Találatok a következő kifejezésre: Az jó, menzi (10 db)

Az jó, ha menzi kezdetétől a hó közepéig átlagos a hőm, és ovukor egy kicsit leesik, majd ismét magasabb a következő menziig?

Legjobb válasz: Jó. Ha magasan is marad, akkor babás lettél. Ha a végén újra leesik, akkor sajna nem, és 1-2 nap múlva meg is jön a menszesz. Itt találsz kielemzett görbéket, meg sok jó ötletet: http://babatervezok.otthona.net/

Jó. Ha magasan is marad, akkor babás lettél. Ha a végén újra leesik, akkor sajna nem, és 1-2 nap múlva meg is jön a menszesz. Itt találsz kielemzett görbéket, meg sok jó ötletet: http://babatervezok.otthona.net/

Fontos! Menzi alatt lehet terhesség? Mejött de nem rendesen 3és fél napig tartott és jóval kevessebb az előző menzihez képest. Volt valaki ilyen hejzetben? és a hője hogy alakult? Lehetek igy isterhes terhes?

Legjobb válasz: Anyukám volt így 40 évesen, amikor 5 hónapig menstruált a terhessége alatt. 20 hetes volt, mikor kiderült, hogy terhes, akkor mozdult meg az öcsém. Ettõl függetlenül egészséges gyereke született.

Anyukám volt így 40 évesen, amikor 5 hónapig menstruált a terhessége alatt. 20 hetes volt, mikor kiderült, hogy terhes, akkor mozdult meg az öcsém. Ettõl függetlenül egészséges gyereke született.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. és ilyenkor a hõ hogy alakul ?törvényszerü hogy magas maradjon ne essen le?mert az enyém föl le ugrál . Menzi elõtt 3nappal 37, 2volt , aztán37, 1 36, 9 (36, 8 menzi 1. napja)aztán megint 36, 9 és2napig megint 36, 8 aztá 2 napja megint 36, 9. és most jóval kevesebb volt a menzim. ja, és a menzim 5-6naposak szoktak lenni. az alaphõm 36, 7 körül van.
A kérdező hozzászólása: aki volt ilyen hejzetben tudna válaszolni? tényleg nagyon fontos ! egyébként 4napot késett.
Körülbelül én is ebben a helyzetben vagyok csak én nem szoktam a hõmet mérni!!!2 napig rendesen meg volt majd 2 napig barnás folyás maszatoltam.Most meg száraz vagyok mint a sivatag és fájnak a melleim és erõs hasszurkálásom van.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, neked is, nekemis szurkál néha a méhem körül, meg a hülyemben, nekem már nemfáj a mellem csak egy nagyon picit, és inkább viszket az egész mellem még a bimbom is néha kibirhatatlan annyira viszket belül a juk, és megvan duzzadva , szinte kidudurodik a mellembõl?
Nekem egy napig volt meg decemberben. 31.-en meg pozi volt a teszt. Aztan sajna felszivodott :(( orvos igazolta. Meg egy hetig utannamaradtak a tunetek. Szoritok. Csinalj tesztet, en onnan tudtam hogy negativ lett 4 nappal a pozi teszt utan.
A kérdező hozzászólása: köszi, nekem a mellviszketés még mindig meg van +sokat járok pisilni , a méhem is kemény néha mintha fellenne puffadva kicsit de nem fáj, és lilás szinü odalent.szoval nemtudom mi lehet a hõm 2napja még 36, 9 volt ma reggel lemennt az alaphõmre 36, 7-re.tesztelni csak jövõhéten tudok.szerintetek lehet ettõl még baba?
A kérdező hozzászólása: sajnálom ami veled történt, kitartás! én ugyvagyok vele hogy mindig jön egy új hónap ! Hajrá!! mert nekem is volt egy spontán vetélésem 5.hetes voltam.

Ma kellett volna a menzesznek (nem) megjönnie, nem is jött. A hőm 37 fok. Az jó? Alapban menzi napján mennyinek kell lenni a hőnek? Alaphőm 36.5

Legjobb válasz: Az jó! Vki már tesztel a kimaradt napon, Drukkolok h ne essen le a hõd!!! Tervezed a tesztet ha 7végén nem jön meg???

Az jó! Vki már tesztel a kimaradt napon, Drukkolok h ne essen le a hõd!!! Tervezed a tesztet ha 7végén nem jön meg???
A kérdező hozzászólása: Ha Keddig nem jön meg akkor csinálok tesztet!Remélem baba!!!
Hú, én nem bírnám addig! Megy a drukk és jöjjön a beszámoló legalább kedden:) ))
A kérdező hozzászólása: Szerintetek baba??????
Görbe?
A kérdező hozzászólása: Görbe nincs, papírra irogattam.
Persze hogy lehet baba!
A kérdező hozzászólása: A mellbimbóm is nagyon érzékeny, ami soha se szokott, a mellbimhóm udvara megnagyobbodott, és tele lett mirigyekkel.

A mindjártmegjön érzés csak a nemvárt menzi környékén jelentkezik, vagy lehetséges az, hogy peteéréstől kezdődően a nemvártig is eltartson? Ha igen, az jó jel?

Bár igazából nem is az az igazi mindjártmegjön érzésem van, hanem sokkal enyhébb. Ez már középid? óta tart, minden nap. A jöv? hétre nem várom.

Legjobb válasz: Szia, sajna segíteni nem tudok, de gondoltam leírom, hogy én ugyanígy vagyok és kiváncsi vagyok, hogy neked mit fognak válaszolni. Én is ezt érzem nap mint nap, de még egy hét a nem vártig. Szóval már egy hete érzem én i ezt, máskor pedig csak amensi elõtti nap szoktam. Meg még annyi, hogy középidõben barnás folyásom is volt, ami most fehér. Nekem az is csak mensi elõtti nap szokott lenni. Neked az nincs? Te melyik napra nem várod?

Szia, sajna segíteni nem tudok, de gondoltam leírom, hogy én ugyanígy vagyok és kiváncsi vagyok, hogy neked mit fognak válaszolni. Én is ezt érzem nap mint nap, de még egy hét a nem vártig. Szóval már egy hete érzem én i ezt, máskor pedig csak amensi elõtti nap szoktam. Meg még annyi, hogy középidõben barnás folyásom is volt, ami most fehér. Nekem az is csak mensi elõtti nap szokott lenni. Neked az nincs? Te melyik napra nem várod?
A kérdező hozzászólása: Nekem nem szokott lenni barnázásom, és most sem volt középidõben sem. Hát a folyásom enyhe, egyik nap van, másik nap nincs, de amikor van, akkor fehéres. Pontosan nem tudom mikor kellene megjönni, mert rendszertelen a menzim, de elvileg legkésõbb a jövõ hétvégén.
Elõzõ válaszoló vagyok, én se tudom pontosan , hogy mikorra várjam, mert nálam is rendszertelen! Remélem, hogy mindeketten baba miatt érezzük!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Szegedi MÁV kolesz az milyen? Mennyit kell fizetni? Van menza? Jó a társaság?

légyszíves aki tud a témában érdemlegeset mondani, az jelentkezzen (megy a zöldkéz!!) köszönöm szépen! (másik koleszról is adhattok véleményt)

Legjobb válasz: Õszinte leszek. 15000 a kolidíj egy évre, havonta a menza teljes áron huszonezer. Nagyon rossz a menza kaja, csak néha jó. A társaság viszont nagyon jó.

Õszinte leszek. 15000 a kolidíj egy évre, havonta a menza teljes áron huszonezer. Nagyon rossz a menza kaja, csak néha jó. A társaság viszont nagyon jó.

Jókor voltunk együtt? Ez az első hónapom hogy magától gyógyszeres beavatkozás nélkül volt menzim, barátcserje kapszulát és cickafark teát ittam.

Szombaton, ciklusom 13. napján ovulációs vérzést, maszatolást vettem észre. Sajnos szombaton nem tudtunk együtt lenni, de el?tte csütörtökön, pénteken, meg utána vasárnap is voltunk együtt. Jó volt az id?zítés vagy a vasárnapi már kés? volt?

Legjobb válasz: Hát az biztos, hogy a csütörtöki és pénteki még jó! A vasárnap az nem biztos, de nem kizárt!

Hát az biztos, hogy a csütörtöki és pénteki még jó! A vasárnap az nem biztos, de nem kizárt!

Én még új vagyok itt.15 napot késet a menzim de nem fájt semmim mint ez előtt. Akkor még lehetek terhes mert jó lenne meg lehet ilyenkor tesztet csinálni mikor megvan? A választ kérhetném az emailomra? És ha igen melyik az a teszt.

Legjobb válasz: Ha ide irunk neked az nem jó? De ha vérzel ne csinálj tesztet várd meg míg elmúlik.... A terhesség meg attól függ hogy milyen volt a mensid , hány napig tartott mert ha barnás és 1-2 napig volt lehetsz terhes de ha piros és több napig tartott akkor ne valószínû hogy terhes vagy......

Ha ide irunk neked az nem jó? De ha vérzel ne csinálj tesztet várd meg míg elmúlik.... A terhesség meg attól függ hogy milyen volt a mensid , hány napig tartott mert ha barnás és 1-2 napig volt lehetsz terhes de ha piros és több napig tartott akkor ne valószínû hogy terhes vagy......
Akkor is lehet tesztet csinálni, amikor megvan a vérzésed, csak vizelet kell hozzá. Bármelyik terhességi tesztet használhatod, amit a drogériákban vagy a gyógyszertárakban árulnak, nem fognak rád furcsán nézni.

Mi lehet a bajom? Késik a menzim. Már jó 13 napja. Amúgy meg 28 naposak szoktak lenni a ciklusaim. Az elmúlt 3 hónapban késegetett de még soha ennyit nem késett. Mi lehet a baj? Terhes lennék?

Az utolsó ciklusom május 30.án kezd?dött és elvileg jún.26-ára vártam volna menzimet. De nem jött meg. Az nap és 28.án is együtt voltam a párommal... és elvileg nem történt semmi baj se. Most viszont még mindig nem jött eg.. egy 4 napja arnázok de azt is gyengén. Voltam doinál júl.3án és mondtam neki h késik és h és cisztára gyanakodtam... megvizsgált nem taált semmit.Lehet h mégis terhes vagyok? semmi tünetem incs ezen a menzin kívül.Védekezünk ( gumi + hüvelytabi).Teszteltem jú.25.én egyet, meg júl.1én és ma (júl.7) mindegyik negatív... segítsetek..

Legjobb válasz: Sziasztok! Nekem is álltalában 26 napos ciklusaim vannak max.28.napra mindíg mejott évek óta soha nem késett most ebbe a hónapba 31.napra jott meg. Szerintem biztosan a meleg vagy ez a váltakozó szélsoséges idojárás van ránk ilyen rossz hatással. Már egészen beleéltem magam hogy sikerult végre ilyen még soha nem volt aztán most megint teljesen reményvesztett lettem. Nem tudom mitévo legyek hogyan tovább....

Sziasztok! Nekem is álltalában 26 napos ciklusaim vannak max.28.napra mindíg mejott évek óta soha nem késett most ebbe a hónapba 31.napra jott meg. Szerintem biztosan a meleg vagy ez a váltakozó szélsoséges idojárás van ránk ilyen rossz hatással. Már egészen beleéltem magam hogy sikerult végre ilyen még soha nem volt aztán most megint teljesen reményvesztett lettem. Nem tudom mitévo legyek hogyan tovább....
Dupla védekezés mellet nulla az esély a terhességre.Vizsgáltasd ki magad rendesen.
Nekem is pont ez van, nem találtak nálam semmit, ugyanugy május 30án jött meg.( mondjuk én szeretnék babát) Én elmentem orvoshoz elküldtek laborba. Sztem te is kérj laborba beutalot, ott biztosan meg tudják állapítani ha terhes vagy. Ha meg nem akkor a doki elmondja mi legyen a teendõ.
Nálam is ugyanez van! Nekem 29-én jött meg utoljára, tesztek negatívak. :( Én ma megyek orvoshoz, hogy kiderüljön mi van! Úgy látszik ez egy ilyen hónap... :(
nekem (szerencsére) nincs ilyen bajom. de szerintem kizárt, hogy terhes legyél, csak egyszerûen késik, vagy csak ennyi az ehavi mensi. ha a köv hónapban megjön, akkor tuti nincs baj. a cisztát éreznéd, én legalábbis eddig mindig tudtam, hogy lehet ciszta, mert pokolian fájt. de a barnázás és a mensi késése nem cisztás tünet... ha a doki sem mondott mást, szerintem rendben vagy, csak ez egy ilyen hónap. nekem is volt már ilyen, a következõ meg rendben volt.
A kérdező hozzászólása: köszi nektek De komolyan kétségbe vagyok esve.. most miez?Ideges vagyok.. h esetleg nem történt mégis valami ezena 26-28.napi együtlétkor.... és még nem vettem észre h terhes vagyok...:S komoly tök ideg vagyok.. és ilyen tényleg van, h egy nrmálisan müködõ ciklus így felborul, h kimara eg vérzés, vagy h ilyen kevés ideig és csak barna legyen?
szia! 2. vagyok! ma voltam dokinál, megnézett UH-n, minden rendben. Valószinüleg valami hormonzavar van. Kaptam gyógyszert, hogy megjöjjön utána meg hormonvizsgálat lesz 3. és 21. napon!
A kérdező hozzászólása: Akkor sztetek ne aggódjak... nekem is valami ilyen lehet a bajom.? engem az aggaszt h volt eza 4 nap barnázás.. szedtem ezt a norculotot amit erre irt fel a doki Ez nem terhességi tünet? bár azért az durva lenne ha dupla védekeés mellet a mezesz idje alatt terhes leszek..:S de hát csak nem.:) köszia 2.ak h visszaírt.. én holnap megyek dokihoz
Szia! A Norcoluk beszedése után meg fog jönni 1-2 nap múlva, nekem is ezt írta fel. Mert ez a szer hormonálisan utánozza a ciklus 2 felét. Úgyhogy ha valami csoda folytán mégis terhes lennél, akkor le fog válni a méhnyálkával egxütt mikor megjön...

2 nappal menzi előtt vagyok és csináltam egy lilly tesztet de nega lett (2. vizeletből). Akkor biztos hogy nincs baba? Mert azt olvastam hogy ez elég jó teszt.

Tüneteim vannak (márha ezek terhességi tünetek): pár napja fáj a fejem, de nem er?sen, menzis érzéseim vannak, folyásom hol sok és fehér másnap szinte nincs, aztán megint van, a mellbimbóm érzékeny (menzi el?tt nem szokott). Nagyon fáradt vagyok de úgy hogy remeg a kezem, pedig sokat alszok. Lehet még baba?

Legjobb válasz: Nem valószínû hogy terhes vagy. Mikor volt a peteérésed lehet tudni?

Nem valószínû hogy terhes vagy. Mikor volt a peteérésed lehet tudni?
Gratula! Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, akkor nem volt baba, de januárban teherbe estem, és ma már 2 hónapos a kislányom! :)
nem mondod el?
na mi lett?
A kérdező hozzászólása: Szia! Na mizujs? Ugye van baba??? ÍRJ!!!
Nekem 3 nappal mesi elõtt már pozitiv lett a teszt lillyvel.A tüneteid jók.A hõd mennyi?
A 15-16. naptól számolj rá 14-et akkor kell megjönnie. Ha nem jön meg akkorra akkor csinálj még egy tesztet akkor már ki kell mutatnia.
A kérdező hozzászólása: :) köszi, rendi vagy! :) Majd megírom!
reméle m pozit tezstelsz mert nagyok jok a jeleid
A kérdező hozzászólása: Rendben!
majd irdmeg milett
Szerintem még simán lehet baba. Nekem sem mutatta a lilly teszt a nem várt napján, csak 3 nappal késõbb! Szóval fel a fejjel, a tünetek is jók!
A kérdező hozzászólása: Köszi. A hétvégén ha nem jön meg, tesztelek.
Ne ilyen hamar tesztelj szerintem. Én minimum menses elmaradást követõen 5 napot várnék. Bár tudom, biztosan nagyon szeretnéd a babát és picit türelmetlen vagy. Szerintem még azért ne jelentsük ki, hogy nincs baba. Tesztelj még néhány nap múlva! Szorítok! :)
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondolom hogy a 15-16.nap lehetett pé-m. Egy újabb kudarcos hónap. :(
gratula:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!