Találatok a következő kifejezésre: Az iwiw az Explorer (9 db)

Kb.1 hete az iwiw oldal bejön azzal, , hogy az explorer nem tudja megnyitni és a a kezdőlap után sehová tovább. Internetkapcs. Rendben. Mindenhová be lehet lépni, ide nem! Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: tölts le egy újabb böngészõt mert az explorerrel nem lesz jó,azzal a youtube sem mûködik rendesen kivéve ha nem valami újabb fajta explorer.

tölts le egy újabb böngészõt mert az explorerrel nem lesz jó, azzal a youtube sem mûködik rendesen kivéve ha nem valami újabb fajta explorer.
IE nagyon régóta hulladék, használj Firefox-ot
A kérdező hozzászólása: A Firefox azonnal megoldotta a problémát, köszönöm!
Az, hogy MS Explorert használsz.
Nekem sem mûködött a keresés sem mozillával, sem explorerrel, sem operával és ma már be sem tudok lépni. Mi a [email protected] fejlesztenek rajta már megint nem tudom, de a h.lye alkalmazások óta használhatatlan az iwiw :@
Nekem sem mûködik semmivel. Amúgy meg mindíg van valami, ami lassú rajta, vagy nem is mûködik. Sajnos már régen nem arra funkcionál az oldal, amire annak idején kitalálták...
Megnéztem, nálam mûködik...nem tudom nálatok mi lehet a baj... (1. vagyok)
Most már mûködik, de amikor én írtam a kommentet elõtted, akkor éppen nem mûködött reggel óta.
Most is rossz! Beírom a város nevét erre kiad egy csomó találatot másik városokból. [email protected]!

Az iwiw indításakor az Explorer miért nem jegyzi meg a jelszót is, annak ellenére, hogy jelöltem a jelszó megjegyzését is?

Legjobb válasz: Nézd meg az internetbeállításokat az exploreren belül. nekem maxton böngészõm van ott pl külön be lehet álltíni hogy semmilyen jelszót ne jegyezzen meg. lehet h nálad is ezért nem jó.

Nézd meg az internetbeállításokat az exploreren belül. nekem maxton böngészõm van ott pl külön be lehet álltíni hogy semmilyen jelszót ne jegyezzen meg. lehet h nálad is ezért nem jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönet az értékes tanácsért. Sajnos az Explorerben nem találtam eredményes beállítási lehetõséget. Az Általad említett és eddig általam nem ismert Maxthonnál - egy csomó hasznos tulajdonság mellett - megtaláltam a jelszó megõrzésének beállítási lehetõségét is.


Az Explorer helyett pár napja mozillát használok, miért nem tudok azóta képeket feltölteni internetes oldalakra (pl. iwiw, hi5)?

Mindent úgy csinálok ahogy korábban,tudom a normál menetét a képekkel is minden ok, mégsem tudom feltölteni. Ez a firefox miatt van? Állítanom kell valamit, hogy feltölthessem a képeket?

Legjobb válasz: Én évek óta firefoxot használok és semmi gondom vele ilyen téren sem.Mindent alapbeállításon használok.Lehet,hogy épp karbantartás volt az iwiwen,azért nem tudtál,mert pár napja beírták ide,emlékszem rá.

Én évek óta firefoxot használok és semmi gondom vele ilyen téren sem.Mindent alapbeállításon használok.Lehet, hogy épp karbantartás volt az iwiwen, azért nem tudtál, mert pár napja beírták ide, emlékszem rá.

Miért nem jegyzi meg az IWIW rendszere a beléptető cimemet? ( Explorerem van)

Vagyis röviden:az átalakitás el?tt mindketten be tudtunk menni az IWIW-be úgy, hogy nem kellet mindig kitölteni a felhasználó nevet.Most csak az egyikkel lehet igy besurrani a misikat mindig be kell irni.

Legjobb válasz: Nekem az IE is megjegyezte ezelõtt. Szerintem az átalakítás miatt biztonsági okokból nem jegyzi meg. Firefox megjegyzi egyébként?

Nekem az IE is megjegyezte ezelõtt. Szerintem az átalakítás miatt biztonsági okokból nem jegyzi meg. Firefox megjegyzi egyébként?
vagy biztonsági okokból nem jegyzi meg, vagy mert egy fos. Ne használj explorert, töltsd le a Firefox-ot, Chrome-ot, Operát vagy amit csak akarsz...
csatlakozom az elõttem szólóhoz. ne sexplorert használj hanem firefoxot..
igen...

Miért nem tudom az internet explorerrel a iwiw-et megnyitni? Azt írja a művelet megszakad és nem nyitható meg az internez explorerrel?

A mozillával pedig meg lehet nyitni.

Legjobb válasz: nem valami jó ez a böngészõ(sztem) a google chrom az sokkal jobb és gyorsabb

nem valami jó ez a böngészõ(sztem) a google chrom az sokkal jobb és gyorsabb
Minden plusz explorer ratoltese a gepunkre sok tarhelyet elvesz a gepunkrol. Elvileg a windows explorer 8 uj valtozataval mukodnie kellene, de nem mukodik. En sem tudok belepni es a gephaz uzenet, amit tobbszor is kuldott az iwiw, hogy rajta vannak kijavitjak a hibat, "a mai napig nem tortent meg"! En nem vagyok hajlando leterhelni a gepem memojat meg egy explorer telepitesevel. Ez nem fair!

A xim.hu üzemel/létezik-e még? Sem firefox-szal, se explorer-rel nem jön be az oldal, valamit már iwiwen sem írja ki senkinek az adatlapjára, hogy az illető meg tudja nézni a látogatóit a xim.hu-n.

Legjobb válasz: Már nem üzemel. Az iwiw-en kijavították azt a hibát, ami segítségével ezt meg lehetett tenni. Ha bõvebben érdekel, hogy mi is volt ez a hiba, keress rá arra, hogy cross site scripting, ill xss.

Már nem üzemel. Az iwiw-en kijavították azt a hibát, ami segítségével ezt meg lehetett tenni. Ha bõvebben érdekel, hogy mi is volt ez a hiba, keress rá arra, hogy cross site scripting, ill xss.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!
Nekem se mûködik...:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!