Találatok a következő kifejezésre: Az jó a 11 (70 db)

happy meal menü-re
Jaj de aranyos:)
Király vagy kisöreg!!:-)
Miért kell szegény ártatlan fiút bántani?
Szerintem ez tök édi. Persze, hogy jó. Tök jófej vagy. És ha még futja esetleg a zsebpénzbõl, vegyél neki egy szál virágot is :)
11 évesen már rég aludni kéne!
11 évesen? Abszolút :)
Hány éves a barátnöd? 4?
Tessék férfiak (20 feletti korosztály), lehet tanulni! Komolyan jófej a kis hapi :)
Öcsém!Te most minden csajt levettél a lábárol!:-)
Persze, hogy az :) )) Vegyél neki a párszázas ajánlatból fagyit is, meg esetleg virágot, vagy plüssöt :)
Simán :) Utána egy nagy séta, és aztán este valami rajzfilm:)
Ha én 11 évesen már barátnõvel rendelkeztem volna, biztos valami hasonló jutott volna az eszembe :D és szerintem is tök nagy ötlet, bár nem tudom, hogy õ mozi párti-e vagy ez még nem az a korosztály, így nagyobbként ezt már nehéz megítélni. A virág tényleg nagyon jó ötlet csak hajrá!
tudod egyáltalán hogy mi az a barátnõ meg a szerelem? mert szerintem nem...
Gondolom te nem egy 11 éves társa vagy aki képes szellemileg érettebb döntéseket hozni nála, és ezért bírálod az õ "elmaradottságát" hanem egy jóval idõsebb besavanyodott valaki, akinek az életbõl semmi sem jutott és ezért csak bírálni tudsz mindenki mást. Szerintem ne 11 éveseket oktass ki!
A kérdező hozzászólása: kösszi nagyon a válaszokat :DDDD ja és egy szál virágot is veszek :D
Minek emelted ki a kérdést? Május van.
lehet hogy jövõre is odaakarja vinni:D
Vagy csak várja az újabb dicsérõ kommenteket a kismajom. :)
arc vagy!
Valakinek egy zsepi?:'( meghatódtam annyira aranyos xDD
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: 11 éves nem 4-.- :D
A kérdező hozzászólása: :DDDDDD
Jó. Egyetek finom mûanyagot. :) (évente párszor nem ártalmas, csak ha hetente zabálod)
Ez a nap kérdése , szerintem nagyon tuti!
kis cukiiiik *-*
Mindjárt elsírom magam olyan édes, most komolyan...
hát ez édi. ha a kis csaj normális értékeli a szándékot. de 1 szál virágot vehetnél neki.:)
imádlak komolyan...
Jó bizony:) Vegyél egy szál virágot is neki, de csak ha marad pénzed. Amúgy tökéletes:)
Jaj, de édes vagy.:) Megzabállak..:D:D Persze, hogy jó, de fizesd ki neki, mert gy illik!:D Kis édes vagy!:) ) Biztos örülni fog a barátnõd.:) )
hány éves a csaj ?

Jó még a vérehulló fecskefű, ha dobozán azt írják 2009.11 hóig jó?

Már nincs hatása egyáltalán, vagy mondjuk kevesebb benne a hatóanyag? Használhatom még tyúkszemre?

Legjobb válasz: Hatóanyag tartalma már csökkent, de próbáld ki.

Hatóanyag tartalma már csökkent, de próbáld ki.


Balassi? :)
A kérdező hozzászólása: Nem:D Ötleted nincs?:D
nsd_A_p
A kérdező hozzászólása: valami egyedibbet?:D
Ja tényleg, már Németországban használták. Bocsi. :( "A liberális láger legvidámabb barakkja", ez jó? ALLLB. Fuck yeah!
Elsõ vagyok. Szerintem elõször legyen meg a témátok, és ahhoz kell majd jó nevet találni. Az sem baj, sztem ha nincs benne a névben az A - persze ha ez nem kritérium. Amúgy hajrá!

11 hetesen a bpd 18mm az jó?

további adatom nincs mert nem volt meg a méretünk a 12hetes uh-ra kerestem a babaszoba oldalon állitólag ott vannak adatok de nem találtam csak kb összehasonlitást szeretnék köszi

Legjobb válasz: Nekünk 13 hetesen 23mm volt, ugyhogy biztosan jó.

Nekünk 13 hetesen 23mm volt, ugyhogy biztosan jó.
A megadott értékek a hetekre mindig csak átlagot jelölnek. A hét eleje és vége között több miliméteres eltérés is lehet. Persze a terhesség elején még közel azonosak a különbözõ nõk értékei, ezért is tudják olyan jól megállapítani a baba korát. Nekem a 11. héten csinált UH-n a CRL= 50 mm, a BPD= 19 mm volt. Ha bármi kórosat látnak szólnak, ne aggódj, minden rendben a BPD-vel.
Nekem a 11-ik héten 16 mm volt.A tied is jó!

11+5 hetesen a tarkóredő 2 mm az jó?

Kérdésem, hogy 11+5 hetesen voltam (ma) 12 hetes UH-n! A kicsi CRL: 56 mm az NT 2 mm ! A méretek alapján 12 hét 1 napos! Nagyon bunkó volt a vizsgáló hölgy, mert mikor megtudta, hogy jövőhéten megyek fizetős 4D-re és DOWN szűrésre, akkor közölte, hogy most mért jöttem hozzá?! Én erre, azért mert ez SZTK alapon jár és a magánorvosom mondta, hogy mennyek és az eredményt rögtön vigyem neki, mert ott dolgozik a kórházban! 5 perc alatt lerendezett és semmit nem mondott én meg kérdezni nem mertem, mert ki volt írva, hogy ne zavarjuk a vizsgáló személyt kérdésekkel! A magándokim közölte, hogy minden rendben van és jók az értékek! Szerintetek, ha jövőhéten megyek a 4D-re ott nagyobb értéket fogok kapni az NT-re vagy kisebbet! A fiamnál 12+3 hetesen volt az NT 1,4 mm! Csak ezért izgulok igazából, hogy ekkora a különbség! Lehet, hogy kicsit már túl lihegem, de nagyon szeretném, hogy ne legyen semmi baja, azt nem bírnám ki! Köszönöm előre is! Bocs a helyesírásért, de most is itt csüng rajtam a gyerek és gyorsan gépelek!

Legjobb válasz: Ez melyik kórház? Engem csak ez érdekelne!

Ez melyik kórház? Engem csak ez érdekelne!
3 mm-ig ok. Orrcsont van?
A kérdező hozzászólása: Igen írták, hogy orrcsont látható! A kórház nevét én nem szeretném kiírni! Remélem nem baj!
Teljesen jó, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Félek, hogy a dühe miatt esetleg félre mérte az értéket a hölgy!

11 évesen a 114 IQ az jó, vagy rossz?

IQ,

Legjobb válasz: Minden IQ-teszt pillanatnyi helyzetjelentés csak, viszont tény, hogy gyerekkorban még fölöslegesebb mérni, mint felnõtteknél.

Minden IQ-teszt pillanatnyi helyzetjelentés csak, viszont tény, hogy gyerekkorban még fölöslegesebb mérni, mint felnõtteknél.
Szerintem jó.
Az IQ alapvetõen nem életkori sajátosság. Ha normális teszttel volt csinálva, akkor átlagos. Ha valami netes csodával, akkor ki tudja :)
Ez bebizonyította , hogy nem vagy tükörhobbit szinten . Ha mégis tükörhobbit vagy , az csak majmolás . 114-es IQ jó .
Ha netes iq tesztet csináltál akkor nem biztos mert azok csak hüpyeségek Szinte csak 3-4 fajza kérdés-feladat van és azok ismétlõdnek más szöveggel... Azok nem is olyan feladatok amiknek köze van az iqhoz...
"jó vagy rossz"?? 11 évesen a 150 cm "jó" vagy "rossz"? (nem nevezném "rosszznak", ha valaki alacsonyabb az átlagnál, de azt sem, ha magasabb, bár mindkettõnek lehetnek hátrányai, akár egészségügyileg, akár "az életben".) beszéljünk inkább arról, hogy magasnak számít a 114 vagy alacsonynak. általában a 114 kicsit átlagon felülinek számít, de 11 éves korban még annyira ingadozó lehet az IQ (ahogy a testmagasság is), hogy ebbõl ne vonj le messzemenõ következtetéseket. majd 16-18 év körül állandósul ez is - ahogy a testmagasságod is beáll egy kb. állandóbb szintre. (nem véletlen, hogy a komolyabb IQ-tesztek is inkább kb. ettõl a kortól adnak használható eredményt. bár persze a gyerekek IQ-ját is lehet mérni, arra is vannak tesztek - csak tisztában kell lenni vele, hogy az nem egy "örök" eredményt ad, hanem csak pillanatnyi "helyzetjelentés".)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Elég változó, hogy mikortól kezd el stagnálni az IQ szint. Általában minél magasabb annál késõbb szokott.

Lányok fiúk! Remélem nem túl indiszkrét kérdés. De nektek milyen volt az első együttlét? Jó? Rossz? Tapasztalatok? ÉN 11 hónapig vártam az elsőre a barátommal ennyi idő kellett hogy felkészüljek. De nagyon jó volt. És megérte várni.

Legjobb válasz: Mi 1 éve voltunk együtt, nekem ennyi idõ kellett. Addigra én majdnem 18 voltam, a barátom 19. Megérte várni, nem elkapkodni és lelkileg teljesen felkészülni rá- a kezdeti fájdalmat leszámítva (vérezni nem véreztem) csodálatos érzés volt, életem legszebb éjszakája. Soha nem fogom elfelejteni. Azóta is Õ a párom, és ha minden jól alakul, akkor Õ is lesz az egyetlen, örökre. :) 20/L

Fájt, meg vérzett is, de azért jó volt. 5 hónapja voltunk akkor együtt a barátommal.17 voltam akkor. Csak annyi volt a gáz, hogy utána alig tudtam leülni. 18/F
Nem úgy történt, ahogy a fejemben terveztem(gyertya, sötét, rózsa...úgy látszik, ez így megy a lányoknál:D), de nagyon jó volt, kicsit sem fájt, sõt, el is mentem. Akkor voltunk együtt 3 hónapja.
Mi 1 éve voltunk együtt, nekem ennyi idõ kellett. Addigra én majdnem 18 voltam, a barátom 19. Megérte várni, nem elkapkodni és lelkileg teljesen felkészülni rá- a kezdeti fájdalmat leszámítva (vérezni nem véreztem) csodálatos érzés volt, életem legszebb éjszakája. Soha nem fogom elfelejteni. Azóta is Õ a párom, és ha minden jól alakul, akkor Õ is lesz az egyetlen, örökre. :) 20/L
Jó volt de lehetett volna jobb is. Akkor 6 hónapja voltunk együtt a barátommal, úgy képzeltem el hogy az elsõnél lesznek gyertyák, zene, rózsaszirmok de aztán egyik se volt. 18/L
Jo volt, de jobb lett volna, ha nem a plebanos bacsi az elso...
jó volt (bár csak 1hete vtam együtt a barátommal, és õ volt nekem az 1. ilyen téren) :-) 15/L
jóvolt.bár eléggé fájt, de nem véreztem. :)
én nem tudom még nem volt meg :) de már fantáziáltam róla 14/f
már több, mint 1 éve voltunk együtt...olyan spontán jött a dolog, nem terveztük és így nem is készültem fel rá lelkileg vagy valami...Mindkettõnknek az elsõ volt. Picit fájt, nem véreztem. Alapvetõen jó volt, de nem az a romantikus izzadós erotikus...jókat nevettünk a bénázásainkon :) 21L
Nagyon jó volt, nagyon elhúztuk az elõjátékot, de megérte. Olyan volt az elsõ, mintha már nem is az elsõ lett volna, de a második, már fájt picit. Én 3 hónap után voltam vele, de elõtte már ismertük egymást régóta. 20L

Szénhidrát napon az jó vacsinak ha egy fél pizzaalapot megkenek pizzakrémmel és azt eszem meg (este 6 előtt)? Utána meg indul a tornázás) ) Torna után már nem ajánlatos estére enni? KB 11-kor alszom el, addig sztem éhes leszek!

Legjobb válasz: Az eredeti diéta szerint jó, viszont ott csak egy szeletnek megfelelõt ír, de mellé kötelezõen egy kis csokit. A lényeg, hogy ne tegyél a pizzalapra sajtot. Torna után viszont inkább igyál sokat. Akár zöld teát, akár tiszta vizet. Annyira ez is elveszi az étvágyadat, hogy elalvásig kibírd.

Az eredeti diéta szerint jó, viszont ott csak egy szeletnek megfelelõt ír, de mellé kötelezõen egy kis csokit. A lényeg, hogy ne tegyél a pizzalapra sajtot. Torna után viszont inkább igyál sokat. Akár zöld teát, akár tiszta vizet. Annyira ez is elveszi az étvágyadat, hogy elalvásig kibírd.

Ha most vagyok a ciklus 11. napján és az ovu teszten a tesztcsík csak éppen picit halványabb, mint a kontroll csík, akkor az jó?

Vagyis pé-m van?

Legjobb válasz: Elvileg az még nem jó. A tesztcsíknak pont olyan erõsnek, vagy még erõsebbnek kell lennie, mint a kontroll csíknak, akkor van pé! Várj még türelmesen! És figyeld a hõdet is! Remélem tudtam segíteni! Sok sikert!

Elvileg az még nem jó. A tesztcsíknak pont olyan erõsnek, vagy még erõsebbnek kell lennie, mint a kontroll csíknak, akkor van pé! Várj még türelmesen! És figyeld a hõdet is! Remélem tudtam segíteni! Sok sikert!
Probalkozzatok! Nekem 2 nap volt 2 csikom, de a teszt csik mindket nap halvany volt! Mi probalkoztunk(most eloszor ovu teszttel)...es most vagyok 10 hetes es 3 napos terhes! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást és infot, remélem összejött :) ) 2. válaszolónak gratuálok és nagyon boldog babavárást kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!