Találatok a következő kifejezésre: Az ismerőseim én nem, de (60 db)

Az ismerőseim cigiznek, én nem, de szívom a füstöt... ettől én is függő leszek?

Legjobb válasz: Nem leszel feltétlenül függõ, de én figyelnék erre, nehogy azt vedd észre késöbb hogy már nem elég a füst, kell a cigi is! A másik meg hogy nem csak azok betegedhetnek meg akik szívják hanem azok is akik csak a füstöt lélegzik be!

Nem leszel feltétlenül függõ, de én figyelnék erre, nehogy azt vedd észre késöbb hogy már nem elég a füst, kell a cigi is! A másik meg hogy nem csak azok betegedhetnek meg akik szívják hanem azok is akik csak a füstöt lélegzik be!
A passzív dohányzás ártalmasságát már nagyon régen kimutatták. A baj nem csak az, hogy te beteg leszel, hanem a születendõ gyermeked is hátrányokkal indul az életben. Én úgy gondolom, hogy bizonyos fajta függõség kialakulhat, fõleg ha jól érzed közben/köztük magad.
Sajnos én is ilyen társaságban vagyok benne, 4 ember van körülöttem és mindegyik cigizik, én meg nem, de én megkapom mind 1 négyük füstjét, eléggé rossz érzés, mer nekem kaparja a torkom, és sajnos az a baj, hogy már 2 hete ahogy látom õket én is arra gondolok hogy szeretném már én is szivni, ne csak a füstöt, de tudok magamon uralkodni, nem szeretnék semmi bajt ezzel magamnak, teszem: a szüleimmel (15 éves vagyok), vagy az egészségemmel, nekem még ez nagyon fontos hogy egészséges legyek, mer azért fiatal vagyok. Nem leszel függõ......de tudni kell magadon uralkodni. De velem az is a baj, hogy régebben nem birtam elviselni a füstöt, mostmár meg se kottyan, semmi köhögés, csak ahogy lélegzem be a füstöt és ahogy a számon bemegy ugy a torkomat végig"marja" vagy nem tudom, de nem jó érzés :S
Az, hogy mitõl leszel függõ, csak rajtad áll és tõled függ.

A babáitok 9 hónaposan kimondtak már valamit? BABA? MAMA? Az enyém még nem, de egy csomó ismerősöm állítja hogy az övéké már ezt meg azt mondja. Szerintetek baj hogy az én lányom még nem mond semmit?

Legjobb válasz: Ne aggódj, az én kislányom 10 hónapos és kb 3 hete 1x mondta azt, hogy apa, azóta sem. Elvan a blüblü-zéssel :) Nincs ezzel semmi gond!

Ne aggódj, az én kislányom 10 hónapos és kb 3 hete 1x mondta azt, hogy apa, azóta sem. Elvan a blüblü-zéssel :) Nincs ezzel semmi gond!
Szia!Sztem ne aggódj, az én kisfiam 16 hónapos, és most mond ilyeneket!Nem vagytok lemaradva semmirõl!
Szerintem egyáltalán nem baj. Az enyém 7 hós múlt és még alig gügyörög, vagyis most kezdett el játszani a hangjával.
Nem tudatosan beszélnek ilyenkor még a babák, az én lányom 10 hónapos, mondja , hogy mamamammmm, néha bababa ejjjj, de ezek a beszédfejlõdéshez tartoznak.Akkor aggódj majd, ha másfél -két évesen sem mondja. nyugi
Szia! Nekem is ekkora a lányom és nem is beszél :) ))néha jön a blûblû, meg pszcccc. De beszélni még nem beszél...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igen tényleg a mozgásra van specializálódva a lányom, feláll lépeget, tegnap néhány másodpercig kapaszkodás nélkül állt. Még 1* KÖSZI:) ))
Szia! Én egy ismerõsömmel beszéltem 2 hónappal idõsebb a gyereke mint az enyém és mesélte hogy a gyerek azt mondja baba. Elmentünk hozzájuk látogatóba a gyerek elkezdett "beszélni": ba-ba -ba és az anyja mondta hogy kimondta hogy baba!! Így már az én gyerekem is beszél, mondja hogy mama baba dede mikor mi sikerül! most 10 hónapos
fiam kilenc hósan mondta, hogy anya, apa, hapci, ajjaj, ott. Kb ennyit, most egy éves és még 5-6 szóval mond ennél többet, vagyis nem ugrásszerûen nõtt a szókincse. Viszont 9 hósan még kúszott, 9, 5 hósan kezdett mászni és 10 hósan felállni, egy éves mult, de még egyedül nem jár, szóval õ a mozgásban van hátrébb. Szerintem a te babád rég mászik és feláll, talán lépeget a bútoroknál. Kinek a mozgás gyorsabb, kinek a beszéd, 2 éves korukra meg teljesen eltûnik a minimális különbség.
Persze, mondd ilyen szószerûségeket, hogy babbabbabbaaa, meg mammammm, de ezek még tényleg nem tudatosak. Mondjuk fura, mert az én kislányom mondja, hogy apa, és apára mondja, hogy apa... De sokszor gondolkodunk, hogy csak belemagyarázzuk-e, vagy ez tényleg apának szól... (mivel a babbabbaa, és mammammammm sem szól a babának, sem a mamának... :-) 10 hónapos
apa és baba, ezt mondta a babánk, 8, 5 hós. tisztán érthetõen nem gügyögve, fel is vettük :D aztán 2 hét után nem mondja. elfelejtette?...

Olyan lehetőség van a facen, hogy ha pl ismerősöd XY, de én rámegyek az ismerőseidre ott már én nem látom XY? ! Magyarul "láthatatlanná teszed mások előtt az ismeretséget"? !

Mert van egy imserősöm, azt mondja, hogy XY nem ismerőse, de ha XY ismerőseit megnézem, ott kiírja, hogy 25 közös ismerősünk van, de a felsorolásban csak 24et látok. Most akkor ez, hogy van?
Sehogy! Az egy régi ismerõsöd aki megváltoztatta a nevét! Gondolom valami fantázianevû került oda...
A kérdező hozzászólása: Nem nem ez egy idegen 22 éves ismeretlen fiatalember.Rendes vezeték és keresztnévvel, abszolút ismeretlen soha életemben nem láttam.
Cseréld le a jelszavadat!Lehet, hogy feltörték az iwiw-ed.
Kérdezd meg tõle! :) Ha feltörték azt észre lehet venni. a kezdõ oldalon mindig írja valahol, hogy mikor volt az utolsó belépés. Figyeld mikor lépegetsz be, és ha egyszer egy olyan idõpont lesz ott amikor nem, akkor tényleg valaki feljárogat. De azt kizártnak tartom, hogy ha valaki fel is törte, akkor felvenne egy új ismerõst... ezzel lebukna... hülyeség. Kérdezd meg a csávót tényleg!!!
A kérdező hozzászólása: Igen egybõl megnéztem a belépések idõpontját és csak az az idõpont volt mikor én voltam bent.Szerintem is az lesz a legjobb ha megkérdezem, de hogy a francba lehet az ismerõsöm ha nem is jelölt be és én sem õt.Na mindegy , köszönöm a válaszokat.

Az oroszlánokról mindig azt írják h egoisták, én oroszlán vagyok de nem egoista (igazolják az ismerőseim is. ) akkor én most selejt oroszlán vagyok?

Legjobb válasz: Vagy régebben egoista voltál,de mostmár tökéletes vagy :D Mindenkibõl hiányzik valami,belõled is:a hiba!! :D Csak poén,sztem többségében nem egoisták az oroszlánok..sztem pont az a kivétel,aki teljesen elszáll magától..

Vagy régebben egoista voltál, de mostmár tökéletes vagy :D Mindenkibõl hiányzik valami, belõled is:a hiba!! :D Csak poén, sztem többségében nem egoisták az oroszlánok..sztem pont az a kivétel, aki teljesen elszáll magától..
a leginkább az aszcendens az, ami jellemzõ az emberre. fontos lenne tudni, hogy aszerint melyik csillagjegyhez tartozol.
A kérdező hozzászólása: van 1 horis könyvem de az aszcendens részre nem emlékszek és az a könyv szerintem mamámnál van... tudtok segíteni?:$:)
"Selejt oroszlán"! Ez olyan aranyos volt! :D Mellesleg, eddig számszerint 6 olyan emberrel futottam össze, akikrõl tudtam, hogy leók, de õk a legkevésbé sem egoisták. Inkább büszkék.
A kérdező hozzászólása: hihi, köszi :) de én büszke se vagyok..nem érzem úgy hogy lenne mire..
talán törölte magát.
Lehet, hogy õ letiltott téged, ezért nem látod már. Ha nem oldja fel, nem is fogod többet megtalálni facebookon.
Az is lehet, hogy bosszúból letiltott téged, így maximum közös csoportban, vagy valami harmadik oldalon futhattok össze, de te nem tudod a kapcsolatot többet felvenni vele. Nem tudom miért kell valakit törölni, ha egyszer az ismerõsöd, akkor az is marad, vagy nem jól gondolom? Be kell tenni korlátozott listába és kész! Sokkal kisebb a sértõdés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ mindnekinek!
Van egy olyan opció is - amit bárki beállíthat és nem személyes - hogy a profilod megjelenjen-e a keresõben. igen/nem
Én rögtön megértettem és milyen igaz.
Az unokám mutatott a neten egy hasonló szöveget.Minden további nélkül eltudtam olvasni , ezt is.Pedig én nem képolvasést tanultam, mint az egyik elõttem szóló.Sokat olvastam és olvasok is, így többnyire nem betûket, hanem szavakat olvasok.Állítólag ez a gyorsolvasás módszere is.Valóban gyorsan olvasok.De ha egy nehéz szövegrõl van szó, akkor már odakell jobban figyelnem, hogy megértsem.
Én is eltudtam olvasni...
nekem is sikerült elsõre.
nekem is:-)
nekem is sikerült
én ezt ismertem régebbrõl is és mindig sikerül elsõre elolvasnom :)
Nekem sikerült. Állitolag mert ugy tanultunk olvasni hogy mutatták a képet és alatta a megfelelõ szót.(nem tudom a módszer rendes nevét) És igy csak a szóképet jegyeztük meg igazából, azt nem figyeled hogy a betük hogyan vannak egymásután(talán ezért is tudok gyorsabban olvasni)
Én simán elolvastam elsõre
nekem is nekem is...ba en mar mastol is +kaptam de akko ris ment....naon erdekes
Elsõre sikerült, pedig már nagyon fáradt vagyok.
én azonnal megértettem
elöször sikerült:) nem nehéz elolvasni:)
TÖK JÓ!!!! NAGYON TETSZIK és télleg igaz simán lehet olvasni
nekem is sikerült:)
nekem is sikerült elsõre, pedig én nagyon lassan olvasok, és nem fogom fel, amit olvasok, de azért olvasni tudok, még így is :)
Ez igaz, tényleg ránézésre olvasunk. Nekem is elsõre oké volt, és tetszett is az érdekesség.
ez mekkora király:)
nekem is sikerült.
nekem nem sikerült
En is el tudtam olvasni, igaz meg olvastam hasonlot. :)
A kérdező hozzászólása: itt van még 1: A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslõ és az uolstó betû a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals. Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáíi fmonisáokgkal!
Én is olvastam már régebben és akkor is simán el tudtam olvasni. De körülöttem lévõ embereknek nem ment. Jó volt akinek sikerült de volt aki egyszerûen bele sem tudott kezdeni.
sikerült elsõre :)
A kérdező hozzászólása: hú...de sokan írtatok:D akkor csak az én családom ilyen, hogy nem tudja elsõnek elsõnek elolvasni xD nem értem mi benne a nehéz?
Ez egy ezer éves dolog már... aki nem tudja elolvasni elsõre, annak olvasási gondjai vannak.
Eatvlolsam én is erlose, de ha ganbozsb faobrmán csüjerelk fel a btkkeüet akkor nhbzeeeb, hbáia vnanak ungazayok a svaazk eéljen és véégn, fleõg ha éelmrets savzak vnnaak evjlrete bünenk! Gondolom ezt is mindenki elsõre értette, mondjuk így megnézve elég egyszerü :)
Én is elsõre, folyékonyan elolvastam. Ez így igaz.
Egy angliai egyetem kutatásai szerint nem számít milyen sorrendben vannak a betûk egy szóban, az egyetlen fontos dolog, hogy az elsõ és az utolsó betûk a helyükön legyenek. A többi betû lehet teljes össze-visszaságban, mégis probléma nélkül olvasható a szöveg. Ennek oka, hogy nem olvasunk el minden betût magát, hanem a szót egészében. Elsõre:D
Még ilyen álmosan és kissé ittasan is elsõre folyékonyan ment :D:D
olvastam én is már ilyesmit, különbözõ nyelveken is és nekem sikerült :)
sikerült egybõl :D teljesen igaz, valóban elolvasható ha megvan az elsõ és utolsó betû.
nekem is sikerült.. tök egyszerû :P
A kérdező hozzászólása: :D
nekem is sikerült de a tesómnak nem még hol találok a neten ehez hasonló szövegeket?
nekem is sikerült elsõre :D 14/l

A problémám az, hogy túlzásba viszem a terhességem alatti aggódást. Hogy nyugodhatnék meg? ( az orvosom szerint minden rendben, de sajnos én nem úgy érzem. ő lesz az első babám) Kérem, ha valakinek ismerős a helyzet válaszoljon! Köszönöm.

Tudom, hogy nem teszek jót ezzel a kicsinek, de nem tudok nem erre gondolni. Fél napom azzal telik, hogy stresszelem magam amiatt hogy esetleg betegen születik a kisbabám.

Legjobb válasz: Szia! Ezzel én is így voltam,de muszály ezen változtatnod,mivel az agyban dõl el minden! Nyugodj meg,minden rendben lesz,és egészséges kisbabád lesz neked is,mindig ezt mondogasd magadnak! Boldog babavárást!

Szia! Ezzel én is így voltam, de muszály ezen változtatnod, mivel az agyban dõl el minden! Nyugodj meg, minden rendben lesz, és egészséges kisbabád lesz neked is, mindig ezt mondogasd magadnak! Boldog babavárást!
Na mintha én írtam volna, de komolyan!Igaz nekem volt már egy vetélésem de most mióta megtudtam hogy jön a baba én is állandóan agyaltam.MÉg bõgtem is magamban.Ez már a múlté.Ahány uh.-n voltam mindegyiken mondták hogy jó életjeleket látnak és egyszerûen elmúltak az aggodalmaim.HÁny hetes vagy?Kegyetlen ez, de hidd el próbáld meg a gondolataidat elterelni.Olvasgass vagy csináld amihez kedved van.Én pl. a baba fejlõdését szoktam követni és hogy mitcsinálhat most bent meg ilyenek.Nem lesz gond nyugi!!!!!Rossz gondolatokat hanyagold ahogy csak teheted!!!
Nekem az volt a mániám, hogy down-kóros. Nem tudom miért pedig a + vizsgálatokon is rendben volt minden. Családban sem volt, és a korunk sem indokolta szóval semmi okom nem volt rá. Nem vagy ezzel egyedül é nagyon rossz tudom. Járkálj el ide-oda ne legyen idõd ilyeneken gondolkozni. Ja, és ne olvasgass hülyeségeket a neten meg máshol sem! Én ezt csináltam. Kislányom már 9 hetes és persze teljesen egészséges.
Ez nagyon jó kérdés éppen azon gondolkoztam , hogy felteszem .Amióta csak tudom, hogy babóca van a pocimban mást se csinálok csak aggódok. Nálam ez munkehelyi ártalom is . Még csak 20 hetes vagyok de mindíg csak akkor nyugodtam meg egy kicsit amikor az uh-n azt mondták minden rendben . Most azért aggódok mert azt mondták több a magzatvíz. Sose ér véget.Tudom nem kéne aggódni. Ne aggódj , ha minden rendben van felesleges és csak pozitívan nézd a világot. Szép egészséges babád lesz.Sétálj sokat és ne agyalj én is azt teszem!Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok! Megpróbálok pozitívan gondolkodni. Amúgy 25 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy mások is megnehezítik így a babavárásukat mint én az enyémet, bár egy kicsit bevallom megnyugtató is. Az utolsó komment küldõjének üzenem; gyönyörû, egészséges babát kívánok és köszönöm a választ!
Biztos hogy abban a webkamerában van mikrofon?? XD
A kérdező hozzászólása: igen, van. Mert mondom elõzõ nap, hallott õ is. Akkor is az elejáén voltak gondok, de helyre jött.... :/
Nem kaptál hozzá CD-t azon szokott lenni driver vagy szedj le a netrõl drivert vagy hankártyádat frissícsd
A kérdező hozzászólása: Nem kaptam hozzá CD-t, a hangkártyát hol tudom frissíteni?
Nem tudom milyen operációs rendszered van de az eszközkezelõben meg tudod nézni! És a webkamerádnak mi a típusa!
A kérdező hozzászólása: windows xp, a kamera fujitsu simens

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!