Találatok a következő kifejezésre: Az ismerőseim én nem, de szívom (1 db)

Az ismerőseim cigiznek, én nem, de szívom a füstöt... ettől én is függő leszek?

Legjobb válasz: Nem leszel feltétlenül függõ, de én figyelnék erre, nehogy azt vedd észre késöbb hogy már nem elég a füst, kell a cigi is! A másik meg hogy nem csak azok betegedhetnek meg akik szívják hanem azok is akik csak a füstöt lélegzik be!

Nem leszel feltétlenül függõ, de én figyelnék erre, nehogy azt vedd észre késöbb hogy már nem elég a füst, kell a cigi is! A másik meg hogy nem csak azok betegedhetnek meg akik szívják hanem azok is akik csak a füstöt lélegzik be!
A passzív dohányzás ártalmasságát már nagyon régen kimutatták. A baj nem csak az, hogy te beteg leszel, hanem a születendõ gyermeked is hátrányokkal indul az életben. Én úgy gondolom, hogy bizonyos fajta függõség kialakulhat, fõleg ha jól érzed közben/köztük magad.
Sajnos én is ilyen társaságban vagyok benne, 4 ember van körülöttem és mindegyik cigizik, én meg nem, de én megkapom mind 1 négyük füstjét, eléggé rossz érzés, mer nekem kaparja a torkom, és sajnos az a baj, hogy már 2 hete ahogy látom õket én is arra gondolok hogy szeretném már én is szivni, ne csak a füstöt, de tudok magamon uralkodni, nem szeretnék semmi bajt ezzel magamnak, teszem: a szüleimmel (15 éves vagyok), vagy az egészségemmel, nekem még ez nagyon fontos hogy egészséges legyek, mer azért fiatal vagyok. Nem leszel függõ......de tudni kell magadon uralkodni. De velem az is a baj, hogy régebben nem birtam elviselni a füstöt, mostmár meg se kottyan, semmi köhögés, csak ahogy lélegzem be a füstöt és ahogy a számon bemegy ugy a torkomat végig"marja" vagy nem tudom, de nem jó érzés :S
Az, hogy mitõl leszel függõ, csak rajtad áll és tõled függ.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti most milyen dohányterméket szívtok?

én Dunhill Switch mostanság

11

Vizipipa dohányt csak nemzeti dohányboltban lehet kapni?

3

A Biorezonancia Terápia eredményes a dohányzásról való leszokásra?

www(pont)leteszemacigit(pont)5mp(pont)eu
Ezen az oldalon olvastam, viszont soha nem hallottam még erről.. Van valakinek tapasztalata, vagy esetleg hallott-e már erről?
A válaszokat köszönöm!!

4

Camel dohányhoz milyen hüvelyt ajánlotok?

1

Mostmár csak a Nemzeti Dohányboltokban lehet cigit kapni? Már benzinkutakon sem?

4

17 éves vagyok. Kb. egy éve lehetett, hogy elszívtam az első cigimet. Történet is lesz, de a kérdés: függő lettem?

Csak haverokkal cigizgettünk, volt amikor rendszeresen szereztek nekem, de volt amikor csak hetente egyet. Úgy csak néha vettem észre, hogy hiányzik. De, nemrég felmentem egy haveromhoz, volt egy szál nála, elkezdte szívni előttem, és csak szívatott, hogy maajd, maajd mindjárt ad belőle. Én meg SZÓ SZERINT a falba vertem a fejemet. Most akkor függő vagyok, vagy csak bemesélem magamnak?

12

Ausztriában olcsóbb szivart venni vagy vigyek itthonról? Melyik márkát ajánljátok? 19/F

0

Hol tudok venni vizipipát Miskolcon, hogy megnyitottak a Nemzeti Dohányboltok? Vagy ettől függetlenül mindegy, ugyon úgy dohányboltban?

Most vennék először saját magamnak, és fogalmam sincs milyet vegyek, milyet érdemes.. és nekem elég lenne egy ilyen kisebb méretű az kb mennyibe kerül? Meg gondolom ahol veszem a pipát ott tudok venni hozzá szenet meg ásványt, és azok mennyi vannak?

0

Camel Filters vagy Marlboro Red a jobb?

Kiváncsi vagyok a véleményekre. :D

4

A kérdés az lenne, hogyan lehet a dohányzásról leszokni cirka 45 év után?

Jelenleg napi 1 doboz az adag. Elsősorban olyanok válaszát várnám, akik maguk is ily sok évnyi füstölgés után tudtak megválni tőle, vagy közeli hozzátartozójukkal kapcsolatosan élték ezt át. Sajnos a leteszem és nem gyújtok rá többet az adott személynél nem működik a sok idegeskedés miatt (saját elmondása szerint)

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!