Találatok a következő kifejezésre: Az ismerőseim én nem, de szívom (1 db)

Az ismerőseim cigiznek, én nem, de szívom a füstöt... ettől én is függő leszek?

Legjobb válasz: Nem leszel feltétlenül függõ, de én figyelnék erre, nehogy azt vedd észre késöbb hogy már nem elég a füst, kell a cigi is! A másik meg hogy nem csak azok betegedhetnek meg akik szívják hanem azok is akik csak a füstöt lélegzik be!

Nem leszel feltétlenül függõ, de én figyelnék erre, nehogy azt vedd észre késöbb hogy már nem elég a füst, kell a cigi is! A másik meg hogy nem csak azok betegedhetnek meg akik szívják hanem azok is akik csak a füstöt lélegzik be!
A passzív dohányzás ártalmasságát már nagyon régen kimutatták. A baj nem csak az, hogy te beteg leszel, hanem a születendõ gyermeked is hátrányokkal indul az életben. Én úgy gondolom, hogy bizonyos fajta függõség kialakulhat, fõleg ha jól érzed közben/köztük magad.
Sajnos én is ilyen társaságban vagyok benne, 4 ember van körülöttem és mindegyik cigizik, én meg nem, de én megkapom mind 1 négyük füstjét, eléggé rossz érzés, mer nekem kaparja a torkom, és sajnos az a baj, hogy már 2 hete ahogy látom õket én is arra gondolok hogy szeretném már én is szivni, ne csak a füstöt, de tudok magamon uralkodni, nem szeretnék semmi bajt ezzel magamnak, teszem: a szüleimmel (15 éves vagyok), vagy az egészségemmel, nekem még ez nagyon fontos hogy egészséges legyek, mer azért fiatal vagyok. Nem leszel függõ......de tudni kell magadon uralkodni. De velem az is a baj, hogy régebben nem birtam elviselni a füstöt, mostmár meg se kottyan, semmi köhögés, csak ahogy lélegzem be a füstöt és ahogy a számon bemegy ugy a torkomat végig"marja" vagy nem tudom, de nem jó érzés :S
Az, hogy mitõl leszel függõ, csak rajtad áll és tõled függ.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Terhesség? Vagy valami hormonzavar?

Múlt hónapban nem időben jött meg, (15.e körül szokott) ehelyett 2.án jött és feltűnően sok vér távozott mondhatni ömlött belőlem. Most vagy két hete pedig bár időben, de csak kevés és valami barnás dolog. Tegnapelőtt egész délelőtt hánytam minden előzmény nélkül és rosszul vagyok a cigitől, rá sem gyújtottam azóta (pedig dohányzom). Védekezünk a barátommal, de egyre jobban aggaszt a dolog. Eddig nem fordultam orvoshoz, mert féltem, hogy anyukám fülébe jut. 18/L

2

Milyen a JPS cigi, megeri az arat?

790ft es John Player Special nevre hallgat.

1

Vannak ezek a szagtalanítók, hogy működnek?

http://www.youtube.com/watch?v=HJmMspCerfo
Erre gondoltam, de ha rágyújtok egy cigire és ezen fújom azt értem hogy nincs szag, de mi lesz amig nem szivom be? Mármint amig a kezemben tartom a szálat

2

Olyan oldalt keresek ahol az összes cigi fel van sorolva amik a dohányüzletekbe kapható, Vagy olyan ahol az összes márka ami létezik? Van ilyen?

0

Szentesen, melyik dohányboltban adják ki a cigit 18 év alatt?

3

Pécsen melyik Nemzeti Dohányboltban adnak ki cigit 18 év alatt?

Ha tudtok privátba írjatok az olyanok akik szerint a cigi káros kíméljenek.

6

Milyen a West mentás cigije? Próbáltátok már?

NEM mentolos, hanem mentás, 740Ft, zöld dobozos és a hivatalos neve West Touch of Mint Leaf.
Aki próbálta mennyire más az íze a mentolos cigihez képest?

4

A Lucky Strike most mennyibe kerül? Van már 900ft?

4

A vízipipát vizipipadohány nélkül is lehet használni?

Hogy lehetne megoldani, hogy a legkevésbé legyen káros, vagy egyáltalán ne is legyen az? Apukám megígérte ballagási ajándéknak. Szerintetek jó ötlet?

21

Létezik mentol kapszulás cigaretta hüvely?

Illetve még az érdekelne, hogy a sima mentolos cigaretta filterrel ellátott hüvelyek nem vesztik el a mentolos ízüket?

köszi!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!