Találatok a következő kifejezésre: Az iwiw-en, tudom (70 db)

Van valaki, aki meg tudja nézni az iwiw-en, hogy ki látogatta az adatlapját?

Legjobb válasz: Hali! Iwiw-en nincs olyan funkció hogy megnézhesd a látogatóidat. Az csak MyVipen van! :) De úgy tom hogy jó páran harcolnak azért hogy legyen az Iwiwi-en is ilyen hogy megnézhesd ki látogatott meg. Én úgy vagyok vele hogy nem érdekel ki nézett meg engem! :D

Hali! Iwiw-en nincs olyan funkció hogy megnézhesd a látogatóidat. Az csak MyVipen van! :) De úgy tom hogy jó páran harcolnak azért hogy legyen az Iwiwi-en is ilyen hogy megnézhesd ki látogatott meg. Én úgy vagyok vele hogy nem érdekel ki nézett meg engem! :D

Az iwiw-en a hangulatjeleket hogyan tudom használni? Hogy jeleníthetem meg?

Legjobb válasz: http://ingyenletoltesek.com/iwiw-hangulatjelek http://www.fmp1.net/hirek/?p=221 http://www.borsosfi.hu/index.php?page=cikkek&article=Az+IWIW.. http://iwiw.blogter.hu/10140/ne_keress_hangulatjeleket

Ha ismerőseim közül törli valaki magát, azt hol tudom megnézni, hogy ki volt az (iwiw-en)? És miért nem tudok képet feltölteni az iwiw-re?

Belépek a képek kiválasztásához,de a mappát üresen találom,pedig vannak benne képek.Segítsetek.Köszi.

Legjobb válasz: kaki az iwiw. amúgy, rendszerüzeneteknél azt hiszem ott kéne lennie hogy ki törölt

kaki az iwiw. amúgy, rendszerüzeneteknél azt hiszem ott kéne lennie hogy ki törölt


Az hallottam hogy : az iwiw-en mostmár meglehet nézni a látogatókat? Tudom hogy volt ez a kérdés már de ez az ujj iwiwben kérdezem

Legjobb válasz: Még mindig nem lehet, és amíg a Facebook- on sem vezetik be Iwiw- en sem fogják.:D

Még mindig nem lehet, és amíg a Facebook- on sem vezetik be Iwiw- en sem fogják.:D
Milyen az az ujj iwiw? Fel lehet venni ismerõsnek mutató- meg hüvelykujjakat?
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak köszi az infót 2. válaszoló pedig mennyen el a jó büdös annyába
Mi az hogy új iwiw? Miben lett új?
Vagy inkább menj el te a büdös anyádba. Na meg tanulj meg írni.
A kérdező hozzászólása: kuss

Az iwiw-en kaptam egy gyalázkodó üzenetet. A feladó közben törölte magát, így nem tudom, ki írta. Semmi fenyegetés, csak sértegetés. Ki lehet valahogy deríteni, ki írhatta?

Legjobb válasz: Az iwiw-nek írhatsz, ha épp "jófej" ember olvassa el, akkor lehet, hogy még meg is válaszolja, ha fenyegettek volna, akkor a rendõrséget is be lehetett volna vonni. De! Az is lehet, hogy megkapta a meghívót, regisztrált kamu névvel, írt neked egy levelet és törölte is magát. Ide írhatsz esetleg, megpróbálhatod, bár kétlem, hogy segíteni fognak. [email protected]

Az iwiw-nek írhatsz, ha épp "jófej" ember olvassa el, akkor lehet, hogy még meg is válaszolja, ha fenyegettek volna, akkor a rendõrséget is be lehetett volna vonni. De! Az is lehet, hogy megkapta a meghívót, regisztrált kamu névvel, írt neked egy levelet és törölte is magát. Ide írhatsz esetleg, megpróbálhatod, bár kétlem, hogy segíteni fognak. [email protected]
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Mint ahogy írtam, egyáltalán nem fenyegetõ hangnemû az üzenet, "csak" sérteget benne, ami ugye nem törvényellenes, de azért jó lett volna tudni, ki írta. Úgy lehetett, ahogy írtad: regisztrált egy kamunéven, megírta az ocsmányságát, majd törölte magát. Régebben még a törölt regisztrációnál is látszott, ki adta neki a meghívót, ma már az sem.

Miért nem tudok iwiw-ezni? Napokkal ezelőtt karbantartás volt az iwiw-en, azóta sikerül belépni a kezdőoldalra, de egyből ledon a net! Kiírja hogy nem tudja ezt a webhelyet megjeleníteni. Minden más működik a gépen!

Legjobb válasz: Én is így jártam, sõt a sógorom is. A fiam gépén beenged, de bármit megnyit csak üres oldal jön be. Szerintem régi a böngészõnk, és már nem támogatja az oldal! Én IE =-et használok, még a gmail is kiírja, hogy ezt már nem sokáig használhatom, de akkor se vagyok hajlandó firefoxot használni! :(

Én is így jártam, sõt a sógorom is. A fiam gépén beenged, de bármit megnyit csak üres oldal jön be. Szerintem régi a böngészõnk, és már nem támogatja az oldal! Én IE =-et használok, még a gmail is kiírja, hogy ezt már nem sokáig használhatom, de akkor se vagyok hajlandó firefoxot használni! :(
Bocs: IE 7-et használok. -elõzõ-
A kérdező hozzászólása: Köszi, sikerült IE8-al!!!
Nekem is megjelenik egy tábla, amire az van irva, hogy az internet explorel nem tudja megnyitni a webhelyet, a müvelet megszakadt. Én arra gondoltam, hogy valaki rosszindulatból jelentett és le vagyok tiltva. Ez nem lehetséges?
Ma 8:33-kor irtam és olvasva a tippeket próbálkoztam a Firefox-al, amivel azonnal sikerült. Ezek szerint az Internet Exp-al van valami gond. Jó hogy bekukkantottam ide, köszönöm a segitséget.

Az iwiw-en hol tudom megnézni a látogatókat?

Azokat akik megnézték az adatlapom.A myvip-en egyszer? mert úgy szerepel mint:Látogatók.

Legjobb válasz: Az iwiwen mégegyszerûbb, hiszen ott ilyennel nem is kell törõdnöd, az iwiw nem jegyzi ezt az információt. Ott nem látod, hogy ki látott téged :)

Az iwiwen mégegyszerûbb, hiszen ott ilyennel nem is kell törõdnöd, az iwiw nem jegyzi ezt az információt. Ott nem látod, hogy ki látott téged :)
Az iwiw-en nincs ilyen funkció!

Hogy tudok díszes képkeretet tenni a képeim köré, pl. az iwiw-en?

Legjobb válasz: Az iwiw-en már nem tudsz manipulálni!Elõtte kell pl.ezen az oldalon:http://www.loonapix.com/ Sok sikert!

Az iwiw-en már nem tudsz manipulálni!Elõtte kell pl.ezen az oldalon:http://www.loonapix.com/ Sok sikert!

Miért nem tudok semmit sem csinálni az iwiw-en?

Belépni beenged de üzenetet olvasni,friss képeket nézni,ismer?söket nézni.Nem enged.Szóval semmi sem lehet csinálni,csak belépni enged.Kezd?lapot jeleníti meg,onnantól semmi.Üres a képerny?

Legjobb válasz: Helló! Az,hogy mi a baj nem tudom,de engem belépni sem enged!! Azt olvastam,hogy "haldoklik" az iwiw,sajnos!!!

Helló! Az, hogy mi a baj nem tudom, de engem belépni sem enged!! Azt olvastam, hogy "haldoklik" az iwiw, sajnos!!!
Azért ez érdekes, nekem mûködik, be tudok lépni, nincs vele gond (Firefox-szal). Ha bejön a belépõoldal, alul van ilyen: Segitség a belépéshez.

Kinek irjak az iwiw-en ha nem tudok az ismerőseim között átlépni a következő oldalra?

Mindig csak az els? oldal jön be.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy az oldal le van terhelve, és azért nem sikerül, vagy épp az is lehet, hogy az Explorered megadta magát - ilyenkor egy új böngészõ indítása megoldja a gondot, hacsak nem az elsõ feltételezés miatt nem jön be az iWiW-en a következõ oldal. Nálam ez a 2 eset szokott elõfordulni, ha az oldal nem akar bejönni.

Elképzelhetõ, hogy az oldal le van terhelve, és azért nem sikerül, vagy épp az is lehet, hogy az Explorered megadta magát - ilyenkor egy új böngészõ indítása megoldja a gondot, hacsak nem az elsõ feltételezés miatt nem jön be az iWiW-en a következõ oldal. Nálam ez a 2 eset szokott elõfordulni, ha az oldal nem akar bejönni.
A "Gépház"-nak. üdv.: hegedor
Cserélj tüzfalat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!