Találatok a következő kifejezésre: Az iwiwen írták (16 db)

A kérdező hozzászólása: signature error És ez? Ez mit jelent?

Az iwiw-en kaptam egy gyalázkodó üzenetet. A feladó közben törölte magát, így nem tudom, ki írta. Semmi fenyegetés, csak sértegetés. Ki lehet valahogy deríteni, ki írhatta?

Legjobb válasz: Az iwiw-nek írhatsz, ha épp "jófej" ember olvassa el, akkor lehet, hogy még meg is válaszolja, ha fenyegettek volna, akkor a rendõrséget is be lehetett volna vonni. De! Az is lehet, hogy megkapta a meghívót, regisztrált kamu névvel, írt neked egy levelet és törölte is magát. Ide írhatsz esetleg, megpróbálhatod, bár kétlem, hogy segíteni fognak. [email protected]

Az iwiw-nek írhatsz, ha épp "jófej" ember olvassa el, akkor lehet, hogy még meg is válaszolja, ha fenyegettek volna, akkor a rendõrséget is be lehetett volna vonni. De! Az is lehet, hogy megkapta a meghívót, regisztrált kamu névvel, írt neked egy levelet és törölte is magát. Ide írhatsz esetleg, megpróbálhatod, bár kétlem, hogy segíteni fognak. [email protected]
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Mint ahogy írtam, egyáltalán nem fenyegetõ hangnemû az üzenet, "csak" sérteget benne, ami ugye nem törvényellenes, de azért jó lett volna tudni, ki írta. Úgy lehetett, ahogy írtad: regisztrált egy kamunéven, megírta az ocsmányságát, majd törölte magát. Régebben még a törölt regisztrációnál is látszott, ki adta neki a meghívót, ma már az sem.

Miért nem tudok napok óta bejelentkezni az Iwiw-be? Azt írta ki, hogy a jelszó, vagy az E-mail cim nem megfelelő. Ugyan azt a jelszavat és E-mail cimet használom hozzátok is.

Legjobb válasz: Kérd meg az egyik ismerõsõdet aki fent van nálad iwiwen,hogy nézze meg ott az email címedet.Ugyanis annak idején amikor én is regisztráltam valahogy (a mai napig nem tudom hogyan)az email címemhez hozzárakott " jeleket.Utána a jelekkel már be tudtam lépni és átjavítottam.

Kérd meg az egyik ismerõsõdet aki fent van nálad iwiwen, hogy nézze meg ott az email címedet.Ugyanis annak idején amikor én is regisztráltam valahogy (a mai napig nem tudom hogyan)az email címemhez hozzárakott " jeleket.Utána a jelekkel már be tudtam lépni és átjavítottam.
Az is lehet hogy valaki megtudta a jelszavad, bejelentkezett és módosította. Azt is nézesd meg, mikor volt az utolsó bejelentkezésed. Ha sehogy sem megy, akkor fordulj az iwiw adminokhoz.


Persze õ meg fogja kapni, csak a saját listádból törölted.
Ha már elküldted, akkor mindenképpen megkapta. Attól, hogy a saját mappádban kitörlöd, az övében még ugyanúgy ott van.

Nemrég költöztem fel pestre és nem ismerek szinte senkit. Sajnon nem olyan körökben mozgok ahol akadnak nők (programozó vagyok). Így az iwiw-nek a lovehunterjával próbálok ismerkedni. Írtam ez üzenetet! Kérem a véleményeteket? ! 25/f

Szia! Az imént nézel?dtem itt, a LoveHunteren, de egyb?l abbahagytam, amint megláttalak Téged. Szép az arcod, kedves a mosolyod, a rólad készült képed igazán elnyerte a tetszésemet. Ha számodra nem lenne probléma, szívesen megismerkednék Veled. Marci

Legjobb válasz: Hát ennél azért találóbb üzenetet is kiötölhettél volna. Ez elég megalázkodó szöveg és kicsit nyálas. Úgy kell tenni, mintha már sorban állnának érted a lányok, de te mégis szeretnél vele találkozni. Amúgy attól mert kocka vagy, még nem kell kétségbe esni, csak járj el olyan helyekre ahol lehet ismerkedni. Akár egyedül is. Én is így kezdtem, lett sok ismerõsöm és barátnõm is. Légy határozott, legyenek céljaid, és mondd meg a lányoknak, hogy a programozók kezdõ fizetése 200-nál indul. Tuti bejössz majd nekik. :)

Hát ennél azért találóbb üzenetet is kiötölhettél volna. Ez elég megalázkodó szöveg és kicsit nyálas. Úgy kell tenni, mintha már sorban állnának érted a lányok, de te mégis szeretnél vele találkozni. Amúgy attól mert kocka vagy, még nem kell kétségbe esni, csak járj el olyan helyekre ahol lehet ismerkedni. Akár egyedül is. Én is így kezdtem, lett sok ismerõsöm és barátnõm is. Légy határozott, legyenek céljaid, és mondd meg a lányoknak, hogy a programozók kezdõ fizetése 200-nál indul. Tuti bejössz majd nekik. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Nem rossz ötlet. Átírom a üzenetet. hát jah eléggé elszeparálódott a két nem. Mindenki csak vár. De ha oda mész vkihez akkor meg jó eséllyel lekoppint! Mind1 majd lesz vhogy.
"Ha számodra nem lenne probléma, szívesen megismerkednék Veled." - Ilyen mondat szerintem ne legyen egyetlen ismerkedési szándékú üzenetedben sem. Nõi szemmel olvasva nem túl férfias, és egyáltalán nem kelt határozott benyomást. Ha ismerkedni akarsz, akkor ne táncoljál köröket ilyen sablon mondattal, hanem kezdjél neki. A többi rész jó, de ennek a mondatnak a helyén más legyen. Konkrét kérdés, ami felkelti a lány érdeklõdését, így biztosan válaszol. Ha különleges fotója van, kérdezd meg, hol készült, vagy kérdezz rá bármi másra az adatlapjából kiindulva. Szerintem. 23 L
Hát ha fiú vagy, kell próbálkozz, nyiss, kezdeményezz, de azért inkább élõben.Csak annyit mondhatok, hogy 30 vagyok újra szingli és próbálkozok élõben és nem netten. Ezen a héten kaptam már 1 elutasitás, meg egy sikertelen hóditás de volt egy randim is...szóval nagyjából igy müködik a dolog, hogy 10bõl 1 csak bejõn.
A kérdező hozzászólása: 12:26 Köszönöm ilyenkoor sajnálom h nem írtam ezt ide hamarabb. iwiw-n már elõttem a lehetõségimet. :S nah mind1 majd lesz valahogy;)
A kérdező hozzászólása: 13:20 Hát nem irigyellek. pesti vagy ?
Nem, nem vagyok Pesti.
A kérdező hozzászólása: ucssó Otthon sokkal könnyebb volt ismerkedni személyesen. Itt szinte mindenki zombie
Igen, Pesten másak az emberek.Kissebb városokban, tényleg könnyebb az ismerkedés.De nettes ismerkedésben is van tapasztalatom, jött már össze alkalmi is meg pár hónapos kapcsolat is belõle, de valahogy mindig jobb a szemtõl szembe levõ leszólitás, flörtölés, szemezés stb....gyorsabban megy, látod a viselkedését és ....egyszerüen férfiasabb, hogy odamész valakihez és flörtölsz, minthogy irogatsz és várod válaszát, ha egyáltalán válaszol.
Rossznak nem rossz, mert nem béna, nem égõ, csak kicsit olyan semmilyen :D "Ha számodra nem lenne probléma, szívesen megismerkednék Veled." Ez tényleg picit megalázkodó, a határozottságot szeretik a csajok :D Meg jobb, ha valami poénnal indítasz a "szeretnék veled megismerkedni" helyett, azt még jobban szeretik :D Na de sok sikert, te legalább nem csak mereszted a segged, és várod, hogy a szádba repüljön a sült galamb, mint sok hasonló helyzetben lévõ srác. 18/F
A kérdező hozzászólása: Örürj a külsõdnek. Akkor tartasd el magad :)
Szerintem pedig nem rossz. Ha a partner is ismerkedni akar, akkor az induló szöveg ne legyen bunkó. Más talán nem is kell, hiszen csak késõbb, hosszabb chatelés után ismerik ki egymást. Illetve majd a személyes találkozásnál.
Nekem bejön az üzenet! :D Dr részben igaza van az elsõnek. Járj el bulizni, szórakozni, szerezz haverokat. Még csak most jöttél fel Pestre, hagyj egy kis idõt magadnak. Rád fog találni a szerelem, hidd el! :) ) 17L
A kérdező hozzászólása: Elsõ. Nem akarom, hogy a pénzemért szeressenek. Az más kérdés h eltartánám õt, de akkor fõzzön mosson takarítson.Vmit vmiért.
A kérdező hozzászólása: Második. Én is ilyen véleményen vagyok. Bár a személyest találkozást preferálom nagyon. Mert akkor egybõl megtudod h milyen stílusa és akkor a chatalésnél nem kell nagyon óvatosan írni. Harmadik 4 hónapja vagyok fent. Elég aktív életet élek. Görkori, nem rég kezdtem el salsázni. Igyekszem nem egyedül maradni. Pesten elég magukba zárkozottak az emberek. Nekem fura.
Én is programozó vagyok...nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de én azt a nõt akit olyan dumával szerzek meg, hogy még 10 csaj pályáz rám, de megálltam nála vagy hogy ekkora fizetésem van...én azt a csajt nem tudnám tisztelni.Lehet megszerzem, de mindig bennem lesz, hogy ez egy tipikus m*ca. Amúgy az üzeneted, hát eléggé átlagos.Én is ilyen dumákkal próbálkoztam egy csomó nõvel régebb, aztán rájöttem, hogy nem vagyok én senki koldusa. Azóta élem az életem, idõnként megszólitok csajokat, járok haverokkal ide-oda, adok magamra, élvezem az életet egyedül is...És magasról leszarom a sok beképzelt, fiúk által elkényeztetett nõket.
en ugy szeretnek Pestre felkoltozni, de tudnam fizetni egyedul albit. en csak neha-neha jarok, par orakra, de csak ha 1 hetet eltoltenek ott, metroznak, buszoznak, meg esetleg moziba, vagy eszek a mekibe, kizart dolognak tartom hogy ne csajoznak be. miert is? mert, ha fent vagyok 1-2 orat, olyan j'anyok jarkalnak az utcan, hogy csak na!:) es ahogy megesznek engem a szemeikkel, nem birnak megallni, hogy ne szoltisanak meg, tobbszori utkozes utan, de szerintem en sem.^^ az uzenetedbe pedig sztem is atlag. tegyel bele tobb jelzot, hogy legyen egyedi. mehet 1-2 poen is meg sztem. en irtam egy sablonszoveget, ami inkabb vers, de eddig nem volt csaj aki nemet mondott volna :)
"megesznek engem a szemeikkel" hát azért ez nem minden férfinak adatik meg.Jó persze a kisugárzás és öltözködés is tesz rá....
A kérdező hozzászólása: Nehéz az élet.
Nos, kockák, pláne programozók ált. nehezen találnak nõt. De van, aki bírja a kockákat. Nomeg, ahogy elõttem is mondták: élni kell az életet, aztán majd jön. Én is kocka vagyok, jelenleg informatikus-programozó-mindenes, a párom - bár nem kocka - meg kimondottan kedveli ezt. Ja és eredetileg munka keretében futottam bele. :)

Napok óta nem tudok bejelentkezni, az iwiwbe az emailcim jó jelszó jó, nem ir ki hibát de egyszerüen nem megy. ESET NOD32 antivirus irtót lefutattam. Miért?

Legjobb válasz: azt írja ki,hogy hibás jelszó,vagy e-mail cím??? vagy azt,hogy valami error,meg egy szomorú fej?(jólvanna,nem tudom máshogy megfogalmazni :D)

azt írja ki, hogy hibás jelszó, vagy e-mail cím??? vagy azt, hogy valami error, meg egy szomorú fej?(jólvanna, nem tudom máshogy megfogalmazni :D)
Mindenképpen, én is jártam már így és 54 trójait találtam a gépen. Ezt kaspersky-vel vizsgáltam.

Az iwiwen hogy lehet beállítani, hogy ne legyen alapméretezett képem és hogyan lehet visszavonni egy olyan véleményt amit én írtam de már nem szeretném hogy legyen? :S:D

Legjobb válasz: azt hiszem úgy hogy törlöd azt a képet. véleményt visszavonni nem lehet, csak az tudja törölni akinek írod.

azt hiszem úgy hogy törlöd azt a képet. véleményt visszavonni nem lehet, csak az tudja törölni akinek írod.

Az iwiwen helytelenül írták Luxembourg (a város) nevét, Luxemburgnak. Ezt lehet jelenteni valahol?

Vagy ez csak engem zavar?

Legjobb válasz: Szerintem meg a Luxemburg a helyes, teljesen rendben van.

Szerintem meg a Luxemburg a helyes, teljesen rendben van.
Igen, ez csak téged zavar.
Akik szerint a kérdõ téved: http://hu.wikipedia.org/wiki/Luxemburg
Csak hogy egy igazi választ is kapj a kérdésre: Írj az [email protected] címre, és nyugodtan hivatkozz a magyar helyesírás szabályaira!
csodálkozom, hogy a legalapvetõbb dolgot senki sem írta le, vagyis a tulajdonképpeni választ: tehát ha szerinted ez így helytelen, írj az iwiw staffnak. elérhetõség gomb a bejelentkezési képernyõ alján. mellesleg én veled értek egyet, szerintem is Luxembourg a helyes!
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy mindhárom írásmód megfelelõ. Mert máshogy írják a luxemburgiak, a németek, és máshogy a franciák. Ahogy nekünk is megvan a saját helyesírási szabályzatunk. Ami feketén-fehéren tartalmazza, hogy az állam Luxemburg, a város Luxembourg. És nem, nekem nincs rólad semmilyen véleményem, mert nem ismerlek, és nem szokásom néhány megjegyzés alapján véleményt alkotni másokról.
érdekes ezt a kommentet olyantól olvasni, aki úgy gondolja, tökmindegy, hogy azok akiké miként is neveznek valamit, azt úgy kell nevezni, ahogy nekünk megfelel... szerintem mindhárom írásmód megfelelõ. Szinted meg nyilván nem. Ami részemrõl a te magánügyed, és a véleményem is meg van miatta rólad, meg nyilván neked is rólam. Viszont a dolog csak téged zavar. :D
A kérdező hozzászólása: És ha nekem nem hisztek, akkor nézzétek meg ezt: http://helyesiras.blog.hu/2008/04/27/szolista_k_z Ajánlom figyelmetekbe az L betûs részt. Nyilván az oldal szerkesztõje (akinek nem mellesleg ez a szakterülete) is rosszul tudja, meg a Magyar Tudományos Akadémia is (õk szerkesztik a szabálykönyvet).
A kérdező hozzászólása: Kedves 5. válaszoló, amit leírtál, mind igaz, csakhogy a magyarok nem a német helyesírás szerint írják, hanem a magyar megállapodás szerint. Ami Luxembourg. Persze oltogatni mindig könnyebb, mint utánanézni és csendben maradni, tudom. :)
Kedves kérdezõ, ebbe úgy látom, csúnyán belebuktál. De a helyedben és sürgõsen jelenteném az ezzel foglalkozó hatóságnak, mert ha nem akkor te csúnyán bedühödsz, és ki tudja talán még 2x leírod, hogy neked van igazad...:D
és még igazad sincsen. A város a német írásmód szerint Luxemburg a francia szerint Luxembourg a sajátuk szerint meg Lëtzebuerg
Ezen analógia alapján akkor mi a helyes: Strasbourg, vagy Strassburg? Az elsõ, ahogy manapság írják, franciásan, miután immár sokadszorra Franciaországhoz tartozik a város. Az utóbbi a történelmi, németes alak, ez terjedt el Magyarországon is, és a mai napig lehet találkozni vele magyar szövegekben. Vagy mi a helyes? Pozsony, vagy Bratislava? A szlovák fõvárost Bratislavának hívják, miért ír akkor mindenki Pozsonyt Magyarországon? És emiatt miért nem reklamál senki? Ezzel csak arra szerettem volna rámutatni, hogy álproblémáról van szó. Luxemburg egyébként is olyan kicsi ország, hogy majdnem csak a fõvárosából áll (meg 16 faluból). Szerintem teljesen egyértelmû így is, hol lakik az illetõ...
Az ilyen ügyeket az Interpolnál és a CIA budapesti kirendeltségén kell jelenteni.
A kérdező hozzászólása: Ha nem lennék benne biztos, nyilván nem írtam volna ki ezt a kérdést. Az országot Luxemburgnak, a fõvárost Luxembourgnak írjuk. Aki nem hiszi, járjon utána (A magyar helyesírás szabályai, 11. kiadás, 318. oldal).
nem helytelen, hanem írásmód. Bécset sem "Wien"-nek mondjuk és írjuk.
Ne gondold, hogy mindenki olyan igénytelen, mint te.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!