Találatok a következő kifejezésre: Az iwiw az Explorer miért nem (6 db)

Miért nem tudom az internet explorerrel a iwiw-et megnyitni? Azt írja a művelet megszakad és nem nyitható meg az internez explorerrel?

A mozillával pedig meg lehet nyitni.

Legjobb válasz: nem valami jó ez a böngészõ(sztem) a google chrom az sokkal jobb és gyorsabb

nem valami jó ez a böngészõ(sztem) a google chrom az sokkal jobb és gyorsabb
Minden plusz explorer ratoltese a gepunkre sok tarhelyet elvesz a gepunkrol. Elvileg a windows explorer 8 uj valtozataval mukodnie kellene, de nem mukodik. En sem tudok belepni es a gephaz uzenet, amit tobbszor is kuldott az iwiw, hogy rajta vannak kijavitjak a hibat, "a mai napig nem tortent meg"! En nem vagyok hajlando leterhelni a gepem memojat meg egy explorer telepitesevel. Ez nem fair!

Az iwiw indításakor az Explorer miért nem jegyzi meg a jelszót is, annak ellenére, hogy jelöltem a jelszó megjegyzését is?

Legjobb válasz: Nézd meg az internetbeállításokat az exploreren belül. nekem maxton böngészõm van ott pl külön be lehet álltíni hogy semmilyen jelszót ne jegyezzen meg. lehet h nálad is ezért nem jó.

Nézd meg az internetbeállításokat az exploreren belül. nekem maxton böngészõm van ott pl külön be lehet álltíni hogy semmilyen jelszót ne jegyezzen meg. lehet h nálad is ezért nem jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönet az értékes tanácsért. Sajnos az Explorerben nem találtam eredményes beállítási lehetõséget. Az Általad említett és eddig általam nem ismert Maxthonnál - egy csomó hasznos tulajdonság mellett - megtaláltam a jelszó megõrzésének beállítási lehetõségét is.

Az Explorer helyett pár napja mozillát használok, miért nem tudok azóta képeket feltölteni internetes oldalakra (pl. iwiw, hi5)?

Mindent úgy csinálok ahogy korábban,tudom a normál menetét a képekkel is minden ok, mégsem tudom feltölteni. Ez a firefox miatt van? Állítanom kell valamit, hogy feltölthessem a képeket?

Legjobb válasz: Én évek óta firefoxot használok és semmi gondom vele ilyen téren sem.Mindent alapbeállításon használok.Lehet,hogy épp karbantartás volt az iwiwen,azért nem tudtál,mert pár napja beírták ide,emlékszem rá.

Én évek óta firefoxot használok és semmi gondom vele ilyen téren sem.Mindent alapbeállításon használok.Lehet, hogy épp karbantartás volt az iwiwen, azért nem tudtál, mert pár napja beírták ide, emlékszem rá.


Miért nem jegyzi meg az IWIW rendszere a beléptető cimemet? ( Explorerem van)

Vagyis röviden:az átalakitás el?tt mindketten be tudtunk menni az IWIW-be úgy, hogy nem kellet mindig kitölteni a felhasználó nevet.Most csak az egyikkel lehet igy besurrani a misikat mindig be kell irni.

Legjobb válasz: Nekem az IE is megjegyezte ezelõtt. Szerintem az átalakítás miatt biztonsági okokból nem jegyzi meg. Firefox megjegyzi egyébként?

Nekem az IE is megjegyezte ezelõtt. Szerintem az átalakítás miatt biztonsági okokból nem jegyzi meg. Firefox megjegyzi egyébként?
vagy biztonsági okokból nem jegyzi meg, vagy mert egy fos. Ne használj explorert, töltsd le a Firefox-ot, Chrome-ot, Operát vagy amit csak akarsz...
csatlakozom az elõttem szólóhoz. ne sexplorert használj hanem firefoxot..
igen...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!