Találatok a következő kifejezésre: Az ismerőseim lányom lesz, mert (3 db)

Az ismerőseim szerint lányom lesz, mert korán (17 hetesen) megmozdult, és nagyon aktív, és hogy ezt a lányok szokták. Ez nem babona?

Legjobb válasz: Hát én ezt cáfolom. Nekem 16 hetesen mozdult meg a kisfiam és végig nagyon aktív volt.

Hát én ezt cáfolom. Nekem 16 hetesen mozdult meg a kisfiam és végig nagyon aktív volt.
Fiam 16 hetesen mozdult meg és nagyon aktív :)
Szia! 13. hetesen és 6 naposan mozdult meg a Babám és Kislányunk lesz (de az uh a biztos). 25 hetes kismama
Szia, Szerintem menjetek el 4d-s vizsgálatra, ott már 100%-osan megmondják neked 17 hetesen és le van a gond. :o)
kiábrándíthatlak? 16 hetesen és 4 naposan mozdult meg az én babám, és január 25én megszültem a világ legszebb kisfiát(nem vagyok elfogult:) )
Ismerõsömnek is már a 15. héten mozgolódott, és fia lett!
Nekem 18 hét után mozdult meg , és lányom van. A tuti az , ha megszületik ha szerencséd van már a 18 hetes uhon láthatod, hogy pöcsös, vagy nem.-)
Nekem 15 hét 4 naposan mozdult meg és kisfiút várok. :-)
A kérdező hozzászólása: Na ugye:-))) Köszi a gyors választ!
szia! szerintem ez nem jelent semmit! az én fiam a 16. héten mozdult meg elõsször, de annyira, hogy a párom is látta!!! és az egész terhesség alatt úszómedencének hasznáta a hasamat. Csak úgy hullámzott jobbra, balra! méha még a lábujjait is meg tudtuk számolni. "megint kismama"

Egyik ismerősöm azt "jósolta", hogy lányom lesz, csak azért, mert nem hánytam végig az első trimesztert, hanem folytom aludtam. Nálatok ez hogy volt?

Én szerencsés vagyok, mert eddig egyszer sem hánytam a 14 hét alatt. Viszont napi 12-14 órát aludtam. Egy tapasztalt barátn?m szerint ez tipikusan azoknál fordul el?, akik lányt hordanak a szívük alatt. Leírnátok nekem, hogy nálatok milyen tünetekkel járt az els? trimeszter, és hogy fiatok, vagy lányotok van/lesz?

Legjobb válasz: Ugyanazzal, mint neked. Egyszer sem hánytam és a 15. hétig iszonyat fáradt voltam! Kisfiam született.

Ugyanazzal, mint neked. Egyszer sem hánytam és a 15. hétig iszonyat fáradt voltam! Kisfiam született.
Én sem hánytam végig az elsõ trimesztert, az elsõ pár hétbe iszonyatosan fáradt és álmos voltam.Kisfiam lesz:)
Én ezt pont fordítva tudtam mert végig hánytam és azt mondták akkor lány lesz és valóban az is lett.
1 babával 9 hónapból hetet végighánytam FIÚ lett 2 babával egy kicsit sem voltam rosszul FIÚ lett 3 babával szintén hányok, álomkóros vagyok még nem tudni milyen nemû A sógornõm a 9 hónapot és a szülést is végig hányta LÁNY lett Szerintem ez egyén függõ nagyon :)
Az elsõ trimeszterben én is azért keltem fel reggel, hogy lefeküdjek aludni :) És konkrétan végig rókázam az egész terhességet. Lányom lett :)
Én sem hánytam, nem voltam rosszul és kisfiam lett. Ha a mendemondákra hagyatkoznánk és nem az ultrahangra és társaira, akkor nagy meglepetés érne bennünket a szülõszobán:)
szia, a fiammal nem hánytam és én is rettentõ aluszékony voltam. Most 22 hetes vagyok kislány a pocaklakó és most sem hánytam, de sokkal kívánósabb vagyok mint a fiammal.
2 terhesség 2 kisfiú és olyan jól voltam mint még soha! Se émelygés se szagundor se semmi! :)
a lányommal 40 hétbõl 35-öt végig hánytam, még a szülést is! Most megint babát várok, 6+4-ben járunk eddig még semmi, remélem nem is lesz. :o) Amennyit a lányommal hánytam beosztom egy életre! :o)
lányommal hánytam, iszonyat rosszúlvoltam...fel sem bírtam kelni...sok volt a savam is fiammal nem hánytam uh ez butaság :) mindenkinél más tünetek vannak és minden terhesség más!
:) ))))) Ez tök jó, én most vagyok 10 hetes, egyszer sem voltam rosszul, aludni bármennyit tudnék, és jobban pörgök, mint terhesség elõtt... van ebben valami eufórikus, nem ??? :D Nekem azt mondták kisfiam lesz, mert nem eszek össze-vissza semmit, csak a fagyit fagyival :) )) És néha még eszek egy kis fagyit... :P SZóval gondolom még késõbb fog kiderülni ki a pocakfoglalóm, de nem hiszem, hogy a tünetekbõl messzemenõ következtetéseket vonhatnék le :D
A lányommal 5-6szor hánytam az elsõ 3 hónapban, viszont én is rengeteget aludtam. Most megint 3 hónapos vagyok, és össze se tudom számolni mennyit hánytam. Még nem tudni mi lesz!
Az elsõ lányommal 3 hónapon keresztül hánytam, még a víz sem maradt meg bennem. Lefogytam 10 kilót. A másik lányommal és a fiammal nem hánytam.
Kislányommal: minden idilli volt nem hánytam nem émelyegtem semmi bajom nem volt. Kisfiúval: 16 .hétig állandóan rosszul voltam . De ez alapján akkor se lehet pontosan jósolni. Barátnõm pl. kislányaival mindkétszer állati rosszul volt tök mást kívánt mint én.
Én viszont 3 kg mínusszal kezdetem a terhességet, annyit hánytam. Lányom lett.Szerintem ez a hányás dolog nem a gyerek nemével függ össze. (azt mondta egy erdélyi ismerõsöm hogy amikor õ terhes volt, sosem hányt. Azért, mert ha egy kicsi kuki is van benne, már jól érzi magát. Bocsánat, nem akartam trágár lenni, de sokszor eszembe jut és jókat vigyorgok rajta.):)
talán terhességi tesztnek nézel minket?
Hát vagy igen, vagy nem.
Mit érdekel, hogy terhes lesz e?
A szokásos "egyik ismerõsöm" szöveg.
Igen, simán lehetsz terhes. A barátod meg egy öntelt önzõ farok, nem pedig gumiallergiás.
A kérdező hozzászólása: ½az egyik ismerosom½ azt mondta hogy mar 2 hete nem jott meg neki akkor szerintetek terhes? Es ha terhes akkor mar biztonsagban sexelhetnek gumi nelkul?
Hát ha már terhes, akkor még egyszer teherbe esni nem fog. Biztos nagyon értelmes agy te is meg az "ismerõsöd" is. Hány éves? 15?
Terhesség közben is teherbe lehet esni mégegyszer. De nagyon ritka. Én is megszakítással szexelek a barátommal mégsem vagyok terhes.
Pont ezt akartam mondani utolsó. Most néztünk (szünet elõtt) bioszon egy kisfilmet errõl, és abba is valami olyasmi volt, hogy kétszer lett terhes, és az apák is különbözõek, szóval kicsit se k..va a csaj. Na mindegy. Amúgy ha a barátnõd, akkor mért érdekel ennyire? Örülj, hogy nem veled történt( ha tényleg nem veled történt.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!