Találatok a következő kifejezésre: Az ismerőseim én nem, de szívom (1 db)

Az ismerőseim cigiznek, én nem, de szívom a füstöt... ettől én is függő leszek?

Legjobb válasz: Nem leszel feltétlenül függõ, de én figyelnék erre, nehogy azt vedd észre késöbb hogy már nem elég a füst, kell a cigi is! A másik meg hogy nem csak azok betegedhetnek meg akik szívják hanem azok is akik csak a füstöt lélegzik be!

Nem leszel feltétlenül függõ, de én figyelnék erre, nehogy azt vedd észre késöbb hogy már nem elég a füst, kell a cigi is! A másik meg hogy nem csak azok betegedhetnek meg akik szívják hanem azok is akik csak a füstöt lélegzik be!
A passzív dohányzás ártalmasságát már nagyon régen kimutatták. A baj nem csak az, hogy te beteg leszel, hanem a születendõ gyermeked is hátrányokkal indul az életben. Én úgy gondolom, hogy bizonyos fajta függõség kialakulhat, fõleg ha jól érzed közben/köztük magad.
Sajnos én is ilyen társaságban vagyok benne, 4 ember van körülöttem és mindegyik cigizik, én meg nem, de én megkapom mind 1 négyük füstjét, eléggé rossz érzés, mer nekem kaparja a torkom, és sajnos az a baj, hogy már 2 hete ahogy látom õket én is arra gondolok hogy szeretném már én is szivni, ne csak a füstöt, de tudok magamon uralkodni, nem szeretnék semmi bajt ezzel magamnak, teszem: a szüleimmel (15 éves vagyok), vagy az egészségemmel, nekem még ez nagyon fontos hogy egészséges legyek, mer azért fiatal vagyok. Nem leszel függõ......de tudni kell magadon uralkodni. De velem az is a baj, hogy régebben nem birtam elviselni a füstöt, mostmár meg se kottyan, semmi köhögés, csak ahogy lélegzem be a füstöt és ahogy a számon bemegy ugy a torkomat végig"marja" vagy nem tudom, de nem jó érzés :S
Az, hogy mitõl leszel függõ, csak rajtad áll és tõled függ.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért jó a kokain? Barátom, drogozik, és tehetetlennek érzem magam. Aki tud, írjon le nekem mindent, minden kokainnak kapcsolatos tudnivalót.

4

Mondjatok motivációkat miért ne gyújtsak rá!? SOS!

Hajszálnyira vagyok tőle, hogy 5 év után újra rágyújtsak:S

14

Lebuktatok? Elmondtátok?

Sziasztok!
16 éves vagyok és néha néha rá szoktam gyújtani. Tudom káros stb stb.... de nem ez a kérdésem most ;)
Ma délután (nem volt utolsó két óránk így fél12kor vége lett a sulinak) apa meglátott cigizni a barátnőimmel....pont az utolsó slukkot szívtam és utána dobtam a kukába. (sosem dobom el a csikket). Megkérdezte hogy: ,,Jól láttam ezt?" Próbáltam kimagyarázni valamennyire sikerült is. Azóta se hozta szóba meg semmi rá sem kérdezett. Szerintetek akkor most lebuktam és tisztába van vele vagy elhitte a magyarázatomat?

Ti hogy buktatok le? Hány évesen?

Köszi a válaszokat :)

9

Tunéziából mennyi vízipipa dohány hozható be bőröndönként? (250G-os Al Fakher dohányok)

6

Egerben van non-stop trafik? Ha igen, merre? Vagy melyik van legtovább nyitva?

A válaszokat előre is köszönöm!

4

Lesz valami bajom, ha füzetlapba tekertem a dohányt és úgy szívtam el?

4

Aki cigarettatöltőt használ, mennyi, hány gramm dohányt tesz a cigaretta hüvelybe? A barna szopcsihoz milyen cigarettahüvely jó?

6

Hogy sikerült leszokod a cigiről?

Olyanok válaszát várom kik leszoktak, vagy nemrég kezdtek el leszokni. 15 éve dohányzok, a párom 20 éve, ma eéfogyott a cigink és úgy döntöttünk nem veszünk többet. Érett már egy ideje az elhatározás, leginkább a cigi ára miatt.
Mire számítsunk? Meddig lesz nagyon nehéz, hogy tudunk "nem rágyújtani", milyenek az elvonási tünetek?

6

Lehet, hogy tüdőgyulladásom van, es elotte dohányoztam. Az orvos ha megvizsgál látja, hogy dohányzok?

3

Most szivtam el utolsó cigim, úgy döntöttem le rakom 3, 5év után, szóval mien elvonási tüneteim lesznek?

Nagyon akarom hogy lerakjam,akarat erő az van bőven,most már kidobtam a cigimet,dohányomat nem akarok többé,nem is fogok! Nos azt szeretném kérdezni hogy nehéz légzés stb,szóba jöhetnek az ienek leszokásnál? Mert én ugy tudom igen.És még a másik hogy mivel helyetesitsem a mozdulatokat,vagy kajázzak valami mogyoró félét?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!