Találatok a következő kifejezésre: Az jó, napközben (22 db)

Napközben ha mérem a hőm és 37 felett van, az jó? egy napja késik a nem várt menszi.

Legjobb válasz: Miért napközben méred?????Nem szabad napközben mérni, mert a mozgástól mindig magasabb.Reggel mielõtt kiszállnál az ágyból, akkor kell mérni, és mindig egy idõbe.Ha reggeli elsõ mérés 37 feletti az jó. De ha neked napkõzbe ennyi, akkor a reggeli nem túl magas. Holnap mielõtt ki kellnél az ágyból akkor mérd. És azt írd be.Sok sikert 38 hetes kismama

Miért napközben méred?????Nem szabad napközben mérni, mert a mozgástól mindig magasabb.Reggel mielõtt kiszállnál az ágyból, akkor kell mérni, és mindig egy idõbe.Ha reggeli elsõ mérés 37 feletti az jó. De ha neked napkõzbe ennyi, akkor a reggeli nem túl magas. Holnap mielõtt ki kellnél az ágyból akkor mérd. És azt írd be.Sok sikert 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: oké!reggel mérem de elég sokat járok pisilni éjjel is és az a mozgás is befolyásolhatja az eredményt?
Miért nem csinálsz egy tesztet?
Elsõ válaszóló vagyok. Igen végülis befolyásolja, de nem mindegy hogy kiszaladsz pisilni, és fekszel is vissza, vagyis a szervezeted megint megnyugszik, vagy mozogsz egész nap, mert valamiért úgy is mindig oda kell nyúlni.Reggel mérd mindenképp.Ha tesztelsz azt is reggel csináld, mert elég korai stádiumba vagy, és a hcg a reggelibe a legmagasabb.De ez is váltózó. Drukkolok 38 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi!reggel fogom mérni és megírom hacsak addig nem jelentkezik a menszi.eddig még nem jelezte hogy megakar jönni!
Én is azt mondom, hogy a reggeli a mérvadó! Mérd meg reggel, és utána írd ki, akkor többet tudunk "segíteni"! Én azért nagyon szorítok neked! Már én is nagyon szeretnék egy pozitívat tesztelni! :)

Ha a kutya épp próbálja megszerezni a falkavezérséget, jó büntetés, ha kitiltom az udvarra napközben?

Fitogtatja az erejét az úrfim, nem is tudom miért. lehet kicsit kevesebbet foglalkoztam vele, a sok munka miatt.

Legjobb válasz: A kitiltás, az bizony tekintélyt jelent, csak épp kitiltani ajtóval nem lehet, csak kizárni. Ha azt meg tudod oldani, hogy nyitott ajtón ne lépjen át engedély nélkül, na annak van értelme vezérség szempontjából, ehhez meg elég egy helyiségbõl kitiltani, vagy az elõszobába kitiltani. Attól nem lesz tekintélyem a kutyánál, hogy vannak eszközeim megakadályozni a rossz viselkedést (ajtó, póráz, stb). Tekintélyem attól lesz, ha tudok szabályokat hozni, amiket eszköz nélkül be is tart a kutya.

A kitiltás, az bizony tekintélyt jelent, csak épp kitiltani ajtóval nem lehet, csak kizárni. Ha azt meg tudod oldani, hogy nyitott ajtón ne lépjen át engedély nélkül, na annak van értelme vezérség szempontjából, ehhez meg elég egy helyiségbõl kitiltani, vagy az elõszobába kitiltani. Attól nem lesz tekintélyem a kutyánál, hogy vannak eszközeim megakadályozni a rossz viselkedést (ajtó, póráz, stb). Tekintélyem attól lesz, ha tudok szabályokat hozni, amiket eszköz nélkül be is tart a kutya.
Mit jelent hogy fitogtatja az erejét mit csinál?
A kérdező hozzászólása: Morgott kajáért. Csak a húsért, a többit annyira nem féltette. Más jele még nem volt, de nem is lesz. Egyik helységbõl a másikba nem megy, nem jön, ha nem engedem amúgy sem. Amikor morgott kizavartam, úgy gondolom, hogy értette miért kell kimennie. Valószínûleg a vacsi is elmarad.
Akkor jogos, én is abban a pillanatban elzavartam volna...

A kisfiam 1 eves es minden ejjel felebred 1 es 5 orakor szopizni napkozben is szopik ugy 10x. Enni nem sokat eszik par kanallal. Ha ejjel szopik az jo a gyomranak? Amugy 12 kg a gyerek.

Legjobb válasz: Szerintem nem gond! A kislanyom is 1ev 2honapos koraig szopott es amikor elvalasztottam ki maradt, de addig minden ejjel 3-4szer felkelt :D

Szerintem nem gond! A kislanyom is 1ev 2honapos koraig szopott es amikor elvalasztottam ki maradt, de addig minden ejjel 3-4szer felkelt :D
SZia! Szerintem egy 1 éves gyereknek azért ennie is kellene mostmár, normálisan a szopik mellett. 2 fiam van, de õk 1 évesen szinte mindent ettek. Rendesen megvolt az 5 étkezés. Bár õk már csak reggel és este ciciztek. Szüksége van már a szervezetüknek rá. A súlya egyébként tökéletes. üdv
Szerintem semmi gond nincs veletek. Irigyellek hogy ilyen sokáig tudsz szoptatni, nálam is megvan ez a cél és mindent meg is teszek érte ( a babám 4 hónapos még tudom kizárólag szoptatni ). A kisfiadat kínáljátok gyakran, mindenbõl amit a család eszik amit kér azt kapja meg, ha pedig szopizni szeret akkor hadd szopizzon az jó és egészséges neki. Idõvel úgyis egyre több kell neki a "nagyok" tányérjából aztán majd elválasztódik magától.
Egyetértek azokkal, akik szerint semmi gond, jó így, ahogy csináljátok! Az én fiam 18 hónaposan magától hagyta abba a cicizést és a mai napig sajnálom, hogy nem szoptathattam tovább. Az õ döntése volt. 1 évesen teljesen idõben van az egyéb ételek fogyasztásával, bár tudom, hogy sokak szerint ilyenkor már fõleg mást kellene ennie, de szerintem ez nem igaz. Innentõl fokozatosan magától fog egyre több szilárdat enni, nem kell siettetni, de a lehetõséget meg kell adni rá mindig. Gratulálok, nagyon ügyesek vagytok!
Utolsó vagyok. Ha éjjel szopik, az jó a gyomrának, semmi kárt nem okoz. Ilyenkor a babák sokszor azért szoktak éjjel többet szopizni, mert napközben sok mással vannak elfoglalva és "nem érnek rá" eleget szopizni. Ahogy látom, ez Nálatok nem így van, de semmiképp sem baj, ha éjjel szopizik.

Az jó, ha napközben kétszer 2 órát alszik a 6 hónapos kisbaba?

Általában 9-11ig alszik, délután viszont eléggé kiszámíthatatlan. Este 8-9 között fektetem le. Ez jó így, vagy sok/kevés alvás ez neki?

Legjobb válasz: Szia.nekem a lányom 3,5 hónapos,de 2 hónapos korától 6 kor kel,8-alszik fél órát,du.2 órát,majd este 9 -kor megy aludni.minden baba másként alszik.valaki sokat,van amelyik keveset.Ö érzi mennyit kell aludjon.Eröszakkal úgy sem fog.

Szia.nekem a lányom 3, 5 hónapos, de 2 hónapos korától 6 kor kel, 8-alszik fél órát, du.2 órát, majd este 9 -kor megy aludni.minden baba másként alszik.valaki sokat, van amelyik keveset.Ö érzi mennyit kell aludjon.Eröszakkal úgy sem fog.
Ha kevés lenne, úgysem tudod tovább alvásban tartani; felébreszteni meg nem érdemes, pont annyit alszik, amennyire szüksége van :) Az enyémek fél évesen 2x 30 percet aludtak csak, így inkább használd ki a szabadidõt ;)
A lányom még másfél éves korában is aludt de. is egyet, meg du. is. Ez nem baj!!Annyit aludjon amennyit igényel, ne a te dönts helyette.Õ tudja mikor fáradt.Jó babázást.

Mikortól lehet a babát rászoktatni az éjszakai alvásra? És hogyan lehet? A kislányom (1 hónapos) napközben sokat alszik (4-5 órát), éjszaka, viszont felébred 2-3óránként. Jó lenne, ha ez felcserélődne.

Tudom, hogy még nagyon kicsi, van id?nk átszokni.

Legjobb válasz: Lehet, hogy egy picit felcserélte az éjszakát és a nappalokat. Próbáld meg napközben 3 óránként felébreszteni megetetni, és etetés után ,ha többet nem is tudod, de legalább 5-10 percet ébren tartani. Éjszaka pedig ne tedd tisztába, csak,ha muszáj, és teljes hang-, vizuális inger kizárása mellett próbáld etetni, aztán rögtön irány az ágy! Jó babázást.

Lehet, hogy egy picit felcserélte az éjszakát és a nappalokat. Próbáld meg napközben 3 óránként felébreszteni megetetni, és etetés után , ha többet nem is tudod, de legalább 5-10 percet ébren tartani. Éjszaka pedig ne tedd tisztába, csak, ha muszáj, és teljes hang-, vizuális inger kizárása mellett próbáld etetni, aztán rögtön irány az ágy! Jó babázást.
nekem azóta alszik éjszaka a babóm, amióta kialakítottuk az esti rutint. Fürdés, öltözés, krémezés, hintõporozás, evés, egy estimese (egészen pici kortól), aztán babazene és éjszakai fény be, villany le és alvás. Éjszaka még felébred enni 1x, de alszik is vissza rögtön, én kimegyek inni valamit, mire visszamegyek a szobába már alszik is.
Szia! Az én fiam 1 hós kora óta vigigalussza az éjszakákat, azóta alszi hason.
Meg tenyleg nagyon pici a babad, meg nem kell neki ataludnia az ejszakat. A babak attol nonek es fejlodnek, hogy esznek es alszanak, az elso hetekben nem is kell, hogy mas dolguk legyen. A fiam het hetes lesz es most jutottunk el odaig, hogy napkozben tobbmeta van ebren, oramu pontossaggal 3 orankent enni ker, ejszaka is eszik, de mar negy orankent. Szoval tudom, hogy faraszto az ejszakazas, de oruljunk annak, hogy ket etetes kozott ejjel alszanak es nem ringatni kell oket, mert olyan is lesz. Szerintem en megvarom, amig a baba magatol eljut odaig, hogy ejszaka nem ker enni, hanem aludni szeretne. Legalabbis nehany honapig meg turelmes leszek es kitarto. Egyebkent egy baratnom egy hetes babajat sikeresen raszoktatta arra, hogy vegig aludja az ejszakat. O cukros teat itatott vele nehany napig ejjel, ha a baba enni kert. A kolyok hamar rajott szerintem, hogy feleslegesen ker enni es egy ido utan inkabb aludt. Egyebkent tapszeres baba es nem ertettem egyett ezzel a modszerrel (a gyermekorvosa sem), ugyanis kis sullyal szuletett (2200 gramm), szoval lett volna mit fejlodnie es nem is nagyon hozott be azota sem semmit ebbol a lemaradasbol. Mar fel eves es most akkora a baba, mint az en fiam. Hosszu, de vekony. Nem hiszem, hogy genetika, mert a szulok is eleg nagyok. A doki szerint koze van ennek ahhoz, hogy a nap feleben nem kap enni. Hat igen, a gyermekgondozasban nem nagyon ertunk egyet. Szoval turelmet es szep egeszseges fejlett babat kivanok!

Kisfiam két hónapos múlt, és nem igazán hajlandó aludni napközben. Ennek az a vége, hogy délutánra már jó nyűgös, és sírdogál, nem lehet letenni. Mivel vehetném rá, hogy többet aludjon napközben?

Anyatejes, és nem cicin alszik el, el szoktam ringatni.

Legjobb válasz: A levegõztetés nálunk is megvan, délután mindig elviszem egy órára, lehet, hogy délelõtt is beiktatunk egy rövidebbet akkor. A komfortszopi miatt tartok egy kicsit, nem szeretném ha rászokna, hogy a cicimen alszik el. :(

A kérdező hozzászólása: A levegõztetés nálunk is megvan, délután mindig elviszem egy órára, lehet, hogy délelõtt is beiktatunk egy rövidebbet akkor. A komfortszopi miatt tartok egy kicsit, nem szeretném ha rászokna, hogy a cicimen alszik el. :(
Ha nagyon hisztis az enyém az álmosság miatt vagy hagyom a kiságyban elaludni magának vagy irány ki babakocsival.Nem csak sétálni van, hogy a teraszon vagy a bejárati ajtóban elrázom és ott alszik.
Ha nyugos probald cicire tenni, az en babam attol mindig megnyugszik, jobban is alszik tole, mert nem a sirasba alszik bele.
A levegõztetés nagyon jó ötlet. Vidd ki babakocsival, sétáljatok, a kocsi rugózása elringatja, a jó levegõ elnyomja, biztosan jót alszik. A cici is lehet hatásos, amikor abbahagyja a szopit, kicsit emeld fel, büfiztesd meg, aztán tedd vissza mellre. Egy kis komfortszopi nálunk mindig beválik.
Szia, én írtam a komfortszopit. Eleinte én is idegenkedtem a dologtól, de nálunk nagyon jól bevált.Jóllakik, aztán pár percig még elnyammog a cicin, és már alszik is. Csak le kell tenni. Elég kényelmes megoldás. Mondjuk nálunk játszócumi nincs, valami akkor mégiscsak kell. De teljesen jól bejött ez a szopidolog.
Sziasztok! Segítsetek nekem is: kisfiam sajnos már nem hajlandó szopni (kevés volt a tejem, és a táp ugye gyorsabban jön az üvegbõl), és kint a séta alatt vagy nézelõdik vagy sírdogál. Ha kézben alszik el, azonnal kipattan a szeme, amint letesszük. Ha cumi van a szájában, felébred, mikor kiesik. Mi lehet a megoldás? este is csak sírás után alszik el, napközben fél-1 órákat alszik 2 kajcsi közt.
Sziasztok! Én is pont így voltam és most 4 hónapos és kezdi megszeretni az alvást.Remélem nem kiabálom el!Én úgy csinálom, hogy amikor már jó ideje fönt van, akkor leteszem mindegy hogy az ágyába vagy a játszószõnyegre és odabújok közel hozzá és simizem a hátát, ettõl megnyugszik és dörzsölni kezdi a szemét, majd addig maradok így, amíg el nem alszik.

Mi a véleményetek a hátonfekvésről? Mennyire ártok vele a babának? Napközben csak így szeretek pihenni, de halottam hogy az nem jó a bébinek.

Legjobb válasz: Én is hallottam, hogy nem jó de nem tudok ellene mit tenni. Ha nappal lepihenek, akkor mindig oldalt fekszem. Este is így alszom el, de ha éjszaka felébredek, van hogy háton fekve találom magam:) Nem tudom korrigálni a dolgokat álmomban:) 39 hetes km

Én is hallottam, hogy nem jó de nem tudok ellene mit tenni. Ha nappal lepihenek, akkor mindig oldalt fekszem. Este is így alszom el, de ha éjszaka felébredek, van hogy háton fekve találom magam:) Nem tudom korrigálni a dolgokat álmomban:) 39 hetes km
ÄÄÄÄÄÄ , ezektöl a terhes paräktol mär agybajt kapok. Az egyetlen, amikor nem tul jo ha a hätadon fekszel, ha ez a päm-päm fogalmam sincs mi a neve a szindromänak, de ha az van neked. MINT PL NEKEM. 30. hettöl nem tudok a hätamon feküdni, mert akkor valami nagyobb eret elnyom a baba a sulyäval es igy EN szedülök, EN nem kapok levegöt es EN zsibbadok el. A gyereknek edes mindegy hogy fekszel, akär a hasadon is feküdhetsz. Nem lesz neki az eg vilägon semmi baja, amig nem Bädzsi dzsämpingolsz, lepcsöröl tävolt ugrasz, vagy kilöveted magad az ürbe... Ugy fekszel, ahogy jo nektek. Ne paräzzatok mär annyit!
A véráram akkor tud megfelelõen ellátni téged és a babádat, ha a bal oldaladon fekszel. Egészséges terhesség esetén, illetve panaszmentesen úgy fekszel ahogy akarsz. Pl(nem zsibbad a lábad, kapsz levegõt) Fogod érezni, ha valamilyen testhelyzet nem jó!
Ameddig kényelmes neked háton feküdni, addig úgy csináld. Hiába a bal oldalon a legjobb állítólag, engem ott szétrúgott a baba. Mindig úgy feküdtem, ahogy kettõnknek jó volt. Hidd el, nem fog belédfulladni a baba, ha a hátadon fekszel, sem ha a jobb oldaladon.
Nem kap elég oxigént és így rosszabb a vérellátás is!

Kislányom 7 hónapos 6 napja iszonyat nyűgös napközben, látom hogy álmos, de nem akar elaludni, szenvedés az egész, semmi nem jó neki sehogysem, minden érdekli aztán meg semmi! Mitévő legyek? Kétségbe vagyok esve! Most is sírok!

Már mászik,és feláll,oldalazva lépeget néhányat....de nem is ez a baj,hanem h úgy érzem h nincs türelmem hozzá!Annyira félek,rossz anya vagyok?Vmit elrontottam!Mérges vagyok rá mikor tehetetlen vagyok,utána meg annyira megbánom h nem is bírok így élni!Nagyon hamar elfogy a türelmem,és Õ ilyenkor mikor mérges vagyok csak néz rám megszeppenve és akkor meg elkezdek sírni mert nem akarok neki ártani!Nem szeretném ha lelki sérült lenne a hülye anyja végett:(:(:(

Legjobb válasz: Az elsõ dolog, hogy próbálj meg nyugodt lenni, mert a nyugtalanságodat megérzi és õ is nyügös lesz.7 hónapos, lehet nyugtalan a fogától is..Sokat vagy egyedül a babáddal? Ha igen ez nem jó.Menjetek többet levegõre, találkozzatok a babás barátnöiddel,igyatok meg együtt egy teát, kávét miközben a babáitok eljátszanak. Meglátod másképpen látod a világot!!! Mindannyiunknak vannak nehezebb napjai, mikor úgy érezzük ellenünk van minden és mindenki...ettõl még nem vagy rossz anya! Azt nem szabad elfelejteni, hogy ezek a csöpp gyerekek ránk vannak utalva.Szóval ne gubózz be, legyél többet emberek között :) 5 hós manó anyukája

Az elsõ dolog, hogy próbálj meg nyugodt lenni, mert a nyugtalanságodat megérzi és õ is nyügös lesz.7 hónapos, lehet nyugtalan a fogától is..Sokat vagy egyedül a babáddal? Ha igen ez nem jó.Menjetek többet levegõre, találkozzatok a babás barátnöiddel, igyatok meg együtt egy teát, kávét miközben a babáitok eljátszanak. Meglátod másképpen látod a világot!!! Mindannyiunknak vannak nehezebb napjai, mikor úgy érezzük ellenünk van minden és mindenki...ettõl még nem vagy rossz anya! Azt nem szabad elfelejteni, hogy ezek a csöpp gyerekek ránk vannak utalva.Szóval ne gubózz be, legyél többet emberek között :) 5 hós manó anyukája
Nem vagy hülye!! Ha sirdogálsz elõte, frász fog kapni, hogy mi lehet a baj, ne tedd! Nyugi, ezek csak rossz napok, amiket jó napok fognak követni, ha tudatosan váltasz a hangulatodon. Fáradt vagy, azért fogy el nagyon hamar a türelmed, ha nyûgös, ami valljuk be, huzamosabb ideig tényleg idegölõ tud lenni, más is igy van ezzel, nem csak te, ne aggódj! Hagyd egy kicsit a házimunkát, menjetek ki a kertbe vagy napi többször sétálni, a friss levegõn õ is biztos nyugodtabb. Köszönj át a babával a szomszédba, vagy találkozz egy családtaggal, barátnõvel, jobb lesz a kedvetek! Jobb lesz, ne sirdogálj, hiszen egészséges, nem beteg, csak nyüszizik, mert ilyenje van, de ezzel nem téged szándékozik idegesiteni, nem tudja máshigy tudatni, hogy uncsizik, fáj egy kicsit valamilye..... Puszi és türelem:)
Ne gondold, hogy rossz anya vagy! hidd el, hogy mindenkinél van ilyen idõszak. Aki azt mondja, mindig türelmes, kedves, és nem hozza ki a sodrából a gyerkõc, az nem mond igazat! Én sokszor voltam úgy, ahogy te írtad! Egyszerûen fel tudtam volna robbanni, és azt éreztem, hogy rá vagyok mérges, abban a pillanatban. aztán a következõ percben lecsillapodtam és nem gyõztem tõle bocsánatot kérni. Nem lehet, hogy foga jön szegénykének és amiatt ilyen? Minden érdekelné, de kényelmetlenül érzi magát a foga miatt, így semmi nem köti le. mi is ebben a cipõben járunk most. mászni nem tud, de nagyon akar. így mindig sír, mert arrébb löki a játékokat, de nem tud utánamenni. Állandóan állna, de csak akkor tud, ha tartom. így meg nem szabad neki, de nem érti meg, hogy nem szabad:-)) Kitartás! Ha úgy érzed ideges vagy miatta, hagyd egyedül. inkább sírjon egy kicsit, mint hogy azt érezze, hogy te ideges vagy!! Jó anya vagy hidd el!
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon aranyosak vagytok!Köszönöm szépen!Igyekszem több idõt tölteni másokkla is!A bibi az h a kislányunk nem nagyon van el 1helyben azaz ha nem alszik a babakocsiban akkor tekereg h ki akar szállni, visít, meg hasonlók!Õ nem az az elnézegetõs típus!De igyekszem higgadt lenni, mert a világon Õt szeretem a legjobben! Mindent köszönök nektek még1x! Puszi!

Mit csináljak? Most megyünk majd 4D-re de az én kisfiam éjjel aktiv nagyon és napközben alszik! Mit tudok tenni hogy jó felvétel sikerüljön? Nem szeretném ha végig aludná az egészet!

Legjobb válasz: Szia, ugy tudom hogy egy kis kave, tea az hasznos lehet ilyenkor, aktivabb teheti a babat. Ja, es pluszban meg azt is hallottam, hogy erdemes teli hugyholyaggal menni, mert akkor meg jobban latszodhat a csöpseg... (ez utobbi mondjuk egy kismamanak nem lehet gond.) :) Szep napot, es szuper jo "mozizast". :)

Szia, ugy tudom hogy egy kis kave, tea az hasznos lehet ilyenkor, aktivabb teheti a babat. Ja, es pluszban meg azt is hallottam, hogy erdemes teli hugyholyaggal menni, mert akkor meg jobban latszodhat a csöpseg... (ez utobbi mondjuk egy kismamanak nem lehet gond.) :) Szep napot, es szuper jo "mozizast". :)
Csoki is segíthet, meg az, ha bemenetel elõtt kicsit meggörnyedve üldögélsz. Kényelmetlen lesz neki, és felébred helyezkedni. Ezt nekem az UH-os hölgy mondta. Ennek ellenére az én picikém mindkét 4D-s UH-ot, és a 2D-seket is rendszeresen átaludta. Mielõtt bementünk, és miután végeztünk, mindig ébren volt. :D Ennek ellenére nagyon jó felvételeket készítettek róla másodjára.
Anno és is mindent kipróbáltam még az energiaitalt is /:-S/, de végül egy dolog jött be: hatalmas tál gyümölcssali, mézzel....
ne egyél elõtte nagyon laktató kaját. Pár órával elõtte egyél, és igen, egy gyenge kávé, vagy csoki jól jöhet :) jó mozizást
Szia! 17. héten voltunk uh-n és hiába szerettük volna megtudni, hogy kisfiú vagy kislány, mivel háttal fekve aludt. Aztán valaki hasonlót kérdezett itt, és többen ajánlották a kólát. Hát kipróbáltuk a 20. héten, nagyon bejött, ajánlom Neked is! Elég volt 3 dl. Én amúgy sosem iszom ilyesmit, és mikor elmondtam a doki bácsinknak, hogy mit követtem el, jól mulatott rajta, hogy milyen eredményes volt. Azóta fotón õrizzük a szerszámocska képmását...

Kisfiam most lesz 8 hónapos, napközben nehezen alszik el, bármit teszek, nem jó neki, kb. fél, 1 óra kell, mire álomba merül, addig hisztizik, ordít, az esti alvással nincs gond. Mit tegyek?

miért csinálja ezt?mikor tudom hogy álmos...

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy jön a foga? Egy kicsi sok ok miatt sírhat. Nem lehet, hogy fél, magányos, stb? Szerintem jó megoldás lehet, ha veszel egy hordozókendõt, abba teszed bele, és úgy végzed a mindennapos dolgaidat. Így veled van, érez téged, ez megnyugtja, és tudod végezni a dolgodat is. Vagy játsz le neki megnyugtató zenéket. A sírásnak mindig oka van. Rá kell, hogy gyere! De ez idõ kérdése.

Nem lehet, hogy jön a foga? Egy kicsi sok ok miatt sírhat. Nem lehet, hogy fél, magányos, stb? Szerintem jó megoldás lehet, ha veszel egy hordozókendõt, abba teszed bele, és úgy végzed a mindennapos dolgaidat. Így veled van, érez téged, ez megnyugtja, és tudod végezni a dolgodat is. Vagy játsz le neki megnyugtató zenéket. A sírásnak mindig oka van. Rá kell, hogy gyere! De ez idõ kérdése.
Ahogy nõ a gyerek, nõ az ébrenléti idõszak is náluk.Kb 8 hónaposak voltak az enyémek is mikor kezdtem a délelõtti alvást egy fél órával kitolni, 10 hónapos koruktól márcsak ebéd után tettem le õket, akkor aludtak két órát, utánna estig bírták.nemtudom végig alussza e az éjszakát, reggel mikor kel, és mikor akarod letenni napközbe.Lehet, hogy tényleg nem álmos õ még.próbáld meg késõbb letenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!