Találatok a következő kifejezésre: Az iwiw-en is (24 db)

Az adott oldalak üzemeltetöjéhez fordulj email-ban, ott tudnak neked felvilágositást adni.
IWIW-wn nem tudom hogy kell de ha bele tudsz menni a facebookjába ott a fiók beállításnál van valami ilyesmi asszem hogy fiók felfüggesztése
Facebook-nál: http://techline.hu/kozosseg/2011/11/17/Egyre_tobb_a_halott_a.. Iwiw-nél itt nézz széjjel, ha neincs eredménmy, irj nekik: http://iwiw.lapozz.hu/
A kérdező hozzászólása: AZ A PROBLEMA HOGY EGYIK CIMENEK SE TUDOM A JELSZAVAT , AKKOR NYILVAN KONNYEBB LENNE A TORLES!NAGYON RENDESEK VAGYTOK HOGY IGY MELLEM ALLTOK ES PROBALTOK SEGITENI!!!UDVOZLOK MINDENKIT
Írsz neki egy e-mailt amiben megkérdezed, hol lakik...
A kérdező hozzászólása: Zaklat és nem véletlenül ír ismeretlen címrõl :-(
E-mail cím alapján megtalálni valakit lehetetlen, ugyanis bárki, bármilyen e-mailcímet regisztrálhat

Az iwiw-en elérhető farmerama játékot ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval "kint" is elérhető? Ha igen hogyan?

Azért kérdem, mert ugye ha az iwiw-en be vagyok jelentkezve akkor nem kér ott jelszót csak megkeresem az alkalmazást és belépek... Nem szeretem az iwiw-en, mert picike az ablaka :P :(

Legjobb válasz: www.farmerama.hu bejelentkezés. bár iwiwen még én sem játszottam

http://www.farmerama.hu bejelentkezés. bár iwiwen még én sem játszottam
Szeirntem igen, bár nem ismerem az IWIen. De mért nem próbálok ki?
A kérdező hozzászólása: Ismerem a farmerama oldalt és nagyon tetszik :D Csak elötte az iwiw-en játszottam és gondoltam nem hagynám ott - iwiw-en hanem kinn a farmerama oldalon folytatnám ugyanazt ugyanonnan. (Lenne akkor 2db farmom)
A kérdező hozzászólása: az iwiw-en ha játszok nem kér jelszót ha játszani akarok
Kérj jelszó emlékeztetõt a farmerámán és rájössz hogy oda is beregisztrál e az iwiw-es
A kérdező hozzászólása: Hoppsz ennyi ész :P Köszi, okos vagy :D Kértem és elfogadta, vajon oda küldi amivel az iwiw-re regisztráltam ...hmmm...hamarosan kiderül ;) Még egyszer köszi!!!
A kérdező hozzászólása: Jaaa, elfelejtettem visszajelezni, hogy nem lehet, nem küldött semmit....


Iwiw-en is kiírja a rendszer az illető adatlapján ha megnézem azt úgy mint a myvip-en a látogatókat? (nincs bejelölve ismerősnek)

Egy régi exemet akarok megnézni. Az ég világon semmit nem akarok már t?le csak már 1000 éve nem láttam azt sem tudom él-e még. De nem akarom, hogy lássa, hogy megnéztem nehogy kombináljon, mert tényleg nem akarok t?le semmit.

Legjobb válasz: nem

nem
Egyébként ez a kérdés hogy jön ebbe a témakörbe?
a facebook jelzi vhogy, hogy megnéztem vkinek az adatlapját?
én nem tudok rolla hogy a faszbukk jelezné remélem nem :d
Iwiw-en is kiírja a rendszer az illetõ adatlapján ha megnézem azt úgy mint a myvip-en a látogatókat?------nem
lehet

Az iwiw-en bárhogy is csinálom nem adja be a részletes keresésben azokat a funkciókat amiket bejelöltem. Leírnátok miért is van ez így?

Pl keresek egy arcot és csak a keresztnevét tudom, és hogy melyik városban lakik. Hiába írom be ezeket + hány éves meg hol dolgozik úgy se ad ki semmit. Csak visszamegy az én ismer?seim oldalra. Miért?

Az iwiw-en rendőrök is fel vannak regisztrálva?

Más néven? Vagy ?k nem regisztrálnak ilyenekre?

Legjobb válasz: Lehet, pl. magánszemélyként is. Ha van félnivalód gyorsan töröld ki magad onnan!

Lehet, pl. magánszemélyként is. Ha van félnivalód gyorsan töröld ki magad onnan!
hehe. a hatóságok csak az esetleges plusz infók miatt kutatkodik az iwiwen mint pl kiket ismersz. ill ismered-e ezt azt. a személyes adataidhoz van nekik jobb adatbázisuk;) de több sztorit hallottam már h használták erre-arra.
Nálunk sokan túlspilázzák az ilyesmit. Gondoljátok végig: mire lehet felhasználni valaki ellen? Hogy mikor született? Publikus és ismert adat? Hol dolgozik: nem kötelezõ kitölteni. Kiket ismer? Mit bizonyítana, ha pl az én ismerõseim között volna akár az Ambrus Attila, akár a Tasnádi vagy tökömtudja még ki. Mivel nem ütközik törvénybe az, hogy kik az ismerõsök, így ez nem lehet terhelõ.
Fel vannak és így van, más néven. De nem csak magyar rendõrök, hanem az amerikai titkosszolgálat ügynökei is figyelnek. Ha jól tudom az Interpol is felhasználja az iwiwet nemzetközileg körözött személyek nyomai után. Õk is más néven vannak, mint a rendõrök.
A kérdező hozzászólása: :) Nincs félnivaló, csak érdekelt, mert régebbrõl van két rendõr ismerõsöm, de nem találom õket. Persze lehet, hogy nincsenek is fenn, de azért gondoltam, hogy esetleg más névvel regisztráltak.
Az én ismerõseim között 2 rendõr is van. De õk egyáltalán nem "nivatalosan" foglalkoznak az oldallal, teljesen hétköznapi okból regisztráltak, ahogy mindenki más. (Nem kell ahhoz nekik regisztrálniuk, ha meg akarnak valamit tudni, megvan hozzá máshogy is az eszközük...)
Regisztrálva is vannak - de õk a bizalmas adataidat is elkérhetik. Alapos gyanú esetén, elvileg. Ha írsz valami gyanúsat, az már valószínûleg alapos gyanú.
És igen, használják nyomozásra, és nem csak a rendõrök, hanem pl a nemzetbiztonság is.
Nyilván igen, ahogy ügyvédek, szocmunkások, postások, villanyszerelõk, meg mindenfélék is.
Valaki irta hogy a nemzetbiztonság is fenntvan. Nos... egy közeli rokonom ott dolgozik. És nekik tilos ilyen helyekre ( iwiw, myvip ) felregisztrálni. Az adatvédelem miatt. Bármikor beléphetnek de mint moderátor hogy gyanú esetén le tudják olvasni az adatokat. De regisztrálniuk nem szabad!
A felhasználó emailt kap arról, hogy ott jártál.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
A kérdező hozzászólása: Jaj, de vicces vagy!!!
Írjál az üzemeltetõnek. Belépõ oldal alján Segítség.

Ha egy közösségi oldalon bejelölök valakit ismerősömnek (konkrétan az iWiW-en), és akit bejelöltem, visszaigazol, akkor a többi ismerősöm is látja, hogy visszaigazolt, s így már az ismerősöm?

Elnézést kérek, hogy bonyolultan fogalmaztam, ezért most leírom egy kicsit érthet?bben. Legyen az egyik (mondjuk én) fél Mari, a másik fél pedig (akit bejelölök) Józsi. (Ezek csak kitalált nevek.)

Legjobb válasz: Elnézést! Zsuzsi helyett *Józsi akart lenni az utolsó mondatban?

A kérdező hozzászólása: Elnézést! Zsuzsi helyett *Józsi akart lenni az utolsó mondatban?
az iwiw már nem menõ, most a facebook a trendi
A kérdező hozzászólása: Tudom, látom, hallom... :D Nekem mégis szükségem lenne erre a válaszra az iWiW-vel kapcsolatban!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!