Találatok a következő kifejezésre: Az itthoni kaphatók (3 db)

Az USA-ban kapható benzinek az itthoni benzinek hanyas oktánszámú benzinek minőségével egyeznek meg?

Gondolok itt arra, hogy az itthoni 95-ös oktánszámú benzin min?ségileg melyikkel egyezik meg?

Legjobb válasz: http://en.wikipedia.org/wiki/Octane_rating#Measurement_methods

Az itthoni fogamzásgátlók kaphatók külföldön is? Írországba költözöm, ott is van lindynette20?

Legjobb válasz: http://www.google.ie/ ìrd be a nevét és megtudod egyböl. Ha nincs akkor ha hoszabb idõre mész érdemes ott dokihoz elmenned és feliratni egy hasonló gyógyszert. èn osztrák gyártmányú gyógyszert szedek de itt a németeknél nem ismerik (anyós jelöltem aszisztens egy nõdokinál itt). èn otthon felirattatom az anyukámmal, és kiküldi. De annyira nem jó mindig valakit erre megkérni.

http://www.google.ie/ ìrd be a nevét és megtudod egyböl. Ha nincs akkor ha hoszabb idõre mész érdemes ott dokihoz elmenned és feliratni egy hasonló gyógyszert. èn osztrák gyártmányú gyógyszert szedek de itt a németeknél nem ismerik (anyós jelöltem aszisztens egy nõdokinál itt). èn otthon felirattatom az anyukámmal, és kiküldi. De annyira nem jó mindig valakit erre megkérni.
Lindynette pontosan nincs, de ha megmutatod a hatóanyagot a dokinak, felír egy pont ugyanolyat, csak más névvel. Ráadásul írben ingyenes a fogamzásgátló.
az a legbíztosabb ha ez ember amikor hazamegy "utazási adagot" íratt ki magának az meg fél év:) Aztán újra és újra:)
de h1n1 azon terjed :S
Maximum egy jó nagy villanyszámlákat kapsz :) Bár állítólag tényleg nincs jó hatással az emberi szervezetre a különbözõ elektronikai berendezések elektromágneses tere.
de hülye kérdés... ált. nem hagyod bekapcsolva mert minden lcd készenléti majdnem kikapcsolási állapotba helyezi magát

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!