Találatok a következő kifejezésre: Az ismerőseim lányom lesz, (10 db)

Miért leszek ingerültebb, amikor az egyik lány ismerősöm azt mondja, hogy ma talizik az egyik fiú ismerősével?

Barátok vagyunk,de nem tudom eldönteni.hogy többet érzek-e mint barátság.Lehet,hogy ez az oka?

Legjobb válasz: Igen, többet érzel iránta.

Igen, többet érzel iránta.
féltékeny vagy
A kérdező hozzászólása: és van ötletetek, hogy mit tegyek ez ellen?
Jó neked te legalább tehetsz valamit, mondjuk elmész velük de én akkor vagyok teljesen kész mikor külföldön élõ lány (nem barátnõm de nagyon jó barátom :D ) mondja hogy most megy bulizni etc. és én tudom, hogy 0 az esélyem, hogy én ott legyek. ááááá
Azzal a lánnyal semmit, egyértelmû hogy kételkedik benned, és nem feltétlenül szeretne téged...
Vagy bizonyítsd az ellenkezõjét vagy hagyd a fenébe.
te jó ég.
Azzal már semmit. A csaj az életed minden területérõl közölte, hogy egy nagy nulla szerinte. Van még kérdés ezek után...?

Az ismerőseim szerint lányom lesz, mert korán (17 hetesen) megmozdult, és nagyon aktív, és hogy ezt a lányok szokták. Ez nem babona?

Legjobb válasz: Hát én ezt cáfolom. Nekem 16 hetesen mozdult meg a kisfiam és végig nagyon aktív volt.

Hát én ezt cáfolom. Nekem 16 hetesen mozdult meg a kisfiam és végig nagyon aktív volt.
Fiam 16 hetesen mozdult meg és nagyon aktív :)
Szia! 13. hetesen és 6 naposan mozdult meg a Babám és Kislányunk lesz (de az uh a biztos). 25 hetes kismama
Szia, Szerintem menjetek el 4d-s vizsgálatra, ott már 100%-osan megmondják neked 17 hetesen és le van a gond. :o)
kiábrándíthatlak? 16 hetesen és 4 naposan mozdult meg az én babám, és január 25én megszültem a világ legszebb kisfiát(nem vagyok elfogult:) )
Ismerõsömnek is már a 15. héten mozgolódott, és fia lett!
Nekem 18 hét után mozdult meg , és lányom van. A tuti az , ha megszületik ha szerencséd van már a 18 hetes uhon láthatod, hogy pöcsös, vagy nem.-)
Nekem 15 hét 4 naposan mozdult meg és kisfiút várok. :-)
A kérdező hozzászólása: Na ugye:-))) Köszi a gyors választ!
szia! szerintem ez nem jelent semmit! az én fiam a 16. héten mozdult meg elõsször, de annyira, hogy a párom is látta!!! és az egész terhesség alatt úszómedencének hasznáta a hasamat. Csak úgy hullámzott jobbra, balra! méha még a lábujjait is meg tudtuk számolni. "megint kismama"

Egyik ismerősöm azt "jósolta", hogy lányom lesz, csak azért, mert nem hánytam végig az első trimesztert, hanem folytom aludtam. Nálatok ez hogy volt?

Én szerencsés vagyok, mert eddig egyszer sem hánytam a 14 hét alatt. Viszont napi 12-14 órát aludtam. Egy tapasztalt barátn?m szerint ez tipikusan azoknál fordul el?, akik lányt hordanak a szívük alatt. Leírnátok nekem, hogy nálatok milyen tünetekkel járt az els? trimeszter, és hogy fiatok, vagy lányotok van/lesz?

Legjobb válasz: Ugyanazzal, mint neked. Egyszer sem hánytam és a 15. hétig iszonyat fáradt voltam! Kisfiam született.

Ugyanazzal, mint neked. Egyszer sem hánytam és a 15. hétig iszonyat fáradt voltam! Kisfiam született.
Én sem hánytam végig az elsõ trimesztert, az elsõ pár hétbe iszonyatosan fáradt és álmos voltam.Kisfiam lesz:)
Én ezt pont fordítva tudtam mert végig hánytam és azt mondták akkor lány lesz és valóban az is lett.
1 babával 9 hónapból hetet végighánytam FIÚ lett 2 babával egy kicsit sem voltam rosszul FIÚ lett 3 babával szintén hányok, álomkóros vagyok még nem tudni milyen nemû A sógornõm a 9 hónapot és a szülést is végig hányta LÁNY lett Szerintem ez egyén függõ nagyon :)
Az elsõ trimeszterben én is azért keltem fel reggel, hogy lefeküdjek aludni :) És konkrétan végig rókázam az egész terhességet. Lányom lett :)
Én sem hánytam, nem voltam rosszul és kisfiam lett. Ha a mendemondákra hagyatkoznánk és nem az ultrahangra és társaira, akkor nagy meglepetés érne bennünket a szülõszobán:)
szia, a fiammal nem hánytam és én is rettentõ aluszékony voltam. Most 22 hetes vagyok kislány a pocaklakó és most sem hánytam, de sokkal kívánósabb vagyok mint a fiammal.
2 terhesség 2 kisfiú és olyan jól voltam mint még soha! Se émelygés se szagundor se semmi! :)
a lányommal 40 hétbõl 35-öt végig hánytam, még a szülést is! Most megint babát várok, 6+4-ben járunk eddig még semmi, remélem nem is lesz. :o) Amennyit a lányommal hánytam beosztom egy életre! :o)
lányommal hánytam, iszonyat rosszúlvoltam...fel sem bírtam kelni...sok volt a savam is fiammal nem hánytam uh ez butaság :) mindenkinél más tünetek vannak és minden terhesség más!
:) ))))) Ez tök jó, én most vagyok 10 hetes, egyszer sem voltam rosszul, aludni bármennyit tudnék, és jobban pörgök, mint terhesség elõtt... van ebben valami eufórikus, nem ??? :D Nekem azt mondták kisfiam lesz, mert nem eszek össze-vissza semmit, csak a fagyit fagyival :) )) És néha még eszek egy kis fagyit... :P SZóval gondolom még késõbb fog kiderülni ki a pocakfoglalóm, de nem hiszem, hogy a tünetekbõl messzemenõ következtetéseket vonhatnék le :D
A lányommal 5-6szor hánytam az elsõ 3 hónapban, viszont én is rengeteget aludtam. Most megint 3 hónapos vagyok, és össze se tudom számolni mennyit hánytam. Még nem tudni mi lesz!
Az elsõ lányommal 3 hónapon keresztül hánytam, még a víz sem maradt meg bennem. Lefogytam 10 kilót. A másik lányommal és a fiammal nem hánytam.
Kislányommal: minden idilli volt nem hánytam nem émelyegtem semmi bajom nem volt. Kisfiúval: 16 .hétig állandóan rosszul voltam . De ez alapján akkor se lehet pontosan jósolni. Barátnõm pl. kislányaival mindkétszer állati rosszul volt tök mást kívánt mint én.
Én viszont 3 kg mínusszal kezdetem a terhességet, annyit hánytam. Lányom lett.Szerintem ez a hányás dolog nem a gyerek nemével függ össze. (azt mondta egy erdélyi ismerõsöm hogy amikor õ terhes volt, sosem hányt. Azért, mert ha egy kicsi kuki is van benne, már jól érzi magát. Bocsánat, nem akartam trágár lenni, de sokszor eszembe jut és jókat vigyorgok rajta.):)

A topmodell leszek-ben az iker lányok Amanda és MIchelle nagyon ismerősek hol láthattuk öket?

Legjobb válasz: Nekem is ismerõsek de én már láttam ezt a részt. Nem lehet hogy te is?(Már nagyon rég ment de eszembe jutott amikor sziámi ikrekként fotózták õket.)

Nekem is ismerõsek de én már láttam ezt a részt. Nem lehet hogy te is?(Már nagyon rég ment de eszembe jutott amikor sziámi ikrekként fotózták õket.)
Mi van? Mi az a facebook? Szerintem kapcsold ki a gépet, aztán nézz egy kicsit széjjel a való világban is.
A kérdező hozzászólása: Ott is sok ilyet látok XD
Ha okot adtál rá, akkor megértem a lányt.
A kérdező hozzászólása: Nem rólam szól a sztori XD
Szerintetek hülye az pasi aki együtt van egy olyan csajjal aki tiszta féltékeny lesz ha megtudja hogy a pasiját bejelölte két lány a faszbúkon? a többit már meg se irom. ja és no comment...
Szerintem sem normális.

Miért van az, hogy egy csomó csúnya fiú ismerősömnek is összejött mostanság a barátnő, pedig még olyan vesztesek voltak, mint én és folyton sírtak, hogy sosem lesz barátnőjük, míg én értem meg egy lány sem rajong?

Az a poén, hogy sok láyn szerint helyes vagyok, nincs baj a küls?mmel, de ezeket látva, csak arra tudok gondolni, hogy mégis csak ronda vagyo és azért nem szeret belém igazából egy lány sem, én meg sajnos a nagyon is szeretni tudó típus vagyok, de a kutyának sem kell a szeretetem és ez olyan rossz érzés. Amúgy én is csúnyának tartom magamat, nem is merek szép lányoknál próbálkozni csak csúnya vagy átlagosaknál szoktam mostanság is, neten. Haveromék is neten ismerkedtek meg a lányokkal.

Legjobb válasz: "pedig még olyan vesztesek voltak, mint én és folyton sírtak, hogy sosem lesz barátnõjük, míg én értem meg egy lány sem rajong?" Hisztis vagy és még irigy is.

"pedig még olyan vesztesek voltak, mint én és folyton sírtak, hogy sosem lesz barátnõjük, míg én értem meg egy lány sem rajong?" Hisztis vagy és még irigy is.
Olyan ismerõs ez a kérdés.
Hány éves vagy?
Kérdezem én.Miért baj, hogyha egy nem szép srácnak fiúnak van párja????!!! nekik nem lehet vagy mi?
Nekem is nagyon ismerõs a kérésed, a többire nem kaptál kielégítõ választ? Ha folyton csak felteszed ugyanazokat a kérdéseket, csak más szöveggel, és siránkozol, sajnáltatod magad végtelenségig, akkor tényleg nem lesz soha a büdös életben barátnõd. Az ilyet nem is sajnálom. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!
A kérdező hozzászólása: Nem, én örülök, hogy összejött nekik, csak nem értem, hogy nekem miért nem, amikor õk is olyan csúnyák, mint én legalább, elegem van, hogy senkinek sem kellek, fáj és nagyon elszomorít, mert úgy szeretnék egy lányt megölelni is, ennyire lent vagyok.
talán mert tettek érte a sírás én önsajnálatuk mellett, és nem csak irigykedtek a másikra.
A kérdező hozzászólása: Nincsenek kigyúrva, ha erre célzol és nem is gazdagok. Én is próbálkozom lányoknál, de nem tudom mi bajuk van velem, semmi vonzalmat nem jeleznek.
"Nincsenek kigyúrva, ha erre célzol és nem is gazdagok." Mert a lányoknál csak az ilyen pasiknak lehet esélyük. Szerintem nem feltétlenül a külsõd, hanem a belsõd, és a hozzáállásod miatt nem akar összejönni. Egy lány nagyon sok mindent észrevesz egy pasin, a lányok sokkal érzelmesebbek, fogékonyabbak az érzelmekre. Észreveszik ha valaki sajnáltatja magát, meg úgy áll a dolgokhoz, hogy "úgyse fog összejönni!". Ha ez folyamatosan bebeszéled magadnak, akkor tényleg nem fog összejönni.
képet sunci
A kérdező hozzászólása: Hiába, ezek homárok. Talán attól félnek, hogy lehagyom õket.
Ahol nem látnak szívesen ott jobb nem próbálkozni.Te szívesen mennél csak fiúkkal túrázni?Elismerem isztria nagy kísértés, de azért az sem mindegy, hogy kivel megy az ember. Ha mindenáron menni akarsz akkor válasz ki egy srácot aki szerinted a legmeggyõzhetõbb és õt puhítsd meg.Ha õt meggyõzöd már nyert ügyed van.
Ha egy homár társaság bringatúrázni megy, talán jobb is, ha nem tartasz velük. :) Én egyébként egyedül tervezek menni az Isztriára a nyáron. Francnak van kedve másokhoz alkalmazkodni.
Szervezzetek a baratnoiddel Ti is csajos Isztriazast ... majd lamul a sok homar :) Mi is tervezunk hasonlot, de kocsikiserettel ... igy az is csatlakozhat a buli reszehez aki nem teker ... kerekesek pedig nem cipelnek cuccot.

Az a gáz, hogy van egy lány ismerősöm, akit ha meglátok, erekcióm lesz, még nem vette észre, de hogy tudnám magam fékezni?

ja és otthon napi 6szor verem ki a facebookos képeire,pedig nem is az a sexbomba de annyira beindulok tőle h áááhhh....

Legjobb válasz: A gáz az hogy ezt itt leírod...

A gáz az hogy ezt itt leírod...
majd szolok neki hogy vegye be a kepeit
ezért nem rakok ki képeket a facebookomra...fuj ez gusztustalan amit csinálsz L
vagy inkabb te szoljal hogy mar nem birod a napi hatszori verest es vegye be a kepeit
nem gáz ha feláll, mások szívesen cserélnének veled [email protected] ki még többször
Kiverni még akkor is ráérsz, ha esetleg elutasít. Mert ez is elõfordulhat, erre azért készülj fel. De ez a társ- keresés velejárója (mármint az esetleges kudarc). De aki nem keres, az nem is talál!
Miért kellene magad fékezni? Kezdeményezz nála, még az is lehet, hogy örülni fog neked. Próbálj meg kapcsit létesí- teni vele! Ez a megoldás szerintem!
a Magyarokat a kipusztulas fenyegeti a F.B miatt mert a pasik ujabban arra verik.
A kérdező hozzászólása: pedig még soha nem beszéltem vele
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok, õ 18 ez ugye gáz
tizeneves korba normalis.
A kérdező hozzászólása: pedig ruhában van a képeken de még így is megõrjít, normális ez?
FAKE
talán terhességi tesztnek nézel minket?
Hát vagy igen, vagy nem.
Mit érdekel, hogy terhes lesz e?
A szokásos "egyik ismerõsöm" szöveg.
Igen, simán lehetsz terhes. A barátod meg egy öntelt önzõ farok, nem pedig gumiallergiás.
A kérdező hozzászólása: ½az egyik ismerosom½ azt mondta hogy mar 2 hete nem jott meg neki akkor szerintetek terhes? Es ha terhes akkor mar biztonsagban sexelhetnek gumi nelkul?
Hát ha már terhes, akkor még egyszer teherbe esni nem fog. Biztos nagyon értelmes agy te is meg az "ismerõsöd" is. Hány éves? 15?
Terhesség közben is teherbe lehet esni mégegyszer. De nagyon ritka. Én is megszakítással szexelek a barátommal mégsem vagyok terhes.
Pont ezt akartam mondani utolsó. Most néztünk (szünet elõtt) bioszon egy kisfilmet errõl, és abba is valami olyasmi volt, hogy kétszer lett terhes, és az apák is különbözõek, szóval kicsit se k..va a csaj. Na mindegy. Amúgy ha a barátnõd, akkor mért érdekel ennyire? Örülj, hogy nem veled történt( ha tényleg nem veled történt.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!