogadd el a tényt!
Szerelmet biztosan nem.
Felejtsd el õt! Tudom, nehéz, de próbáld meg.. töröld ki az életedbõl.. és semmiképp ne olvasd az smseit, szerelmes idézeteket..ne gondolj rá..barátnõzz, partyzz..élj!:) Találsz magadnak sokkal jobbat, és hálát fogsz adni a sorsnak, hogy miután ez megtörtént nem szántál rá olyan sok idõt szomorúsággal.. ennyi.. ami nem mûködik nem kell erõltetni! Biztos szép csaj vagy, találsz ezerszer jobbat, még akkor is ha most neked õ a legjobb:)

Miért maradnak az ilyenek a párjukkal? Miért jó ez nekik?

Sok ilyet ismerek, és el nem hiszem, hogy ennyire szeretik a párjukat.

Legjobb válasz: Ismertek ilyeneket?

A kérdező hozzászólása: Ismertek ilyeneket?
Az ilyeneket még emberszámba sem venném. Különös jelenség. Lehet a pénz miatt kell neki ? Féreg, ki nõkkel így bánik.
Persze, hogy ismerek. Én egy évig voltam együtt egy ilyen pasival, de rájöttem, hogy elcseszem az életem így, nem változik semmi. Ennek pár jó pár éve, azóta nem hagyom, hogy bárki is ezt csinálja velem. Hogy miért jó? Nem jó... Csak vannak olyan önbizalom hiányos nõk, akik azt hiszik nem találnának ettõl jobbat, esetleg a pasijuk beléjük is "neveli", hogy nem ér semmit, õ a legjobb és úgyse talál mást és ezt elhiszik. Vagy rájön magától a nõ, hogy ez így nem jó és lépni kell, vagy nem és akkor szenved egy életen át. Viszont, aki gyereket is szül egy ilyennek azt mélyen elítélem!
Alkoholista apa lányánál gyakran lõfordul, hogy szintén alkesz párt választ magának.

Jó ötlet azzal ébreszteni a párom, hogy orálisan kielégítem?

Nehezen megy neki az ébredés, munkába kell menni, valamivel segíteni kéne rajta :) Már rég gondoltam rá de nem mertem. Nem tudom mit szólna hozzá. Gondolom nem lökne el, de lehet nem tetszene neki? Mégis csak fáradt álmos... 23L

Legjobb válasz: Nincs jobb dolog, mint egy ilyen alapos kielégülés után, jól betakarózni, megfordulni az ágyban és durmolni egy nagyot. Ébresztésre jobb a kávé.

Nincs jobb dolog, mint egy ilyen alapos kielégülés után, jól betakarózni, megfordulni az ágyban és durmolni egy nagyot. Ébresztésre jobb a kávé.
Aztán meg etyepetye lesz a vége, és miattad késik a munkából.... :D
Simán jó ötlet, persze egyén kérdése is én már ébredtem így és mit mondjak ha volt is pisilési ingerem az huss.... úgy elrepült mintha nem is lett volna. És nagyon izgató volt. Sajnos már nincs meg az a barátnõm aki megcsinálta, :-( és persze én is ébresztettem már úgy a csajomat, hogy a lába közé fúrtam magam és nagyon tetszett neki... Ez nálam sajna már múlt idõ de szerintem ezt te se hagyd ki ha a barátodnak jó lesz. Amiben nem kételkedek :-) akkor lehet ismételni is jó sokat :-)
Megtetted?
Jó kis meglepi.
En is ugy vagyok ezzel, mint a 10-es valaszolo. De persze egy gyors WC es kis tisztalkodas utan abszolut mehetne a dolog... Ettol fuggetlenul te tudod, hogy a parodnak mik a szokasai es mukodhet-e ez igy reggel. De ha megprobalod, szerintem azert megsertodni biztosan nem fog, meg ha nem is annyira tetszik neki elsore.
én örülnék neki!!!!!
Szerintem nagyon jó ötlet, én örülnék neki.
Hát nem tudom, hogy a pasidnak miféle szokásai vannak, de nekem reggelente jó párszor pisilnem kell (eléggé), és hát a rendszer nehezen áll át az egyik dologról a másikra:D Persze ez egyén függõ.
Ha amúgy is fel kell kelnie, akkor legalább valami kellemes dologra ébredjen! Viszont ezt hétvégén ne csináld, amikor aludhat.
Ez a legszebb ebreszto! De ne legyenek elvatasaid hogy o is reged stb...
Nem váltottam én semmibe se. Csak kíváncsi vagyok, hogy miért van ennyi ébresztõs kérdés. Mint nõ, én sose ébresztettem így a páromat, és nem is tervezem. Akkor most én nem vagyok elég odaadó?
Na de holdkirálynõ. Most megint átváltottál fiú módba:D
Mostanában sok az ilyen kérdés. Mi van veletek lányok?
Szerintem örülne neki. Max az lehet a gondja, hogy vizelése ingere van, de annál bõvebb lesz a jutalmad:P
Tegnap is volt egy ilyen kérdés. Keress rá.
Bekapod a pállott farkát és egyben meglesz a reggelid is.:) Hajrá!
2 es válaszoló nagyon ráértek! azt segélybõl éltek ?
ja akkor munkahelyen toljátok ? ja vágom , hát ja az gondoltam , hogy van gyerek xD
ha neked jó, nekem is, nincs az ember homlokára írva, hogy napi 5x szexeljen.
cseréljünk, emrt én csak annyit kapok, de legalább 3-4 elférne :)
neked ennyi esik jól és kész, én mondjuk nem bírnám ki melletted így max ha valahol kielégítenem vágyaim de akk meg már nem mindegy ha más csajt keresnék ...
NINCS olyan hogy ideális!
Alkat kérdése, meg hogy mennyire jó a szex. Van, aki 40 évesen talál olyan partnert, akivel igazán élvezi és ez kihat az igényeire is. Van, akinek meg egyszerûen olyanok az igényei, hogy kell a sok szex és ezt csak erõsítik az élményei. Egy barátom nõje egy idõben annyira igényelte a szexet, hogy srác létére sok volt neki... Ahány ház, annyi...
20 éves lány vagyok ...javítva .D
Kérdezõ én is heti 1-re szavazok. Nekem ennyi elég. 24/L Nincs nagy libidóm. De a párom minden nap igényelné sajnos ebbõl vannak konfliktusok köztünk.
neeeeem :D külön munkahelyünk van :D reggel szoktuk, aztán mikor hazaérünk, aztán megyünk a gyerkõcért és este. Ahogy éppen idõnk van...Attól is függ hogy alakul az adott nap...
Mindenkinek pont annyi az ideális, amennyit kíván. Az, hogy másnak mennyire van igénye, teljesen lényegtelen. Nem értem, miért olyan nehéz ez.
Nem! Dolgozunk mindketten és még egy gyereket is nevelünk.
olyan napi 3
Mi minden nap legalább egyszer szeretkezünk. Ha van lehetõség akkor 2-3 simán lemegy egy nap :$
Én 28 vagyok és 1x se kívánom. ilyenkor mi van? azon kívül hogy asszexuális vagyok... semmi. [email protected] rám magasról.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!