Találatok a következő kifejezésre: Az iwiw az (1058 db)

Ha az iwiwen az üzeneteknél valakit véletlenül kizárok, van lehetőség visszacsinálni?

Az történt, hogy kiakartam törölni régi üzeneteket, kijelöltem ?ket, de véletlenül nem a törlésre kattintottam, hanem a feladók kizárására! Kérlek segítsetek!!!

Legjobb válasz: Azóta megtaláltam, hogy hogyan lehetne visszacsinálni, de most ott van, hogy törlés. Ez azt jelenti, hogy feloldom a kizárást, vagy törlöm azok közül, akik írhatnak nekem:

A kérdező hozzászólása: Azóta megtaláltam, hogy hogyan lehetne visszacsinálni, de most ott van, hogy törlés. Ez azt jelenti, hogy feloldom a kizárást, vagy törlöm azok közül, akik írhatnak nekem:

Aki nincs az Iwiwen az már nem is ember?

Többször vettem észre, hogy amióta nem vagyok az Iwiwen, keresztül néznek rajtam bizonyos emberek.

Legjobb válasz: Ha valaki emiatt keresztül néz rajtad, azt az embert nem érdemes sajnálni.

Ha valaki emiatt keresztül néz rajtad, azt az embert nem érdemes sajnálni.
Tényleg így van. Nem csak, hogy iwiwem, tévém, de msnem sincsen. Ez miatt egy csomóan úgy néznek rám, mintha egy másik bolygóról származnék.
Az elõttem szólóhoz: És azokat nevezzük "barátnak", akit soha nem is láttunk, csak msn-en csevegünk, és megnézzük az iwiw-en a képét... Szép világ!
És ez csak egyre rosszabb lesz! Én fenn vagyok iwiwen, de facebookon már nem, és egyre inkább úgy érzem, hogy már így 21 évesen le vagyok maradva. Mindenki csak a facebookról beszél, minden cégnek, terméknek, boltnak van ott profilja, és elérhetõségként lassan már csak azt adják meg :S A másik ilyen az MSN/Skype. Én barátokat vesztettem el azzal, hogy töröltem magam MSN-rõl. Egy ideig hívogattam õket, de meguntam, hogy õk sose hívtak vagy írtak, ellenben amikor én felhívtam õket, mindig azt szajkózták, hogy menjek már fel MSN-re, mert ezt így nem lehet, és ez így tök rossz meg minden... :S:S:S Pedig ki nem állhatok MSNen beszélgetni! Csomószor hiába teszem ki a smiley-kat, akkor is félreértik a hangnemet, amiben az adott dolgot elmondtam. Azt hiszik, sértegetni akarom õket, vagy a sértést nem vették komolyan, és ez fordítva is megtörtént: én értettem félre a dolgokat. Meg most már nagyon idegesítõ, hogy nem hallom a hangját, vagy nem látom az arcát annak, akivel beszélek, ha nem mûködik valamelyikünk webkamerája. Ez egy borzalmas szindrómája a mai világnak! A számítástechnika egyik hibája: az emberek lassan már ki se mozdulnak a házból, csak neten keresztül kommunikálnak a világgal :S:S:S
De legalább mi ketten ugyanúgy gondolkodunk. :D
13:01-es vagyok. Nekem még megvan a tévém, de nagyon utamban van már. Csak a helyet foglalja, a port fogja, el kellene adnom. A kollégáim tõlem is a reklámokat szokták kérdezni :-) "És azt a reklámot láttad már, hogy... jaaa, te nem is nézel tévét", és lenézõen legyintenek. És megint csak a gondolat: semmivel nem lesz jobb, gazdagabb az életem attól, ha megnézem a barátok köztöt, vagy hogy mit hazudnak a híradóban. Különben is. Hazaérek, elvégezzük a párommal közösen a házimunkát, foglalkozunk a gyerekekkel, elmegyünk egyet sétálni, aztán vacsora, fürdés, és vége a napnak. Nem hiányzik belõle a villogó fények felé nézés folyamata. A netet is csak arra használom, hogy az engem érdeklõ híreket elolvassam, és hogy itt véleményeket írjak...
van ilyen barátom. és olyan megdöbbentõ, hogy nincs iwiwen, hogy inkább az összes más módon kommunikálok vele:Dkb 10 éve remekül mûködik...
Ja, még valami. Nálam is, amikor megtudták - nem én mondtam el, csak hetekkel késõbb tudták meg - , hogy már nem vagyok fent iwiwen majdnem fel kellett õket locsolni a földrõl, annyira ájuldoztak, hogy mert miért? tán olyanod volt? megbántott valaki? Összevesztél a barátoddal? meg ilyen és hasonló kérdések. Nincs ezen mit magyarázni, két és fél évig voltam fent iwiwen és nem történt semmi érdekes közben. Hát ezért töröltem magam.
13:1-esnek én írtam elõtted. A tévé nem nézése nálam is kiverte a biztosítékot sok embernél. Én már több, mint három és fél éve nem nézek tévét, lévén, hogy nincs is tévém. A munkatársaim többsége meg majd szívrohamot kapott, amikor megtudta: Te atyaúristen! Hát hogy tudsz Te tévé nélkül élni? Hát én nem bírnám ki... estébé, estébé. Úgy néznek rám mind a mai napig, mint valami hülyegyerekre, pedig a hírekrõl nem maradok le azért én sem, mert elolvasom az interneten a fontosabb dolgokat. Állandóan kérdezgetik, hogy láttad már ezt a reklámot? Ja, nem, mert te nem tévézel. Mondják ezt lenézõen. Erre mindig kijavítom õket, hogy nem nem tévézek, hanem kapásból nincs is tévém. A kettõ nem ugyanaz.
IWIW szar... Facebook sokkal jobb.. de igen sajnos aki OTT nicns fent az valóban nem ember, legalábbis nálunk :S:S
Ez tényleg így van. Amikor töröltem magam, és mondtam ezt az ismerõseimnek, megdöbbenve, sajnálkozva néztek rám, mint egy halálos betegre, akinek meg vannak számlálva a napjai. Azért megnyugtattam õket, hogy ettõl függetlenül megpróbálok egy ideig még életben maradni, köztük leszek, ameddig lehet :-) De rájöttem, hogy semmi szükségem nincs arra, hogy mások újszülött csecsemõirõl, vagy esküvõkrõl készült képeit lesegessem, attól semmivel nem lesz jobb az én életem. El is gondolkoztam, hogy megdöbbentõ, milyen világot élünk. Ez tölti ki bizonyos emberek napjainak nagy részét, hogy ezeket nézegetik, versenyeznek, hogy kinek van több "ismerõse", és teljesen függnek ettõl a hülyeségtõl. Ahelyett, hogy a családjukkal, barátaikkal, valódi kapcsolatokkal töltenék ezt az idõt. Szóval egyáltalán nem sajnálom, hogy töröltem magam, és azt sem, hogy 8 hónapja nem nézek tévét (bocsánat, hazugságládát).
ezt a kérdést akár én is feltehettem volna. Például több mint két hete nem dolgozom, és se egy levél, se egy telefon... nem hiányzok még a kutyának sem. Se egy szülinapi felköszöntés, se egy névnapi jókívánság...stb. Bezzeg amíg fent voltam iwiwen nap mint nap kaptam a leveleket, üzeneteket meg a képkommenteket. Mondjuk nem bántam meg, hogy töröltem magam, de akkor is. Ennyire nem érdeklem azóta az embereket.
Én vagyok iwiw-wn és facebook-on is, de ettõl senkinél nem lettem több... iwiw-et kb havonta, kéthavonta egyszer látogatom, de sosem történik semmi, viszont annak sem látom értelmét, hogy töröljem magam. Így meg tudom nézni, hogy unokatesóm tett-e fel új képeket a kisfiáról, mivel sajnos nagyon ritkán tudunk találkozni, akkor is csak egy-két órát. Így legalább látom, hogy nõ az unokaöcsikém :) A facebook más, ott inkább csak azért vagyok fent, mert mindenki oda írja ki, ha van valami újdonság... de nem vagyok függõ, max 10 percet nézek körül hetente Msn-re nem járok fel kb fél éve, tv-t meg nem tudok nézni, mivel tönkrement :S kicsit hiányzik, mert néhány sorozatot szerettem nézni, meg jó volt egy kis alapzaj, mikor tanultam... de remélem valamit tud majd vele kezdeni a szerelõ


Miért nem mutatja meg az iwiw az msn címeket?

Hiába írom be a captcha-t, nem mutatja meg. Próbáltam több böngész? alól is, de semmi változás. Nálam van gond, vagy az iwiw vacakol?

Legjobb válasz: nálam is ez van egy ideje:S

nálam is ez van egy ideje:S
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor beigazológott a sejtésem, hogy szeretett rózsaszín cégünk munkatársai megint fontos fejlesztéseken dolgoznak...
Akkor nem csak én vagyok így! :)

Az iwiw azt írja ki, hogy ma 19:26-kor minden megváltozik, nézd a tv-t, szinte minden csatornán. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: A válasz megírásának idõpontja: ma 07:16 mert ezzel azt érik el, hogy bármelyik csatornára kapcsolsz, mindenhol ugyanazt látod. úgymond "nem tudsz menekülni", mert hiába váltasz csatornát a reklám miatt, máshol is ugyanazt kapod.

de miért pont 19:26 és miért minden adó??? a politika pl.több tv-csatonát nem is érint. +a híradó se kezdõdik mindenhol ekkor.
A válasz megírásának idõpontja: ma 07:16 mert ezzel azt érik el, hogy bármelyik csatornára kapcsolsz, mindenhol ugyanazt látod. úgymond "nem tudsz menekülni", mert hiába váltasz csatornát a reklám miatt, máshol is ugyanazt kapod.
Politikai hirdetés. mimás? de a viva felgyújtás tetszene
nyilvánosan felgyújtják a VIVA TV-t. EZAZZZ, VÉGRE!
Tuti valami politikai hirdetés.
egy reklámhúzás. feltételezem, hogy a pannon új nevét akarják bevezetni, népszerûsíteni.
19.26 a reklám ideje a híradó elõtt.
húúúúúú alig bírom kivárni:O
de ha a Pannonról lenne szó, miért érintene ez minden tv-csatornát pont 19:26kor?
Fogalmam sincs, de már csak egyet kell aludni és megtudjuk :)
a djuice egy külön mobilszolgáltató lesz most néztem meg az RTL klubon
a haja tényleg durca
lemaradt errõl:((
túl sok volt a beszéd, felét se értettem
a csávó haja tök vicces:D
na hát ez gagyi volt
én vagyok a második hozzászóló, lehet, hogy elmegyek jósnak :D:D:D
jesszus egész nap ezen kattogott az agyam:O kár volt:O
ezért vártam hogy a szaros pannon áááá azt hittem valami meglepi:-(
de gááááz
*csatornát
valami új reklém ebben az idõben van a csatornákon reklám. m1-en a híradó elõtti pár perc ez az idõ, de a többi csatornán is ekkor van reklám
*reklám
Nem tudom, de már most halálra izgulok... Arculatváltás, ORTT-s fekete kképernyõ? :) )))
Amúgy ugyanez a hirdetés megy a Startlapon és az Indexen is. (elõzõ válaszoló)
Super Shop nyereménysorsolás
14:57 sztem nem az
Aki esetleg lemaradt és még kíváncsi: http://www.djuice.hu/djuice

Másnak is rossz az iwiwen az üzenetek funkció?

Üzenetet nem küldi el,a bejöv?ket nem adja be,ezért el se lehet olvasni,írtam nekik de semmi reakció,pedig evvel már régóta vannak gondok,de most aztán totál használhatatlan.

Legjobb válasz: igen, én is pont mst akartam megnézni a leveleim és nem ment

igen, én is pont mst akartam megnézni a leveleim és nem ment
A kérdező hozzászólása: Én fél órája küzdök vele, de semmi!Nem rég pedig alig tudtam belépni, meg volt hogy ki is léptetett, nagy szar az egész!!!
én is ezt akartam megkérdezni hogy most mi van már... idegesít h látom hogy írtak és nem tudom megnézni...

Van valami kód, vagy oldal, ahol be lehet állítani, hogy az iwiwen az Egymás szemében funkciónál meg lehessen nézni, hogy ki pontozott?

Van valami kód, vagy oldal, ahol be lehet állítani, hogy az iwiwen az Egymás szemében funkciónál meg lehessen nézni, hogy ki pontozott??

Legjobb válasz: Nincs. Nem véletlen így van megcsinálva...

Nincs. Nem véletlen így van megcsinálva...

Az iwiwen, az üzenetek panelon a küldött üzenetek státusz oszlopában mit jelentenek a nevek utáni különböző, kis sematikus borítékok?

Van sima kék, nem felbontott = gondolom nem elolvasott.

Legjobb válasz: Ha raviszed az egeret, kiirja. Amugy az X a sarkabana zt jelenti, hogy torolte az, akinek kuldted.

Ha raviszed az egeret, kiirja. Amugy az X a sarkabana zt jelenti, hogy torolte az, akinek kuldted.

Napok óta nem tudok bejelentkezni, az iwiwbe az emailcim jó jelszó jó, nem ir ki hibát de egyszerüen nem megy. ESET NOD32 antivirus irtót lefutattam. Miért?

Legjobb válasz: azt írja ki,hogy hibás jelszó,vagy e-mail cím??? vagy azt,hogy valami error,meg egy szomorú fej?(jólvanna,nem tudom máshogy megfogalmazni :D)

azt írja ki, hogy hibás jelszó, vagy e-mail cím??? vagy azt, hogy valami error, meg egy szomorú fej?(jólvanna, nem tudom máshogy megfogalmazni :D)
Mindenképpen, én is jártam már így és 54 trójait találtam a gépen. Ezt kaspersky-vel vizsgáltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!