Találatok a következő kifejezésre: Az iwiw-en is fel (3 db)

Az iwiw-en rendőrök is fel vannak regisztrálva?

Más néven? Vagy ?k nem regisztrálnak ilyenekre?

Legjobb válasz: Lehet, pl. magánszemélyként is. Ha van félnivalód gyorsan töröld ki magad onnan!

Lehet, pl. magánszemélyként is. Ha van félnivalód gyorsan töröld ki magad onnan!
hehe. a hatóságok csak az esetleges plusz infók miatt kutatkodik az iwiwen mint pl kiket ismersz. ill ismered-e ezt azt. a személyes adataidhoz van nekik jobb adatbázisuk;) de több sztorit hallottam már h használták erre-arra.
Nálunk sokan túlspilázzák az ilyesmit. Gondoljátok végig: mire lehet felhasználni valaki ellen? Hogy mikor született? Publikus és ismert adat? Hol dolgozik: nem kötelezõ kitölteni. Kiket ismer? Mit bizonyítana, ha pl az én ismerõseim között volna akár az Ambrus Attila, akár a Tasnádi vagy tökömtudja még ki. Mivel nem ütközik törvénybe az, hogy kik az ismerõsök, így ez nem lehet terhelõ.
Fel vannak és így van, más néven. De nem csak magyar rendõrök, hanem az amerikai titkosszolgálat ügynökei is figyelnek. Ha jól tudom az Interpol is felhasználja az iwiwet nemzetközileg körözött személyek nyomai után. Õk is más néven vannak, mint a rendõrök.
A kérdező hozzászólása: :) Nincs félnivaló, csak érdekelt, mert régebbrõl van két rendõr ismerõsöm, de nem találom õket. Persze lehet, hogy nincsenek is fenn, de azért gondoltam, hogy esetleg más névvel regisztráltak.
Az én ismerõseim között 2 rendõr is van. De õk egyáltalán nem "nivatalosan" foglalkoznak az oldallal, teljesen hétköznapi okból regisztráltak, ahogy mindenki más. (Nem kell ahhoz nekik regisztrálniuk, ha meg akarnak valamit tudni, megvan hozzá máshogy is az eszközük...)
Regisztrálva is vannak - de õk a bizalmas adataidat is elkérhetik. Alapos gyanú esetén, elvileg. Ha írsz valami gyanúsat, az már valószínûleg alapos gyanú.
És igen, használják nyomozásra, és nem csak a rendõrök, hanem pl a nemzetbiztonság is.
Nyilván igen, ahogy ügyvédek, szocmunkások, postások, villanyszerelõk, meg mindenfélék is.
Valaki irta hogy a nemzetbiztonság is fenntvan. Nos... egy közeli rokonom ott dolgozik. És nekik tilos ilyen helyekre ( iwiw, myvip ) felregisztrálni. Az adatvédelem miatt. Bármikor beléphetnek de mint moderátor hogy gyanú esetén le tudják olvasni az adatokat. De regisztrálniuk nem szabad!

Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki az iwiw-en 3 albumban is megjelentette a pocakos fotóit, mikor gyereket várt ( 20 éves egyébként ), de a gyerekről már nem tesz fel fotót még a privát ismerőseinek sem, mert az ütközik az elveivel?

Bevallom, majd eldobtam az agyam, mikor megláttam a napokban, hogy lapos hassal állt immáron a lencse mögé, jelezvén, hogy már lebabázott.

Legjobb válasz: Hm, bizton úgy gondolja, hogy saját magát kiteheti, de a gyerekét nem teheti ki az õ engedélye nélkül... a baba meg csak néhány év múlva adhat majd engedélyt. :D

Szerintem egyértelmû, hogy a kérdezõre, elég elolvasni a hozzászólásait. Amúgy nyilvánvaló, hogy a kérdezõ azt várja, most kezdje el mindenki szidni a lányt, amiért a babáról nincs fotó, de szerintem ezzel egyedül maradt. Amikor én várandós voltam, nem ilyen baromságokkal ütöttem el az idõmet...
Rólad már megvan a véleményünk...
Ha õ ezzel tölti el az idejét....
Hm, bizton úgy gondolja, hogy saját magát kiteheti, de a gyerekét nem teheti ki az õ engedélye nélkül... a baba meg csak néhány év múlva adhat majd engedélyt. :D
uccsó megmondta :D - bukta kedves kérdezõ
Szerencsétlen gyerek, jó primitív, idegbeteg anyja lesz...
téged miért érdekel ennyire ez a lány? és milyen szöveg az, hogy lebabázott?? inkább tanulj meg normálisan kommunikálni és a saját dolgaiddal foglalkozni. Bár az agyadat már eldobtad, mint írtad.
Igazából nem érdekel, mert egy idegenrõl van szó. Ha ismerõsöm lenne, rákérdeznék, miért? De vajon, mik ezek az elvek? A gyerek személyiségi joga? Mikor a mi kiskori képeinket mindenki látta?
21.50 már megirta a véleményünket, teljesen korrekten.
Ki a [email protected] érdekel, utálom a babákat!
A kérdező hozzászólása: :) )
Ezt most a kérdezõre vagy a kérdésben szereplõ nõre mondod?
A kérdező hozzászólása: Sir Butcher, rád is vonatkozik! Kocc!!
A kérdező hozzászólása: G*cit nem érdekelsz, utolsó, ha nincs mondanivalód értelmesen, akkor húzzál innen, ha lehet, de mint a vadliba. :) ) Képzeld, én is kismama vagyok és én is hamarosan le fogok babázni!!
A mit dobott el?
Most komolyan, te ilyen nyelvezettel leszel anya? Hu, elõre sajnálom a gyereket... Kívánom neki, hogy próbálj ember lenni, és megtanulni a "humor" szó jelentését. Meg azt, hogy elviseld az embereket... Mert látom az nem megy...

Tetszik egy lány akit még régebben vettem fel IWIW-en (visszaigazolt). Már írtam neki 2x is. Az egyik levélre nem válaszolt a másikat meg még azóta sem olvasta el. Mit tehetnék?

MSN-en nem tudom elérni mert (szószerint) sosincs fennt, viszont tudom hol dolgozik, ez jól jöhet valamire?

Legjobb válasz: Már bocs,de én lány vagyok és nem csak azokat a pasikat szoktam visszajelölni,aki bejön...mért is tenném? Ez nem társkeresõ,hanem a barátaid,ismerõseid listája.Egyébként ha nem válaszolt,lehet h sok a dolga,várj türelemmel.én sem válaszoltam egy levélre sem a vizsgaidõszakban...

Már bocs, de én lány vagyok és nem csak azokat a pasikat szoktam visszajelölni, aki bejön...mért is tenném? Ez nem társkeresõ, hanem a barátaid, ismerõseid listája.Egyébként ha nem válaszolt, lehet h sok a dolga, várj türelemmel.én sem válaszoltam egy levélre sem a vizsgaidõszakban...
ó drága vivien láttalak az iwiwen ha jólértem, nem ismeed a csajt, csak bejelölted. szerintem az ilyen "kapcsolatok" felejtõsek. nem rosszindulatból mondom, szerintem nincs jövõje ilyesminek
Lehet hogy nem jösz be neki vagy nem akar veled összejönni.Esetleg van már neki pasija :) Szerintem ezért nem válaszolt neked.Ha így van szeintem nem érdemes vele foglalkozni.Keress mást!
A kérdező hozzászólása: 1: Nincs pasija. 2: Ha nem jönnék be neki akkor szerintem nem igazolt volna vissza. Ráadásul mikor bejelöltem írtam neki hogy miért jelöltem be.
Szia! Van, akit én is csak azért jelölök vissza, hogy ne bántsam meg. De azért tényleg várj még egy kicsit, hátha késõbb válaszol.
Én egyszer egy pasit bejelöltem és majdnem összejöttünk.Csak a távolság az nem mûködött
lehet hogy régimódi vagyok....de miaz hogyha valakit bejelölsz iwiwen és visszaigazol akkor tuti bejössz neki? személyesen már nem ismerkedik senki? hova halad ez a világ...
Tehát semmi reakciója nem volt, semmi pozitív jelzést nem adott (az hogy visszaigazolt, nem jelent semmit, lehet hogy csak növelni akarta az ismerõsei számát) ergó ne várj tõle semmit. Ha MSN-en sosincs fent, valószínû letiltott vagy vissza se igazolt. Szerintem keress mást, de ne a neten.
A kérdező hozzászólása: Hát õõõ...Énsem társkeresõnek használom az IWIW-et, csupán nagyon ritkán ha véletlenül megpillantok olyan aki tényleg tetszii, cak azt jelölöm meg. Ezzel a lánnyal meg az az igazság hogy a haveromék sulijába jár, s a sulijuknak van olyan hogy minden évvégén kapnak digiévkönyvet, s mikor haverral néztük akkor láttam meg, s ezáltal tetszett meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!