Találatok a következő kifejezésre: Az jó, átlátszó a (11 db)

Az jó, ha átlátszó a spermám? Elején folyékony de utána zselésedni kezd (nem mind), ez normális?

Legjobb válasz: Hááát én még nem találkoztam olyannal ami zselésedett volna, és átlátszóval sem. Szerintem jobb lesz, ha felkeresel egy orvost bár lehet, h nincsen semmi bajod!!

Hááát én még nem találkoztam olyannal ami zselésedett volna, és átlátszóval sem. Szerintem jobb lesz, ha felkeresel egy orvost bár lehet, h nincsen semmi bajod!!
sztem normális.ha eddig is ilyen volt, akkor meg tuti nincs bajod!
A kérdező hozzászólása: Mindig ilyen....
én úgy tudom, hogy minél átlátszóbb valakinek a spermája, annál terméketlenebb az illetõ.
Ez tényleg igaz! NEM terméketlenebb mert fiú és még jó hogy terméketlen. Inkább nemzõképtelen :S

Nagyon megtetszett egy boltban egy fehér felső. Viszont átlátszik. Mit tegyek? Pont jó lenne a ballagásom után átcserélni az egyenblúzt.

Testszínű melltartóval próbáltam fel. A színnel még nem is volt gond, de a melltartó felső pereme totál átütött. Szomorú lettem, mert igencsak kéne egy normális ünnepi fehér blúz, ami mellesleg kényelmes is. Meg lehet oldani? Kisebb melltartó kéne és akkor nem látszana? Félek, hogy akkor is átütne a melltartó alakja.

Legjobb válasz: és ha felvennèl alá egy bõrszinû toppot? .Èn mindig azt csináltam ,ha nagyon átlátszott a melltatróm körvonala,vagy ha a poló nagyon átlátszó volt.

és ha felvennèl alá egy bõrszinû toppot? .Èn mindig azt csináltam , ha nagyon átlátszott a melltatróm körvonala, vagy ha a poló nagyon átlátszó volt.
A kérdező hozzászólása: Akkor viszont annak a körvonala látszódna, nem? A pántjai és ahol 'felül véget ér'. Elég vékonyanyagû a fehér blúz, szerintem minden átüt rajta..

Egy 5literes üvegben jó ha tartom a halam? (átlátszó az üveg és 5 literes)

Legjobb válasz: Ja, már látom, eddig nem irta ki. Nem elég. Minimum 20-30-40 liter lenne jó. Gondolj bele. 5liter, az kb mintha téged bezárnának egy 4 négyzetméteres helyre... Neked se lenne kellemes 1 hónapra... Kell bele levegõztetõ, szûrõ, növények, talaj. Inkább legyen a halad jó környezetbe, érezze magát jól, növekedjen megfelelõen, és szépen, minthogy beszorítsd ilyen kis "üvegbe"! Typhoon.

5literes üvegbe még 1 guppise bírná ki egy hónapig, szóval ha megpróbálod akkor sztem ugrott az akváriumod+ a halak. A guppi különben is társas hal.
Szia!Mint már elöttem leírták, Nincs értelme így halat tartani, nem érezné jól magát, csak a halála után, ami 1 héten belül bekövetkezne.Ami jó lenne, a te érdkedben is, merthogy sokkal szebb a nagy, és könynebb tartani;vegyél egy 50-54 literes akvárium szettet levegõztetõ szûtõ fûtõ akvárium, tetõ és világitás, ezt megkapod ajándékokkal együtt, most láttam egy áruházban, az elsõ betüje C és összesen 4 betüs a szó:) (csak h ne reklámozzak.) 18e ftért, és ebbe teszel kb 5guppyt és elszaporodnak, jól fogják érezni magukat, de elsõ, hogy elbattyogsz a könyvesboltba, és veszel egy akvarisztika könyvet, mert ha nem tudod mire jó a szûrõ, még így, a jó helyen is el fognak pusztulni.De ha már lesz egy alap tudásod, akkor szép akváriumod lesz "vidám" halakkal, és szaporodni is fognak.Kell az akváriumba 1-3 mm szemcse nagyságú talaj, amit az akvarisztikaboltban szerzel be.Jó alaposan átmosod, kifõzöd.Veszel növényeket, a talajba beleteszed, elülteted.Kellenek a halak, kaja, és vízkezelõ.Amikor vizet teszel az aksiba, akkor kezeled elötte a vizet, amit beteszel.Ez klórtalanit stb....De a legfõbb tanács, amíg nem olvastál utána, fölösleges nekiállni hullahegyek gyártásának.Ha utánaolvasok kishalhegyeket fogsz gyártani, és nem hullákat.Ot választ kapsz minden esetleges kérdésrek.Üdv Lucky
Ja, már látom, eddig nem irta ki. Nem elég. Minimum 20-30-40 liter lenne jó. Gondolj bele. 5liter, az kb mintha téged bezárnának egy 4 négyzetméteres helyre... Neked se lenne kellemes 1 hónapra... Kell bele levegõztetõ, szûrõ, növények, talaj. Inkább legyen a halad jó környezetbe, érezze magát jól, növekedjen megfelelõen, és szépen, minthogy beszorítsd ilyen kis "üvegbe"! Typhoon.
Szerintem elõször egy akvarisztikai szakkönyvet kellene venned és ha elolvastad, akkor lehet továbblépni.Ha van már némi tapasztalatod, gyere vissza segítünk.Nem lehet ezt így csinálni, õk állatok és nem gumibabák, igényeik vannak, amit neked kell biztosítanod.Legyél kicsit türelmes és tanuld meg az alapokat.
Milyen halról lenne szó? Ponty? Csuka? Aranyhal? Neonhal? Jólenne tudni milyenrõl lenne szó. De, 5 liter megmondom neked, semmilyen halnak nem elég, mûhalnak elég. De, feltételezem nem arról lenne szó! Typhoon.
Dehogynem, bármit megkérdezhetsz ami érdekel, szívesen válaszolok, neked.Nem sértésnek szántam az uborkát, csak nem értettem, miért nem az apukádat kérdezted? Õ mit mondott, vásárol neked egy kis aksit? SN.
A kérdező hozzászólása: Hát már nemsokára:) :)
Nem. Minimum 20- 30 literes akvárium kell, szûréssel, fûtéssel, világítással, növényekkel.
melesleg 5 liter hát vedd azt hogy mondjuk teszel bele egy kicsi homokot még növény sem fér bele és egy 50-54 literes akvárium kb 3500 forint itt baján
mérmint levegõztetõ meg minden nélkül
A kérdező hozzászólása: Hát én Nyiregyházán lakok de én láttam 30l-est 8000-ért...
A kérdező hozzászólása: jovvan eszt most...mert nem kérdezhetem meg....
Nézd, ha így van akkor rendben, viszont akkor miért tõlünk kérdezel, apukád is elmondhatta volna neked, hogy az 5 Literes üvegben, uborkát tartunk.Szükség esetén, ivadék halat.
A kérdező hozzászólása: De Apukám...szinte mindent tud a halakról mármint neki volt hala régebben és van nekünk minden fûtõ meg ienden..Õ fogjaa elmagyarázni:) Köszi a tanásokat!:)
Bettát (sziámi harcoshalat)de csak egyet tarthatsz olyan pici helyen, mivel õket a tenyészetekben is ilyen kis helyen vannak, mivel így érvényesülnek igazán.Csak ne legyen gömb, mert az torzít és rosszul érzik benne magukat a halak.
A kérdező hozzászólása: és 2 hal?Meyi egy olyan akvárium???
A kérdező hozzászólása: és menyibe kerül egy olyan...akvárium?és a szûrõ mire jó és...és milyen talaj kell(bocs kezdõ vok 1.lesz halam..)
A kérdező hozzászólása: ....Guppy-ról
A kérdező hozzászólása: de még csak 1 guppy..lesz...és ugy lesz h jövõhéten kapok 1-et és ha az 1 hónapig kibírja akkor többet is akváriumba..vagy így nem jó?(persze a többimnekk majd lesz ha már ssokan lesznek
Én 1 literes akváriuman tartottam 5 guppyt, szóval birod tartani az 5 literesben nyugodtan. :)

Van az osztályunkba egy kevésbé szép lány..De az alakja jo..Mindig fitness gatyát vesz fel tangája van, ami hátul átlátszik és elöl pedig a puncija áll ki teljesen..amire rendszerint begerjedek. Ezt direkt csinálja?

Persze ezzel nekem nincs bajom,,h igy öltözködik csak kiváncsi vagyok szándékosan csinálja e

Legjobb válasz: azért csinálja, mert neki ez tetszik, vagy ebbe szeret tornázni, nem miattad

azért csinálja, mert neki ez tetszik, vagy ebbe szeret tornázni, nem miattad
Nem hiszem, h direkt csinalna :S
Dehogynem, tengetegen vannak akik direkt csinálják és sztem undorító...Van akinek direkt kilátszika fél segge és amikor szólunk neki csak még lentebb tolja anadrágját...Oké h 1 kicsit hátúl kilátszik a bugyi de elöl már ciki
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni, hogy csak tesi órákon
tesiorán mennyetek az oltozobe egyutt aztán iderul mit is akar

Hogy mondjak annak a plasztiknak (atlatszo) az auto ajtajain az uvegnel? Es mire jo

hol lehet venni?

Legjobb válasz: Szélterelõ, szélterelõ plexi a neve. Autósboltokban általában tudnak szerezni, de lehetnek erre szakosodott forgalmazók is. Pl valamelyik fóliázónál láttam már ilyeneket is, amikor nézegettem, hogy kb mennyi lenne az autóm fóliázása.

Szélterelõ, szélterelõ plexi a neve. Autósboltokban általában tudnak szerezni, de lehetnek erre szakosodott forgalmazók is. Pl valamelyik fóliázónál láttam már ilyeneket is, amikor nézegettem, hogy kb mennyi lenne az autóm fóliázása.
A kérdező hozzászólása: es az tesz valamit vagy csak esztetikai valami?
Nekünk van. Arra jó hogy ha csak annak az aljáig engeded le az ablakot akkor nem süvít be a menetszél és az esõ sem esik be.
Buborék.
Régen elefántfülnek hívták. Arra jó, hogy ha esõben mész vele, akkor is kicsit le lehet húzni az ablakot úgy hogy ne essen be az esõ.

Tegnap délelőtt lerakta az ikráit a zebradánióm. Mindent ugy csináltam eddig ahogy kell. Ma reggelre az átlátszó ikrákból fehér szinü lett. Ez jó?

még nem vok tapasztalt. Köszi :)

Legjobb válasz: Ha befehéredtek, akkor az penész. Valószínûleg sajnos nem fognak kipattanni. Ezért kell kivenni másik akváriumba, és penészgátlót tenni a vízbe. Akvarista.hu-n olvass utána, nekem sügéreim vannak, azok meg szájköltõk, úgyhogy annyira nem értek hozzá. :)

Ha befehéredtek, akkor az penész. Valószínûleg sajnos nem fognak kipattanni. Ezért kell kivenni másik akváriumba, és penészgátlót tenni a vízbe. Akvarista.hu-n olvass utána, nekem sügéreim vannak, azok meg szájköltõk, úgyhogy annyira nem értek hozzá. :)
A kérdező hozzászólása: nem penész mert a viz tiszta és penészgátlóval is lekezeltem.milyen szinünek kell lennie?
Akkor jó :) hát akkor lehet, hogy befehérednek. Nem értek hozzá sajnos...google-ben esetleg próbálj meg utánanézni, hátha írnak róla valamit. Akvarista.hu-n is utána tudsz kérdezni a megfelelõ fórumban. :) Sajnos tényleg nem értek az ikrákhoz, mert ugye a sügérek a szájukban költik ki õket... :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi! Esetleg valaki más is?
igen akkor simán lehet baba. tesztelj
napközben is hõmérõzöl vagy csak reggel felkelés elõtt?
A kérdező hozzászólása: Szia!Napközben is mértem tegnap elött nyugalmi állapotban, és akkor 37, 4 volt!Remélem nem jön meg!!A melleim fájnak és viszketnek.Olyasmi a nyálkám mint pé-kor.Volt már így valaki???
Az biztosan bab volt? Nem valami csíra inkább?
A Gyöngybab olyan pici szemû.
Szerintem az elsõnek lesz igaza, én fenyõmagra tippelek...
A kérdező hozzászólása: Nem biztos, de inkább ahhoz hasonlítanám, egyébként halvány gõzöm sincs.

Zselés mûköröm építés után, ha kilakkozom a körmöt és a lakkrétegre fiszem fel az átlátszó lakk zselét akkor az úgy jó?

Szeretném, ha tartós maradna a lakk, mert nincs fehér sem rózsaszín zselém csak átlátszó, ezért lakkozom, de nem tudom, hogy a lakk fölé jó-e ha tartósítani a lakk zselével szeretném.

Legjobb válasz: Nyugodtan beépítheted a lakkot a zselébe. Én már évek óta így csinálom és semmi baj nincs, :)

Nyugodtan beépítheted a lakkot a zselébe. Én már évek óta így csinálom és semmi baj nincs, :)
A kérdező hozzászólása: óó dejóó. köszönöm szépen a gyors választ.!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!